מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות אכילהליאל28/01/2009
אני בחורה בת 21 ,מגיל 16 וחצי הפסיק לי המחזור בשל אנורקסיה ,לאחר מכן הפכתי לבולימית ,כיום אני על גלולות ,אני לא יודעת אם אני יכולה לקבל מחזור ספונטני אני במשקל סביר שאלתי היא ,האם יכול להגרם לי נזק בלתי הפיך ולא אוכל להביא ילדים? האם הטכנולוגיה המודרנית מאפשרת בכל מצב כמעט להביא ילדים? מה הסימן לכך שנעשה נזק בלתי הפיך ואיך אוכל לדעת שהכן אני יכולה לקבל מחזור ספונטני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: ליאל
פרופ' שבח פרידלר29/01/2009העלמות הוסת בעיקבות הפרעות אכילה הינה תופעה מוכרת. על פי רוב אם מתערבים במועד מונעים נזק בלתי הפיך. לכשתרצי להרות, הפסיקי את הגלולות ואז יהיה אפשר לבצע בירור על התפקוד השחלתי שלך. התרופות הקיימות היום יעלות למדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי הפלות חוזרות לאחר שתי לידותשירי26/01/2009
אני בת 34. לאחר שתי לידות תקינות (ילדי יהיו בקרוב בני 8, 5), אף כי במהלך ההריון סבלתי מסכרת הריונית גבולית (הייתי במעקב ומאוזנת באמצעות דיאטה בלבד), אני מתקשה לשמור על ההריון השלישי. עברתי שתי הפלות במהלך 5 החודשים האחרונים. הראשונה , לאחר מיעוט מי שפיר ואי גדילה של העובר בשבוע 7 (עברתי גרידה) והשנייה הפלה טבעית בסביבות שבוע 5-6 (החל דימום, ללא גרידה). כרגע אני מצויה בתחילת הריון נוסף ומאוד מפחדת לאבד גם אותו (שבוע שלישי). האם לקחת חיזוק של כדורי פרוגסטרון או כל דבר אחר? בספר של "המדריך הישראלי להריון ולידה" כתוב שכדורים שכאלה עלולים להשפיע על התפתחות איברי המין של עובר ממין נקבה, מה גם שיעילותם לא הוכחה. מה לעשות? אנא ענו לי בדחיפות... תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שירי
פרופ' שבח פרידלר26/01/2009יש הרבה טיפולים ללא הוכחה ליעילותם. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל שלך ולשקול את היתרונות החסרונות של כל התערבות תרופתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריונות כושליםשמרית26/01/2009
שלום, אני בת 25 ונשואה כ-3 שנים. לפני כשנה וחצי בשבוע 8 עברתי גרידה בשל חוסר דופק בעובר . לפני כחצי שנה, בשבוע 24 עברתי לידה של עובר מת שוב בשל חוסר דופק. בבדיקות שנערכו בנתיחת העובר נמצא עובר שהיה בריא, בשלייה נמצאו גושי דם שחסמו את המעבר ממני לעובר (נמצאו יותר בצד שלי לשלייה). בבדיקות לקרישיות יתר נמצא שאין לי בעית קרישה בדם וכך גם בבדיקות גנטיות לקרישיות התוצאה היא שלילית. אני חסרת אונים, המליצו לי בהריון הבא לקחת זריקות לדילול דם למרות התוצאות השליליות. אשמח לשמוע אם יש מקרים נוספים ודומים שעברו בהצלחה והאם יש עוד בדיקות שמומלץ לעשות. תודה רבה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שמרית
פרופ' שבח פרידלר26/01/2009נראה כי עברת עיבוד להפלות חוזרות. את כולה לבחוקר לקחת קלקסן בהריון הבא או לא- קשה לנבא את התוצאה- בכל מקרה כדאי להרות שוב- גם ללא טיפול עדין יש סיכוי סביר להריון ולידה מוצלחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גליקופורטאין B2 גבוה (ערך 63)יעל25/01/2009
שלום, שמי יעל, היה לי לפני מס שנים הריון עם עובר ללא דופק והפלה נדחית עם ציטוטק, לאחר מכן הריון ולידה מוצלחת וכעת שוב הריון עם עובר ללא דופק והפלה עם ציטוטק. הופניתי למספר בדיקות. הבדיקה הנ"ל חזרה עם ערך גבוה 62 כאשר הנורמה היא 0 עד 15. מה זה אומר? זו הבידקה היחידה שלא בנורמה. האם יש צורך במדללי דם לכל החיים? האם ייתכן שזהו הגורם להפלות? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי ולא ענו רק לי?? )-:
יעל27/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכת ביוץ חיובי מתמשך חודשיים אחריענת שורר25/01/2009
חיובי חזק שבועות אחרי גרידה ובמשך מחזור ראשון כחודשיים לאחר גרידה,גם אחרי שערכי בטא מזמן ירדו ל 0,מה יכול להיות הסיבה _ נבדקתי פעמיים באולטרסאונד והכל תקין תודה, ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: ענת שורר
פרופ' שבח פרידלר26/01/2009כדאי להתייחס לבדיקות בדם ולא לבדיקות ביתיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fsh גבוהאילת24/01/2009
אני בת 42.8 fsh 23 לפני שמונה חודשים FSH שלוש עשרה מנסה להיכנס להריון כשנה מחזור כל 25-6 יום צילום רחם תקין זרע של הבעל תקין התחלנו טיפולים לצורך הזרעה לפני כחודשיים לפני תחילת הטיפולים ראו זקיק באולטרה סאונד של 16 מ"מ ובאותו יום וביום שלפניו היתה הפרשה פוריה ולמחרת יבשה (כנראה הביוץ מוקדם מידי והביצית לא מבשילה ) הטיפול שקיבלתי - לצורך הזרעה עשיתי טיפול של גונל F התחלתי ב-75 ולא הגבתי עלינו בהדרגה עד 225 ביום ה-21 למחזור היה זקיק אחד בלבד של 13 מ"מ ואז הפרוגסטרון עלה מאוד הרופא החליט להפסיק לטפל ולחכות למחזור הבא. במחזור לאחר מכן: ביום ה-8 למחזור שוב הפרוגסטרון היה גבוה מאוד והרופא אמר לי לחכות שוב לוסת הבאה. קיבלתי מחזור היום, לאחר 33 יום מהמחזור הקודם. אני לוקחת חודשיים DHEA ע"מ לשפר את התגובה השחלתית לפי המלצת הרופא לחקחת חודש כדורים להורדת FSH ואח"כ להזריק כמויות גדולות של מונוגון (4 אמפולות) לישבן ואולי לשלב עם צטרוטייד או ללכת על מעקב של הביוץ הטבעי עם תמיכה הורמונלית מינימלית בשילוב צטרוטייד כשהזקיק כבר מגיע ל13 מ"מ או יותר הרופא מאוד פסימי אבל מוכן ללכת איתי בשני הדרכים. לא נתנו לי אישור ל- IVF ואני יודעת שהסיכויים נמוכים וממליצים לי תרומת ביצית מבקשת את המלצתך תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אילת
פרופ' שבח פרידלר26/01/2009לאחר 3 נסיונות הזרעה תקבלי אישור לניסיון של הפריה חוץ גופית. רק כך תדעי האם יש לך ביצית שניתנת להפריה. במידה ולא תמצא ביצית- הטיפול בתרומת ביצית תעזור לך להרות וללדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור24/01/2009
עשיתי צילום רחם 3 שנים לאחר קיסרי ואמרו לי שיש הדבקויות בשתי החצוצרות ובאחת חלקי. לאחר שנתיים טיפולים ללא הצלחה עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית ושם הרחם נראה טוב ללא כל ממצא חריג והרופא אמר שהוא מופתע שנאמר לי שיש הידבקויות כי הוא ראה שהנוזל זורם יפה פנימה ולא חוזר..מה שהיה אמור להיות אם היתה חסימה. אני בת 37 ורוצה הריון נוסף הראשון היה טבעי ובקלות. מבקשת לדעת אם הבדיקה של ההיסטרוסקפיה שוללת את החסימה או לפחות נותנת סיכוי יותר טוב להריון ספונטאני. ואם היית מליץ לי על בדיקה נוספת כדי להיות קצת יותר בטוחה לגבי הסיכויים שלי להיכנס להרון טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אור
פרופ' שבח פרידלר26/01/2009בהיסטרוסקופיה לא ניתן לבדוק עבירות בחצוצות. חשד לחסימה בחצוצרות בצילום רחם ניתן לבירור על ידי ביצוע לפרוסקופיה אבחנתית שתקבע חד משמעית את מצבך וסיכוייך להרות.כמובן שאם החצוצרות חסומות הטיפול שיעזור לך להרות הוא הפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הופעת מחזור לאחר הפסקת פרוגילטוןלני23/01/2009
שלום רב, ביום ראשון האחרון נטלתי בפעם האחרונה את הפרוגילוטון.נטלתי סה"כ 12 גלולות מתוך 21, הפסקתי באמצע בשל תופעות לוואי בלתי נסבלות. ידוע לי כי המחזור צריך להופיע תוך מס' ימים מרגע ההפסקה.כבר חמישה ימים שאני ללא הפרוגילוטון והמחזור טרם הופיע.ברצוני לשאול מס' שאלות: מהו פרק הזמן הסביר שעליי להמתין עד להופעת המחזור? ומתי עליי לגשת לבירור במידה ולא יופיע? בנוסף ברצוני לשאול , האם יתכון שלמרות הפסקת נטילת הגלולות עדיין קיימות תופעות לוואי כגון תשוקה למתוק, בטן נפוחה , מגרנות וכו'? את הגלולות קיבלתי בהמשך לביצוע היטרוסקופיה ניתוחית שעברתי לפני כשבועיים וחצי. עלי לציין כי אין חשש להיריון וזו לא הסיבה לאי הופעת המחזור. תודה רבה, לני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: לני
פרופ' שבח פרידלר26/01/2009הפסקת את הכדורים לאחר 12 הראשונים כלומר לא קבלת כמעט פרוגסטרון. ולכן הוסת תאחר כיון שעל פי רוב גם ביוץ לא היה. העדר הפרוגסטרון והסביבה האסטרוגנית יתכן וקשורה בדרך כלשהיא לתופעות הלואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' שבח פרידלר-בהמשך לתשובתך
לני27/01/2009פרופ' שלום, אם אכן לא היה ביוץ עקב העדר פרוגרסטרון, מתי סביר להניח שיופיע? עברו 9 ימים מהפסקת הגלולות היש סיכוי שבימים אלה יופיע ביוץ? האם ניתן לנסות להרות? תודה רבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקסן-תופעת לוואי של הרדמות איבריםדפנה21/01/2009
שלום אני עוברת טיפולי הפריה כרגע ומנסה להיכנס להיריון במסגרת הטיפולים אני לוקחת קלקסן מדי יום בשל בעיית של קרישת יתר והפלות ישנות בשבועיים האחרונים אני עוברת תופעה מוזרה ומפחידה של הרדמות איברים בגוף בצורה קיצונית בהתחלה זה היה הגפיים אחרי שינה ותוך כדי שינה ועכשיו זה גם בפנים ובכל שעות היום זה מאוד מפחיד ומדאיג אותי הלכתי לנורולוג ונקבעו לי בדיקות הנורולוג אמר שאין קשר לקלקסן- אבל הקשר והזמנים בין לקיחת הקלקסן וההורמונים מול תופעת ההרדמות של האיברים יותר מדי תמוהה האם יש איזה קשר אפשרי ? קראתי שאסור לקחת קלקסן לאחר הרדמה ?(הרדימו אותי לזמן קצר בזמן השאיבה) אני מאוד מודאגת ובדיקות הנורולוגיה רחוקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דפנה
פרופ' שבח פרידלר26/01/2009קשר כזה לא מוכר לנו. כדאי לחפש גם הסברים אלטרנטיביים לתופעה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרותמאירה20/01/2009
שלום רב. אני בת 36 ויש לי שני ילדים. הלידה האחרונה לפני 9 שנים הייתה בקיסרי. בשנה האחרונה היו לי 3 הפלות כימיות והריון אחד מחוץ לרחם שנגמר בזריקת מטרוטקסט. עשיתי צילום רחם והתשובה הייתה שהודגם פגם מילוי בפונדוס של הרחם - יתכן הדבקות והמעבר בחצוצרות חופשי אך הייש הרחבה בחצוצרה הימנית ששם היה ההריון (שהסתיים לפני 3 חודשים). האם יש סיכוי להיכנס להריון באופן טבעי או שצריך לדעתך היסטרטסקופיה ולפארסקופיה לפני הכניסה להריון? האם יש סיכויים גדולים שוב להריון מחוץ לרחם? והאם אתה חושב על אפשרויות אחרות ולא חודרניות לעזור לי להרות שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי20/01/2009יש בהחלט סיכוי להריון ספונטני נוסף. הסיכון להריון חוץ רחמי נוסף הוא כ 15% .
לא ברור לי מה טיבו של הממצא בחלל הרחם (גודל, מראה ב US וכו'). בכל מקרה - במידה ומדובר בממצא חשוד ניתן לבצע היסטרוסקופיה ולקבל אינפורמציה מדוייקת כולל היסטולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ במחזור לא סדירלימור20/01/2009
שלום, לאחר שנים של גלולות, הפסקתי לפני 4 חודשים לקחת אותם כדי להיכנס להריון. 2 המחזורים הראשונים היו כ-43 יום, והמחזור האחרון 29 יום. מהי הדרך הטובה ביותר לבדיקת מועד הביוץ כשהמחזור לא סדיר? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי20/01/2009כאשר הווסת איננה סדירה קשה לקבוע מראש מהו יום הביוץ. מכיוון שכך - רצוי להיבדק בדיקה ראשונית ע'י רופא נשים כדי לבדוק את סיבת האי - סדירות.
ניתן לבצע מעקב ביוץ ע'י ערכה ביתית לחיזוי ביוץ שניתן לקנות בכל בית מרקחת, או - לבצע מעקב ביוץ במסגרת מרפאת פוריות באמצעות מעקב אולטראסאונד ובדיקות דם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לבצע IUI?מיכאלה19/01/2009
אני ובעלי בני שלושים בקירוב. מנסים להיכנס להיריון בחצי שנה האחרונה לאחר שלקחתי גלולות 4 שנים ברצף. . בדיקות הורמנליות שלי תקינות לחלוטין וביוץ מזוהה בערכות ביוץ. בדיקות זרע של בעלי בעות נתונים כלליים נפח-3ml,ריכוז של 75 מיליון, תנועתיות של 60% אחרי שעה ו-40% אחרי ארבע שעות ומורפולוגיה של 5% תקינים. אני מאוד מאוד לחוצה ולא מבינה כיצד יתכן שאנו לא נכנסים להיריון.כל ששת הנסיונות נעשו תמיד מסביב לביוץ. רופא הנשים שלי המליץ לאחרונה לבחון אפשרות לIUI אם אני כל כך לחוצה וההמלצה הזאת הלחיצה אותי אפילו יותר. האם יש מקום ל-IUI מול הנתונים הללו? האם יכול להיות שהכל תקין ואנו מקיימים יחסים מלאים סביב הביוץ ואין היריון? האם הזרע של בעלי בעיקרון תקין? אודה מאוד לתשובתך. לחוצה מאוד.
ד``ר יורם גלעדי20/01/2009IUI יכול בהחלט לשפר את הסיכויים להריון, אך ממליץ להשלים את הבירור כדי לשלול סיבות אחרות לקושי להרות - פרופיל הורמונלי שלך, צילום רחם וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת פרוגילוטון באמצע טיפוללני19/01/2009
שלום רב, לפני כשבוע וחצי התחלתי ליטול פרוגילוטון לאחר שעברתי היסטרוסקופיה ניתוחית.עם נטילת גלולה זו התחילו תופעות לוואי כמו מגרנות, בחילות, דימומים ( כבר 3 ימים )וכמו כן כאבי בטן , הרגשת אי נוחות כללית ותשוקה למתוקים. שאלתי היא: האם מותר לי להפסיק ליטול את הגלולות באמצע הטיפול? נשאר לי ליטול9 גלולות והחלטתי להפסיק, האם זה יזיק? הגלולות ניתנו לי על מנת לעבות את הרירית, אם המחיר שאצטרך לשלם עם הפסקת הגלולות יהיה בהמתנה ארוכה יותר לחידוש הרירית, אני מוכנה לשלם את המחיר. אודה על תשובתכם, לני
ד``ר יורם גלעדי20/01/2009במידה ותופעות הלואי בלתי נסבלות ניתן להפסיק את הטיפול ללא חשש לנזק כלשהוא. במחזור יגיע מס' ימים לאחר הפסקת הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת פרוגילוטון
גבי29/01/2009שלום רב, לפני כ 4 ימים התחלית ליטול פרוגילוטון.מיד הופיעו תופעות לוואי כמו כאבי ראש קלים ובעיקר קילקולי כיבה. האם להפסיק את הטיפול??? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתך תודהעדי18/01/2009
שלום ד"ר אני אחרי 5 ימים איקקלומין ביום שישי האחרון שזה יום 9 למחזור היה זקיק מוביל של 16 מ"מ ורירית 5.6 היום יום ראשון שזה יום 11 למחזור בזקיקים נראה נוזל בדוגלס,רירית 6 מ"מ ובבדיקת דם פרוגסטרון 3.1 ואסטרדיול 310 הרופא אמר להגיע להזרעה ב-16:00 האם משהו פה הגיוני?האם אלו ערכים של לפני ביוץ ואם כן אז איפה הזקיק?האם ההזרעה לא פספסה את הביוץ לפי ערכים אלו ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עדי
פרופ' שבח פרידלר18/01/2009נראה שאכן בייצת קודם- סביב יום 10.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימישרון18/01/2009
החודש גיליתי כי היה לי הריון כימי ( המחזור אחרון ב- 7.12 וב- 30.12 החלו דימומים שבתחילה חשבתי שזה מחזור שהקדים אבל בדיעבד הבנתי שמדובר בהפלה טבעית). יום חמישי (15.1) עשיתי בדיקת דם יצא בטא 144. היום בטא 48. האם יש סיכוי שיהיה עוד החודש ביוץ, כלומר בינואר? איך מחשבים ביוץ במקרה כזה? בעקרון עשיתי היום (18.1) בדיקת ביוץ ביתית שיצאה חיובית. השאלה אם זה בהשפעת ההריון הכימי שעוד לא "הסתלק" לגמרי!!! אשמח לקבל מענה...לחוצה אמיתית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יפית
פרופ' שבח פרידלר18/01/2009הבדיקה חיובית שגלל ההריון. זו טעות לחשוב שהיה ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בעניין
יפית19/01/2009יש סיכוי שיהיה ביוץ החודש? אם כן, מתי בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי20/01/2009הביוץ יופיע כ 3-4 שבועות לאחר היעלמות הורמון ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)