מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה של שעה אחרי הפיפיאילנה07/05/2018
היי
בזמן האחרון קורה לי משהו מוזר
אחרי שאני עושה פיפי לא בזמן ההשתנה חרי שורף לי כזה מאים צריבה קלה שנמשכת עד שעה לפעמיםי ותר ולפעמים פחות.
בדיקות שתן ותרבית וSTD תקינות. U.S. תקין מה יכול להיות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן07/05/2018שלום אילנה
ככל הנראה קיימת דלקת קלה - ציסטיטיס - בכמות לא גדולה שלא התבטאה בתרביות. כתלות בגילך מומלץ על הגברת שתיה בכמויות קטנה בצורה תכופה, הוספת חמוציות יבשות או קפואות בכמות קטנה 4-5 פעמיים ביום, טיפול סימפטומתי בכדור סדורל שצובע שתן בכתום ולפי הצורך ניתן להיעזר בתוספים שונים שיכולים להקל על התסמינים. בהמשכות תסמינים מומלצת בדיקה אורולוגית. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 37 אך יש צורך
אילנה07/05/2018באנטיביוטיקה מלבד הסדורל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן07/05/2018באם תרביות שתן ללא צמיחה הייתי נמנע בשלב זה מטיפול אנטיביוטי ונעזר בטיפול צמחי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה ולדעתך
אילנה07/05/2018מה עדיף לקחת לקחת חמוציות בקפסולות מה שיש בסופר פארם או היבשות?
והאים זה יעזור? :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן09/05/2018מומלץ יבשות 4-5 בבוקר ו- 4-5 בערב
מהווה טיפול מונע שאמור בהדרגה להפחית ארועי זיהום עתידיים. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש נזק בהתאפקות לפיפי?בינה06/05/2018
היי
רציתי בבקשה לדעת ממומחה באמת האים שמתאפקים לפעמים "לעיתים קרובות," זה באמת יכול לגרום לנזק ואם כן לאיזה נזק? והאים גם לדלקות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן07/05/2018שלום בינה
תלוי מה דרגת ההתאפקות. התאפקות עד גבול מסויים אינה מפריעה לרוב אם כי נשים שנוטות לזיהומים - מומלץ להן להתרוקן כל שעתיים למנוע שגשוש של חיידקים. בקרב אלו שמתאפקים/ות מאד באופן כרוני מזה שנים ומתרוקנים/ות רק מספר מועט של פעמים ביום, הדבר עלול לפגוע במנגנון ההתכווצות של השריר של כיס השתן ולגרום להופעת אבנים ולפגיעה בכליות. לכן התאפקות יתרב לאורך זמן לא מומלצת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח המשלב טיפול בבקעים , צניחה של שלפוחית שתן ואסטטיקהטרי06/05/2018
יש לי הפניה לניתוח בקע מפשעתי דו צדדי. אני סובלת גם מצניחה של שלפוחית השתן האם ניתן לשלב ניתוחים בניתוח פלסטי לעיצוב אזור הואגינה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן07/05/2018שלום טרי
טכנית הדבר אפשרי, אך מעשית יש להתייעץ עם המנתח שלך לגבי אפשרות זו. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן לציטולוגיה X3חני06/05/2018
איך מבצעים את בדיקת השתן הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן06/05/2018שלום חני
מומלץ שהבדיקה לא תכיל את השתן הראשון של הבוקר, כלומר להטיל שתן ראשון בבית ורק בהמשך - שתן שני או שלישי - לעשות בכלי. אין צורך בצום. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אך לא הבנתי
חני06/05/2018מבצעים את זה רק פעם אחת או צריך מס' ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר בוריס פרידמן06/05/2018מבצעים 3 ימים ראשונים כל פעם לא שתן ראשון. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי ואם אני קמה בלילה פעם אחת
חני06/05/2018ונותנת את השתן של הבוקר זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן06/05/2018כדאי שתתייעצי עם הרופא שהפנה אותך אם זה בסדר מבחינתו ותוכלי להיעזר בו בכל שאלה עתידית נוספת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לאטרופיה כלומר ניוון האשכיםמל05/05/2018
שלום, בבדיקת אולטרסאונד נמצא אצלי וריקוצלה והידרוצלה.
השאלה שלי היא לא לגבי הבעיות האלה אלא לגבי משהו אחר.
הבנתי שוריקוצלה והידרוצלה שמלוות בכאבים חזקים שנמשכים שנים עלולות לגרום לאטרופיה של האשכים, כלומר ניוון האשכים. השאלה שלי היא כיצד ניתן לאבחן בבדיקה לא גופנית ניוון של האשכים? והאם דופלר אשכים זה אותו הדבר כמו אולטרסאונד אשכים?
והאם טיפול בהידרוצלה ווריקוצלה יפתור את בעיית ניוון האשכים?
חשוב לי לציין שנתגלתה אצלי בעיה בכמות הזרעונים התקינים בבדיקת פוריות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן06/05/2018שלום רב
חשוב לדעת מהי דרגת הואריקוצלה וההידרוצלה. באם הדרגה אינה קשה הסיכון לניוון האשך הוא נמוך מאד ולעיתים ניתוח אף עשוי להזיק ולהחמיר את הסיכון לניוון האשך. באם ספירת הזרע לא תקינה משמעותית ודרגת הואריקוצלה הינה בינונית ומעלה - יש מקום לשקול טיפול ניתוחי. ניוון האשך מתבטא בהקטנתו כך שניתן להעריך זאת אפילו במישוש פשוט. ביצוע אולטרסאונד (סונר בעברית) אשכיים - הינו לפי שיקול האורולוג שלך. מקווה שעניתי על שלל השאלות ובכל מקרה חשוב להמשיך להיבדק ולהיות במעקב אורולוג. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי שלא עובר כבר שנתייםארז04/05/2018
שלום דר בוריס כבר מספר פעמיים שפניתי אליך ןעזרת לי מאוד הסבל שלי שלאחר דלקת בדרכי השתן מלפני שנתיים שהתחיל לי כאב עצום בקצה הפין וגירוים אין סופים ונשאר אי נוחות גירוים ולפעממים כאב קל אבל בעיקר אי נוחות תמידית לאחר אין ספור אורלוגים ורופאי עור לכולם אותו תשובה שלא יודעים מה יש לי פעם דלקת בערמונית פעם לא . לאחרונה פניתי לרופא משפחה ואמרתי לו שכבר לא יכול עם הסבל הזה והוא אמר בו ננסה בדיקת הרפס וזה מה שיצא האם אומר משהו לגבי התסמינים שלי Herpes IgG Type 1
POSITIVE והסוג השני יצא שליל
עשיתי את כול הבדיקות שנותנים בקופה למחלות מין והכול תקין.
האם לדעתך שיכול להיות לי הרפס פנימי שלא רואים אותו מבחוץ וזה גורם לי לתסמינים כי על האבר אין שום דבר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן06/05/2018שלום ארז
אני שמח לשמוע שהכאב העצום והחש שהיה בעבר חלף וכרגע נותרו רק המיחושים. מיחושים אלו עלולים להימשך תקופה ממושכת עם עליות ומורדות לאורך הדרך. הרפס הינו נגיף שמתמקם על עצבים באיזור הגניטליה. ניתן להתייעץ עם רופא עור/רופא מומחה במחלות זיהומיות לגבי אפשרות למתן טיפול פומי (דרך הפה) אנטי-ויראלי אם כי הסבירות שהדבר יפתור את הכאבים הינו נמוך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד שלא עובר כבר שנתייפ
ארז06/05/2018שלום דר בוריס תודה שחזרתה אלי . הרופא משפחה התחיל לי טיפול אנטי וראלי ל10ימים כבר לוקח 4ימים ללא שיפור הוא אמר לא ננסה לא נדע בכול מקרה אני יעשה כול מאמץ להגיע אליך לחיפה אני מתל אביב . קראתי את התגובות אליך והיה לי ברור שאתה בנאדם לפני רופא ואולי תוכל לעזור לי . תודה על התשובה המפורטת שלך כי האורלגים שאני הולך כאילו אני מטרד בשבילם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ארז
ד``ר בוריס פרידמן06/05/2018אנא השלם שבועיים טיפול ולאחר מכן אשמח לפגוש אותך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים של דלקת חיידקית בערמוניתיעקב ב03/05/2018
דר שלום רב
לאחר טיפול של שבועיים ציפורדקס לדלקת חיידקית
שכנראה חלפה ברוך השם - אין תכיפות או דחיפות שתן קל חזרתי לעצמי
נשארו התסמינים בצורה ממש ממש, קלה ביותר כמעט וכלום
אך לאחר קיום יחסים כבר בפעם השניה השבוע ישנה תחושה של אי נוחות קלה ביום של קיום היחסים שחולפת בסוף היום לערך ממש ממש קלה ביותר
האם זה גם נכלל בתוך ההגדרה של התסמינים שלאחר הדלקת?
מודה מראש
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן06/05/2018שלום יעקב
התסמינים לאחר דלקת שמתבטאים בחוסר נוחות הן בדרכי השתן והן לאחר שפיכה הינם נפוצים ועלולים להימשך פרק זמן של חודשים לאחר הארוע החריף. כך עוד ואין החמרה והמיחושים נסבלים זה בהחלט סביר. באם תחול החמרה - מומלץ בדיקה אורולוגית חוזרת. שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת PSA לפי שיטה חדשה במכשיר ארכיטקטדני03/05/2018
בן 70. עד סוף שנת 2017 התוצאות היו סביב ה4ng בסוף ינואר בדיקה עם מכשיר חדש בשם ארכיטקט תוצאה של 6.5ng היום 3.5.18 בדיקה חוזרת והתוצאה היא 5.0 .כלומר ירידה . האם הערכים החדשים לפי השיטה החדשה אומרים שזה במרווח הנורמלי? אשמח לקבל תשובה מאורולוג שנחשף לשיטה החדשה!
ד``ר בוריס פרידמן06/05/2018שלום דני
בדיקת PSA גם בשיטה החדשה מושפעת מגורמים שונים ומגוונים החל מחשד לדלקת בשתן דרך שפיכה ב- 3 הימים טרם הבדיקה ואפילו משקאות קפאיניים ורכיבה על אופניים. עצם זה שגם בבדיקה החדשה היה מנעד גדול בין הבדיקה הראשונה לשניה מצביע על צורך ביצוע הבדיקה בתנאים אופטימליים. עצם זה שקיימת מגמת ירידה בין שתי הבדיקות זה מעודד, אך עדיין 2 הבידקות הינן יחסית גבוהות לגילך ולכן יש מקום לבדיקה אורולוית גופנית לנעריך את מרקם הערמונית כי בדיקת PSA אינה רגישה וחד משמעית מספיק לשלול גידול סרטני בערמונית כולל בערכה החדשה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת us לאחר ניתוח וריקוצלהחייל לאחר ניתוח02/05/2018
שלום, לפני כחודשיים עברתי ניתוח וריקוצלה בקשירה גבוהה.
בשל העובדה כי לאחר חודשיים מהניתוח עדיין כואב לי באשך השמאלי נשלחתי למיון להיבדק. שם עברתי בדיקת us ואלה התוצאות מהתאריך 2/4:
ממצאים:
האשכים נצפו בגודל ומרקם תקין דו צדדית
הודגמה זרימת דם בשני האשכים, חשד לזרימה מעט פחותה באשך שמאל בהשוואה לימין.
האפידידימיס אינם מעובים.
אין עדות לנוזל הידרוצלה.
הרופא במיון המליץ לחזור שוב על הבדיקה בשל התוצאה הלא חד משמעית.
ב27/4 נערכה בדיקה נוספת ואלו תוצאותיה:
אשך שמאל בגודל וצורה תקינים. מרקמו זהה לאשך השני. מספר נגעים היפואקואים זעירים (עד כ0.2 סמ) בתוך האשך. ללא זרימת דם ברורה בתוכם.
בהפעלת דופלר-תבנית הזרימה העורקית נראתה לא תקינה (איטית מדי) וורקיוצלה קלה משמאל.
מה משמעות התוצאות?
והממצאים באשך השמאלי שהופיעו תוך חודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן03/05/2018שלום רב
הממצאים הללו מתאימים למצב לאחר ניתוח. חשוב לדעת שהניתוח אינו מונע תמיד כאבים באיזור שעלולים להיגרם מסיבות שונות ונועד בעיקר לשפר ספירת זרע לא תקינה טרם הניתוח. חשוב שתיבדק לגבי ממצאים גופניים אצל האורולוג המטפל. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשך שמאל אחרי מאמץShay Sharon29/04/2018
לחייל לוחם יש כאבים באשך שמאל אחרי ריצה, בבדיקת אולטראסאונד נראית וריקוצלה קלה באשך שמאל בלבד (עד 0.28 ס"מ)
במבחן מאמץ קיים היפוך של כיוון הזרימה
האם זהו הגורם הנכון?
מה הטיפול המומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן30/04/2018שלום רב
מומלץ להיבדק אצל אורולוג צבאי להעריך התאמה של דרגת ואריקוצלה בבדיקה לדרגה בסונר. אם אכן קלה, לרוב טיפול ניתוחי לא משפר את הבעיה ומומלץ טיפול מניעתי במשככי כאבים וזאת רק לאחר בדיקה. בתור אחד שמבצע מילואים בתחום, ידוע לי על המצאות אורולוג צבאי לפחות פעם בשבוע במספר מוקדים בארץ ועם הפניה ניתן להיבדק אצלו. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה יכול לגרום לדלקת בשתן חלילה?סוזי28/04/2018
יש לי שאלה קצת לא נעים לי אך אשמח לתגובה:כאשר מקיימים יחסים הבנתי שעדיף להתקלח לפני ולעשות פיפי אחרי. אם אני מאוננת אם דבר כלשהו ועשיתי לפני צרכים(סליחה על הישירות). ונגבתי עם מגבון ולא שטפתי את המקום. זה יכול לגרום לדלקת בשתן חלילה?
ד``ר בוריס פרידמן28/04/2018שלום סוזי
אנא ראי תשובה מפורטת באתר השני. בהצלחה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר בוריס פרידמן - כשצריך אורולוג אמיתי חכם ומקצועייעקב בר27/04/2018
חבל לטייל את טיולי הסיוט בין אורולוגים מי שצריך אני ממליץ בחום!!!
שכל דרכייך יהיו סוגות בשושנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן27/04/2018תודה רבה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורדקס, תסמינים של דלקת חיידקיתציון ראובן26/04/2018
דר
לאחר שבועיים טיפול לדלקת ערמונית כתבת לי שלאחר הטיפול יישארו תסמינים קלים
האם יש משהו שאפשר לעשות נגדם?
תזונה שתייה כדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן27/04/2018שלום ציון
מומלצת שתיה מוגברת, להימנע מעצירות ומיציאות קשות וטיפול סימפטומתי בתסמינים לפי הצורך.
אין מניעה מפעילות גופנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שבועיים טיפול לדלקת ערמוניתציון ראובן26/04/2018
דר
לאחר שבועיים טיפול לדלקת ערמונית כתבת לי שלאחר הטיפול יישארו תסמינים קלים
האם יש משהו שאפשר לעשות נגדם?
תזונה שתייה כדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן27/04/2018בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות אגיסטן ובעיות בדרכי השתןנירוש20/04/2018
האים נרות אגיסטן יכולים לגרום לבעיות בדרכי השתן או משהו כזה?
ד``ר בוריס פרידמן22/04/2018שלום רב
כל טיפול באיזור המפשעה גורם לשינוי בפלורה שהינה הצמיחה הטבעית באיזור זה מה שעלול לגרום לתסמיני צריבה ותכיפות עד התנרמלות הפלורה. יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)