מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אל ד''ר דניאל טוגנדרייךאמל03/10/2010
היום התקשרתי כדי לקבוע תור אצלך לצינתור חצוצרות בפ"ת (אני חברת קופת חולים מאוחדת) והמזכירה אמרה לי להתקשר כשאני מקבלת ווסת.
שאלתי היא: האם אתה עושה בדיקה מקדימה לפני הצינתור או לא צריך?
ומה סוג המסמכים שאני צריכה להביא איתי לשם הצינתור (טופס התחייבות או הפנייה- כי יש לי הפנייה מחודש יולי ולא יודעת אם היא תקפה, אני מזמן מנסה לעשות צינתור באכילוב והם 3 חודשים דוחים לי את זה)
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ' ראול אורביטו03/10/2010שאלות אישיות מסוג זה לדר' טוגנדריך- נא להפנות למרפאתו:
ראי במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל ד''ר דניאל טוגנדרייך - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך05/10/2010אני מבצע צינתורי חצוצרות למבוטחות מאוחדת בבית חולים אסותא ת"א.
כדי לקבוע אם צריך ונכון לבצע צנתור עלי לשוחח איתך ולראות את צילום
הרחם. זה יכול להתבצע במרפאתי בגבעתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנתור חצוצרות
אמל06/10/2010שלום דוקטור
אשמח אם תתן לי מספר טלפון של המרפאה בגעתיים כדי שתוכל לבדוק אותי לפני שאני מקבלת מחזור.התקשרתי קודם לבית חולים אסותא והמזכירה נתנה לי מספר טלפון כדי שאתקשר אליו ונסיתי יומיים ואף אחד לא עונה שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנתור חצוצרות - תגובה
פרופ' ראול אורביטו06/10/2010ד''ר דניאל טוגנדרייך רח' בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נדרשת הפריה?גיל03/10/2010
שלום,
אני ובעלי מנסים כבר למעלה משנה להכנס להיריון.
אני בת 30 ובעלי בן 31.
עברנו טיפולים באיקאקלומין, הזרעה, זריקות.
הזרע של בעלי תקין ולי כנראה יש שחלות פוליציסטיות (כנראה מכיין שרופא 1 חשד שזה מה שיש לי, אבל זה לא החלטי).
בצילום רחם נראתה חסימה של החצוצרות.
עברתי ניתוח לפרוסקופיה ובו התגלה ששחלה 1 דבוקה למעיים והשנייה תקינה (לאחר ששיחררו אותה מעט) עם איזו בעיה קטנה בחיבור לרחם (אם הבנתי נכון).
הרופא המטפל ממליץ על הפריה.
האם גם אם ממליצים ככה או שיש לדעתם מקום לנסות דרכים אחרות לפני כן?
במידה ואתם ממליצים, כמה עוברים לדעתם כדאי להחזיר אלי בטיפולים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נדרשת הפריה? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו04/10/2010קיימת בעיה מיכנית, וטיפול בהפרייה חוץ גופית הינו מאוד רלבנטי
בגילך- מותר להחזיר 2 עוברים, בשלושת המחזורים הראשונים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירגלית01/10/2010
אני בת 17 משקל88 גובה 167
ביצעתי בדיקת אולטרה-סאונד ברחם והתוצאות
אורך:42מ"מ עובי:31מ"מ רוחב:48 מ"מ
עובי רירית הרחם:6 מ"מ
שחלות: ימינית- 25*32 שמאלית-19*27
שלפוחית השתן:ללא נוזל
מה זה אומר ?
אני סובלת ממחזור לא סדיר פעם בכל כמה פעמים אני מקבלת מחזור..
הפעם הראשונה שקיבלתי זה היה בגיל15.5
ואף פעם לא היה לי מחזור סדיר..
האם התוצאות של הבדיקה גרועות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקת האולטראסאונד תקינה
ד``ר דניאל טוגנדרייך01/10/2010אכן עודף משקל עלול להיות קשור גם להפרעות במחזור החודשי.
בדיקת האולטראסאונד כפי שתארת -תוצאה תקינה.
כדאי שתפני לרופא נשים על מנת שיקבל ממך יותר פרטים, יבדוק אותך לפי הצורך ויפנה אותך לבדיקות מעבדה שיעזרו באבחון סיבת אי סדירות המחזור החודשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה (:
גלית01/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך קובעים תור לצילום ?לינוי29/09/2010
תודה על תגובתך,
אני שייכת לקופת חולים מכבי, מחזור אחרון שלי 23.9, כלומר אני חייבת לעבור את הצילום
במהלך שבוע הבא, אחרת לא אוכל לעשות טיפול בחודש הבא.
הרופא שלי היתנה את הטיפול הבא בצילום רחם עוד החודש.
מפעת גילי אני לא רוצה לדחות את הטיפולים בחודש נוסף.
אני מאוד רוצה לבצע את צילום הרחם אצלך,
איך אני יכולה לתאם תור בדחיפות לתל אביב מכבי - השלום, או לראשון לציון ברח' רוטשילד?
התקשרתי לזימון תורים במכבי והיה תור רק לנובמבר.
מה עליי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום ב 4 לאוקטובר 1030 מכבי רטשל"צ
ד``ר דניאל טוגנדרייך30/09/2010תגיעי ב יום ב 4 לאוקטובר 1030 מכבי ראשל"צ רוטשילד 15 קומה ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אני אגיע בתאריך שקבעת לי
לינוי01/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכון בצילום רחם בגיל 43?לינוי29/09/2010
יש ילדים בבית, יש כמיהה גדולה מאוד לילד נוסף.
עברתי בשנתיים וחצי האחרונות 2 הפלות. אחת הייתה בשבוע 10 , טיבעית, ללא גרידה. והשניה בשבוע 18 עם גרידה בעקבות הפסקת דופק של העובר. היום אני כשנה אחרי
הגרידה.
מאז עברתי טיפולים עם 5 מחזורי איקקלומין ללא הצלחה להכנס להריון.
לטענת הרופא במידה ורוצים להמשיך בטיפולים יש צורך לעבור לטיפולים עם זריקות ולשם כך יש צורך בצילום רחם כדי לוודא שאין חסימות.
רציתי לדעת האם בגיל 43 צילום רחם אינו מסוכן יותר מאשר אצל בחורות צעירות?
האם באמת חייבים לעבור צילום רחם לפני מעבר לטיפולים עם זריקות?
צריכה לציין שגם הילדים שלי הם תוצר של טיפולים עם איקקלומין.
לפני 17 שנה עברתי צילום רחם שהיה מאוד טראומטי עם כאבים מאוד מאוד חזקים.
מה הסיכוי שגם הפעם הצילום יהיה כרוך בכאבים חזקים מאוד? או שהצילום היום
שהוא כבר אחרי לידות עשוי להיות קל יותר?
אודה לך על התיחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיל כשלעצמו אינו מוסיף סיכון
ד``ר דניאל טוגנדרייך29/09/2010צילום רחם היא בדיקה פולשנית עם פוטנציאל לסיבוכים. הגיל כשלעצמו אינו גורם סיכון.
הסיבוכים האפשריים לצילום רחם:
רגישות (אלרגיה) לחומר הניגוד
זיהום אגן
התנקבות הרחם (נדיר ביותר).
יתכן והעובדה שעברת לידות תגרום לבדיקה להיות "קלה" יותר עבורך.
ב 17 שנים אחרונות (מאז עברת את הבדיקה) פיתחו עבורינו "חכמי הטכנולוגיה" אביזרים המקלים ביצוע הבדיקה לבודק ולנבדק.
לעצם הצורך בצילום רחם אצלך עלייך להיועץ ברופא פריון מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה חסומהרונית28/09/2010
שלום רב
בבדיקת צילום רחם גילו אצלי חצוצרה חסומה. וקודמתי לטיפולי ivf. איזו בדיקה מראה האם יש נוזל בחצוצרה חסומה?
תודה מראש
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סונר
פרופ' ראול אורביטו28/09/2010אולטרסאונד יכול לתת מענה לנוכחות נוזל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםאני26/09/2010
כמה ימים לאחר הפסקת הדימום צריך לחכות לפני שאפשר לבצע צילום רחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו26/09/2010מיד עם ההפסקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בתרגום תוצאת אולטרסאונדחסוי20/09/2010
עשיתי אולטרה סאונד וזה מה שכתבו לי בתוצאה:
"בצורתו נראה כרחם עם מחיצה מרקם שרירני דיפוזי ללא שרירן מוגדר"
מה זה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סונר
פרופ' ראול אורביטו26/09/2010לא נמצאת בפורום המתאים
לענינך- מדובר ברחם שרירני, לגבי החשד למחיצה- רצוי לחזור על סונר תלת-מימד, לצורך ביצוע אבחנה מדויקת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםירדן20/09/2010
שלום רב,
אני צריכה לעשות צילום רחם לפני הפריה חוץ גופית. יש לי חרדה מבדיקות גניקולוגיות פשוטות ( זה בטיפול ואני מצליחה היום בהרפיה לאפשר בדיקה אבל עדיין זה לא פשוט) האם אפשר לעשות בדיקה כזו במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו26/09/2010אם מיועדת להפריה חוץ-גופית, יתכן שעדיפה היסטרוסקופיה על צילום רחם (שניתנת לביצוע גם בהרדמה)
פני לרופא מטפל ותבררי את האפשרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי צילום רחם היום יש לי שאלותחסוי20/09/2010
שלום,
ראשית תודה לד"ר טוגנדרייך בזכות התשובה שלו בפורום בצעתי את הבדיקה היום בראשל"צ.
ואלו השאלות:
1. האם מותר לנסות להכנס להריון בחודש שבו בוצעה הבדיקה? האם יש בעיה עם החומר שהוזרק?
2. יש לי עדיין מיחושים ודימום , תוך כמה זמן מהצילום זה אמור לעבור?
תודה ,
אא
נ.ב - לי הבדיקה כן כאבה אבל זו בדיקה מאוד מהירה כך שזה נסבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו26/09/2010תשובות מפורטות לשאלותיך ניתן למצוא במדור שאלות נפוצות בפורום
לענינך:
1. ניתן לקיים יחסים אחרי הצילום
2. כאב והכתמה קיימים אחרי צילום- אולם בעוצמות נמוכות ואמורים לפחות ככל שמתרחקים מהצילום
אם הכאב עז או מופיע דמם אדום- יש לפנות למוקד\רופא נשים לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינתור חצוצרהשני16/09/2010
עברתי השבוע צילום רחם שהוביל לצינתור חצוצרה. היה כואב עד בלתי נסבל אבל כאמור כאב זה סובייקטיבי. האיבחון הוא:
מילוי הומוגני של חלל הרחם, מימין לא הודגמה חצוצרה - בוצע ריקנליזציה והזרקה סלקטיבית לימין. החצוצרה מתרחבת בחלקה הדיסטלי כסקטוסלפינגס בהמשך מופיע מעבר ופיזור התרחבות נותרת. משמאל קיימת התרחבות קלה בקצה הדיסטלי של החצוצרה בוצע הזרקה סלקטיבית לצד זה עם מעבר ופיזור תקינים.
אם כך האם יש חצוצרה אחת תקינה ואיזה מהן ? אם אחת החצוצרות פגומה אז לא כל חודש מגיעה ביצית לרחם?
השאלה היא האם להמשיך בטיפולים של הזרעות, להתקדם לטיפולים של הורמונים או לנסות את מזלנו בשיטה הטבעית?
האם יש סיכוי שכעת הבעיה נפתרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינטור
פרופ' ראול אורביטו17/09/2010שמאל תקין, ימין קיים מעבר- חשד לחסימה חלקית
כל האופציות שתיארת אפשריות- עליך לדון עם רופא נשים מטפל ולהחליט על אופן טיפול הפריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה ניתוחיתרוית15/09/2010
1. האם בסדר לעשות ניתוח כזה שבועיים אחרי מחזור?
2. כמה זמן לאחר ניתוח כזה מותר להתחיל טיפול הזרעה כולל איקקלומין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה
פרופ' ראול אורביטו16/09/2010נמצאת בפורום הלא מתאים
ניתן לעשות היסטרוסקופיה שבועיייים אחרי מחזור כל עוד לא מקיימים יחסים- אולם השאלה באיזה אינדיקציה? רצוי להפנות את השאלה למבצע?
הטיפול תלוי במימצאים- שוב רצוי להפנות את השאלה למבצע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם - מממש לא כואב , לא נורא!מאושרת15/09/2010
ד"ר טסלר בזבולון - מקסים.
לא כאב, נחמד, צחק בזמן הבדיקה - ואני מאושרת (הכל תקין)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם- ד"ר טסלר בזבולון
עכשיו רגועה15/09/2010אני מסכימה עם "מאושרת" גם אני עברתי היום צילום רחם עם ד"ר טסלר, הכאב לא היה משמעותי ובהחלט נסבל, הרופא והאחות היו אדיבים , הסבירו את התהליך בצורה נעימה,שיהיה לנו בהצלחה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פרופ' ראול אורביטו16/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר להירגע - צילום רחםמאיה13/09/2010
שלום לכל הבנות אשר אמורות לעבור צילום רחם בקרוב,
רק רציתי להרגיעכן. היום עשיתי צילום רחם וזה ממש ממש שטויות.
בסה"כ מרגישים פתאום כאב למשך כמה שניות (כאב של מחזור ) וזה הכל.
אני בד"כ חרדתית מאוד בכל הנוגע לבדיקות או פעולות חודרניות, ותאמינו לי שאם אני כותבת שזה ממש כלום אז אתן יכולות להירגע.
אל תשכחו לנשום ולנסות להיות רפויות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לדברי הרגעה
מרי13/09/2010גם אני היום עברתי את הבדיקה.
ציפיתי למשהו הרבה יותר גרוע.
מצחיק אותי כמה זמן השקעתי בבירור על אפשרויות הרדמה לזמן הבדיקה. :::::)
באמת כאבי מחזור חזקים לזמן קצר ביותר. לקחתי אופטלגין שעה לפני הבדיקה והשד לא נורא כל כך.
ד"ר טוגנדרייך מאוד חביב ואווירה בחדר ממש טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר אורביטוסיגל12/09/2010
שלום
לאחר צילום רחם, והריון שהסתיים לצערי בפלה טבעית וציטוטק.
אמורה לעבור בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית.
ברצוני לקחת לפני הבדיקה, נר לשיכוך כאבים - אביטרן 50.
כדי שאוכל להערך לפני מועד זמן הבדיקה, ברצוני לדעת
לאחר כמה זמן הנר מתחיל לעבוד?
וכמה זמן ההשפעה שלו יכולה להמשך?
אודה לעזרתך, סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נר
פרופ' ראול אורביטו13/09/2010פועל תוך כשעה ולמשך מס שעות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)