מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורים לפני הבדיקהליאת22/05/2010
שלום לדר'.
1. איזה כדור כדאי לקחת לפני הבדיקת רחם למנוע כאב? וכמה זמן לפני הבדיקה כדאי לקחת?
2. הבנתי שלחלק מהבנות יש דימום אחרי הבדיקה. בד"כ כמה זמן הדימום?
תודה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגד כאבים
פרופ' ראול אורביטו23/05/2010אדקס\אדוויל או נר נקסין כשעה לפני הבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור נרוסין יעשה גם את העבודה?
קריסטינה23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור נרוסין יעשה גם את העבודה?
קריסטינה23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' ראול אורביטו24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן הצילום רחם. דחוףףליאת22/05/2010
שלום דר'.
אני צריכה לעשות צילום רחם.
בד"כ אני מצליחה לעשות "הפסק טהרה" ביום השישי. ביום החמישי אין לי ממש דימום ..אלא ממש מעט. לעיתים רק כתמים..
לאור זאת האם אני יכולה לעשות את הצילום רחם ביום החמישי למחזור?? (פשוט היום שאתה מקבל בפתח תקווה יוצא ביום החמישי שלי למחזור) מצד שני אני רוצה שהבדיקה תהיה אמינה.
מודה לך מראש
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף דמם
פרופ' ראול אורביטו23/05/2010תיאורטית ניתן- כיוון שסוף הדמם מקורו בנרתיק ולא ברחם
תגיעי לבדיקה ואז יוחלט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת חומר היודקריסטינה22/05/2010
הי,
רציתי לברר תוך כמה זמן מביצוע הבדיקה ניתן לבצע הזרעה מבלי שהחומר שהוזקר יפגע הסיכויי ההזרעה?
תודה
ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ' ראול אורביטו23/05/2010בחודש העוקב, ויש הממליצים גם לאחר הבדיקה- החומר לא אמור לפגוע- נספג ומופרש בשתן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת נוזלים מחלל הבטן, הרחםשרונית22/05/2010
אני בת 36 ואם לשני ילדים מהריון טיבעי לפני כ-8 שנים נאלצתי לעבור ניתוח ב-3 שלבים מאחר ונתגלה אצלי מחלת הכוליטיס.
מאז עברתי 2 הפריות ללא הצלחה ונאמר לי שיש לי המון נוזלים ברחם ובחלל הבטן כתוצאה מהדבקויות ואפילו ברצפת האגן שצריך לשאוב אותם לפני הפריה רציתי לדעת האם תוכלי להסביר לי קצת על התהליך הזה?
האם הוא כואב כאשר שואבים? האם זה בהרדמה? והאם הסיכויים שלי להיקלט בהפריה הם טובים יותר כאשר הנוזלים כבר לא שם?
תודה רבה לך ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ' ראול אורביטו23/05/2010אנא פני לפורום טיפולי הפריה חוץ-גופית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת תור לצילום רחםיעל21/05/2010
מעוניינת לדעת היכן אפשר לעשות צילום רחם בזמן הקרוב אני בקופ"ח כללית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו23/05/2010עליך לפנות לזימון תורים באיזור מגוריך, ושם אמורים להציג לך את כל האפשרויות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם בשבוע הבאקריסטינה20/05/2010
שלום רב ד"ר טוגנדרייך,
מתקשה בהשגת תור דחוף לצילום רחם בשבוע הבא.
במכבי השלום אישרו לי תור ביום ה' היום 15 למחזור שיתכן שיהיה גם יום ההזרעה או למחרת.
בסניף ראשל"צ אני תלויה בחסדי מבטלות...
במוקד מכבי לא מצליחה לקבל תשובה היכן עוד אתה מקבל :-(
אשמח אם תוכל לעזור
בברכת סוף שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו23/05/2010שאלות אישיות לד''ר דניאל טוגנדרייך , נא לפנות למרפאתו ברח' בן גוריון 183 גבעתיים
050-5621467* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה חסומהמנו20/05/2010
שלום רב,
בת 33, אחרי 2 ניתוחים קיסריים. מנסים מעל שנה להיכנס להריון. עברתי צילום רחם, בתוצאות נרשם: הודגמה עדות לחסימה של חצוצרה שמאלית בגובה איסטמוס. הורחבה הרחבה קלה של קטע דיסטלי בחצוצרה הימנית עם פיזור חופשי. הרחם תקין.
האם החצוצרה הימנית תקינה או גם בעייתית?
עברתי 3 טיפולים של זריקות והזרעות. בשני הטיפולים האחרונים היו זקיקים גדולים רק בצד שמאל (החסום).
האם זה אומר שהשחלה הימנית לא מתפקדת?
האם יש סיכוי להיכנס להריון כאשר הזקיקים הטובים הם בצד שמאל והחצוצרה התקינה היא בימין?
האם להמשיך בהזרעות? האם יש טעם לעשות צינטור חצוצרה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו23/05/2010יש לראות את הצילום- אך התיאור למעשה מראה שתקינה
תגובה בצד אחד לא בהכרח מעיד על שחלה שלא מגיבה
יתכן מעבר של ביציות משחלה אחת לחצוצרההנגדית
אין מקום לצינטור- מיועד לחסימה קריבנית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה סתומה - לדר טוגנדרייךדניאלה20/05/2010
שלום,
רקע - הריון תקין ולידה בקיסרי.
כעת מנסים כמה זמן ללא הצלחה.
בצילום רחם - חצוצרה אחת סתומה.
הרופא שלי אינו מבצע צינתורים (זו הגישה שלו).
האם אני מבזבזת את זמני לשווא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינטור
פרופ' ראול אורביטו23/05/2010בחסימה קריבנית חד צדדית, ניתן להציע צינטור או "להמשיך הלאה" בטיפולי פוריות
למעשה נתון לשיקול דעתו של הרופא המטפל
במידה ומעונינת בחוו"ד פרטנית של ד''ר דניאל טוגנדרייך ,
נא לפנות למרפאתו ברח' בן גוריון 183 גבעתיים
050-5621467* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תור דחוף לצילום רחם!דורית19/05/2010
שלום רב,
אני בת 31 ובעלי 34. גילינו לאחרונה כי נוכל להיכנס להיריון באמצעות IVF בלבד, וזאת לאחר חודשים של ניסיון בדרך הטבעית.
הצלחתי לקבוע תור לתחילת התהליך ליום 6.6.10, אולם נודע לי כי עלי להגיע עם צילום רחם, והתור הכי קרוב שהצלחתי להשיג הינו 8.7.10 כאשר נאמר לי שהטיפול עצמו מתחיל עם המחזור, ואני אמורה לקבל מחזור בימים הראשונים של חודש יולי, מה שאומר כי נצטרך להמתין שוב עוד חודש, וזאת אחרי שאני ובעלי המתנו כמה חודשים לתהליך אחר שהיינו צריכים לעבור בעניין זה.
אני בקופ"ח מכבי, אודה לעזרתכם בקבלת אינפורמציה אודות מכונים שניתן דרכם להזמין תורים דחופים לצילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום ב בראשל"צ
ד``ר דניאל טוגנדרייך19/05/2010תוכלי להגיע ביום ב 24/5/2010 ב 1000 למכון הרנטגן בראשל"צ בתנאי שאין שום אפשרות שאת בהריון (לא היו יחסי מין מאז וסת אחרון ועד מועד הבדיקה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דורית19/05/2010אני אכן עומדת בקריטריונים.
אני אגיע.
תודה תודה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת מכון הרנטגן ראשל"צ
דורית20/05/2010ד"ר טוגנדרייך שלום,
אשמח לדעת באיזה רחוב ממוקם מכון הרנטגן של מכבי בראשל"צ,
שם הנך מקבל.
תודה מראש,
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד''ר דניאל טוגנדרייךחסוי17/05/2010
היום בצעתי אצלך צילום רחם במרפאת זמנהוף מהתוצאה עולה שהכל תקין היה דימום רציתי לדעת ממתי ניתן לקיים יחסי מין?
בנוסף רציתי לוודא שהדימום שהיה אינו מהרחם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל
ד``ר דניאל טוגנדרייך17/05/2010בדרך כלל הדימום לא מהרחם.
אין מניעה לקיים יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נואשת וחוששתו.א.16/05/2010
לד"ר טוגנדרייך,
התייעצתי עם שני מומחים ואני צריכה לעשות צילום רחם בדחיפות אחרת שום דבר לא יקרה (מבחינת הריון). הכל תקין ואנו מנסים כבר קרוב לשנה וחצי.
מכבי לא עוזרים לי וקובעים לי תורים ביולי/אוגוסט.
האם תוכל לעזור? המחזור שלי נגמר בסוף השבוע הזה ויום ראשון ו/או שני בשבוע הבא זה לפני הביוץ.
הבנתי שאתה מקבל במכבי בראשל"צ בימי שני.
האם יש אפשרות להגיע ביום שני הבא ה24 לחודש?
אמרו לי שאם זה דחוף אז שהרופאה שלי תדבר איתך, אבל היא נסעה לחו"ל לפני מספר ימים. (לפני שהיא נסעה היא נתנה לי את ההפניה....)
אני גם מאוד חוששת מהבדיקה ומעדיפה לעשות אותה אצלך.
אודה לעזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ' ראול אורביטו17/05/2010פניות אישיות לד''ר דניאל טוגנדרייך
יש לפנות למרפאתו: רח' בן גוריון 183 גבעתיים 050-5621467* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, זה היה מופנה לד"ר טוגנדרייך
ו.א.17/05/2010אשמח לקבל תשובה מד"ר טוגנדרייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה מאוד
א17/05/2010היום עשיתי בדיקה אצל ד"ר טוגנדרייך, והייתי מאוווווד לחוצה, היו כמה נשים שזו הפעם השנייה בה הן מבצעות את הצילום וניסו להרגיע אותי אך לא ממש הצליחו.
אני חייבת לציין שהבדיקה היתה נסבלת (אני לא אגיד שלא כאב) אבל ברוך השם הכל בסדר , לאחר הבדיקה היו לי כאבי בטן וגב תחתון ממש כמו במחזור, אבל ההרגשה הכללית הייתה בסדר אפלו הסתובבתי בקניון עד לשעות הערב.
תודה רבה לד"ר טוגנדרייך על הבדיקה והסבלנות.
למי שצריכה לבצע צילום רחם ממליצה בחום לפנות לד"ר טוגנדרייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה מאוד
א17/05/2010היום עשיתי בדיקה אצל ד"ר טוגנדרייך, והייתי מאוווווד לחוצה, היו כמה נשים שזו הפעם השנייה בה הן מבצעות את הצילום וניסו להרגיע אותי אך לא ממש הצליחו.
אני חייבת לציין שהבדיקה היתה נסבלת (אני לא אגיד שלא כאב) אבל ברוך השם הכל בסדר , לאחר הבדיקה היו לי כאבי בטן וגב תחתון ממש כמו במחזור, אבל ההרגשה הכללית הייתה בסדר אפלו הסתובבתי בקניון עד לשעות הערב.
תודה רבה לד"ר טוגנדרייך על הבדיקה והסבלנות.
למי שצריכה לבצע צילום רחם ממליצה בחום לפנות לד"ר טוגנדרייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבי ל לדוא"ל הפרטי
ד``ר דניאל טוגנדרייך17/05/2010[email protected]
אסביר לך לדוא"ל ולא בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צנתור בחצוצרותקרן16/05/2010
ד"ר שלום וברכה,
לפני כשבועיים הייתי אצלך לאחר שביצעתי צילום רחם והפנת אותי לצינתור
לא הבאתי איתי את הפענוח, הייתי רוצה לכתוב לך אותו עכשיו בכדי שתוכל לאמר לי מה זה אומר:
ש"צ: אין לראות היסתידות בצילום הסריקה, הוזרקה כמות של 10 סמ"ק ULTRAVISTA בשעה 10:35, התקבל רחם בגודל רגילים ובמנח קידמי יותר בצד ימין, הודגמה חצוצרה עדינה עם מעבר חופשי לחלל הצפק, בצד שמאל הודגמה רק התחלה של חצוצרה ללא מעבר לחלל הצפק.
לאחר שתוכל לאמר לי מה אומר הפענוח אשמח לדעת האם יש צורך לעבור את הצנתור או שניתן לוותר עליו (אני ומבעלי לפני הזרעות) מכיוון שצילום הרחם היה בשבילי חוויה ממש לא נעימה.
ושאלה אחרונה אם יהיה צורך לעשות את הצנתור כציד אני יכולה לעשות אותו בהרדמה מלאה?
תודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה , השאלה מופנית לפרופ' ראול
קרן16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינטור
פרופ' ראול אורביטו17/05/2010אין חסימה קריבנית
צד אחד פתוח בודאות
יש מקום להמשיך בטיפול השראת ביוץ עם הזרעות- אין צורך בצינטור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' ראול
קרן17/05/2010פרופ' תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תור לצילום רחםמיכל16/05/2010
לרופא שלום הרופאה שלי שלחה אותי לצלם את הרחם שלי ביגלל שהיא חושבת שיש לי היצמדויות בחצוצרה. אני מנסה כבר שבוע לירבוע תור לצילום בבית חולים השרון אמרו לי שאין תורים. שאלתי איך אפשר ליקבוע תור דרך הכללית? וזה די דחוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמנהוף ת"א 03-5260228
ד``ר דניאל טוגנדרייך16/05/2010זמנהוף ת"א 03-5260228
בימי ב בבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תור לד"ר טוגנדרייך ליום ראשון הבאו.א.15/05/2010
שלום,
ברצוני לדעת היכן ד"ר טוגנדרייך מקבל ביום ראשון הבא ה23 למאי?
האם יש תורים והאם ניתן דרך מכבי ו/או התחייבות של מכבי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
ו.א.15/05/2010אני צריכה לעשות צילום רחם ביום הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי לבצע צילום רחם
ד``ר דניאל טוגנדרייך16/05/2010צילום רחם יש לבצע אחרי הווסת ובטרם ביוץ ולא ביום מסויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודות ואהבה לד"ר טוגנדרייך.אלמונית13/05/2010
לפני 3 חודשים שכבתי על שולחן קשה וקר במקום שנקרא "מכבי השלום".
בחדר החשוך רופא לא מוכר התקין לי כל מני קונסטרוקציות שם למטה.
אח"כ הוא קם (גבוה נורא הטוגדרייך הזה) - ניגש לצד של הפנים שלי ואמר לי: תראי שני הצדדים חסומים. אם יש לך קצת אומץ ויכולת לשאת כאב - אפשרי לי -ואנסה לפתוח.
הסכמתי וזה הלך ככה: כואב מאד בבטן מימין והרופא אומר - ימין פתוח. כואב מאד בבטן משמאל והרופא אומר -שמאל פתוח. כאב לשנייה בכל צד ואח"כ תחושת חולשה.
לפני שיצאתי שאלתי את ד"ר טוגנדרייך מתי אפשר יחסי מין? והוא אנה -"מה שיותר מהר" שמעתי לו - מאז לא קיבלתי ווסת (ואני כבר מנסה שנתיים). היום לאחר שיצאתי מבדיקת שקיפות עורפית והכל תקין החלטתי להודות גם בפורום וגם בדרכים אחרות.
ד"ר טוגנדרייך אתה גדול ותודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא צנתור
אילנה13/05/2010אני בטיפול פריון אצל פרופסור פרידלנדר במאוחדת. הוא בעצמו בצע לי צילום רחם ומצא ששתי החצוצרות סתומות. העלתי בפניו את האופציה של צנתור אבל הוא ממליץ הפריית מבחנה ואמר שאינו ממליץ צנתור וזה בזבוז זמן.אני מבינה שפתיחה של חצוצרות זה שם אחר לצנתור.
בכל הפורומים אני קוראת על הצלחות בצנתור. אודה על חוות דעת פרופסור אורבייטו בנושא.
אני בת 32 ואם לאחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים שונים דעות שונות
ד``ר דניאל טוגנדרייך14/05/2010הפרייה חוץ גופית היא טיפול עם שיעורי הצלחה גבוהים מאד ובמיוחד כשהסיבה לעקרות היא חסימה חצוצרתית-שכן אז בד"כ שאר המערכות עובדות כהלכה (ביוץ וזרע). בישראל עלות הטיפול בד"כ משולמת ע"י קופת החולים כך שמדובר בטיפול "זול" מנקודת ראות של המטופלת.
יחד עם זאת אני מניח שרב הזוגות מעדיפים התעברות טבעית הממתאפשרת לאחר שפותחים חצוצרות סתומות. שיעור ההריונות אחרי פתיחה בצנתור נע בין 60% ל 80% לפי דיווחים שונים בספרות הרפואית.
גם צנתור חצוצרות הוא טיפול "בסל בריאות" וממומן ע"י קופות החולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינטור
פרופ' ראול אורביטו17/05/2010בחסימה קריבנית דו-צדדית אופציות הצינטור רלבנטית
אם כי- הבחירה בין IVF לצינטור נתונה לשיקול דעתו של הרופא המטפל המכיר את בעיתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהצלחה
ד``ר דניאל טוגנדרייך14/05/2010אני כמובן מודע לשפע המידע בספרות הרפואית על כך שצנתור חצוצרות הוא טיפול הבחירה בחסימות חצוצרתיות הקרובות לרחם. אני גם יודע ששיעור ההריונות לאחר צנתור אצלי משתווה להצלחות בשאר העולם. נעים תמיד לקבל מחמאות ותודה שעדכנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)