פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לילד ראשון שמתאימה לאוטובוס
    שרון
    07/08/2018

שלום!

מחפשים עגלה לילד ראשון
    אנחנו גרים בעיר ומתניידים בעזרת אוטובוסים, למרות שייתכן שנקנה רכב בהמשך. יש הרבה מדרגות ועליות.

חשוב לנו שתהיה עגלה איכותית ולא כבדה (אין מעלית) ושיהיה נוח לתפעל אותה גם במעברים צרים. רוצים עגלה שתוכל לשרת אותנו גם לילדים הבאים.
    כרגע ההתלבטות שלנו היא בין אנג'לינה טרילוגי לבייביג'וגר סיטי מיני, אבל פתוחים לאופציות נוספות (פשוט זה מה שראינו בנתיים).

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/08/2018

שלום שרון,

על הג'וגר אני פחות ממליץ מכיוון שהטיולון בה הוא חד כיווני, אני ממליץ על עגלות שבהן הטיולון דו כיווני כדי שהתינוק יהיה מולכם עד גיל שנה.
    הטרילוג'י עונה טוב לדרישות. הייתי ממליץ לבדוק את ארמדילו פליפ XT2 שפחות או יותר בטווח המחיר. אם אין בעייתי תקציב אפשר גם לבדוק את בוגבו בי5.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות סופית בין אורבו 2 לבוגבו בי 5
    אייל
    07/08/2018

שלום קובי, אני ואשתי ראינו כמה וכמה עגלות, אחרי שבדקנו וסיננו נשארנו בהתלבטות עם אורבו 2 ובוגבו בי 5 האורבו יותר מסיבית ואמבטיה שלה נראה הרבה יותר מפנקת לעומת הבי שהאמבטיה יותר דקה ממנה, לעומת זאת הטיולון בבי נראה קצת יותר טוב למרות שאין לו את המקל הזה שהתינוק מחזיק עם הידיים, יש לציין שאנחנו מחפשים משהו שיהיה קל ונח בקיפול אך גם יחסית נח לתינוק מבין 2 העגלות מה אתה ממליץ יותר ואם לדעת למה אשמח לתשובה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/08/2018

שלום אייל,

המלצתי היא על הבי מבין השניים. האמבטיה באורבו עדיפה אך זה לתקופה קצה, בשני המקרים האמבטיות צרות ולא ישרתו מעבר לחצי שנה, לעיתים גם עד 3-4 חודשים.
    הבי יותר קלה, הגלגלים שלה הרבה יותר מוצלחים וגם בולמי הזעזועים. הבי יותר נוחה לקיפול והרבה יותר קטנה ולכן אתם תהנו ממנה יותר. המעקה לדעתי זה לא חיסרון, הוא גורם לתינוקות להתקדם קדימה ולאבד את תמיכת הגב. לבי ניתן לחבר קשת עגלה מתכווננת שתיתן את אפקט המעקה, בעל מקרה למעקה אין שום ערך בטיחותי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אייל
    08/08/2018

אז נראה לי שנלך על הבי מה הכוונה קשת עגלה מתכווננת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/08/2018

שלום אייל,

יש מוצר/צעצוע שנקרא קשת לעגלה, זה מתחבר לאמבטיה וגם לטיולונים, זה בצורת קשת ועליה יש צעצועים, ישנם כאלו שמתכווננות מחברות כמו טייני לאב או בנבת, לדעתי יותר טוב ויעיל ממעקה עגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בין עגלות, ילד ראשון
    שני
    07/08/2018

היי אני מחפשת עגלה ראשונה ועמוסה במידע שהלכתי לאיבוד
    לאחי יש את הנאו קונקוד שכבר עברה כ4 ילדים
    האם היא מומלצת? שמעתי שהיא כבדה ואם כן יש אפשרות להזמין ריפוד חדש עבורה?
    התרשמתי מהבוגבו אבל אני חושדבת שהאמבטיה מעט נמוכה, איזה דגם האמבטיה בו הכי גבוהה שתצריך ממני כמה שפחות להתכופף?
    לגבי הסילבר קרוס פיוניר, מחיר סביר לא זולה אבל לא יקרה, כמה היא נחשבץףת לעומת האחרות? נוח להסתובב איתה?
    הבנתי שהנאו קונקורד הכי כבדה מכולן
    אני אתוודא שכן חשוב לי הנראות של העגלה

אשמח אם תוכל לעזור לי להתמקד קצת

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/08/2018

שלום שני,

לדעתי הקונקורד גם בזמנה הייתה די לא מוצלחת ולכן בסטנדרטים של היום אני פחות ממליץ עליה.

לגבי הפיוניר, לדעתי היא מעט כבדה, נוחות הניוד טובה, הבדים לדעתי פחות מתאימים לאקלים בארץ.

בוגבו תלוי בדגם, כולן נמוכות, קשה לי להגיב ללא ידיעה איזה דגם רלוונטי.

הייתי ממליץ לבדוק את הסלסה של איי.בי.סי דיזיין, גם גבוהה ולא רק האמבטיה אלא גם הטיולון (שזה די נדיר), גם באיכות גבוהה, מרווחת, סופר נוחה לניוד ובמחיר די סביר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון וכסא בטיחות לילד בן שנה
    הדר
    07/08/2018

שלום.
    מחפשת המלצות לטיולון ולכסא בטיחות לילד בן שנה. מעדיפה טיולון קל. תקציב עד 700 שקל לטיולון ו1000 שקל לכסא. תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/08/2018

שלום הדר,

בתקציב לטיולון הייתי ממליץ על צ'יקו לייטוואי 2 או 3 או על טיולון מאמ. נכנסים לתקציב ואף מתחת ונותנים תמורה טובה לעלות.

לגבי כיסא הייתי ממליץ טיפה למתוח את התקציב וללכת על צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס מרתון קליק טייט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

הדר
    08/08/2018

הכסאות שהזכרת נמכרים בסביבות 1500שקל וזה כבר קצת יקר לנו. מה אתה ממליץ במגבלות התקציב?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/08/2018

שלום הדר,

לנסות להתאמץ ולהתמקח על המחיר לעיתים יש הפתעות.

אם לא הצלחנו אז אוונפלו טריומף או גרקו סייז פור מי יהיו אופציות מעולות ואפילו מתחת לתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקלארן דגם 2018 עם גלגלים קדמיים בודדים
    טל
    07/08/2018

שלום קובי!
    ראיתי שיש דגם חדש למקלארן עם גלגלים קדמיים בודדים.
    (בארץ ראיתי רק את הXT ובחול יש גם קווסט). ידוע לך איך הם? מה היתרונות שלהם על פני הקודמים?
    תודה! טל

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/08/2018

שלום טל,

הרבה הבדל ביחס לדור הקודם אין. בהחלט ההבדל הגדול הוא בגלגל הקידמי, היתרון שהניוד יהיה יותר נוח, בעיקר ההוזזה/סיבוב לצדדים.
    כל השאר די זהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה סירקל ראבנה 4
    אליה
    06/08/2018

רכשנו לא מזמן עגלת סירקל ראבנה 4,
    ולאחרונה היא התחילה להשמיע רעשים של תקתוקים כאלה מהגלגלים בזמן הנסיעה.
    ממה תקלה זו יכולה לנבוע?

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה סירקל ראבנה 4

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/08/2018

שלום אליה,

סביר להניח שממערכת הברקס. ניתן לפנות ABC Design ISRAEL דרך דף הפייסבוק ויעזרו לך משם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון כתחליף במקום עגלה
    מורן
    06/08/2018

שלום,
    אני מחפשת טיולון שיוכל להוות תחליף לעגלה בתום השימוש באמבטיה( יש לי עגלה יד 2 שקיבלתי עם אמבטיה ללא מושב ה טיולון).
    האם להתעקש על מושב דו כיווני? איזה טיולונים מומלצים? מכיוון שלא רוכשת עגלה אז התקציב לטיולון אינו מוגבל כ"כ. הוא ישמש החל מגיל 5 חודשים בערך...

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון כתחליף במקום עגלה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2018

שלום מורן,

אני חושב ששווה להתעקש על מושב דו כיווני.
    הבעיה שאז יהיה מדובר בעגלות. ההמלצה שלי היא ללכת על עגלות כמו בוגבו בי או ארמדילו פליפ.
    הם גם יכולו לשמש כעגלה מלידה בעתיד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון תאומים - ידית גבוהה
    אני
    06/08/2018

יש לנו את הדונקי ואני מאוד מרוצה!!!
    מה שכן, הייתי שמחה לטיולון קליל לעובר ושב מה שנקרא.
    הבעיה שאני חייבת ידית גבוה, בעלי 2 מטר. הגובה של הדונקי מתאימה בערך (היינו שמחים לעוד כמה סמ). אז הטיולון ממש חייב להיות עם ידיות גבוהות.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2018

שלום,

האמת שאני לא מכיר טיולון עם ידית טלסקופית לתאומים, כולם פחות או יותר בגובה די זהה. יש מעריכי ידיות שנמכרים בחו"ל או דרך אמזון אך הביקורות לא משהו אבל שווה לשקול בכל זאת.
    אם אין לחץ של זמן בחודשים הקרובים אמורים להיכנס המון טילונים בסטייל של היויו שלדעתי יהיו פרקטיים מאוד.

אם בכל זאת לכרגע הייתי ממליץ על ביבה קוקו, זה יותר עגלה אך עדיין שוקלת כחצי מהדונקי ומתקפלת יותר בקלות ויותר קטן מהדונקי וגם הידית בגובה סבבה ביחס לטיולונים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    06/08/2018

קודם כל - תודה!
    הביבה נמוכה לו...
    אתה יודע אלו טיולונים אמורים להגיע? אני אשמח להציץ באתרים שלהם.
    אין לחץ, לא ממהרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/08/2018

שלום,

יש למאונטיין באגי טיולון ננו דו שאני לא יודע מתי יגיע.
    יש לבייבי מונסטרס טיולון בשם קוקי לתאומים, להבנתי הוא יגיע בחודשיים הקרובים.
    כמוכן יש את באמפריידר שזה טיולון יחיד שמתחבר עם מגנטים במידה ורוכשים שניים. החיסרון שהחיבור של שניים מאוד מאוד רחב ובכל פתח צריך להפריד בינהם. זה כבר בארץ.
    אלו להערכתי פתרון לטווח הקרוב.
    כל שאר האופציות להערכתי לא רלוונטיות לטווח הקרוב.
    יש לקחת בחשבון שהידית בהם נמוכה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידית גבוהה

אני
    09/08/2018

חייבת ידית גבוהה...
    אין טיולון תאומים עם ידית גבוהה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/08/2018

שלום,

אני לא מכיר משהו עם ידית טלסקופית, אני מכיר רק עגלות אשר לא עונות להגדרה של טיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת abc סלסה והתלבטות בנוגע לסלקל
    מעיין
    06/08/2018

שלום,
    1. קראתי כמה חוות דעת באינטרנט על העגלה שהייתה תקלה של המעצור שלא שיחרר את הגלגלים או משהו כזה. מוכר לך?
    2. בחנות המליצו לנו לקנות במקום סלקל, ישר מושב בטיחות. שזה למעשה משתלם יותר. כי סלקל הוא עד שנה בערך, וכיסא בטיחות עד גיל גדול. וגם מהסיבה שאם קונים סלקל זה גורם להורים להסיע ולהושיב את התינוק בסלקל למשך הרבה שעות וזה לא בריא? מה דעתך בנושא?
    3. איזה סלקל איכותי מתחבר לabc סלסה?
    תודה רבה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת לגבי סלקל דונה

מעיין
    06/08/2018

האם לדעתך מומלץ לקנות עגלת סלקל של דונה במקום סלקל שיתחבר עם מתאם לשלדת העגלה שנקנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2018

שלום מעיין,

1. לא נתקלתי בברקס שנתקע, תקלה נפוצה בהרבה עגלות (אך נדירה מאוד במקרים שלה) שהברקס לא בולם את העגלה או חלקית. בשביל דברים כאלו יש אחריות וגם מדובר בתקלה מאוד מאוד נדירה. כמוכן בכל עגלה שרוכשים אני ממליץ על תחזוקה של אחת לחצי שנה שזה אומר ניקיון השלדה מחול כי זהו הגורם המרכזי למרבית התקלות בעגלות בגלגלים ובברקס.
    ניגוב עם מטלית לחה או אפילו שואב טוב.
    2. בחנות צודקים חלקית ולדעתי היה רצוי שיציינו יתרונות לטובת סל קל ויתרונות לטובת כיסא בטיחות.
    לדעתי היתרונות בסל קל הם זווית שכיבה עדיפה והאפשרות לנייד עם התינוק מהרכב, תינוקות מרבים להרדם תוך כדי נסיעה ולעיתים זה מעולה שאפשר לניידם מבלי להעירם עד המיטה או לסיבוב סידורים קצר ביותר. חשוב לזכור שמשך השהייה המומלץ ברצף הוא חצי שעה וסה"כ ליום עד 45 דק'.
    בנוסף רכישת סל קל תאפשר בשלב הרכישה של הכיסא קנייה של כיסא זול יותר למרות שהממלצות שלי לכיסאות הן לכיסאות יקרים (אלו שהייתי ממליץ עליהם גם מלידה) כך שלדעתי זהו לא יתרון.
    יתרונות כיסא בטיחות: בעיקר החיסכון של רכישת הסל קל.
    מגיל 3 חודשים (בעיקר בחורף) יותר מרווח ולכן יותר נח לתינוקות.
    3. סלקלים של סייבקס, מקסי קוזי או ג'ואי מתחברים, כולם טובים בטיחותית ככל שעולים ברמת המחיר כך רמת הבטיחות עולה. במחירים סבירים ג'ואי ISIZE או אטון 4 או 5 הם ברמת בטיחות מקסימלית ובמחיר יחסית סביר.

על הדונה אני פחות ממליץ. א. כי זה גורם לנו לטייל הרבה יותר עם הסלקל מאשר צריך. כפי שציינתי יש זמן מומלץ שלא מומלץ לחרוג ממנו לדעתי
    ב. בטיחותית ברכב הוא פחות בטוח מרוב הדגמים של החברות שציינתי שמתחברים לעגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תליית תיק לעגלת סלסה 4
    מונא
    06/08/2018

שלום,
    קניתי עגלת סלסה 4, ואיתה מגיע תיק לעגלה.
    אני רוצה לבדוק איך אפשר לתלות את התיק על העגלה מבלי שהוא יפול וגם מבלי לפגוע בעגלה בעתיד!?
    האם צריך לקנות אביזרים נוספים המתאימים לתליית התיק על העגלה?

תודה רבה מראש,
    מונא

לקביעת תור
    סגירה
    תליית תיק לעגלת סלסה 4

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2018

שלום מונא,

על הסלסה יש 2 עיגולים בידית האחיזה, על התיק יש 2 פלסטיקים שמתלבשים על העיגולים, כך יש חיבור מהיר (מבלי להתעסק עם תיקתקים או סטוטשים, בנקודה שלא פוגעת ביציבות העגלה).
    ממש אין צורך ברכישת אביזרים נוספים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לגיל חצי שנה
    שרון
    06/08/2018

היי קובי,
    יש לנו עגלת בוגבו מעולה ( אמבטיה וטיולון) אך הגלגלים תופסים מקום רב בבגאז' והטיולון אינו מתקפל כחלק אחד. לכן אני מחפשת טיולון המתאים לגיל חצי שנה בעל התכונות הבאות:
    קיפול קל ונוח, לא תופס הרבה מקום בבגאז', צילון גדול ומחיר לא יקר. אני רוצה להשתמש בו במיוחד לנסיעות באוטו.
    אודה לעזרתך

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לגיל חצי שנה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2018

שלום שרון,

הייתי ממליץ למרות הקושי למשוך עד גיל שנה עם הטיולון, אני ממליץ ע"פ מחקרים שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה.
    אם בכל זאת טיולון (אני ממליץ שלפחות תעשו ברוטציה עם העגלה, מאוד חשוב שהתינוק יפנה אליכם) אז אני ממלץ לבדוק את איזי ווקר XS בתקציב של עד 1000 ש"ח. אם יותר או פחות עדכני ואוכל להמליץ בהתאם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לגיל חצי שנה

שרון
    07/08/2018

תודה קובי.
    במידה וארכוש טיולון זה האם הוא יוכל לשמש אותנו גם לגילאים מתקדמים?(3+)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/08/2018

שלום שרון,

טכנית אני מאמין שכן, יש לקחת בחשבון שהמוצרים בישראל מוגבלים עד גיל 3 שנים ועד 15 ק"ג ע"פ דרישות מכון התקנים.
    מצד שני גם אני יכול לשבת עליו והוא יסע כך לדעתי אפשר גם מעבר לגיל 3. כמובן שחשוב לדעתי שחריגה מתנאי השימוש תפגע באחריות וגרור התנערות במקרה של בעיה אך זה רלוונטי לכל הטיולונים והעגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון קל לפתיחה/סגירה שנושא יותר מ15 ק"ג
    קארין
    06/08/2018

קובי שלום,
    הבן שלנו בן 8 חודשים ואנו מחפשים טיולון שיהיה קל ופשוט לפתיחה וסגירה (גם לסבא וסבתא להם יותר קשה) וגם שיוכל לשאת משקל תינוק גבוה. כיום הוא שוקל 8.5 קג ורוב הטיולונים שראיתי הם עד 15 קג. יכול להיות שעליית המשקל שלו תיעצר בקרוב אבל לא רוצה לזרוק כסף על טיולון שיספיק לי לכמה חודשים-שנה. בנוסף, כרגע עם טיולון שני חלקים של אורבו 2 וזה מאוד מסובך להרכבה לסבים/סבתות.
    היחידים שראיתי שעונה לדרישות הנל היו עם שתי ידיות, כמו מקלארן למשל. הייתי מעדיפה ידית אחת למרות שלא ברור לי האם שתי ידיות זה כ"כ נורא (מלבד קניות שקל לשים על ידית אחת).

אשמח שתאיר את עיניי למשהו שמתאים וגם מומלץ.
    תודה.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2018

שלום קארין,

התקן בארץ בודק טיולונים ועגלות עד 15 ק"ג כך שזהו המשקל המקסימלי, גם אם בפועל המוצר מתאים עד 25 ק"ג ונמכר כך בחו"ל, היות והוא נבדק בישראל עד 15 ק"ג זה המשקל המקסימלי, נכון להיום אלו דרישות התקנים ברוב המדינות בעולם. היות ותינוקות מתפתחים כיום בקצב הרבה יותר גבוהה ומהיר אני מעריך שלאורך זמן זה ישתנה אך לא בעת הקרובה.

לדעתי טיולונים כמו מקלארן נותנים מושב מרווח וארוך יותר וגם לרוב הצללה יותר טובה. החסרונות לעומת ידית אחת הם יכולת ניוד פחות טובה בעיקר כאשר רוצים לעבוד עם יד אחת (תוך כדי דיבור בנייד, חיטוט בתיק וכו'). בנוסף עגלות עם 2 ידיות מתקפלות יותר גדול.
    טיולונים בעלי ידית אחת עם מושב מרווח הם כבר כבדים יחסית לטיולון וגדולים בקיפול יחסית לטיולון ולכן הרוב פחות מעדיפים.

הייתי ממליץ ב-2 ידיות לבדוק את המקלארן טכנו
    ולידית אחת לבדוק את איזי ווקר XS או יויו אם יש תקציב.

אם לא איכפת לכם קיפול גדול ומשקל טיפה יותר כבד, אפשר לבדוק את ביבה טאיטאי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר לטיולון בסלסה ונדנדה
    פנינה
    06/08/2018

הי, הבן שלנו כבר בן ארבעה חודשים, שוקל משהו כמו 7.400 ודי ארוך, האמבטיה מתחילה להיות ממש צפופה, הוא גם מאוד מתעניין לראות מה קורה. ראינו שהטיולון לא מתקרב אפילו לשכיבה גם כשמכווננים, זה הגיוני? לכמה אמור להיפתח והאם אפשר להעביר אותו כבר?
    היציאות מהבית הן בערך למשך שעתיים או שלוש ואת החלק הגדול מהזמן הוא בעגלה...

בנוסף רציתי לשאול אם אתה מכיר נדנדה נחמדה שתתאים עד 15 קילו, מחפשים לקנות יד שניה והכל עד עשרה קילוגרם, שיכול להיות שיספיק לנו רק לעוד חודשיים שלושה, מחפשים עד גיל שנה...

תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2018

שלום פנינה,

לגבי העגלה, המושב מתאים מגיל חצי שנה, האמבטיה מתאימה עד 9 ק"ג, הייתי ממליץ לנסות למשוך עוד חודש ואז יהיה פחות בעייתי לעבור לטיולון, גם שתעברו לטיולון הייתי ממליץ שהתינוק יפנה אליכם ולא לכיוון הנסיעה, אפילו שהוא סקרן.

לגבי הנדנדה, הנדנדה עם אפשרות המשקל הגבוהה ביותר היא עד 13 ק"ג. יותר הייתי ממליץ על טרפולינה של בייבי ביורן שמתאימה עד 18 ק"ג, הוא גם סוג של נדנדה אך לא חשמלית אלא כזו שהתינוק צריך לנוע כדי לנדנד (יותר בריא ונכון לדעתי) כמוכן היא יכולה לשמש כסוג של מושב האכלה לשלב של היום עד 7 חודשים בערך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ראשונה עם אמבטיה
    דור
    05/08/2018

היי קובי,
    לידה ראשונה
    מחפשת עגלה עם אמבטיה וחיבור לסלקל שתיכנס לתא מטען קטן (סקודה סיטיגו).
    צריכה שתהיה קלה (אני נמוכה וחלשה), אמבטיה מרווחת (מניחה שאת האמבטיה אפשר יהיה להכניס למושב האחורי- ?) ושלא תהיה יקרה מידי כי אני מתכננת לעבור לטיולון יויו או שיאומי ברגע שכבר יהיה ניתן.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה עם אמבטיה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/08/2018

שלום דור,

צריך לקחת בחשבון שככל שהעגלה קלה וקטנה יותר כך האמבטיה יותר קטנה.
    עגלות כמו בי5, ארמדילו פליפ או מיוס יענו לכל הדרישות מלבד רוחב האמבטיה אשר יחסית צר בהן.

לגבי הטיולון, אני ממליץ לא לעבור לפני חצי שנה (אלא אם הולכים על סייבקס איזי טוויסט). לדעתי עד שנה (ועדיף מעבר) רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה.
    כמוכן ממליץ לא לרכוש עגלות כמו שיאומי מסין שגם אין להן אחריות בארץ ולדעתי זו עגלת מדבקה נחות שהודבקה עליה מדבקה של יצרן מכובד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין אויסטר לאיי בי סי דיזיין סלסה
    מור
    05/08/2018

שלום,
    אשמח לשמוע על היתרונות והחסרונות של כל עגלה (אויסטר / איי בי סי דיזיין סלסה). מה היית ממליץ?
    שמתי לב במפרט הטכני שהאויסטר קלה בהרבה!
    איי בי סי דיזיין סלסה - טיולון ושלד: 11.9 ק״ג
    אויסטר - טיולון ושלד: 7.9 ק״ג.
    האם הקלות פוגעת באיכות הנוחות של התינוק?
    או לחילופין האם האיי בי סי דיזיין סלסה עדיין נחשבת למשקל נורמלי ולא כבדה?
    הבנתי שהאויסטר יקרה יותר, המחיר מצדיק יתרון כלפיה? או שזה ״שם״?
    אשמח לשמוע עוד השוואות ביניהן.
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• ואיי בי סי דיזיין ממבה פלוס

מור
    05/08/2018

נתקלתי בדגם נוסף שאתה ממליץ עליו.
    אשמח להוסיף אותו להשוואה.
    תודה גדולה!
    במה הוא שונה מהסלסה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/08/2018

שלום מור,

המשקל של האויסטר 2 הוא 10.5 ק"ג ולא 7.9, לדעתי בילבלת ובדקת את אויסטר זירו (דגם אחר חד כיווני) שזה לדעתי משקלו.
    משקל של עד 12 ק"ג לדעתי הוא בהחלט סביר ולא נוראי, לדעתי אפשר גם להתמודד עם משקלים של 15 ק"ג ויותר אם אלו משקלן של העגלות הנמכרות ביותר באירופה ושם מסתדרים אני לא רואה סיבה למה לא כאן.

לדעתי הסלסה יותר נוחה בניוד, יש לה יתרון בגובה, סל גדול יותר, גגונים גדולים יותר בעיקר באמבטיה, הקיפול הרבה יותר קומפקטי כאשר מקפלים יחד עם הטיולון. כוללת תיק ומתאמים לסל קל, אני לא חושב שלמחיר יש מראה לגבי המוצר מכיוון שהסלסה נמכרת במגוון חנויות ולכן יש תחרות עליה והצרכן מרוויח בעוד שהאויסטר נמכרת ברשת אחת.

האויסטר מציעה רוחב שלדה צר יותר 55 ס"מ לעומת 62 ולכן יותר נוחה למעבר במקומות צרים, לטיולון יש שכיבה מלאה ולא בתנוחת עירסול ולכן אפשר לעבור לטיולון בשלב מוקדם מחצי שנה (למרות שבסלסה האמבטיה עצומה ומספיקה גם מעבר לחצי שנה), כמוכן לטיולון 4 מצבים לעומת 3 בסלסה.
    אני ממליץ לקפל יחד עם טיולון ולבדוק ברכב, לא לכל רכב היא תיכנס לדעתי.

הממבה פלוס יותר כבדה מהסלסה בכ- 2 ק"ג, ההבדל הגדול שהטיולון מציע תנוחת עירסול וגם שכיבה מלאה כך שנהנים מ-2 העולומות, הגלגלים גדולים יותר מהסלסה וגם הקפיצים מתכווננים ברמת הקשיחות בהתאם לדרך ולכן יכול הניוד טובה יותר. המושב מרופד יותר ביחס לכל העגלות כי הוא עשוי מויסקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה