מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לעגלת תאומים עזרהאתי ביטון02/06/2018
אשמח להמלצה לעגלה לתאומים
כי אני כבר ממש הלכתי לאיבוד.. מחפשת עגלה שתכנס לרכב משפחתי כמו טויוטה קורולה ושהיא תיהיה קומפקטית וקלה לקיפול.
האם אמבטיות זה דבר קריטי?
תודה והמשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/06/2018שלום אתי,
מבחינת אמבטיות, הן יותר נוחות לתינוק אך מאוד מסורבלות ומן הסתם לא בטוח שיחד עם השלדה יכנסו לתא המטען.
לגבי דגמים, לדעתי הכי מומלצת היא בייבי מנוסטרס איזי טווין 3, יש שכיבה מלאה, מדרך רגליים מתכוונן, גלגלים וקפיצים איכותיים ולכן נוחות הניוד שלה לדעתי היא הטובה ביותר (לעגלות סייד ביי סייד). היתרון הגדול הוא שרוחב הגלגלים הוא 65 ס"מ ומעבר לכך שזה תופס פחות מקום ברכב ההתניידות היומיומית תהיה הרבה יותר נעימה במדרכות צרות, מעברים צרים, קניונים, חנויות, בתי קפה ועוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטיולון לטיול בחו״ל ולא רקאילת02/06/2018
שלום קובי,
אנחנו מחפשים טיולון שישמש אותנו לטיול עירוני בחו״ל וגם לאחר מכן. כיום בננו בן שנה ו9 חודשים ויש לנו עגלת ארמדילו פליפ xt.
קנינו אותה בזמנו כי היה חשוב לנו נוחות קיפול, משקל יחסי,מצב שכיבה, דו כיווניות ומחיר.
הטיולון של הארמדילו נוח לילד שלנו מבחינת שינה אך טיפה מסורבל וכבד להתניידות בחו״ל.
על אלו דגמים היית ממליץ לנו? האם הם ניתנים גם לעליה למטוס?
חשוב לנו שיהיה קל יחסית אך עם זאת נוח לניוד ולילד ומאפשר שכיבה ושינה וכמובן מחיר סביר כי כבר יש לנו עגלה main....
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/06/2018שלום אילת
בעלייה למטוס מאוד תלוי גם חברת הטיסה, יש כאלו שמקפידים יותר וכאלו שמקפידים פחות. כאלו שבודאות ניתן לעלות לטיסה בכל חברה הם בייבי ג'וגר סיטי תור, בייבי זן יויו ומאונטיין באגי נאנו וכולם יחסית יקרים (חוץ מהנאנו שלדעתי פחות מומלצת וגם כבר לא נמכרת ביותר מדי חנויות). כל דומיהם יהיו ניתנים לעליה למטוס בחלק מהחברות. במקרה ולא הטיולון יטוס בתא המטען של המטוס.
במחיר סביר וגודל שברוב הסיכויים יעליה לטיסה הייתי ממליץ על איזיווקר XS, נוח לקיפול, משקל יחסית קל, שכיבה טובה, מדרך רגליים מתכוונן (שלא קיים ברוב הטיולונים הדומים), יש סל יחסית גדול שזה נחמד בעיקר בחו"ל שצריך לקחת יותר דברים בכל יציאה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד מספר שאלות בנושא
אילת03/06/2018אנחנו בהחלט נלך לבדוק את הדגם שהמלצת עליו. ראיתי שהטיולון של ג´ואי פקט גם מומלץ על ידך, האם היית ממליץ לנו עליו גם?
רציתי לשאול גם על טיולונים שהם בקיפול מטריה. ברור לי שהם לא יכולים לעלות איתנו למטוס אבל בכללי האם הם עדיפים משאר הבחינות ואם כן תוכל להמליץ על דגם ספציפי?
אגב הגבלת משקל של 15 קג- מדובר על המשקל שמופעל על המושב בלבד?
זה הגבלה שהיא סטנדרטית אני רואה…
המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר04/06/2018שלום אילת,
הפקט גם טיולון טוב לדעתי. כפי שאני מסביר תמיד, היתרון הגדול בטיולון זו האפשרות לבדוק יחד עם התינוק את המוצר. לכן אפשר להושיב בכל דגם שתתלבטו לגביו, לראות היכן נוח יותר והיכן פחות (כמובן שגם לבדוק בשכיבה וישיבה), לטייל מעט בחנות, לקפל ולתפעל ולקבל החלטה מה נכון לכם יותר.
לגבי 2 ידיות, אכן למטוס איתכם לא תוכלו לקחת. לדעתי מהאופציות הזולות לייטוואי 2 של צ'יקו מעולה, מאופציות היקרות מקלארן טכנו XT מעולה עוד יותר. טיולוני מטריה מרווחים יותר ולדעתי נוחים יותר לתינוק גם מבחינת המושב וגם מבחינת הגגונים. החסרונות שהם פחות נוחים לניוד, בטח שעם יד אחת ויותר גדולים בקיפול.
לגבי הגבלת המשקל זו דרישת מכון התקנים הישראלים. ישנם מוצרים שהיצרנים מאשרים עד שימוש של 22 או אפילו 25 ק"ג אבל התקן בארץ מאשר עד 15 ק"ג ולכן זו הצהרת היבואנים. 15 ק"ג הכוונה למשקל המקסימלי של התינוק, על המושב יכול גם לשבת אדם מבוגר ברוב הדגמים מבלי לחשוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון צ'יקו לונדון
אילת10/06/2018קיבלנו הצעה מהמשפחה לקבל טיולון צ'יקו לונדון חדש שנקנה כבר...
מה דעתך עליו בהתחשב בפרמטרים שפירטת?
אני עדיין מעוניינת ללכת לחנות ולבדוק את הדגמים שהמלצת בכל מקרה.
שוב המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/06/2018שלום אילת,
מאוד בסיסי, רחוק מאוד ברמה מכל מה שכתבנו. כמובן שלא ניתן לעליה יחד איתכם לטיסה. פחות הייתי ממליץ, הלייטוואי 2 של אותה חברה הרבה יותר מוצלח ולא בהרבה יותר יקר אך כאן המקרה טיפה שונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלות סייבקס מיוס לאינגלזינה טרילוגי 2018רון02/06/2018
שלום
אנו מתלבטים בין העגלות סייבקס מיוס לאינגלזינה טרילוגי 2018
חשוב לנו בטיחות , יציבות , נוחות קיפול , משקל סביר, סל אחסון
נשמח אם תעזור לנו מה כדאי יותר , מה ההבדלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/06/2018שלום רון,
מבחינת בטיחות אין מה לחשוש מאף אחת מהן, יש לציין ששתיהן קלות ולכן לא מומלץ לתלות עליהן תיק או משא כבד.
שתהין נוחות לקיפול, לדעתי הטרילוג'י טיפה יותר נוחה.
שתיהן במשקל שנחשב קל לעגלות.
סל האחסון של הסייבקס יותר גדול ובעיקר יותר נגיש להורה.
הטרילוג'י במקור עגלה בסגנון הישן שהייתה עם 2 ידיות כאשר יש חיבור לידית אחת ולכן נוחות הניוד די בינונית, מצד שני מקבלים אמבטיה ומושב הרבה יותר מרווחים מאשר במיוס.
המיוס יותר נוחה בניוד, יותר מעוצבת, ניתן לחבר עליה סל קלים של סייבקס אשר עדיפים על הסל קל של אינגלזינה. אני פחות אוהב שכל התמיכה לתינוק היא רשתית בסייבקס, אני פחות אוהב שהרשת ברגליים חשופה ועלולה לסבול מבלאי בשל כך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רון03/06/2018היי קובי
דווקא בטרילוגי 2018 יש יותר איחסון בתא התחתון
איזה סלקל אתה ממליץ למיוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/06/2018שלום רון,
אכן כן אך אין ממש גישה בטרילוג'י אלא רק מהצד וגם זה בקושי ומניסיוני זה מתסכל כך שבסוף המשתמשתים די מוותרים על השימוש בסל. בשני הדגמים סל חפצים הוא לא בדיוק סל חפצים אלא לבייסיק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רון04/06/2018היי
מה לגבי סלקל מתאים לעגלת אנגלזינה ובמידה ולוקחים את המיוס איזה סלקל אתה ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/06/2018שלום רון,
לאניגלזינה בישראל מתאים רק סל קל של אינגלזינה.
לדעתי הוא סל קל פחות מומלץ.
למיוס מתחברים סייבקס, מקסי קוזי או ג'ואי. לדעתי לכולם יש דגמים טובים כאשר סייבקס אטון 4 או 5 לדעתי הוא המומלץ ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי בי סי דיזייןקורל01/06/2018
היי,
אני רואה שאתה ממליץ הרבה על החברה הזאת.
מה הדגם היותר מוצלח שלהם? ראבנה או הסלסלה?
אני מעוניינת בעגלה שתיכנס לתא מטען של ניסן מיקרה, שתהיה נוחה לילד, טיולון דו כיווני ונוח וכמובן עגלה לא ממש כבדה עם קיפול קל.
אשמח לשמוע את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה על האי בי סי דיזיין
קורל02/06/2018הי, עוד שאלה קטנה...
האם ממליץ על ארמדילו פליפ XT² ?
או על איזה דגם של פג פרגו?
ההתלבטות בעיקר בין האיבי סי דיזיין, פר פרגו והארמדילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/06/2018שלום קורל,
שני דגמי איי.בי.סי דיזיין מאוד נוחים לתינוק. האמבטיה זהה בשני הדגמים. השלדה של הסלסה יותר נוחה לניוד ומגיעה עם קפיצים הרבה יותר טובים (לא ששל הראבנה לא טובים, בראבנה מקבלים קפיצים מעולים אך בנושא הזה הסלסה ייחודית). הקיפול בשני הדגמים מאוד נוח ויכנס למיקרה לדעתי (כמובן שמומלץ לבדוק). הטיולון של הראבנה מציע 4 מצבים כולל שכיבה מלאה שאין בסלסה. הראבנה זולה בהרבה.
