מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון כימי אחרי הפלה- זקוקה להכוונהאנונימית13/02/2009
שלום, לפני כארבעה חודשים עברתי גרידה בשבוע 9 לאחר שלא נצפה דופק. לפני כשבוע ביצעתי בדיקות ביתיות שהראו תשובה חיובית, אך לצערי קיבלתי מחזור חזק וכואב, כפי שאני מבינה זהו הריון כימי. אציין כי לפני כשבוע וחצי הופניתי על ידי הרופאה לבדיקת דם על מנת לבדוק שאני אכן מבייצת היות ואורך המחזור שלי נע על 40 יום ומעל. רמות הפרוגסטרון האסטידורל וה-LH העידו על ערכי הריון. (הבדיקות הללו נערכו לפני שביצעתי את הבדיקות הביתיות). האם עלי לחשוש שיש בעיה? מתי ניתן להמשיך ולנסות שוב? מה הבדיקות שכדאי לבקש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אנונימית
פרופ' שבח פרידלר13/02/2009אני מבין שההריון היה ספונטני- ולכן אתם זןג פורה. אם הוסת לא סדירה ניתן לבצע מעקב ביוץ כדי לכוון את קיום היחסים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן ספונטני, אך עדיין מדובר בשתי הפ
אנונימית13/02/2009בשתי הפלות... אנחנו די מודאגים. האם יש ממה? האם ניתן להמשיך לנסות מיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: אנונימית
פרופ' שבח פרידלר14/02/2009אין סיבה נראיצ לעין- אם נבדקת אצל רופא נשים אינני רואה למה לא לנסות להרות שוב. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלהא.ח13/02/2009
שלום רב רציתי לדעת אני אחרי חודשיים שאז עברתי הפלה וכל שבועיים אני מקבלת מחזור ואז לסירוגין דימום יום כן יומיים לא, הייתי אצל הרופא והוא אמר שהכל תקין והרחם מוכן ובשל לנסות שוב.... אני מאוד מודאגת ממה נובע הדימומים האלו? ואיך אפשר לדעת מתי מתרחש ביוצ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ודעה של: א.ח
פרופ' שבח פרידלר13/02/2009כדאי להבדק שוב כולל אולטרהסאונד ופרופיל הורמונלי. אז תקבלי מידע לגבי מצבך במדויק וניתן לעשות הערכה לגבי חזרת הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..נטע13/02/2009
שלום , רציתי לדעת האם במסגרת ביקור פרטי ניתן לדלג על הבירוקרטיה של ההזרעות ולהגיע ישר ל-IVF?? היכן רואים יותר הריונות? האם שיעור ההפלות בשניהם זהה? כ"כ שאלה נוספת לגבי שחלות פוליציסטיות האם זה מתבטא מלבד באקנה שיעור יתר, השמנה ...בכך שהשחלות יש בהם הרבה ציסטות??וביוצים לא סדירים? תודה והמשך יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: נטע
פרופ' שבח פרידלר13/02/2009לגבי שחלה פוליציסטית כל מה שתארת נכון. הזרעה או הפריה חוץ גופית היא החלטה רפואית - במסגרת ציבורית או פרטית. שיעור ההריונות למחזור טיפולי אחד גבוה יותר בהפריה חוץ גופית. שיעור ההפלות זהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליטל12/02/2009
שלום! אני בת 29 נשואה ומנסה חצי שנה להיכנס להריון לקחתי בעבר גלולות יסמין וגלולה שאחרי ואין לי ווסת טבעי רק עם כדורים והרופא נשים נתן לי כדורים ששמם ארגוסטן כמו ג'ל לחמישה ימים ולקחתי אחד וזה עשה לי תופעות לוואי ארגסט זה בסדר? ונתן לי איקמונטין לביוץ השאלה האם אפשר בעזרת דיקור סיני להיקלט? ואם אני ייקח ארגסט ואת הכדור לביוץ זה בסדר? אני חוששת שאני לא צריכה הפרייה תודה אשמח לקבל תשובה ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: ליטל
פרופ' שבח פרידלר13/02/2009אם אין לך וסת ספונטנית סימן שאין לך ביוץ. כדאי לברר למה. בהתאם לתת תרופות לגרימת ביוץ- למשל איקקלומין. אינני מומחה ברפואה סינית, שמעתי שלסינים זה עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלה יזומה - דחוף!!!!!!!!!!!!!אריאל ב.12/02/2009
שלום רב לכם! לפני שבוע ביום ד' עברתי הפלה יזומה. כמעט ולא היו לי דימומים. טרם קיבלתי מחזור. ביום ג' האחרון (לפני יומיים) קיימתי יחסים מין חלקיים (ללא חדירה) עם בן זוגי והיתה כמובן שפיכה. אני חוששת שעל אף העובדה שלא היתה חדירה אפשר כך להיכנס להריון. שאלתי היא האם בשלב הזה אחרי הפלה הסיכויים להרות הם גבוהים ? האם כדאי לקחת פוסטינור ולא להתלבט או להסתכן בהריון??? אני מנסה להימנע מהכדור הזה כי הבנתי שהוא עושה "בלאגן" לגוף. מכיוון שעברו כבר יותר מ 24 שעות אני לא רוצה לדחות את זה יתר על המידה ועל כן אודה על כל תשובה מהירה. המשך יום נפלא לכולם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אריאל ב.
פרופ' שבח פרידלר12/02/2009סיכוייך להרות נמוכים. אם בכל זאת את רוצה בטחון מותר לקחת פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על מתן התשובה המהיר
אריאל ב.12/02/2009כולי תקווה שלא אצטער על כך אחר כך. המשך יום נפלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטוטקיערה11/02/2009
שלום, בעקבות הפסקת דופק שבוע 8 (עובר תואם ל 6+2) ביום ראשון לקחתי 4 כדורי ציטוטק, ואתמול (יום שלישי) שוב 4 כדורים ועד כה יש לי דימום חלש (סליחה על התיאור, בעיקר בניגוב). עד כה לא נראית השפעה של הכדור, תוך כמה זמן יש השפעה לכדור זה? האם יש אפשרות שכדורים אלו לא ישפיעו ? אני מעוניינת להמנע ככל הניתן מגרידה / שאיבה לאור היסטוריה של רירית דקה. מה האפשרויות העומדות בפני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תגובה
יערה12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: יערה
פרופ' שבח פרידלר12/02/2009כעת כבר כדאי להמתין מספר ימים- אם לא יופיע דמם, כדאי לבצע אולטרהסאונד ולהתיעץ עם הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורסיון10/02/2009
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר שנה וחצי יש לי מחזור סדיר כל 28 יום בשלוש חודשים האחרונים המחזור מאחר לי כמעט בשבוע ומגיע עם תופעות של מגרנות הקאות כאבים חזקים בבטןסחרחורות וכאבים ברגלים למה זה קורה ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי11/02/2009הייתי ממליץ להיבדק כולל US כדי לשלול גורמים מסויימים שיכולים להיות קשורים - נגעים ברחם/שחלות, אנדומטריוזיס וכו'. יחד עם זאת יש לזכור כי התופעות הנ'ל אינן קשורות בהכרח לבעיות פוריות. נשים רבות סובלות מתופעות דומות בזמן מחזור שמגיבות לטיפול סימפטומטי בזמן הווסת או חטיפול בגלולות למניעת הריון (מה שלא רלוונטי במקרה שלך...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
סיון12/02/2009תודה על התשובה ... ברצוני לומר שעברתי צילום רחם והכול תקין כולל בדיקות דם שתקינות בדיקת זרע תקין . והכאבים שתיארתי שכולל הקאות וסחרחורות התחילו רק לפני שלושה חודשים לפני זה לא סבלתי בכאבים במחזור ולא היו לי איחורים האם יש קשר לזה שהגוף רוצה להיקלט להריון ובסוף לא ניקלט ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןאני08/02/2009
שלום האם יש רמת מסוימת של פרוגסטרון שיכולה לרמוז על הריון? יש לי 63 nmol/l 5 ימים אחרי ביוץ, האם זה אומר משהו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אני
פרופ' שבח פרידלר08/02/2009הפרוגסטרון מעיד על התרחשות ביוץ לא על התהוות הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונדחדווה08/02/2009
שבוע טוב! לא קיבלתי מחזור כבר המון זמן. אחרי שקיבלתי כדורים (דופסטון 2 כדורים ביום ל 10 ימים), קיבלתי מחזור והתחלתי טיפולים. בבדיקה ביום השלישי לוסת הרופא הורה לי להתחיל בטיפול באיקקלומין. העניין שהוא הסתמך על בדיקת הדם בלבד (הפרופיל ההורמונלי), ללא בדיקת אולטראסאונד. האם זה בסדר להסתמך רק על בדיקת הדם בטיפול זה ללא בדיקת אולטרסאונד? האם אוכל להתחיל טיפול באיקקלומין או שכדאי לערוך אולטרסאונד לפני? תודה רבה חדווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: חדווה
פרופ' שבח פרידלר08/02/2009תפקיד האולטרהסאונד לפני הטיפול הוא לשול ציסטות. אם אן לכך חשד ניתן לוותר ולבצע אולטרהסאונד בהמשך מעקב הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליחדווה08/02/2009
בוקר טוב! חזרתי לטיפולים לאחר כשנה מהלידה. יש באפשרותי לעשות בדיקת דם של פורפיל הורמונלי רק ביום השני למחזור ולא בין היום השלישי לחמישי. האם זה בסדר? האם התוצאות יהיו תקפות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: חדווה
פרופ' שבח פרידלר08/02/2009התוצאות יהיו תקפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גופיף צהובשולה08/02/2009
האם אפשר להכנס להריון שנצפה באולטרסנד גופיף צהוב ורק ביום זה קיימנו יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: לאה
פרופ' שבח פרידלר08/02/2009המשמעות למה שכתבת הוא שקיימת יחסים אחרי הביוץ. אם עבר זמן קצר מאד יתכן הריון אם מספר ימים- אין סיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
שולה09/02/2009הביוץ היה ביום שישי וקיימנו יחסים ביום ראשון אז יש סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הופעת מחזורלני07/02/2009
שלום רב, ב-18.01.09 הפסקתי ליטול את הפרוגילוטון. נטלתי סה"כ 12 יום מתוך 21 ימים עקב תופעות לוואי בלתי נסבלות. יצא שנטלתי את האסטרוגן ואילו מהפרוגרסטרון נטלתי גלולה אחת בלבד.מאז המחזור החודשי לא הופיע, עברו 3 שבועות. מהו פרק הזמן הסביר שעליי לחכות עד להופעת המחזור ומתי עליי לגשת לברור?. תודה רבה, לני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: לני
פרופ' שבח פרידלר08/02/2009כדאי פשוט לקחת פרוגסטרון- למשל פרוברה למשך 5 ימים- ואז תקבלי וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' שבח פרידלר בהמשך לתשובתך
לני09/02/2009לפרופ' שבח פרידלר שלום, אני מודה על תשובתך. שאלה נוספת, האם יתכן בפרק הזמן הזה היריון,או שעקב הפסקת הגלולות באמצע הטיפול שיבשה הכל וכתוצאה מכך גם לא היה ביוץ? תודה, לני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטמורפיןעינת07/02/2009
בת 32 , בחמשת החודשים האחרונים הפלה בשבוע 12 עקב הפסקת דופק (עובר מתאים לשבוע 10) והריון כימי חודשיים לאחר מכן. בדיקות קרישה תקינות. מאז ומתמיד נאמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות, אולם הפרופיל ההורמונאלי תקין,הביוץ סדיר אולם קצת מאוחר (יום 22 למחזור-מחזורים סדירים של 35 יום) .לאחר הגרידה קיבלתי, חד פעמית,פרימולוט נור להבאת המחזור, שלא הגיע במשך 6 שבועות. בנוסף לכך למעט אקנה קלה, אין לי תופעות לואי קלאסיות לתסמונת (לא סובלת מעודף משקל, אין שיעור יתר). קראתי שלעיתים ניתן מטמורפין להסדרת ביוץ בשחלות פוליציסטיות, ושהוא עשוי להיות יעיל גם במניעת הפלות של השליש הראשון אצל מי שסובלת מהתסמונת. האם יש לכך ביסוס? האם כדאי לי לבדוק בכיוון זה בהריון הבא עלינו לטובה? תודה עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עינת
פרופ' שבח פרידלר08/02/2009כדאי לבדוק רמות גלוקוז ואינסולין בצום ולפיכך להחליט על צורך במטפורמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
עינת09/02/2009ועוד שאלה, רמת גלוקוז בצום תקינה (78 ), מהי בדיקת אינסולין (העמסת סוכר)? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה פעמים לוקחים מטפורמין?מעניין גם
נטע09/02/2009לי אותו סיפור כמו שלך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי11/02/2009המינון המקובל הוא 2 טבליות ליום (850 מג' בכל טבלית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי11/02/2009לא מדובר בהעמסת סוכר אלא ברמות האינסולין בדם בזמן צום, כדי שניתן יהיה לחשב את היחס גלוקוז/אינסולין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עינת12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך למעלה...
עינת10/02/2009אנא תשובתכם. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לבנותלימונית06/02/2009
שלום לבנות, אני מעוניינת לדעת ממבוטחות קופ"ח כללית בעלות אישור לטיפולים, כאלה אשר נזקקות לשירותי ההזרקה של האחיות - האם הן נדרשות לשלם עבור ההזרקות של האחיות - וכמה ( לכל יום)? והאם למעשה הן צריכות לרכוש גם את המזרקים והמחטים או שהתשלום הוא רק עבור שירותי האחות? הבהרה: בשאלה הנוגעת למזרקים ומחטים - אני כמובן מתכוונת לתרופות שיש להכין ולא לתרופות המגיעות במזרק מוכן להזרקה. השאלה על התשלום לשירות האחיות, כמובן מתייחסת לשתי השאלות גם יחד (עצם ההזרקה על ידי אחות). אודה מאוד לתשובתכן. בתודה מראש, ובהצלחה לכולכן, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך לשלם לאחיות שמבצעות זריקות
פורים09/02/2009את יכולה או שהאחיות יזריקו לך, רק תבדקי מתי הן נמצאות כי לא בכל קופה יש כל הזמן אחיות ולגבי מזרקים מקבלים חינם מהאחיות והן אפילו יכולות להדריך אותך איך וכיצד מזריקים לבד. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהקרן06/02/2009
שלום רב יש לי חברה שיש לה 2 ילדים היא עברה ניתוח קיסרי עם הילד האחרון הכל עבר חלק ומאז מסתבר שכל הרחם התמלאה הדבקויות שאפילו בצילום רחם לא הצליחו לראות את מבנה הרחם ואז היא עשתה איסטרוסקופיה ניתוחית ניסו למצאו רירית רחם ולא מצאו וגם המקומות שלא היו עם רירית נהיו עם הדבקויות ומאז אין לה מחזור מנובמבר. רשום לה בתוצאות של הניתוח חשש לסינדרום אשרמן אין לי מושג מה זה אומר. כשהיא צלצלה לרופאה שלה ואמרה שהיא לא מקבלת מחזור וגם אין הריון מאז היא אמרה שאין מה לעשות האם זה נכון? ואם יש מה לעשות אני מבקשת עזרה כי היא ממש בדיכאון אלפי תודות ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי06/02/2009סינדרום אשרמן - הידבקויות בחלל הרחם, יכול בהחלט להפריע לכניסה להריון מכיוון שהוא פוגע ברירית הרחם ומפריע להשרשת העובר. במקרה כזה ניתן לנסות להפריד את ההידבקויות באמצעות היסטרוסקופיה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קרן08/02/2009מה קורה אם גם הניתוח השני לא עוזר זה אומר שהיא לא יכולה להכנס להריון בחיים יותר
ד``ר יורם גלעדי11/02/2009לכל בעיה יש פיתרון. מציע להתקדם שלב שלב....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)