מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהליאור23/10/2012
האם זה הגיוני שאישה תתגרה מאישה כאשר היא ערומה או חשופה?אני מרגישה שזה קורה לי המון,אני יןדעת שאני לא לסבית,אני אפילו יותר מתגרה מאישה חשופה מאשר מגבר .מה זה יכול להיות?וזה קורה להרבה נשים?
יש לציין שלא קיימתי יחסים,אולי זה ההורמונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
לי ראובני23/10/2012גם אם אינך מגדירה את עצמך כלסבית הרי שאת יכולה בקלות להנות ולהתגרות מגוף של אישה. המיניות שלנו היא מגוונת ולא צריך לקטלג או להגדיר באופן דיכוטומי רגשות או תחושות של עוררות. מה שעושה לך נעים וטוב זה בסדר.
אני מניחה שיש נשים רבות שאוהבות להסתכל על נשים אחרות גם אם הן לא רוצות איתן קשר רגשי או מיני או זוגי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק HSV - 1חני23/10/2012
לאחר דגימת משטח וגינלי, התקבלה תוצאה חיובית לחיידק הנ"ל. החל טיפול תרופתי בזובירקס אך לאחר יומיים התגלו במפשעה, באיזור מפרק הירך שתי גולות קטנות כואבות. האם גילוי זה מצריך בדיקת רופא או שזו תופעה מוכרת וקיימת בזמן התפרצות ההרפס, למרות שהתרופה גרמה לנסיגה במחלה.
מדובר בחיילת בת 19.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר אברמוב תענה
לי ראובני23/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק HSV - 1 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/10/2012הגולות הכואבות שאת מתארת במפשעה אלו כנראה בלוטות לימפה תגובתיוית לזהום בהרפסת הן אמורות לחלוף תוך מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכלתעדי23/10/2012
יש לי בעיות במין שמאוד מטרידות אותי, ולא יודעת איך לפתור אותן.
מאוד יבש לי למטה, תמיד. גם בגירוי מיני בקושי יוצא משהו.
אני בת 27.
כמו כן, אין לי חשק מיני בכלל, אני לא נהנית מסקס.
גם בן זוגי לא נהנה, מכל הסיבות הברורות..ספר שנים
הלכתי לליאורה לייעוץ, והיא המליצה לי על פיזיותרפיה של רצפת האגן, וכמו כן על משחה שמורידה תחושה למריחה בפתח הנרתיק.
אבל אני לא רוצה להרגיש פחות - אני לא מרגישה כלום!
אני רוצה שיהיה לי נעים.
מבחינה פיזיולוגית - מה לא בסדר אצלי? למה זה ככה?
איך אני יכולה לפתור את זה?
חשוב לציין - הלכתי לשיחות עם פסיכולוגית וזה לא עזר לי לפתור את זה.
נ.ב. אני לוקחת רק בשנה האחרונה גלולות של מינס. אני בריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסכלת - תגובה
לי ראובני23/10/2012את יכולה לקחת חומרי סיכה על בסיס מים כמו דורקס פליי או KY הם יוצרים רטיבות נרתיקית ומלמדים את הנרתיק להרטיב והיא מייצרת רטיבות משל עצמה.
כמו כן, שווה שאת ובן זוגך תלכו יחד לטיפול לבדוק מה ניתן לעשות כדי להעצים את התשוקה ביניכם כדי ששניכם לא תישארו עם תחושה של החמצה.
פיסיותרפיה באמת יכולה לעזור מאחר והיא מלמדת אותך להכיר את גופך ולהנות ממנו.
היא מפתחת שליטה על שרירי רצפת האגן והופכת אותך מודעת לגופך.
שווה ללכת לטיפול ממושך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןסיגל21/10/2012
אני מקבלת מחזור כל 25-6 יום רציתי לדעת כמה דברים: מתי בערך הביוץ שלי? ומתי אני אמורה לקיים יחסים כדי להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
לי ראובני23/10/201214 יום לפני מועד הווסת הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעסיגל21/10/2012
מה ז"א שזרע יכול לחיות בגוף האישה 48-72 שעות. לפני או אחרי יום הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע - תגובה
לי ראובני21/10/2012בלי שום קשר לביוץ
הזרע הוא תא חי
אחרי קיום יחסי מין בחדירה מלאה, הוא יכול לשרוד בגוף האישה מספר שעות
אם זה לפני הביוץ, קיים סיכוי להריון
אם זה אחרי, אין סיכוי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעותסיגל21/10/2012
אחרי כמה זמן מאז קיום היחסים שאישה נכנסת להריון מתחילים תופעת כגון: גודש ונפיחות בשדיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות - תגובה
לי ראובני21/10/2012זה כמובן משתנה מאישה לאישה אבל יכול לקחת כמה שבועות
כלומר לא מרגישים ישר
החל מהשבוע העשירי יש תופעות של לפני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה...ליאה21/10/2012
שלום,
יש נושא אשר נורא מציק לי בכל עת שאני מקיימת יחסים אני משתדלת לגמור ופעם אחת זו בדרך כלל לא בעיה אבל מיד בסוף הפעם הזו אני מרגישה תחושה חזקה של גועל כזה ולא רוצה שיגעו בי ולא מסוגלת להכריח את עצמי לנסות עוד פעם
הכל למטה מאוד רגיש .
האם ניתן איכשהו להתגבר על זה ולנסות לגמור יותר מפעם אחת? זה נורא מתסכל אותי שאני לא מצליחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה... - תגובה
לי ראובני21/10/2012לפעמים כאשר מגרים את איבר המין הנשי יותר מדי הוא מרגיש שובע שיוצר תחושה של חוסר חשק במגע
אין מה לעשות מאשר להפסיק
להרפות
ולעורר מחדש את התשוקה
אי אפשר להכריח את הגוף לרצות במגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות שלי של טבעמאשה18/10/2012
שלום! היום הייתי אצל רופא נשים והוא נתן לי את הגלולות שלי של טבע.. אף פעם לא שמעתי אליהן. עד לפני שנתיים נטלתי גלולות יסמין ואח"כ עברתי למרסילון. לקחתי את הגלולות במשך כמה שנים בערך5-6. הייתי בהפסקה מגלולות כשנתיים ועכשיו רציתי לחזור לקחת גלולות. השאלה שלי האם גלולות שלי בעלות אותו פחות או יותר אותו מינון כמו מרסילון ויסמין, כי משום מה הרופא אפילו לא התעניין איזה גלולות לקחתי פעם..
הייתי רוצה לדעת אם זה לא משנה ואפשר להתחיל לקחת את הגלולות או שללכת לרופא אחר ועדיף כבר לבקש גלולות שאני מכירה. כי פה לא הבנתי על סמך מה הוא נתן לי את הגלולות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות שלי של טבע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2012אם יש לך נסיון מיני טוב עם יסמין או מרסילון חיזרי אליהן.. שלי היא גלולה תוצרת חברת טבע זהה לגינרה ומינולט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףךףףנירה15/10/2012
אים איברי מיני שלי ושל בן זוגי השתפשפו אחד בשני אך לא היית חדירה והוא לא גמר כנראה יש אפשרות להריון? ושאלה שנייה אים הוא נגיד גמר מה קורה אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףךףף - תגובה
לי ראובני18/10/2012אין סיכוי להריון אם לא היתה חדירה או אפילו שפיכה
מציעה לך לקרוא ספרי הדרכה או באתרים לחינוך מיני לדוגמאת דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי בבקשה ואים הייתה שפיכה?
מיטל18/10/2012ללי בבקשה ואים הייתה שפיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי בבקשה ואים הייתה שפיכה? - תגובה
לי ראובני18/10/2012האם היתה בפתח הנרתיק?
ועדיין הסיכוי שתא זרע יחדור לגוף הוא קלוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי תודה רבה זה מה שקראתי:
סיגל18/10/2012קראתי באינטרנט והיה כתוב :סביבת הפות היא רטובה וזרע יכול "לשחות" ברטיבות ולהגיע לתוך הנרתיק. זה נשמע הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי בבקשה זה מה שקראתי:
סיגל18/10/2012קראתי באינטרנט והיה כתוב :סביבת הפות היא רטובה וזרע יכול "לשחות" ברטיבות ולהגיע לתוך הנרתיק. זה נשמע הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת היום שאחרישרית29/09/2012
נטלתי גלולות היום שאחרי כמה שעות אחרי קיום יחסים
לא ומוגנים .לאחר כשבוע + התחיל לי דימום שארך כשבוע וחצי (תופעה לוואי מוכרת)
העניין הוא שיש לי איחור של שבוע בקבלת הווסט הלכתי לרופא ואין שום סימן להריון. ועבר זמן מאז קיום היחסים
השאלה שלי האם יכול להיות שהווסט שלי פשוט הקדים באתו זמן שהיה לי את הדימום? זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת היום שאחרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2012הגלולות של היום שלאחרי יכולים לגרום לדימום חריג ולעכוב במחזור סך הכל לשבושים במחזור .. עשי בכל זאת בדיקת שתן לשלילת הריון כי הם לא מונעים ב100% הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשחר27/09/2012
האם זה נורמלי שבזמן מחזור יש כאבים בחזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/09/2012בהחלט כן עקב שינויים הורמונליים החזה יכול להיות גדוש מספר ימים לפני המחזור ולהסתדר אחרי שהמחזור נגמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי תפקוד מיניריקי24/09/2012
שלום
אני אשה בת 55 .
בגיל 39 עברתי כריתת רחם עקב מיומה.
עד גיל 46 השחלות תפקדו ומאז לא.
אני גם מטופלת בתרופה פסיכיאטרית ויאפקס
וסימובל לכולסטרול וגם אלקטרוקסין.
אני כיום לא מתפקדת מינת בכלל אין לי חשק מיני בכלל פשוט אין לי חשק לחיות ככה
אני מרגישה חוסר חיות מכל המובנים
האם יש לזה פתרון אשמח לשמוע שכן אחרת חיי אינם חיים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי תפקוד מיני - תגובה
לי ראובני24/09/2012שלום לך
אני מבינה את התסכול ואת הקושי עקב המורכבות שאת מתארת
נשמע שעברת לא מעט בחייך וצרך לראות האם טיפול רגשי עשוי לעזור לך לשנות את המצב.
האם פנית בעבר לשיחות עם מטפל רגשי
כמו כן, אני ממליצה לך לפנות לרופא המטפל ותבקשי שישנה את התרופות ולבדוק האם תחת השפעה של תרופות שונות החשק המיני עשוי לחזור.
בלי שום קשר, טיפול אלטרנטיבי כמו דיקור עשוי לעזור גם כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגלולותהדס20/09/2012
רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות במצב ששכחתי גלולה. אתמול לא לקחתי גלולה, אני פשוט שכחתי לקחת. וגם בערב הייתי עם חבר שלי. יש סיכוי שאני אכנס לזה מהריון? וכן הייתה חדירה והוא גמר בפנים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בגלולות - תגובה
לי ראובני20/09/2012אם זה עדיין 12 שעות ממועד הקבוע שבו את לוקחת, אז פשוט קחי כרגע
אם עברו, תקיימו יחסי מין עם קונדום למשך שבועיים
אם זה לקראת סוף החפיסה, סביר להניח שלא יקרה כלום
כנ"ל גם לגבי שימוש ממושך ורציף עד כה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי קרה ששכחתי
ריקי27/09/2012אבל אני נזכרתי רק אחרי יומיים...הייתי בלחץ אין ספק והייתי צריכה לקחת נורלבו (גלולת חירום כמו פוסטינור), אבל במקרה שלך, כמו שהמטפלת אמרה - פשוט תשתמשו באמצעי מניעה כמו קונדום, מקווה בשבילך שאחרי המקרה לא תשכחי יותר לקחת גלולה (אני בהחלט לא שוכחת מאז :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעתנעם18/09/2012
אני מרגישה הרבה םעמים שאולי עם בחורה יהיה לי יותר קל ביחסים אינטימיים
איכשהו תמיד אחרי מעט זמן כבר פחות נמשכת לבחור וגם לא מצליחה ממש לומר מה אני רוצה
וגם מרגישה אשמה למרות שכן יש לי חשק מיני טוב שאם אני לא רוצה לשכב הבחור בכל זאת חרמן וינסה ואם אני שוכבת איתו אני כועסת עליו ועליי וחושבת לעצמי שפשוט קשר כזה לא מתאים
וגם ההרגשה הזו שהרבה מאוד מהקשר זה סקס עבור בחורים למרות שאני תמיד "גורמת" לבחורים להתאהב בי עדיין מרגישה שהדבר שהכי חשוב להם זה הסקס
ולא מצליחה לדבר איתם ומבחינתי לא תמיד מרגישה מסופקת ואולי אפילו מרגישה כמו כלי עבורם... למרות ששוב החבר הנוכחי שלי וגם הקודם מתיחס אליי נהדר בסכ"ה ואנחנו מבלים ומדברים והוא אפילו אמר לי שאוהב אותי
אני מאוד רוצה לדבר ולהיות פתוחה בקשר הזה אבל עם כל הנושא הזה לא מצליחה לדבר איתו עד הסוף וכל פעם שזה קורה אני חושבת לעצמי למה אני צריכה את כל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת - תגובה
לי ראובני19/09/2012הרבה פעמים יש פנטזויה כזו שמה שאין לנו הוא יותר קל
זה לא בהכרח נכון
קשר עם בחורה יכול להיות יותר קל אך גם יותר מוריכב
תלוי איזה בחורה ותלוי כמה עבודה את עושה כדי להיות מוכנה לקשר
אני מציעה לך לפנות לטיפול להתייעץ עם איש מקצוע על המורכבות שיש לך סביב אינטמיות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימפומנית?מתוסכלת17/09/2012
אני תמיד חשה צורך מיני..אני תמיד רוצה לשכב, לענג את עצמי, לחוות אורגזמה.
משהו שתודה לאל בא לי נורא בקלות...אפילו ממגע של גבר בכף היד שלי...
אני חייבת לגמור איזה 6-8 פעמים ביום בשביל להיות שלווה, ואני מוצאת את עצמי עושה את זה גם במקומות ציבוריים.
זה פוגע בי ברמות מטורפות, מפריעה לי להתרכז בלימודים, בעבודה, והורס את מערכת היחסים שלי, כי בן הזוג שלי כפי שהוא מתאר:" אני מרגיש שאני הדילדו שלך"...
איבדתי את הבתולות לפני שנה, אני בת 21 היום, ועדיין עם הבן זוג הראשון שלי ולא מרפה ממנו..למרות שהוא נורא סובל בקשר, כי הוא פחות מיני ממני....
חיפשתי רופאים מהסביבה שלי, אבל לא מצאתי כלום...
אני לא רוצה לשים על עצמי תגית של נימפומנית כי כולם קוראים לי ככה.
אבל אני מאוד מתוסכלת מהמצב...
זה נורא כיף לעשות לעצמי נעים...
אבל הייתי רוצה לפתח עד תחביבים שיש לי, זה גוזל ממני יותר מידי זמן...ויוצא מכלל שליטה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימפומנית? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2012יש תופעות ידועות כאלה שמוגדרות לא כנימפומניה אלא כעוררות מינית מתמדת
persistant sexual arousal syndrome בחלק מהנשים התופעה טורדנית ומפריעה להן לאיכות חיים תקינהכשהעוצמות גבוהות. הסיבה לא ידועה והנושא עדיין נחקר.
פני ליעוץ סקולוגי אצל סקסולוג שהוא גם גינקולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מכירה מישהו מאיזור עפולה?חיפה?
מתוסכלת18/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מכירה מישהו מאיזור עפולה?חיפה? - תגובה
לי ראובני19/09/2012יש מרפאה ציבורית מצוינת ברמבם בעלות נמוכה
מטפלת בה יפעת מקלר המצוינת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)