לעומת פג, הפג מרווחת כמו 2 דגמי איי.בי.סי דיזיין, הקיפול פחות או יותר באותו הגודל, בפג הקפיצים פחות טובים לדעתי גם מהראבנה, הפג מצריכה רכישת מזרן לאמבטיה ומזרן לטיולון לדעתי מכיוון שהיא מאוד קשיחה. שוקלת פחות או יותר כמו דגמי האיי.בי.סי, אם רוצים לשפר את יכולת הניוד אני ממליץ לשדרג גם לשלדת S, לכן במחיר הפג יש לקחת בחשבון שיש תוספת לא קטנה לשידרוגים שלדעתי הכרחיים.
הארמדילו תוכננה יותר לחיים קלים עבור ההורה, יש לה אמבטיה וטיולון יותר צרים ולכן לדתעתי טיפה פחות נוחה לתינוקות, בעיקר בחורף עם לבוש עבה, מצד שני טיפה יותר קלה מהפג ואיי.בי.סי, יותר קטנה בקיפול שזה מעולה למיקרה, פחות נוחה בניוד גם לעומת הפג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
קורל03/06/2018תודה רבה על המענה המהיר!!
אם ניתנת לך האופציה לבחור בין הראבנה לסלסה במה היית בוחר?
האם הראבנה עדיפה בגלל ה-4 מצבי שכיבה שאין בסלסה?
או הסלסה עדיפה בגלל הקפיצים שציינת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/06/2018שלום קורל,
לדעתי הסלסה יותר מתקדמת, בטח שבכל הקשור ליוכלת ניוד, עליה וירידה ממדרכות וכו'. אני כן אוהב יותר את הטיולון של הסירקל ולכן השאלה העיקרית היכן תתניידו אם העגלה, בדרך עירונית הראבנה בהחלט מספיקה אפילו טיפה מעבר כי עדיין יש לראבנה קפיצים מעולים. ככל שהדרך תהיה יותר משובשת כך גדל היתרון של הסלסה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה יד שנייה לסבתאנעה01/06/2018
הי קובי,
בזמנו שאלתי אותך על עגלה לבתי, ולבסוף קניתי את הג'ואי פאקט - ובסך הכל אני מרוצה ממנה. כעת אני רוצה לקנות עגלה יד שנייה שתהיה אצל אמא שלי כך שיהיה לה יותר נוח. אלה הנתונים:
1. אמא שלי מבוגרת ולא מסתדרת עם מתאמים וכו'. היא זקוקה לעגלה קלה לתפעול וקלה.
2. היא טוענת שבג'ואי הילדה מרגישה כל סדק במדרכה ושזה מקפיץ אותה. האם יש עגלה עם בולמי זעזועים? אולי כדאי לקנות עגלה עם גלגלים גדולים?
3. סביר להניח שהיא לא תיקח את העגלה במכונית, וגם אם כן - יש לה מכונית גדולה כך שגם העגלה יכולה להיות גדולה.
4. הילדה תעבור בעוד כמה חודשים לטיולון, אז אין לי בעיה לקנות טיולון שאפשר להשכיב לכמעט 180 מעלות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/06/2018שלום נועה,
1. צריך לקחת בחשבון שככל שהעגלה תהיה יותר נוחה להורה/למשתמש כך נוחות התינוק יורדת לדעתי.
2. דוגמא טובה קיבלת עם הפקט, גלגלים קטנים הם חיסרון בנוחות הניוד אך גם לתינוק שמרגיש את כל הרעידות מהדרך.
אם רוצים עגלה עם גלגלים יחסית גדולים הייתי ממליץ על טאיטאי של ביבה, היא יחסית קלה, מרווחת מאוד והרבה יותר נוחה לתינוק מהפקט לדעתי. אין לה קפיצים בגלגלים האחוריים שזה חיסרון אבל גודל הגלגל מפצה על כך, לדעתי היא בודאות תהיה יותר נוחה לניוד והתינוק ירגיש פחות רעידות מהדרך.
היא יחסית נוחה לתפעול וקיפול כך שאני בטוח שאמך תסתדר איתה, כמובן שאני ממליץ לגשת לחנות, להושיב בעגלה, לטייל בחנות ומחוצה לה, לנסות לתפעל לבד ולקפל לבד, להרים ואז להחליט אם היא תואמת את הדרישות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קובי
נעה03/06/2018האם תוכל לתת המלצה על עגלה נוספת? בהנחה שנוחות הקיפול פחות משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/06/2018שלום נעה,
אפשר גם לבדוק את אויסטר זירו, היא דווקא יותר נוחה לקיפול מהטאיטאי, אני פחות אוהב שלאחר הקיפול כל הבד חשוף אך אם הקיפול פחות חשוב (אני מניח שפחות מקפלים) אז זה פחות חיסרון. הטיולון נח יותר בניוד, עם בדים יותר איכותיים ואם כבר מקפלים הוא יותר נח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה במתאמים לעגלה מאמס אנד פאמסהילה01/06/2018
היי שלום מישהי יודעת אם סלקל של סייבקס עם מתאמים לעגלת מאמס אנד פאמס אורבו 2 יתאים גם לדגם של סולה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/06/2018שלום הילה,
המתאמים והסל קל יתאימו גם לסולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין מספר עגלותיעל01/06/2018
שלום קובי,
לאחר סיור עגלות ובהתאם לתקציבנו הנה מספר עגלות אשר אנו מתלבטים לגביהן:
1. עגלת תינוק משולבת אינפנטי דגם דיימונד (אחריות שנה)
2. עגלת ניקי מושן niki motion מבית go baby
3. בייבי ג'וגר סיטי מיני, 4 גלגלים
חשוב לנו שהעגלה תהיה טובה ולא כבדה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/06/2018שלום יעל,
אני פחות ממליץ על עגלות שהטיולון שלהן הוא חד כיווני ולכן פחות ממליץ על בייבי ג'וגר או ניקימושיין.
הדיימוד מאוד בסיסית ולדעתי פחות או יותר באותו טווח מחיר יש את ג'ואי כרום אשר עדיפה בהרבה. אם מותחים את התקציב עד 2000 ש"ח לדעתי סירקל ראבנה נותנת את התמורה הכי טובה לכסף בעיקר בכל הנוגע לנוחות ובטיחות התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו פוקס מול אויסטר 2רחלי31/05/2018
שלום וברכה.
אנחנו מחפשים עגלה שמצד אחד תתאים להורים גבוהים ( גם מבחינת גובה האמבטיה) ,תהיה קלה במשקל,קיפול קומפקטי, גלגלים שמתאימים לעיר(כולל מדרכה קצת משובשת) ואמבטיה גדולה.
חשבנו על בוגבו פוקס (כי הבי 5 ממש נמוכה והגלגלים פיציים) ועל אויסטר 2
אשמח לשמוע על ההבדלים בין העגלות,מה עדיף ואם יש עגלה נוספת שיכולה לענות על הדרישות שלנו
תודה רבה!
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/06/2018שלום רחלי,
הפוקס מציעה עגלה קלה יותר מבחינת משקל, בעלת נוחות עדיפה בניוד. החסרונות שהיא יקרה יותר, לאויסטר יש אמבטיה לחוד וטיולון לחוד, בפוקס יש לאמבטיה ולטיולון מסגרת משותפת, כלומר לא ניתן לעשות רוטציה בין השניים בשלב המעבר.
הגובה די זהה וסביר בשתיהן. החיסרון הבולט באופן מקרי של 2 הדגמים הוא הקיפול עם הטיולון, שתיהן מתקפלות יחד עם הטיולון אך א. הפעולה מאוד מסורבלת ב. הקיפול ענקי ולרוב הרכבים לא יכנס ולכן ברוב המקרים יש לפרק את הטיולון טרם הקיפול (סוג של סירבול נוסף). לכן אני ממליץ טרם הרכישה לבדוק את נושא הקיפול א. להתנסות בו לבד. ב. לבדוק ברכב.
אני חושב הפוקס יותר מתקמת מהאויסטר.
המלצה נוספת הוא סלסה 2018 של איי.בי.סי דיזיין. היא יותר גבוהה מש-2 העגלות שציינת, נוחה בניוד כמו הפוקס ולדעתי עוד יותר נוחה בכל הקשור לעליה וירידה ממדרכות בזכות קפיצים עדיפים, זה גם מעולה למדרכות משובשות כך התינוק פחות ירגיש את הרעידות מהדרך. היא גם יותר גבוהה בטיולון. היתרון הגדול הוא בקיפול, ניתן לקפלה די בקלות יחד עם הטיולון והמימדים מתאימים כמעט לכל הרכבים מבלי להתעסק עם פירוק הטיולון. גם מבחינת אמבטיה וטיולון היא מרווחת מאוד ויש לה גגונים ענקיים כמו בפוקס. יש חשיבה גם להורים גבוהים מכיוון שאין לה סרן אחורי בין הגלגלים האחוריים שבו הורים גבוהים נתקלים ברגליהם בזמן הליכה.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון חד כיווני נוחעופר31/05/2018
קובי שלום,
רציתי לקבל את חוודת דעתך על טיולון חד כיווני נוח לתינוק.
ולא מסורבל להורה.
כולל גגון גדול, שכיבה מלאה, מדרך רגליים מתכוונן, רשת אוורור
ומערכת קפיצים טובה.
תודה רבה,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/05/2018שלום עופר,
השאלות לפני: מה התקציב, מהו גיל התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון חד כיווני המשך
עופר31/05/2018התינוקת בת חצי שנה,
אך אני לא רוצה לקנות עגלה משולבת כיוון שאלה בדרך כלל נמכרות עם אמבטיה.
התקציב ללא הגבלה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/06/2018שלום עופר,
אני ממליץ על טיולון דו כיווני עד גיל חצי שנה. לכן האופציות הן:
סייבקס איזי טוויסט, היתרון שמדובר בטיולון מאוד קל ובעל קיפול מאוד קטן, כלומר ישרת אתכם מעתה ועד שלא יהיה צורך בטיולון או עגלה. המחיר גבוהה יחסית לטיולון אבל סביר למוצר דו כיווני.
אופציה נוספת, ניתן לרכוש עגלת סולה 2 רק כטיולון, המחיר די דומה לסייבקס, היתרונות, נוחות ניוד עדיפה, נוחות עדיפה לתינוק מכיוון שהמושב מרווח בהרבה ויש מדרך רגליים מתכוונן. החסרונות, כבדה משמעותית מהסייבקס וגדולה משמעותית בקיפול ולכן מרבית הסיכויים שתרצו בעתיד לרכוש טיולון נוסף קליל וקומפקטי יותר.
בי5, ניתן לרכוש רק כטיולון מאוד יקרה, מבחינת נוחות תינוק היא עדיפה על הסייבקס ולדעתי טיפה פחות מהסולה, מצד שני קלה יותר מהסולה, קומפקטית יותר והנוחה ביותר לניוד עירוני מבין ה-3. לא חובה לרכוש עוד טיולון בעתיד אך יש כאלו שירכשו.
עוד יתרון לסולה או לבי, אם יהיה תינוק נוסף בעתיד הן תוכלנה לשמש כעגלה מגיל לידה בתוספת אמבטיה שיהיה ניתן לרכוש בנפרד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטים על עגלה לילד ראשוןתמר31/05/2018
שלום קובי,
אנו לקראת לידה ראשונה, ומתלבטים בין 2 עגלות כרגע.
אנחנו לא רוצים להוציא יותר מדי, ואלו האופציות שדיי אהבנו:
1. עגלה משולבת דגם פקט | Pact של ג'וי
אחריות לשנה.
2. עגלה בייבי ג'וגר- עריסה+טיולון סיטי מיני
אחריות לכל החיים.
אשמח לשמוע חוות דעתך על העגלות, והאם ההבדל במחיר בין 2 העגלות שווה את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/05/2018שלום תמר,
איני ממליץ על אף אחת מהן, יש הרבה סיבות אבל העיקרית שבהן היא בגלל הטיולון. הטיולון של שני הדגמים הוא חד כיווני כלומר, לא ניתן להרכיבו שפני התינוק פונים אליכם. מחקרים הוכיחו שעדיף שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+. המחקרים ציינו שתינוקות שהיו מול ההורים עד גיל מאוחר היו משכילים יותר, בעיקר התחילו לדבר יותר מהר. הקשר עם ההורה היה חזק יותר, היו רגועים יותר, ישנו טוב יותר בלילה.
לכן אני ממליץ קודם כל על עגלות בעלות מושב דו כיווני.
ישנן עגלות כאלו בטווח המחיר שהן מומלצות כמו ג'ואי כרום או סירקל ראבנה 4. החיסרון שהן גדולות יותר בקיפול וטיפה יותר כבדות אבל אם לשים את נוחות התינוק על כף המאזניים אני הייתי מעדיף טיפה חוסר נוחות כדי שלתינוק יהיה טוב יותר.
אם בכל זאת רוצים ללכת על מוצר שהטיולון חד כיווני כמו הדגמים שציינת לדעתי הג'וגר טובה יותר אבל ביבה טאיטאי לדעתי מוצלחת יותר ונמכרת במחיר די זהה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו עגלה היית כן ממליץ בתקציב שלנו?
תמר31/05/2018חשוב לנו שהעגלה לא תהיה כבדה, מכיוון שיש לנו מדרגות של חצי קומה..ושלא תהיה יותר מדי רחבה בגלגלים וכו'.
התקציב הוא - 2000-2500 ש"ח.
אנחנו כבר אובדי עצות בעניין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחנות ממליצים על הבייבי ג'וגר כעגלה הטובה ביותר
תמר31/05/2018בכמה חנויות כינו אוצה "סוס עבודה למספר רב של ילדים", הדגישו את האחריות לכל החיים, שלדה חזקה מאוד, בדים נוחים לכיבוס ועוד..
אז מה לא טוב בה מלבד הטיולון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/06/2018שלום תמר,
חנויות מטרתן למכור לך מוצר שתהי מרוצה ממנו. אין לי ספק שכל משתמש בייבי ג'וגר יהיה מרוצה אך דעתי היא שהתינוק חשוב ממני. לדעתי הבייבי ג'וגר תוכננה נטו כמוצר נוחות להורה מבלי יותר מדי מחשבה על התינוק. כפי שציינתי המושב חד כיווני, בנוסף: אין מדרך רגליים מתכוונן, הבדים פחות מתאימים לאקלים בארץ, שינוי המצבים מתבצע בעזרת שרוך, הרבה יותר קשה לביצוע כשיש תינוק בעגלה והמושב פחות יציב (הוא יכול לנוע לצדדים בזמן הליכה, בנוסף זהו מנגנון פחות אמין.
סיסמאות כמו סוס עבודה כלל לא רלוונטיות, הכל תלוי במשתמש. אחריות לכל החיים גם פחות רלוונטית, רוב החברות יתנו לך שירות ללא עלות גם בגמר האחריות, החיובים בדרך כלל הם על החלפת חלקים שנדיר שצריך. בנוסף הבייבי ג'וגר הכי פגיעה בכל הקשור לבדים מכיוון שהקיפול שלה הוא כלפי חוץ, כלומר הבד כולו חשוף לאחר הקיפול והיא אינה עומדת לכן כשמניחים על הריצפה, ברכב וכו' הבד משתפשף, זה פחות סטרילי, יוצר כתמים ובמקרים לא מעטים ראיתי קרעים ושיפשופים.
חשוב להבין שהעגלה היא קודם כל טיולון כי השימוש באמבטיה קצר.
כפי שציינתי ביבה טאיטאי היא אופציה עדיפה אם מוותרים על חד כיווני, גם קלה יותר מהג'וגר, גם מציעה מדרך רגליים מתכוונן, גם בדים עדיפים, גם קיפול שבסיומו הבד מכונס כלפי פנים.
אם רוצים מוצר דו כיווני שיתן פחות או יותר את יתרונות הבייבי ג'וגר לדעתי מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT2 תענה על הדרישות ועדיפה בהרבה על הבייבי ג'וגר לדעתי, טיפה חורגת מהתקציב אך אולי עם מיקוח אפשר להגיע לתקציב.
יש לה קיפול קל, משקל יחסית קל, מושב דו כיווני, מדרך רגליים מתכוונן, כיוונון מצבים עם לחצן ולא שרוך, הבד מכונס כלפי פנים לאחר הקיפול ולכן לדעתי זו אופציה עדיפה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה ונסיעה באוטובוס בעגלהפנינה31/05/2018
שלום קובי, תודה על התשובה לגבי הכיסא של פישר פרייס, הוא אכן מאוד נהנה בו, וזה מאפשר לי קצת מרחב לישות דברים כשהוא ער...
כאמור קנינו בהמלצתך את הסלסה מיד שניה וכעת משתמשים באמבטיה, בן חודשיים וקצת. במהלך היום אני שמה אותו לישון בעגלה, בדרכ על הבטן. האם המזרון טוב לתנומות האלה? אני מכסה את המזרון בסדין כותנה.
ניסיתי לעלות לאוטובוס וזה ממש מלחיץ כי שום דבר בעצם לא מחזיק אותו, יש לאמבטיה חגורה או משהו? עוד לא פתחנו את הטיולון, מה זווית שכיבה שלו? אולי בנסיעה באוטובוס עדיף לצאת עם הטיולון כך שאפשר לחגור גם בהשכבה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/05/2018שלום פנינה,
לגבי המזרן: הוא מעולה לשינה ואין מה לחשוש. לגבי הסדין אני תמיד ממליץ לשים סדין כותנה, יותר נעים ושומר על בד המזרן.
לגבי רצועה, אין משהו יעודי, באף אמבטיה לא אמורות להיות רצועות למרות שיש כאלו שכן כי הן משמשות כסוג של סל קל אך החוק בארץ אוסר על כך. הטיולון מתאים מגיל חצי שנה.
מאיזה שנתון הסלסה שלך? יש לABC אמבטיה עם רתמות והיא מאוד זולה אך תתאים רק לדגמי 2016.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פנינה11/06/2018הסלסה דגם 2017. אני לא נוהגת ככ ברכב ככה שאני די מוגבלת כרגע ולכן מחפשת פתרון איך נוכל לעלות לאוטובוס... לרכבחש לנו את הסלקל אבל רןב הזמן הוא בבית, קנינו מתאמים בחנות בחיבי שיק אך הם לא מתאימים, אמנם עברו שלושה חודשים אך אני מקווה שהוא יחליף לנו. במידה וארכיב את הסלקל על העגלה, סלקל סייבקס, אןכל לעלות איתו לאוטובוס ולעמוד בנסיעה תוך כדי הלזקת העגלה? אני מדברת על נסיעות קצרות בתוך העיר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/06/2018שלום פנינה,
לאוטובוס תוכלו לעלות בכל מצב.
אני חושב שעם סל קל כל עניין הקפיצות יהיה יותר נח לתינוק וגם יותר בטוח, כמובן שזה מותנה בנסיעות קצרות ולא טיול ארוך של חצי יום מחוץ לבית בתוך הסל קל. כמובן ברגע שתעברו לטיולון אז זה בעצם פתרון טוב יותר מהסל קל אך מתאים רק מגיל חצי שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה מארצות הבריתאביאל31/05/2018
שלום קובי,
יש לי אפשרות להביא עגלה מארה״ב ואנחנו מחפשים משהו עם אמבטיה שיהיה נוח לתינוק וקליל יחסית במשקל ומבחינת קיפול עבורנו.
נשמח להמלצותיך :)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/05/2018שלום אביאל,
חשוב להבין שככל שהעגלה תציע נוחות טובה יותר לתינוק כך היא תהיה יותר כבדה. ככל שעגלה יותר מרווחת, יותר מרופדת, מציעה גלגלים גדולים יותר וקפיצים טובים יותר כך המשקל עולה.
כמוכן בארה"ב יש מותגים שאינם נמכרים בארץ, לחלקם יש מוצרים טובים אך החשש שלי הוא שלא תוכלו לקבל שירות במקרה של תקלה, לכן הייתי ממליץ לרכוש מוצר שמשווק גם בישראל על מנת שתוכלו לקבל שירות בעת הצורך.
מבחינת נוחות הורים לדעתי בוגבו בי או ארמדילו פליפ XT2 הן אופציות מעולות. אם מוכנים להתפשר על משקל טיפה יותר כבד, קיפול יותר גדול אבל מצד שני להנות מנוחות ניוד הרבה יותר טובה, טיולון ובעיקר אמבטיה הרבה יותר מרווחים הייתי ממליץ על אפפה בייבי ויסטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אפפה ויסטה נרכשה!
אביאל31/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/05/2018שלום אביאל,
בכיף. אגב אם מתאפשר כבר הייתי ממליץ גם לרכוש סל קל צ'יקו קייפיט 30 ומתאם לעגלה. אם בוחרים לדלג על הסל קל אז כיסא צ'יקו נקסטפיט. פשוט המחירים שם זולים משמעותית וגם בישראל לא ניתן לרכוש מתאם לסל קל צ'יקו אשר לדעתי הוא הסל קל הטוב ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת מוות בעריסה עם בייבי סנס 5 או 7קובי סופר30/05/2018
שלום קובי.
האם שימוש בבייבי סנס אכן מונע מוות בעריסה.והאם יש יתרונות לבייבי סנס 7 על פני 5
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/05/2018שלום רוני,
חשוב להדגיש שמוצר כמו בייבי סנס אינו מונע מקרי מוות בעריסה!
למעשה אין גורם רפואי שיודע להסביר במדויק מהם הגורמים למקרי המוות בעירסה. יחד עם זאת מוצר כמו בייבי סנס יכול להציל תינוקות מכיוון שהוא מתריע על חוסר נשימה, יש לציין שמוצר לא שווה כלום אם אין ידע בעזרה ראשונה! לכן חשוב לעשות קורס אם לא עברנו אחד כזה.
הבייבי סנס 7 רגיש יותר ולכן יצור פחות אזעקות שווא ומן הסתם יתריע מהר יותר במקרה של סכנה ולכן תמיד אני בעד הדור החדש גם אם ההבדלים הם מינוריים כמו במקרה הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנוזה
רוני31/05/2018תודה קובי על התשובה
מה דעתך על בייבי סנס סנוזה שהוא מתחבר לטיטול התינוק.מה עדיף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/05/2018שלום רוני,
לא מכיר מספיק טוב כדי להמליץ. אני ממליץ על בייבי סנס כי היו המון מקרים בארץ וברחבי העולם שיעילותו הוכחה כולל מקרה שהכרתי מקרוב. כפי שציינתי קודם זה היה עלול להסתיים אחרת אילולא היו ללא ידע במתן עזרה ראשונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרה בעיר קומה שלישית עם מעליתאורי30/05/2018
שלום רב קובי,
ראשית תודה רבה על המענה המקצועי!
אודה לעזרתך בבחירת עגלה כי כבר נלאיתי מכל המבחר.
כעת בהריון ראשון עתידה ללדת בעוד כחודש פלוס.
גרה בעיר קומה שלישית עם מעלית. ללא מכונית כך שרוב ההתנהלות העירונית והחוץ עירונית היא בתחבורה ציבורית עם כל המשתמע מכך. בנוסף למרות היותי גרה בסביבה עירונית העגלה לא תסתובב בקניונים וכו אלא במדרכות עיר שהינן כוללות עליה וירידה ממדרכות והליכה במדרכות לעיתים משובשות אם לא לרוב- כך שנוחות הניוד ממש חשובה. כמו כן הנוחות של הילד חשובה לי ולכן קצת נרתעת מהבוגבו בי 5 שהיא ממש צרה. ואני בעלי נולדנו תינוקות גדולים יחסית (מעל 3 ק"ג) מצד שני ישנה חשיבות לרוחב משום ההתניידות בתחבורה ציבורית. כמו כן חשובה לי היציבות של העלה (שלא תתהפך מכל סל שאניח עליה, שהבדים יהיו נושמים ונעימים והגגון יהיה עם מסנן קרינה (יולדת בשיא הקייץ) אני יחסית נמוכה 1.60 אולם בעלי מעל ה 1.80. והאחרון חביב קיפול נוח שהוא לא פחות חשוב עבורי מהכל משום ההתניידות הרבה מחוץ לעיר בתחבורה ציבורית. ברור שאכפת לי שהעגלה לא תהיה כבדה מאד או מסורבלת מידיי. מה אתה אומר?!!?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/05/2018שלום אורי,
מאוד קשה להמליץ כי יש ניגודים בדרישה, אין מוצר מושלם שיכול להכיל הכל ולכן אתם צריכים להחליט על באלו פרמטרים אתם מוכנים להתפשר.
לדעתי עגלות בסגנון של בוגבו בי יהיו סופר נוחות לתחבורה ציבורית, גם כי הן קלות, הקיפול קטן אם צריך לקפל והן צרות, אם עולים לאוטובוס הן פחות תופסות מקום. נוחות הניוד סבירה לעיר, תלוי עד כמה הדרך משובשת. ככל שהמוצר יותר קל כך יש סיכוי שיתהפך יותר מהר אבל עדיין בי מאוד יציבה ולא תתהפך מכל סל, כמוכן כשיש משקל של תינוק היא מאוזנת וכמעט ואין סיכוי שתתהפך. החיסרון הגדול הוא גם בנוחות התינוק מכיוון שהיא צרה. לכן בכל הקשור לנוחות שלכם הבי או עגלות דומות כמו המיוס או ארמדילו פליפ XT2 יענו היטב לדרישות.
אם נחפש מוצר גבוהה, מרווח, נוח בניוד אז עגלות כמו סלסה של איי.בי.סי דיזיין או פג בוק יהיו מעולות, בעיקר הסלסה בכל הנוגע לניוד. הן מתקפלות די בקלות אך הן גדולות בכ- 30% מעגלות כמו הבי. הן שוקלות כ- 2 עד 3 ק"ג יותר מעגלות בסגנון הבי. אבל מצד שני הן מרווחות ונוחות יותר לתינוק, הסלסה גם הרבה יותר נוחה לניוד, עליה וירידה ממדרכות, הליכה בדרך משובשת שבה מעבר לנוחות שלנו התינוק ירגיש הרבה פחות את הריעדות מהדרך. מן הסתם הן יותר יציבות, מגיעות עם סלים הרבה יותר גדולים לאחסון וגם יותר גבוהות (בעיקר הסלסה).
אני מבין את ההתלבטות אבל חושב שאין מנוס להלחיט מה נכון לכם יותר, הנוחות שלך או נוחות התינוק ונוחות הניוד. חשוב לציין שהנוחות שלך במקרה שציינת חשובה לא פחות לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...שאלה נוספת
אורי31/05/2018הבנתי שהסלסה מגיעה רק בתנוחת עירסול- משהו שאני ממש שונאת... זה נראה פשוט לא נח לילדים מעל גיל שנה וחצי-שנתיים... האם יש פתרון לדבר?
דבר נוסף- מה זה אומר גדולות בכ30%? הם לא מתאימות לתחבורה ציבורית או לרחובות עמוסים? היכולת תמרון שלהן פחות טובה? ומה עם האיניגליזינה טרילוג'י 18?
אשמח לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/05/2018שלום אורי,
לגבי הסלסה אכן כן, יש מזרן מקורי שמיישר אך עדיין לא יהיה ניתן להשכיב על הבטן. הכוונה בגודל +30% היא לאחר הקיפול. במצב פתוח הן גם גדולות יותר אך בלא יותר מ- 10% שזה כמעט ולא משמעותי ברחוב ובתחבורה הציבורית. היכולת תמרון הרבה יותר טובה בהשוואה לבי ודומותיה.
הטרילוג'י יותר מרווחת מהבי ובעלת קיפול מאוד קומפקטי, יותר ארוך מהבי אך הרבה יותר צר כך שזה פחות או יותר דומה. המינוסים לדעתי ובגלל זה לא רשמתי עליה הם בראש ובראשונה יכולת הניוד אשר פחות טובה, לדעתי גם מול הבי. גם בעליה וירידה ממדרכות היא פחות ידידותית לדעתי. בנוסף סל החפצים קטן ולא נגיש, אני מניח שבגלל שאין רכב תאלצו לקחת יותר ציוד מהבית על העגלה ובאינגליזנה יש פחות מקום אחסון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי כמה טיולוניםמלכה30/05/2018
שלום אשמח לעזרה. מתלבטים בין כמה טיולונים (בנוסף לעגלה הקיימת).
ביבי גוגר סיתי תור
יויו
סייבקס איזי טוויס
או הזולים יותר- מאמ או ג'ואי פקט
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/05/2018שלום מלכה,
בסך הכל כולם טובים לדעתי. מה שמצחיק שדווקא ביקרות אין מדרך רגליים מתכוונן או מעקה כפי שיש בזולות מאמ או פקט.
המלצתי היא לשים את התינוק/ת בכל אחד מהם, לראות היכן נח יותר, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה כדי לראות מי מהם נוח יותר בניוד, לתפעל לבד (לשנות מצבים), לקפל לבד ואז להחליט מה נכון לכם יותר.
כמוכן הסייבקס מציע יתרון ייחודי של טיולון שגם יכול לפנות אליכם, אם זה עבור תינוק בן פחות משנה אז כן הייתי ממליץ עליו יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)