מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתן כההרועי30/01/2012
שלום,
לאחרונה השתן שלי כהה למרות שאני תמיד מקפיד לשתות הרבה מים, ולא הפחתתי בכמויות בזמן האחרון.
גם לא עשיתי איזה שינוי תזונתי לאחרונה.
מה יכול להיות הגורם לכך והאם צריך ללכת להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתן כהה - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין31/01/2012לצבע עצמו אין משמעות רפואית. בכל מקרה תבדוק את מרכיבי הדיאטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח נסביטדורון15/01/2012
שלום רב,
אני אמור לעבור שבוע הבא ניתוח נסביט, ואני מרגיש (משיטוט בפורומים שונים) שלא הוסברו לי כל תופעות הלוואי ותקופת ההחלמה מהניתוח.
האם ישנן תופעות לוואי חריגות אחרי הניתוח? מה משך זמן ההחלמה הממוצע? כמה זמן יש להימנע אחרי מקיום יחסי מין?
תודה,
דורון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח נסביט - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין17/01/2012יש להמנע מיחסי מין כ- 6 שב'. אמור להיות כאב בעיקר בזמן זיקפה במשך כחודש. הניתוח מקצר פין בערך ב1-2 סמ', נדיר מאד שפוגע בזיקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבן 7 מ"מ בכליהחיים14/01/2012
בבדיקת CT ללא חומר ניגודי התגלו הממצאים הבאים: כליות בגודל תקין.אבן 7 מ"מ בגביע עליון של כליה שמאלית.הרטרופריטונאום חופשי. שלפוחית השתן מכווצת. ערמונית בגודל תקין. בדיקות דם ושתן תקינים. אנני מרבה בשתיה. שאלתי היא מה הטיפול המקובל למקרה זה פרט לשתיה מרובה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבן 7 מ"מ בכליה - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין17/01/2012הטיפול המקובל לאבנים בגודל מעל 5 ממ' הוא ריסוק חוץ גופי כי אם האבן תנדוד לשופכן סיבר להניח שלא תצליך להפלט ותגרום גם לכאבים וגם יכולה להזיק לכליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיני כבר כמה חודשיםיואב12/01/2012
אז הבעיה שלי היא כזאת - בדר"כ עד שהופיע המקרה, היה לי חשק מיני גבוה, וניצלתי אותו כמה שאפשר.. הבעיה שלאחרונה אני מרגיש שאין לי חשק מיני בכלל! אין אורגזמה, כשאני רואה משהו שאמור להעלות לי את החשק המיני- אני לא מגיב בכלל. (וישנה זקפה)
אני באמת לא יודע מה זה, וזה מכניס אותי לתסכול רב.. כי אני בכל זאת נהנה ממין ורוצה להנות מזה.
אני חייב לציין שכל הקיץ לא חוויתי חשק מיני, החשק חזר אולי לשבוע ואז שוב.. אני נמצא באותה בעיה.
אם תוכל לעזור לי, או לתת לי עצה איך לטפל בזה, אני אשמח
איני סובל מלחצים נפשיים.. ככה שזאת לא הסיבה, ואני גומר אבל בלי אורגזמה, אין בעיות זקפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב לציין
יואב12/01/2012שבמשך כמה זמן (בזמן האחרון כבר לא, אבל קורה) שאני רואה מן לבן כזה בשתן. לפני שנתיים עשיתי בדיקה לגבי הלבן הזה, ולא נמצא כלום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב לציין - תגובה
ד''ר גאזי פארס12/01/2012ידוע שלחשק המיני יש עליות וירידות מכל מיני סיבות שלא מצריכות טיפול.
אם זה נמשך זמן ארוך ללא שיפור מציע לך לפנות לאורולוג לבדיקה פיזיקאלית ולבדיקות דם להורמונים ובעיקר לטסטוסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עמום בפין ובאשכיםאני אני10/01/2012
שלום
לאחרונה יש לי כאבם עמומים בפין ובאשכים. עשיתי בדיקה למחלות מין אך לא נמצאו כאלה. האורולוג שלי הנה אותי לאולטרה סאונד ומצאו אצלי 2 אבנים בכליות. האם הדברים קשורים? ואיזו עוד בדיקה עליי לעשות בכדי להפטר מהכאב העמום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב עמום בפין ובאשכים - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין11/01/2012אבנים בכליות לא אמורות לגרום לכאבים אלו. יכול להיות שהכאבים בכלל לא קשורים לדרכי השתן או מערכת מין. בכל מקרה תתיעץ עם אורולוג שבדק אותך לגבי האפשרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשרועי08/01/2012
שלום , אני בן 28 , בריא (תודה לאל) ספורטיבי, מעשן לעיתים רחוקות, כמעט ולא צורך אלכוהול.
יש לי חברה חדשה , כשאר באתי לריים עימה יחסי מין לא הייתה לי זיקפה חזקה בכדי להחדיר אותו , למרות שיש לי גירוי מיני אליה והיא נותנת לי תחושה טובה , הבעיה היא שזה נמשך כמה ימים . לאחר שאנו מוותרים על הסקס היא מנסה להביא לי ביד ולבצע מין אוראלי , וגם כן אין זיקפה מלאה ואם יש השפיכה רחוקה מתמיד . כשאני מנסה להביא ביד במקומה השפיכה צולחת לאחר מאמצים רבים וגם היא לא מענגת וכיפית. לעומת זאת כשאני בבית ואני חרמן אני מצליח להעמיד אותו ולגמור די מהר .
מה יש לי ? מה עליי לעשות ? אני מתוסכל ואני יודע שגם היא .
נ.ב. אני נוטל אפקסור 150 מ"ג (שידוע שפוגע בזיקפה ומעכב שפיכה).
סליחה על האורך תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואש - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין11/01/2012רואת את התגובה בסטארמד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה אנטיביוטיקהמיכל04/01/2012
אני סובלת שנים מדלקות חוזרות בדרכי השתן שנים נטלתי צפורל או מקרודנטין ( אני רגישה לרספרים ) ובדלקות האחרונות מאחר והחיידק לא רגיש יותר לצפורל ומקרודנטין ניתן כטיפול מונע אחרי יחסי מין קיבלתי אוגמנטין שעזר .
שאלתי - האם מספיק לקחת 5 ימים את האוגמנטין ? מה יקרה כשהחיידק כבר יתרגל גם לזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה אנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר גאזי פארס05/01/2012צריך לקחת אוגמנטין 7 ימים.אם תקחי את הטיפול לפי ההוראות זה אמור לחסל את החידק . יתכן שהזיהום יחוזר אך זה אמור להיות חידק אחר שהוא אולי רגיש למקרודנטין.
מה שאני ממליץ בשלב זה הוא שתקחי אנטיביוטיקה רק לפי התרבית ולפי המלצת רופא.
חשוב לשתות הרבה נוזלים ולא להיתאפק.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתן אחרי ביקור אצל גניקולוג ומיכל03/01/2012
אני סובלת מדלקות חוזרות הרבה שנים היתה לי דלקת אחרונה לפני חצי שנה לפני כמה ימים הייתי אצל גניקולוג ועברתי גם משטח פאפ ויום אחרי זה יש לי דלקת בשתן .
יש קשר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן אחרי ביקור אצל גניקולוג ו - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין04/01/2012לא בהכרח אך יכול להיות. כי כל פעולה באזור גורמת לחדירת חיידקים מבחוץ לתוך השלפוחית. ניתן למנוע דלקות אלו ע"י לקיחת כדור 1 של אנטיביוטיקה לפני או אפילו אחרי הפעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכה לסרטן הערמונית כאן באתרמערכת beOK02/01/2012
שלום לכולם
פתחנו לאחרונה [a href='http://www.beok.co.il/Groups-31/Group-44/קהילת+סרטן+הערמונית+-+ק id='link']קהילת סרטן הערמונית - קבוצת תמיכה[/a],
בה תוכלו להכיר, לתמוך ולהיתמך, לחלוק, לשתף ולהתייעץ עם חולים נוספים במחלת סרטן הערמונית.
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה הקישור לקהילה:
מערכת beOK02/01/2012[a href='http://www.beok.co.il/Groups-31/Group-44/קהילת+סרטן+הערמונית+-+ק id='link']קהילת סרטן הערמונית - קבוצת תמיכה[/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פרוסטטהאבנר29/12/2011
הופניתי לניתוח פרוסטטה, פרוסטטה 84 סמ"ק, כל רופא מנתח בשיטה אחרת כך שבבחירת הרופא אני קובע באיזו שיטה אנותח, אני מעונין בפרוצדורה הקלה ביותר, והבטוחה ביותר למנותח, נתקלתי בחיפושי בליזר ירוק, בשיטת האידוי TURP ועוד מספר וריאציות חימום, כמו כן איזה רובוט וכמובן ניתוח פתוח,
אנא עזור לי לצאת מהסבך בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פרוסטטה - תגובה
ד''ר גאזי פארס31/12/2011ראה תגובות בשני הפורמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פרוסטטהאבנר29/12/2011
הופניתי לניתוח פרוסטטה, פרוסטטה 84 סמ"ק, כל רופא מנתח בשיטה אחרת כך שבבחירת הרופא אני קובע באיזו שיטה אנותח, אני מעונין בפרוצדורה הקלה ביותר, והבטוחה ביותר למנותח, נתקלתי בחיפושי בליזר ירוק, בשיטת האידוי TURP ועוד מספר וריאציות חימום, כמו כן איזה רובוט וכמובן ניתוח פתוח,
אנא עזור לי לצאת מהסבך בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פרוסטטה - תגובה
ד''ר גאזי פארס31/12/2011לאור הממצאים והרצון שלך לייזר ירוק נראה לי האופציה . אם לא אז ניתוח פתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה והממוקדת
אבנר01/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה נגד הורדת סידןאורית28/12/2011
לאורולוגים היקרים שלום!
שמי אורית אני בת 51 ומייצרת אבנים סדרתית,
לאחרונה גילתה הרופאה האינדוקרינית שאני סובלת מהיפקלציורה,
לאחר מתן דיזותאזיד התייבשו כליותי והפסקתי מיד את הצריכה של הכדור,
שאלתי האם יש כדור אחר להורדת הסידן בשתן? חוץ מהכדור דיזותאזיד?
מי יכול לעזור לי בשאלה זאת? אורולוג? נפרולוג? אינדוקרינית? או אתם?
אודה על תשובתכם
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה נגד הורדת סידן - תגובה
ד''ר יואל מץ29/12/2011שלום אורית
היפרקאלציוריה-הפרשת יתר של סידן בשתן היא הפרעה שיש לברר אותה ביסודיות . סיבות שונות יכולות לגרום לכך . יש לבצע בירור מטבולי שלם ,איסופי שתן ואולי בדיקות הדמייה . יש לפנות לנפרולוג מומחה לשם הבירור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם המחלה קסטלמן מדבקת ?מוריה28/12/2011
ואיך נדבקים ממנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם המחלה קסטלמן מדבקת ? - תגובה
ד''ר גאזי פארס31/12/2011המחלה נגרמת בד"כ מוירוס ההרפיס . מופיע גידול שפיר הבנוי מתאי לימפה באיבר הפגוע וזה איננו מדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיאליסאמיר27/12/2011
ברצוני לברר לכמה זמן יש לקחת כרורי סיאליס 5 מ"ג יומי לאחר כריתת הערמונית רדיקאלית והשלמת טיפול הורמונלי ו33 הקרנות? מדובר בניתוח שבוצע לפני שנה ועקב כישלון ביוכמי קיבלתי הורמונים ו הקרנות{מאז הניתוח נוטל את הטיפול}
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיאליס - תגובה
ד''ר גאזי פארס31/12/2011בדרך כלל לוקחים את התרופה עד ל-6 חודשים אחרי הניתוח , אם זה עוזר ממשיכים.אם לא עוזר אז אין טעם להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריםalra26/12/2011
שלום רב,
לפני כחודש עברתי ניתוח הסרת גידול וכריתת כיליה ימנית. למרות שעבר כבר הרבה זמן חלק מהחוטים עדיין לא נעלמו וישנם קשרים בפינות. האם זה תקין? האם יש צורך בתהליך הסהרת החוטים או שהם יעלמו לבדם?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים - תגובה
ד''ר גאזי פארס26/12/2011זה לא מסוכן אם עדיין ישנם חוטים אחרי חודש אך עדיף להוציאם.
אי לכך ממליץ לפנות למרפאה אורולוגית להוצאתם.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)