מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיקרוקלציפיקציות וסיכויים לחלות בסרטןגדי27/11/2018
האם זה נכון שלמי שיש לו מיקרוקלציפיקציות באשכים יש סיכוי גבוה יותר ללקות בסרטן? יש מה לעשות בעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין28/11/2018גדי,
נכון להיום התיאוריה היא שמיקרו הסתיידויות באשך אינן גורם סיכון להתפתחות סרטן האשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערמונית יכולה לגדול אחרי ניתוח?מיקי25/11/2018
האם ערמונית יכולה לגדול שוב אחרי שכבר נעשה ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין28/11/2018מיקי,
אם מדובר על כריתה עקב ערמונית שפירה, כן, חלק של הערמונית יכול לחזור ולגדול. בד"כ מדובר בתהליך איטי, שנמשך שנים ואך לעיתים רחוקות מגיעים למצב של צורך בהתערבות נוספת בגין סיבה זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה ערמונית מוגדלתעידן22/11/2018
שלום עשו לי סיטי בטן בגגל כאבי בטן תחתונה בסיטי רשום כבד שומני ומבולטת ערמונית מוגדלת מעט ביחס לגיל ככה רשום האם זה יכול לגרום לכאבי בטן התחתונה שיש לי כבר חצי שעה תודה בן 27
ד``ר דב אנגלשטיין22/11/2018עידן,
התכוונת באמת לחצי ש ע ה ??
אתה עדיין סובל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרןפאאאאאאאאאאאא
עידן23/11/2018חצי שנה הכאבים האלה סליחה התבלבתי האם הממצאים האלה יכולים לגרום לכאבי בטן תחתונה שיש לי בנסוף יש רעידות באשכים עשיתי גם אולורןסנד אשכים היה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין24/11/2018עידן,
לפי המתואר בבדיקת ה CT, לא נראה לי כי מצאנו את הסיבה לכאבי הבטן. למרות שהכל אפשרי ברפואה, על פניו, בגילך, לא סביר שכאבי הבטן המתמידים יהיו על רקע מחלה "אורולוגית".
מציע שתחזור אל הרופא שלך עם התשובה השלימה של ה CT .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך להודעה הקודמת שאלהרוי21/11/2018
האם מאספת כפולה בכליה, ערמונית עם הסתיידות, ציסטה באשך, צינורים נוזלים באשך....אחד מהם יכול להיות הגורם לכאב באשך ובצד שמאל בבטן ....מה שכמעט 15 שנה לא ידעו ממה הכאבים ?
ד``ר דב אנגלשטיין22/11/2018לא נראה לי סביר כי הממצאים שהזכרת הינם הסיבה לכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטסאונד אשכים ואולטראסונד כליות ושתןרוי21/11/2018
בערך 12 עד 15 שנה אני סובל מכאבים באשך שמאלי בטן שמאל תחתונה וגב תחתון , פעם אחרונה שנבדקתי היה בשנת 2006 ובשנת 2012 ולא מצאו כלום לא באולטסאונד כליות ודרכי שתן ולא באולסאונד אשכים ולא בסיטי בטן ואגן , מה שראו זה ציסטה מזערית אך ללא ממצאים בכליה שמאל, ציסטה 0.4 מ"מ באשך ימין ו 0.7 מ"מ באשך שמאל אך ללא ממצאים .
חוץ מזה הכל היה תקין.
היום עשיתי שוב בדיקה ולהלן התוצאות:
אולסטונד כליה ודרכי שתן:
כליה ימינית בגודל מבנה ומנח תקין, ללא עדות לגושים סולידים, אבנים או הדרונפרזיס
כליה שמאל בגודל מבנה ומנח תקין, ללא עדות לגושים סולידים, אבנים או הדרונפרזיס, רושם של מערכת מאספת כפולה.
כיס השתן בקיבולת טובה ותקינה.
ערמונית : בנפח 12 סמ"ק מכילה הסתיידות קטנה.
אולטסאונד אשכים
אשך ימין 14.4 בראש האפרדמיס נגע ציסטי בקוטרה 4 מ"מ.
אשך שמאל 16.2 בראש האפרדמיס נגע ציבטי 7 מ"מ
האשכים בגודל ומרקם תקינים.
ללא עדות להידרוצליה.
מסביב לאשכים הודגמו מבנים צינורים נוזלים כנראה ביטוי לוירקוצלה.
יש לבדוק בדיקת דופלר לבירור לפי צורך קליני.
אשמח לדעת :
1. מאספת כפולה מה זה ? האם מסוכן ואיך לא ראו בבדיקות קודמות כל השנים כי הבנתי זה משהו מולד ?אפשר למות מזה
2. ערמונית עם הסתיידות קטנה זה מסוכן ? מה זה אומר? אפשר למות מזה ?
3. מה זה צינורים נוזלים? ממה זה נוצר ?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין22/11/2018רוי,
תנוח דעתך, הבדיקות אינן מצביעות על מצב פתולוגי ואני שמח לבשר לך שאתה לא עומד למות.... ולשאלותיך:
1) מדובר במבנה אנטומי נורמלי. בדיקת הסונר (אולטרסאונד) אינה בדיקת הבחירה לאבחן זאת, והרבה פעמים אין לכך (לאבחון המדויק) כל חשיבות. שאל נא את רופאך....
2) לא מסוכן וממצא שכיח שאינו דורש כל טיפול
3) מדובר על ורידים, לעיתים מורחבים. הסבר מפורט יותר אתה מוזמן לקבל מהאורולוג שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת שפיכה והיווצרות דלקתשלום20/11/2018
האם מניעת שפכה יכולה לגרום לדלקת או לנזקים אחרים?
ד``ר דב אנגלשטיין20/11/2018שלום,
אם כוונתך ל"משגל נסוג", או במילים אחרות מניעת שפיכה רגעית ולא באופן קבוע , אני סבור שלא יהיה בכך נזק או כדי גרימת דלקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה שלא עוברת כבר שנתייםארז18/11/2018
שלום דר
אני בן 45 נשוי . לפני שנתיים קיבלתי דלקת בדרכי השתן קיבלתי ציפרודקס לשבוע עקב חיידק אי קולי . לאחר יומים התחיל לי כאבי תופת בקצה הפין ניגשתי לאורולג והוא עשה לי בדיקה רקטלית וקבע שיש לי דלקת בערמונית קיבלתי ציפרודקס לחודש . ומאז אני סובל מגירוים בפין ולפעמים באשכים . עברתי רופאי עור ובדיקות למחלות מין הכול תקין וכמובן כול סוגי המשחות למינהן .
השאלה שלי מה זה יכול להיות הגירוים שאני מרגיש פעם פנימי פעם חיצוני כול היום חוץ אשר אני ישן עלי לציןן שלא רואים כלום על עור הפין כדורים שנתנו לי בעבר אלטרולט פרמיקסון
היום אני מקבל ציפרלקס בהמלצת רופא משפחה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחת אותי
ארז20/11/2018?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין22/11/2018ארז,
ייתכן, כמו שאמרו לך, שמדובר בדלקת (כרונית) של בלוטת הערמונית. במצב שכזה יכולות להיות תקופות טובות וטבות פחות.
מקווה שאתה כיום בקופה טובה וקלה יותר מבעבר. בכל הרעה, אם תהיה, תוכל לפנות לאורולוג המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הליך הרחבת שופכהשרון18/11/2018
שלום,
בחודש מרץ האחרון עברתי הליך הרחבת שופכה בהמלצתך. מאז לאחר מתן שתן וצואה סובל מטפטוף שתן כואב במעבר מעמידה לישיבה (עד כחצי שעה מסיום ההשתנה), מתחושת דקירות רנדומליות לאורך הפין, ובקצהו תחושת שריפה ותחושה של שתן שזז בפנים הפין. סובל מהעניין כבר למעלה משנה. הייתי אצלך בפברואר 2018. בדיקות שתן, דם, US שארית שתן, STD, בדיקת רופא עור, CT אבנים- הכל תקין. ערמונית 10 סמ"ק.
התחלתי, בהמלצת רופא יועץ ברפואה משלימה, טיפול בדיקור סיני. לדעתו מדובר בכאב עצבי כתוצאה מפגיעה בסוגר/לאורך השופכה.
האם יש בדיקות דימות לא פולשניות בהן ניתן לבדוק האם ישנו נזק עצבי או פגיעה בסוגר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין18/11/2018שרון,
ככל שאני מפשפש במוחי הקודח, איני יכול לחשוב על בדיקה של השופכה שאינה פולשנית בצורה כזאת או אחרת.
לתחושתי, אינך זקוק לבדיקה פולשנית כעת. מציע לתת לטיפול בדיקור את זמן שלו ואולי תושג תוצאה משביעת רצון....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתשובה
שרון18/11/2018אם כך מדוע הכאב לאחר ההשתנה? הדקירות? טפטוף השתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני פצעים עגולים באשךרמי17/11/2018
נתגלו במקרה 2 פצעים עגולים באשך. בקוטר של 3 מילימטר .
אחד נראה יותר יבש.
לא כואב, לא מגרד.
ד``ר דב אנגלשטיין18/11/2018רמי,
מהתמונות נראה לי שלא מדובר בממצא פתולוגי הדורש טיפול.
אם תהיה הרעה, אנא פנה לרופא עור ומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות בודדות לאחר השתנה + נקוטוריהאלי14/11/2018
שלום,
בן 34 בריא בד"כ.
מזה הרבה זמן אני קם בלילה (בד"כ פעם אחת לפעים לא קם) להטיל שתן ומזה כשנתיים בסיום ההשתנה נותרות לי טיפות בודדות שבדכ יוצאות כשאני מתיישב (אין צריבה \ קושי \ בריחת שתן לאחר מכן)
פניתי על רקע התלונות הללו לאורולוג שהפנה אותי לבדיקות דם שתן (דברים שקשורים לסכרת, כנראה חשד שיש לי) וסונאר כליות ודרכי שתן. הכל יצא תקין. שארית 40 סמ"ק ערמונית 16 סמ"ק. כל השאר תקין.
האם ישנו צורך בהמשך בירור? אני מאד חושש מהבדיקות האורולוגיות הפולשניות..
אשמח לשמוע עוד חוו"ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין16/11/2018אלי,
להערכתי אין צורך בבדיקות נוספות פולשניות, בשלב זה. מצאת כבר פתרון אחד, לשבת על האסלה, אין בכך כל בושה. שנית, גם בעמידה, ניתן ללמוד, בסיום ההשתנה, "לסחוט" את השופכה על גייר טואלט....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סונר כליות דרכי שתןשושנה שמיר11/11/2018
בבדיקה מהיום,להלן תוצאות אולטרה סאונד:
כליה ימנית-ציר אורך 13.4 ס"מ, פרנכימה שמורה בחלק עליון בלבד.
בחלק האמצעי הודגמו שתי ציסטות בגודל 4.2 ס"מ ובגודל 2.4 ס"מ. בחלק תחתון ציסטה נוספת 2.5 ס"מ.
אין עדות לאבנים הינדרונפרוזיס.
כליה שמאלית- ציר אורך 11.6. ס"מ פרנכימה שמורה בחלק אמצעי בלבד.בחלק עליון הודגמה ציסטה 6.8 ס"מ עם מוקד אקוגני זעיר בגודל 0.7. ס"מ-ציסטה לא פשוטה.
הודגמו ציסטות נוספות, הגדולה 5.3 ס"מ נמצאת בחלק תחתון.
אין עדות לאבנים או הידרונפרוזיס.
שלפוחית השתן בעלת מילוי חלקי, אין ממצא גס.
לאחר התרוקנות-ללא שארית שתן.
אשמח לקבל חוות דעת ממומחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין16/11/2018שושנה,
נראית בדיקה בגדר הנורמה. אין צורך בבירור נוסף של הציסטות הפשוטות שבכליות. הציסטה הלא פשוטה ( נקראית גם "מורכבת") בכליה השמאלית, צריכה מעקב לא מסובך. אנא פני לאורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "חסימה" בעת מתן שתןדני2511/11/2018
שלום רב,
לאחרונה אני חווה מעין חסימה בזמן שהשתן מתחיל לעלות דרך צינור השתן. יש מעין כאב חד ברגע שהשתן מגיע לאמצע איבר המין, כאילו הוא חסום, אך ברגע שהשתן עובר את הנקודה הזו, השתן יוצא רגיל, בזרימה רגילה וללא כאבים נוספים.
ככל שאני שותה יותר, כך ה"חסימה" פחות כואבת. ככל ששותה פחות, היא יותר כואבת ויש ריח חריף יחסית של שתן.
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין16/11/2018דני,
על פי הדברים שאתה כותב, לא בטוח כי באמת קיימת חסימה של ממש לאורך השופכה. שתי הערות: (א) שתה יותר: גם בריא יותר וגם אתה אומר שחש טוב יותר עם שתיה מוגברת; (ב) אם בכל זאת תחוש עם הזמן הרעה במתן השתן, אתה מוזמן לפנות לאורולוג, אלא מה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל אורולוג
דני2516/11/2018אך מחפש חוות דעת שניה. לפי הנאמר כאן הוא חושב שמדובר בדלקת בערמונית ונתן לי אנטיביוטיקה לחודשיים. אני כעת חודש עם אנטיביוטיקה ומצבי שופר מעט אך לא נפתר. אשמח לשמוע מה דעתך גם על המסקנה שלו וגם על הטיפול שנתן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין18/11/2018דני,
קשה להתווכח עם הצלחה: אתה עצמך אומר שמצבך שופר, גם אם מעט. בכל אופן, מציע שבאמת תשתה יותר, דבר שעושה לך טוב סה"כ.... האבחנה של דלקת הערמונית מתבססת על בדיקה גופנית ובדיקות מעבדה, אני מניח שהאורולוג שלך ערך אותן כדבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמען האמת האורולךוג לא ערך אותן :O
דני2518/11/2018הוא קבע זאת על סמך הממצאים ששמע ממני בלבד, אותם רשמתי כאן.
כיצד מאבחנים דלקת בערמונית בבדיקות מעבדה/גופניות?
ומה עוד זה יכול להיות אם לא זה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני,
ד``ר דב אנגלשטיין20/11/2018מטרת הפורום היא לא ללמד רפואה וקשה לי מאוד לענות לך נקודתית ללא כל הממצאים. ככלל, אם איבדת אמון ברופא אחד, תוכל תמיד לפנות לאחר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עלי לעשות עם הבדיקות האלו?אבי כגן10/11/2018
בבדיקה pcr נמצא UREA.UREALYTICUM-PCR
חיובי.
M.HOMINIS-PCR
חיובי.
אין לי תופעות לוואי כלשהן.
אני גבר בן 55.
מה עלי לעשות?
צריך טיפול אנטיביוטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין16/11/2018אבי,
אני סבור כי טוב תעשה אם תטופל אנטיביוטית.
כעקרון, גם בת הזוג צריכה להיות מאובחנת ומטופלת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזים בזמן החלפת קטטרנוי09/11/2018
שלום,
אבא שלי בן 81, עם קטטר קבוע ארבע שנים ברצף, לא ניתן לנתח את הערמונית עקב מצבו הבריאותי (רופא מרדים לא אישר).
כל שלושה חודשים מוחלף לו הקטטר, ברוב המקרים בזמן ההתקנה של החדש הוא סובל מכאבים נוראיים ובלתי נסבלים, מגיע למצב של צרחות ממש...
אציין כי זה מתבצע אצל אורולוג מומחה והקטטר הוא 16 סיליקון.
יש משהו שניתן לעשות כדי להקל את הכאב? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין16/11/2018נוי,
האם הכאבים רק בזמן החלפת הצנתר?
האם שוחחו עימכם על אפשרות של צנתר על-חייקי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
נוי16/11/2018שלום דר',
כן, הכאבים רק בזמן ההתקנה של הצנתר. לפעמים יש לו גם רגישות בימים שלאחר מכן. חשבתי שאולי יש אפשרות להרדים מקומית בזמן ההחלפה.
לא דיברו איתו לגבי צנתר על חייקי. זה מותקן דרך הבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות וקושי להטיל שתןנגה08/11/2018
כבר כמה זמן שאני מתקשה להטיל שתן אחרי יציאה, רק אחרי 3 שעות יש שוב שתן, לפני כן ממש י שצורך במאמץ. מה הבעיה ומה הטיפול בה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין08/11/2018נגה,
אם קיימת גם הטלת שתן בעת הצאיה, איני רואה בעיה במתן שתן רק שלוש שעות לאחר מכן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)