מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדוריות דם בשתןיאיר07/12/2011
שלום.
אני בן 60 ובבדיקת שתן אחרונה נמצא אצלי ERYTHROCYTES-U
STRIP=35RBC/microl
בדיקת תרבית היתה תקינה .
ממה לדעתך יש כדוריות דם בשתן .
מה עלי לדעתך לעשות .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדוריות דם בשתן - תגובה
ד''ר יואל מץ08/12/2011שלום דור
אריטרוציטים בשתן הינו ממצא שיש להתיחס אליו ברצינות . הסיבות לכך מרובות ואי אפשר להגיע לאבחנה בלי בירור מקיף .נא לפנות בהקדם לאורולוג מומחה להמשך הבירור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנחיות אחרי ניתוח כריתת כליהalra07/12/2011
שלום רב,
אני בן 59 ולפני 10 ימים עברתי ניתוח כריתת כליה עקב גידול.לא קיבלתי שום הנחיות למה מותר ואסור לעשות, איך להתנהג ומה מותר ואסור לאכול ולשתות.איפה אני מוצא המלצות בעניין?תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנחיות אחרי ניתוח כריתת כליה - תגובה
ד''ר יואל מץ08/12/2011שלום alra
היה רצוי מאוד לפנות למנתח או הצוות הרפואי שהי מעורב בניתוח שלך ,בידכם מידע נרחב יותר על הניתוח והמחלה שלך . אני יכול לכתוב רק דברים כללים.
בדרך כלל לאחר ניתוח כריתת כליה חוזרים לפעילות רגילה תקינה תוך מספר שבועות מהניתוח. בשבועות הראשונים יש להמנע ממאמצים גופנים מוגזמים.לרוב ניתן לחזור תוך זמן קצר לדיאטה רגילה אם אין אי ספיקת כליות . יש לעקוב אחר תיפקודי הכליות ולהיות במעקב אורו-אונקולוגי צמוד . הטיפול והמעקב יקבעו לפי התוצאה של הבדיקה ההיסטולוגית של הגידול. לקבלת פרטים נוספים ספציפים יותר אליך נא לפנות למנתח כאמור קודם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכליותרון05/12/2011
שלום,,,עשיתי ריסוק אבנים ושמו לי צינורית בגב עד שיצאו האבנים מהכלייה השמאלית ,אני לוקח אבנים והכל בסדר...
שאלה שלי ,האם יחסי מין פוגעים בתהליך יציאת האבנים ? אני מרגיש שזה קצת סתום בזמן גמירה ...תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכליות - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום07/12/2011שלום רון,
קיום יחסי מין אינו פוגע בתהליך פליטת האבנים.
לגבי התחושה שאתה מציין , אם המצב זהה גם בהשתנה הרי שיש מקום לברר האם אכן אבן שנפלטה לא מפריעה להתרוקנות. באם ההשתנה תקינה לחלוטין הרי שאין קשר לפליטת האבנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן שתן מרובה בלילהגדעון04/12/2011
אני בן 36,ירדתי בעשרה חודשים 8 קילו בלי הסבר ועשיתי בדיקות שונות כגון קולונוספקופיה,גסטרוסקופיה,אולטראסאונד בטן עליונה ובדיקות דם שונות ביניהם סימני סרטן ובדיקות שתן כלליות.במה שקשור לאורולוגיה,רוטראסאונד כליות תקין בלי ממצאים לאבנים,בדיקות שתן כלליות שנהוג לעשותם בקופת חולים תקינות.
הבדיקות תקינות אך יש לי תסמונת בארט
יש לי צורך למתן שתן בלילה ואני יכול להתעורר 3-4 בלילה לשם מתן שתן.מה שמפתיע גם שאני משתין בכמויות גדולות.
בנוסף יש לי דקירה בבטן האמצעית מצד ימין לפני שאני מתרוקן.
במהלך היום אני יכול לשכוח מהשתנה ועושה זאת לעיתים רחוקות.
יש לציין שאחרי פעילות מינית,עולה אצלי הצורך במתן שתן.
אשמח לתשובתך ואם יש כן משהו פתלוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן שתן מרובה בלילה - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום07/12/2011שלום גדעון,
כמובן שיקשה עלי לתת מענה מקוון.
ריבוי במתן שתן וירידה מעלים חשד מיידי לסכרת שאני מניח שנשללה.
כדי לברר האם אכן מדובר בריבוי במתן שתן או תכיפות במתן שתן אני ממליץ לערוך יומן השתנה - יומן שאתה עורך במשך 3 ימים ובו אתה מציין בכל השתנה את השעה וכמות השתן שהוטל. עם יומן זה והתשובות לפנות לאורולוג להחלטה על המשך בירור אורולוגי או נפרולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעידות ולחץ לפני אוננותא.03/12/2011
אני בן קרוב ל18, ולפעמים לפני אוננות אני חש ברעד בלתי נשלט ולחץ שבד"כ מוביל לצורך ללכת לשירותים, האם זה תקין? ולמה זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעידות ולחץ לפני אוננות - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום07/12/2011תקין לחלוטין!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתןעדי03/12/2011
שלום,
מאז פסח האחרון, עוד מעט כשנה, אני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בשלפוחית השתן לאחר קיום יחסי מין עם קונדום באופן קבוע (יש לי בן זוג קבוע זה 5 שנים, אנחנו נשואים), הייתי אצל המון רופאים בנושא, מאף אחד לא באה הישועה. הגניקולוגית המליצה לי על כדורי חמוציות, האורולוג נתן לי מרשם לחצי כדור אנטיביוטיקה לפני/אחרי קיום היחסים, עזר לפעם אחת בלבד, לאחר מכן שוב חטפתי דלקת. אני מנסה לטפל בזה כרגע רק באמצעות מי פטרוזיליה וסידורל כי הגוף שלי כ"כ מוצף באנטיביוטקה (בערך 10 טיפולי אנטיביוטקה בין 7 ל 10 ימים בשמונת החודשים האחרונים), יש לציין כי מאזגיל 20 אני סובלת מדלקות אבל בתדירות נמוכה בהרבה, פעם פעמיים בשנה, כבר לא יודעת מה לעשות... זה פוגע מאוד בחיי המין שלנו.
מה ניתן לעשות? האן יש בדיקות מקיפות יותר? (עשיתי אולטראסאונד גניקולוגי והכל בסדר)
אודה מאוד לעזרתכם, אני די חסרת אונים..
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום07/12/2011שלום עדי,
הקשר בין קיום יחסי מין לדלקות בדרכי השתן בנשים ידוע ומבוסס.
העליה בתדירות לאחרונה מחייבת התייחסות נוספת.
יש מקום לפנות לאורולוג לבדיקה גופנית מעמיקה והשלמת הבירור כולל עיון בתרביות השתן כדי לאפיין את החידקים שצמחו בשתן בתקופה האחרונה.
יתכן והפתרון הוא טיפול אנטיביוטי מונע קבוע לתקופה לא קצרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה בעירוםמיכאל02/12/2011
האם לישון בעירום זה בריא ? אני לא מרגיש נוח. קשה לי להרדם כי הזין והבצים מנדנדים. בנוסף יש לי הרגשה שאני יכול לשכב על הביצים ולגרום להם נזק. האם זה יכול לגרום לשפיכה בלילה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה בעירום - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום07/12/2011שינה בעירום היא ענין של נוחות אישית.
אין כל סכנה לנזק בשל שינה בעירום לאין קשר ישיר לשפיכה בלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מושתל כליהשי02/12/2011
האם מושתל כליה עם קראטנין 1.4 יכול לקחת כדור טרמדקס 100 מיליגרם עד שני כדורים בשבוע
הבנתי שהכדור הזה עובר בכליות האם הוא יכול לעשות נזק במינון כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מושתל כליה - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום07/12/2011שלום שי,
ככלל מומלץ להימנע מהתרופה אם כי תפקוד כליתי כמצוין מאפשר שימוש בה.
ראוי ונכון להתייעץ עם הנפרולוג המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- aml בכליה ובדיקות שתןאור01/12/2011
שלום
אני בת 53 והופנתי לאולטראסאונד בטן וכליות עקב כאב בטן חזק וחד, בבדיקה לא גילו דבר בבטן לעומת זאת בכליה שמאלית נרשם " רושם של אנגיומיוליפומה קטנה עד 6 מ"מ בשליש האמצעי של הכליה. " בסיכום נרשם aml בכליה.הייתי אצל אורולוג שנתן לי בדיקות שתן מאחר ויש לי כאבים במתן שתןולגבי הממצאים הוא אמר שאני אעשה אולטראסאונד בעוד חצי שנה. התשובות לבדיקות השתן מצורפות
PH (U) | | (
5 *
5.5 )
8
|
Nitrit (U) | | NEGATIVE
|
Ketone (U) | | NEGATIVE
|
Glucose (U) | | NORMAL
|
Urobilinogen (U) | | NORMAL
|
Bilirubin (U) | | NEGATIVE
|
Protein (U) | | NEGATIVE
|
Leucocytes (U) | cell/µl | (
0 )
10 *
100
|
Urine Remarks | | לחץ לתוצאות
|
Erythrocytes (U) | cell/µl | (
0 )
10 *
25
|
שתן- מיקרוסקופיה
Leucocytes (U)/Field | Leuco/F | *
18
|
Erythrocytes (U)/Field | Ery/F | *
7
|
Mucous (U) | | ++
|
Cylinder hyaline | | *
2
|
Squamous Epithelial Cell | | ++
|
בקטריולוגיה
Urine Culture (Diaslide) | | תרבית שלילית
אודה לתשובתך לגבי התוצאות והאם צריך בדיקות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר aml בכליה ובדיקות שתן - תגובה
ד''ר גאזי פארס01/12/2011שלום רב,
אנגיומיוליפומה קטנה בכליה (פחות מ-4 ס"מ) איננה מהווה סכנה,איננה גידול ואיננה גורמת לכאבים. זה הוא ממצא אקראי שאיננו מחייב טיפול. US בעוד חצי שנה זו החלטה טובה בכדי לבדוק אם היא גודלת או לא.
בדיקת השתן תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי במתן שתן - דלקתמני29/11/2011
שלום רב,
לפני חצי שנה היה לי דם בשתן, ביצעתי אולטרסאונד ולא נמצאו אבנים, ובבדיקת שתן היו שרידי דם.
באוגוסט היה לי חשד לדלקת בדרכי השתן לא הצלחתי להטיל שתן יומיים והייתה תחושת צריבה כל 10 דקות הלכתי לשירותים להשתין והבטן התנפחה,ושילשולים, כל זה קרה לאחר בילוי ושתיית אלכוהול מסוג וודקה, ערק, ובירה (האם יש קשר? ) , בתחילת חודש נובמבר לאחר ששוב יצאתי לבלות ושתיתי רק בירה שוב היה לי קושי במתן שתן זה מרגיש ונראה כמו דלקת בדרכי השתן (צריבה, תכיפות של כל 10 דקות להשתין , בטן קשה ונפוחה , יציאות בשירותים ושילשולים) אבל בתרבית שתן הכל היה תקין, לפני שבוע שוב יצאתי לבלות שתיתי שתי בירות ושוב כמה שעות לאחר מכן שוב אותם סיפטומים הלכתי לרופא ועשיתי בדיקת שתן סטיק גילתה שהכל תקין וגם תרבית ובדיקות דם לכבד וכליות גילו שאין סימני דלקת ואבנים בדרכי השתן וערמונית .
יש לי הפניה לאורולוג ולCT בדרכי השתן, יכול להיות שזה אלרגיה לאלכוהול או דלקת ? מה זה יכול להיות זה כואב ומטריד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי במתן שתן - דלקת - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין29/11/2011כן רצוי להבדק בצורה מסודרת. לפי הסיפור בלבד קשה לקבוע אבחנה ולכן ככל הנראה תצטרך לבצע בדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חוזרת בדרכי השתן!!!דניאל27/11/2011
שלום, כבר שנתיים שאני סובלת מדלקת חוזרת בדרכי השתן.
שנה וחצי שהדלקת הייתה חוזרת כל תקופה של כמה חודשים ובפעם האחרונה היא לא עברה גם אחרי טיפול של יותר מ20 יום עם אנטיביוטיקה.
זאת אומרת טיפול חוזר באנטיביוטיקה בגלל שהדלקת לא עברה.
עם זאת, שתיתי כל יום 2 כמוסות של חמוציות , (האם יותר מועיל מיץ מאשר כמוסות?), שטפתי את האזור המון והשתדלתי לעשות פיפי ולשטוף אחרי קיום יחסי מין.
בנוסף לזה התחלתי לקיים יחסי מין מלאים רק בחודש האחרון , יכול להיות שיש לזה השפעה? וזה גורם לכך שהדלקת לא עוברת?
זה ממש מטריד אותי כי כלום כבר לא עוזר וזה חוזר שוב ושוב ואפילו לא עובר.
בנוסף לזה האנטיביוטיקה כל פעם גורמת לפטריה באיבר מין לחזור שוב ושוב למרות שאני לוקחת בנוסף לזה כמוסות של פרוביוטיקה.
שמעתי על הרבה דברים כמו חליטות של ענבי דוב או קפה ואפילו פיטרוזיליה רציתי לדעת מה באמת הכי עוזר להרגעה, לטיפול ואחרי זה למניעה?
בנוסף לזה חברה המליצה לי על פמינוז במקום אנטיביוטיקה לטיפול ומניעה? האם זה באמת יעיל כמו אנטיביוטיקה? וגורם לתוצאות טובות ומהירות לאורך זמן?
או שעדיף להתחיל עם טיפול של אנטיביוטיקה במינון נמוך , אפילו כל פעם אחרי קיום יחסי מין? (כי יש לי תחושה שזה הגורם לדלקות ). ושאלה אחרונה כמה זמן אחרי שהדלקת עוברת אפשר להתחיל לקיים שוב יחסי מין?
אני אשמח שתנו לי בהקדם האפשרי , צריכה מאוד את העזרה !!! תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חוזרת בדרכי השתן!!! - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין29/11/2011כן כדור אנטיביוטיקה כמו מקרודנטין או רספרים רצוי לפני אך יעיל גם אחרי מין מונע דלקות שמופיעות לאחר מגע מן. אם זה לא מספיק ניתן לקחת כדור 1 של מקרודנטין ללילה במשך כ-4-6 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורולוג אבחו דלקת בצינור השתןאסף27/11/2011
ואמר לי לקחת אנטיביוטיקה ולהמנע מזקפה.
אני בקשר חדש וזה ממש קשה לי לא שמעתי אף פעם על מקרה כזה.
האם זה אכן נדרש להמנע מזקפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורולוג אבחו דלקת בצינור השתן - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין29/11/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןמקס25/11/2011
לפני כחודש נדבקתי במחלת מין (כנראה קלמידיה או זיבה).
לאחר שהופיעו תסמינים (הפרשה) ניגשתי מיד למרפאה וקיבלתי טיפול אנטיביוטי רחב טווח (זריקה וארבעה כדורים), נאמר לי שתוך 5-7 ימים החיידק אמור להעלם, ואכן כך קרה.
עם זאת, דווקא לאחר שהחיידק נעלם, התחילה אצלי דלקת בדרכי השתן.
זה כלל דם בשתן (לא נראה לעין), בהתחלה כאבים באזור הפרוסטטה, שהתפשטו לגב התחתון, לאחר מכן כאבים באשכים, צריבות באיבר המין (ללא צריבה בשתן). כמו כן לא נפלטה לי שפיכה, ואף הרגשתי כאב, דבר שהבהיל אותי מאוד.
האורולוג אמר שאין מה לעשות עם זה וזוהי דלקת שבאה כתוצאה מהחיידק, שאמורה לעבור מעצמה, לכן חודש פשוט לא לעשות כלום ולחכות (בנתיים עברו כשבועיים).
האם זה נכון? (הכאבים פחתו אך יש תחושה לא נעימה) האם יש סיבה לדאוג בקשר לשפיכה או שזה אמור לחזור לעצמו? (לחכות חודש ולא לדעת אם הכל שם עובד כמו שצריך זה מלחיץ..)
בנוסף, חוץ מהכאבים הנ"ל אחרי מתן האנטיביוטיקה התחילו אצלי כאבים (באים והולכים) בצד ימין של הגוף (בהתחלה חשבו שאלו הכליות אך לאחר אולטראסאוד שללו זאת, כמו כן בדיקת דם שללה את הכבד), התחילה עצירות, ועם הזמן התחילו כאבים מוזרים בכל מיני שרירים בגוף, מיגרנות, לחץ בצוואר.
האם אלו יכולות להיות תופעות שקשורות לדלקת בדרכי השתן? תופעות לוואי של האנטיביוטיקה? משהו אחר? (עפ"י רופא המשפחה זה נובע מלחץ נפשי והדבר יעבור, לכן אין לי מה לדאוג, אך אשמח לדעה נוספת)
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין
מקס25/11/2011אציין שאני בן 28
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בדרכי השתן - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין29/11/2011כדי לוודא את המצב רצוי לבצע בדיקות שתן כללית ותרבית לפני ואחרי עיסוי הערמונית ולפי התוצאות ניתן לדעת האם מדובר בדלקת שופכה או ערמונית או אלו כאבים שלא קשורים לדלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת יותרת האשךשי23/11/2011
שלום רב,
מזה מספר חודשים אני סובל מכאבים באשכים.
בדיקות אולטרסאונד, דם, זרע ושתן לא איבחנו שום ממצא חריג.
לטענת האורולוג מדובר בדלקת כרונית של יותרת האשך. לטענתו טיפול אנטיביוטי לא יעזור במקרה שלי ועדיף לא לבצע שום התערבות רפואית.
בינתיים אני לומד לחיות עם הכאבים שלמזלי הם נסבלים.
ברצוני לשאול האם דלקת זו היא מדבקת ביחסי מין?
האם בנות זוג עתידיות איתן אני אקיים יחסי מין לא מוגנים נמצאות בסיכון ואם כן מה הסיכון?
תודה מראש,
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת יותרת האשך - תגובה
ד''ר יואל מץ23/11/2011שלום שי
אם האבחנה אומנם דלקת כרונית של יותרת האשך כפי שהאורולוג המטפל קבע לא סביר שתגרום להדבקות בעת יחסי מין .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה לאחוראמיר23/11/2011
שלום רב,
לאחרונה התחלתי להשתמש בשיטת האורגזמה הטאואיסטית, לפיה יש להפעיל לחץ על חייץ הנקבים בעת האורגזמה (או מעט לפניה) בכדי לגמור ללא שפיכה.
לאחר השפיכה, נותר מעט זרע בשתן שלי (בדקתי זאת בכוס).
למרות זאת, השיטה אכן עושה נפלאות ל"ליבידו" שלי, ומאפשרת לי להמשיך לפעם שנייה ושלישית ללא כל בעיה (עם הפרש של מס' דקות בלבד).
רציתי לדעת, בקיצור, האם אני גורם נזק לגוף שלי?
כמו כן, רציתי לדעת האם ניתן לבצע את התהליך מבלי לגרום לזרע לחדור לשתן? לפי מה שקראתי זה ניתן - אך המקורות הינם אתרים ספיריטואליים (אתרי טאנטרה) ואעדיף חוות דעת של רופא.
תודה!
אמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה לאחור - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין23/11/2011הנושא לא נבדק במחקרים אך הגיון אומר שלא אמור להגרם נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)