מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ואריקוצלה-אבי24/10/2011
שלום רב,
אני אבי,בחור בן 22,בזמן הצבא עברתי ניתוח קשירת ורידים בשל ואריקוצלה באשכים.
כמו כן,בגיל יותר מוקדם עברתי ניתוח של תסביב האשך.
לאחר הניתוח הואריקוצלה חזרה,עברה שנה וחצי מאז הקשירה.יש לציין שגם עברתי דופלר שהראה על דליות באחד מהאשכים.
כרגע המליצו לי ללכת לצנתור,הבדיקות זרע טובות מלבד המורפולוגיה.האם צריך ניתוח בכל אופן?אם כן,שמעתי שיש צנתור עם סלילים וצנתור בשיטת גת גורן שהוא בעזרת חומר ביולוגי,מה מהם עדיף רפואית?איך זה אמור להשפיע עליי בעתיד והאם זה פותר את הבעיה באופן מוחלט?מה קורה אם זה חוזר שוב?מה יותר בריא לאשכים,סלילים או חומר ביולוגי?
זה מאוד חשוב לי,תשובה מפורטת בהחלט תעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואריקוצלה- - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין26/10/2011משמעות יחידה של ווריקוצלה זאת השפעה אפשרית על פוריות ורק שליש מאלו שיש להם וריקוצלה יתקשו בהבאת ילדים. לכן לא בהכרח יש צורך בטיפול בווריקוצלה. לגבי שיטות אמבוליזציה של וריד - השיטה המקובלת בעולם היא סלילים, שיטת גת- גורן לא כל כך מוכרת בסיפרות מקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ברית....דניס24/10/2011
ד"ר שלום.
רציתי לשאול לשאול כמה שאלות ואשמח אם תוכל/ תוכלו לענות עליהן.
כמה זמן לאחר ביצוע ברית אוכל לחזור לפעילות מינית וספורטיבית מלאה כמו לפני ביצוע הניתוח? והתחלתי לעשן 3 שבועות לאחר הניתוח. האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו בתהליך הריפוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ברית.... - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין26/10/2011עישון בכלל לא בריא.
לספורט ניתן לחזור ברגע שמרגיש שמסוגל- אין כאבים. לקיום יחסי מין רצוי לחקות 6 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי דלקת בערמוניתנועם20/10/2011
שלום רב לרופאים
לפני מס' שבועות הרגשתי תכיפות במן שתן וכן צריבה, ועקב קיום יחסי מין אנאלים (אני בתפקיד החודר) רופא המשפחה העלה חשד שיש לי נון גונוקוקאל יורטריטיס.
בשל החשד לזיהום קלמידיילי(ללא בדיקת מעבדה) קבלתי דוקסילין במנון של 100 מג' ביום למשך 10 ימים.
נגשתי לאורולוג כדי לאושש את האבחנה ובבדיקת הערמונית חשתי כאב. האורולוג טען שמדובר בדלקת כרונית של הערמונית ובקש ממני לשנות את האנטיביוטיקה לציפרו 500 מג' פעמיים ביום למשך 10 ימים. בבדיקה לאחר 10 ימים הוא טען שיש שפור אך מכיוון שעדיין כאבה לי הבלוטה כשהוא נגע בה הוא טען שאני צריך לקחת ציפרו למשך 10 ימים נוספים.
והשאלות שלי הן
1)האם במצב ללא דלקת הערמונית לא אמורה לכאוב בכלל הבלוטה שכנוגעים בה בחוזקה?
2)האם אני יכול להמשיך לקיים יחסי מין אנאליים בתור הנחדר ו/או החודר?
3)האם אני יכול להמשיך לנסוע בחורף על האופנוע ולשחות במי בריכה קרים (שמעתי שקור עלול ליצור בעיות?!?!?)
4)האם את הציפרו צריך לקחת לפני האוכל או אחריו (אף אחד לא נתן לי תשובה חד משמעית)?
5)האם יש מצב שיהיה לי יותר קשה להביא ילדים לעולם והאם יש מצב לאי פוריות בעתיד?
6) האם עליי לעשות איזשהן בדיקות מעבדה אוביקטיביות פרט למישוש הערמונית?
7)האם דלקת כרונית לעולם לא תעבור? והאם אי כאב במישוש אומר שהדלקת עברה? והאם יש בכלל דבר כזה דלקת כרונית שעוברת?
בקיצור אני מבולבל :(
אודה לתשובתכם ומאחל לכל רופאי הפורום וקוראיו סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי דלקת בערמונית - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין26/10/2011קודם כל ממליץ לחזור לאורולוג שלך ולשאול אתו את השאלות.
לגבי נטילת אנטיביוטיקה אין הבדל לפני או אחרי אוכל. לגבי פוריות בד"כ דלקת ערמונית לא משפיעה. לגבי יחסי מין אנאליים - אין מניעה עם קונדום. לגבי בריכה קרה - כן יכולה להחמיר דלקת ערמונית. אופנוע - לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון puv אצל גבריםראמי18/10/2011
שלום רב
האם ניתן לטפל בpuv (posterir urethal valve)אצל גבר שהוא כבר בן 30
עברתי בגיל הילדות נתוח של puv וחיבר שופכן שמאלי לעור הל רקע הידרונפרוסיס
אני שואל מכיוון שיש לי בעיות במתן שתן
שתן אינו יוצא בזרם חזק
שאירת שתן אחרי פירוק שלפוחית
לפעמים השתן יוצא לשני כיוונים
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון puv אצל גברים - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין18/10/2011סביר להניח שכעת הבעיה היא לא PUV . יש מקום לבירור שיכלול בדיקות ציסטוגפיה ואורודינמיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתנהא16/10/2011
כמה זמן לוקח אצל אדם בריא ששותה 3 ליטר ביום, מהרגע שהוא שותה כוס נוזל עד שהוא מגיע לשלפוחית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתנה - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין18/10/2011קיבולת תקינה של כיס השתן בין 300 ל- 600 מ"ל. קצב המילוי בשתיה כזאת כ- 100 מ"ל לשעה ולכן תדירות רגילה אמורה להיות כל 3-6 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
א18/10/2011נניח אני רוצה שלא תהיה לי שלפוחית מלאה (דחף למתן שתן) במשך שעתיים-שלוש שלפניהם אני משתין.
כמה זמן אני צריך לא לשתות לפני שאני משתין בפעם האחרונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין26/10/2011הגבלת שתיה שתוביל להרחקת תכיפות במתן השתן יכולה לגרום להתיבשות ולהיות מסוכנת. לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח ליישור הפיןניב14/10/2011
אפשר מידע על הניתוח הנ"ל?
האם הוא נחשב פשוט או מסובך? איזו הרדמה מתבצעת? מה משך הניתוח? התאוששות? מה עושים בניתוח? ועוד פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ליישור הפין - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין18/10/2011בד"כ הרדמה כללית, משך הניתוח כשעה ואישפוז לילה אחד אחריו. יש להמנע מיחסי מין במשך כ- 6 שב'. בניתוח מיצרים חלון מאורך בקרום אבר מין בחלקו הבולט ותופרים אותו לרוחב וע"י כך מישרים את העקמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אריתרוציטים בשתןנורית14/10/2011
בת 21. בבדיקת שתן (לא בסמוך למחזור) נמצאו אריתרוציטים 33. התרבית שלילית, ובבדיקת דם תפקודי כליות תקינים. האם יש מקום להתייחסות נוספת לאריתרוציטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריתרוציטים בשתן - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין18/10/2011רצוי להתיעץ עם נפרולוג כי בגילך רוב סיבות לדם בשתן ממקור זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערמוניתראמי14/10/2011
שלום רב
אני סובל מבעיה בזמן השתנה -זרם השתן לא יוצא חזק אני מרגיש מהשהו לוחץ ממעלה של הפין ,בכל פעם שאני עושה בדיקת us כליה ודרכי שתן (שאירת שתן בשלפחוית אחרי התרוקנות),ערמונית בגודל ומידה תקינים.
אני סובל גם כן מהפרעה מינית (חשק מיני נמוך וחולשת זיקפה)
בזמן אחרון אני לוקיח קדקס 2 מג אז הכדור עושה שיפור במצב המיני
*את הכדור אני לוקיח בגלל יתר לחץ דם (סובל מאי ספיקת כליות עם כליה בודדת)
*יש להזקיר -אני עברתי כריתת כליה על רקע רפלקס עם זיהומים בדרכי השתןועברתי נתוח של ערמונית גם כן
רצית לשאול אם הדברים שנזכרו לעיל (זרם השתן ,שאירת שתן,הפרעה מינית)הם שייכים לערמונית
ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערמונית - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין18/10/2011הפרעות בחשק מיני ובזיקפה וודאית לא קשורות לערמונית וגם זרם מוחלש לא בהכרח קשור לה. ממליץ לפנות להתיעצות אורולוגית מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאשבים באשך שמאלצבי12/10/2011
שלום
אני כבן 21 משרת ביחידה קרבית בצה"ל, המענה הרפואי ביחידתי הוא איטי מאד ולכן אני נאלץ לבקש את עזרתכם.
לפני כשישה חודשים החלו אצלי כאבים באשך השמאלי,בתחלה היה קשה למצוא תיאום בין ביצוע מאמץ להופעת כאב,כיום הקשר ברור הרבה יותר אם כי הוא יכול להופיע שעות וימים לאחר מאמץ ולפעמים אף ללא מאמץ ניכר.
לפני כחצי שנה ביצעתי אולטראסאונד אשכים ונמצאה וריקוצלה דרגה 1 באשך שמאל ומרקם תקין באשכים,הרופא אמר שמכיוון וזו דרגה 1 סביר להניח שזה לא גורם הכאב,לפני כשלושה חודשים ביצעתי אולטראסאונד מפשעות ולא נמצאו סימנים לבקע ודאי ובנוסף בלוטות לימפה מוגדלות,נכון להיום אני חווה כאבים באופן קבוע (אם כי בעוצמה משתנה,שמגיעה לרמות מעיקות למדי) אני חושב (אך איני בטוח!) שלעיתים האשך השמאלי עולה מעט למעלה וכאשר אני מרפה (לא גופנית אלא פשוט מתרכז בכך) הוא מנמיך שוב.
כשאר אני מבצע תרגילים כגון שכיבות סמיכה אני מרגיש לעיתים לחץ מעל השק,אם כי מעולם לא היתה את תחושת התזוזה שמתוארת אצל אלו שאצלם היה בקע,חשוב לי לציין שכאשר אני מרים משא כבד כמעט לעולם איני מרגיש לחץ באזור האשכים (מעולם לא הרגשתי לחץ באזור המפשעות!) אלא רק כאב של האשך.
בנוסף כאב ממאמץ קל בשירותים יכול להיות שווה לזה שמנשיאת אלונקה.
האם הכאב (העז לעיתים!) יכול לנבוע מוריקוצלה? (שאולי החמירה בדרגתה) , אחד הרופאים שראיתי (עוד לא פגשתי אורולוג) שיער שהדבר יכול להיות תוצאה של עומס וחולשה מקומית של שרירים מסוימים,והכאב הוא פשוט תוצאה של לחץ מכיון שהשרירים לא מצליחים לספוג את כל העומס,או שאולי הם מכווצים יתר על המידה,האם זה סביר? באלו שרירים מדובר וכיצד ניתן לחזקם? אלו עוד גורמים ייתכנו לכאב? ומה ניתן לעשות בכדי למנוע אותם?
אני מודע לכך שאין תחליף לבדיקה אצל רופא/מומחה , אך בהתחשב בנסיבות שפירטתי בתחילה אודה לכם מאד על התייחסות ולו כללית לנושא.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום צבי
ד"ר יואל מץ12/10/2011הסיפור שלך הוא מרשים ,מפורט וכנראה גם מדויק. לפי הממצאים והבדיקות שעברת לא נראה שיש מחלה אורגנית משמעותית של האשך . לדאבוני אתה מציג סיפור קלסי די שכיח של בחור צעיר המתלונן ממיחושים בדרגות שונות באשך ולא נמצאת סיבה לכך. אין להניח שוריקוצלה דרגה 1 היא הסיבה לכך . לפעמים קיים אשך שהוא נייד במיוחד ועולה בקלות למפשעה, תוך כדי כך קיימת משיכה של חבל הזרע לפעמים יחד עם סיבוב מסויים -מצב היכול לגרום לכאבים כפי שאתה מתאר.
אני בטוח שאין תחליף לבדיקה של אורולוג מומחה ואפילו רצויה בדיקה בזמן כאב. אני מציע שתבקש בתוקף בדיקה על ידי אורולוג מומחה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההשפעה של קסנטרל מוגבלת בזמן.?חיים11/10/2011
שלום
האם ההשפעה של קסנטרל מוגבלת בזמן.?
האם אחרי TUR המטופל נזקק לסוג כל שהוא של כדורים לתווך ארוך שנה או יותר ?
האם האינדקציה לניתוח TUR רק הגודל של הערמונית?
תודה
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם השפעת הקסטרל מוגברת בזמן
ד"ר יואל מץ12/10/2011שלום חיים
השפעת הקסטרל לא מוגבלת בזמן ניתן לקבל את התרופה למשך שנים.
האינדיקציה לניתוחTUR היא לא רק הגודל של הערמונית ,אלה גם סימפטומים שונים במיוחד הפרעות במתן השתן . לרוב אין צורך בתרופה נוספת המשפיע על הערמונית לאחר הTUR .אך 'ש מצבים שונים שצריכים לקבל תרופות . אני ממליץ לפנות לאורולוג המטפל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה למתן שתן סדיר לאחר הוצאת קטטראבינועם גלעד11/10/2011
שלום
לאחר חודש וחצי עם קטטר (3 שבועות לפני ניתוח פרוסטטה ו3 שבועות אחרי) אני מתקשה לחזור ולהטיל שתן עם בקרה וחייב ללכת עם טיטול!
יש איזה תרגילים שיכולים לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה למתן שתן סדיר לאחר ניתוח הערמו
ד"ר יואל מץ12/10/2011שלום אבינועם
הניתוח לרוב פוטר את ההפרעות במתן השתן . במצב שלך יש לפנות לאורולוג המנתח להתייעצות ובדיקה. יתכן ויש צורך בתרופות שונות ובירור נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעקם שמאלהניב11/10/2011
הפין שלי נוטה שמאלה (עקום לצד שמאל) בצורה שמזכירה סוגריים:
" ( " רק שהחלק התחתון הוא כמובן ישר
אני בן 19, האם הדבר מסוכן ויכול להשפיע בקיום יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתעקם שמאלה
ד"ר יואל מץ12/10/2011שלום ניב
יש מצבים שונים , חלקם מולדים בהם הפין סוטה ,ואינו ישר. לעיתים הסטיה קלה ואין צורך בטיפול ,במצבים אחרים יש לבצע ניתוח ליישור הפין.
אנא פנה לאורולוג מומחה לבדיקה והמשך טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבוןאמיר09/10/2011
בן 56 לאחר ניתוח סרטן הערמונית רדיקאלי מדובר באדם בריא ללא מחלות רקע עקב כישלון ביוכמי קיבלתי הורמונים וכעת הקרנות לאיזור הערמונית והאגן ישנה דחיפות ותכיפות במתן שתן בלילה קם בין 3-4 פעמים בלילה בבדיקת שתן לכללית היום חלבון++ והשאר תקין אנא התיחסותכם מה המשמעות של הופעת חלבון בשתן והדחיפות ותכיפות האם אלה תופעות לואי של הקרנות ומה עושים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין13/10/2011כן זאת אחת מתופעות מוכרות של טיפול קרינתי. המצב אמור להשתפר לאחר הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערמוניתאריה08/10/2011
יש לי ארמונית מטופל בכדור שלא עוזר הרבה
רוצה המלצה לכדור טבעי
בתודה
אריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערמונית - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין14/10/2011תרופות מסוג זה לא נחשבות כתרופות אלא כתוספות מזון ולא עברו בדיקה מספקת כדי להמליץ עליהן בצורה מושכלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דעהאמיר08/10/2011
רציתי לברר לגבי תכיפות ודחיפות במתן שתן והקרנות לאזור הערמונית והאגן עקב כישלון ביוכמי לאחר ניתוח רדיקאלי של הערמונית מטופל בהקרנות ומאז יש לי את הסמנים שצינתי קם בין 3-4 פעמים בלילה לשירותים ובמשך היום לעיתים קרובות אומנם אני שותה בין 2-3 ליטר ליום לפי המלצת האנגולוג ובין 3-4 כוסות קפה ותה אין לי כאבים או צריבה במתן השתן אנא תשובתכם.
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעה - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין14/10/2011רואה את התשובה בסטרמד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)