פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בובו 2 / איזי בייבי מקסי
    מיכל
    24/09/2017

שלום קובי,
    אשמח לשמוע מה דעתך על ה"בובו 2"? אני יודעת שהעגלה חדשה מאוד בשוק, אבל אולי ישנם כבר פידבקים ? הטיולון נראה מעולה, מרווח מאוד וגבוה (הבן שלי גבוה), קלה מאוד (יותר מהיויו?) וקיפול קטן, אם כי לא מאוד קטן .. בקיצור אשמח לדעה נוספת ! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בובו 2 / איזי בייבי מקסי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/09/2017

שלום מיכל,

פידבק ממשתמשים אין ויקח זמן. אני מאוד אהבתי את הדגם.
    נח לניוד לעומת כל הטיולונים בסגנון ולדעתי גם מהיויו, טיפה כבד מהיויו אך עדיין יחסית קל ובהליכה המשקל לא מורגש, הקיפול גדול מהיויו אך עדיין קטן לרכב אבל אם רוצים לעלות לטיסות איתו לא כל חברה תעלה אותו איתכם למטוס.
    הגגון שלו מעולה ויש מדרך רגליים מתכוונן ומעקה שאין ביויו ועולה כמחצית מהיויו כך שאני ממליץ עליו מאוד.
    ממליץ לרכוש איתו מזרן קומפי קוש לשדרוג משמעותי של נוחות התינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ עגלה ראשונה של חברת BEBECAR
    עמית
    24/09/2017

היי.
    אני רוצה להתייעץ לגבי עגלה ראשונה של חברת BEBECAR.
    מה שבעיקר חשוב לנו זה נוחות התינוק.
    ראינו את העגלה המצורפת ומאוד אהבנו מה דעתך על החברה, הדגם?
    תודה
    bebecar stylo

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/09/2017

שלום עמית,

חברה מעולה ואם אתם מחפשים פוזה וגניבת מבטים זו העגלה הטובה ביותר לכך! אם אתם מחפשים נוחות בחיים זו העגלה הכי גרועה לכך! דגם האיפ אופ שלהם מציע את אותה אמבטיה ואותו טיולון (עיצוב טיפה שונה) על שילדה פרקטית בהרבה ומחיר זול יותר ולכן הייתי ממליץ ללכת על האיפ אופ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לטיולון קל משקל
    אדר
    24/09/2017

היי, מתלבטת מאד לגבי טיולון קל משקל.. יש לי את הארמדילו פליפ אבל הוא כבר כבד ומסורבל. תינוק בן שנה גרים בתל אביב קומה 3 בלי מעלית.. הייתי קונה את היו-יו אם לא היתה כל כך יקרה, מחפשת משהו מומלץ בסגנון.
    בובו? טוק טוק של איה בייבי? או צ'יקו מינימו?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיולון קל משקל

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/09/2017

שלום אדר,

ממליץ על הבובו 2 שהכי נוח לניוד בטווח המחיר הזה ויש לו גגון מעולה ומדרך רגליים מתכוונן (נדיר בטיולונים מסוג זה).
    ממליץ להוסיף מזרן קומפי קוש לשדרוג משמעותי של הנוחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לתינוקת בת 9 חודשים
    ספיר
    24/09/2017

ב"ה
    שלום
    הבת שלי בת 9 חודשים, שוקלת 8.400.
    היא גבוהה והסלקל מתחיל להיות קצת קטן עליה.
    האחות בטיפת חלב אמרה לי שכסא בטיחות זה רק מגיל שנה ושיש כסאות בטיחות משולבים עם סלקל שאפשר לקנות אותם.
    אנחנו חשבנו לקנות כסא בטיחות שמשולב עם בוסטר.
    על מה אתה ממליץ? עדיף שלא יהיה מרופד מדי כי יש לה נטייה להזיע וכן עדיף שיתאים למתאם לרכב של סלקל סייבקס.
    תודה רבה ושנה טובה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/09/2017

שלום ספיר,

לבסיס של הסל קל אף כיסא לא יתחבר.
    לפני גיל שנה ניתן בהחלט לרכוש כיסא בטיחות רק יש לרכוש כיסא שניתן להרכיב כנגד כיוון הנסיעה, מומלץ אף שיהיה כנגד הכיוון עד גיל שנתיים למרות שהחוק בארץ דורש עד שנה, חס וחלילה במקרה של תאונה התינוקות בטוחים בהרבה יותר כשהם נגד הכיוון.
    המומלצים נכון להיום הם: סדרת ברייטקס קליק טייט, צ'יקו נקסטפיט או אוונפלו טריומף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשים את העגלה הראשונה שלנו
    עובד
    24/09/2017

שלום. אני גר במקום עם דרכי עפר וגם נוסע הרבה באוטו. עוד חודש יוולד לנו הילד הראשון בעז"ה. לפי דעתי העגלה שתשרת אותי הכי טוב תהיה ניתנת לקיפול ביד אחת, קלה ובלת גלגלים גדולים לנסיעה טובה בשטח. חשבתי על בייביג'טגר אבל הטיולון לא מסתובב. אין לי מגבלת תקציב כרגע. תודה רבה על העזרה!!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/09/2017

שלום עובד,

רוב העגלות שבוניות לשטח לא בנויות להורה עירוני ולכן אינן מתקפלות ביד אחד.
    ממליץ על עגלות הרטן שהן מיוצרות בגרמניה ולכן הן סוס עבודה בעיקר לדרכי עפר בזכות צמיגים וקפיצים ייחודיים. הקיפול ב-2 ידיים אך אפשר גם ביד אחת אם מתרגלים, בכל אופן כל עגלה שמתקפלת ביד אחת כדי לעלות לרכב נזדקק לשתי ידיים.
    בוגבו באפלו גם יכולה להתאים אך לדעתי פחות מוצלחת מההרטן וגם יקרה יותר.
    בתקציב יותר נמוך אפשר לבדוק את הסלסה של איי.בי.סי דיזיין.
    ישנן עגלות 3 גלגלים (שלדעתי כבר לא משווקות בארץ) אבל לדעתי הן פחות מומלצות כי הן פחות יציבות והטיולון חד כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה. אני ממשיך לנסות לדייק את זה

עובד
    24/09/2017

הסלסה נראת אחלה עגלה אבל לדעתי אני קודם כל אצטרך עגלה בעלת גלגלים גדולים בשביל השטח ולא רק בולמי זעזועים טובים. הרטן נראה באמת טוב אבל כנראה שלא אקנה את זה. נראה מפונפן מידי בשבילינו. אנחנו מחפשים משהו שלא מנקר עיניים. חוץ מזה הם מוכרים אותו רק במקום מסויים וקשה להבין את האתר שלהם. מפתיע. ממשיכים לחפש את האחת. יש לך עוד רעיון?
    תודה רבה בכל מקרה. דעותיך נראות לי מהמקצועיות שניתן לקרוא בעברית. ישר כח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2017

שלום עובד,

לגבי סלסה היא בנויה לשטח עד גבול מסויים בזכות גלגלים אחוריים גדולים, גלגלים קדמיים גדולים מהממוצע אך לא גדולים מספיק לשטח קשה, בנוסף יש לה קפיצים איכותיים. אי לכך אני חושב שלרוב ההורים בארץ גם כאלו שצריכים הליכות בשטח קשה היא תתאים. ליצרן יש עגלות שבנויות לשטח קשה אך הן לא נמכרות בארץ מסיבות מובנות.
    אם לא ברור אני גם היבואן של הרטן שזה ההארד קור לשטח והן רחוקות מלהראות מפונפן לדעתי (בתור יבואן שבעד מראה יפה הייתי שמח אם הם היו עושים צעד לכיוון הזה אבל לך תדבר עם גרמנים על עיצוב). לדעתי אלו העגלות היחידות בישראל שבנויות לשטח קשה מאוד, בעיקר דגם הסקיי.
    לחלק גדול מהיצרנים יש עגלות שבנויות לשטח והן נמכרות בעיקר באירופה (גרמניה, המדינות הסובבות, מדינות סקנדיביה ורוסיה), יש יצרנים רבים שכלל לא נמכרים בארץ כמו טטוניה, אמאל ג'ונגה ועוד, בעיקר כי אין מי שיקנה.
    לכן לדעתי הרטן או בוגבו באפלו הן האופציות הטובות ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו אחרון. בייבי ג'וגר סיטי פרימייר

עובד
    26/09/2017

חשבנו הרבה על בייבי ג'וגר אבל פסלנו בגלל שהטיולון לא מסתובב והקיפול היה נראה גדול. עכשיו ראיתי שי להם דגם "סיטי פרימייר" שבו הטיולון מסתובב. מתאים לשטח, אחריות לכל החיים וקיפול נח (אבל עדיין גדול). יש עדיין פזילה לכיוון אינגליזינה קוואד שמשלבת אותם מאפיינים והבנתי שהסלקל לא טוב. אתה מכיר את סיטי פרימייר הזו?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/09/2017

שלום עובד,

הפרימייר דומה ברעיון לסלסה, עירונית עם יכולות שטח מוגבלות עד גבול מסויים, הקפיצים שלה אפילו פחות טובים לשטח. מצד שני בגלל שהיא לא הארדקור לשטח היא נוחה יותר בקיפול מההרטן לדוגמא. כמו הסלסה הטיולונים לא שוכבים למצב שטוח ולכן חשוב שתהיה אמבטיה מרווחת ובפרמייר היא גדולה אך לא ממש גדולה כמו הסלסה ולכן לדעתי יש חיסרון קל במושב.
    הקוואד לדעתי פרט לסל קל מוצלחת יותר, עדיין לא מושלמת לשטח אבל טובה מאוד כי הקפיצים מעולים ואיכות ההרכבה טובה יותר כי היא מורכבת באירופה. הטיולון מגיע לשכיבה מלאה ולכן לדעתי הטיולון טוב יותר מהפרמייר.
    אני בכל אופן לא בעד לחבר סל קל על העגלה כי הדבר אינו בריא לתינוק ואף עלול להזיק ולכן לדעתי האישית הסל קל אינו חיסרון ופשוט רוכשים סל קל מעולה שלא מתחבר לעגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

עובד
    30/09/2017

לאחר בדיקה של כל העגלות שאמרת קנינו בסוף ג'וי כרום. עגלה שנראתה שעונה לצרכינו. כל שאר ההמלצות שלך היו מעולות גם כן ועל כך רציתי להודות לך
    שנה טובה
    עובד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/10/2017

שלום עובד,

היא עגלה טובה ביחס למחיר לדעתי לא כלכך מתאימה לדרך קשה למרות שנראית כך אבל לדעתי היא לא.
    פרט לכך היא עונה לרוב הצרכים של הצרכן הממוצע במחיר מאוד אטרקטיבי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא תינוק לגיל לידה
    שלמה
    23/09/2017

מחפשים כיסא תינוק לגיל לידה עם תקן בטיחות גבוה.
    שלא יהיה רחב מידי. ולא יקר מידי...
    קצת לא מבינים בזה יותר מידי אז נשמח לפירוט כללי.

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא תינוק לגיל לידה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/09/2017

שלום שלמה,

בכיסאות בטיחות אני לא נכנס לעניין מחיר וממליץ על הטוב ביותר.
    לדעתי נקסטפיט הוא הכיסא הטוב ביותר מגיל לידה, הוא קיבל דירוג בטיחות מקסימלי ולדעתי זווית השכיבה, הריפוד והמרחב בו הכי מתאימים לתינוק בן יומו. אפשר להתחיל עם סל קל זול וטוב ובעתיד לרכוש כיסא יחסית זול וטוב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. המשך-

שלמה
    24/09/2017

יש עוד כיסא בטיחות מומלץ אבל זול יותר?
    ועל איזה סלקל אתה ממליץ?
    ממש תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/09/2017

שלום שלמה,

לגיל לידה לא אמליץ על כיסא אחר כי הם לא נוחים לתינוקות. הנקסטפיט הוא היחיד שמגיע לזווית די דומה לשל סל קל. יש לקחת בחשבון שהשימוש בו הוא לכמעט 6 שנים ולכן ביחס לזמן שימוש ועלות הוא די זול.

לגבי סל קל צ'יקו קייפיט 30 הוא הבטוח עם התמורה הטובה ביותר מכיוון שהוא כולל במחירו בסיס לרכב בעוד שהמתחרים טיפה זולים יותר אך לא כוללים בסיס שעלותו כמחיר הסל קל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה לגבי עגלה קיימת או רכישה חדשה
    רונית
    23/09/2017

היייי קובי יקר ותודה על העזרה
    קיבלנו עגלת abc דיזיין דגם ממבה בת.בערך 4 שנים
    לקחנו את.העגלה לתיקון ושיפור ואמרו לנו שהעריסה לא מקורית
    בכל אופן שאלתי היא בהנחה ונוחות התינוק היא הדבר החשוב ביותר
    האם לרכוש עריסה חדשה לעגלה או שעדיף לרכוש עגלה חדשה
    היריסה הנוכית משופעת ונראת לא נוחה לתינוקת
    במידה והמלצתך היא עגלה חדשה על מה תמליץ ? שוב נוחות התינוק חשובה ואם אפשר קיפול ביד אחת יהיה טוב
    תקציב משהו כמו 3000 שח אבל אשמח לשמוע על עגלות יקרות יותר בכדי להחליט כמו שצריך
    דבר אחרון סל קל נרצה לרכוש חדש מה תמליץ עם עדיפות שיתחבר לעגלה גם סל קל קיבלנו של חברת ברייטקס אבל עושה רושם שהוא כבר קטן וצפוף לקטנה שלנו
    בעתיד נרכוש כיסא בטיחות.אבל עד אז נשמח להמלצה לסלקל איכותי נוח ובטיחותי
    חשוב לציין שזו תינוקת ראשונה ובעזרת השם בעתיד נשמח לעוד אז נשמח שהסלקל והעגלה ישמדו אותנו גם בהמשך

המון המון תודה
    ושנה נפלאה
    ויום נפלא רונית

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/09/2017

שלום רונית,

לגבי האמבטיה קשה לי לענות, את יכולה לשלוח לי תמונה לדף הפייסבוק של בייבי בוס ואוכל לענות לך אם היא מקורית או לא.
    קשה לי להאמין שימכרו או ישלבו בין חלקים של חברות שונות אבל בישראל הכל יכול להיות.
    באותה הזדמנות יש מבצע על הסלסה (דגם משופר של הממבה) שתעלה לך פחות מ- 3000 ש"ח ועוד כולל סל קל, אוכל לרשום לך בפייסבוק.
    בנוסף לסלסה אני ממליץ על סולה 2 שנכנסת לתקציב.

לגבי סל קל, הייתי ממליץ על סייבקס, דגם הQ קיבל את הדירוג הטוב ביותר אבל הוא יקר והיות וזה לתקופה קצרה שווה לשקול ללכת על דגם הבייסיק הזול משמעותית שגם קיבל דירוג טוב או מקסי קוזי מיקו שנמכר בשילב כולל בסיס במחיר סביר מאוד וגם דורג בדירוג טוב. אלו סל קלים שמתחברים על מרבית העגלות הקיימות בשוק וסביר גם לעגלות עתידיות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת.

רונית
    24/09/2017

דבר ראשון המון תודה על התשובה המהירה והעיניינית
    לגבי הממבה אשלח לך לפרטים אבל אני לא זוכרת אם קראתי פה או לא אבל הממבה מגיעה בטיולון לשכיסה מלאה ? כי גם זה חשוב לי אם כבר קונים עגלה חדשה שהיא תענה על כל הדרישות

דבר נוסף אקרא על הדגמים שרשמת אבל רציתי לדעת מה לגבי עגלות של פג פרגו ראינו עגלה שמגיעות עם סל קל של סייבקס האם זה הסל קל שהתכוונת אליו ? במידה וכן גם אם לכמה חודשים חשוב לי שיהיה בטיחותי ויוכל לשרת אותנו בהמשך גם אם לכמה חודשים
    ומרוב כל העגלות וההיצע המטורף ונוסיף על כך שקראתי בלי סוף על כל דגם אפשרי של עגלה האם דגמים של חברת בוגבו ופג פרוגו שהם יקרים משמעותית באמת שווים את ההשקעה? אני מניחה שעבור הנוחות שלי כן אבל מה לגבי נוחות התינוק?
    אם כן אודה לך אם תוכל להמליץ לי על עגלות שלהן כי במידה ומדובר בעוד תוספת כספית אולי כבר שווה לרכוש משהו פעם אחת טוב שילווה להמשך על אחת כמה וכמה אם הדגמים המשולבים של פג פרוגו מגיעים עם הסל קל שציינת.(שניסינו לשים אל התינוקת בו ונראה שהיא הרגישה בו נוח) כדי שאוכל לבחון אתהנושא כמו שצריך לפני שאני ניגשת לקנות
    המון המון צודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בנושא הסל קל

רונית
    24/09/2017

דבר נוסך חשוב ששכחתי לציין לגבי הסל קל הוא שחשוב לי גם להוסיף בסיס ברכב לסלקל לא יודעת אם ישנה את התשובה אבל כמה,שיותר פרטים :)
    שוב המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/09/2017

שלום רונית,

לגבי סל קל לכל דגם ניתן להוסיף בסיס אך העלות לא זולה.
    לגבי הדגמים שוחננו טלפונית אבל לגבי הפג בהשוואה לסלסה, היא אומנם מציעה נוחות קיפול טובה יותר ומושב שכמעט נשכב למצב יש (יש שיפוע) אבל היא פחות נוחה לניוד ופחות נוחה לעליית מדרכות כשיש תינוק בתוכה, היא לא מרופדת טוב ולכן צריך לרכוש עבורה מזרן לאמבטיה ומזרן לטיולון ויש לקחת דברים אלו בחשבון כשתבדקו את העגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון להורים גבוהים במיוחד
    אני
    22/09/2017

היי קובי, שנה טובה!
    הילד בן שנה וחצי. מחפשים טיולון, אין תקציב.
    אבא שני מטר... רוב בטיולונים נמוכים... אני חייבת שהוא יגיע לידיות.
    כמובן שנשמח למצבי ישיבה עד שכיבה. וכמובן שיהיה קל.
    כרגע אנחנו עם הבי 3, אבל מעוניינים לשמור עליה לילד הבא.
    הקטן שוקל כבר 11.5 קילו והוא די שובבה אז בא לנו לשמור על הבי.
    תודה!

הוספת תגובה

• מה ההבדל

אני
    23/09/2017

ראיתי מקלארן xt ו xlr - הבנתי שההבדל היחידי הוא כיסוי רגליים. האם זה נכון?
    סייבקס קליסטו - אני מבינה שהידית מתכווננת אבל לא רשום לאיזה גובה?
    ספיריט שהידיות די גבוהות. יצא לי להסתובב איתה כמה פעמים. סהכ בסדר, חוץ מהעובדה שהגלגלים מרגישים מעט פלסטיקים.
    וכמובן צ׳קו לייט שאני מכירה והיא טובה, אני רק חוששות שהידיות מעט נמוכות. ואני רואה שיש לה כמה דגמים - מה ההבדלים?
    פה פרגו מיני או si - לא זוכרת איזה מהן יש ידיות מתכווננות.
    ואחרון... אין לו בעיה לקנות גם טיולון של עגלה משולבת, אני רק לא יודעת איזה.

תודנ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פופ של סילבר קרוס

אני
    23/09/2017

אשמח לשמוע כמובן.
    מהנתונים שאני רואה הידית גבוהה (107 סמ). החברה מוכרת. עד למשקל 25 קג אז נראה לי שהיא חזקה.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/09/2017

שלום,

לדעתי המקלארן יתאימו מאוד לדרישות שלכם. ההבדלים בין XT ל XLR הם: הXLR רחבה יותר, מגיעה עם מזרן פנימי וכיסוי רגליים, גלגלים גדולים יותר ולכן גם כבדה יותר. לדעתי אפשר להסתפק בXT גם בגלל המשקל והגלגלים מעולים ואין צורך שיהיו גדולים יותר, לגבי מזרן יותר מומלץ לדעתי להוסיף מזרן קומפי קוש שעשוי 100% כותנה ותומך מאשר מזרן פוליאסטר.

ספיריט, בסיסית וסה"כ זו התמורה למחיר הזול, גלגלים פשוטים, ריפוד דק, נוחות ניוד סבירה וקפיצים די פשוטים.

לייט וואי מעולה ואכן הידיות קבועות ולכן אני חושב שפחות תתאים.

בפג רק בSI הידית מתכווננת וסה"כ מדובר בטיולון טוב אבל לדעתי המקלארן טוב יותר.

מיותר לרכוש טיולון של עגלה משובלת כי יש לכם את הבי וכל דבר אחר יביא לתוצאה פחות יעילה כשמדובר בטיולון לילד גדול.

הסילבר קרוס דומה למקלארן ברעיון אבל גם כאן אני חושב שהXT מוצלח יותר, כמו כן לגבי משקל התקן בישראל בודק רק עד 15 ק"ג ולכן הצהרות היצרן פחות רלוונטיות לישראל.

סייבקס קליסטו כבר לא מיוצרת ולכן איני ממליץ לרכוש מוצר כזה, הידית לא מתכווננת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אני
    24/09/2017

תודה על התשובה המפורטת!!!
    עוד דבר - מה לגבי איזיווקר XL?
    אני מבינה שיש אותו בשילב אבל אין אפשרות לראות בחנות, רק להזמין. הידיות שלו לפי האתר ממש גבוהות, מגיעות עד 112 סמ. היא כעת בחצי מחיר מהמקלארן. המוכר בחנות אמר שהטיולון ממש לא מומלץ - אבל זה היה אחרי שהוא בכלל לא ידע על מה אני מדברת וראה שזה רק דרך האתר שלהם, ונתן לי תחושה שהוא מאוד ישמח שאני פשוט אקנה מה שיש בחנות כדי שירוויח באותו רגע, וגם לא נתן לי יותר מידי מידע על שאר הטיולונים שהיו שם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ואי ניטרו

אני
    24/09/2017

מה דעתך על הטיולון? הידית יחסית גבוהה... 108
    וידוע לך האם יש בארץ ניטרו XL?
    או מי היבואן? אולי אוכל להשיג דרכו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי האינגליזה טריפ?

