מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרם שתן ולאחר מכן כמה טיפותבדוי02/10/2018
שלום יש לי בערך שנה וחצי לאחר מתן שתן זרם שתן ולאחר מכן כמה טיפות היה לי פעמיים דם הלכתי לאורולוג הפנה אותי לבדיקות שתן שיצאו תקינות ולמומחית כליות שטענה שאין כדוריות אדומות וכל הבדיקות משנת 2014 תקינות לחלוטין וזה כנראה לא היה דם,עשיתי בדיקות שתן כולם יצאו תקינות וגם עשיתי us בטן תחתונה שיצא תקין לחלוטין יש לי cavrnoma אבחנה ידועה רציתי להתייעץ ולשאול עם יש מה לעשות עם זה כי אחרי שאני עושה פיפי וכביכול סיימתי אני צריך מוציא עוד זרם שתן ולאחר מכן אני מוציא את הטיפות עם היד הדבר מקשה נורא על אורח חיים תקין ומפריע מאוד אודה לחוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין05/10/2018שלום רב,
1) איני יודע למה הכוונה ב cavroma, אנ בדוק שוב את הרשום אצלך כאבחנה
2) לעתים יש אכן מספר טיפות בסיום הטלת השתן. הדרך היעילה להתמודד עם כך הוא אכן לחכות בעמידה כדקה ו"לסחוט" את השופכה על גבי נייר. בכל מקרה שווה לשוחח ולהבדק ע"י אורולוג על מנת להתרשם מחומרת הבעיה ממש "בשטח"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 19
בדוי05/10/2018היי קברנומה זה אבחנה ידועה אצלי היא כלי דם לא תקין במוח הייתי אצל הוא שלח אותי לבדיקות וכתב שהאבחנה בבירור הטיפטוף התחיל אצלי מגיל 17 לדאבוני מגיל צעיר צריכה להיות לזה סיבה רפואית בדרכ זה פשוט הורס את שגרת חיי אשמח לדעת עם לדעתך יש תרופה או משהו אחר שיכול לעזור והבעיה היא לא רק מספר טיפטופים אלה מתי שסיימתי להטיל את השתן ישנו עוד 1-2 זרמי שתן שאני מוציא ולאחר מכן יש טיפות שגם אחרי שאני סוחט אותם התחתונים נרטבים אשמח לעצתך הרפואית תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח לגמור באוננות כלליואב01/10/2018
אני בן 17 ומעולם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה באוננות. אני לא מרגיש שום הנאה בחיכוך במרכז הפין. לעומת זאת אם אני מחכך בכיפה של הפין אני מרגיש תחושת גירוי חזקה באזור ואחרי כמה שניות נפלט שתן, צהוב ונוזלי לחלוטין - לא זרע.
היו לי הרבה פעמים קרי לילה ובהם יצא נוזל זרע שקוף ודביק.
אחרי תקופה מסוימת גם החלה גם ירידה חדה בחשק המיני, אולי נכנסתי לדיכאון מסוים בגלל שגיליתי את זה.
האם יש לך אבחנה לבעיה, והאם זה ידרוש טיפול מיידי אצל אורולוג/סקסולוג או שניתן להמתין לזמן מאוחר יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין05/10/2018יואב,
אכן אתה צעיר מאוד וניתן שלא למהר בעניין. מאידך, אם העניין מטריד אותך (ונראה שכן) בהחלט ניתן לפנות למרפאה שכוללת בה סקסולוג/ית. מרפאות כוללניות שכאלו לשיפור התפקוד המיני נמצאות בד"כ בבתי החולים. כך למשל בצפון במ.ר. לגליל ורמב"ם, באזור המרכז ב.מ.ר. איכילוב ושיבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן 3 מתלונן על כאבים בפיןרותם01/10/2018
שלום,
בני בן ה3 מתלונן לעיתים קרובות על כאבים בפין ,שהוא מראה לי אני רואה שהכאב נובע בעת זיקפה. האם זה שכיח? הוא נוהג בעקבות כך להתערטל בפני אחרים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין05/10/2018רותם,
קשה לדעת ללא בדיקה, אולי משהו הקשור לברית...
ממליץ לקחת את הילד לבדיקת אורולוג ילדים (יש תת-מומחיות כזאת.....).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טפטוף שתן לאחר השתנהדן01/10/2018
לדר שלום
בן 46 בריא. בשנה וחצי האחרונות לא משנה כמה אני מנער, סוחט, ומנגב לאחר הטלת שתן, כמה דקות לאחר התרוקנות יש תמיד טיפות נוספות שמאלצות אותי להחליף תחתונים.
רופא המשפחה אמר שזה לרוב בעיה אנטומית, אבל בכל זאת שלך ל אולטרסונד בטן תחתונה שיצא תקין (גודל ערמונית תקין, שלפוחית תקינה וכו').
בקשתי בדיקה אצל אורולוג אבל רופא המשפחה אמר שאין צורך בכך בשלב זה. הוא המליץ בדיקת ארולוגית רק בעוד 4 שנים בגיל 50.
שוב אמר שסרוב המקרים, הטפטוף הוא כתוצאה ממבנה אנטומי של השופכה ולא בעיה בערמונית או שלפוחית. המליץ להמתין בשירותית כמה דקות לאחר השתנה ולנער. בקיצור תלמד לחיות על זה..
מלבד הטפטוף (החד פעמי לאחר השתנה בלבד ולא קורה שוב עד ההשתנה הבאה). אין עוד סמפטומים.
האם יש להתעקש על בדיקות נוספות? או שהעובדה ש US תקין מספקת בשלב זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין05/10/2018דן,
אני מבין את הבעיה ולא מבין את "התעקשותו" של רופא המשפחה שלא להפנות אותך לבדיקה ע"י אורולוג. נסה בכ"ז להגיע לשיחה/בדיקה אצל מומחה לאורולוגיה.... טיפ: האם בקופה"ח שלך לא ניתן לקבוע לאורולוג ישירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה. המשך
דן06/10/2018לשאלתך, אני בכללית ושם לא ניתן לפנות עצמאית לאורולוג. אני גר בקיבוץ מרוחק. יש רק מרפאה אחת של כללית ורופא אחד שהוא בעצמו חבר קיבוץ ופרופ' בכיר בתחום הגסטרו שמשמש גם כרופא כללי של הקיבוץ 3 ימים בשבוע. אז לצערי אין אלטרנטיבות.
הודה רק אם תוכל כאורולוג להתייחס לשאלה שלי באופן כללי. הטיעון של רופא המשפחה הוא שמדובר בתופעה שכיחה אצל גברים. מבחינתו אני צעיר מדי בכדי שתהיה בעיה בערמונית שתתבטא בסמפטומים. אמר בגמר השתן לסחוט את הפין מהבסיס עד לקצה ולנער ולנגב בנייר. לחזור על הפעולה 3 פעמים, ולהפוך את זה להרגל קבוע.
הוא גם הוסיף שעם בדיקת שתן תקינה ובדיקת US תקינה, הוא לא מתכוון לעשות מעצמו צחוק ולשלוח אותי לאורולוג בגלל תופעה שכיחה ושפירה כזאת.
אז השאלה שלי האם יש אמת בדבריו שמדובר במצב שכיח שאינו מצריך בירור מעבר, שכן הסיכוי לבעיה אורגנית אפסי?
נראה לי קצת צעד קיצוני לעבור למרפאה אחרת בעיר שמוכה ולהתחיל מערכת יחסים חדשה עם רופא חדש שלא מכיר אותי כלל
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין16/10/2018ככל שאני יודע, ב"כללית" ניתן לקבוע לאורולוג באופן עצמאי בחיוג למספר טל' 2700*....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אב באזור האשך הימניאדם30/09/2018
שלום,
אני בן 28. לפני כ-10 שנים נגרם לי כאב באזור האשך הימני (הקרין גם לצד שמאל של שק האשכים, ולאזור המפשעה מצד ימין שמעל שק האשכים).
נגרם במהלך השירות הצבאי- לפי דעתי עקב פעילות גופנית במשך תקופה מסוימת עם מכנסיים לוחצות לא נוחות של מדים שלא אפשרו החלפתם, עובדה שלעתים הייתי נבוך לדבר עליה בבדיקות אורולוגים.
לא אותר מעולם זיהום חיידקי בבדיקת שתן או מתרבית זרע, כמו כן לא קיימתי אז יחסי מין.
בדיקות אולטרה-סאונד לא איתרו דבר אז, אולם נותר כאב כרוני שלא עבר עם השנים מאז.
לפני כ-5 שנים, בחוסר מזל גדול- עקיצת יתוש באזור זה במפשעה גרמה להתגברות חריפה של הכאב. שוב בדיקת אולטרה סאונד תקינה, בדיקת שתן ותרבית זרע לא איתרו כל סימן לזיהום.
נותרתי מאז עם קשיי הליכה חמורים, למעשה מתקשה ללכת עם מכנסיים שאינם רחבים מאוד. במשך מספר שנים לאחר מכן היה שיפור ברגשיות, אולם- לפני כשנה וחצי בתום הליכה ארוכה הייתה החרפה גדולה של הכאב אשר איננה עברה. חזר על עצמו שוב קרוב לשנה לאחר מכן לאחר מכן- עם החמרה נוספת. במצב הנוכחי- כבר מתקשה מאוד אף לצאת מהבית.
מסקנה של אורולוג אחרון שערך הבדיקות (אולטרה-סאונד, בדיקת שתן, תרבית זרע) היא כי הבדיקות תקינות וכי אין סימן לאפידידימיטיס. (יש לציין כי הבדיקות הללו נעשו לפני ההחמרה האחרונה שאראה בעת הליכה)
בבדיקת אולטרה-סאונד אחרונה נמצאו סימנים לוריקוצלה ברמה נמוכה, אם כי הרופא טען כי לא סביר כי זה מקור הכאב, ובטח לא ברמת הכאב והרגישות מהם אני סובל.
עקב המצב החריג מאוד, נותרתי עם קשיים חמורים בהליכה ברמה של נכות, שהחמירו מאוד עם השנים. האורולוגים שבדקו עם השנים- התקשו להבין את הבעיה ועוד פחות כיצד לטפל בה.
אובד עצות, לדעתי האישית- אני חשוב שיתכן שנגרמה בעבר (באותו אירוע לפני 10 שנים) פציעה שלא נרפאה באופן תקין, אולי בכלי דם, אשר הותירה כאב כרוני. אירועים שקרו לאחר מכן כנראה גרמו שוב ושוב לפתיחה מחדש של הצלקת/הפציעה הישנה שלא נרפאה היטב, מה שגרם שוב ושוב לדרדור הכאב הכרוני.
על אף שמדובר בהודעה בפורום- מה ניתן ועליי לעשות במצב כזה? מבחינת בדיקות נוספות לעשות, דרכי טיפול כלשהן? כפי שניתן להבין, מדובר במצב שפגע באופן קשה ביותר באיכות חיי. אודה מאוד למענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין30/09/2018אדס,
מצטער לשמוע על הסבל שחווית עד כה.
ברי לך שלאחר כל הרופאים ששוחחו עימך ובדקו אותך ממש, איני רואה איך אוכל לעזור לך בפורום זה....... האם נבדקת גם ע"י רופא נוירולוג ו/או כלי דם? אולי כדאי לנסות במקרים שכאלו, בלא תשובה מהרפואה הקונבנציונלית, מזור מרפואה אלטרנטיבית?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות נוספות
אדם08/10/2018תודה על תשובתך.
לרופא כלי דם מעולם לא הופניתי למרות שזה כבר שנים שקיים לי חשד שנזק בכלי דם במפשעה הוא הגורם למצבי (קשור בפרט בסימפטומים שאני מרגיש).
הייתי שואל אז בהמשך לתשובתך- האם כל רופא כלי דם מתאים לבירור על זה (או שעליי למצוא רופאי כלי דם המתמחה במפשעות/אורולוגיה לשם כך)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין16/10/2018מציע לפנות למומחה לכלי דם "כללי", לספר לו בטלפון בקצרה על הבעיה ואז לשאול אותו אם זה בתחום מומחיותו....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייל -וריקוצלה דרגה 1דניאל30/09/2018
בני חובש קרבי, לקראת סוף הטירונות.,כאבים באשכים.ימין בעיקר. לעמוד ללכת לשבת, מכאיב. רק בשכיבה הכאב נרגע
היה במיון היום, אובחן וריקוצלה בצד שמאל על ידי מישוש, US לא מצצא בצד ימין.
אני מבין עפי גת גורן, במחקר שפורסם, שזה דוצ ברוב המקרים.
שוחרר עם יומיים גימלים. יום שלישי חוזר
לבסיס עם כאבים עזים שכן לא טופל. ואפשרות שידרש לחזור לפעילות שכן אין עדות ויזואלית
לכאב, והנחת היסוד שלהם שהחיילים מתחמנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין30/09/2018דניאל,
לא כל כך הבנתי את השאלה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה רותח נשפך על אזור האשכיםאורי29/09/2018
שלום רב
כשישבתי במסעדה נשפך עלי תה רותח על האשכים ועל הפין.. זה שרף ממש, אבל לכמה שניות. תוך מספר דקות הגעתי לשירותים והחלפתי בגדים (זה כבר לא היה חם עד שהגעתי לשם). הלכתי לרופא והוא הביא לי משחה ואנטיביוטיקה בשביל שלא יחמיר, והכוויות הן דרגה 1.
ברצוני לדעת אם יכול להיווצר מזה נזק בלתי הפיך, בפוריות ו/או בתפקןד המיני...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין30/09/2018אורי,
להערכתי לא תהיה פגיעה בלתי הפיכה, כחששך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בצד ימין במפשעהיעקב29/09/2018
ד"ר שלום
אני בן 62
בחודשים האחרונים מופיע לי מדי פעם כאב חד בצד ימין בעיקר
בזמן הליכה .
יש לי ערמונית מוגדלת האם הדבר יכול להיות קשור לבעיה אורולוגית.
ד``ר דב אנגלשטיין30/09/2018יעקב,
להערכתי, כדאי להבדק אצל רופא כירורג כללי בשאלה של בקע מפשעתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא ב- mri אחרי ניתוח לפרוסקופי באזור הניתוחמודאג27/09/2018
בן 50+ , לפני 5 חודשים עברתי ניתוח בלאפ לשימור כליה לכריתת RCC בכליה שמאלית . הניתוח עבר ללא סיבוכים .עברתי לפני מספר ימים mri בטן תוצאות הפענוח העלו בי תמיהות רבות
וסימני שאלה וגם דאגה כפי שתבין בהמשך מפענוח mri לפני ואחרי הניתוח. כל הmri שעברתי היו עם ובלי ח"נ . נראה כאילו שום דבר לא השתנה אחרי הניתוח והציסטה והמוקד בסמוך לה נשארו באותו מקום .
אני לא רופא , אבל לא נראה לי שיכולה להיות הישנות בפרק זמן כה קצר של פחות מחצי שנה .
פענוח 2-2018 mri בטן כיוון כליות :
בכליה שמאל , באזור הבין קוטבי , באספקט ליטרי מודגמת ציסטה עם מחיצות עדינות ללא שינוי מהותי בהשוואה לבדיקה קודמת .
בצמוד לציסטה מוקד אקזוטיפי לטרלי כ- 1.1 ס"מ , עובר האדרה , גדל במקצת בהשוואה קודמת ( היה 0.7 ס"מ - חשוד כ- rcc.
בעקבות הממצאים ב-mri הנ"ל הוחלט על כריתת הציסטה ומקד בסמוך לה .
פענוח mri בטן אחרון ,9-2018
פענוח בהשוואה לבדיקה מ-2015 .
שתי כליות בגודל ומיקום תקין .
בגליה השמאלית בין קוטבי באספקט ליטרי מודגמת ציסטה עם מחיצות ומוקד אקזוטיפי סמוך בגודל 0.9 ס"מ גדל לעומת בדיקה קודמת (מ-2015 כאמור) , שעבר האדרה היקפית.
.הערה***: ה mri הזה 9-1018 נעשה בבית חולים אחר שמשום מה השוואה את הממצאים ל mri בטן ישן מ-2015 וזאת למרות שנמסרה לפקידת הקבלה דיסקים להטמעה מהשנתיים האחרונות . אין לי מושג מה הסיבה לכך ......
ונראה שהמפענח לא היה מודע בכלל לניתוח שעברתי (לא נראה לי שזה משנה משהו ). אציין שהmri האחרון אושר כבקשה רופא גסטרו שביקש לבדוק את המעי הגס והדק .
..
מצורף דוח ניתוח ופתולוגיה (RCC).
אשמח אם תשפוך אור על הממצאים ומה עליי לעשות ?
בתודה מראש מהמודאג
ד``ר דב אנגלשטיין30/09/2018שלום רב,
עם כל הרצון הטוב, איני יכול בפורום זה להכנס לפרטי הפרטים של המקרה אותו אתה מציג. אנא פנה לאורולוג (המנתח) המטפל בך על מנת לקבל הסבר מדויק לניתוח שעברת ומהות הממצאים בבדיקות הדימות שלאחר מכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין תחושה של שפיכהאלי27/09/2018
כבר כמה חודשים אני לא מרגיש את השפיכה... למה זה קורה?
ד``ר דב אנגלשטיין30/09/2018אלי,
בכנות, איני יודע.
כדאי בכל מקרה לגשת לאורולוג המטפל לשיחה + בדיקה גופנית.
להערכתי, יש להוציא מחשבון גם הפרעה עצבית....
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח וריקוצלה האם הכרחיאביעד25/09/2018
האם כשיש וריוקצלה חייבים לעשות ניתוח? זה לא מסוכן?
ד``ר דב אנגלשטיין30/09/2018אביעד,
מקום נרחב בכנסים אורולוגיים שונים מוקדש לנושא מתי יש להמליץ על ניתוח וריקוצלה, כך שאין תשובה כוללנית שאוכל לתת לך כאן.
כל ניתוח יכול שיהיו לו תופעות לוואי לא רצויות וסיבוכים. למרבית המזל, ניתוחים אלו אינם נחשבים מסובכים ותוצאתם בד"כ טובה בידיים אמונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר ניתוח להוצאת אבנים בכליותגל23/09/2018
שלום רב, בעלי עבר שלשום ניתוח להוצאות 2 אבנים מהכליה הימנית. מאתמול הוא סובל מכאבים בבטן התחתונה בצד ימין. אציין כי לפני שנה וחצי כבר עבר ניתוח כזה לאחר שנתגלתה אבן בכליה השמאלית - ולא סבל כך מכאבי בטן. האם יכול להיות שהסטנט לא נמצא במקום המדוייק ולכן הכאבים?
אין חום, היו מעט שלשולים שחלפו וההרגשה הכללית היא של חולשה וכאב.
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין30/09/2018גל,
כאב לאחר ניתוח שתיארת יכול לקרות, גם אם התומכון (stent) נמצא במקומו. אם הכאב יימשך ובוודאי אם יתגבר, אנא פני למנתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרות והדבקה למרות טיפול מניעתיהילי23/09/2018
שלום ד״ר
אני סובלת מעל שנתיים מדלקות חוזרות בדרכי השתן כתוצאה מיחסי מין. נוטלת טיפול מניעתי זינט לאחר יחסים. לאחרונה הטיפול המניעתי לא עובד ואני נדבקת מחדש בדלקת, זו הפעם השניה שאני מנסה טיפול אנטיביוטי מניעתי - הראשון היה עם מקרודנטין עד שהפסיק להשפיע. השאלה שלי האם יכול להיות שבן הסוג מדביק אותי? אותו בן זוג במשך 3 שנים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין30/09/2018הילי,
ראי נא אם לבן הזוג שלך סימפטומים של דלקת בדרכי השתן התחתונות..... אני מאמין שלא. בכל אופן הענין ניתן לבדיקה ע"י הרופא המטפל, כולל בדיקת שתן לחיידקים המועברים ביחסי מין.
אצלך, חשוב לקבל תוצאות תרביות שתן לפני נטילת אנטיביוטיקה ולתכנן את הטיפול המניעתי בך בהתאם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה בסקס אורגזמה מהירהמייק23/09/2018
אני סובל מאורגזמה מהירה ורוצה
לדעת איך מורידים את הרגישות מאיבר
המין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין30/09/2018מייק,
יש לכך מספר דרכים (כלומר אין "תרופת פלא") ועליך לפנות לאורולוג העוסק בנושאים אלו, על מנת להתאים לך את הטיפול. יש לשוחח גם עם תופעות לוואי אפשריות וכו'.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש שבר בפין?אמיר23/09/2018
שלום רב
אני בן 35
לפני מספר שנים עברתי ניתוח בקטע מפשעתי שעבר בהצלחה והבקע לא חזר
לפני שנה אוננתי באגרסיביות והרגשתי לפתע כאב חד במפשעה במשך כמה שניות ועבר מייד ולכן לא פניתי לרופא
לא היו לי תופעות נוספות כמו שטף דם
לאחר מספר שבועות חזרו לי מדי פעם כאבים שהזכירו את הכאבים שהיו לי בזמן שהיה לי בקע משפעתי
מאז מדי פעם אני סובל מכאב קל אחרי אוננות/סקס/ופעילות אירובית ( כאב עמום ולא חמור) מהמשפעה.
לפעמים אני מרגיש מין תחושה מוזרה לאחר שאני מאונן שהפין לא מחובר חזק למפשעה( זה קרה לי פעמיים השנה )
יתכן שיש לי שבר בפין ואני לא יודע על כך?
אם אתה חושב שיש צורך בפגישת רופא אני מעוניין להגיע אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין30/09/2018אמיר,
להערכתי, במצב עניינים זה אין תחליף לשיחה פנים אל פנים ובדיקה גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)