מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בנרתיקזואי13/09/2012
שלום,
אני בת 25
התחלתי לסבול לאחרונה מתחושת יובש בנרתיק
לפי מה שאני יודעת אני צעירה מידי בשביל זה ולא מבינה למה זה קורה
האם זה יעבור? והם זה יכול להיגרם בגלל אנטיביוטיקה שלקחתי נגד הליקובקטר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/09/2012הסיבות ליובש נרתיקית משתנות מסיבות נפשיות רגשיות ומסיבות רפואיות.
אנטיביוטיקה לא יכולה לגרום ליובש אך אם את נוטלת גלולות - זה בהחלט יכול להשפיע.
אם את לא מרוכזת מינית לא מגורה נפשית אין מספיק משחק מקדים הראש עסוק בבעיות ולא בהנאה המינית כל אלו יכולים לגרום ליובש נרתיקי בזמן חדירה.
אם התחלת טיפול בגלולות או שינית לאחרונה את יכולה לפנותלרופא נשים
עשי חושבים לגבי מצבך הרגשי המיני והזוגי, אם יש בעיה כדאי לפנות לטיפול מיני
בעית כאב כמו וסטיבוליטיס יכולה לגרום לתחושת יובש נרתיקי ולכן שוב כדאי לפנות להערכה אצל רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מוזרה ולא ברורה, אשמח לייעוץארז01/09/2012
אז ככה:
אני בן 23 יש לי חברה (23) שנה וחצי; בהתחלה הסקס היה מושלם, היינו שוכבים לפחות 3-5 פעמים בשבוע, מנסים דברים חדשים וכו'.
שנינו היינו מסופקים מאוד.
קצת רקע:
לאחרונה היא סבלה מקנדידה ומדלקת ברחם, היא עשתה פאפ ותרבית וניתן לה טיפול מתאים(גם לי).
לאחר שסיימנו את הטיפול היא ניגשה לבדיקת פאפ נוספת והכל היה תקין.
כמה חודשים לפני היא החלה להתלונן על רגישות יתר בפטמות, זאת אומרת שבזמן יחסי המין אם הייתי נוגע ולו בטעות בפטמות היא הייתה מתעצבנת ומשתגעת.
יש לציין שזה לא היה תמיד כך, לעתים כן ולעתים לא.
היא אומרת שאפילו כשהיא מתנגבת אחרי מקלחת אם המגבת או כל דבר אחר נוגע אז זה גורם לה לעצבים.
עם הזמן המצב התחיל להתדרדר ויחסי המין שלנו נפגעו (שוב, באופן מוזר אפשר לומר, ישנם ימים שכאילו לא קרה דבר מעולם והכל היה רגיל כהרגלו ללא הבעיות הנ"ל)
לאחרונה צצה לה תופעה חדשה, היא טוענת שגם נגיעה בדגדגן גומרת לה לעצבים "תחושה שהיא לא מכירה" למרות שהיא אומרת שזה לא קשור אליי ובא לה להיכנס איתי למיטה.
בגלל זה אנחנו פשוט לא שוכבים כבר, כאילו משהו עוצר אותה.
יש לציין שהיא נוטלת גלולות נגד הריון כבר שנה וכמה חודשים, רופאת הנשים שלה החליפה לה גלולות לא מזמן בטענה שאולי הגלולות הן אלו שגורמות לבעיה.
אפשר לומר שהיא נהייתה עצבנית וחסרת סבלות, דבר שלא היה בעבר.
אני באמת לא יודע כבר מה לעשות,
אשמח לייעוץ, מה צריך לעשות במצב כזה? מהו הגורם לרגישויות הנ"ל?
האם יש פיתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מוזרה ולא ברורה, אשמח לייעוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/09/2012קבלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער העורווהדנה29/08/2012
שלום רב,
מאחר ושיער עורוותי מלבין, רציתי לשאול אם מותר לצבוע אותו.
אם כן, האם משתמשים באותו צבע של צביעת שיער?
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער העורווה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/09/2012לא ידוע לי
התיעצי עם קוסמטיקאית מומחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאדווה28/08/2012
היי
עשיתי שעווה במפשעות..גם על השפתיים הקטנות..שורף לי ברמות מטורפות,כנראה שזה כמו כוויה כי אדום ושורף לי בעת מתן שתן(אבל רק בחוץ על העור המגורה).אני לא בטוחה מה שלים כי זה אזור עדין,האם אפשר גל אלוררה או פוליקוטן?? האם יכולה להיגרם לי דלקת בשתן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
לי ראובני02/09/2012תנסי שמן שקדים או שמן ויטמין E שאינו פוגע בנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד חשובה !!אנונימי27/08/2012
שלום אני בת 18 והחדרתי מסרק לתוך הפות ויצא לי דם
אני לא בתולה , האם פגעתי בעצמי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מאוד חשובה !! - תגובה
לי ראובני02/09/2012הגדרה של בתולה היא חברתית כמובן ובמידה והיתה פגיעה בקרום זה עדיין לא אומר שאת לא בתולה במובן החברתי
אם חשוב לך לדעת, את יכולה לפנות לרופא נשים לצורך בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתגבר על התנגדות הרגע האחרון ?מור בן עזרא19/08/2012
אני לסבית, בעבר הייתי מטפלת ב NLP ודמיון מודרך (זה ממש לא עוזר לשאלה שלי), ונמשכת לנשים סטרייטיות, ולפעמים יוצא שאני מדברת עם מישהי, יש לה משיכה מינית וחרמנות לנסות פעם ראשונה עם אישה, אבל תמיד יש לה את ההתנגדות של הרגע האחרון לנסות, למרות שיש תשוקה מינית וחרמנות שמשאירים את היצר שלהן לנסות רק בגדר פנטזיה.
אני מאוד רוצה לקרוא מאמרים וספרות מקצועית (אני קוראת אנגלית) איך להתגבר על הרגע האחרון של בחורה להביא את הפנטזיה שלהן והחרמנות שלהן לידי ייזום מעשה בפועל איתי. הקלדתי מילות חיפוש בגוגל "last resistance minute + attraction" וזה לא גילה לי מה להגיד לבחורה כדי להתגבר על הרגע האחרון.
יש דבר כזה שמורידים אגו בצורה שתביא את היצר לעשות מעשה בלי שיפוט ואז להעלות אותו בחזרה כשהעליה מתפרשת כאהבה עצמית שהבחורה מבינה שלאהוב את עצמה פירוש הדבר להגשים את הפנטזיה שלה. אבל אני לא יודעת איך עושים את זה במילים וצריכה ממך דוגמה.
תודה מראש על עצות, טיפים, הפניה למאמר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להתגבר על התנגדות הרגע האחרון ? - תגובה
לי ראובני19/08/2012הי מור,
את שמה המון משקל על בנות הזוג שלך שהן מתנגדות של הרגע האחרון ולא ממש מוכנות לפעול ברמה המינית, אבל אני חושבת ששווה לך יותר להסתכל על הבחירות שלך
למה את נמשכת רק לסטרייטיות והאם זה לא מטרפד בהגדרה את היכולת שלך לבנות קשר מיני'/ זוגי בריא עם מישהי שתענה לך?
כלומר, ברגע שאת בוחרת מראש מישהי מאתגרת, שלא בטוח תהיה פתוחה לחוויה, את לא מאפשרת לעצמך להנות עד סוף וכך את בעצם יוצרת מצב מראש שבו את חווה תסכול ודחייה מצידן.
יכול להיות שזה יותר מאתגר להפיל סטרייטיות, אבל הסיכון שכרוך בדבר, אומר שהן אולי ימשכו להתנסות אבל לא יממשו אותה בפועל
לשיקולך....
יש היום מספיק אתרי הכרויות וזירות להכרויות חד מיניות שממש לא שווה להנעל על סטריטיות אלא מישהי עם ניסיון וביטחון שיודעת מה היא רוצה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יאז לטיפול ב PCO, ללא חשק מינינויה17/08/2012
שלום
יש לי שחלות פוליציסטיות
במשך שנים (מעל 10) אני נוטלת גלולות
לפני כמה חודשים הפסקתי לקחת למשך 3 חודשים ואז החשק המיני שלי מאוד עלה והנהתי ממין, אבל המחזור הפך ללא סדיר, לא היה ביוץ, הופיע אקנה ושחלות פוליסיטיות. הרופאה רשמה לי יאז
ומיד ירד לי החשק המיני, אין לי בכלל חשק ואני גם לא כ"כ נהנת ממין ומאוד קשה לי עם זה
מה כדאי לעשות במצב כזה?
אולי הגלולה בלארה גם מתאימה לשחלות פוליציסטיות ופחות פוגעת בחשק המיני?
אולי כדאי לפנות לטיפול אחר?
אני בת 30 עם בן זוג קבוע
אציין שנטלתי דיאנה הרבה שנים והפסקתי בגלל הקאות ויסמין עשו לי אקנה ודימומים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאז לטיפול ב PCO, ללא חשק מיני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2012האמת שכל גלולה תהיה טובה בטיפול בשחלות פוליציסטיות אבל גם כל הגלולות יכולות לפגוע החשק המיני במידה מסוימת יותר או פחות
פני לרופאת נשים שלך ותנסו גלולות שונות עד שתמצאי משהו שלא יהיו לו תופעות לואי ופחות יפגע בחשק המיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צעצועי מיןlinda15/08/2012
אני רוצה להתחיל להשתמש באביזרי מין במקלחת ולכן החלטתי לרכוש ויברטור
ראיתי כמה שאומרים שזה לבחורות מתחילות
יש למישהי טיפים מיוחדים מה כדאי לפעם הראשונה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעצועי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2012נראה לי כשכדאי לקנות אביזרים לגירוי הדגדגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזט +פמינטhilla13/08/2012
שלום,
רציתי לשאול את ד"ר אברמוב בנוגע לתופעה מוזרה: סיימתי לקחת סרזט -במשך שנה ומיד התחלתי פמינט ללא הפסקה, סיימתי לקחת חפיסה ראשונה, מחר יעבור שבוע ומחזור לא הופיע. מה זה אומר?? מה עליי לעשות? האם להמשיך לקחת את החפיסה השניה מחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט +פמינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2012המשיכי עם הגלולות עוד חודש התעלמי כרגע מזה שאין מחזור. עשי רק בדיקת שתן לשלול הריון אם את מקיימת יחסי מין.
אם המחזור לא יגיע גם בחודשים הקרובים בשבוע הפסקה יכול להיות שתצטרכי לקחת גלולות עם מינון אסטרוגן יותר גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בין הנאה לגועל...מיכל09/08/2012
שלום,
אני בי-סקסואלית (נמשכת גם לגברים וגם לנשים).אני בת 22 .
ביחסי מין עם גברים תמיד הייתה לי בעייה (עם נשים לא).
הבעיה היא שלפניי סקס עם גברים אני בדר"כ נורא רוצה את זה,נמשכת ומשתוקקת והכל....וכשזה קורה אני בדר"כ מאוד נהנית,אבל גם נורא נגעלת.
אני לא סובלת ריח זיעה של גברים,לא סובלת להיות מרוחה בשפיך שלהם (עם נוזלי גוף נשיים אין לי בעיה).
אחרי שזה נגמר אני מתקלחת,מחליפה מצעים,ומרגישה מזוהמת לאיזה שבוע.
ולרוב גם דיי מתחרטת שבכלל עשיתי את זה.
היה לי קשה להחליט האם יחסי מין עם גברים גורמים לי יותר עונג או יותר סבל,ונכון לעכשיו אני נמנעת מזה (בכל זאת,אני אוהבת להרגיש נקייה).
מה זה אומר עליי?
האם אני פשוט לסבית,בסופו שלדבר,
או שיש לי "בעיה בתפקוד המיני"?
זה נורמאלי?
מה עושים?
תודה לכל העונות,הנושא הזה מעיק עליי ביותר...
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי ראובני
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבין הנאה לגועל... - תגובה
לי ראובני19/08/2012שלום לך,
כאשר את אומרת שאת נמשכת לגברים, למה את מתכוונת? מה בהם מושך אותך? האם רגשית נעים לך בקרבתם? האם את נהנית לגעת בהם? נהנית מחדירה? מפנטזת על זה?
האם הגועל שאת חשה אח"כ קשורה בזיכרון לא נעים? האם זה מציף אצלך איזשהו רגש?
האם הוא מעורר בך קושי?
לעיתים חוויות לא נעימות עשויות להתעורר בזיכרונות דומים.
אני חושבת ששווה לשוחח על כך עם איש מקצוע בלי שום קשר להגדרה של לסבית או בי סקסואלית כי המהירות שבה את נעה מהנאה לגועל הם שמעוררים קושי אצלך.
את לא חייבת לבחור הגדרה עבור עצמך כרגע, אבל כן לנסות ולהבין מה עושה לך נעים וטוב בעתיד בלי לפחד מתגובה קיצונית ובלתי צפויה ברמה הרגשית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל22/08/2012התכוונתי שאני נמשכת אליהם פיזית...על כל המשתמע מכך...
וכן אני עוברת מהנאה לגועל...כזה מגיע ל'תכלס' (למרות שאני כן נהית מהחדירה והמגע..).
לא עולה לי איזה זיכרון או משהו.
זה לא שאני חושבת שאני חייבת להגדיר את עצמי...רציתי רק לדעת אם זה נשמע כאילו אני לסבית או זה נשמע כאילו יש לי בעייה..
(הייתי שואלת לסביות אחרות מה הן הרגישו בסקס עם גברים,אבל זה מביך מידיי..).
לטיפול אני לא אפנה,זה יקר..
תודה בכל אופן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
לי ראובני22/08/2012יש טיפולים במקומות ציבוריים שהם מאוד זולים ועם אנשי מקצוע מעולים
לדוגמא בתל אביב, כל המרפאות לטיפול מיני מציעות טיפולים מוזלים לצעירים ב 150 ש"ח למפגש
מאחר ומיניות זה נושא כל כך מרכזי בחיים שלנו
ואת מתארת קונפליקט משמעותי, לא הייתי שמה אותו בצד בגלל נושא כספי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהמיטל02/08/2012
האים בדיקת שתן ביתית אמינה? לאחר שבועיים ביצעתי אותה ממועד המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
לי ראובני02/08/2012כאשר היא חיובית היא אמינה
כאשר היא שלילית, לעיתים שווה לעשות שוב במידה והווסת לא מתחדשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההמשך ללי בבקשה
נירה04/08/2012כן בלאחר שבוע\יים איחור עדיין שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההמשך ללי בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/08/2012סביר להניח שאינך בהריון והסיבות לאחור במחזור הן שבושים הורמונליים, פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותmasolik29/07/2012
שלום :-) יש לי בן זוג כבר שנה וחצי מקימים יחסי מין כבר שנה ואני לוקחת גלולות כבר שנה את אותו הסוג. שאלתי היא כזאת..בזמן האחרון שמתי לב שהמחזור שלי או קצר מידי או ארוך מידי כלומר עכשיו סימתי מחזור של כמעט יומים האם זה בגלל הגלולות כי גם גלולות אמורות להקל על הכאבי המחזור ופשוט יום לפני וביום הראשון של המחזוא אני סובלת מכאבים וזה לא עוזר עד שאני לוקחת כדור להקלה...האם זה בגלל הגלוחות? אני צריכה להחליף סוג לדעתך? פשוט אני חיילת והרופאים בצבא לא כמו באזרחות הם לא יתאימו לי גלולה חדשה הם פשוט יתנו לי מה שיש אני לא רוצה להסתכן כי בכל זאת הגוף שלי התרגל לסוג הזה... תודה רבה על ההקשבה ולילה טוב:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
לי ראובני30/07/2012האם היו עוד שינויים בזמן האחרון בחייך?
שעות שינה?
ספורט?
מתח?
אלו גם עשויים להשפיע על המחזור
בכל מקרה, גלולות אכן עשויות לקצר את המחזור אך ציינת גם כי הן מאריכות...
האם את מקפידה לקחת פחות או יותר באותה השעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/08/2012פני לבדיקת רופא נשים להחלפת הגלולות. אפשר למצוא גלולות שימנעו את כאבי המחזור, קצת ניסוי וטעיה ואין בעיה לנסות מספר סוגים עד שתמצאי את הסוג שטוב לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמדמת באבר המין הזכרינפתלי18/07/2012
שלום.
אשתי משתמשת בקרם Gynomunal Vaginalgel בגלל יובש נרתיקי .
לצערי בזמן האחרון מופיע אצלי באבר המין הזכרי אדמומיות בעור רבה שלא נעלמת .
היתכן ואני אלרגי לחומר שממנו מורכב הקרם שלה או שהקרם אינו מספיק והאדמומיות היא בגלל רמת היובש אצל אשתי .
תודה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמדמת באבר המין הזכרי - תגובה
לי ראובני18/07/2012יכול להיות שאתה רגיש
תנסו להשתמש בחומרים אחרים לדוגמא KY או דורקס פליי
כמו כן, תנסה לנקות את איבר המין בסיום האקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם צמיגי במחזורנועה13/07/2012
שלום רב.
במחזור האחרון שקיבלתי אינני רואה דם על הפד (כבר מספר ימים)אלא שכבה של מעט חומר צמיגי וכהה מאד .אפילו לא נראה כמו דם. מה הסיבה לכך?? אני מאד לחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם צמיגי במחזור - תגובה
לי ראובני15/07/2012יכול להיות שמדובר בדם קרוש
האם היה דימום כלשהו במחזור זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחזור
נועה17/07/2012לאחר ארבעה ימים של דם קרוש כזה הגיע המחזור והוא כבר חמישה ימים רצופים של דם בעוד שתמיד יש לי רק שלושה ימים. מה הסיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם צמיגי במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/07/2012יכול לקרות דימום קצת שונה תלוי האם התחלת לקחת גלולות למשל, האם באותו חודש אולי לא היה ביוץ, אין מה להתרגש וזה לא מעיד על כלום העיקר שהמחזור מגיע במועדו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
נועה17/07/2012המחזור שלי לא סדיר הוא תמיד מגיע באיחור של שבועיים לפחות אם לא יותר. אינני לוקחת גלולות לכן אין מצב שהדם הקרוש קרה כתוצאה מזה ולכן זה מלחיץ אותי. מה הכוונה שייתכן שלא היה ביוץ החודש??. שאלה נוספת האם יש כדורים מסויימים חוץ מגלולות שמסדרים את המחזור? כי אני כן רוצה להכנס להריון ולא לחסום זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
לי ראובני18/07/2012לא בכל חודש יש ביוץ
כלומר מתפתח זקיק גוף צהוב אבל אין בו ביצית
אפשר לראות את זה במעקב זקיקים
אם את רוצה להכנס להריון אז שווה לעשות עבודה על מחזור קבוע
באמצעות נטורופטית או דיקור את יכולה לנסות ליצור מחזור קבוע יותר ובלי גושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטימיותיעלה12/07/2012
שלום רב
אני בת 48 וחיה עם בן זוג קבוע כבר כעשר שנים. יש בינינו אינטימיות וחברות אמיתית ואנחנו מאוד תומכים זה בזה. הבעיה היא שאני מאוד עצורה ומעוכבת ביחס למין. בן הזוג שלי מאוד עדין ומקבל וממש לא לוחץ עליי בנושא הזה. אולי עדיף שהיה קצת יותר לוחץ... והמצב הוא שהמין מאוד נדיר אצלנו, למרות שיש נגיעות וקרבה וחום.
הבעיה היא שאני כן מרגישה שמשהו חסר לי. זה כן מפריע לי ואני כן מרגישה שזה גם מפריע לבן זוגי אבל בגלל אופיו העדין הוא לא אומר דבר ומקבל את המציאות כמות שהיא. מה אפשר לעשות? אני נעה בין תחושת ויתור (כי אני כן מרגישה שחיי מלאים באהבה אמיתית ועמוקה) ובין תחושה ש"אני חייבת לעשות משהו בעניין" למעני ולמענו. אני חושבת ששנינו מפחדים לתת ביטוי לצד המיני שבנו, או אולי הדחף המיני שלנו חלש יותר מהדחף של אנשים אחרים. בקיצור, מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטימיות - תגובה
לי ראובני12/07/2012שלום לך
את מתארת חוויה שלא קשורה בדחף אלא ברגשות שעוצרים אותך.
אני מניחה שזה קשור להיסטוריה משפחתית, קשרים קודמים, מסרים מהסביבה לגבי איך אמורה להראות מיניותך ומה נכון או לא נכון לבקש/לעשות במיטה.
אם זה מפריע לך כך שאת פונה, מרגישה תסכול והחמצה- שווה לעשות משהו בנידון, ויש מה לעשות. בארץ המון סדנאות לנשים כמו של איריס יוטבת או חיה כספי העוסקות במיניות נשית, כמו גם קורסים לזוגות כמו אלו של רפיק קמחי או שיטת אימגו עם הדי ויומי שלייפר העוסקים בשיפור התקשורת הזוגית מינית.
אם תלכי לסדנא או קורס מאין אלו, לבד או עמו, או אפילו לטיפול מיני, היכולות שלך לתקשר סביב הנושא ולהרגיש שם ביטחון, יעלו...
שווה להתנסות ולהפתח לעולם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעלה12/07/2012תודה על תשובתך המפורטת. חיממת את לבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)