מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיווח על התקףדניאל27/08/2011
אני בן 42, היה לי התקף ראשון לפני 10 שנים, טופלתי שנה וחצי בטגריטול ואז הופסק הטיפול. ביום ראשון שעבר כנראה היה לי עוד התקף (אין עדים) הייתי מאוד מבולבל ואושפזתי באיכילוב בעקבות CPK גבוה בדם. שאלתי היא האם בית החולים מודיע למשרד הרישוי או שאני צריך לעשות זאת ?
האם רופא המשפחה בקופת החולים מודיע ? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיווח על התקף - תגובה
מירי רייזנסון19/09/2011דניאל שלום!
לפי החוק כל אדם חייב לדווח על שינוי בולט במצב בריאותו וכך גם רופא. בדרך כלל רופאי בתי חולים וקופות חולים נוהגים לדווח ישירות למשרד הרישוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפסיה ועבודהשאלות26/08/2011
היי,
אני משתחררת עכשיו ומתחילה לעבוד, המשרד ביקש ממני להביא סיכום רפואי מרופאת משפחה, ושם כתוב באותיות גדולות ומכוערות: "בעיות פעילות: אפילפסיה, אובדן הכרה".
איך זה יכול לפגוע בסיכויי קבלתי לעבודה? (אני בכוונה לא אומרת איזו עבודה, כי הייתי שמחה לשמוע באופן כללי באיזה תחומי עיסוק האפילפסיה תוכל לשים לי רגל.)
נ.ב
היו לי 3 התקפים ב-7 השנים האחרונות (בהפרש של כמה שנים זה מזה, האחרון לפני יותר מחצי שנה.) אני לא מטופלת בתרופות.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מתכוונת כמובן
שאלות26/08/2011לעבודה לא כנהגת אוטובוס או נהגת מונית או נהגת טנק או נהגת מכל סוג אחר. על ההגבלות בנושא הזה כבר קראתי באתר של אי"ל^^.
וד"א, עוד שאלה...כמה זמן ימשיך להיות כתוב לי בתיק האישי שיש לי אפילפסיה? כמה זמן ללא התקפים צריך לעבור עד שאפשר יהיה למחוק את זה מהסיכום הרפואי הבא שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילפסיה ועבודה - תגובה
יוסי אונטרמן28/08/2011האופן עקרוני וחוקי אם אין קשר ליכולת ביצוע העבודה זה לא אמור להפריע לך כלל. יש אנשים עם דעות קדומות ולכן לפעמים זה פוגע בסיכויי הקבלה לעבודה. ליווינו בעבר אישה שתבעה מעסיק על רקע זה והיא זכתה בעשרותאלפי שקלים כפיצוי.
לגבי סיכום על ידי רופא משפחה אני מניח שלאחר שנתיים ללא תרופות וללא התקפים סביר לבקש מרופא המשפחה לציין שבעברך היית חולה באפילפסיה.
בהצלחה
באזרחות
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר' יהודית מנליסד4920/08/2011
נוירולוגית 10. הבנתי שהקימה את האגודה הראשונה. מה קרה איתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' יהודית מנליס - תגובה
יוסי אונטרמן21/08/2011פגשתיה לאחרונה לפני כשנה. למיטב ידיעתי עדיין נירולוגית פעילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יהודית מנליס
אורלי12/09/2011אכן ד"ר יהודית מנליס ייסדה את המרכז לאפילפסיה בחיפה. שמה הולך לפניה בתחום - היא השתתפה והרצתה בכנסים בינלאומיים בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי בהתמודדות..למי לפנות
מירב אלבז15/09/2011חברה של בני בת {עוד חודש }18 עולה חדשה {משנת 2004} מארגנטינה חלתה במחלה לפני שנה ...מתקשה בהתמודדות ובתיפקוד ]פיזי ונפשי ...הכדורים מרדימים אותה עייפות ..התקפיים בתדירות גבוהה ...רוצה לעזור לה אפשר אוליי לקבל כתובת וגם היכן אוכל למצוא את ד"ר יהודית מנליס ..מאחר ודברתם על המקצועיות שלה ..אשמח לקשר בניהם..תודה מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי בהתמודדות..למי לפנות - תגובה
מירי רייזנסון15/09/2011מירב שלום!
ישנן מרפאות אפילפסיה בבתי החולים הגדולים בארץ בהם מלבד אפילפטולוגים (ניורולוגים מומחים לאפילפסיה) ישנו לעיתים צוות רב מקצועי הכולל עובדים סוציאליים ופסיכולוגים.
כמובן שניתן לפנות גם לאי"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודית מנליס
ד4920/09/2011דר' יהודית מנליס: 048385665, 049850483. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיוקלונוסעידן20/08/2011
שלום רב,
אני בן 21 והובחנתי כסובל ממיוקלונוס משפחתית שפירה תנועות לא רצוניות שנראו כמו פרכוסים בשלב הראשוני ונרגעו אחרי קבלת כדורי הקפרה (הרופאים מחכים גם לפיענוח mri בשביל לברר את הנושא לעומק) אחרי שבוע אישפוז (התקף ראשון) שבו נערך eeg רגיל שנראתה האטה כללית קלה בנמנום, בדיקות דם מקיפות (כמה ערכים גבוהים מלחים סוכרים וכולסטרול) ודיקור מותני יצאו תקינים, מטופל באוף קבוע בקפרה 500 מג' ליום הקפיצות שרירים עדיין לא הפסיקו אבל נרגעו בעוצמתן ובתדירותן, בנוסף סובל מרעידות בידיים מילדות שהחמירו בשנה האחרונה ובעיקר אחרי ההתקף מיוקלונוס הראשון שבעקבותיו אושפזתי. שאלתי היא: 1) האם המקרה נחשב כאפילפסיה?
2) האם ישללו לי את הרישיון?
3) אני משרת כשנתיים בצבא כרגע מסופך לר"מ 2 (חופשת מחלה ללא הגבלת זמן עם מעקב רפואי) ומחכה לוועדה רפואית, סובל עדיין ממיוקלונוס ותופעות הלווי של הכדורים, האם לדעתכם ימשיכו לי את השירות או יפסיקו אותו היות מצבי וזמן השירות שכבר עברתי?
השמח לקבל את תשובה,
בתודה מראש
עידן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיוקלונוס - תגובה
יוסי אונטרמן21/08/2011שלום עידן
על פניו נשמע כמו אפילפסיה אבל כמובן עליך להמתין לתוצאות הברור. יש סיכוי סביר שישללו לך את הרשיון . תוכל לאחר שתגיע לאיזון שימשך שנה לבקש ורוב הסיכויים לקבל את הרשיון בחזרה.להערכתי אם התחזית היא שיפור משמעותי בקרוב יש סיכוי שלא יפסיקו לך את השרות.
בהצלחה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקף פסיכוטיהילה15/08/2011
שלום רב,
לפני כשנתיים אושפזתי בבי"ח פסיכיאטרי למשך שבוע, ולאחר השחרור נרשמה החלטה "התקף פסיכוטי חריף עם סימפטומים של אפילפסיה".
כבר מעל לשנתיים שלא התרחש אירוע מסוג זה- וכעת אני רוצה להתקבל לעבודה מסויימת שדורשת אישור רפואי- שם מופיע תק' האישפוז- מה עליי לעשות כדי למחוק זאת?
כיום יש לי אבחנה מפסיכיאטרית שהכל תקין. ואין צורך במעקב פסיכיאטרי.
אשמח אם אפשרי למחוק מהתיק הרפואי תק' של אישפוז- , ומה עליי לעשות (בדרך עם הכי פחות תיעוד..)?
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף פסיכוטי - תגובה
מירי רייזנסון15/08/2011הילה שלום!
למיטב הבנתי לא ניתן למחוק דברים מתיק רפואי, ניתן להיבא אישור מניורולוג לגבי מצבך העדכני.
את יכולה להתייעץ בנושא גם בפורום "אפילפסיה ילדים" בו עונים ניורולוגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומות עם אפילפסיה האם יש לי הטבותלימור13/08/2011
לבנות התאומות לא זהות שלי התגלה לפני חודש אפילסיה אחת אחרי השניה ואי בשוק
שתיים זה ממש לא פשוט לעכל
האם תייעצו לי למי עלי לפנות ביטוח לאומי מס הכסה מישהו לקבלת עזרה.
תודהההההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומות עם אפילפסיה האם יש לי הטבות - תגובה
יוסי אונטרמן14/08/2011שלום לימור
זה בוודאי סוג של הלם אך לצערי יש עוד תאומים שלשניהם יש אפילפסיה. החדשות הטובות הן שרוב האנשים עם אפילפסיה מגיעים לאיזון ז"א שאין להם יותר התקפים.
מציע לך שיחת ייעוץ טלפונית בשלב ראשון על ידי יועצי איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה
מקווה להתמודדות קלה ומוצלחת
יוסֵי אונטרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- EEG בשינה לילדה בת 3 נמצא מוקדמריומה10/08/2011
לפני שבואע הינו בנופש והיא התעלפה בבריכה, מאז רגישה לאור שמש וקולות חזקים ומתעיייפת בקלות, EEG מצא מוקד אפילפטי בצד ימין מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מירי רייזנסון11/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיקטל,דפלפט.רוני09/08/2011
שלום,יש לי אפילפסיה כבר 8 שנים,(אני בת 16 .)ואני נוטלת למיקטל ודפלפט.
בזמן האחרון התחלתי לקרוא ולהתעניין יותר על המחלה וקראתי כמה דברים.
(חשוב לי לומר שהמקרה האחרון היה לפני כחצי שנה אם זה יהיה חשוב לשאלות)
1-האם זה נכון שאסור להוציא רישיון נהיגה כל עוד אתה נוטל את הדפלפט ו/או מאובחן כאפילפטי??
2-האם אםילפסיה משפיעה על הגיוס לצה"ל???
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקטל,דפלפט. - תגובה
מירי רייזנסון10/08/2011רוני שלום!
לגבי רישיון נהיגה, השאלה החשובה היא האם את מאוזנת, כלומר האם לא קיבלת התקפים מכל סוג בשנה האחרונה.
לגבי גיוס לצה"ל, גם כאן נדרשת שנה ללא התקפים, על מנת להתגייס. ישנם פרופילים שונים שמתאימים לאנשים עם אפילפסיה.
מידע נוסף ניתן לקבל באתר של אי"ל ובסניפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרים של התעלפויות לילד בגיל 7ציון08/08/2011
שלום.אני מבקש יעוץ במקרה שקרה לנו בשלושה ימים אחרונים.
במוצ''ש האחרון הילד נענש על משהו שעשה והתבקש לעמוד בפינה.לפתע הוא התחיל לבכות ואמר שכואבת לו הבטן ואז הוא התעלף.אישתי תפסה אותו ושפכה עליו קצת מים.הוא חזר לעצמו.למחרת הלכנו לעשות בדיקת דם.ובזמן לקיחת דמים הילד נעשה חיוור,שוב איבד הכרה והפעם הגוף שלו נמתח והוא השתין במכנסיים.מייד לקחנו אותו לבית חולים.שם עשו לו את כל הבדיקות כולל EEG.כל הבדיקות יצאו תקינות.הילד חזר לעצמו צחק ושיחק בחדר.בצהריים הודיעו לנו שאנחנו משתחררים.היגיעה אחות להוציא לו את הלוק מהיד.שמתי לב שבזמן שהאחות מוציאה אותו מהיד הוא עוד פעם נעשה חיוור .אמרתי לו לא להסתכל על הדם, אך היה כבר מאוחר.הוא שוב איבד הכרה,הגוף נמתח והוא שחרר שתן.לאחר כל זה קבלנו תשובה מהרופא ואחות שזהו מצב של לחץ ופחד מצד של הילד וכתוצאה מכך הוא מאבד הכרה וזה שהוא נמתח ומשחרר שתן זה סוג של עילפון.שיחחרו אותנו הביתה.אני רוצה לציין שבאמת מדובר בילד מאוד רגיש והשאלה שלי האם באמת אפשר לייחס את האירועים למצבו שהוא רגיש מאוד או בכל זאת מדובר באפילפסיה.אודה מאוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מירי רייזנסון10/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרים של התעלפויות לילד בגיל 7 - תגובה
מירי רייזנסון10/08/2011ציון שלום!
מאחר ואינני רופאה, העברתי את שאלתך לפורום אפילפסיה ילדים בו עונים ניורולוגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממה אני סובלת?גלי06/08/2011
שלום רב,
בקרתי אצל מס' רופאים וכל אחד אומר משהו אחר: סוג נוסף של אפילפסיה, דיסטוניה, נוירואכנטיציטוזיס?
בגיל 15.5 עקרתי שן בינה- ויום למחרת האצבעות ביד ימין התחילו להתקווץ עם קושי בהליכה . אושפזתי במח' נירולוגית סורוקה ובתל השומר ללא אבחנה.עד גיל 22 לערך
בגיל 16 היה לי התקף אפילפסי ( פיקרוס איבוד הכרה כ-30 ד')
אני מקבלת טיפול בלמיקטל 300 mg עד היום. (אני בת 33)
לפני כחודש היד הימנית התחילה להתקווץ (האצבעות- וקשה לי לפתוח אותם) ובנוסף לכך קושי בהליכה. קרוב ל-10 שנים הייתי די בסדר מידי פעם כף היד הייתה מתקווצת.
אציין, שאבא שלי חולה בהנטינטון. האם יש קשר גנטי?
אשמח מאוד לקבל דעה נוספת או למי כדאי לי לפנות לקבל יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה אני סובלת? - תגובה
יוסי אונטרמן07/08/2011שלום רב
אם לא היית לפני כן הייתי מציע לך לפנות למרכז לאפילפסיה בו יש אפליפטולוג למבוגרים. ז"א נירולוג שיש לו הכזרה יחודית בתחום האפילפסיה.
בהצלחה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיבה לדאגה?שלי06/08/2011
שלום ד"ר
לאחרונה הייתי תחת לחץ וחרדה רבים ובחודש האחרון החלו להופיע אצלי טיקים לא רצוניים בגפיים ולעיתים גם בפנים. בעיקר בעת הירדמות. הרגליים והידיים קופצות בעת הירדמות מה שמקשה עליי לישון ובעיקר - מלחיץ!
האם יש סיבה לדאגה? האם קיים סיכוי שאלו סימנים לאפילפסיה? או מחלה נוירולוגית אחרת? או שאולי תסמינים אלו קשורים רק ללחץ ויכולים לעבור ברגע שגורם הלחץ יוסר?
תודה מראש : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיבה לדאגה? - תגובה
יוסי אונטרמן07/08/2011שלום שלי
אני לא רופא אך מכיר את האפילפסיה
על פי תאור ראשוני לא הייתי נכנס ללחץ. ליתר בטחון ולמען השקט הנפשי הייתי הולך לנירולוג.
שווה לחשוב על דרכים להורדת הלחץ.
ברגיעה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי פתאום יש כאלו קפיצות
א.25/08/2011פתאום בחודש האחרון אני מרגישה התכווצות בעיקר באזור הגפיים כאילו עובר בי גל קור שמכווץ לשתי שניות את היד / הרגל, לא בזמנים צפויים, אני לא בלחץ מסויים עכשיו וזה מתחיל להפחיד אותי, אגב, יש לי אפילפסיה קלה ואני מטופלת בכדורים ומאוזנת לגמרי.
ההתקפים שלי אף פעם לא היו בכזאת צורה.
האם שמעת על כזה דבר? יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי לחזור לנירולוג ולדווח לו
איל25/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מאפילפסיה מגיל 17כהן מאי04/08/2011
היום אני בת 35 נשואה עם ילד האפילפסיה וההתקפים בשנים האחרונות אחרי הלידה
החמירו לוקחת טגריטול במינון של 1200 מג אבל עדיין מקבלת התקפים כול הרפאים שהייתי אצלם העלו והורידו את המינון המצב לא משתנה רק מחמיר מה עושים
הסיטי שלי היה תקין
מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת מאפילפסיה מגיל 17 - תגובה
יוסי אונטרמן05/08/2011שלום מאי
תשובתי מתחלקת לשני חלקים . פרקטי ורגשי.
פרקטי- להמשיך לעבוד יחד עם נירולוג שמומחה לאפילפסיה של מבוגרים על מציאת איזון ועל שיפור איכות חייך. שווה לבדוק האם מצב הרוח והיאוש אינם נובעים מהתרפות מאחר ולחלק מהתרופות האנטי אפילפטיות יש השפעה על מצב הרוח.
שווה גם לחפש דרכים לשפר את מצב הרוח כמו למצוא כל דבר שגורם לך טוב, שינה טובה, ספורט, יוגה, תפילה, מפגש עם חברים ועוד.
בנוסף תוכלי לקבל תמיכה רגשית על ידי איש מקצוע כמו עובד סוציאלי או פסיכולוג. לקבוצת הגיל שלך יש קבוצת תמיכה של אנשים עם אפילפסיה הנפגשת בכל שבוע בת"א בהנחייה של עובד סוציאלי של איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה.
מקווה שההתמודדות שלך תצלח
יוסֵי אונטרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר הדסה גולדברגיעל03/08/2011
שלום, האם מישהו יודע איך אפשר להגיע לד"ר גולדברג באופן פרטי ומיידי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר הדסה גולדברג - תגובה
מירי רייזנסון04/08/2011יעל שלום!
זה הטלפון בשניידר 03-9253615, אולי דרכם אפשר לקבל מידע.
בנוסף, חשוב לבדוק עם קופת חולים לגבי החזר, יש להם גם כתובות וטלפונים של מרפאות פרטיות.
למיטב ידיעתי, המתנה לתור פרטי אצל אפילפטולוגים ארוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרכוס-בתודה מראשאופיר30/07/2011
שלום לכם לפני כ 20 יום עברתי פרכוס בלילה ואחרי שתי דקות קמתי רגיל לגמרי הלכתי למחרת לבית החולים לבד ושם בוצעו לי כל הבדיקות (C.T MRI. EEG
בסיכום האשפוז לצורך הבדיקות נרשם בדיקות תקינות ולא נמצא סימן של פעילות אפילפטית ולמרות שמדובר ב -SINGLE SETZURE הוחלט לתת לי מינון נמוך של כדור LAMTCTAL עקב תאונת דרכים שעברתי לפני 11 שנים -אני אני אופיר רווח בן 36 מתכוון לדווח על כך והשאלה היא ברשותך מה יגידו במכון הרישוי?
בתודה מראש ושבוע טוב לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרכוס-בתודה מראש - תגובה
יוסי אונטרמן31/07/2011שלום אופיר
סביר שמשרד הרישוי ישלול לך את הרשיון. אולם, כחצי שנה לאחר ההתקף הלילי מתוך תקווה שלא יהיו לך התקפים נוספים תוכל להגיש בקשה לחידוש הרשיון וסביר שיאשרו לך את החידוש.
בהצלחה
יוסֵי אונטרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תערוכהליהי21/07/2011
ערב טוב לכולם!
אני ליהי,אף פעם לא הייתי בפורום הזה..
אני מפרסמת עכשיו תערוכה שתעלה בקרוב.
אשמח בהשתתפותכם
לקראת סוף שבוע רגוע ונעים
ליהי ברקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תערוכה - תגובה
מירי רייזנסון25/07/2011ליהי שלום!
מאד שמחה שפנית אלינו.
האם תוכלי להעביר את המידע על התערוכה במייל של אי"ל כדי שנוכל לפרסם גם באתר שלנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)