פורום מיניות האישה, מין נשי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות באיזור המפשעה
    DANA
    10/01/2013

שלום,

אני בת 20, חולת קרוהן, ולפני כשבוע וחצי התחלתי להשתמש בטבעת הוגינלית "נובה רינג".
    לפי כמה ימים התחלתי לחוש בנפיחות באזור המפשעה. אני לא יודעת אם זה קשור לנובה רינג או לא. הנפיחות היא בחיבור שבין הבטן התחתונה לרגל, ממש במפשעה. יש שם מעיין שתי "גולות" סימטריות בכל צד (ימין ושמאל).
    האם אלה השחלות?
    מה אני צריכה לעשות?

יש לציין שהטבעת עדיין בפנים.

תודה מראש על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות באיזור המפשעה

הוספת תגובה

• נפיחות באיזור המפשעה - תגובה

לי ראובני
    10/01/2013

השחלות נמצאות במרכז הבטן כך שאין סיכוי שהן זזו ושינוי את מקומן
    לא ידוע לי על תופעה אלרגית לתרופה
    האם בעבר עשית שימוש בגלולות?
    בכל מקרה, את יכולה להוציא ל12 שעות ואז להחזיר ולראות אם הנפיחות יורדת
    בכל מקרה, שווה להבדק אצל רופא נשים/ משפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

DANA
    10/01/2013

שלום ד" לי,

לפני כמעט שנה הפסקתי שימוש בגלולות (השתמשתי במשך שנתיים).

ו"הגולות" נמצאות יחסית במרכז הבטן, הן במרחק של בערך 7 ס"מ אחת מהשניה, ממש במרכז בקו ישר מתחת לפופיק.
    הן נמצאות אמנם סמוך לחיבור של הבטן התחתונה והירכיים, אך הן עדיין נוטות לכיוון הרחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/01/2013

לא קשור לטבעת ואין צורך להוציא אותה.לא ברור לי המיקום של הנפיחות - יכול להיות שאלו בלוטות לימפה מוגדלות מפשעתיות וכדאי לפנות לרופא כללי כדי לבדוק מדוע יש נפיחות שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש כואב בחדירה
    ריקי
    03/01/2013

שלום, אני בת 22, בתולה, אני ובן זוג שלי ניסינו לקיים יחסי מין בפעם האשונה, ולא הצלחנו, ז"א אני לא יכלתי, זה פשוט כואב מדי כשהוא מנסה לחדור, הוא גם ניסה קודם להכניס אצבע וזה גם יותר מדי כואב. הוא אומר לי שאולי אני מפחדת ושאין לי ממה לפחד, אבל לא נראה לי שאני מפחדת, אני לא מפחדת, אני פשוט לא יודעת מה קורה, ואני כל כך מתביישת ממנו שאני לא יכולה לקיים יחסי מין! מה הבעיה אצלי? ואיך אני פותרת אותה?

יש לי עוד שאלה, בן זוג שלי גם ליקק לי את איבר המין בלשונו, האם דרך כך אני או הוא יכולים לקבל זיהומים, מחלות מין.. משהו..? והאם זה מזיק לאחד מאיתנו?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    ממש כואב בחדירה

הוספת תגובה

• מחלות מין

ריקי
    03/01/2013

היי, בזמן שאני כותבת לכם אני הבנתי משהו.
    אני אמרתי שאני לא מפחדת מקיום יחסי מין, אבל נראה לי שאני מפחדת שאני או הוא נידבק במחלות מין. אנחנו רוצים לקיים יחסי מין עם קונדום, אבל בגלל שהבנתי שקונדום לא שומר מפני כל המחלות כמו סרטן צוואר הרחם, אני מפחדת שמישהו מאיתנו יידבק באיזושהי מחלה ואז אני מפחדת שההורים שלי ידעו (דבר שממש אסור שיקרה). האם זה ממש קריטי מחלות המין האלו שהקונדום לא שומר מפניהם?? אני צריכה להיות מודאגת?

עוד משהו- אני מתביישת שבזמן החדירה ירד לי דם ואז אני אלכלך את הסדינים ואת המיטה, מה אני אעשה? (אגב לאמא שלי לא ירד דם בפעם הראשונה שלה, האם זה אומר משהו עליי?)

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות מין - תגובה

לי ראובני
    03/01/2013

HPV הוירוס שעשוי ליצור סרטן בצוואר הרחם נקרא פפילומה
    הוא אכן לא חסין מפני קונדום אבל אם את בתולה ובן זוגך גם, אז הסיכוי שלמישהו מכם היתה הדבקה קודמת הוא זעום
    גם אם היו יחסים ללא חדירה
    אני מציעה לך לפנות לאיש טיפול לשיחה על החרדות הלללו
    ובעיקר על הקושי להיות שלמה עם היחסים שאת רוצה בהם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש כואב בחדירה - תגובה

לי ראובני
    03/01/2013

ראשית לעניין הסקס האוראלי- גירוי באמצעות הפה
    בעיקרון אם אין לך הרפס ולא אין הרפס אז אין חשש להדבקות במחלות המועברות במגע מיני. אני חושבת שאם את בתולה אז בוודאי אין חשש (אם לא קיימת יחסים אוראליים עם אחרים)
    בקיצור זו פחות דאגה
    העניין של הכאבים בחדירה כן מצריך התערבות רופא
    כלומר שווה לך ללכת לגיניקולוגית ולשלול וגינסמוס- כיווץ לא רצוני של שריר רצפת האגן
    תפני לגיניקולוגית עם רקע סקסולוגי זה ייקל את ההליך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה
    אורה
    30/12/2012

היי
    לפני כיומיים שכבתי עם בן זוגי לאחר ששנה וחצי הייתי ללא יחסי מין, זה היה מין לא מוגן, 3 פעמיםן שפיכה שלו מחוץ לנרתיק, אינני נוטלת גלולות, לאחר 24 שעות מקיום היחסים נטלתי פוסטינור ולא הרגשתי תופעות לוואי, חוץ מבחילה קלה ועייפות. כרגע- כמעט יומיים אחרי יש לי הפרשות מאוד מרובות, ממש כאילו מחזור. לפני כמעט שלושה סבלתי מפטרייה בנרתיק והרופא נתן לי נרות מיוחדות אשר הפסיקו את ההפרשות. כמו כן, המחזור שלי לא סדיר ובדיוק לפני שבוע היה לי מחזור. ממה יכולות ההפרשות לנבוע? אני קראתי פה על זה שכשגבר גומר בפנים הזרע שלו נשאר בפנים עד 72 שעות ומזה נובעות ההפרשות. עד כמה זה נכון? ואם כך האם זה מגביר סיכוי להריון למרות הפוסטינור?
    אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/01/2013

אין קשר בין הפרשות ויעילות הפוסטינור. ההפרשות יכולות לנבוע מזהום פטריתי או חיידקי אחרי קיום יחסי מין. או כתוצאה מהנרות שהחדרת שנמסים כרגע.
    אם אלו הפרשות דמיות זה קשר לפוסטינור שיכול לגרום לדימום לא סדיר
    מציעה לך לפנות לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. שאלה נוספת

אורה
    09/01/2013

האם זה הגיוני: לקחתי פוסטינור לאחר שבוע שנגמר לי המחזור, שבוע לאחר לקחית פוסטינור קיבלתי שוב מחזור.
    כרגע כואבות לי השדיים קצת. מה קורה? יש חשש להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה ועוד משהו...

אורה
    09/01/2013

אתמול בדיוק לאחר שבוע וחצי לאחר לקיחת פוסטינור אני וחבר שלי קיימנו שוב יחסים לא מוגנים, הכאב בחזה החל לי היום... על מה זה מעיד?
    הוא כל הזמן גומר בחוץ. כלומר יוצא לפני הגמירה, האם זה מקטין את האפשרות להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה ועוד משהו... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/01/2013

כל התופעות שאת מתארת יכולות להיות מהפוסטינור. אבל צריך לחכות שבועיים לאחר היחסי מין הלא מוגנים ואז לעשות בדיקה לשלול הריון. מאוד לא אחראי מציחדכם להמשיך לקיים יחסי מין לא מוגנים מבלי להשתמש באמצעי מניעה. אמנם גמירה בחוץ יותר טובה מאשר לגמור בפנים לגבי הסיכון של הריון אבל זה בכלל לא אמצעי מניעה בטוח!! או שתשתמשו בקונדומים או שתפני לרופא נשים להתחיל בגלולות!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשמעות של משגל נסוג

לי ראובני
    10/01/2013

למה זה לא בריא... או בואי נאמר, לא בטיחותי
    ראשית, לפני השפיכה של הגבר, עשויות לזלוג כמה טיפות של נוזל זרע אשר היו בשופכה ומספיקה טיפה אחת בשביל שתיכנסי להריון
    שנית, שמתרגל לגמור בחוץ ולא לגמור בהנאה, עשוי לפתח שפיכה מהירה
    אז למה לקחת סיכונים מיותרים
    פשוט לכו לרופא נשים להתאים גלולות או אמצעי מניעה אחר...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אורה
    12/01/2013

תודה רבה על המענה, כבר ניגשתי לרופא לקחת גלולות ואני מחכה למחזור על מנת להתחיל לקחת אותן.
    השאלה שלי היא האם בדיקת הריון ביתית יכולה לשלול הריון לפני שבועיים? והאם קיימת בדיקה אחרת שניתן לקיימה לפני שעברו שבועיים?
    שאלה נוספת היא אם קיבלתי מחזור לאחר פוסטינור וזה היה שבועיים אחרי המחזור שלי, מתי אני אמורה לקבל מחזור שוב, מתי זה תקין? בספירה מהמחזור הראשון או מהמחזור השני של לאחר פוסטינור? חשוב לי לציין שהמחזור שלי לא סדירץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/01/2013

אי אפשר לדעת מתי יגיע המחזור עכשיו. בדיקת דם להריון תהיה חיובית כ10 ימים אחרי ההפריה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בלחות אינטמי
    בת שבע
    27/12/2012

שלום רב
    אני בת 39 סובלת מגירויים רבים בנרתיק סובלת הרבה מהקנדידה עושה טיפולים אבל זה חוזר ו בזמן האחרון התחילו בעיות בקיום היחסי מין האם השימוש בלחות אינטימי על בסיס מים יכול לגרום לבעות פנימיות השאלה הספציפית השימוש לקיום יחסי מין עם הגל זה נכון לעשות או לא

לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בלחות אינטמי

הוספת תגובה

• שימוש בלחות אינטמי - תגובה

לי ראובני
    29/12/2012

לא אמור להיות קשר בין הדברים כלומר המקור של הקנדידה לא מושפע מחומר לחות איכותי על בסיס של מים
    זה ברור שאם החומר הוא לא איכותי ומגרה עוד את הנרתיק אז זה לא יקל על התחושה של האי נוחות
    מציעה לך לקיים יחסים לאחר טיפול ודיאטת שמרים וסוכרים- מפחית את הקנדידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה !
    שני זוארץ
    20/12/2012

אני בת 22 יש לי שאלה ממש דחופה..
    אם אני מקיימת יחסי מין עם הבן זוג שלי עם קודנקום 3 ימים אחרי שמסתיים לי המחזור יש סיכוי להריון?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה !

הוספת תגובה

• שאלה דחופה ! - תגובה

לי ראובני
    20/12/2012

אם את מקיימת יחסי מין עם קונדום סביר להניח שאין סיבה לדאגה
    בלי שום קשר, אם זה לא מספיק בעיניך כהגנה, את יכולה להוסיף גלולות או אמצעי מניעה אחר. כמו כן, אם הווסת שלך מגיעה בפרקי זמן קבועים כלומר כל 30 יום, את יכולה לספור בעצמך מתי יש לך ביוץ, כלומר לספור 14 יום אחורה ממועד קבלת הווסת העתידי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני ואני רק בת 21
    אלמונית
    16/12/2012

שלום, יש לי שאלה..
    יש לי ירידה ממש דרסטית בחשק המיני, אני נמצאת בזוגיות כבר כמעט 3 שנים וזה עוד לא היה לי .. אני לא חרמנית ופשוט אני לא חשק אני ממש מתוסכלת מזה.
    אני אומנם לוקחת גלולות ומודעת לעניין שזה גם משפיע אך בזמן האחרון זה כבר באופן מוגזם.
    מה אפשר לעשות? למי אפשר לפנות?

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני ואני רק בת 21

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני ואני רק בת 21 - תגובה

לי ראובני
    16/12/2012

האם קרו אירועים חיצונים בחייך שיכלו להשפיע על החשק המיני, לדוגמא תקופת מבחנים או הכנה לפסיכומטרי...
    כמו כן,אם את יודעת שגלולות משפיע, אז אולי שווה לעשות הפסקה ולהשתמש רק בקונדום או לנסות נובורינג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מרגישה כשהוא גומר
    גל
    14/12/2012

אני לא מרגישה שחבר שלי גומר בתוכי. מדוע?
    אנו משתמשים בחומר סיכה (או שאם אני מספיק רטובה אז מוותרים על זה), אני בדרך כלל מעליו. אני לא מרגישה כלום כשהוא גומר, לא את הזרע שלו נכנס לתוכי, וגם לא איזשהן התכווצויות כמו שיש לנשים.

דבר נוסף, אחרי שהוא גומר בתוכי יוצאת ממני כמות מאוד מאוד מאוד גדולה של נוזלים. זה אומר שכאשר אני עומדת, פשוט נוזלים לי על הרגל נוזלים(שיוצאים ממני מהאיזור ההוא) , ולפעמים גם אני מרגישה זרמים כאלה של נוזלים חמים יוצאים החוצה כמו שיש לעיתים קרובות במחזור חזק, שמרגישים שיוצאים נוזלים מהגוף.

האם המצבים האלו תקינים? והאם בתנוחות אחרות אפשר להרגיש אותו יותר כשהוא גומר ואו שיצאו פחות נוזלים ממני אח"כ...? אני בד"כ מעל

לקביעת תור
    סגירה
    לא מרגישה כשהוא גומר

הוספת תגובה

• לא מרגישה כשהוא גומר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/12/2012

לפי כמות הנוזלים אחר כך שאת מתארת כנראה שהוא גומר. יכול להיות שבתנוחות אחרות תרגישי אותו יותר. אבל מבלי שום קשר לתנוחה נוזל הזרע בנרתיק תמיד יצא החוצה כשתעמדי כי רק הזרעונים שוחים לעבר הרחם ופתח הרחם וכל שאר הנוזלים פשוט יוצאים החוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות
    לחוצה
    10/12/2012

אני וחבר שלי קיימנו סקס יבש. שנינו היינו עם תחתונים, והוא היה מעליי במהלך האקט.

א. חבר שלי גמר בתוך התחתון, כאשר הוא היה מעליי. אפשר להיכנס מכך להריון? כלומר יש מצב כזה שהזרע שלו יחדור דרך התחתון שלו, דרך התחתון שלי ומשם לאיבר המין שלי?
    בקיצור, יש סיכוי להיכנס מכך להריון? שוב, שנינו היינו עם תחתונים במשך כל האקט המיני.

ב.עוד שאלה, יכול להיות שכבר אחרי חודש, רואים בטן הריונית?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• מספר שאלות - תגובה

לי ראובני
    10/12/2012

אין סיכוי להריון
    כי זרע צריך סביבה מימית בכדי לנוע ואין לו את זה בתוך התהליכים שתיארת
    לגבי שאלתך השנייה, לא רואים עדיין הריון אחרי חודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה
    גלית
    02/12/2012

אני מאוד אוהבת את בן זוגי, אבל אני לא מצליחה "לגמור", לא בחדירה ולא באוראלי... בעבר הרגשתי אורגזמה פעמיים...

יכול להיות שבגלל שאנחנו מנסים להגיע לזה, זה עוד יותר קשה...

מה עושים??

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• אורגזמה - תגובה

לי ראובני
    02/12/2012

האם יצא לך להגיע לאורגזמה באמצעות אוננות?
    דרך קלה לעשות זאת עם בן הזוג היא קודם כל להתאמן לבד ואז לעשות את זה איתו.
    אם תקראי את הספר של גילי פליסקין דברים שרציתי לגעת תקבלי מגוון של טכניקות לאוננות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

גלית
    02/12/2012

לא הצלחתי להגיע לזה מעולם באמצעות אוננות... אלא רק עם פרטנרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

לי ראובני
    03/12/2012

אז אולי שווה לנסות משם
    מה היה בעבר שעזר לך להגיע לאורגזמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד מיחסי מין
    ___דניאלה___
    21/11/2012

שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון לבעיה שלי אבל אני אפרסם בכל מקרה.. אודה לכם על העזרה..
    אני בת 21, בגדול- יש לי בעיה. אני מפחדת מיחסיי מין. אני מניחה שהבעיה הזו היא דיי נפוצה, אך יש לכך הרבה סיבות ולכל אחד יש סיבה אחרת שבגללה הוא מפחד.
    אני בתולה, גדלתי במשפחה דתית וקיבלתי חינוך דתי (למרות שאני מחשיבה את עצמי כמסורתית) ואף פעם נושא המין לא היה פתוח אצלנו בבית. זה היה מעין "טאבו" כזה שאסור לדבר עליו. למרות שכן היו לי התנסויות (אמנם מעטות) עם גברים, והיו לי בני זוג לכמה חודשים.. אף פעם לא הגעתי למצב של קיום יחסי מין, בין היתר גם כי לא רציתי. פשוט חיכיתי למישהו שאני אדע בוודאות שהוא מספיק רציני כלפי, ושאני מספיק רצינית כלפיו, כדי לתת לו את המתנה הזאת. נושא הבתולים מאוד רגיש אצלי.
    נתקלתי בהרבה גברים שמאוד אהבו את הקטע הזה שאני כביכול "שמורה" ו"טהורה" ועם הזמן אפילו התחלתי להנות מהתעסקות במחשבה הזאת, אני מרגישה שזה פשוט משהו שמייחד אותי.. כי קשה היום למצוא בחורות בגילי שהן עדיין בתולות.
    אני יודעת ומכירה בזה שיש גם לא מעט גברים שנרתעים מזה.. אבל הם בכל מקרה לא בשבילי. כי אני מחפשת את הגברים שכן אוהבים קצת שמרנות.
    עכשיו, הגעתי למצב כזה שאני עומדת כנראה בפתח של מערכת יחסים חדשה עם בחור, שסיפרתי לו על עצמי, שזאת אני וזה המצב שלי וכו'.. והוא דווקא אהב. אבל אני עדיין לא יכולה לצפות ממנו לחכות לי לנצח.. אני יודעת שבאיזה שהוא שלב כשהמערכת יחסים כן תתקדם וכן תהפוך להיות רצינית הוא יצפה לזה לבד... ומצד אחד תמיד חשבתי שאני כן מוכנה לזה, ושאני לא מפחדת, ורק כשיבוא הגבר הנכון לא תהיה לי בעיה להתמסר אליו, אבל פתאום מתחילות לעלות בי מחשבות שאולי סתם אמרתי את זה לעצמי עד עכשיו. פתאום מתחילה להרגיש שאולי אני עדיין לא ממש מוכנה לזה, ואני פשוט רוצה לדעת מה הסיבה.
    האם זה בגלל שאני רוצה להישאר "מיוחדת"? האם זה בגלל שאולי כשאבתק את בתוליי סוף סוף פתאום ארגיש שמשהו משמעותי ממני וממי שאני פשוט הלך? נעלם? אולי זה בגלל שאני עדיין רוצה להרגיש קצת ילדה וקצת אישה? אולי ההרגשה הזאת של הטוהר מאוד נעימה לי?
    הייתי רוצה להתגבר כבר על הפחד הזה ולעשות צעד אמיתי לקראת קרבה עם בן זוג, לקראת חמימות ואהבה. ויחסי מין הם חלק חשוב מאוד במערכת יחסים תקינה. אני יודעת את זה. אני בחורה מאוד קרה וזה פשוט חבל לי.... מה עושים? מאיפה מתחילים?

לקביעת תור
    סגירה
    פחד מיחסי מין

הוספת תגובה

• פחד מיחסי מין - תגובה

לי ראובני
    22/11/2012

שלום לך
    את מעלה כאן שאלות רבות ומורכבות שלא ניתן לתת עליהן תשובה דרך האינטרנט. אני חושבת שטיפול יוכל הבהיר את הסוגיות הללו עבורך. במהלך טיפול כזה תוכלי לפתח את המשמעות של להיות מיוחדת בעיניך, מה הייחוד שאת מחפשת בלהשאר טהורה וזכה, והאין אפשרות להיות מיוחדת באמצעים אחרים כמו גם האם יש משהו בבתולין שהוא מבחן לבדוק עד כמה בני הזוג שלך הם רצינים כלפייך ואולי צריך לעשות פילטר אחר לבדוק מי מתאים ואיך.
    כמו כן, נשמע שאת יכולה להפיק מטיפול מיני במובן של שבירת הטבאויים שגדלת עליהם ולהבין שמיניות זה לא דבר רע או מלוכלך ואם את רוצה להשאר דתייה זה בסדר, ואם לא זה גם בסדר
    אבל לא לקשור את הדברים זה בזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב
    מיר
    14/11/2012

אני באמצע טיפול לפיטריה (נרות ומשחה) ומהבוקר יש לי כאב באזור הפות (בנקודה העליונה) ושורף. מה אפשר לעשות בשביל להרגיע והאם זה תקין או מצריך בדיקה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כאב

הוספת תגובה

• כאב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/11/2012

מאחר ואת מקבגלת כבר טיפול משחתי יכול להיות א. שאת רגישה למשחה
    ב. שיש סיבה אחרת לכאב
    ג. שהמשחה לא עוזרת
    ד. שפצעת את האזור במהלך גירודים
    אם לא עובר תוך יום יומיים פני לבדיקת רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומרת
    ממ
    12/11/2012

נשואה כבר כמה שנים. עם ילדים. ולא מצליחה להגיע לאורגזמה בזמן יחסים. לבד כן. אבל לא עם הבן זוג. מרגישה שלא נח לי המעמד בכלל. מעדיפה לבד. מצד שני גם אין לו סבלנות "לחכות לי" והוא מגיע לשיא הרבה לפני.
    לו זה מפריע. לי זה מפריע שאני לא מספיק נהנית.
    מה אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת

הוספת תגובה

• לא גומרת - תגובה

לי ראובני
    12/11/2012

יקרה
    אני שומעת הרבה תסכול בקולך
    זה בוודאי לא פשוט להיות במקום הזה שאת מאוד רוצה להנות עם בן זוגך אך יש חומה ביניכם שלא מאפשרת לך להנות איתו מסיבות שונות
    אולם בפניתך חסרים פרטים רבים, ששווה לחשוב עליהם....

האם אתם משוחחים על העניין?
    האם ניסיתם מצב שבו את גומרת לפניו בגירוי אוראלי או ידני?
    האם חשבת להראות לו פעם כיצד את מענגת את עצמך ושהוא ילמד ויחקה את תנועותייך? האם חשבתם לשלב משחקים למבוגרים כמו ביצת רטט או באני?
    שווה להכנס לאתר של סיסטרס ולראות אם יש שם משהו שמתאים לכם

במידה ותרחיבי אוכל לתת עוד נקודות למחשבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער וגלולות
    שמש
    07/11/2012

שלום רב,
    אני נוטלת גלולות כבר 10 שנים ברצף בתחילה יסמין ועכשיו מינס
    במהלך השנים השיער שלי הידלדל מאוד ממה שהיה בגיל ההתבגרות
    גם קיום השיער נושר ונראה לי שיותר מאשר לנשים אחרות
    אין לי קרחות אבל כל הזמן נופלות שיערות מהראש במקלחת ובסירוק ונראה לי שבכמות מוגזמת

האם זה אכן קשור לגלולות?
    המעבר מיסמין למינס לא היה אמור להפחית את הנשירה?
    אם אפסיק עם הגלולות האם הנשירה תפסק?
    אילו גלולות אני יכולה לקחת שאינן גורמות לנשירה?

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער וגלולות

הוספת תגובה

• נשירת שיער וגלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/11/2012

בעקרון אין קשר בין גלולותונשירת שער
    כדאי שתפני לרופא עור המומחה לשיער ליעוץ
    יכול להיות שחסר לך מינרלים המחזקים את השערות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בנובה רינג לאחר גלולת נורלבו
    ע
    04/11/2012

שלום,
    אני מחכה למחזור הבא על מנת להתחיל להשתמש ב"נובה רינג" (כרגע אני לא לוקחת אף אמצעי מניעה).
    אתמול שכבתי עם חבר שלי והקונדום נקרע. לקחתי גלולת נורלבו.
    רציתי לדעת האם אוכל להתחיל להשתמש בנובה רינג כבר במחזור הקרוב והאם הוא ישפיע כרגיל (כלומר מתחילת השימוש..)
    תודה!!!

הוספת תגובה

• שימוש בנובה רינג לאחר גלולת נורלבו - תגובה

לי ראובני
    05/11/2012

להתחיל מהיום הראשון של הדימום, כמו שמתחילים גלולות
    למרות שזה עשוי לאחר או להקדים בגלל הגלולה של היום שאחרי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיצוי
    עטרה
    01/11/2012

אני יוצאת עם מישהו כחודשיים. כל פעם שאני במחזור הוא מצפה שאני "אפצה" אותו וארד לו. במיוחד מכיון שהוא לא גר קרוב אליי ואנו מתראים בעיקר בסופ"ש. העניין הוא שאני לא נהנת מזה, עושה את זה בלי חשק.. הוא לא אומר לי כלום אבל ברור לי שהוא מתוסכל

לקביעת תור
    סגירה
    פיצוי

הוספת תגובה

• מנהלים פנקסנות?

לי ראובני
    05/11/2012

שלום לך
    אני שומעת את התסכול שלך אבל בעיקר את התחושה שמודדים אותי בהכל בקשר הזה. זה קשר ולא נעים
    מי רוצה להיות בקשר שכל הזמן מתנהלת בו פנקסנות. אני מציעה לך לבדוק עם עצמך, למה את שם
    מה הוא נותן לך
    אם אין נדיבות בקשר, נורא לא נעים להיות בו.
    זה מתסכל וקשה....
    כמו כן, אני תוהה מה הוא עושה לך כשאת לא גומרת בחדירה
    האם הוא יורד לך, מגרה אותך באופן ידני, מבטיח שאת תמיד תגיעי לאורגזמה...
    סביר להניח שלא, ולכן צריך לגדוע את המעגל הזה של למדוד ולבנות קשר שמבוסס על נתינה ללא תנאי
    את אמורה לתת סקס אוראלי כשאת רוצה ומתאים לך
    ולא מתוך רגשת אשמה שהוא בא מרחוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה