פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין טיולונים - ג'ואי ניטרו לגואי אייר לייט
    טלי
    17/06/2018

קובי שלום,
    התינוק שלי בן 9 חודשים. מתלבטת בין טיולון ג'ואי ניטרו לגואי אייר לייט. חשוב לציין שמדובר בילד חמישי ולכן המקום בתא המטען מזערי. אשמח לכמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    17/06/2018

שלום טלי,

האייר לייט יותר קומפקטית בקיפול וקלה יותר, מצד שני היא צרה וצפופה יותר לכן יש להחליט מה עדיף לך יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי בחירת עגלה
    אסנת
    17/06/2018

קובי שלום,
    נשמח לשמוע את דעתך..
    אנחנו מחפשים עגלה שתתאים לנו (לידה ראשונה). אני צריכה ללדת בסוף אוגוסט, מה שאומר שנרצה למשוך כמה שיותר זמן עם האמבטיה בזמן החורף (גרים בירושלים אז הקור הוא שיקול לבחירה של דגם עם אמבטיה גדולה יחסית).
    כרגע גרים בקומה ראשונה כך שאין הרבה מדרגות.
    נתנייד בעיקר עם רכב, ולכן מחפשים דגם שיהיה קל במיוחד לקיפול, ושיתקפל לגודל קטן כי הרכב קטן.
    הבנו שכדאי לקנות עגלה שכבר משלבת אמבטיה+טיולון+סלקל. חשוב לנו סלקל בטיחותי.
    הסכום שהקצבנו לחבילה כולה הוא עד 4500 שח.

כרגע אנחנו בכיוון של הסייבקס מיוס, האמבטיה שלה גדולה יחסית? יש לך עוד הצעות שיכולות להיות רלוונטיות?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי בחירת עגלה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/06/2018

שלום אוסנת,

ככל שנלך לדגם קל וקטן יותר כך גודל המושב או האמבטיה יהיו קטנים יותר. יש לקחת זאת בחשבון.
    המיוס מציעה אמבטיה סבירה אך הטיולון רשתי ולדעתי יש לזה חיסרון קל בחורף.
    אם מוכנים להתפשר על משקל ומוצר גדול יותר אז עגלות כמו איי.בי.סי דיזיין סלסה, סירקל ראבנה, פג פרגו בוק פלוס, אינגלזינה טרילוג'י יציעו אמבטיה ענקית. הטרילוג'י גם מציעה קיפול קטן ומשקל קל אבל החיסרון שלה הוא יכולת ניוד בינונית. בנוסף הסל קל היחיד שמתחר עליה אינו ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות עם אמבט וטיולון
    נעמה
    17/06/2018

שלום,

אני מעוניינת לרכוש עגלה עם אמבטיה וטיולון. אני בדירה עם מעלית ועם רכב צמוד, כך שאין נסיעות בתחב"צ.
    הדגמים שאני מתלבטת ביניהם:
    1. ג'ואי כרום (אני מבינה שעדיף את הדלוקס מהרגילה?)
    2. סייבקס בליוס

איזו מהן עדיפה? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן?
    האם יש משהו אחר מומלץ שלא העליתי?

בנוסף, האם יש כסא בטיחות מגיל לידה מומלץ? מעדיפה לוותר על שלב הסלקל ולחסוך את העלות הזו.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/06/2018

שלום נעמה,

לדעתי הכרום מוצלחת יותר. היא נוחה יותר לקיפול, האמבטיה והטיולון ממוקמים נכון יותר על השלדה, בבליוס הם בולטים, בעיקר הטיולון כשהוא פונה לכיוון הנסיעה ובמצב שכיבה, אז לא ניתן לשים תיק ובזמן ההליכה קיים סיכוי סביר לדעתי שניתקל בו כשנלך. גם מבחינת מחיר הכרום זולה יותר. הבליוס נוחה יותר לניוד.
    הייתי ממליץ להכניס לשיקול גם את סירקל ראבנה 4, לדעתי מציעה אמבטיה וטיולון מרווחים ומרופדים יותר ולכן נוחות התינוק עדיפה לדעתי, הצללה טובה יותר, נוחות ניוד עדיפה על הכרום ודי זהה לבליוס.

מבחינת כיסא, ניתן לשים, השניים המומלצים לדעתי הם צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס מרתון, אני נוטה יותר לכיוון הנקסטפיט בגלל זווית שכיבה טובה יותר ועל כן אני חושב שהוא נוח יותר לתינוק בן יומו. החיסרון המרכזי בדילוג על הסל קל יהיה שלא תהיה אופציה לנייד תינוק ישן ברכב יחד עם הסל קל (ידני או על העגלה) מבלי להעיר את התינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישה של עגלה ראשונה
    ליאת
    17/06/2018

ילד ראשון...מבולבלת לגמרי מכל עניין העגלות.
    בכניסה לבית יש לי 16 מדרגות:)
    ללא רכב, נוסעת באוטובוסים.

ועוד שאלה - כמה זה קריטי סוג ונוחות העגלה?
    הרי בסהכ התינוק לא נמצא הרבה בעגלה...

האם היית ממליץ על היויו כן לא ולמה

לקביעת תור
    סגירה
    רכישה של עגלה ראשונה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/06/2018

שלום ליאת,

לדעתי העגלה היא המוצר הכי חשוב בקניה הראשונית כי התינוק כן מבלה בה המון! לבית יש לנו מיטה או עריסה, נדנדה, כיסא אוכל, שטיח פעילות, שידה ועוד. בחוץ העגלה די משמשת לכל אלו וכשיש תינוק אנו המון בחוץ הרבה מעבר למה שאנחנו לפני שיש תינוק.
    לכן דעתי שהעגלה היא חלק קריטי.
    אני לא בעד עגלות מסוג היויו. יש לה טיולון חד כיווני ולדעתי ולדעתי מחקרים יש לזה חיסרון עצום.

לדעתי עגלות כמו ארמדילו פליפ או בוגבו בי 5 יענו טוב לדרישות שלך ויש להן טיולון דו כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה לילד ראשון
    הילה
    16/06/2018

אחריי שחרשתי את ההמלצות שלך ואת השאלות של אנשים פה בפורום אספתי מס' עגלות :
    1. מאמס אנד פאפס סולה 2
    2. איי בי סי דיזיין סלסה
    3. איי בי סי דיזיין סירקל ראבנה 4
    4. איי בי סי דיזיין ממבה פלוס
    5. פג פרגו בוק פלוס - שהבנתי שצריך לשדרג לשילדת s51 לנוחות לילד

הגבלת תקציב עד 3,500
    חשוב גובהה העגלה / אמבטיה , אני 1.67 ורוב העגלות שראיתי נמוכות
    גלגלים גדולים עם בולמי זעזועים טובים - גרים במושב

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/06/2018

שלום הילה,

לגבי ממבה פלוס, היא חורגת מהתקציב.

1. סולה 2, נמוכה וללא קפיצים טובים ולכן פחות תתאים למושב לפי דעתי.
    2. סלסה, מעולה למושב, מעולה לגבוהים גם מבחינת גובה האמבטיה, גם מבחינת גובה הטיולון (שזה נדיר כי לרוב האמבטיות גבוהות אך הטיולון נמוך או בגובה ממוצע, בסלסה לא כך הדבר), הקפיצים והגלגלים הגדולים מאחור הם יתרון משמעותי על כל שאר העגלות שכן בתקציב.
    3. ראבנה, מעולה אך הקפיצים פחות טובים מהסלסה, גם יותר נמוכה מהסלסה, לדעתי כל עוד הסלסה בתקציב היא עדיפה.
    5. אכן צריך לשדרג לדעתי, עדיין לא יהיו לה קפיצים טובים וחוסר בידית טלסקופית יהפכו את הניוד במושב ליחסית קשה (כמובן שזה תלוי בסוג הדרך), הגובה ממוצע אך יש לקחת בחשבון שיש סרן אחורי בולט שעלולים להיתקל בו בזמן הליכה, בעיקר הורים גבוהים מאוד, ל-1.67 לדעתי זה לא יהווה בעיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלות נוחות ולא כבדות
    מור
    16/06/2018

קובי שלום,
    אנחנו מחפשים עגלה יחסית זולה עם דגש על נוחות התינוק אבל שלא תהיה כבדה מדי (אני מאוד קטנה וחוששת מהגודל). אנחנו כרגע גרים בקומה שלישית בלי מעלית כך שלדעתי רב הזמן העגלה תישאר באוטו אז חשוב שהקיפול יהיה נוח.
    משיטוט בפורום קראתי על מספר עגלות ורציתי לשאול לדעתך-
    סלסה אייבי סי- הבנתי שהחיסרון הוא בכך שמגיעה רק למצב ערסול ואני חושבת שלא כדאי להתפשר על כך
    ראבנה- נשמע כי היא עונה על כל הצרכים אך אני מפחדת לגבי איכותה, כנ״ל לגבי הג׳ואי כרום
    דגמי מאמס ופאפס/ נשמע שגם כן עונות על כל הצרכים אך הבנתי שנמוכות, האם סו בעיה?
    כמו כן רציתי לשאול האם יש דגם זול של פג? נראה לי שמדובר בעגלה טובה מאוד, קצת כבדה, אבל שוב רב הזמן העגלה תישאר באוטו כך שאולי כדאי להתפשר על המשקל ולקנות עגלה מחברה טובה ומוכרת? ומה אתה חושב לגבי האינגליזינה? האם יש עגלות נוספות בתקציב שםוי (עד 3000) שאתה ממליץ לבדוק?
    כמו כן יש לנו אפשרות לרכוש את המוצי evo יד שנייה במחיר טוב, מה דעתך?
    אנחנו ממש מבולבלים ונשמח לכיוון לפני שהולכים להתנסות, המון המון תודה,
    מור.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/06/2018

שלום מור,

אם את מעדיפה שכיבה מלאה אכן הראבנה זו אופציה מעולה.
    אין מה לחשוש מהאיכות, יש לה קפיצים איכותיים, מושב ענק ובכל זאת זה מוצר של ABC Design וזו חברה גרמנית וכיהיה לחברה גרמנית האיכות קיימת גם במוצרים הזולים.
    חשוב להבין שכל החלק האחורי של הראבנה נלקח מדגם הזום (עגלה שמיועדת לשני ילדים), האמבטיה מהסלסה והטיולון מהוייפר, הדגם הכי נמכר של היצרן בגרמניה וזה טיולון שתוכנן להליכות/טיולי אקסטרים!
    לדעתי מאמאס אנד פאפאס נמוכות, האמבטיה והטיולון צרים.
    דגם הסולה או הפליפ הכי עונים לדרישות אך בכל הקשור לנוחות התינוק לדעתי הראבנה מנצחת בענק.
    לגבי הפג, הבעיה המרכזית שצריך להוסיף המון כסף לתוספות לדעתי, כלומר גם אם נמצא מבצע טוב לדעתי היא לא נוחה לניוד רק עם שלדת S שעולה עוד כמה מאות שקלים בהמשך למחירה, היא מגיעה ללא מזרן לאמבטיה והמושב מאוד קשיח ולכן הייתי ממליץ לרכוש מזרן לאמבטיה ועוד מזרן איכותי לטיולון.
    לכן אני חושש שהיא תהיה קצת מעל התקציב.
    האיבו לדעתי עגלה מאוד לא מוצלחת ולכן לא הייתי ממליץ עליה לא כחדשה ובטח שלא כיד 2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

מור
    16/06/2018

תודה רבה קובי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו בי 5 או סייבקס מיוס
    קארין
    16/06/2018

קובי שלום,
    הבן הבכור שלי עכשיו בן 6 חודשים ועד עכשיו השתמשנו בעגלה מאמאס אנד פאפאס אורבו 2 שקיבלנו. בשלב האמבטיה היא היתה מעולה ונוחה אבל לפני חודש וחצי נאלצנו לעבור לטיולון שלו כי האמבטיה קטנה לו (תינוק ארוך). כרגע אני עם הטיולון מאחר וניתן לשים אותו לכיוון ההורה ולהשכיב שכיבה מלאה, אך הכובד והסרבול שבקיפול הובילו למסקנה שאנו מעוניינים בטיולון/עגלה חדשה, גם לאור העובדה שאין לי עוד מקום לפירור בבגאז' בנוסף לעגלה (קיה פיקנטו).
    חשוב לי שהטיולון יהיה דו כיווני כי אני רוצה כבר עכשיו להעביר אותו אליו (ואולי בילד הבא להשתמש כבר רק בטיולון/עגלה שנקנה עכשיו) ולכן ויתרתי על יויו ועל אינליזינה זיפי שדי אהבתי. בסוף צמצמתי את הבחירה בין בוגבו בי 5 לסייבקס מיוס, עם כוונה לקנות גם אמבטיה כבר לילדים הבאים (אם יש לך השגות תמיד אוכל לשמור את האמבטיה של אורבו 2 ולהשתמש בה, בכל זאת אפשר ל"הסתרבל" קצת לתקופה קצרה).
    אני מאוד אוהבת את הנסיעה החלקה באורבו 2 גם כשיש מהמורות בדרך (גרים בעיר, אז הכוונה לבלטות בולטות במדרכה), והייתי רוצה נסיעה דומה לזו בטיולון הבא (קראתי כבר שככל שהשלדה קטנה וקלה כך הנסיעה פחות חלקה, אבל ככל הניתן).
    הייתי מעדיפה גגון ארוך (באורבו 2 הוא לא ארוך מספיק לדעתי. אהבתי את האורך של האינגליזינה זיפי, אבל כאמור היא לא דו כיוונית אז ויתרתי). אם ניתן לקנות הארכות להצלה או משהו כזה, זה גם רלוונטי.
    מכיוון שהילד שלי ארוך הייתי מעדיפה שהרגליים שלו לא יתקפלו כשהן "בורחות" מחוץ למושב הטיולון (במיוס ראיתי שיש הארכה מתכווננת לרגליים ובבוגבו לא, אבל הבנתי שהמושב עצמו מתארך אבל לא ברור אם זה מספיק. לא הלכתי עם הילד וגם אני מאמינה שעוד ייגבה ורוצה לטווח ארוך).
    לבסוף, חשוב לי שתהיה שכיבה מלאה. נאמר לי ששני הטיולונים מוגדרים מגיל לידה אבל חשוב לי לוודא שזה אכן ככה.
    **אם אתה חושב שיש טיולון אחר שעונה טוב יותר על דרישותיי אשמח להמלצה כי המבחר הוא עצום.
    תודה רבה רבה על עזרתך המועילה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי 5 או סייבקס מיוס

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/06/2018

שלום קארין,

בכל הקשור ליכולת נסיעה וניוד גם המיוס וגם הבי ובעיקר הבי יהיו שידרוג משמעותי לעומת האורבו.
    לדעתי האמבטיות לא ברמה של האורבו, של הסייבקס מאוד קרובה אך לדעתי אפשר להסתדר איתן ולמכור את האורבו ולפנות מקום בבית.
    הגגונים הם לא שיא השלמות אך הם סבירים, ישנן הארכות אך הן לא באמת מועילות ומאוד מסורבלות.
    לבי יש גגון בריזי יותר גדול ואולי שווה להוסיף אם הולכים על הבי.
    לדעתי בכל הקשור לאורך המיוס מנצחת אך כן הייתי ממליץ להושיב את התינוק, התינוק כן יגבה עוד בעיקר עד גיל שנה ומשם הקצב יהיה סופר איטי ביחס למה שקורה עד שנה.
    אני חושב שהבי עדיפה בניוד, יש לה תמיכת גב טובה יותר, הקיפול נח יותר ויהיה יותר נח לעלות ולרדת מדרכה.
    לא הייתי ממליץ על משהו אחר, אלא אם רוצים מוצר ממש קל אך מוכנים להתפשר על נוחות ניוד ושלדעתי כן יצריך לשמור על האורובו. יש לסייבקס טיולון שנקראה איזי S, המושב מסתובב ל-360 מעלות כך שהוא דו כיווני, הטיולון קל משמעותית מהבי או המיוס וכך גם הקיפול הרבה יותר קטן. מצד שני המושב קטן ובעיקר קצר. ולדעתי האמבטיה פחות מוצלחת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין סייבקס באליוס לבין פג פרגו בוק 51 לבין אינגלזינה
    נטלי
    15/06/2018

שלום קובי,
    מתלבט בין 3 העגלות...
    על מה היית ממליץ?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/06/2018

שלום קארין,

תלוי מה הדרישות כי האינגלזינה שונה לחלוטין מהפג או הסייבקס.
    בכל מקרה בין הפג לסייבקס הפג עדיפה בהרבה לדעתי, אמבטיה וטיולון מרווחים יותר, נוחה בהרבה לקיפול ולכן לדעתי עדיפה.
    לגבי האינגלזינה, אם לא קריטי קיפול קטן הפג עדיפה כי היא נוחה יותר בניוד, יש לה סל גדול ונגיש יותר, לדעתי גם תמיכת הגב של הפג עדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו בוק פלוס 500
    עמליה
    15/06/2018

היי
    אשמח לדעת מה אתה חושב על הפג פרגו בוק פלוס פיאט 500? לעומת מאמס אנד פאפס אוקרו

לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו בוק פלוס 500

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/06/2018

שלום עמליה,

בין פג לאוקרו הפג עדיפה, היא מרווחת יותר וקלה יותר 2 יתרונות משמעותיים ולכן אני ממליץ עליה.
    לגבי ה- 500 דעתי היא שחבל על הכסף. אפשר לרכוש גרסאות בסיסיות יותר ללא מיתוג או ספיישל אדישן ולקבל את אותו המוצר בדיוק.
    בפג אני ממליץ גם לשדרג לשלדת S, לרכוש מזרן לאמבטיה ולרכוש מזרן קומפי קוש לטיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין מוצי נקסו לבוגה בו בי 3 משומשת
    שלי
    15/06/2018

היי קובי,

אני מעוניינת לרכוש טיולון עבור תינוק בן 3 חודשים ומתלבטת בין רכישת מוצי נקסו חדשה לבין עגלת בוגה בו בי 3 משומשת מחודשת (עברה שימון וריפוד חדש + גגון חדש של בי 5).
    המוצי נקסו מתקפלת לגודל קטן יותר מהבוגה בו וקלה יותר בקילו (וחדשה מהחנות).
    לעומת זאת בבוגה בו בי 3 יש אופציה לטיולון דו כיווני ויש לה יותר שנים בשוק.
    אשמח להמלצה מבחינת אמינות, יציבות ועמידות הגלגלים בין השתיים. בנוסף, באיזו מבין שתי העגלות מערכת הגב טובה ותומכת יותר?

בתודה מראש,
    שלי

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/06/2018

שלום שלי,

לגיל 3 חודשים לדעתי הבי עדיפה בהרבה ולו רק בגלל הטיולון הדו כיווני, בלי קשר לדעתי היא עדיפה ברוב הפרמטרים למעט החיסרון העיקרי שהיא יד 2 ולא חדשה. לדעתי המערכת גב של הבי עדיפה כי המצבים לא מתנים בעזרת שרוך והגב טיפה יותר קשיח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה לילד ראשון
    הילה
    15/06/2018

היי קובי ..
    זה ילד ראשון שלנו ואנחנו מחפשים המלצה לעגלה .
    אין לי כל כך כיוון למשהו ספציפי וגם לא תקציב מסויים .
    מעוניינת בעגלה גדולה , יציבה , בולמי זעזועים טובים כי אנחנו גרים במושב , מרווחת ושיהיה לילד מספיק מקום בטיולון להנות ממנו כמה שאפשר .

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/06/2018

שלום הליה,

לדעתי לעגלה בתקציב הייתי ממליץ על הסלסה, מחירה ממוצע, יש לה קפיצים מצויינים, גלגלים גדולים ולכן נוחות ניוד מעולה גם למושב. יש לה אמבטיה וטיולון סופר מרווחים ולכן ממליץ לבדוק אותה.
    אם יש תקציב גבוהה שווה לבדוק את עגלות הרטן שגם כמו הסלסה מציעות אמבטיה וטיולון ענקיים, בהרטן איכות הצמיג עדיפה, גם הקפיצים טובים כמו בסלסה, העגלות מרופדות יותר ומושב הטיולון הוא המרווח ביותר שיש.

לדרישות שלך אלו לדעתי 2 האופציות העדיפות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתבלבטים מאוד בין כמה סוגים של טיולונים אשמח לעזרה
    משה
    15/06/2018

1. אנחנו מחפשים עגלה שתכלול גם טיולון גם אמבטיה וגם סלקל שתתקפל בקלות, תהיה קלילה, ותחזיק מעמד להרבה זמן.

2. האם בסייבקס מיו יש אפשרות לקנות אך ורק את הטיולות ללא השילדה?

3. מה החסרונות של בוגהבו 5?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/06/2018

שלום משה,

לגבי הסייבקס לדעתי כן אך יש לברר זאת מול החנויות המוכרות.

