פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס בליוס או בי 5
    שירן
    30/05/2018

היי .
    אני מתלבטת בין סייבקס מיוס או בליוס או בוגבו בי 5. מה היית ממליץ? חשוב לי קיפול אחיד בטיולון ושלא תהיה כבדה ולא הרבה התעסקות עם קיפולים. וכמובן שלא תתפוס הרבה מקום בבגז . תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סייבקס בליוס או בי 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    31/05/2018

שלום שירן,

מדובר ב-2 עגלות שרחוקות ושונות אחת מהשנייה בצורה משמעותית.

הבליוס רחוקה מלענות לדרישות שלך מכיוון שאחד החסרונות הכי גדולים שלה לדעתי הוא מנגנון הקיפול המאוד מסורבל. כמוכן לעומת הבי היא הרבה יותר גדולה לאחר הקיפול.
    לכן הבי עונה הרבה יותר טוב לדרישות שלך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל פבל או אטון 5
    ליטל
    30/05/2018

שלום קובי,
    אני מתלבטת בין שני סלקלים, מקסי קוזי פבל או סייבקס אטון 5.
    לאחר התייעצות איתך ובדיקה ברכב החלטנו לרכוש את עגלת סירקל ואני מעוניינת בסלקל שתהיה אפשרות לחברו לעגלה.
    בשלב ראשון אין לי כוונה לרכוש בסיס (איזופיקס) אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגמים גם מבחינת בטיחות ללא בסיס. תודה מראש על הסיוע.

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל פבל או אטון 5

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/05/2018

שלום ליטל,

בטיחותית אין הבדל, שניהם זכו לדירוג של 5 מתוך 5 כוכבי בטיחות.
    לסייבקס יתרון קל אם תחליטו בעתיד לרכוש בסיס, הוא נשאר עם אותו הדירוג בעוד בפבל הדירוג ירד ל- 4 כוכבים, עדיין בטיחותי מאוד.
    המלצתי היא לרכוש אחד מהשניים לפי פרמטריים אחרים שלא קשורים לבטיחות כמו:
    מי קל יותר מבחינת משקל, במי מהם יותר נח לחגור, מי מהם אשר זול יותר (כנ"ל בסיס זול יותר). בנוסף אני יותר אוהב את הגגון של האטון מכיוון שהוא לא מחובר לידית כמו בפבל, כך ניתן לשחק עם הגגון למעלה או למטה מבלי שנהיה תלויים בצורך לכוון גם את ידית הנשיאה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה שחורה בעגלה בחודשי הקיץ
    זואי
    29/05/2018

היי קובי
    אשמח לשמוע את חוות דעתך
    לא מדברת על ענייני טעם כמובן אלא על בטיחות.
    האם נכון הדבר שאמבטיה שחורה בעגלה תקלוט יותר חום בחודשי הקיץ וכן תדהה יותר מהר?
    רציתי לקנות עגלה שחורה וגגון אפור ( שיקלוט פחות חום) ואני חוששת שזה לא בטיחותי לתינוקי.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/05/2018

שלום זואי,

מן הסתם שחור קולט יותר חום אבל זה לא ממש משנה כי ההבדלים הם לא משמעותיים. גם בעגלה לבנה ההתחממות הפינימית עלולה לסכן תינוק, זאת בעיקר אם מכסים את האמבטיה בסדין/וילון/חיתול בד. יותר חשוב שיהיו פתחי איוורור לאמבטיה ואז תהיה סירקולציית אוויר, בנוסף חלק מהיצרנים עושים את הכיסויים העליונים כשהם מסנני קרינת UV ואז לצבע כלל אין משמעותית מכיוון שיש מבודד בתוך הבד.
    לכן אין מה לחשוש מבחינה בטיחותית, כן יש להקפיד לא להסתובב בשמש יותר מדי בשעות החום. אם תרשמי שם של דגם אוכל לברר אם הוא עם מסנן UV ואם יש לו פתחי איוורור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

זואי
    30/05/2018

מדברת על בוגבו פוקס החדשה.
    לגבי דהיה? לא רוצה להשקיע המון כסף בעגלה ולהתבאס מנזקי השמש השאלה אם אכן זה מסנן קרינה
    אמתין לתשובה
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/05/2018

שלום זואי,

גגוני הפוקס אכן מגיעים עם מסנן קרינה. מניסיוני שחור פחות דוהה, הצבע היחידי שדוהה מהר לדעתי הוא ג'נס כחול וגם יהיה יותר נכון לומר שהוא משתפשף ואז מאבד צבע.
    היתרון בצבע כהה שפחות רואים לכלוך. החיסרון שברגע שיש דהייה (שלרוב נובעת יותר מכביסה, בעיקר לא נכונה) נראה זאת יותר מהר מאשר על צבע בהיר. מניסיוני הבדים של בוגבו איכותיים ואינם דוהים מהר או אם בכלל בטיפול נכון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרון מומלץ למיטת מעבר
    רוני
    29/05/2018

שלום .
    אני מתלבטת איזה מזרון למיטת מעבר לקנות . מצד אחד המזרנים הזולים שראיתי שיש לקנות נראים לי לא בריאים אורתופדית .ומצד שני מיכיוון שהמזרן לא עובר למיטת יחיד בהמשך . אז נראה לי חבל להשקיע סכום גבוה של אלף ש״ח פלוס לתקופה קצרה יחסית . בנוסף אני רוצה מזרון שאין בט חומרי בעירה . מה היית ממליץ לי לעשות ? תודה תודה רוני

לקביעת תור
    סגירה
    מזרון מומלץ למיטת מעבר

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום רוני,

לצערי למיטות מעבר אין ממש פתרון, יש 3 סוגי מזרנים.
    מזרן מאוד פשוט מספוג צהוב (ללא מעכבי בעירה) וכיסוי בד.
    מזרן עם ספוג ירוק (עם מעכבי בעירה) וציפוי שעוונית ומזרן דומה עם כיסוי בד רשת.
    בסך הכל השניים האחרונים זהים למזרנים הכי בסייסיים ותקניים שיש למיטת תינוק. היות ולמעבר אין צורך בתקן הם לא תקניים אבל מיוצרים באופן זהה לאלו התקניים רק במידות שונות.

ההמלצה שלי לרכוש את אחד משני המזרנים האחרונים, זה כפי שציינת לתקופה קצרה ובמיטות נוער יש כבר המון אופציות מעולות ואורטופדיות יותר כמו גם דגמים ללא מעכבי בערה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השוואה בין טיולונים - יתרונות וחסרונות
    חנה
    29/05/2018

שלום, אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של איזיבייבי מקסי לcapri של gobaby (דגם עם ידית אחת)
    תודה מראש!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום חנה,

המקסי לדעתי הרבה יותר נח בניוד (בעיקר עם משקל תינוק בטיולון), יותר מרווח, יותר קל לקיפול. הקאפרי יותר קל. מבחינת גודל קיפול הם די זהים ואם יש הבדלים הם יחסית זניחים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו בוק או סלסה
    שירה
    29/05/2018

שלום קובי,
    אנחנו מתלבטים בין הפג פרגו לבין הסלסה
    את הפג ראינו במציאות את הסלסה עוד לא (קראתי המלצות עליה ממך, כאן)
    1.קבלנו במתנה סל קל של מקסי קוזי והבנו שהוא לא יתאים לפג. האם זה חיסרון גדול לדעתך? לסלסה הוא יתאים?
    עד כמה מלבישים סלקל על השלדה מנסיונך?
    2. מה עוד יש לך לומר בהשוואת שתיהן? הכי חשוב לנו כמובן הנוחות של התינוק. שנינו בגובה ממוצע, גרים בעיר עם מדרכות סבירות, יש לנו רכב, ומעלית תהיה בקרוב בעז"ה.
    ההצעה שקבלנו על הפג היא 4050 שח, כולל : סל שכיבה,מזרון של פג לסל שכיבה,טיולון ותיק תואם. ושדרוג לשלדת s (כרגע חסרה הs 51)

ואם יש לך המלצה על עגלה נוספת, נשמח!

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו בוק או סלסה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום שירה,

בסה"כ אני חושב ששני העגלות מעולות.
    לסלסה יתרון בנוחות הניוד, בעיקר בעליה וירידה ממדרכות. כפי שציינת ניתן לחבר סל קל, ניתן להסתדר גם ללא היתרון הזה אך יש נוחות מסוימת שתינוק נרדם בנסיעה ומבלי להעירו ניתן לנייד אותו מהרכב, דרך העגלה היישר למיטה. האמבטיה בסלסה ניתנת לקיפול ובפג רק בדגם הפופאפ ניתן לעשות זאת. לדעתי הרבה יותר נוח לחבר ולפרק את האמבטיה והטיולון לשלדה או מהשלדה בסלסה.
    הסלסה יותר זולה. גם המזרן של הסלסה טוב בהרבה מזה של הפג, מושב הפג קשיח יותר ולכן לדעתי מצריך רכישת מזרן.
    מצד שני הפג טיפה יותר נוחה בקיפול, יותר קומפקטית, יש פער ברוחב של 11 ס"מ ולכן במעברים צרים לפג יהיה יתרון.

ההמלצה שלי היא לשים בכל עגלה משקל של לפחות 9 ק"ג, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה/מדרגה מספר פעמים. לנסות לתפעל לבד (לחבר אמבטיה וטיולון, לשנות מצבים וכו'), לנסות לקפל לבד, לבדוק ברכב. לאחר מכן תוכלו לקבל החלטה מושכלת מה נוח לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתאם לסקל מקסי קוזי

שירה
    30/05/2018

תודה רבה על התשובה,
    ידוע לך האם מתאם של עגלת פג יתאים לכל סוגי הסלקלים של מקסי קוזי או שצריך מתאם מיוחד? מה המחיר של מתאם כזה?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/05/2018

שלום שירה,

כל עוד זהו מתאם של מקסי קוזי הוא מתאים לכל דגמי מקסי קוזי, סייבקס וחלק מדגמי ג'ואי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עריסת CoZee האם מומלצת?
    רותם
    29/05/2018

היי קובי,
    מה דעתך על העריסה החדשה שיציאה CoZee ?
    האם היא בטיחותית? עשויה מחומרים טובים? איך המזרן שלה? אין לה גלגלים האם לדעתך זה חיסרון משמעותי?
    או שעדיף ללכת על העריסה הפשוטה מעץ (לא המתקפלת)?
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    עריסת CoZee האם מומלצת?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום רותם,

כל עוד היא אושרה על ידי מכון התקנים היא אמורה להיות בטיחותית ולכן מומלץ לבדוק שיש לה אישור מכון התקנים.
    לגבי המזרן, עד גיל 3 חודשים אין צורך במזרן מתוחכם אך מכיוון שהיא גדולה והרוב ישתמשו גם מעבר כן ורצוי מזרן נושם.
    היתרון הכי גדול והסיבה העיקרית שצריך עריסה ולא מיטה לדעתי הם הגלגלים. אין בעיה להתחיל מראש עם המיטה אך העריסה מציעה לנו יתרון של אוחב צר, לכן אני יכול להרכיב אותה ליד מיטת הורים ולנייד אותה בבית. לדוגמא אני יכול להרדים את התינוק בסלון, בנוחות שלי ולאחר מכן להעביר בקלות לחדר שקט. הקוזי צריכה להיות קבועה ולכן אני לא מוצא שום סיבה לבזבז עליה כלכך הרבה כסף כי מיטת תינוק עושה את אותו הדבר!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירקל ראב 4 או וויפר סילבר קרוס
    יוכי סמי
    28/05/2018

שלום רב
    אני מטלבת בין הראב 4 של אי בי סי דזינג לסילבר קראוס .בעיקר מפריעה לי בראב 4 שהיא לא מוכרת כל כך בארץ ובחו"ל . מצאתי ביקורות רק על הסלסה ויש הרבה אנשים בחו"ל שיש להם בעיה עם הגלגל הקדמי של הדגם סלסה שהוא הדגם היוקרתי של אי בי סי דזינג אז אני אומרת אם זה ליוקרתי מה לצפות מה ראב 4 ב2000 שח? הסילבר קרואס נותנת לי רוגע בגלל שהחברה מאוד מוכרת בעולם אבל אני דואגת כי האמבטיה קטנה והטיולון לא נשכב ל180.. האם זה משמעותי או שאפשר להעביר תינוק לטיולון שלה לפני גיל חצי שנה?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום יוכי,

לגבי סירקל, אין בינה ובין הסלסה קשר טכני, מדובר במבנה שלדה אחר. גם התקלה עם הגלגל של הסלסה נובעת בעיקר מטעות של המשתמש. בניגוד לישראל ברוב העולם התקנת/הרכבת העגלות מתבצעת על ידי הצרכן ולסלסה (בניגוד לסירקל) יש גלגלים קדמיים אחד לצד ימין ואחד לצד שמאל, כאשר מישהו שמתעצל לקרוא את ספר ההוראות מרכיב יש 50% סיכוי לטעות ולהרכיב הפוך את הגלגלים ולכן יש תלונות מכיוון שהם לא מתפקדים כפי שצריך כי הם אינם במקום הנכון להם. לכן גם אם רוכשים את הסלסה אין מה לדאוג כל עוד ההרכבה נכונה. כמובן שהעגלות מצריכות גם טיפול תקופתי כמו רכב ואחת לשנה מומלץ לגרז את הגלגלים הקדמיים בכל עגלה של כל יצרן!
    בנתיים הראבנה נמכרת כחצי שנה בארץ ועד היום אין תקלות לגבי אף חלק בעגלה ולכן לדעתי אפשר להיות רגועים בכל הקשור לאמינות.
    אני פחות אוהב את הסילבר קרוס מכיוון שכפי שציינת האמבטיה צרה, בניגוד לראב 4 הטיולון לא נשכב למצב ישר אלא לתנוחת עירסול (כמו בסלסה) ולכן מתאים רק מגיל חצי שנה, לכן אם האמבטיה תהיה צרה לפני כן יהיה בעייתי להעביר לטיולון, בסלסה האמבטיה עצומה כך שאין סיכוי שהיא לא תתאים לפני גיל חצי שנה גם לתינוק באחוזון הכי גבוהה. בנוסף הבדים מתאימים יותר לאקלים הבריטי ופחות לישראלי. כמובן שיש פער עצום במחיר אבל מן הסתם השלדה, איכות הצמיג בסילבר והגימורים יותר יוקרתיים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויסטר 2 המלצות ודיס המלצות
    נועה
    28/05/2018

אנחנו עדיין בשלב של האמבטיה ומרוצים חלקית.
    1. הגגון לא נפתח מספיק ולכן צריך לעיתים לתלות חיתול בד בכדי להצל על התינוק.
    2. האמבטיה אינה מתרוממת ולכן קצת בעייתית בשלב שלפני המעבר לטיולון.
    3 יש עגלות שניתן לקפל יחד עם האמבטיה, ולא כך באויסטר.

חוץ מיזה, היא קלה, מתקפלת בקלות, ניתן לתמרן בקלות, ומרווחת מאוד

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום נועה,

1. לא מומלץ לשים חיתול על העגלה, זה עלול לסכן את התינוק!
    2. לא קריטי, הטיולון יכול לשמש מגיל צעיר יותר מחצי שנה ולכן ניתן לעבור עליו מתי שמרגישים שנכון.
    3. די מיותר הגימיק הזה כי אף אחד לא מקפל עם האמבטיה, הרבה יותר פשוט לנתק את האמבטיה (פעולה שלוקחת 3 שניות) ולקפל את השלדה בנפרד, גם חלוקת המשקל וגם ההכנסה לרכב הרבה יותר קלים.

אני חושב שהחיסרון הגדול ביותר של הדגם הוא שהקיפול יחד עם הטיולון ענק ולא יכנס לרוב הרכבים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה היתרון והחיסרון של כל דגמי הסייבקס
    חן
    28/05/2018

היי קובי , מאוד אהבתי את הדגמים של הסייבקס אבל אנחנו מאוד מבולבלים לגבי ההבדל בין שלושת העגלות איירס, בליוס ומאיוס.. חוץ מהמחיר לא הצלחנו להבין מה היתרון והחיסרון של כל אחת מהן

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום נועה,

קשה לי לענות מכיוון שלא הצגת רשימת דרישות. ההבדלים הם רבים כי כל דגם תוכנן לסוג הורה אחר. המיוס תוכננה בעיקר להורים שמחפשים את הנוחות שלהם: קלה, מתקפלת קטן וקומפקטית.
    האייריס יותר מרווחת לתינוק אבל גדולה יותר בקיפול וכבדה יותר. הבליוס והאייריס נוחות יותר בניוד. הבליוס היא בין לבין, יחסית צרה ולכן יותר קומפקטית מהאייריס, לדעתי הכי פחות מוצלחת מבין ה-3 מכיוון שהיא מאוד מסורבלת לקיפול, הנדסת האנוש שלה לא חכמה כי המושב במצב שוכב יוצא מעבר לידית וזה פחות נוח להתנייד כך ולא יהיה ניתן לתלות תיק על העגלה.
    באופן כללי אני חושב שלכל דגם של סייבקס יש מוצר מקביל טוב יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לגביי הסייבקס מאיוס

חן
    03/06/2018

אוקי תודה !
    אנחנו ממש אהבנו את הסייבקס מאיוס, נראת קלה וקומפקטית אך היא מאוד יקרה, אין לי בעיה להשקיע בעגלה יקרה כל עוד אני יודעת שהיא תחזיק גם לילדים הבאים בעה.. השאלה מה מידת החוזק שלה כי היא נראת מאוד עדינה ... מה לגבי איכות הנסיעה שלה במדרכה של העיר או על הדשא?

איזה מוצר מקביל היית ממליץ במקום המאיוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/06/2018

שלום חן,

קשה לענות כי היא די חדשה בשוק, עניין החוזק מתוודא רק לאחר מספר שנים בשוק. אני פחות אוהב את הרשת שממנה עשוי המושב וזה לדעתי עקב האיכלס שלה בכל מה שקשור להשרדות לאורך זמן ארוך.
    לדעתי הבי 5 הוכיחה את עצמה בדורות הקודמים כעגלה שמשרתת לטווח ארוך, דומה למיוס ברוב הפרמטריים אך יותר יקרה אם כי לא בהרבה.
    עגלות כאלו עם גלגלים קטנים יסעו על דשא אך יצריכו מאמץ פיזי לא קטן. הן בנויות לטיולים בקניון ומדרכה סדירה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביבה M בתור עגלה לניובורן
    תמר
    28/05/2018

שלום
    ראיתי את מה שכתבת בנוגע לביבה M בתור טיולון. רציתי לשאול מה דעתך בתור עגלה לניובורן. אני מתרשמת מאוד מהמחיר, מהמשקל ומסל האחסון הגדול שיש לעגלה. אני מבינה שאין אמבטיה ושלא ניתן לסובב את התינוק עם הפנים להורה, ותוהה עד כמה שני הדברים האלה משמעותיים. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    ביבה M בתור עגלה לניובורן

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום תמר,

כעגלה אני חושב שזו קנייה גרועה, זו דעתי לפחות. אני מאוד בעד שיהיה טיולון דו כיווני עד גיל שנה + זאת לפי מחקרים, יש לכך השלכות על התפתחות התינוק. לכן גם אם רוצים לוותר על האמבטיה עדיין אני חושב שעדיף לרכוש עגלה שהטיולון שלה דו כיווני. למרות שגם לאמבטיה יש יתרונות מסויימים שאני ממליץ לא לוותר עליהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת עגלה לילד שלישי
    ‫שני כהן‬‎
    28/05/2018

שלום קובי והמון תודה מראש!
    מחפשת עגלה לילד שלישי (מתוכנן כאחרון :)...)
    קומה שלישית בלי מעלית...
    בגאז' ענק אין בעיה...
    תקציב - לא מוגדר אבל אם אפשר מעדיפה לא מהיקרות...
    האם יש עגלה שתתאים מגיל 0 ועד הסוף או שעדיף לפצל?

תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת עגלה לילד שלישי

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום שני,

עגלות כמו בוגבו בי, ארמדילו פליפ XT2 או סייבקס מיוס יהיו נוחות מאוד לך מכיוון שהן קלות ומתקפלות קטן, כך שלקומה 3 יהיה קל לשאת אותן. ניתן למשוך איתן עד הסוף אך מניסיוני הרוב יעדיפו לרכוש עוד טיולון, גם כי טיולונים הם מוצר די קל והרבה יותר קומפקטי וגם כי המחירים יחסית נוחים. לכן הרוב מעדיף לעבור/לרכוש עוד טיולון אך אין זו חובה.
    כמוכן כפי שאני מציין תמיד, בעגלות שציינתי בגלל משקלן היחסית קל וגודלן היחסית קטן יש פשרה על נוחות התינוק. אם נרצה עגלות נוחות ומרווחות יותר לתינוק נאלץ להתפשר על מוצר גדול יותר וכבד יותר שזה לדעתי בעייתי מאוד לעלות לקומה 3 ללא מעלית ובעגלות כאלו יש סבירות יותר גבוהה שתרכשו עוד טיולון למרות שגם כאן אין חובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה למטוס פג פרגו פליקו האם זה אפשרי ?
    ג`ני
    28/05/2018

הי האם ניתן לטוס עם הטיולון הנ"ל? האם ייכנס לכלוב מטען או שיהיה ניתן לעלות למטוס ? למען הסר ספק: אני ממש מנסה להמנע מקניית אחד נוסף הילדה כמעט בת 4 .
    תודה רבה מראש

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום ג'ני,

עגלה כמו הפליקו לא תורשה לעלות איתך לטיסה אלא רק בתא המטוס, לא כזה נורא אם דואגים לעטוף/לארוז כמו שצריך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכב מיני ועגלת תינוק
    אלון
    28/05/2018

שלום וברכה
    אני ואשתי מעוניינים לקנות רכב
    הולך להתווסף לנו ילד ראשון למשפחה
    אנחנו מעוניינים ברכב מיני
    השאלה אם יש עגלות של תינוק שנכנסות לרכב מיני? או שאני אצטרך רכב משפחתי בעצם?
    אם כן אילו עגלות מתאימות?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    רכב מיני ועגלת תינוק

הוספת תגובה

• הרכב שאנחנו רוצים הוא דייהטסו סיריון

אלון
    28/05/2018

או I10 אם חייב שיהיה יותר גדול..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2018

שלום אלון,

יש מספיק עגלות שנכנסות לרכבים האלו, כמובן שיש לקחת בחשבון שהם יסתמו את כל תא המטען ולא ישאר מקום לדברים נוספים, כמוכן יש לקחת בחשבון שאם בעתיד יהיו 2 ילדים הרכב כבר פחות יתאים.
    העגלות המומלצות לרכב קטן הן לדעתי: בוגבו בי 5, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT2 או סייבקס מיוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה

אלון
    13/06/2018

היי קובי
    תודה על התשובה
    העגלות שרשמת הן די יקרות ולא עומדות כ"כ בתקציב
    ראיתי ביקורות ממש טובות על ‏עגלה משולבת Joie Chrome
    מה דעתך? היא תכנס לדייהטסו סיריון?
    ומה דעתך על Babyzen YOYO ?
    תודה :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/06/2018

שלום אלון,

הכרום לדעתי עגלה שנותנת תמורה מצויינת לכסף. אני חושב שהיא תיכנס לרכב (ממליץ מאוד לבדוק טרם הרכישה) יחד עם זאת יש לקחת בחשבון שגם אם תיכנס, עדיין זה יצריך מאמץ פיזי רב יותר ולא ישאיר מקום כלל בתא המטען. עגלה מקבילה לכרום עם קיפול בגודל די זהה זו סירקל ראבנה שלדעתי מתקדמת יותר ובאותו טווח מחיר. הקיפול די זהה לכרום ולכן היא סובלת מאותו חיסרון בעצם.

אני לא ממליץ על היויו, בראש ובראשונה בגלל שאין לה טיולון דו כיווני. ישנם עוד גורמים אך לדעתי זה לבד גורם מספיק.
    מומלץ שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + ולכן אני ממליץ על עגלות שבהן יש טיולון דו כיווני. מעבר לכך לטיולון דו כיווני יש יתרונות רבים ביומיום לדוגמא אם יש שמש, רוח, רוחב ואבק לכיוון פני התינוק, הופכים את המושב והכל הופך להיות בגב התינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבט בין Armdilo ל-Joie Chrome

אלון
    17/06/2018

היי קובי
    תודה על המענה המסור
    ניסיתי לצמצם את הדגמים ואני מתלבט בין הארמדילו לג'וי כרום
    האם מבחינת הגודל הם זהים? מה ההבדל ביניהם?
    בעלות אני רואה שיש הבדל גדול.. אך האם בגודל גם? או שזה די דומה? כי אני רוצה משהו קומפקטי שייכנס לסיריון
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/06/2018

שלום אלון,

הפליפ קטנה יותר לאחר קיפול בכ- 30% ולכן יותר יעילה לרכב כמו סיריון. החיסרון המרכזי הוא המחיר. כפי שאני ממליץ תמיד, שווה לבדוק אם ואיך הכרום נכנסת. אם אתם רואים שזו התמודדות ברת ביצוע מבחינתכם אז הכרום תהיה עדיפה בעיקר בגלל המחיר הזול שלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על טיולון ניקימוושן
    רותם
    27/05/2018

היי קובי,
    תוכל בבקשה לעזור לי עם חוות דעתך על עגלה זו? (מצורפת תמונה). ואיך היא בהשוואה לטאי טאי? כי הן נראות לי באותו הסגנון.
    תוכל לומר לי מי מייצר אותה טאיזו מהשמיים יותר עמידה?
    תודה רבה :):)

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן :)

רותם
    27/05/2018

ראיתי שיש לו קפיצים הגלגלים הקדמיים. לא ברור מה עם האחוריים ואם אין האחוריים האם זה כך גם הבייבי ג'וגר ובטאי טאי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/05/2018

שלום רותם,

לכל העגלות בסגנון הזה אין קפיצים ממש טובים. ניקימושיין הוא מותג אוסטרי אך מיוצר בסין.
    לדעתי בסגנון הזה הטאיטאי עדיפה, היא קלה יותר, נוחה יותר בניוד ויש לה יתרון בקיפול כאשר בגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים, זה שומר על בד סטרילי ונקי יותר אך בעיקר מפני שפשופים וקרעים בניגוד למושיין או ג'וגר שבהן הבד חשוך ומשתפשך כאשר מניחים את העגלה בעיקר בתא המטען.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה