פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלות נוחות במדרגות וברכב
    חיה
    14/05/2019

שלום וברכה,
    אנחנו מחפשים עגלה לילד ראשון וחשוב לנו כמה נקודות, אשמח להמלצה לעגלות שעונות על כמה שיותר מהם:
    נוחה במדרגות
    גבוהה (גם האמבטיה וגם הידית)
    קלה- בעיקר בגלל המדרגות
    מתקפלת בנוחות לרכב- אנחנו יותר נוסעים מהולכים
    גגון גדול
    ריפוד נשלף לכביסה
    סל קל תואם
    נשכבת כמו שבריא לתינוק
    ותקציב סביר :)

אשמח מאד להמלצות,
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2019

שלום חיה,

לדעתי איי.בי.סי דיזיין סלסה מעולה לדרישות שלך. גבוהה גם האמבטיה וגם הטיולון, ידית מתארכת, מרווחת מאוד לתינוקות עם שכיבה מעולה בטיולון, גגוני ענק, גלגלים וקפיצים מצויינים. הקיפול נוח אך לא הכי קומפקטי, עדיין יחד עם טיולון נכנסת ל-99% מהרכבים. מחירה סביר וניתן לחבר עליה סלקל. היא לא הכי קלה במשקל אך בגלל ההנדסה שלה הגלגלים, הקפיצים והידית המשקל בכלל לא מורגש רק בהרמה לרכב.

אם רוצים מוצר קל יותר וקומפקטי יותר תצטרכו להתפשר על גובה העגלה. לדעתי הטייגר של בייבי בוס הכי עונה לדרישות כי מהקלות והקומפקטיות היא הכי גבוהה כי יש לה גלגלים טיפה יותר גדולים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות עגלת תאומים
    אדל
    14/05/2019

בס"ד בר"ה

שלום , מתלבטת בין 2 דגמים הקוקו ביבה והמונסטר 3
    חשוב לי שיהיו בדים נשלפים לכביסה או קלים לניקוי ועגלה חזקה לשטח כורכר במידה ויש המלצה על עגלה אחרת אשמח לראות תודה רבה ;)

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות עגלת תאומים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2019

שלום אדל,

בנושא הניוד לדעתי המונסטר עדיפה בגלל גלגלים איכותיים יותר ומערכת קפיצים הרבה יותר טובה.
    עגלה נוספת נוחה בדרך כורכר היא איי.בי.סי דיזיין זום אך כאן מדובר בעגלת רכבת ולא עגלת סייד ביי סייד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות פג /אפבייבי / מאמס&פאפס
    ספיר אברהמי
    14/05/2019

היי! (:

אני מתלבטת לגבי 3 סוגים של עגלות:
    1. פג פרגו דגם ypsi
    2. מאמס&פאפס דגם ארמדילו xtl3(חסרון שראיתי-נותנים רק שנה אחריות. האם זה מעיד על איכות המוצר?)
    3. appababy דגם ויסטה (יתרונות שראיתי- ניתן להתקין עליו מתאם ולהרכיב עליו 2 תינוקות חסרון- קיים רק בחנות אחת בארץ. האם כדאי להביא מחול?)

אודה לעזרתך(:

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2019

שלום ספיר,

1. אני פחות ממליץ, דגמי הבוק עם שדרוג לשלדת S עדיפים לדעתי. המושב לא נשכב למצב שטוח ביפסי ולכן לא ניתן לחתל או להשכיב על בטן, גם לא לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה אם נרצה.

2. לדעתי הפג עדיפה (הבוק), הן שוקלות כמעט אותו דבר כיום והפג נוחה יותר בניוד ומרווחת יותר לתינוק, טיפה יותר גדולה בקיפול אך לדעתי זה לא כלכך קריטי

3. אני פחות ממליץ על אפפה בייבי מאותה הסיבה שאני לא ממליץ על היפסי, בגלל המושב טיולון. כמוכן חיבור מושב נוסף זה גימיק לדעתי מכיוון שזה לא נוח לתינוק הגדול. כמוכן שאין יבוא סדיר לארץ זה בעייתי מבחינת שירות ואחריות!
    הייתי ממליץ על איי.בי.סי דיזיין סלסה 2019, עגלה די זהה שמציעה טיולון הרבה יותר טוב לדעתי עם שכיבה מלאה, יותר קלה, יותר צרה ברוחב הגלגלים, לדעתי בדים טובים יותר, אמנם אין אופציה לחבר עוד מושב אך כפי שציינתי לדעתי זה גימיק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת אחרי חודשיים
    גרי
    13/05/2019

אז אחרי חודשיים מישהו יכול לחלוק התרשמות/חוות דעת לגבי מקסי קוזי לארה?

לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת אחרי חודשיים

הוספת תגובה

• אפשר למחוק?

גרי
    13/05/2019

אפשר למחוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבטיה לקלח את התינוק?
    אנדריי
    12/05/2019

שלום קובי! לא מצאתי נושאים דומים בפורום. האם אפשר להתספק בקניית אמבטיית פלסטיק פשוטה ממקס סטוק כדי לקלח את התינוק או שמסיבות כאלה ואחרות אלו אמבטיות מסוכנות וצריך לחפש משהו יקר יותר וספסציפי?

לקביעת תור
    סגירה
    אבטיה לקלח את התינוק?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/05/2019

שלום אנדריי,

טכנית אין תקן מחייב לאמבטיות כך שבטיחותית קשה לי לתת חוות דעת בנושאי. מה שכן באמבטיות שבחנויות תינוקות יש מעמד ואז הקילוח יותר נוח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעילות הפלסטיק?

אנדריי
    12/05/2019

מה לגבי רעילות/חומרים שמשתחררים במים חמים (טמפ' מקלחת). ידוע לך משהו על זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/05/2019

שלום אנדריי,

לדעתי הטמפרטורה של המים לתינוק אינה רותחת מספיק לפליטת רעילות. יחד עם זאת, לצערי איני מכיר מוצר פלסטיק שהיצרן מצהיר עליו שאינו מכיל חומרים כמו ביספינול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גגון - ארמדילו פליפ xt 2
    רותם
    12/05/2019

שלום קובי,

תודה רבה על הפורום הנהדר.
    קניתי לפני כחצי שנה עגלת מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ xt2. הבנתי שהגגון ארוך אבל הם כנראה קיצרו אותו בהשוואה לדגם xt הראשון. לצערי גם בחנות לא שמתי לב שכאשר משכיבים את הטיולון לשכיבה מלאה, הכיסוי של הגגון ממש מינימלי. עכשיו העברתי את הילד לטיולון וזה ממש מפריע לי.

ידוע לך אם אפשר לקנות גגון ארוך יותר? ואם אין לדגם הזה, אולי גגון של דגם/חברה אחרת שיכול להתאים? כל פיתרון אחר שעולה על דעתך?

תודה רבה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    גגון - ארמדילו פליפ xt 2

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/05/2019

שלום רותם,

הייתי ממליץ לפנות ליבואן מיה בייבי, רק גגון מקורי יתאים. לא יהיה ניתן לחבר גגון אחר. יש אביזירם כמו שמשיה או מאריכי גגון שאולי יכולים לסייע. אפשר גם לתפור הארכה, אפשר לפנות לחברת הגלגל תיקון וחידוש עגלות תינוק (יש להם דף פייסבוק), הם יכולים לסייע בנושא כזה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל / עגלת דונה- בירור
    מימי
    12/05/2019

מה בקשר לעגלה ?

נשאל לפני מספר שנים כאשר הייתה חדשה מאוד וכעת מה אתה אומר ?

תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל / עגלת דונה- בירור

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/05/2019

שלום מימי,

התשובה שלי לא השתנתה כלכך. שהייה ארוכה בסלקל אינה בריאה לתינוק. לפני כמה שנים הטענה הייתה שזה לא בריא לגב בשל הזווית, לפני כשנתיים פורסמה כתבה של הBBC ששהייה ארוכה ברצף של מעל חצי שעה לא בריאה לנשימה של התינוק. מעבר לכך במבחן ריסוק המוצר קיבל דירוג טיפה פחות טוב מסלקלים של סייבקס או מקסי קוזי. אם מדובר בשימוש ליציאות קצרות מהרכב אז זה סלקל מושלם, אם היציאות מהרכב ארוכות אז אני פחות הייתי ממליץ. כמובן שיש לקחת בחשבון גם את זמן הנסיעה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לתנאים מאתגרים- בירור
    תמרה
    11/05/2019

