מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נעים מהבן זוג וגם ליענת20/03/2013
אני בת 25 ויש לי פטריה חוזרת בנרתיק, קבלתי כבר כ3 פעמים אנטיביוטיקה אבל הרופא פשוט מתעלם מזה שזה חוזר ואני מרגישה שזה לא יעיל בכלל אם זה ממשיך לחזור.
לא נוח לי באופן כללי ומהבן זוג ...
אני לא יודעת איך להתמודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש חשוב לי לקבל תשובה
ענת21/03/2013במידה ויש פתרונות טבעיים, איזה כדאי לנסות? כי האנטיביוטיקה לא עוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים טבעיים בקנדידה
שני24/03/2013יש פרוביוטיקה שאני לוקחת שנקראת ביו פימייל שעוזרת למנוע את זה. הסיבה שכל הזמן חוזרת לך הפטריה זה בגלל תופעות הלוואי של האנטיביוטיקה. מקווה שעסרתי עד שהרופאה תענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש חשוב לי לקבל תשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2013מציעה לך דבר ראשון לבדוק אם זו באמת פטריה ולעשות תרבית נרתיקית. לפעמים יש פטריות נדירות שהן מאוד עקשניות לטיפול ודורשות טיפול דרך הפה נגד פטריות מונע למספר חודשים.
יכול להיות שכל התחושות הלא נעימות שלך אינן פטריה אלא זהום אחר או גירוי חיצוני ואינוחות בפתח הנרתיק שמתפרש אצלך כפטריה.
אם התרבית שלילית מציעה לך להחדיר לנרתיק כמוסות של פרוביוטיקה שיעלו את כמות החיידקים הטובים בנרתיק ובכל מקרה פני לרופא נשים המומחה במחלות זהומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין עם חבר קבוערוני18/03/2013
אני בת 18 ויש לי חבר כבר שנה ואנחנו שוכבים לפחות פעמיים שלוש בשבוע. משתמשים בקונדום סוג דורקס.
זה מתחיל להרגיש קצת לא נוח רציתי לדעת האם ניתן לעבור לגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין עם חבר קבוע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/03/2013בהחלט כן. קבעי פגישה אצל רופא נשים שיבדוק אותך וימליץ לך על סוג הגלולות שמתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין עם חבר קבוע - תגובה
לי ראובני27/03/2013רק מוסיפה, במידה ויש לשניכם ניסיון מיני קודם, יש לעשות בדיקות למחלות המועברות במגע מיני לפני שעוברים לגלולות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון??צריכה עזרה דחוףף,תודהאורנית10/03/2013
שלום אתמול, אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין ללא חדירה, היינו במצב שהוא מעליי בלי תחתון ואני הייתי עם גרביון ותחתון דק (תחרה) .. הוא גמר והרגשתי שהגרביון והתחתון רטובים ממנו (וגם ממני)
האם יש סיכוי להריון? האם עליי לקחת פוסטינור? אני מבולבלת ואני לא יודעת מה לעשות, אני צריכה לקבל מחזור בסוף השבוע הקרוב ואני חוששת שלא אקבל, אני מאוד מודאגת אשמח אם תענו על שאלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון??צריכה עזרה דחוףף,תודה - תגובה
לי ראובני10/03/2013אם יחסי המין היו ללא חדירה, אין יכולת להכנס להריון
להבא, כדי לשקול גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת....
אורנית10/03/2013האם יש סיכוי שלמרות שלא הייתה חדירה הזרע ייקלט? זאת אומרת במקרה שהביוץ התעכב והזרע חדר לנרתיק בנוזל משום שלא הייתי עם בד עבה אלא תחרה וגרביון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.... - תגובה
לי ראובני10/03/2013זרע צריך נוזל כדי לנוע בתוכו, אם אין נוזל בגלל שהוא נספג בתחתון אז אין לו יכולת תנועה.
אני מציעה לדאוג לגבי מקרים עתידיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת השחלותליאורה05/03/2013
בעבר כרתו לי שחלה אחד ובקרוב גם את השחלה השניה. אני נשואה+ בת 47 כיום לפני הניתוח אני חווה התעוררות מינית ואורגזמה לעתים קרובות ומקיימת עם בעלי יחסי מין תקינים/סבירים. אין ברצוני לקחת הורמונים בעתיד לאחר הניתוח (חשש מפגיעה רפואית עתידית כגון סרטן).
התיתכן אצלי התעוררות מינית ואולי אף אורגזמה בהיעדר שחלות ?
האם אוננות עצמית או בעזרת בעלי (עיסוי הדגדגן) עשויה להביא אצלי להתעוררות מינית? לאורגזמה?.
האם יחסי המין עם בעלי עשויים להיפגע?
מה האפשרויות כדי שאוכל להמשיך להנות מהתעוררות מינית ללא נטילת הורמונים?
האם הורמונים הם הפתרון היחידי?
האם החשש שלי מנטילת הורמנים מוצדק או מוגזם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ליאורה אברמוב תענה
לי ראובני06/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתת השחלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/03/2013כריתה חירורגית של שתי השחלות באישה שלא הפסיקו לה עדיין הוסתות יכולה להכניס לגיל מעבר מוקדם עם כל ההשלכות כולל ירידה בחשק המיני ובעוררות המינית.
אבל הרבה חשיבות יש גם לקיום יחסי מין ולהנאה מיחסי מין לפני הניתוח ולכן אי אפשר לשלול את ההשפעה הנפשית על התפקוד המיני.
אם אינך רוצה בהורמונים אחרי הניתוח חכי ותראי איךתרגישי. אם יהיו השלכות לניתוח מבחינת תופעות לואי של גיל מעבר מציעה לך להתיעץ עם רופא הנשים שלך לגבי טיפול הורמונלי חליפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלי סקס כבר שנה וחצייהלי25/02/2013
הי,
הפעם האחרונה שעשיתי סקס הייתה לפני שנה וחצי. אין לי זוגיות ואני לא רוצה לשכב עם כל אחד, אני כבר לא בשלב הזה בחיי. מצד שני יש לי צרכים, אני בת 34 וזה חסר לי. יש לכך השפעה לרעה על איזשהו פן בתפקוד היומיומי מבחינה פיזית או נפשית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי סקס כבר שנה וחצי - תגובה
לי ראובני25/02/2013הי יהלי
נשמע שזה משפיע על שמחת החיים שלך ועשוי ליצור תסכול או עצב
מלנכוליה
יש במיניות סוג של אנרגיה חיונית שעושה אותנו שמחים ומאושרים
גם אם את לא מקיימת יחסים עם אדם אחר, זה לא אומר שהמיניות בחייך צריכה להיות כבויה
את יכולה לאונן, לטפח את עצמך עבור עצמך ולהרגיש טוב יותר
זאת הזדמנות להכיר את עצמך ואת צרכיך טוב יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר שלייוראי14/02/2013
אוהב לרדת לי. אל אני פשוט לא נהנית מזה. איך אני אומרת לו בלי להעליב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר שלי - תגובה
לי ראובני16/02/2013את לא אוהבת את האופן שבו הוא עושה את זה?
או שאת לא אוהבת את זה באופן כללי?
נראה לי שיש שוני בין שתי הסיטואציות אך שתיהן מחייבות תקשורת, פתיחות ואמון.
אני מציעה לך לנסות להנחות אותו
להסביר לו מה את אוהבת תוך כדי
וגם לפרגן המון ולהוקיר את כל החלקים שבו שכן מתאמצים ורוצים לתת ולעזור לך להנות איתו במיטה
זה הרי לא מובן מאליו כל מה שאנחנו נותנים וכדי שזה יוערך, שווה להתחיל במשוב חיובי ולהמשיך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקיוןעדן04/02/2013
ושאלה נוספת, כשלא מקיימים יחסים במיטה אלא בשירותים וכדו' איך לא מתלכלכים והריצפה וכו'?
וכן אנחנו נמצאים כ20 דק ' יחד ואז כשהוא חודר הוא גומר תוך 30 שניות, זהנורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקיון - תגובה
לי ראובני04/02/2013אולי עדיף לא לקיים יחסי מין בשירותים כי זה באמת לא נקי
כמו כן, סביר להניח שהאישה לא תוכל להנות במקומות כאלה עד אורגזמה
ההנאה סביר להניח קשורה יותר בסכנה ובריגוש שאולי יתפסו אותי
לגבי משך הזמן, לא הבנתי האם מדובר בשירותים או במצב רגיל...?
נשמע שעשוי להיות מצבי, כלומר אם הוא חושש שיתפסו אתכם בשירותים, הוא יהיה לחוץ לגמור יותר מהר אבל אם זה במיטה, והסקס במיניכם נינווח ונעים, אולי המצב שבו הוא גומר כל כך מהר הוא בעיה- שאפשר לטפל בה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהעדן04/02/2013
אני נשואה 4 שנים, מקיימת יחסים רק עם בעלי,
כיצד מגיעים לאורגזמה, כיצד מאוננים?
לא נראה לי שאי פעם "גמרתי"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה - תגובה
לי ראובני04/02/2013כל גירוי של הדגדגן או מגע באיבר המין לצורך הנאה וריגוש פירושם אורגזמה.
ככל שתכירי את גופך יותר, כך תוכלי יותר להנות ממנו ולהגיע לסיפוק מיני
מציעה לך לקרוא את הספר של גילי פליסקין דברים שרצתי לגעת המציע הסברים מפורטים כולל חוויות של נשים אודות אוננות
גם סרטי ההדרכה של בטי דודסון יעזרו לך בוודאי
יש להשיג גם דרך האינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקה עושה את אותה עבודה כמו גלולותהדר28/01/2013
הי,לקחתי בעבר גלולות יסמין והם הורידו לי את החשק המיני לגמרי, אח"כ לקחתי התקן לא הורמונלי ועכשיו אני רוצה להוציא אותו (מסיבה מסוימת).
אני מתלבטת מה לקחת, משהו שלא יפגע לי בחשק, האם מדבקה עושה את אותה עבודה כמו הגלולות? ויש מצב שגם היא תפגע בחשק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקה עושה את אותה עבודה כמו גלולות - תגובה
לי ראובני31/01/2013מדבקות לדעתי הן יקרות יותר לעומת נובורינג
תנסי נובורינג זה אמור להיות יותר זול
שתיהן כמו גלולה הן אמצעיים הורמונליים היוצרים תחושה של הריון בגוף ובכך נמנע ביוץ
יש עוד משהו חדש בשוק שנקרא vcf שזה סוג של פס סיליקוני המוחדר לנרתיק לפני חדירה ומגן עליך למשך שלוש שעות
זה תכשיר שאיננו הורמונלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףנירה24/01/2013
שלום רב, אם בעת גירוי מיני איבר מינו של הגבר נגע באיבר מינה של האישה בלי חדירה לכמה שניות והזזתי אותו כי לא רציתי חדירה יש לציין שהוא גמר אחרי שעשה ביד. יש אפשרויות להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/01/2013סבירות קלושה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה בעת אורגזמהנ.ו23/01/2013
בת 49, עם אנדומטריוזיס בעבר (כבר שנתיים ללא מחזור).בשנה האחרונה קשה לי מאוד להגיע לאורגזמה, גם התחושה לא כמו שהיתה בעבר. בפעמים רבות,לקראת ה"שיא" - חוטפת כאבי ראש כמו פטישים ותחושה כאילו הראש עומד להתפוצץ . מה זה ומה אפשר לעשות ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה בעת אורגזמה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/01/2013פני לנוירולוג לעשות הערכה של כאבי הראש, ברב המקרים לא מוצאים סיבה אבל יש מקרים נדירים שיש בעיות בכלי הדם במוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי19/01/2013
בגיל 80 מה טוב לגבר במיטה??אשמח מאוד לקבל תשובה! תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
לי ראובני22/01/2013כמו כל אדם שתשאלי אותו, זה משתנה בהתאם להעדפותיו, בלי שום קשר לגילו
המגבלה היחידה היא לחץ דם
היכולת להגיע לזקפה תלויה במבו הבריאותי
אם מותר לו במרשם רופא יכול ויאגרה או דומיו
אבל כעיקרון מגע וחושניות יכולים להיות מהנים בלי שום קשר לגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר לסקסנעם17/01/2013
היו לי 3 פרטנרים אני בשנות ה20 המוקדמות, אחד היה מערכת יחסים ארוכה של כמה שנים אחד היה בין לבין ידעתי שזה לא רציני אבל יצאנו איזה חודשיים ושכבנו די מהר
והאחרון, הכרתי אותו כמשהו קליל ונמשך חצי שנה, אני די יודעת שיצאתי איתו במשך הזמן הזה כי נהנתי שיש איתי מישהו, ובין היתר גם שותף לסקס, אני נראית טוב ומדי פעם כשיוצאת מתחילים איתי, אבל אני לא זורמת, אני צריכה חבר כדי לשכב... ולא ברורה לי הסיבה למה בחודשים הראשונים של קשר אני מתלהבת ונהנת מהסקס ובהמשך יורד לי, אבל גם מהבחור... ואני סוג של מתביישת מעצמי לאונן כשאני לא בקשר גם, אם הייתי בזוגיות אז הייתי רוצה סקס אחרי שבוע או משהו כזה כבר היה חסר לי, וכשאני לא בזגיות לא מרגישה בנוח לאונן אלא חושבת לנסות להכיר גם כדי שיהיה בן זוג לסקס...
הזמנים בין הפרטנרים היו ארוכים של חצי שנה לפחות...
איך אני יכולה להרגיש יותר בנוח עם עצמי? לא להרגיש שאני מחפשת חבר בשביל הסקס בין היתר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר לסקס - תגובה
לי ראובני17/01/2013את מעלה שאלות מאוד חשובות ומשמעותיות הקשורות לדימוי עצמי מיני, כלומר היכולת שלנו להרגיש טוב עם עצמנו, עם הגוף שלנו ועם הצרכים שלנו ולא להתבייש להיות במקום שרוצה ונהנה מיחסים מיניים.
אני מציעה לך להנות מהאפשרויות שהחיים מזמנים לך וללכת עם הלב בכל מה שקשור ליחסים זוגיים ומינים. כלומר, אם יש מישהו שבעבר מצא חן בעיניך מאוד ואח"כ זה ירד בהדרגה, אז חשוב שתהיי כנה עם עצמך ולא תוותרי על האותנטיות ותבררי קשרים שלא מתאימים לך. מה שלא מתאים, שיפסיק...
מה שמתאים... שימשיך.
אוננות היא דבר טבעי ומקובל בעולם גם כאשר את בקשר זוגי, אין סיבה לחוש אשמה או בושה על כך.
אל תראי בכך אינדיקציה לחוסר בקשר, לעיתים ההפך הוא הנכון, שכאשר אנחנו מרגישות מאוד מיניות, אנחנו יכולות דווקא לרוצות יותר...
טיפול מיני קצר יכול לעזור לסדר דברים בראש ולתת לגיטימציה למה שעדיין מוטל בספק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות!!!!עדי16/01/2013
כשאני והחבר שלי במיטה הוא תמיד מאונן לי ביד! הוא אומר שזה אורלי,זה נכון?והאם הוא נהנה מזה? והאם זה נורמאלי לגילו(גיל 85)!!והוא אומר שאף גבר לא עושה את זה לאישה וזה לטובתי!האם זה נכון???תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות!!!! - תגובה
לי ראובני17/01/2013מאונן ביד, הכוונה לגירוי ידני ולא אוראלי שהוא גירוי באמצעות הפה
אבל האמת מה זה משנה איך זה נקרא
העיקר שנעים לכם יחד
בכל גיל
אם את נהנית והוא נהנה, אז לא צריכה להיות בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידהעדי15/01/2013
האם מציצה לגבר זה עם קונדום? ואם כן אז זה ימנע מחלות במקרה אם ישנם?אני פוחדת להידבק,על האיבר שלו אין שום סימנים ובליטות הכל בסדר ,פשוט מאוד אני פוחדת בלי קונדום,תודה מראש!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/01/2013יש מחלות מין שעוברות גם במין אורלי ולכן טוב שאת משתמשת בקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)