אני
    24/09/2017

ראיתי אותה אתמול. נראתה לי מסיבית אבל קלה יחסית. בגדול אני לא מתלהבת מהחברה הזו. אבל אולי בטיולון היא עושה עבודה טובה? ואני רואה באתר שלהם שהידית 109 סמ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/09/2017

שלום,

לגבי איזי ווקר הן די דומות למקלארן ועכשיו בשילב בחצי מחיר ולכן עדיף לרכוש מהם ולא ממוכר שיכול להזמין, שילב אמנם מוכרים לחלק מהחנויות אך רק לחלק קטן.
    זו אופציה טובה ובהחלט שווה לשקול בשל המחיר כי החברה טובה.
    לגבי ניטרו היבואן הוא במבינו קינג, לדעתי טיולון מאוד פשוט ולכן בהשוואה למה שרשמנו עד עתה אני פחות ממליץ אך הוא זול ולכן אם רוצים אופציה כזו זו האופציה.
    לגבי טריפ, גם טיולון טוב אך הגגון יחסית קטן, נוחות הניוד בינונית ומומלץ לרכוש כיסוי לידיות הספוג.

אני ממליץ כדי לא להסבך, ככל שתוסיפו עוד רק תלכי לאיבוד ולכן עדיף להתמקד ב-3 פייבוריטים, לגשת לחנות שניתן לבדוק פיזית, להושיב את התינוק (אפילו עם לבוש עבה כדי לראות איך היא תתאים בגיל מתקדם), לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לאחר מכן לתפעל לבד, לקפל לבד ולהרים ואז לראות מה הכי נח לכם ולתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזי ווקר

אני
    25/09/2017

אנחנו מדברים על המיני xl?
    הבנתי מהמוכר שהריפוד סינטטי על גבול הניילוני.
    מה אתה אומר על זה? מה ידוע לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/09/2017

שלום,

כל הריפודים של הטיולונים (ורוב העגלות) הם סינטטיים 100% פוליאסטר. בטיולונים זה ברוב המוחלט של המקרים מה שאומר שהם על גבול הניילון. ממליץ לא להתייחס לבעל אינטרס. בנוסף המלצתי ואמליץ שוב, מזרן לעגלה/טיולון קומפי קוש עשוי 100% כותנה מצד אחד לקיץ ו100% קטיפה מצידו השני לחורף והפנים הוא ספוג זכיר אורטופדי, תומך ומפנק. ברגע ששמנו מזרן כזה סוג הבד של העגלה כבר לא רלוונטי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת עגלה-מה לבחור?
    מתלבטת
    22/09/2017

היי...אמנם יש עוד זמן ואני רק בתחילת ההריון אך כבר התחלתי להציץ ולבדוק לגבי עגלות.
    הדרישות הן עגלה יציבה, שניתן ללכת איתה הרבה ברגל (אינני ניידת) בכל סוגי השטחים, גלגלים איכותיים שלא מתפנצ'רים ושניתן לרדת ולעלות בקלות בשיפועים וכאשר יש צורך לעלות מהכביש למדרכה למשל שהגלגלים לא יתקעו (אני גרה במקום בו יש הרבה עליות כאלו). שתהיה מרווחת יחסית שלתינוק\ת יהיה נוח בה. טיולון לשני כיווני הנסיעה. קיפול נוח וקומפקטי יחסית. שלא תהיה מאסיבית מדי אך עדיין יציבה ובטוחה.
    עד כה בדקתי ואהבתי לפי סדר עולה ליורד:
    1. סילבר קרוס סרף 2
    2. סייבקס פריאם
    3. פג פרגו פופ אפ
    4. אינגליזנה טרילוג'י
    הסילבר קרוס יורדת מהפרק כי היא יקרה מדי עבורנו, מה שמותיר אותנו עם שלוש האופציות הבאות.
    אשמח לעצה מבין עגלות הנ"ל איזה תתאים לי ביותר לפי הצרכים שציינתי ואם ישנן עוד עגלות שכדאי לבדוק אשמח לדעת אילו.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה-מה לבחור?

הוספת תגובה

• מוסיפה עוד עגלה שאהבתי

מתלבטת
    23/09/2017

סלסלה 4 של ABC דיזיין...
    כפי שאתה רואה הנטייה לעגלות יחסית רחבות ונוחות לתינוק, זה חשוב לנו יותר מקיפול קטן, אבל עדיין שיהיה קיפול נוח ולא מסורבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/09/2017

שלום,

לאחר קריאת ההודעה הראשונה הנטייה הייתה להוסיף את הסלסה שמחירה סביר, היא גבוהה ונוחה לניוד ומאוד מרווחת ונוחה לתינוק אבל בדיוק רשמת אותה כאופציה. כמו כן מה התקציב? הפריאם והפופ אפ די במחיר של הסרף (תלוי בגרסאות, מבצעים, סל קל וכו').
    הטרילוג'י הכי נוחה להורה מבין כולן אבל יש פשרה בנוחות הניוד ובלימת הזעזועים.

בנוסף, מה החודש המשוער? בדיוק עכשיו הוצגו דגמי 2018 ואולי שווה לחכות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קובי, התאריך המשוער סוף אפריל

מתלבטת
    24/09/2017

יש עוד מלא זמן ואני לא ממהרת לקנות עכשיו, גם סקרנית לראות אילו דגמים יהיו ב2018... בודקת כבר מעכשיו כי אני אוהבת להכיר ולראות מה קיים בשוק.
    טרילוג'י גם יורדת מהפרק כי מאוד חשוב לי נסיעה חלקה.
    כרגע נוטה לסלסה כי באמת היא עונה על כל הדרישות למעט שכיבה מלאה בטיולון שזה אין לה.הפריאם נשכבת לשכיבה כמעט מלאה לדעתי, אבל יקרה יותר...
    מבין 3 אופציות: סלסה, פריאם או פופ אפ מה היית ממליץ?

המון תודה ושנה טובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני התרשמתי שסילבר קרוס סרף 2 יקרה יותר

מתלבטת
    24/09/2017

מהשאר אבל יתכן ולא בדקתי טוב, אז אם נוסיף גם אותה,
    איזו מבין כל מה שציינתי הבחירה המומלצת לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/09/2017

שלום,

דווקא דגמי 2018 יהיו יותר בכיוון של נוחות הורה על חשבון נוחות תינוק כי לשם השוק מושך. מה שכן תגיע סלסה עם קיפול קל יותר אך הטיולון לא שונה (כנראה בינואר 2018). בנוסף יש לאיי.בי.סי דיזיין דגם שנקרא ממבה פלוס ובו יש שכיבה כמו בסלסה ובלחיצת כפתור המושב משתטח ולכן נהנים משני העולומות וזו העגלה היחידה בעולם שיודעת לתת מענה כזה.
    הפריאם אכן יקרה וכבדה מהסלסה וגם אין לה בולמי זעזועים טובים ולכן בדרך משובשת נוחות הנסיעה תרד. לדעתי הממבה פלוס שטיפה זולה ממנה עדיפה.
    הפג גם סובלת מקפיצים לא איכותיים ודומה לפריאם בחיסרון זה ובנוסף מאוד קשה לעלות ולרדת איתה מדרכות כאשר יש משקל של תינוק בתוכה, היא קלה מהפריאם והכי קומפקטית ונוחה לקיפול מהשלוש, היא לא מרופדת טוב לדעתי לא באמבטיה ולא בטיולון וזה מצריך רכישת מזרנים נוספים.
    הסרף לדעתי בעיקר מעוצבת אך מסורבלת מאוד וגם פחות נוחה לניוד בשל גלגל קידמי קטן מבין ה- 4 אני הכי פחות ממליץ עליה.
    אפשר גם לבדוק את הרטן וי.איי.פי שלדעתי היא השלמות בנוגע לנוחות התינוק ונוחות ניוד אבל היא עולה כמו הפריאם פחות או יותר.

מוזמנת לעקוב אחרי הבלוג שלי בייבי בוס 101, אני מתחיל לעדכן על בסיס יומי על מוצרי 2018 אך יש לקחת בחשבון שאין צפי הגעה נכון להיום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה קובי. איפה ניתן להתרשם מעגלת ההרטן?

מתלבטת
    26/09/2017

אני גרה בצפון... בדקתי אותה ברשת ובאמת נראית לי אחלה עגלה, אמנם מעבר לתקציב שלנו אבל הייתי בודקת אותה. במיוחד שאנו מתכננים עוד ילד לאחר מכן.
    אשמח גם לקישור לבלוג שלך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2017

שלום,

היא נמכרת ברשת בייבי לאב ויש להם סניף אחד בצפון בעפולה, שאר הסניפים בעיקר במרכז.
    אי אפשר לשים כאן קישורים אז פשוט לרשום בגוגל: בייבי בוס 101

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! :)

מתלבטת
    27/09/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ראיתי אחת בשילב עודפים בחוצות המפרץ

מממ
    28/09/2017

ב3000 שח, לא יודעת איך העגלה הגיעה לשם... אבל המקום היחיד שמצאתי באיזור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/09/2017

שלום,

יש לשילב סטוק של עגלות שהם מכרו כשהייתה להם את רשת בייבי קלאב עד לפני שנה. מרגע שהחליטו לסגור את הרשת כל העגלות הועברו לשילב עודפים ונמכרים בכמעט חצי מחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, איזו עגלה ראית בחוצות המפרץ?

מתלבטת
    30/09/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שקובי כתב לך, ההארטן...

מממ
    30/09/2017

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה אוקיי, תודה רבה! בהחלט אבדוק זאת!

מתלבטת
    30/09/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידה ראשונה עגלה ראשונה
    עדי
    21/09/2017

היי קובי
    אשמח להמלצה על עגלת תינוק המגיעה עם אמבטיה וטיולון
    הקריטריונים החשובים לי
    1.משקל העגלה שהיא תהיה קלה ולא כבדה
    2.שתהיה אפשרות לפתוח ולסגור ביד אחת
    3.שהאמבטיה והטיולון לא יהיו קטנים
    4.כמובן שנוחות הילד לא תפגע
    5.איכות הבלמים שהעגלה לא תזוז
    אשמח לעזרתך עדי

לקביעת תור
    סגירה
    לידה ראשונה עגלה ראשונה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/09/2017

שלום עדי,

נתחיל מהבלמים כאשר הם מופעלים אף עגלה לא תזוז אלו חלק מבדיקות מכוני התקנים בארץ ובעולם.
    לגבי קלה ולא כבדה יש כמה אופציות אבל כולן עם אמבטיה וטיולון יחסית צרים ולכן נוחות התינוקות כן נפגעת, לצערי אין מוצר מושלם אשר מרווח וגם קל, תמיד יהיה חיסרון כלשהוא.

עגלות קלות בעלות קיפול קל שאני ממליץ עליהן הן:
    בי 5, סייבקס מיוס או ארמדילו פליפ XT2. כולן יחסית צרות.
    אפשר ללכת על אנגלזינה טרילוג'י שמתקפלת ביד אחת והמשקל סביר אבל היא פחות נוחה לניוד ולדעתי פחות תומכת בטיולון, מצד שני מרווחת מאוד ביחד ל-3 העגלות שציינתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויסטר זירו או מאמס אנד פאפס אורבו
    קובי סופר
    21/09/2017

היי
    אני מתלבטת בין 3 עגלות
    בי 5- נראה לי רק שם מותג.. מה ככ מיוחד בה??
    אויסטר זירו- לא משולב(לא יודעת יד כמה חשוב) מהממת לדעתי נוחה יותר מבי 5 לקיפול..
    מאמס אנד פאפס אורבו -נראית סבבה לא כבדה יותר מה בי 5 .. קלה לקיפול ומשולבת

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/09/2017

שלום מורן,

הבי די יחודית כשזה נוגע בנוחות ההורה היא קלה משמעותית מהרבה עגלות בעלות טיולון דו כיווני (כ-קילו פחות מהאורבו לדוגמא). יחד עם זאת היא יש בה פשרה על נוחות התינוק ולכן הכל שאלה של סדר עדיפויות.
    הזירו מעולה אבל אני פחות ממליץ על עגלות בעלות טיולון חד כיווני, מחקרים הראו שעדיף שהתינוק יפנה להורה גם בשלב הטיולון עד גיל שנה ואף שנה+.
    לדעתי האורבו היא לא יותר מהעגלה טרנדית, היא לא נוחה לניוד ובלימת זעזועים, יחסית צרה ולכן אני לא ממליץ עליה, לדעתי הסולה של אותה חברה טובה בהרבה ואף זולה מהאורבו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע למחקרים

מור
    26/09/2017

אתה מציין שמחקרים הראו שטיולון יפנה לכיוון ההורים עד גיל שנה ומעבר, אבל זה שלב שהילד מתעניין הרבה יותר בסביבה.
    אשמח אם תוכל לפרט יותר במה זה תורם ולמה כדאי או לחילופין, האם תוכל לצרף לינקים למחקרים?
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2017

שלום מורן,

זו בדיוק הטעות, התינוקות עדיין לא מבינים מה הם רואים! הדבר רק מבלבל אותם, כמו כן בממוצע של גיל 7 חודשים יש לתינוקות רבים חרדת נטישה שבה כשלא רואים את ההורה הם נבהלים! כל אלו גורמים לפחד, החלשת קשר מול ההורה והפרעה בשינה.
    מצד שני מחקר על דיבור (שלא קשור לעגלות אבל רק מחזקת את הטענה) הראה שתינוקות ששמעו פחות מילים מההורה היו פחות משכילים ולהפך ומניסיוני שהתינוק מולי אני בדרך מדבר אליו, מעבר לכך גם אם נדבר בנייד התינוק מזהה את קולנו והכל נספג במח שלהם. בכלל, מחקרים לא מעטים הגיעו למסקנה הזו: לדבר, לדבר ולדבר עם התינוקות שלנו! קצת קשה לדבר עם תינוק שפונה לכיוון אחר.
    בנוסף הקשר עין של ההורה עם התינוק יכול לחשוף מצב של סטרס, מצב של מחלה, קושי להרדם וכו' לעומת חוסר תשומת לב בכלל.

הצרה הכי גדולה במחקרים שיש היום היא שרבים מהם לא פורסמו וככל הנראה לא יפורסמו כי להורה המודרני יש היום המון ייסורי מצפון של מה עשית נכון ומה לא ופרסום של מחקר שמראה שהמון הורים עשו טעות ענקית רק יגרום לעוד ייסורי מצפון וניסיונות לא מוצלחים שיגרמו נזק בניסיון לתקן את הטעות.
    אני לא יכול לפרסם לינקים אבל חיפוש בגוגל:
    stroller facing to parents research
    יוביל לחלק מהמחקרים.

מניסיון אישי, בילד הבכור שלי הייתה לנו עגלה דו כיוונית אבל החלטנו שגם יהיה טיולון חד כיווני והתחלנו להשתמש בו לסירוגין מגיל 4 חודשים, לא הבנתי למה הילד בוכה כששמנו בטיולון (לעומת רוגע בעגלה מולנו) ורק אחרי שהחלטתי לקרוא לעומק הבנתי את הטעות שעשיתי ולכן כאן אני רוצה לגרום לכמה שפחות הורים לעשות טעות זאת. למזלי זה היה עניין של שימוש במקרים ספורים מאוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי. תודה רבה על התשובה!

מור
    26/09/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרית שינה לתינוק בן שנה וחצי
    אורטל
    20/09/2017

היי קובי
    מעוניינים לרכוש כרית לתינוק, שכבר הרבה זמן מבקש.. (אבל אנחנו הולכים רק לפי החוקים 😃)
    כרגע מתלבטים בין כרית צמחי המרפא של סימפלי גוד לכרית שלושת השלבים של שילב.
    (ראינו גם את האימגן אבל נראית דקה מידי ולא משהו שיספק אותו..)
    האם יש לך המלצה מבין השתיים? המלצה אחרת?
    מה חשוב לדעת כשבוחרים?

תודה מראש!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/09/2017

שלום אורטל,

לדעתי האימג'ן פחות תתאים. אני בעד מילוי תומך ופחות צימרי משולב עם צמחי מרפא כמו בסימפלי גוד אבל מבין השניים היא עדיפה. לקינג קויל בשילב יש עוד דגם עם 3 שכבות שלדעתי עדיפה.
    הכרית שאני הכי ממליץ (אני קצת משוחד כי זו חברה שאני משווק) אבל כרית השינה של קאדל קו לדעתי מנצחת כל כרית כי הפנים עשוי ויסקו אשר תומך טוב יותר והציפוי שלה הוא במבוק שיעיל יותר מצמחי מרפא כי הוא אנטיבקטריאלי והיפואלרגני, בנוסף יעיל יותר בצמצום זיעה.

לגבי דגשים אין לי כלכך כמו מבוגרים הנוחות והעדפות משתנים מתינוק לתינוק כן לשים לב שיש כריות שבנויות רק לשינה על הגב ואם הילד לא ישן כך לשים לב לא לרכוש אחת כזו ואם כן יש להן יתרון ענק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה לתינוק ראשון בכמה תנאים מגבילים
    לובה
    20/09/2017

היי,
    זה התינוק הראשון ולכן אנו רוצים לבחור חכם...יש כמה דברים שמגבילים אותנו בבחירת העגלה:
    א. עגלה צריכה להיות קלה ונוחה (עולה 3 קומות)
    ב. עגלה שנכנס לאוטו קיה פיקנטו (רכב קטן)
    ג. לידה בחורף ויש צורך בשכבות

הסתכלנו כמה עגולות, האם ניתן להמליץ על עגלות המתאימות?
    מעבר לכך מה דעתך על עגלת אינגלזיניה זיפי לייט?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/09/2017

שלום לובה,

אין אפשרות להנות מהכל ולתנאים שלכם מומלץ עגלה קלה וקומפקטית ויחד עם זאת היא תהיה צרה במיוחד בחורף.
    עגלות כמו ארמדילו פליפ, סייבקס מיוס או בוגבו בי עונות לדרישות. זיפי לייט לדעתי פחות כי האמבטיה זמנית מאוד ואז הטיולון חד כיווני אם כבר הטרילוג'י מעולה לצרכים שלכם עם אמבטיה ענקית, טיולון דו כיווני וקיפול יחדית קומקפטי. החיסרון שהיא פחות נוחה לניוד מהעגלות שציינתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לזיפי לייט

מור
    26/09/2017

מה דעתך על רוחב העגלה? האם לא צרה מדי? האם תהיה נוחה לילד?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/09/2017

שלום לובה,

צרה מאוד בשלב האמבטיה אבל במעבר לטיולון הרוחב סביר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת cybex, האם מומלץ?
    אלנה
    19/09/2017

שלום, לקראת ילד ראשון ולאחרונה התחלנו לבדוק עגלות. הייתי בחנות והראו לי את ה cybex , המוכר לא אמר לי שם דגם ספיציפי. אהבתי מאוד את צורת הקיפול שלה נראה מאוד נוח, גם אהבתי את גודל האמבטיה ושהטיולון דו כיווני וכל המראה שלה נראה לי קטן וקומפקטי לעומת עגלות אחרות. מחיר של כל הטיולון אמבטיה סל קל ומתאם 4500. אני רק דואגת הגלל שהגלגלים נראים קטנים שהיא לא יציבה או שלא תחזיק מעמד לילדים הבאים. רציתי לדעת אם שווה את המחיר והאם בטווח המחיר הזה יש משהו מומלץ יותר. סליחה על האורך ☺

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת cybex, האם מומלץ?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/09/2017

שלום לאנה,

לא מדובר בעגלה של סייבקס! מדובר בעגלה של GB, חברת ענק סינית שרכשה את סייבקס אך העגלה הספציפית לא קשורה לסייבקס.
    אני פחות ממליץ מכיוון שאין בולמי זעזועים טובים לעגלה זו והגלגלים קטנים, כמו כן ידית האחיזה לא מתכווננת וכל הגורמים האלו יגרמו ליכולת ניוד לא נוחה בעיקר בעליה וירידה ממדרכות.
    במחירה לדעתי סייבקס מיוס מוצלחת יותר ואם טיפה מטפסים אז בוגבו בי 5 טובה עוד יותר אבל בכולן תהיה התפשרות על נוחות התינוק מכיוון שמדובר בעגלות יחסית צרות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת כיסא אוכל לתינוקת בת 9 חודשים
    קובי סופר
    19/09/2017

ב"ה
    שלום
    מחפשת המלצה לכסא אוכל לתינוקת בת 9 חודשים. עוד לא יושבת יציב לכן עדיף שיהיה בעל הטיות בגב.
    וכן שיהיה קל לנקות, שלא יתפוס הרבה מקום ועדיף שתהיה לו גם מצב של בימבה... כמו הכסאות של פעם.
    וכן- מה טווח המחירים של כסאות אוכל?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/09/2017

שלום ספיר,

אין היום אף כיסא שהופך לבימבה חוץ מהכיף כיסא, אותו כיסא של פעם אך אין לו שכיבה, שינוי מצבי גובה או יכולת לקפלו.
    לקראת ראש השנה וסוכות מחירי הכיסאות אטרקטיביים מאוד.
    ממליץ על צ'יקו פולי שמחירו סביר והוא מרופד היטב, בעל שכיבה מעולה, מצבי גובה וקיפול די קומפקטי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה