מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בערמונית וכאב בשפכה !!דורון04/11/2011
בן 39 נמצאה אצלי דלקת בערמונית מזה מס' שנים, יחד עם הדלקת אני חווה כאבים בשפכה לעיתים. וגם חוסר הנאה מהגמירה ביחסי מין . לעיתים מעט כאב ולעיתים תחושה עמומה, גם חוסר רגישות בפי הטבעת. הייתי בסדר גמור לפני הדלקת ותמיד הייתה הנאה. האם יש קשר בין התלונות הנ"ל לדלקת בערמונית?? יודגש כי אין לי כל בעיות בזקפה ו/או בתשוקה ו/או כל בעייה פסיכולוגית. אני אדם עובד, אופטימי ומאושר ועוסק בספורט 3 פעמים בשבוע. הבעייה היא בתחושת כאב בגמירה ביחסי המין עם אישה במקום הנאה , וירידה ברגישות פי הטבעת ביציאה. אשמח לחוות דעת קצרה וכוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בערמונית וכאב בשפכה !! - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום06/11/2011שלום דורון,
התחושות שאתה מתאר בהחלט מתאימות לאבחנה של דלקת הערמונית.
יש מקום לפנות אלורולוג ולהתאים לך טיפול אשר יעלים או לפחות יפחית באופן משמעותי את התלונות ויאפשר לך לחיות חיים שלמים ומספקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעמודאג03/11/2011
שלום ד"ר,
אני בן 26 רווק, עשיתי ניתוח וריקוצל דו צדדי לפני 6 חודשים ועשיתי לפני שבוע בדיקת זרע, ואני כל כך בלחץ מתוצאת הבדיקה. לציין כי היה לי וריקוצל בדרגה מאוד גבוהה, בבדיקת אולטרסאונד היה רשום כי יש הרחבת ורידים בקוטר עד 6.1 מ"מ.
אני לא מצליח להאמין שזו הבדיקה שלי ואני היום במצב הזה, זה כל כך מעצבן ומטריד- אני מאוד מאוד לחוץ- אשמח אם תעזור לי.
אני אציג בהתחלה את הבדיקה שעשיתי לפני הניתוח:
נפח: 2 סמ"ק
ריכוז : 2.2 מיליון
תנועה :10%
צורות פתולוגיות :90%
OTA Syndrome.
אני חייב לציין כי ביום הבדיקה שעשיתי לאחר הניתוח הייתי מאוד מאוד לחוץ, גם כן במהלך הבדיקה כתוצאה מכך לא הצלחתי להגיע לזיקפה, אני בדרך כלל לחוץ ברגע שאני נכנס לבית חולים ללא קשר לסוג הבדיקה. ולכן היה לי קשה להגיע לזיקפה וזה השפיע לדעתי על נפח הדגימה ועל הריכוז.
נפח: 1.6
ריכוז : 4.5 מיליון
תנועה: 25 % - תנועה תקינה 10%- איטית 20%- במקום 70%
צורות פתולוגיות : 90%.
עכשיו מה שאני יודע שבמצב זה אין לי סיכוי שיהיה לי ילדים בעתיד ואין סיכוי שאני אתחתן. אני כל כך לחוץ מזה, וכרגע אין לי מושג ואני לא יודע איך אני אמור להתנהג ומה עליי לעשות. אני כמובן אחזור על הבדיקה אבל אותו לחץ גם יחזור במהלך הבדיקה ויהיה לי קשה לבצע את הבדיקה כמו שצריך.
השאלה שלי היא האם זה הגיוני שלאחר ניתוח וריקוצל השיפור הוא כל כך קטן כמו שרואים בבדיקות שלי לפני ואחרי הניתוח? איך אפשר לשפר את התוצאות, מה לעשות?
לציין כי אין לי בעיות זיקפה, אבל לא הייתה לי זיקפה בזמן הבדיקה כי הייתי בפחד שלא ניתן לתאר אותו ובנוסף הייתי מאוד לחוץ, ברגע שהייתי לי זיקפה (חלשה) – אז מיד גמרתי, ולכן כאילו שסבלתי משפיכה מהירה ולא הייתה לי שליטה על זה.
אני בריא בדרך כלל, ואני לא סובל ממחלות- כמו כן במשפחה שלנו לא סובלים מבעיות פוריות.
לציין כי אני לא יודע כמה זמן סבלתי מהוריקוצל ואני מודאג שהיה לי במשך זמן ארוך ולא ידעתי את זה ואני מפחד שזו אחת הסיבות.
אשמח לקבל את עזרתך- תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
ד''ר גאזי פארס03/11/2011קודם כל ספירת הזרע השתפרה.
בעידן הקדמה והטכנולוגיה מזרע אחד בודד אפשר לעשות ילד . כך אתה יכול להיות אבא היות ויש לך יותר מ-5 מיליון.
איכות הזרע איננה קשורה בעוצמת הזקפה.
תחזור על בדיקת הזרע , יתכן ותראה שיפור נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןדנה03/11/2011
שלום רב,
תוצאות בדיקת השתן שלי מראות על המצאות חיידק אנטרובקטר. קיבלתי טיפול בצפוויט אבל אחכ קראתי שחיידק זה עמיד בפני האנטיביוטיקה הזו. בבקשה עזרה מה ניתן לתת לחיידק זה כדי להפטר מהדלקת בשלפוחית השתן.
תודה רבה מראש,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן - תגובה
ד''ר גאזי פארס03/11/2011אפשר לקחת אוגמנטין או ציפרוקסין .
נא להתיעץ עם רופא המשפחה בקשר למינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה04/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmri
טובה06/11/2011תודה על תשובתכם.
בכוונתינו באמת להתיעץ עם אורולוג מומחה בנושא.
לא מבינה איך ממצב של "אין צורך כרגע לעשות שום דבר הקופסית שלמה" אנחנו מגיעים למצב של פריצה.
מה רמת הדיוק של MRI מול ביופסיה שהראתה גליסון 6 (3+3)
האם יש הבדל בין טיפול קרינתי חיצוני לבין בריכותרפיה?
תודה
טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI של הערמוניתטובה03/11/2011
רצ"ב תוצאות MRI:
ערמונית במימדים : 4.8X3.7X4.1 X ס"מ. נפח כ-37 סמ"ק
שני מוקדים בעלי סיגנאל נמוך בערכי T2W במקטע הפריפראלי מימין בגובה בסיס הערמונית ומוצא שלפוחיות הזרע - בקוטר 8 מ"מ. בולטת ומוחק גבול הקפסולה.
מוקד נוסף בגובה האפקס משמאל בקוטר 8 מ"מ המוחק גבול הקפסולה.
מקטע מנטראלי במרקם הטרוגני ללא ממצא מוקדי חריג.
שלפוחיות הזרע - חשד למעורבות המוצא הימני.
ללא לימפאדנופתיה
בסיכום:
שני מוקדים המתאימים לתהליכים השאתיים.
מעורבות קפסולה וחשד למעורבות מוצא שלפוחיות הזרע מימין.
אנא תשובתכם:
א. האם יש פריצה מהערמונית.
ב. מה הטיפול הנדרש.
לחומים מאוד (מן הסתם)
תודה
טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI של הערמונית - תגובה
ד''ר גאזי פארס03/11/2011קרוב לודאי שיש פריצה מעבר לקופסית.
ההחלטה על הטיפול קשורה במספר גורמים נוספים כמו גיל, רמת PSA ,מצב בריאותי, בירור מטסטטי וכולי...
את הדברים האלו כדאי לדסקס עם האורולוג המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmri
טובה03/11/2011לא כ"כ נחמד לקבל את העובדה שיש פריצה.
מה הדחיפות במצב כזה בטיפול?
הביופסיה לפני חצי שנה הראתה גליסון 6 (3+3) עם PSA 8.5
עכשיו ה-PSA 9.65
אם יש פריצה האם זה אומר שניתוח אינו בא בחשבון (הגיל הוא 72 במצב בריאותי טוב)
מה סיכויי הריפוי.
מאוד מודאגים ונודה לך על איזשהי אינפורמציה שתבהיר את הדברים.
תודה
טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmri - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום06/11/2011שלום טובה,
כאמור לפי תוצאות ה - MRI ישנה פריצה.
יש לשקול טיפול קרינתי במקום ראשון.
כפי שציין ד"ר פארס יש צורך בשיחה עם אורלוג מטפל לגבי הגישות השונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור צלקת...חיים03/11/2011
ד"ר שלום. 8 שבועות לאחר ברית, האם אתה ממליץ על איזהשהי משחה או משהו בסגנון לשיפור מראה הצלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור צלקת... - תגובה
ד''ר גאזי פארס03/11/2011לא,
אם מראה הצלקת לא תקין יש לחזור לבדיקה רפואית.!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הידרוצל לילד בן 5רות02/11/2011
שלום,
בני בן 5 ואמור לעבור ניתוח לתיקון הידרוצל (ללא בקע).
רופא ציין שעושים חתך באזור ואז סוגרים, כמובן.
האם ישנה אפשרות לקיים את הניתוח ללא פתיחה של הבטן התחתונה - בדומה לניתוח בקע?
תודה,
רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הידרוצל לילד בן 5 - תגובה
ד''ר יואל מץ03/11/2011שלום רות
התיקון המקובל והמוצלח של וריקוצלה הוא בניתוח פתוח. אפשרויות אחרות אינן מתאימות ,לדעתי
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רות06/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות במתן שתןיאיר02/11/2011
קיימת אצלי תופעה של הליכה מס' רב של פעמים לשירותים, שמתגברת בעיקר בלילה (ממוצע של 3 פעמים, גם אם שתיתי פעם אחרונה ב- 19:00)
בבדיקת אורודינמיקה לאחר מתן שתן והחדרת קטטר לתחילת ביצוע הבדיקה, הרופא ראה שהשלפוחית עדיין מלאה ורוקן כ-10 מזרקים.
בסוף הבדיקה הרופא ביקש שאני אשתה ואחזור לאחר כשעה,
חזרתי שוב לבדיקת זרימת השתן, לאחר מתן שתן, נמצא בבדיקה שהשלפוחית עדיין מלאה, ערך של כ 190-200.
הרופא רצה להיות בטוח בתוצאות והמסקנות וביקש שוב לבדוק את זרימת השתן ואמר לי לחזור לאחר כשבוע, בבדיקה הנוספת של זרימת השתן יצא שהזרימה הייתה טובה וגם השארית הייתה קטנה יותר , בבדיקה האחרונה של הזרימה שתיתי כמות גדולה יותר מהבדיקה הראשונה וגם הרגשתי לחץ והתאפקתי כי הקבלה שלי לבדיקה התעכבה (לכן לדעתי הזרימה והריקון היו טובים יותר, מה ששונה ממצב רגיל ונורמלי)
מה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
יאיר02/11/2011הבעייה קיימת מזה כ- 4 שנים לאחר תאונת דרכים שעברתי.
בבדיקת אולטראסונד ובדיקת שתן הכל תקין.
בביקור אצל אורולג קיבלתי המלצה לקחת דטרוזיטול, זה הפחית את התפועה (לפני הכדורים הייתי קם בלילה 5-6 פעמיים), גם ביום אני הולך פחות,
אבל זה לא פתר את הבעייה לגמרי.
יותר מפריע לי הבעייה שאני קם בלילה.
האם ניתן ע"י כדור אחר למנוע את הקימה בלילה לגמרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו - תגובה
ד''ר גאזי פארס03/11/2011להשלמת הבירור וקביעת הטיפול ממליץ לבצע בדיקה אורודינמית מקיפה כולל בדיקת לחצים . יתכן והסיבה לתלונותיך קשורה בבעיה עצבית בעקבות התאונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי בדיקה כזאת
יאיר06/11/2011לא יצא בה שום דבר חריג ,
אלו תוצאות הבדיקה:
"מודגמת הפרעה בהיענות בצורה קלה, אין הפרעה בתחושה בספק התכווצות בלתי רצונית בעצמה נמוכה בנפח מעל 400 סמ"ק וללא עדות DSD.
קיבולת ציסטומטרית מקס' 401 CC
הודגמה התכווצות רצונית של ה DETRUSOR בעצמה מרבית 24 ס"מ מים עם הטלת שתן מסביב לצנתר דק בזרימה מרבית 31.1 מ"ל
מבחני לחץ.זרימה שוללים בעיה חסימתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי בדיקה כזאת - תגובה
ד''ר גאזי פארס06/11/2011שלום רב,
אכן בדיקת האורודינמיקה ללא ממצא חריג.
יש תרופות אחרות שאפשר לקחת למשל - טוביאס.
על כל מקרה ממלחץ לבצע ציסטוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על טוביאס
יאיר06/11/2011בררתי בקופה שלי ואמרו לי שהיא לא בסל,
כדי לקבל אישור אני צריך לנסות את התרופות האחרות שהן מאותה המשפחה ואז אם לא יהיה שיפור אני אוכל לקבל אישור להחזר.(בעבר ניסיתי נוביטרופן וספאזמקס. הדטרוזיטול הועילה הכי, אבל לא לגמרי)
המליצו לי לקחת VESICARE , האם היא בעלת השפעה זהה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת
יאיר09/11/2011שלום ד"ר,
אמנם ,אכן ,בדיקת האורודינמיקה לא הראתה על ממתאים חריגים,
אבל האם התופעה שלא היה ריקון מלא שתארתי אותה
שבתחילת הבדיקה נבדקה זרימת השתן, לאחריה חובר קטטר
והאח רוקן כ-10 מזרקים גדולים,
בסוף הבדיקה הרופא רצה שוב לבדוק את העניין
ביקש ממני למלא את עצמי בשתייה ולחזור עוד כשעה,
שחזרתי התופעה שוב חזרה ונשארה שארית של כ-200 מ"ל,
לאחר כשבוע שוב נתבקשתי לחזור והפעם הייתה שארית קטנה יותר,
אבל זה קרה מכיוון שמילאתי את עצמי ביותר מפעם קודמת והתאפקתי והרגשתי לחץ כיוון שהקבלה שלי לבדקה התעכבה,
האם התופעה של אי ריקון מלא (שכנראה קוראת בד"כ במצב נורמלי שאני לא ממלא את עצמי או מתאפק), מעידה גם היא על בעייה?
האם הטוביאס/וזיקר יפתרו את הבעייה?
תודה רבה וסליחה על האריכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין09/11/2011לגבי VESICARE- תרופה טובה ויעילה אך כל התרופות ברשימה דומות ולא ניתן להגיד מראש האם היא תשפיע יותר מדטרוסיטול. אותו דבר גם לגבי טוביאז.
לגבי שאריות שתן - בסה"כ זה לא מהשהו שדורש התערבות כעת אך רצוי מעקב פעם בחצי שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על כל התשובות
יאיר09/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בזרעדור31/10/2011
בן 25,בריא,לא נוטל תרופות.
כבר קרוב לחמש שנים שמידי פעם יוצא לי דם בזרע.אני כל פעם אצל אורולוג והוא נותן לי אנטיביוטיקה(כנראה מפיצוץ כלי דם בנימים)
האם יש לזה טיפול מונע?,איזשהו ניתוח בטוח כדי שהדבר הזה לא יקרה שוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בזרע - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין02/11/2011אין שיטת טיפול בכלי דם שבירים של שלפוחיות זרע. אבל הדבר לא מסוכן ולא גורם לשום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרומניקס כתחליף לאורגנין??אסנת27/10/2011
שלום רב האם פרומניקס מהווה תחליף לאורגנין בטיפול בשלפוחית רגיזה בעקבות ניתוח לתיקון היצרות צואר כיס השתן עם פרוסטטה קטנה? מה מומלץ כתחליף לאורגנין?
מדובר באבי שעבר ניתוח לתיקון היצרות צוואר כיס השתן עם פרוסטטה קטנה.טופל בנוביטרופן ולאחר מכן שנים רבות טופל באורגנין. היות ותרופה זו אינה משווקת בארץ,רופאת משפחה שחשבה שמדובר בהגדלת הערמונית, החליטה לטפל בפרומניקס. מאז יש לו אירועים של עייפות וחולשה.כשהעמדתי אותה על טעותה(סיכום רפואי שמצאנו),היא טענה שפרומניקס פועל גם על שלפוחית השתן.האמנם?
ומה התחליף המומלץ לאורגנין? אנו מעדיפים טיפול טבעי במידת האפשר ולא תרופות שגורמות לירידת ל.ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרומניקס כתחליף לאורגנין?? - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין02/11/2011תרופות טבעיות לא עברו תהליך בדיקה מקובל לתרופות ולכן נחשבות תוספות מזון ולא תרופות ולכן אין מידע מדעי מוצצק לגביהן. לפרומניקס כן יש השפעה על שלפוחית השתן אך בעיקר על צברה והיא מעוטה. מה שיכול יכול לעזור בתסמינים שציינת אלו תרופות מסוג אנטיכולינרגיים כמו VESICARE, SPASMEX, DETRUSITOL . ממליץ לפנות לאורולוג ולקבל הסבר מפורט בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ברית....חיים27/10/2011
ד"ר שלום.
עברתי ברית לא מזמן ורציתי לשאול כמה זמן אחרי ניתוח ברית ניתן לקיים יחסי-מין/ אוננות על בסיס יום יומי?(חזרה לשגרה מלאה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ברית.... - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין02/11/2011כ- 6 שבועת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לממצא באדרינל שמאלי- דחוףאיילת27/10/2011
בעלי עבר לפני כשנתיים ניתוח להסרת הערמונית והכלייה הימינית עקב סרטן,
בבדיקה שיגרתית של אולטרסאוד נמצא חשד לממצא באנדרינל שמאלי בקוטר 3.6 ס"מ
אני ובעלי בלחץ ובחרדה נוראים.
יש לו בעוד כשבוע בדיקה סי טי . אנחנו לא מתפקדים ,
האם זה יכול להיות סרטן שוב.
אודה לך ד"ר באם תנסה להסביר לנו מה זה
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לממצא באדרינל שמאלי- דחוף - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין02/11/2011סונר בדיקה לא כל כך מדוייקת ולכן נוכל לדון בנושא רק אחרי CT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן הערמוניתטובה26/10/2011
תודה על התיחסותך.ותשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן הערמונית - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום27/10/2011בשמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה של בריתאמא טריה26/10/2011
יש לי בן בן שישה וחצי שבועות
הברית עברה בסדר הילד לא בכה אבל..
כשמשתכלים על האיבר הכיפה התנתקה מהבסיס אבל יש חלק שמחובר
בכיפה לבסיס כאילו העור יחד ...
זה הגיוני?
מתי זה אמור לעבור?
שהכיפה תהיה מנותקת מהבסיס לכל ההיקף..
אמא מודאגת
במידה וצריך תמונה אני יכולה להעלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה של ברית - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום27/10/2011שלום לך,
יתכן ולאחר ברית ישאר גשר עור לכיוון העטרה.
כדי לאבחן זאת יש לפנות לאורולוג ילדים לבדיקה ויתכן אף לטיפול אפשרי.
גם אם קיים גשר עור שלא ניתן לפרדה ניתן לטפל בו בפעולה כירורגית מינורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי?
אמא טריה27/10/2011יש מצב שזה יסתדר לבד?
מתי צריך לפנות לאורולג ילדים?
וממה זה נוצר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי? - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין02/11/2011ניתן לפנות לאורולוג כבר עכשיו. אם מדובר בגשר קטנטן הוא יוכל להשתחרר עצמית כשיופיעו זיקפות ואם הגשר יחסית ארוך רצוי לשחרר אותו או במרפאה אם ניתן או לחקות עד גיל כ- 6 ח' ולשחרר אותו בהרדמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן הערמוניתטובה25/10/2011
בעלי אובחן לפני כחצי שנה כחולה בסרטן הערמונית אחרי ביופסיה (גליסון 6 (3+3).
רמת ה-PSA עלתה במשך שנה מ-5.99 ל-8.54 ואז הופנה לביופסיה עם התוצאה שלעיל.
המלצת הרופאים היתה להמתין שנה ולהיות במעקב.
כרגע 7 חודשים אחרי בדיקת ה-PSA ברמה של 8.54 בצענו בדיקת PSA נוספת והתוצאה 9.86.
שאלתנו : לאור תוצאת ה-PSA האחרונה האם לחכות או לגשת לברור מיידי
תודה
טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן הערמונית - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין26/10/2011גישתאח מעקב פעיל מאד מקובלת כגישה התחלתית לסרטן ערמונית עם מאפינים פרוגנוסטיים טובים. אחד ממדדים שמרמז בכל מקרה צורך בטיפול הוא עלית PSA ולכן כן ממליץ לפנות לאורולוג ולדון על אפשרויות טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסטטה ערמוניתמוטי25/10/2011
מה הטיפול לגבי פרוסטטה או ערמונית מוגדלת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוסטטה ערמונית - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין26/10/2011סתם ערמונית מוגדלת לא מצריכה טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)