מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם בהרדמה כללית - קביעת תור?myli01/06/2011
שלום,
אני עם אנדומטריוזיס, אמורה לעשות צילום רחם בקרוב ומעוניינת לעשות זאת בהרדמה כללית. הבנתי שיש אפשרות לעשות זאת באופן פרטי אצל ד"ר טוגנדרייך, אך כבר כמה ימים איני מצליחה ליצור קשר עם המזכירה שאמורה לקבוע את התורים.
אשמח לקבל פרטים ליצירת קשר כדי לקבוע תור בהקדם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם בהרדמה כללית - קביעת תור? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו02/06/2011כל הפרטים במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל המפוחדות- אפשר להירגע..שרית01/06/2011
בנות יקרות,
כבר כמה חודשים שאני מסתובבת בפורום הזה ודוחה את ביצוע צילום הרחם בגלל החרדות מהכאב "הבלתי נסבל" שמתואר בחלק מההודעות בפורום וברשת.
היום, בפעם הרביעית שקבעתי, סוף סוף ביצעתי את הצילום.
אני חייבת להודות שלא האמנתי כשהבדיקה הסתיימה (דקות ספורות לאחר שהחלה...). זה הכל?
הבדיקה לא כאבה, אפילו תחושת האי נעימות היא מאוד מינורית, ברמה נמוכה הרבה יותר מכאבי המחזור החודשי.... עשיתי את הבדיקה באופן פרטי אצל ד"ר טוגנדרייך בגלל החששות הרבים שהיו, ואני שמחה על כך מאוד.
אל תחששו, זה ממש ממש בסדר, החרדות שלי היו כלל לא רלוונטיות ובדיעבד מצטערת שלא עשיתי מזמן (אני לקחתי כדור אדקס שעה לפני הבדיקה, ונראה לי שגם זה לא היה הכרחי).
בהצלחה לכולן :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל המפוחדות- אפשר להירגע.. - תגובה
פרופ' ראול אורביטו02/06/2011בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביצוע צילום רחםליאת31/05/2011
שלום
הרופא שלי הפנה אותי לצילום רחם בימים 8-9 למחזור ולא יאוחר מיום 14.
יש לי תור ליום ה- 7 למחזור -האם זה משמעותי או בעייתי אם אעשה את הצילום יום לפני היום ה- 8?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד ביצוע צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו01/06/2011לא, בתנאי שאין דימום ויסתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדלבר 2830/05/2011
האם יש הבדל בין צילום רחם פרטי לבין צילום דרך הקופה, ברמת היחס, הקדשת הזמן לטיפול וכדומה?? אם יש הבדלים אז אשמח לדעת מה הם מתבטאים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל - תגובה
פרופ' ראול אורביטו01/06/2011לא אמורים להיות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה דמית לאחר בדיקהסופיה30/05/2011
יש לי הפרשה דמית מועטה (גושי דם כרוש קטנים בודדים, משולב עם מין ריר) במשך 6 ימים לאחר בדיקת צילום רחם. האם צריך ללכת להיבדק לוודא כי אין דלקת/זיהום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה דמית לאחר בדיקה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו30/05/2011רצוי
במיחוד אם לא פוחת, מתגבר, או מלווה בתופעות נוספות (חום, כאבים)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקסין 500גילי29/05/2011
נטלתי נקסין 500 3 שעות לפני הבדיקה. האם זה יכול לגרום להתרחבות החצוצרות שנראתה בבדיקה? (היה מעבר ופיזור למרות ההתרחבות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקסין 500 - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/05/2011אמור למנוע כאב, לא אמור להרחיב חצוצרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך האם ניתן לומר זאת ב-100 אחוז?
גילי03/06/2011ישנן עדויות שאומרות ששימוש בנפרוקסן יכול להפחית את ההתכווצויות של השריר החלק בחצוצרות בגלל שהוא חוסם ייצור פרוסטגלנדינים. ומכאן יכול להיות שזאת הסיבה להתרחבות שנראתה.
איך אוכל לסתור/ לאשש טענה זו? האם עליי לעבור שוב צילום רחם ללא משככי כאבים?
(האם יש בדיקה אחרות לאבחון החצוצרות - גודלן ומצבן שהיא פחות פולשנית ויותר נעימה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך האם ניתן לומר זאת ב-100 אחוז? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו04/06/2011לא ניתן לראות התרחבות בסונר- רק בצילום או לפרוסקופיה
נשים רבות נוטלות חוסמי PG, ושיעור ה"התרחבויות" אינו כה רב, מאידך ולענינך
קרוב לודאי שזהו מבנה החצוצרות, ועצם המעבר והפיזור התקינים מעיד על תקינות!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתבר 2828/05/2011
השבוע קבעתי תור לצילום אצל דר' טוגנדרייך. רציתי לדעת האם חייבים לשתות משכך כאבים לפני? אני אלרגית למשכבי כאבים ומתנפחת בעקבות חלק מהם, ולכן אני מעדיפה שלא לשתות משככים. בנוסף, אם אני לא אשתה משככים הכאב יהיה עצום או נסבל או שלא ניתן לדעת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/05/2011לא חייב
הכאב אינדיבידואלי, מרבית הנשים עוברות את הבדיקה ללא משכך כאבים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה רואים בצילום ???בר 2828/05/2011
רציתי לדעת האם ניתן לזהות בצילום אנדומטריוזיס? ועוד שאלה אם במידה ויש לי אנדו' האם צילום רחם יכול לעזור לי להיכנס להיריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה רואים בצילום ??? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/05/2011אנדומטריוזיס הינו אבחנה היסטולוגית- דרושה לפרוסקופיה
לעיתים, במידה וקיימת ציסטה אופינית ניתן לאבחן באולטרסאונד
צילום רחם לא מאבחן ולא מטפל באנדומטריוזיס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בר 2830/05/2011אם עשיתי היסטורוסופיה אבחנתית ואמרו לי שהכל תקין ניתן מכך לשלול אפשרות שיש לי אנדומטריוזיס או שאני צריכה לעשות לפרסקופיה בכל מקרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' ראול אורביטו01/06/2011אנדומטריוזיס לא מאובחן בהיסטרוסקופיה, אלא לפרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיסק צילום הרחםגילי28/05/2011
לא ניתן לי דיסק הבדיקה. האם ניתן לבקש זאת? (חלק מחברותיי שעשו צילומי רחם קיבלו דיסק) אלא רק צילום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיסק צילום הרחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/05/2011יש לברר במכון הרנטגן בו ביצעת את הצילום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה מוגדלתגילי28/05/2011
נאמר לי בצילום הרחם כי יש לי שחלה מוגדלת. האם ניתן לראות שחלות וגדלן במהלך
בדיקת צילום הרחם על המרקע ובצילום שניתן לי לאחר מכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלה מוגדלת - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/05/2011שחלות לא נראות בצילום רחם
תבררי שוב, מי אמר ועל סמך איזו בדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרוסקופיה אבחנתית לאחר צילום רחםגילי28/05/2011
האם מומלץ לעשות לפרוסקופיה אבחנתית במצב בו צילום הרחם הינו תקין על מנת לשלול
ציסטות מיומות וכו' העלולים להפריע בהשתרשות / לגרום להפלה ושלא ניתן לזהותם בצילום הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרוסקופיה אבחנתית לאחר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/05/2011בד"כ לא, רצוי אולטרסאונד, לאבחן את התופעות שציינת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצאתי את זה ב Y NET ואני מבוהלתפוסט טראומה26/05/2011
אני לפני צילום רחם ומצאתי את הכתבה הזאת ברשת. אני מבוהההההללללת!!!
בבקשה תגידו לי שזה לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצאתי את זה ב Y NET ואני מבוהלת - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך26/05/2011מצאתי לנכון למחוק את הטקסט המזעזע.
מדובר בחוויה סוביקטיבית מאד ולא נפוצה
וכמובן התיאור מוגזם ומפחיד.
את יכולה להרגע הבדיקה לא נעימה אבל לא מעבר לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבעלת נסיון לאחר צילום רחם
אחת28/05/2011היי,
אני עשיתי צילום רחם לפני מספר חודשים.
אני בחורה מאוד פחדנית, וכוח סבל שלי שואף לאפס.
בנוסף אני סובלת מוגיניזמוס. (זה פועל לרעתי בבדיקה).
הלכתי לבדיקה כולי מבוהלת מסיפורים שקראתי. נכנסתי לבדיקה כבר בוכייה עם עיניים אדומות. כולי רועדת מפחד.
הבדיקה אכן כואבת, אבל ממש ממש סביל. לפעמים גם בדיקה גינקולוגית כואבת.
אני חושבת שאין לך מה לדאוג. אם תבואי מבוהלת ותלכי לפי הכתבות, אולי יכאב לך יותר, מאחר והגוף שלך יהיה מתוח.
יש בנות שיצאו מהבדיקה (שאני הייתי שם) ולא כאב להן בכלל. זה כל כך אינדיבידואלי.
ואם אני עברתי את הבדיקה בשלום, ובדיעבד לא היה נורא בכלל, ובטח לא כמו שתיארתי, כל אחת יכולה לעבור את הבדיקה הזאת.
אז תרגעי ושיהיה בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נורא..
מבולבלת...21/06/2011היום, היום ביצעתי את הצילום..
הגעתי אחרי שקראתי עשרות תגובות של נשים שלדעתי ניפחו את הדבר..
זה אומנם לא נעים, אבל באמת לא נורא.
מומלץ לקחת כדור משכך כאבים לפני והכל יהיה בסדר...
אומרים שלידה כואבת יותר, כל יחסי :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפענוחפוסט טראומה26/05/2011
עברתי היום צילום רחם אצלך (ד"ר טוגנדרייך" )בתשובה כתוב: התרחבות חצוצרתית דיסטלית דו"צ כסקטוסלפינגס עם מעבר ופיזור של החומר הניגוד לאגן בשלבים המאוחרים של הבדיקה- קרוב לוודאי מדובר בסקטוסלפינגס דו"צ עם מעבר לאגן לפחות באחת החצוצרות.
אפשר לקבל תרגום לשפה לא מקצועית??
נ.ב. נרשמה לי אנטיביוטיקה מחשש להתפתחות זיהום. למה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפענוח - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך26/05/2011צילום הרחם מדגים חצוצרות לא תקינות.
עלייך לפנות לרופא המטפל כדי להחליט
איך להתקדם. (יש פתרונות יעילים מאד
לעזור לך להתעבר).
האנטיביוטיקה נרשמה לך על מנת למנוע
התלקחות של זיהום שיתכן והיה הסיבה
לממצאים בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסותא עדיףדיצה26/05/2011
בצעו לי צילום רחם בחיפה ונקבע שהחצוצרות חסומות.
אתמול בצעתי באסותא ת"א בדיקה חוזרת (פרטית) והבדיקה תקינה.
מה המשמעות? החצוצרות נפתחו מעמן או שטעו בבדיקה הראשונה.
דר' טוגנדרייך אמר לי במפורש שלא בצע פתיחת חצוצרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסותא עדיף - תגובה
פרופ' ראול אורביטו26/05/2011הכל תקין
יתכן שבבדיקה הקודמת היתה התכווצות של החצוצרה שמנעה הדגמה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש מעבר?גילי24/05/2011
בממצאי צילום הרחם נרשם התרחבות חצוצרתית דו צדדית , עם מעבר ופיזור בהמשך.
האם יש לעשות בנוסף לבדיקת צילום הרחם היטרוסקופיה אבחנתית לבדיקת מעבר בחצוצרות? (ע"י הזרקת יוד וכניסה מהטבור)? האם כדאי תחת אבחנה זו לבצע הזרעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היוד יכול לגרום לדלקת?
גילי24/05/2011לא
אולם החדירה לרחם יכולה להחדיר זיהום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיהום בעקבות צילום רחם
גילי27/05/2011איך אפשר לאבחן שנוצר זיהום? (באמצעות אולטראסאונד? , כאבים?) ומתי?
מה הסיכוי שזיהום יחדור לרחם וישפיע (ע"י הדלקת דלקות חדשות וישנות) אם נוטלים
אנטיביוטיקה מיד לאחר צילום הרחם לפי הוראות הרופא במצב של חצוצרות מורחבות עם
מעבר ופיזור ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל בחצוצרות?
גילי24/05/2011אם בחוות הדעת בצילום לא נמסר שיש נוזל בחצוצרות זה אומר שאין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל בחצוצרות? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו26/05/2011אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת: האם יש לבצע לפרוסקופיה חצוצר
גילי24/05/2011לא בהכרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום לעומת אבחנה רשומה
גילי25/05/2011הרופא המטפל שלי אמר כי באחד הצדדים לא רואה כ"כ מעבר בצילום שנמסר לי לאחר
הבדיקה ,למרות שנרשם כי יש מעבר ופיזור בהמשך. למה לא רואים זאת מספיק טוב בצילום והאם אפשר לסמוך יותר על האבחנה שנרשמה מאשר על הנראה בצילום שנמסר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום לעומת אבחנה רשומה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו26/05/2011צילום משקף תמונה אחת, הבודק ראה את ה"סרט", לכן דעתו חשובה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מעבר? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו26/05/2011ההתרחבות אינה בהכרח חסימה
ניתן לבצע הזרעות
מס' הטיפולים צריך להקבע ע"י רופאך המטפל עפ"י מיכלול המימצאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מעבר? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/05/2011לא רצוי
בד"כ מתחילים בהזרעות
נתון לשיקול דעתו של הרופא המטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)