מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףנירה09/08/2013
האים ישנה אפשרות כזו שבקונדום תקין יהיה חור קטן והגבר לא ישים לב? ובכללי אם היה חור הקונדום חייב להיקרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
לי ראובני12/08/2013כמו שהגבר לא ישים לב, כך גם האישה לא בהכרח תשים לב.
יש מצבים שפשוט לא שמים לב...
במקרים כאלה עדיף להשתמש גם בגלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףיעל08/08/2013
כאשר קיימתי יחסים עים בן זוגי הוא היה עים קונדום לאחר כמה דק הוא יצא ממני וירד לי ונשאר עים הקונדום למשך כמה דק' בזמן שהוא יורד לי ואז חדר שוב עים אותו קונדום שהוא עליו מולבש.
הוא גמר בפנים אבל בקונדום. האים זה בסדר שהוא נשאר עים אותו קונדום ושנית: האים זה בסדר שגמר בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/08/2013אם הקונדום לא ברח או נפל אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת יד לנרתיקקרן06/08/2013
האם החדרת כף יד (כל כף היד) לנרתיק כחלק מיחסי מין מסוכנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החדרת יד לנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/08/2013לא מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחנה וסטיבוליטיס ונרות דיאפזםלי28/07/2013
ום רב, לאחר 4 חודשים שטופלתי בנרות ותרופות לקנדידה שאובחנה בתרבית ללא הקלה, אובחנה אצלי וסטיבוליטיס ולכן קבלתי נרות של דיאפזם והפנייה לפיזיוטרפיה לרצפת האגן. שאלתי היא: האם התרופה שקבלתי אמורה גם לרפא את הדלקת? האם היא ממכרת?האם דיאטת אוקסליטים עשויה לעזור למצב? דרך אגב, אני בת 41 ולעולם לא היו לי בעיות וכאבים ביחסי מין, אני ובן זוגי נהנים ואוהבים אך לצערי הרב בחודשים האחרונים אינני יכולה לחשוב על כך בגלל השריפה ואי הנוחות שאני מרגישה... תודה מראש על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם ד"ר ליאורה אברמוב תענה
לי ראובני28/07/2013שלום לך
חשוב לי לומר כי וסטיבולודיניה (וסטיבוליטיס) מצריכה אבחון מדויק.
מציעה לך לפנות לרופא/ת נשים עם ידע בנושא שיוכל לתת מידע עדכני וטכניקות טיפוליות רחבות ככל שניתן למצב. בכל מרפאה ציבורית לטיפול מיני יוכלו לתת לך מענה וגם טיפול משולב גיניקולוגי, רגשי ופיזיותרפסטי במחיר הוגן.
אני לא מכירה את הטיפול שציינת, מכירה עזרקאין (חומר מאלחש) ופרוטוקול שמנים במקביל להפסקת שימוש בסבונים אינטימים, גלולות ותחתוני חוטיני (עדיף כותנה).
ד"ר אברמוב תוסיף באופן ספציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר אברמוב תיקון באבחנה
לי29/07/2013דר אברמוב שלום,
בהמשך לשאלתי לגביי טיפול בדיאפזם כנרות רקטלים, הבנתי מהרופא שנתן לי את הטיפול בנוסף להמלצה של פיזיוטרפיה של רצפת האגן, בגין אבחנה של כיווץ שרירי הוסטיבולריה בנרתיק ולא וסטיבוליטיס כפי שכתבתי בטעות לפני כן.
שאלתי היא האם טיפול בוואליום נחוץ? האמת שניסיתי לקחת יומיים וזה דיי סיוט מבחינת ההתרגלות- חשתי מנותקת מהמציאות עייפה ובלתי חיונית. והסימפטומים של השריפה עדיין קיימים.
יש לציין שגם בתרבית האחרונה- לא הייתה פטריה, ובבדיקת pcr נמצאו חיידקי אוראו פלסמה וחיידקי אי קולי ועוד חיידק מעיים. שכבר נאמר לי שהממצאים הללו לא מצביעים על פתלוגיה כי הם טבעיים בבדיקות. למרות שאותו רופא טען שחיידקי המעיים שלי שנמצאו הם בכמות מאוד גבוהה.
מה עוד כדאי לעשות על מנת להיפתר מהסיוט הזה שפקד את חיי? הייתי ובדקתי את כל מה שנקרא לדרכי ועדיין אין מזור.
יש אור בקצב המנהרה??? כל חיי לא היו לי שום בעיות ביחסי המין עם בן זוגי, פה ושן סבלתי מפטריות. אבל דבר כזה שלא נפתר, פשוט מטריף את הדעת.
סליחה מראש על ההשתפחות...
מודה על כל עזרה/ כיוון אפשרי שיכול לעזור לי.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר אברמוב תיקון באבחנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/07/2013אם נמצאו בתרבית חיידקים את צריכה לקבל טיפול ספציפי להם.
הטיפול בדיאזפם ניתן כטיפול בנרות נרתיקיים ולא רקטליים כשאז זה יעיל להרפית שרירי הנרתיק....
אם לא טוב לך איתם הפסיקי פני לפיזיותרפיה של רצפת אגן.
קשה לי להמליץ לך על טיפול אחר מבלי לבדוק אותך ולקבל הערכה רפואית מלאה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בנרתיקגאיה28/07/2013
האם יש קשר ישיר בין דלקת בנרתיק לבין קים יחסים עם פרטנר חדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק - תגובה
לי ראובני28/07/2013עשוי להיות קשר
גם ברמה הרגשית, קושי להשתחרר או רגשות אשמה או אחר
וגם אם יש מחלות או זיהומים שעשויים לגרום לרגישות אצלך
כדאי לתת שתן לפני ואחרי הסקס ובעיקר לא לוותר על קונדום לפני שעושים בדיקות לגילוי מחלות המועברות במגע מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצבניתקרן20/07/2013
שלום
לפני מחזור ואני מניחה שהרבה נשים חוות את זה
אני במצב רוח עצבני במיוחד
אין לי כח לאנשים החבר ההתנהלות הרגילה שלו מטריפה אותי
אין לי כח לכלום ועולות מחשבות מטרידות
יש לי מבחנים אמורה לשבת ללמוד אבל ממש הר געש בתוכי
איך להירגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצבנית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/07/2013את סובלת מתסמונת קדם וסתית
הטיפולים המוצעים הם טיפולים טבעיים בחנויות טבע, רפואה משלימה, גלולות למניעת הריון מונעות את התנועות ההורמונליות הללו, וניתן לקחת כדורים למניעת מצבי רוח במינונים קטנים כמו ציפרלקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו
קרן22/07/2013תודה על התגובה
אני נוטלת גלולות ועדיין במצב הזה
אני צריכה ללכת לפסכיאטר כדי לקבל את התרופה שרשמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/07/2013נסי רופא משפחה
נסי גם להחליף גלולות יכול להיות שאלו שאת לוקחת לא מספיק יעילות לנושא הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דיעה
ברוריה03/08/2013שלום לך,
קושי נפשי לפני מחזור זו תופעה נורמלית לגמרי. אין לך שום "הפרעה". כדורים נגד דיכאון הם מסוכנים ביותר, חסכי לעצמך את תופעות הלוואי הנוראיות שלהן.
הנה למשל חלק מתופעות הלוואי של ציפרלקס:
החמרה של תסמיני החרדה
החמרת מצב הדיכאון
התעצמות מחשבות אובדניות והתנהגות אובדנית
מאניה (מצב רוח סוער שאינו תואם את הנסיבות)
פרכוסים (בדומה לאפילפסיה)
אי שקט, רעד, תת חום, התכווצויות שרירים פתאומיות (סינדרום סרוטונין)
שיבוש רמת הסוכר בדם.
שיבוש מאזן הנוזלים וירידה ברמות מלחים
דימומים תת עוריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדוייק
ורוניקה15/11/2013אכן יש השפעות קשות מאוד מכדורים פסיכיארטים ואני בעצמי, בכדורים שונים,
חוויתי תופעות איומות.
אבל כל הקונספט של כדורים מהסוג הזה זה להתאים אישית למטופלת
ע"י איבחון של המומחה ושל תופעות הלוואי- לא מפסיקים לנסות עד שיש
כדור שיעשה גם שיפור במצב וגם ללא או ממש מעט תופעות לוואי.
את לא יכולה להציג לה את זה כאילו זה שחור או לבן, כי זה לא כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך נוספת להתמודדות
אורית15/08/2013תנסי יוגה נשית - בריאות האישה בדרך היוגהשל מירה ארצי פדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית רטיבות פנימית בזמן קיום יחסי ממיכלי16/07/2013
אני בת 35 אמא לילדים ובעייתי החלה רק לאחרונה, בזמן שאני ובעלי מקיימים יחסי מין, בזמן חדירה פתאום אני הופכת לרטובה מאוד עד כדי כך שלא ניתן להרגיש אחד את השני. יש לציין שאין לי הפרשות וזה רק מרגע החדירה גם כשאני ממש לא מגורה.
ממה דבר זה נובע?
מה ניתן לעשות כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ליאורה אברמוב תענה
לי ראובני16/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית רטיבות פנימית בזמן קיום יחסי מ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/07/2013לא ברור ודורש בדיקת רופא נשים,
עודף הפרשות יכול לנבוע מבעיה בצוואר הרחם, או הרחבה של הנרתיק לאחר לידות כשאז ההפרשות בזמן גירוי מיני זולגות יותר מהר החוצה
יכולה להיות גם סיבה הורמונלית או דלקתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לגלולותלינוי16/07/2013
היי שמי לינוי אני בת 22, לוקחת גלולות מזה 3 שנים. יש לי שאלה חשובה מאוד האם אני מוגנת מפני הריון במידה וקיימתי יחסי מין בהפסקה בין החבילות של גלולות, כלומר לאחר סיום חפיסה וב-3 ימים של לפני קבלת המחזור.
אשמח לעזרה, תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לגלולות - תגובה
לי ראובני16/07/2013את תמיד מוגנת לכל אורך החודש- גם אם בפועל לוקחות גלולות רק במשך שלושה שבועות.
גלולות מונעות ביוץ כך שאין ביצית להפרייה ולכן ההגנה היא מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור אורגזמהבקי05/07/2013
שלום אני וחבר שלי מנסים הרבה סוגי תנוחות ורציתי לדעת האם יש תנוחות מסוימות שעוזרות יותר להגיע לאורגזמה נשית??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור אורגזמה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/07/2013אין תנוחות מסוימות מומלצות לאורגזמה, חלק מהנשים יהנו יותר מתנוחות בהן יש חיכוך של הדגדגן, חלק יהיו מחדירה עמוקה כמו בישיבה על הגבר כשהן שולטות על הקצב, חלק מהנשים יהיו מתנוחות דוגי שב יש יותר חיכוך של קיר קדמי של הנרתיק ולחץ על נקודת G
הרעיון הוא לנסות צורות שונות של תנוחות בשיטת ניסוי וטעיה ואז לראות מה מגרה אותך יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מרובהעדי28/06/2013
שלום, ברצוני לדעת אילו טיפולים (שיטתיים או תרופתיים) יועילו להפחתת הפרשות יומיומיות. יש לציין שההפרשה איננה חריגה אך למרות זאת מרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מרובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/07/2013תרבית נרתיקית לשלילת זהומים
בצוע פאפ מצוואר הרחם ובדיקתו (לעתים הפרשות מרובות נובעות מהפרשות של צוואר הרחם)
במידה והכל תקין אפשר לנסות לעשות שטיפות נרתיקיות עם חומץ מפוחים1 כף מהול בכוס מים פעמיים שלוש בשבוע
להחדיר לנרתיק פרוביוטיקה כדי להעלות את רמות החיידקים הטובים
או פשוט ללמוד לחיות עם זה...
אפשר לנסות גם טיפולים אלטרנטיביים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוררות רפלקסוגנית חלשהעדי24/06/2013
שלום, אני בת 23 בריאה ללא טיפול בכדורים/ גלולות. כשאני מקיימת יחסי מין אני מרגישה חיכוך סתמי ולא מפיקה עינוג ותחושה בתוך הנרתיק, ושאני נוגעת באזור הפות החיצוני אינני מרגישה שום תחושה עצבית בדגדגן אלה רק בנקודת פי הטבעת אך גם שם הסיפוק המיני אינו מועצם עד מאוד ולבסוף אני מתעייפת מלאונן כיוון שהתחושה איננה מובילה ליותר מזה. אני מסוגלת להתחרמן ולהתעורר מינית מבחינה פסיכוגנית אך האקט של המגע והגירוי באיבר המין אינו מורגש במיוחד לכן אני נשארת מתוסכלת
האם זו יכולה להיות בעיה בתחושה עצבית בנרתיק ומסביבו ואיך אפשר להעלות את סך התחושה והרגישות באיזור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוררות רפלקסוגנית חלשה - תגובה
לי ראובני25/06/2013אין ספק שאוננות היא דרך נפלאה ללמד את עצמנו כיצד להגיע להנאה מינית.
במידה ואינך מצליחה ללמוד לבדך כיצד להגיע לאורגזמה ממליצה לפנות לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובהיעל22/06/2013
אני אשמח עם תענו לי לשאלה קטנה אני לוקחת גלולות והתחלתי טירונות לא ממזמן ויש לי ממש כאבים ברחם. מתפשטים כאלה יכול להיות שזה בגלל הנשק שהוא יחסית כבד או שצריך לבדוק את זה ?? תודה ולילה נעים (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2013אין קשר לסחיבות.
פני לבדיקת רופא נשים לברור הכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משיכה לבן זוגאיריס11/06/2013
שלום
אני בת 20 ועד כה היו לי 2 חברים.
אני בתולה. לפני כשנה היה לי חבר ומאוד אהבתי אותו ונמשכתי אליו אבל איכשהו כשזה הגיע ללשכב פתאום לא היה לא חשק ואפילו לא הייתי רטובה אז ויתרנו
עכשין אני עם מישהו שאני מכירה כבר יותר משנתיים ואנחנו חברים ממש טובים. ושוב כשהגענו לזה לא הצלחתי אפילו להינות כי לא היה לי חשק אבל אני כן נמשכת אליו.
זה ממש מוזר לי כי כשאני לבד ומאוננת אני מצליחה להינות.
תוכלו לעזור לי בבקשה אני ממש רוצה להינות ןלשכב עם הבחור החדש.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכה לבן זוג - תגובה
לי ראובני13/06/2013קצת קשה לתת תשובה מדויקת דרך האינטרנט כאשר הסיבה לבעיית החשק איננה ידועה. נשמע שייעוץ או טיפול ממוקד יוכלו לסייע לך להבין מה הדרך שעומד בינך לבין הגשמת המיניות שלך באופן שמתאים לך.
האם זו בעייה של משיכה או אולי חשש מפני הכאב של הפעם הראשונה, או אולי בכלל אמונות לגבי יחסי מין טרום נישואין...?
שיחה טיפולית יכולה לסייע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחדירהמאי01/06/2013
שלום
אני סובלת מכאבים בחדירה. הגינוקולוגית שלי הפנתה אותי לטיפול פיזיותרפיה שלא עזר לי יותר מדי. עשיתי שימוש עם מתאמים כאשר לאורך כל הטיפול (שארך כמה חודשים) תמיד כאב לי בפעם הראשונה של החדרת המתאמים. לאחר הרגעת הכאב (לקח כמה דקות) הצלחתי להכניס את המתאמים ללא בעיה.
אם כן הבעיה עוד לא נפתרה.
ישנם 2 אזורי כאב ספציפיים בשני צידי כניסת הנרתיק ששם אני חווה את הכאב. את האזורים הללו זיהיתי עם האצבע (כך שאני מדגישה שגם עם אצבע אני חשה אי נוחות).
אני נואשת ומחפשת פתרון יעיל. מהכרות קצרה עם עצמי אני נוטה לשלול את רעיון החרדה כסיבה לכאב. האם הכאב לא יכל להיות פיזיולוגי בלבד?
האם ישנן משחות למניהן או טיפול אחר שניתן לעבור?
האם קיים טיפול כירורגי בתחום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחדירה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/06/2013התשובה כן לשתי השאלות יש מגוון של משחות שיקטינו את הכאבים. יש טיפול של כריתה חירורגית של האזור הרגישה שמתבצע רק כאשר כל שאר הטיפולים נכשלו.
מציעה לך לפנות לרופא מומחה לכאבים - וסטיבוליטיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות - דחוווף!נועה29/05/2013
שלום, הפסקתי עם הגלולות לפני חודש כי אני עושה הפסקה - אני מחליפה סוג גלולות.
אני וחבר שלי ממשיכים לשכב אבל או עם קונדום או שהוא לא גומר בפנים..
התחילו לפני שלושה ימים הפרשות בצבע בורדו,צמיגיות טיפה ולא בכמות המחזור שיש לי בד"כ..אני אמורה לקבל מחזור עוד יומיים שלושה...
איך אני יודעת מזה? האם זה המחזור? או שאולי זה סימן שאני בהריון ? (הבנתי שבהריון יש הפרשות כאלה)
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - דחוווף! - תגובה
לי ראובני30/05/2013גמירה בחוץ היא ממש לא טכניקה המונעת הריון
לתשומת ליבך- לא לזלזל ולשים תמיד קונדום.
יכול להיות שההפרשות הן רק תוצר לווי של המחזור החודשי, כלומר משהו שהוא הורמונלי.
אם את בכל זאת חוששת, תעשי בדיקת הריון ביתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)