שלום,
    אנחנו מחפשים טיולון לבת שבעה חודשים, שתהיה לו עבירות טובה, הצללה מצוינת (וגם הגנה מרוח חזקה), וקומפקטי למדי (שייכנס בתא מטען ממוצע). בעיקרון השתמשנו עכשיו בביבה טאי טאי שהשאלנו מחברים והוא עונה על כל הדרישות באופן מושלם, רק שאין לו פונקציה של פנים נגד כיוון הנסיעה, וזה ממש חסר לנו. יש לך הצעה חלופית לעגלה מתאימה? מעדיפים דגם לא חדש מאוד כדי שנוכל למצוא יד שנייה. תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/05/2019

שלום תמרה,

הטיולונים הדו כיווניים הם בדרך כלל עגלות, רובם מגיעים עם אמבטיה. לרוב אלו עם הגלגלים הגדולים גם כבדים.
    אם יש אופציה לרכוש מארה"ב יש את ואלקו סנאפ דו שזה בעצם טאי טאי דו כיווני. בארץ לצערי המותג לא נמכר.
    מהעגלות הקלות והקופקטיות הדו כיווניות הכי מומלצת לצרכים שציינת היא בייבי בוס טייגר, לצערי היא נמכרת רק עם אמבטיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות נוספות?

תמרה
    12/05/2019

האם יש לך המלצות נוספות מלבד הבייבי-בוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/05/2019

שלום תמרה,

לבי ולמיוס ששוקלות בערך כמו הטייגר יש גלגלים קטנים שלדעתי לא מתאימים לתנאים מאתגרים. אפשר גם לבדוק את ארמדילו פליפ XT3 אבל היא שוקלת כמעט 3 ק"ג יותר מהטייגר.
    גם פג בוק עם שילדת S יכולה עוד איכשהו לעבוד בדרך משובשת אבל מעבר לזה שהיא כבדה כמו הXT3 הקיפול שלה יותר גדול מכל העגלות שציינתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לבן שנתיים
    אבי
    10/05/2019

שלום,
    יש לנו כרגע לבן השנתיים כסא ברייטקס מרתון, רוצים להעביר אותו לאחיו הקטן.
    איזה כסא כדאי לקנות לבן השנתיים? או שכדאי לקנות כסא מרתון נוסף?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לבן שנתיים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/05/2019

שלום אבי,

הייתי ממליץ בגיל הזה ללכת על בוסטר עם רצועות כך שישמש עד גיל 8-12 שנים ויחסוך מכם רכישת בוסטר בעתיד.
    המומלצים לדעתי הם: צ'יקו מייפיט, גרקו נאוטילוס ואוונפלו מאסטרו. יש גם לברייטקס בוסטר טוב אך הוא יקר מהשלושה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות- בירור
    יעל
    09/05/2019

היי קובי,
    אנחנו מתלבטים בין כמה סוגי עגלות:
    1. joei chrome dlx
    2. joei chrome
    3. Mamas and Papas sola 2 2018
    4. ABC Design Circel ראבאנה 4

הרצונות שלנו מהעגלה הם נוחה לקיפול (עדיפות ליד אחת), גלגלים גדולים שיהיה נוח לעלות/לרדת מדרגות, סל בגודל סביר ומעלה, עדיפות לכמה שיותר קלה (למרות הנטיה לעגלות גדולות וכבדות), טיולון לשני כיוונים ונוחה לניוד.
    אם ישנן עוד עגלות שיכולות להתאים לקריטריונים שלנו נשמח לשמוע עליהן.
    נשמח לעזרתך, תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות- בירור

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/05/2019

שלום יעל,

נתחיל בזה שבג'ואי הייתי ממליץ על הDLX אז כבר פסלנו עגלה אחת.

אכן הלכת על רשימה של עגלות מעט כבדות מהממוצע עם קיפול גדול מהממוצע אך הרווח הוא נוחות ניוד עדיפה ולדעתי נוחות עדיפה לתינוק בעיקר בסירקל ראבנה.
    הראבנה מציעה את האמבטיה והטיולון הכי מרווחים, הגגונים הכי גדולים ונוחות הניוד הכי טובה מה-3 היא הכי כבדה ובעלת הקיפול הטיפה יותר גדול מה-3.
    הסולה הכי נמוכה אבל הקיפול שלה לדעתי הנוח יותר מה-3, אין לה קפיצים טובים ולכן יהיה קשה לעלות ולרדת מדרכות. היא הכי ותיקה מה-3 והוכיחה עד היום כושר שרידות יוצא דופן כך שמדובר במוצר איכותי, לדעתי יותר מהכרום ובהשוואה לסירקל קשה לומר כי הסירקל נמכרת רק כשנה.
    הכרום לדעתי הזולה מה-3, סה"כ עגלה טובה אבל לדעתי פחות מהשתיים האחרות.
    יש עגלות נוחות יותר לקיפול וגם קלות יותר אך לדעתי כבר הבנת שזה יבוא על חשבון הניוד או נוחות התינוק או גם וגם.

אפשר גם לבדוק את סלסה 2019 שיש גירסא שלה ב-3000 ש"ח שהיא בעצם ראבנה משודרגת. כמובן שזו קפיצה רצינית בתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי בוסטרים לילד בן 2.5
    אלונה בר
    09/05/2019

שלום
    יש לי ילד בן שנתיים וחצי, שוקל כ 12 קילו ובגובה של כ 90-92 סמ
    בעוד מס חודשים רוצה להעביר אותו לבוסטר ( מעבירה את הכיסא שלו לאחותו התינוקת בגיל שנה)
    אשמח לחוות דעת על ציקו מיי פיט

כמו כן מחפשת לקנות בוסטר לרכב של הסבים, שם נוסע לעיתים רחוקות. אשמח לחוות דעת על ציקו קיד פיט.
    כמו כן - באתרים שונים רשום שניתן לשימוש מ 13/14 קג וגובה 96, אך מומלץ מגיל 4. אז אם הילדי יענה על הגובה והמשקל הדרושים - לא מומלץ??

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/05/2019

שלום אלונה,

הקידפיט לא יתאים לו. דרישות המינמום עבורו הם גיל 3 שנים ומשקל של 15 ק"ג וצריך ששניהם יתקיימו.
    לגיל שלפני גיל 3 שנים צריך בוסטר עם רצועות ואני אפילו ממליץ גם לאחר גיל 3 ולמשוך עם הרצועות עד כמה שניתן כי זה פשוט יותר בטיחותי.

ההמלצות שלי הן: צ'יקו מייפיט, גרקו נאוטילוס או אוונפלו מאסטרו.
    גם ככיסא שני הייתי ממליץ על המאסטרו שהוא יחסית זול וטוב מאוד מבחינה בטיחותית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר לילדה בת שנה וחצי
    ליאת
    09/05/2019

היי,
    חג שמח.
    מאיזה גיל אתה ממליץ לעבור לבוסטר?
    הבת שלנו בת שנה וחצי, רוצים לקנות כסא נוס לאוטו שני. השאלה אם כדאי כבר לקנות בוסטר ף שימשיך גם כשתגדל ולא נצטרך לקנות כסא נוסף או לקנות עוד כסא מגיל לידה?
    במידה ואתה ממליץ על כסא רגיל, יש לך המלצות לכסאות בטיחותיים אך יחסית זולים?(ישמשו כרגע לנסיעות קצרות בלבד)
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר לילדה בת שנה וחצי

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/05/2019

שלום ליאת,

אם היא יושבת יציב והנסיעות לא יותר מדי ארוכות, משמע גם לא ישנה בכיסא אז אין בעיה לרכוש כעת בוסטר רצועות. הכי זול וטוב שיש הוא אוונפלו מאסטרו. אם רוצים משהו נוח יותר עם מעט שינוי זווית שכיבה אז גרקו נאוטילוס עדיף ומעליהם צ'יקו מייפיט שהוא יותר כיסא בטיחות אבל בפועל זה בוסטר רצועות עם שכיבה מעולה. בדיקה בזאפ מראה לי שהמחיר שלו כעת בכיסוח והוא די עולה כמו נאוטילוס ולכן הייתי ממליץ עליו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי הבוסטר של ברייטקס?

ליאת
    10/05/2019

תודה רבה על התשובה.
    מה לגבי הבוסטר קליק טייט של ברייטקס? מומלץ? מתאים לגיל שנה וחצי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/05/2019

שלום ליאת,

הוא גם בוסטר טוב אך לדעתי ומניסיוני בדרך כלל יקר יותר מהשלושה ולא טוב מהם ולכן לא רשמתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לילדה בת 3
    דנה
    09/05/2019

היי,
    אני צריכה לקנות לבת שלי בת 3 כסא בטיחות כי את הכסא שלה אני צריכה להעביר לבן שלי בן שנה יש לה כרגע כסא של שילב דגם פריה. המליצו לי על בוסטר על חגורות בטיחות. אז מה מומלץ בשבילה ואיזה כסא לקנות?

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לילדה בת 3

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/05/2019

שלום דנה,

תלוי בתקציב!
    הכי מומלצים לדעתי הם: צ,יקו מייפיט, גרקו נאוטילוס ואוונפלו מאסטרו. רשמתי בסדר יורד מבחינת מחיר. כן הייתי ממליץ לגיל הזה בוסטר עם רצועות, לגרקו והצ'יקו יש יתרון שמשך השימוש עם הרצועות בהם עד משקל גבוהה יותר מאשר באוונפלו מאסטרו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו עגלה הכי נוחה קלה ואיכותית?
    מיכל
    08/05/2019

שלום,
    אני עם בעיות גב ומעדיפה שהעגלה תהיה כמה שיותר נוחה, קלה וכמובן מטיבה ביותר לתינוק..
    אשמח אם תעשה לי קצת סדר- מה חשוב ומה פחות ואיזו עגלה מומלצת...ממה שאני קוראת כאן האם הבייבי בוס טייגר העדיפה ביותר?
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/05/2019

שלום מיכל,

ראשית חשוב מאוד לקחת בחשבון שברוב המקרים ככל שהעגלה תהיה יותר נוחה להורה משמע: יותר קלה, יותר קומפקטי וכו' כך זה בא על חשבון התינוק לדעתי. לדוגמא יש המון שקונים את היויו ניו בורן שהיא הכי קלה אבל לא מקבלים אמבטיה רצינית לדעתי, הטיולון חד כיווני ללא שכיבה מלאה, ללא מדרך רגליים מתכוונן, צר יחסית וחד כיווני. גם הגגון קטן וכך גם הגלגלים, שינוי המצבים עם שרוך שלדעי זהו מנגנון לא נוח.

הטייגר שוקלת 2.8 ק"ג יותר ומשקלה הכולל הוא 8.6 ק"ג שלדעתי זה נחשב קל וכבר מקבלים אמבטיה יותר רצינית ומרווחת, טיולון דו כיווני עם שכיבה וישיבה מלאים, תמיכת גב קשיחה , מדרך רגליים מתכוונן, שינוי מצבים עם לחצן, ידית מתכווננת, גלגלים גדולים יותר והיא גם גבוהה יותר להורה שזה מעולה למי שסובל מהגב. הקיפול מאוד נוח. לדעתי היא עונה מעולה לדרישות.
    עוד עגלות לבדוק: סייבקס מיוס, שוקלת כמו הטייגר אך הגלגלים קטנים יותר, הידית לא מתכווננת בגובה והטיולון מגיע עם תמיכת גב מרשת ולא פלסטיק שלדעתי זה פחות נוח.
    בוגבו בי, שוקלת טיפה יותר מהטייגר והמיוס, החסרונות בהשוואה לטייגר זה מחיר ואמבטיה יותר פשוטה.
    אבל אלו ה-3 שעונות הכי טוב לדרישות שלך.

אם היינו עולים במשקלים אז היינו מקבלים עגלות עוד יותר מרווחות עם אמבטיה וטיולון גבוהים יותר וגם גלגלים יותר גדולים (שזה יתרון רק למי שמטייל מעבר לדרכים עירוניות). אז כמובן הקיפול גדול יותר והטיפוס במשקל יהיה כעוד 3 ק"ג מעל הטייגר או המיוס. חשוב לציין שהטייגר והמיוס מאוד מרווחות ביחס למשקל שזה הישג הנדסי גדול לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחירי טיולונים - שאלה חשובה
    רוחמה
    08/05/2019

שלום,
    הייתי שמחה לשמוע על טיולונים יותר זולים..אם יש כאלה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/05/2019

שלום רוחמה,

א. זול מה המחיר הכי גבוהה שאת רוצה לשלם?
    ב. אם זה קריטי לך טיולון מיטריה עם 2 ידיות או טיולון קומפקטי כמו יויו?

מהזולים ההמלצה שלי לצ'יקו לייטוואי, הוא נמכר במחיר מגוחך ביחס לתמורה וולדעתי נוח יותר לתינוקות מאשר כל הטיולונים הקומפקטיים, מגיע עם גגון ענק, מעקה, שינוי מצבים עם לחצן והקיפול מיטריה שזה יחסית קומפקטי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה