מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ממש בורהתוהה26/01/2012
אפילפסיה זו מחלה תורשתית?
אני לא ממש יודעת, קראתי על זה ויש המון המון סוגים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ממש בורה - תגובה
יוסי אונטרמן29/01/2012אנסה לענות לך תשובה כללית
ברוב המקרים לא הוכח עדיין קשר גנטי
בחלק כן. כדי לדעת בצורה ראשונית הייתי מסתכל במשפחה הקרובה אם יש אנשים נוספים עם אפילפסיה
בהצלחה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לאפילפסיה ומיגרנותאביתר19/01/2012
שלום,
ברצוני לשאול - האם ברוב המקרים אפילפסיה ומיגרנות באות ביחד?
אדם הסובל הרבה ממיגרנות, האם יש לבדוק חדש לאפילפסיה אע"פ שאין לו התקפי פרכוס?
ומה לגבי נישואין של מיגרנוטי עם אפילפטית ולהיפך? האם יכול להשפיע על הילדים בצורה חמורה יותר (האם יכול להיות שמגביר את הסיכוי לכך שגם הילדים יחלו בזה או זה?)
אני שואל מפני שלעיתים נראה מכנה משותף ביניהם וככל שאני קורא יותר מחקרים אני רואה ששתי המחלות הן מחלות נוירולוגיות ואף האאורה של שתיהן מאוד דומה אצל חלק מהאנשים. (אפילו הטיפול- התרופות זהות לפעמים: דפלפט וכד'..)
ובמיוחד מעניין אותי - בהנחה שאצל בחור ובחורה, הוא סובל מאפילפסיה והבחורה ממיגרנות, האם אכן ישפיע על ילדיהם? יש אפשרות לבדוק אם כן או לא?
אשמח מאוד לתשובות
תודה
אביתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מירי רייזנסון19/01/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRIד4918/01/2012
יש כאן מישהו שיכול לספר לי על הבדיקה ואורך הזמן שלה, מאחר שאני קצת פוחד ממקומות סגורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חשוב SOSnataly13/01/2012
בן הזוג שלי עבר תאונה קשה בילדות ומאז הוא אפלפסי,הוא כבר ללא התקפים 4 שנים אך הוא עדין נוטל תרופות,לאחרונה הוא עשה אי.אי.גי ויצא תקין,וגם ה MRI יצא תקין לחלוטין
...הוא בחור מקסים מאוד אבל העניין של האפלפסיה מאוד מפחיד אותי ובמיוחד לפני כל קשר רציני ,הלכתי יחד איתו לרופא והסביר לי על זה שאנשים אפלפטים מנהלים אורח חיים רגיל והסיכוי שההתקפים יחזרו הוא קלוש מאוד!!!
בן הזוג שלי הוא רגיל לחלוטין,הוא עובד ,חמוד ויפה תואר אבל אי הבהירות של מה הולך לקרות בעתיד מאוד מדאיג אותי מאוד,במיוחד כי הוא עדין נוטל תרופת אפנוטין,האם יש לנטילת תרופה זו יש סכנות?האם היא משפיעה על הגוף שלו בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב SOS - תגובה
מירי רייזנסון16/01/2012נטלי שלום!
שמחה מאד שמצאת אותנו.
אני מציעה לך לדמיין לרגע שלחברך יש אסטמה, הוא נוטל תרופות שונות למניעת התקפים וכבר 4 שנים לא היה לו ולו התקף אסתמה אחד. הוא מתפקד רגיל ומעולם לא ראית אותו בהתקף אסטמה. קראת סיפורים רבים ואף ראית סרטים בהם מראים אדם משתעל חזק וכמעט נחנק מהתקף ומפחיד אותך לחשוב שיום אחד הוא עלול לקבל התקף כזה. האם כל מה שסיפרתי ישפיע על הקשר שלך איתו?
את מוזמנת לדפדף בפורום זה ולמצוא סיפורים של כמה אנשים שלבני זוג יש אפילפסיה והם חיים חיים מאושרים.
אם יש לך שאלות לגבי השפעת הטיפול התרופתי על בן זוגך, את מוזמנת להתייעץ עם ניורולוג בפורום "אפילפסיה ילדים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירכוסים אצל פג שנולד בשבוע 34טלי טובים11/01/2012
שלום,
לגיסי נולד בן בשבוע 34 הכל היה בסדר השתחרר כרגיל מבית החולים
לאחר 6 שבועות גילו אצלו ריפלוקס הוא היה ניזון מסימילאק ומאט הנקה לאחר התקפי הריפלוקס העבירו אותו לפורמולה בשם אינפומיל שבועיים לאחר שניזון מהאינפומיל התחילו אצלו פרכוסים אושפז מזה 5 שבועות הוא לא יוצא מהפרכוסים נותנים לו תרופה שינו לו את הסוג ואת המינון היה קצת רגיעון ושוב חזר והעלו את המינון של התרופה אך עדין יש פי רכוסים , לדעתי יכול ולהיות שיש איזה שהוא רכיב או רכיבים שחסרים או אינם מתאימים בפורמולה הזאת ואז זה גורם לפרכוסים.
האם אתם מכירים את הפורמולה אינפומיל ?
והאם ידוע לכם שמה שניזונים יכול להשפיע על כל מיני תופעות בגוף?.
איך אפשר לברר האם יש איזשהו חוסר או רכיב שאינו מתאים ?
וגם רציתי לדעת עם אתם יכולים לאזור באיך לקבל מידע על פורמולת אינפומיל?
אשמח לתשובה בהקדם,
תודה מראש טלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
יוסי אונטרמן11/01/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרב"דאופיר ומירי07/01/2012
האם לאחר שנה מההתקף הראשון ולאחר ששלחתי את כל הטפסים והאישורים הרפואים
למרב"ד הם דנים בזה לבד או שמזמנים אותי גם ?
בתודה מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרב"ד - תגובה
יוסי אונטרמן08/01/2012שלום רב
על פי רוב המרב"ד דן רק על סמך המסמכים הרפואיים. אפשר תמיד לבקש להופיע בפניהם .
בהצלחה
יוסֵי אונטרמן
מנהל איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאפילפטים מגיל 40 ומעלהליז04/01/2012
אשמח להכיר חולים כמוני שאינם יכולים לעבוד בשל קבלת 2 ניתוקים לפחות בשבוע.
כיצד מסתדרים ואיך מתגוררים?
הקשר יכול להיעשות גם בפון 0549140824* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאפילפטים מגיל 40 ומעלה - תגובה
מירי רייזנסון05/01/2012ליז שלום!
אני מבינה כי הנך במצוקה ומתקשה למצוא מוצא.
כידוע לאחד מכל מאה חמישים מבוגרים יש אפילפסיה ורובם עובדים, לומדים, מגדלים ילדים.
אנחנו באי"ל מכירים אנשים עם אפילפסיה לא מאוזנת, כולל התקפי ניתוקים והתקפים טוניים קלוניים שעובדים במשרות מכובדות.
יחד עם זאת, ניתן להיעזר גם בביטוח לאומי. מי שהוכר כנכה עם 20% נכות ומעלה זכאי לשיקום מקצועי שמסיע בהשתלבות בשוק העבודה.
בנוסף, מצטרפת לבקשתך שאנשים עם ניסיון דומה יצרו קשר איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוקים
ד4918/01/2012אני מאובחן כ-30 שנה. לוקח כדורים ולא חופשי מהתקפים. הנוירולוג אסר עלי: לנהוג, לשחות, ולשהות במקומות גבוהים (שמהווים סכנה בעת התקף או ניתוק).אבל- עם המחלה שרתתי 3 שנים בצה''ל ו- 30 שנה במשטרה! אז- קצת אופטימיות, מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן שנה וחצי עם אפילסיה מגיל 5 חדבי31/12/2011
בני הוא ילד אומנה גדל אצלנו מגיל 11 יום החל התקפי אפילפסיה מגיל 5 חודשים, חווה התקפים קשים איבד הכרה, הפסקת נשימה, כחלון, כיום כיווץ שרירים, הופך עיניים, איחור התפתחותי רב אינו הולך, לא עושה ביי, אינו מצביע, טונוס מוגבר,קשיים התנהגותיים רבים, משולב בגן שיקומי לגיל הרך,אינו מסוגל להיכנס לחדרי הטיפולים נתקף בהתקפי בכי נוראיים. מטופל בלמיקטל 90 מ"ג ביום ולפני יומיים הוספנו RIVOTRIL 4 טיפול ביום. פיזית אינו נראה לילד בן גילו. האם ישנם מקרים בהם יש לילד כמה סוגים של אפילפסיה? האם יוכל ללכת? ניסיתי לפנות לביטוח לאומי כדי שיכירו בו ונאמר לי שהם לא מוכנים להכיר בו כי הוא ילד באומנה. האם משהו יכול לעזור לי אני לא מעוניינת בקצבה חודשית במידה ומגיע לו כסף שיישמר לו בקופה במדינה עד שאני ובעלי לא נהיה ויוכל לטפל בעצמו לפי הצורך. זקוקה לעזרה דחופה!!!! אשמח לקבל תגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן שנה וחצי עם אפילסיה מגיל 5 ח - תגובה
יוסי אונטרמן01/01/2012שלום רב
הצטערתי לקרוא על המורכבות והקושי של הילד שבטיפולכם. יש מקרים בהם לילדים או לאנשים יש מספר סוגי התקפים. לפעמים מתחיל התקף מסוג אחג וממשיך להתקף מסוג שני.
לגבי השאלה האם יוכל ללכת אני מניח שזו תשובה שהרופא ההתפתחותי שמטפל בו יוכל לענות.
להערכתי בפני הילד מספר נתיבי חיים:
להשאר לאומנה אצלכם עד גיל 18 ואז בהתאם למצבו יקבע ההמשך
להשאר לאומנה עם מעבר לאימוץ עם הזמן
לעבור למשפחת אומנה אחרת במהלך הזמן
לחזור למשפחתו הביולוגית
לעבור למוסד טיפולי
סיוע יכול להנתן בעזרת לשכת הרווח המקומית רצוי מאד לפנות אליהם
בהצלח רבה
יוסי אונטרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרכוס בעת שינה ורשיון נהיגהשני29/12/2011
שלום רב,
אני כותבת בשם אחי הצעיר..
לפני מספר שנים קיבל שני התקפים בזמן השינה (לפנות בוקר) עשה את כל הבדיקות הרפואיות ונטל דפלפט. כמעט חמש שנים שהיה ללא פרכוסים, התגייס לצבא והכל כשורה. לפני כחצי שנה הפסיק (בהמלצת נוירולוג ) את הטיפול התרופתי. לפני חודש התעורר כשלשונו פצועה - לא היינו בטוחים אך אמש נפל מהמיטה בעת התקף כשאימי לידו. בבוקר כמובן לא זכר דבר.
מספר שאלות לי:
ראשית האם דיווח לצבר יגרום לשחרורו המיידי?
שנית האם בעת דיווח למשרד הרישוי ישלל רשיוני במקום (על אף שההתקפים לא שכיחים ומתרחשים רק בשינה)
שלישית האם עלינו להיות מודאגים כעת ולפנות לנוירולוג במיידיות (עוד השבת) או שזה בסדר להמתין עם הפניה לרופא עד שבוע הבא.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרכוס בעת שינה ורשיון נהיגה - תגובה
מירי רייזנסון05/01/2012שני שלום!
מתנצלת על התגובה המאוחרת.
אם הבנתי נכון, אחיך משרת בצה"ל ואת רוצה להבין האם דיווח על התקף שקיבל לצה"ל יגרום לשחרורו. בדרך כלל מי שמקבל התקף אפילפסיה במהלך שירות צבאי, מושהה וממתינים כשנה ללא התקפים עד להמשך שירותו.
לגבי רישיון נהיגה. על החוק חייבים לדווח על כל שינוי במצב רפואי. בדרך כלל רשיון נשלל ולאחר שנה ללא התקפים, מעקב רפואי ובדיקות תקינות, המכון לבטיחות בדרכים מחליט על החזרת רישיון.
לגבי רופא, אם יש לך אפשרות להתייעץ עם הרופא בהקדם, הייתי מדברת איתו. ניתן לשאול את השאלה גם בפורום "אפילפסיה ילדים".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיותאבישג29/12/2011
שלום יוסי\ מירי,
אני מנסה כבר הרבה זמן להשיג את כל מה שדרוש כדי לקבל אחוזי נכות מהביטוח הלאומי, אבל בדרך אני נתקלת בהרבה צוות רפואי שלא מוכן לשתף פעולה.
הפסיכיאטר שלי מסרב לפרט על כל בעיותיי העיקריות והחמורות,
הנירולוגית שלי מסרבת לתת לי הפניה לאפליפטולוגית ,
המוקד של קופת החולים שלי לא מאשר לי מעבדת שינה(בלילה!) ללא הפניה מהניורולוגית
והנירולוגית(ילדים) שלי לא רוצה שאני אהיה מטופלת שלה יותר כי עברתי את הגיל.
האם בשביל לעבור לאפליפטולוג צריך בכלל הפניה או שמספיק דיווח מהתיק הרפואי שלי לשנה אחורה?
אני מתוסכלת ולא יודעת למי לפנות!
מה גם שכל אחד מסיר ממנו את האחריות ומפנה אותי לאחר שלא מבין\ לא קשור לעיניין.
אני ממש צריכה עזרה ואשמח לתשובה מכל אחד שיודע בוודאות מה צריך ומה לא באמת צריך לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות - תגובה
יוסי אונטרמן01/01/2012שלום אבישג
בואי נדבר על זה יחד עם מירי
להתראות
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידוש רשיון נהיגהאיתי29/12/2011
שלום רב. בתחילת פברואר 2011 עברתי התקף.
רשיוני נלקח, ונמסר לי כי דיון חוזר יערך ב פברואר 2012.
אני התחלתי טיפול תרופתי, אני מאוזן . את הבדיקות עברתי לפני כ10 חודשים
והן היו תקינות.
לפי הבנתי נשאר לי להמתין כחודש בכדי שתעבור השנה.
כבר קבעתי תור לרופא (לפברואר), האם אני צריך לעבור את הבדיקות מחדש? (MRI., EEG)
התקשרתי למרב"ד בכדי שהם ישלחו לי את הטפסים. אך הם אמרו לי כי אני צריך ללכת למשרד הרישוי ולבקש שם למלא טפסים, ולאחר זמן מה הטפסים (שבהם יש לתת את ההצהרות והחתימות שלי ושל הנירולוג) , יגיעו . האם כך הדבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוש רשיון נהיגה - תגובה
מירי רייזנסון29/12/2011איתי שלום!
ניורולוג מטפל יחליט האם יש צורך בבדיקות חדשות. המידע המלא והמעודכן על החזרת רשיון נהיגה מצוי במרב"ד. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיוע רפואי לחולי אפילפסיה בבית ספראבי27/12/2011
יש לי ילד עם אפילפסיה ו pdd ,יש לו התקפים כל יום מלווים בנפילות ראש. הוא לומד בבית ספר לחינוך מיוחד ולעיתים הוא נופל ונחבל בבית הספר, אנחנו דרשנו סיוע צמוד כל הזמן כדי למנוע נזק בילתי הפיך לילד בבית הספר, משרד החינוך ובית הספר אומרים שאין תקנים לסיוע צמוד בחינוך המיוחד . האם יש תקדים לסיוע צמוד לחולי אפילפסיה קשים ולא מאוזנים בבית ספר לחינוך מיוחד במשך כל שעות השהיה של הילד בבית הספר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוע רפואי לחולי אפילפסיה בבית ספר - תגובה
יוסי אונטרמן28/12/2011שלום אבי
יש בהחלט תקדימים. אם לא פנית למפקחת על החינוך המיוחד במחוז פנה אליה. אם סרבה פנה ישר לממונה על החינוך המיוחד במשרד החינוך גב' רעיה גודמן לוי ולעירית לבנה הממונה על החינוך המיוחד עם העתק לאיל-אגודה ישראלית לאפילפסיה
בהצלחה
יוסֵי אונטרמן
מנהל איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניטור השינה של ילד שחווה התקףעפר ומיכל26/12/2011
שלום רב.
בננו חווה שני התקפים אפילפטיים, תוך כדי שינה.
מאז ההתקף הראשון אנו ישנים, אשתי ואני, לסירוגין, לצד מיטתו, כל לילה.
האם יש דרך לנטר את שנתו, מבלי שיהיה צורך לישון לצידו?
מכשיר כגון " בייבי סנס ", " אינטרקום " , או אחר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניטור השינה של ילד שחווה התקף - תגובה
מירי רייזנסון26/12/2011עפר ומיכל שלום!
החשש שלכם והרצון לעקוב אחר מצבו של הילד בשינה מובן. למיטב ידיעתי, אין מכשיר כזה בארץ, אך אעביר את פנייתכם גם לפורום אפילפסיה ילדים ותתייעצו שם עם ניורולוגים. הבעיה עם אפילפסיה שהיא מופיעה פעמים רבות ללא התרעה מוקדמת ואין אפשרות לעקוב אחר הופעתה בשינה ובערות.
הורים רבים בסופו של דבר מסתגלים לחיים עם אפילפסיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מירי רייזנסון26/12/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשפוז אחר התקףדני25/12/2011
לפני 10 שנים אושפזתי לאחר התקף ראשון (גיל 30) למשך שבוע בגין CPK גבוה.
לפני חצי שנה היה התקף נוסף ושוב אושפזתי בגין CPK גבוה.
האם יש צורך להתאשפז אחרי כל התקף ע"מ לקבל נוזלים או שאפשר פשוט לשתות הרבה באופן עצמאי או ללכת לרופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מירי רייזנסון26/12/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התליית רשיוןדניאל25/12/2011
באוגוסט אושפזתי עקב חשש להתקף. אחרי כחודשיים קיבלתי מכתב ממרב"ד למלא טפסים ולשלוח להם בחזרה וכך עשיתי. עכשיו קיבלתי מכתב ממשרד הרישוי שעלי להתייצב אצלם לצורך התליית הרשיון שלי. ברצוני לדעת לכמה זמן יתלו את הרשיון? האם זה מיום האשפוז?
האם הרשיון חוזר אלי אוטומטית אחרי שנה ואם לא מה עלי לעשות?
בנוסף - מאז ששוחררתי ועד משרד הרישוי יעברו כ 5 חודשים שבהם הרשיון בתוקף ואני נוהג.. האם אין כאן סתירה??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התליית רשיון - תגובה
יוסי אונטרמן25/12/2011שלום דניאל
יצלו את הרשיון עד אשר יאשרו לך את חידושו. בד"כ לאחר שנה ממועד ההתקף האחרון אם לא היו לך התקפים מאז יחזירו לך את הרשיון אם תגיש בקשה למרב"ד. ממליץ לך להתחיל את התהליך כ 11 חודש לאחר האיזון המלא.
לגבי סתירות... החיים מלאים בהם
יוסֵי אונטרמן
מנהל איל -אגודה ישראלית לאפילפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתליית רשיון - שאלה נוספת
דני25/12/2011תודה על התשובה.
האם ההתליה היא מיום האשפוז ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתליית רשיון - שאלה נוספת - תגובה
מירי רייזנסון26/12/2011דני שלום!
קודם כל לא מדובר בתהליך אוטמטי של החזרת רשיון אחרי שנה. חוץ מהגשת מסמכים יכולים להזמין אותך גם לוועדה. בכל מקרה מחכים שנה מהתקף אחרון ולא מאישפוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתליית רשיון - שאלה נוספת
דני01/01/2012היי, איך הם יודעים מתי היה ההתקף האחרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתליית רשיון - שאלה נוספת - תגובה
יוסי אונטרמן01/01/2012לפי הדיווח שלך או של בית החולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)