לגבי הבי 5, כמו כל עגלה קלה, הגלגלים קטנים ולכן העגלה מיועדת להורה עירוני, ככל שהדרך תהיה משובשת יותר כך יכולת הניוד תרד והתינוק ירגיש יותר את הרעידות/מכות מהדרך.
    המושב צר וקצר ולכן לדעתי יהיה צפוף בעיקר לתינוקות באחוזונים גבוהים או בחורף עם לבוש עבה.
    התפעול של הבי מעט מסורבל אך זהו דבר שמתרגלים אליו בסופו של דבר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שרון

אלון
    17/06/2018

גם לי יש סיריון ואני מתלבט בין הארמדילו לכרום
    האם ניסית להכניס אותם לרכב? האם יש הבדל משמעותי בגדלים ביניהם? אשמח אם תעני :) תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אלון

שרון
    17/06/2018

היי אלון ,
    סייבקס מיוס נכנסת לרכב , גם אויסטר זירו נכנסה לי לרכב (כמובן שבלי האמבטיה)
    לבסוף לא בחרתי בארמדילו כיוון שהיא פחות מתאימה לי (מבחינת משקל ותפעול) אני גרה בבית ללא מעלית
    אם תרצה, אוכל לרשום לך את המידות בקיפול של האויסטר כדי שתוכל להשוות לעגלה שאתה רוצה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות מגיל לידה
    רוני
    14/06/2018

שלום קובי.אבקש את חוות דעתך לגבי כסא בטיחות גואי טילט.הכסא אמור לשמש באוטו של סבתא וסבא.ואם יש לך המלצות נוספות.מעדיפה שהכסא יהיה צר כי יש עוד 2 כסאות בטיחות לנכדים נוספים.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות מגיל לידה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/06/2018

שלום רוני,

אין מידע משמעותי לגביו ולכן אני פחות ממליץ, הייתי יותר ממליץ על גרקו סייז פור מי אשר יחסית לא יקר ויחסית צר. כמוכן מתאים עד למשקל של 30 ק"ג ויש לו שכיבה יחסית טובה לניו בורן. כמובן שטרם הרכישה הייתי ממליץ לעשות את הבדיקה ברכב יחד עם 2 הכסאות הנוספים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו בוק פלוס או מאמס אנד פאפס אוקרו
    עמליה
    13/06/2018

אשמח לדעת מה מומלץ יותר? נוחות לילד,משקל,האם שווי המחיר תואם למה שאתה מקבל והאם בשניהם יש בולמי זעזועים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/06/2018

שלום עמליה,

הפג יותר מרווחת ויותר קלה, רק לפי זה הייתי בוחר בפג.
    הקפיצים באוקרו טיפה יותר טובים אך עם משדרגים בפג לשלדת S הפער יהיה פחות משמעותי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך המלצות על עגלות אחרות?

עמליה
    14/06/2018

תודה על המענה המהיר.
    יש עגלות שאתה ממליץ עליהן יותר? כמובן מה שחשוב לי זה נוחות התינוק,בטיחות,בלמי זעזועים,קפיצים טובים. אני גרה בבניין עם מעלית אז משקל פחות קריטי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/06/2018

שלום עמליה,

הייתי ממליץ גם לבדוק את הסלסה, מרווחת כמו הפג אך מרופד טוב יותר, בעיקר באמבטיה, יש לה קפיצים עדיפים בהרבה וגם ידית טלסקופית שאין בפג. אם תעשו ניסוי של השמת משקל של 9 ק"ג ותנסו לעלות ולרדת מדרגה תוכלו לראות כמה ההבדל הוא גדול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס מיוס או בוגבו בי 5
    שני
    13/06/2018

היי,

אני מתלבטת בין סייבקס מיוס לבוגבו בי 5. חשוב לי שתהיה נוחה וקלה ושתיהן כאלה לפי מה שהבנתי. הבוגבו בי נראית יותר נמוכה ויותר צרה ואני ובעלי גבוהים..מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה
    סייבקס מיוס או בוגבו בי 5

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/06/2018

שלום שני,

שתיהן נוחות להורה וקלות יחסית. ממליץ פשוט להתנוסות עם כל אחת, לשים משקל של 9 ק"ג, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לנסות לתפעל (לחבר ולפרק אמבטיה וטיולון, לשנות מצבים בטיולון), לנסות לקפל לבד ולקבל החלטה מה מתאים ונוח לכם יותר.
    שתיהן די צרות ושתיהן די נמוכות וההבדלים הם מזעריים ולכן לא הייתי פוסל רק ע"פ זה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה