מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- גרים קומה שלישית ללא מעליתקובי סופר19/09/2017
קובי שלום ☺
אנחנו זוג צעיר בהריון ראשון ומחפשים עגלה
הלידה צפויה בע"ה לפברואר
מה שחשוב לנו בעגלה:
1. נוחות התינוק
2. שתהיה קלה - גרים קומה שלישית ללא מעלית
3. שתתאים לגבוהים
4. סגירה נוחה ומהירה
5. אמבטיה ו טיולון דו צדדי
נראה לי שזהו.. מבחינת תקציב אנחנו די גמישים ולכן נשמח לשמוע מספר הצעות שעונות לדרישות, מה הפלוסים והמינוסים של כל אופציה ?
בנוסף אשמח חוות דעת על העגלה booklet lite של פג פרגו שראיתי ברשת במבצע אטרקטיבי עם סלקל
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
אירנה19/09/2017בהמשך להודעה שרשמתי לאחר שיטוט בפורום אשמח לשמוע את דעתך גם על העגלה סלסלה של איי בי סי דיזיין בהתאם לצרכים שציינתי
תודה ☺* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/09/2017שלום אירנה,
לצערי אין עגלה שמשלבת נוחות תינוק עם משקל קל וסגירה נוחה ומהירה, תמיד יהיה צורך להתפשר על משהו. הבוק לייט מגיעה עם טיולון חד כיווני ובאופן כללי לא עגלה מדהימה.
כמו כן חיבור סל קל על עגלה זה לא הדבר הכי מומלץ ובריא לתינוק.
עגלות כמו בוגבו בי, סייבקס מיוס או ארמדילו פליפ יהיו מעולות בנושא קיפול קל וקטן, משקל קל ולכן לעליית מדרגות מעולות אבל זה בא בגדול על חשבון נוחות תינוק כי הן צרות מאוד, נמוכות, קצרות והן בעלות גלגלים קטנים שמשפיעים על יכולת הניוד, בלימת זעזועים ועוד. אבל עדיין מציעות טיולונים עם שכיבה מלאה ודו כיווניים כך שלדעתי זה הרע במיעוטו.
לגבי סלסה, היא מעולה לתינוק, מרווחת מאוד, ארוכה וגם גבוהה, נוחה בהרבה לניוד ובלימת זעזועים מושלמת ששומרת על נוחות התינוק בעיקר בדרך משובשת וגם על אמינות המוצר. המשקל סביר אך עדיין כבד משלושת העגלות שציינתי. בשל גודל המושב הקיפול יחסית גדול וטיפה מסורבל בהשוואה לשלושת העגלות שציינתי ולכן לעליית מדרגות היא פחות נוחה.
אני מכיר הרבה שבחרו בעגלות מסוג הסלסה אך משאירים אותן בבאגז', חדר מדרגות או מחסן (כל אחד והבניין שלו) ועולים עם מנשא. חובה לדעת שאסור לעלות ולרדת מדרגות עם עגלה פתוחה ותינוק בתוכה, יש לקפל ולשאת ביד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אירנה20/09/2017תודה רבה קובי על התשובה המפורטת והזריזה
אני אתחיל ללכת לחנויות להתרשם מהעגלות שהמלצת לפי התשובה שלך נשמע שאם יהיה לי איפה לאחסן את העגלה למטה אז הכי יתאים לנו עגלת הסלסלה שהיא מתאימה מבחינת גובה ונוחות התינוק ? או שבמקרה הזה יש עגלה נוספת שלדעתך תתאים?
תודה על העזרה ושנה טובה ומתוקה ☺* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אירנה20/09/2017לאחר שיטוט ברשת ראיתי עגלות של סילבר קרוס אשר נחשבות קלות משקל דגמים וואיפר או פיוניר אשמח לחוות דעת גם עליהן
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר23/09/2017שלום אירנה,
הסילבר קרוס דווקא די כבדות ומסורבלות ומגיעות עם אמבטיה צרה יחסית. הן בעיקר מעוצבות ויוקרתיות. לגבי המלצות נוספות תמיד יש הבעיה שזה כבר ללכת על מוצרים גדולים, כבדים ומסורבלים יותר לכם אבל יותר נוחים לתינוק. אני חושב שהסלסה די מאזנת בין הנוחות לתינוק ושלכם בהתחשב בצרכים שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אירנה24/09/2017תודה רבה על העזרה
אכן אנחנו כרגע בכוון הסלסה ראיתי באחת הרשתות שנמכרת עגלת הסלסה ב1200 שקל מתצוגה ללא הטיולון לא בטוחה אם שנת 2016 או 2017 ואז בהמשך אפשר יהיה להתאים טיולון קל משקל האם זה נראה לך כאופציה טובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/09/2017שלום אירנה,
לדעתי אופציה פחות עדיפה כי אני ממליץ על טיולון דו כיווני ואלו טיולונים מאוד יקרים ולכן עדיף לשלם טיפה יותר (ההפרש לא ממש גדול) וללכת על הדגם עם הטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן טוב למיטת תינוקמישהי18/09/2017
שלום,
הבן שלי בן 3 חודשים ואנו מחפשים מזרן טוב , בטיחותי ואיכותי שישמש לטווך ארוך.
אשמח לשמוע דעתך על מזרן טופ לטקס של עמינח.
הבנתי שהוא עשוי מבד נושם וגם המזרן עצמו נושם שיש חשוב.
בנוסף יש הרבה מוכרים שאמרו לי שכל המזרנים שיש להם תו תקן בסופו של דבר אותן דבר ועמינח פשוט יקרים בגלל השם. האם זה נכון?
ודבר אחרון מה דעתך על מזרן סליפ לי ויסקו של חברת ליטף? האם הוא טוב יותר או פחות מהמזרן הנ"ל של עמינח?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום,
מזרן עם לטקס או ויסקו או לא מזרן נושם!
מזרן נושם הוא מזרן שאם תשימי מתחתיו מכישר אדים האדים יצאו מתוך המזרן. זה שיש כיסוי רשת למזרן לא הופך אותו לנושם.
לרוב המזרנים די זהים בעיקר הדו צדדיים ולכן אין הרבה הבדל בין עמינח למזרן מקביל.
ממליץ לבדוק את מזרן בייבי טק מולטיפלואו או עמינח קינג קויל אימג'ן 360 שהם מזרנים נושמים.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מישהי24/09/2017תודה קובי.
אני מבולבלת. ראיתי בכמה וכמה מזרנים כולל אלו שרשמתי בשאלה שמדובר במזרן נושם כחלק מהתכונות של המזרן. ממש רשום על האריזה. אז בעצם עובדים על כולנו? מה הרעיון שהכיסוי רק נושם? האם בזמן אמת חלילה זה יספק?
ובכל זאת, אשמח לדעת מה דעתך על מזרן הופ לטקס מבחינת איכות ושימוש לטווח ארוך וכמובן בטיחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/09/2017שלום,
אכן מבלבל הצהרות היצרן וכן זה מתייחס רק לכיסוי העוטף ולא לליבה הפנימית. בואי נגיד אם הייתי מצמיד לבנאדם מזרן כזה בכח לאף הוא היה נחנק לעומת מזרן עם ליבה פנימית נושמת (ספגטי) שבו יש מעבר אוויר חופשי. בזמן אמת ההגנה מפני חנק במזרנים שציינת היא בזכות משטח קשיח שלא מאפשר לראש התינוק לשקוע במזרן ובגיל שנה שאין סכנת חנק הופכים לצד של הספוג או הלטקס. אני פחות בעד מזרנים כאלו, אמנם הם יעילים בהגנה מפני חנק אך לדעתי הם קשיחים מדי ולרוב גורמים לתסמונת ראש שטוח מכיוון שתינוק ששוכב על משטח קשיח על הגב החלק האחורי של הראש לא מתפתח באופן תקין, אין בזה סכנה בריאותית רק אסטתית.
כמו כן הספוגים מכילים מעכבי בערה שמשרד הבריאות הזהיר לגביהם בעבר ואילו הטענות הן שהחומר המוזרק הוא בכמות קטנה שלא מזיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה גבוהה לילד ראשוןעולה שוקייר17/09/2017
שלום קובי,
אני מחפשת עגלה לילד הראשון שלי ומאוד מתקשה כי יש לי בעיה עם העגלות הנמוכות עם גלגלים קטנים.. אחרי חיפושים רבים ההתלבטות היא בין המוצי לא.ב.סי דיזין סלסה.. האם אפשר לדעת מה ההבדל העיקרי ביניהם? ומה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום עולה,
המוצי יותר מעוצבת ומאסיבית מה שיוצר עגלה מאוד כבדה.
הסלסה יחסית קלה 9.9 ק"ג שזה כמעט 3 קילו הבדל! הסלסה נוחה יותר לניוד ובולמי הזעזועים שלה הם רמה מעל המוצי לדעתי.
הסל גדול יותר בסלסה והיתרון הגדול הוא האמבטיה שמרווחת יותר וכך הטיולון. מצד שני אני יותר אוהב את זווית השכיבה של המוצי בטיולון אבל היות ובאמבטית הסלסה אפשר להשתמש עד גיל מאוחר מאוד זה יתרון קטן לדעתי.
הדרך הכי טובה לקבל החלטה היא לשים משקל של 9 ק"ג בכל עגלה ולטייל איתה בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה לנסות לתפעל ולקפל לבד ולבדוק ברכב ולקבל החלטה מושכלת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להתלבטויות...
עולה שוקייר28/09/2017תודה רבה על התשובה
אני חוששת מזה שבסלסה אין שכיבה מלאה של הטיולון.. עד כמה זה חשוב? ובאיזה גיל ניתן להעביר את התינוק לטיולון כזה? האם זה יותר מאוחר מאשר אם מעבירים אותו לטיולון של מוצי עם ההשכבה המלאה?
בנוסף האם ידוע לך איזה מהעגלות תיכנס לתא מטען של פולו? האם יש הבדל משמעותי בגודל כאשר מקפלים?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/09/2017שלום עולה,
לשכיבה של הסלסה יש יתרונות שהם:
תנוחת עירסול שמעודדת זחילה על 4.
זו תנוחה טבעית של התינוקות וגם במשטח ישר הם ירימו רגליים על המעקה.
זו תנוחה מרגיעה יותר שמאפשרת זרימת דם יעילה יותר.
כשיורדים ממדרכה הזוית מונעת מהתינוקות להחליק מטה.
היתורונות של שכיבה ישרה:
אפשר לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה (אם מכון התקנים אישר את הטיולון מגיל לידה ולא תמיד מאשרים).
אפשר להשכיב על הבטן.
אפשר לחתל בעגלה.
במקרה של המוצי האמבטיה יחסית צרה ולכן יתכן מצב שבו תצטרכו לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה.
בסלסה האמבטיה עצומה בגודלה ולכן אפשר לגרור איתה גם מעבר לגיל חצי שנה (עד 9 ק"ג) שזה גם יתרון בחורף.
בגילאים מאוחרים לקראת גיל חצי שנה כבר פחות משכיבים על הבטן, בכל מקרה הרוב לא מחתלים בעגלה ולכן אני חושב שבהתייחס לסלסה החסרונות יחסית זניחים, זאת בתנאי שמושכים עם האמבטיה עד גיל 7 או 8 חודשים.
שתיהן מתקפלות לגודל סביר ויכנסו בפולו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
עולה29/09/2017תודה רבה קובי וסליחה שאני ממשיכה לשאול..
האם במוצי אחד ממצבי השכיבה של הטיולון זה המצב של תנוחת העירסול??
כלומר שלב לפני השכיבה המלאה כי יש כמה מצבי שכיבה של הטיולון..
האמת שאני בספק אם אוכל להשאיר את התינוק עד גיל 7 או 8 חודשים באמבטיה לכן אני נוטה יותר לכיוון המוצי.. למרות שאני ממש אוהבת את הסלסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/10/2017שלום עולה,
במוצי אין תנוחת עירסול והמצב ביניים הוא רק עם גב מורם.
לגבי הסלסה מאוד אינדיבידואלי אני מכיר רבים שמשכו עד שלב מאוחר בה (אני בינהם בדור הקודם שנקרא ממבה). אפשר גם ללכת על דגם הממבה פלוס שלהם שבו יש תנוחת עירסול וגם שכיבה מלאה (בזכות פטנט יחודי) אבל הדגם כבד יותר ושוקל טיפה מעל המוצי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עולה15/10/2017היי קובי,
לאחר בדיקה נוספת ההתלבטות שלי היא בין המוצי אייגו ל פג פריגו בוק פלוס עלית. מה ההבדל העיקרי ועל איזה אתה ממליץ יותר? במיוחד מבחינת רוחב האמבטיה והטיולון..
בנוסף הבנתי שעל הפג פריגו אפשר להרכיב רק סל קל שלהם.. האם הוא מספיק ביטיחותי? מה הרמת בטיחות שלו בהשוואה לסייבקס אטון 1 או Q?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/10/2017שלום עולה,
אני נוטה לפג כי הטיולון מרווח יותר וגם האמבטיה, הקיפול נח יותר ואף אפשרי ביד אחת, המשקל קל יותר גם אם משדרגים לשלדת S (אני ממליץ) המשקל יהיה 11 ק"ג שזה 2.6 ק"ג פחות מהמוצי.
הסל קל קיבל 5 כוכבי בטיחות במבחן שנערך ב- 2015. עדיין לא פורסם מבחן עדכני יותר לגביו.
זה אומר שהוא בטוח יותר מאטון 1 ופחות או יותר ברמה של הQ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג פריגו
עולה15/10/2017תודה רבה על התשובה
האם אתה ממליץ על הבוק פלוס הרגילה או דגם ה פופ אפ?? מה ההבדל ביניהם?
בנוסף יש את דגם פיאט 500 שהבנתי שזה בד משודרג.. אתה ממליץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/10/2017שלום עולה,
מיותר לשלם על הפיאט את הפרש הכסף, לדעתי הבדים בפג זה לא הצד החזק ולא משנה הדגם, אני ממליץ מראש לרכוש מזרן טוב לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון ואז לבדים לא תהיה משמעות ואפשר ללכת על הדגם הזול ביותר. בפופ אפ אתם צריכים להחליט האם ההפרש מוצדק שתמורתו תקבלו אמבטיה קלה יותר בקילו אשר יכולה להתקפל. בכל דגם ממליץ לשדרג לשלדת S
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלות eagel ומאמס אנד פאפסרחלי17/09/2017
שלום קובי
מאוד חשוב לי עגלה שתהיה קלה
ראיתי את העגלה של ( (uno שנראת קלה וקטנה
יש גם את הסיבקס - מיוס / האיריס ( מה יותר טוב משתיהם?)
או שכדאי ללכת על המאמוס אנד פאפוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום רחלי,
האיגל היא עגלה סינית סבירה שעונה לדרישות שלך אבל אני פחות ממליץ. המיוס טובה יותר מהאייריס ובטח שמהאיגל וכך גם לדעתי המאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT2. ממליץ לבדוק אותה והמיוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציקו אורבן או רייס-מובלירי17/09/2017
היי
רציתי בבקשה המלצה לגבי העגלות ציקו אורבן ורייס של חברת מוב ההולנדית.
איזו מומלצת יותר ? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום לירי,
על האורבן אני פחות ממליץ, אני פחות אוהב שילוב של טיולון ואמבטיה באותו מוצר וגם התפעול והקיפול מאוד מסורבלים.
לגבי רייס האם הכוונה לאורביני רייס?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לירי19/09/2017Reis של מוב. זו עגלה הולנדית... לא ממש מוכרת מסתבר
מה לגבי הגרקו evo xt?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/09/2017שלום לירי,
עכשיו הבנתי לאיזה מוצר התכוונת, לעיתים עדיף לכתוב באנגלית שכן בעיברית זה מבלבל.
קודם כל מדובר בחברה אמריקאית ולא הולנדית! בייבי מוב זו חברה ששייכת לבייבי טרנד האמריקאית. מדובר בעגלה סינית די פשוטה כשלדעתי הבדים שלה לא מותאמים לישראל, היא כבדה ומסורבלת ואין לה יבואן מסודר בארץ, כל העגלות שנמכרות בישראל נקנו כסטוק ישן ולכן הייתי די חושש מלרכוש מוצר כזה בשל האחריות העתידית.
לגבי איבו XT, נוחה מאוד לניוד, טיולון טיפה צר והעגלה כבדה. סה"כ למי שמחפש יכולת ניוד ומוכן להתפשר על משקל וגודל קיפול מדובר בעגלה טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון פג פרגו איזי סוויץ'רוני17/09/2017
הי,
היתה לי עגלת פג איזי סוויץ' (2014), אני רוצה לקנות שלד בוק פלוס ולהשתמש באמבטיה ובטיולון.
האם ישנה מגבלה בשימוש הטיולון של הריסים סוויץ' על בוק פלוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום רוני,
כל החלקים מתחברים לבוק. החיסרון בטיולון הוא שמקפלים יחד איתו כשהוא פונה לכיוון הנסיעה הקיפול סופר גדול ולא יתאים לרוב הרכבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פג פרגו דגם בוקלטכנרת17/09/2017
היי
התחלנו לברר על עגלות והמבחר מבלבל..לאחר ביקור ב3 חנויות העגלה שהכי נראתה לנו היא עגלת גו פרגו דגם בוקלט.
מה שהיה לי חשוב הוא שתהיה צרה יחסית ולא גדולה.קלה לקיפול וקלה במשקלה.ושתהיה יחסית גבוהה לנוחות והיא מה שהוצע לנו.
האם לדעתך היא מתאימה לצרכים אלו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום כנרת,
היא עונה לדרישות אבל הטיולון חד כיווני ואני ממליץ מאוד לרכוש עגלות בעלות טיולון דו כיווני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשא לתינוקת בת 5 חודשיםמשה16/09/2017
היי,
בקרוב טס לארה"ב ושוקל להביא משם מנשא לתינוקת.
ההתלבטות בנתיים בין babybjorn one air לבין ה argo 360
אשמח לשמוע יתרונות חסרונות והמלצות.
בנוסף ראיתי שגם מנשא של לילבייביי דיי נמכר שם איך הוא יחסית ל-2 הנ"ל, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לחדד
משה16/09/2017מיועד לזוג בגבהים 1.54 ו 1.82 עם עקמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום משה,
די קשה לענות כי שלושתם מצויינים בעיקר לנוחות התינוק ולכן הדרך הכי טובה היא למדוד ולהתנסות פיזית. כמו כן ממליץ על בייבי ביורן מירקל שלדעתי פחות מתאים לתינוקות מגיל לידה אבל מגיל 4 חודשים הוא טוב ולדעתי הוא הנוח ביותר עבור ההורים בגלל תמיכת הגב שלו אבל כפי שציינתי ממליץ למדוד טרם הרכישה עם תינוק. מבין שזה טיפה בעייתי אבל אפשר בחנויות בארץ למדוד
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות / בוסטר לרכב שנימיכל16/09/2017
שלום קובי,
אני מעוניינת לקנות כסא בטיחות/בוסטר לבני בן השנה וחודשיים שוקל 11 ק"ג. הכסא הוא לרכב נוסף (לא העיקרי) לנסיעות קצרות בלבד, ולכן אני לא רוצה להוציא עליו יותר מדי ... ברכב העיקרי יש לנו גרקו פוראבר. על מה היית ממליץ ? תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום מיכל,
אפשר לרכוש אוונפלו טריביוט שקיבל דירוג מעולה במחיר סביר והוא יתאים עד גיל 4 בממוצע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה וסלקל לילד שלישיסמדר15/09/2017
שלום,
אנחנו מחפשים עגלה עם אמבטיה וסלקל לילד שלישי.
אנחנו מחפשים עד תקציב 2500 שח. האם יש המלצה?
בנוסף אם יש סלקל תקין בן 9 שנים האם עדיין מותר לשימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום סמדר,
לגבי הסל קל פג תוקפו.
לגבי עגלה ממליץ על סלסה 2016, סולה 2 או כרום כולן בתקציב וכולן נותנות תמורה טובה לכסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת טיולון דו כיווני לתינוק בן 7 חודשיםהגר15/09/2017
יש ברשותי עגלת ג׳ואי כרום דלוקס. למרות שהעגלה נראית מאוד נוחה לילד ( בן 7 חודשים) לנו היא מעט כבדה, גדולה ומסורבלת ולכן החלטנו להחליפה. אשמח להמלצות על אופציות לטיולון דו כיווני עם שכיבה מלאה (הילד ישן על הבטן) שמתאים לסביבה אורבנית צפופה...
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום הגר,
אין הרבה אופציות ובטח שלא במחיר שפוי.
בוגבו בי 5 יקרה מאוד בטח עבור טיולון אבל אפשר להשתמש בעתיד לניו בורן, איי קנדי רסברי עקב יציאת דגם מחליף המחיר קוצץ אבל פחות תתאים לניו בורן בעתיד או ארמדילו פליפ XT מהדור הראשון אפשר למצוא במחיר סביר והדור השני יחסית יקר. יכולה להתאים לניו בורן בעתיד.
שאר האופציות דמות לכרום או בעלות טיולון חד כיווני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
הגר18/09/2017תודה על התשובה.
ראיתי שניתן למצוא בוגבו בי 3 במחירים סבירים. האם מהיכרותך מדובר בעגלה ששורדת מספר שנים ? האם יש דגשים מיוחדים שצריך לשים לב אליהם כאשר רוכשים עגלה מיד שנייה?
תודה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/09/2017שלום הגר,
סה"כ היא מראה עמידות מעולה ולכן אין חשש. ברכישת עגלת יד שנייה חשוב לבדוק שהרתמות תקינות נסגרות/נפתחות כרואי ואינן בלויות או פרומות), גלגלים מתניידים היטב (עם משקל על העגלה, קיפול ופתיחה נעשים באופן חלק וכך חיבור ושליפת הטיולון/אמבטיה. ממליץ בחום ברכישת עגלת יד שניה לבצע חידוש עגלה וניתן לעשות זאת מול חברת הגלגל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת אויסטאר היי אשמח להמלצות על עגלת אויסטאר 2 יתרונות וחסרונות ואם הוא שווה את המחיר שמציעים עליופרידה15/09/2017
היי אשמח להמלצות על עגלת אויסטאר 2
יתרונות וחסרונות ואם הוא שווה את המחיר שמציעים עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום פרידה,
יתרונות: יחסית נוחה לתינוק, נוחה לניוד, אמבטיה די גבוהה, טיולון דו כיווני.
חסרונות: התפעול מסורבל והקיפול יחד עם מושב הטיולון גדול מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת עגלה לילד ראשוןמוריה13/09/2017
קובי שלום!
אנחנו זוג צעיר בהריון ראשון ומחפשים עגלה (לא היינו עדיין בחנויות וניסיון שיטוט בפורומים שונים לא עזר כלל כך שאנחנו מגיעים אליך ללא שום ידע קודם).
מה שחשוב לנו בעגלה:
1. נוחות התינוק
2. שתהיה קלה ככל שניתן (גרים בקומה שלישית ללא מעלית)
3. קומפקטית (שתכנס לבגאז של סיאט איביזה)
4. סגירה נוחה ומהירה ביד אחת
5. אמבטיה+ טיולון דו צדדי
נראה לי שזהו.. מבחינת תקציב אנחנו די גמישים ומוכנים להשקיע, לכן נשמח לשמוע מספר הצעות שעונות לדרישות, מה הפלוסים והמינוסים של כל אופציה ובאיזה טווח מחירים נמצאת כל אחת מהאופציות.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום מוריה,
קל ונוח לתינוק לא הולכים יחד. העגלות הקלות מן הסתם מגיעות עם קיצוצים רבים שגורמים לירידת המשקל ולכן הם בעיקר צרות וקצרות, בעלות גלגלים קטנים ולכן התינוק יחוש את כל הרעידות מהדרך, נמוכות וכו'.
יחד עם זאת יהיה לכם קשה להתמודד עם עגלה כבדה ולכן יש להתפשר כאן על משהו.
בתחום הקל לדעתי בוגבו בי 5 היא האופציה המובילה ולאחר מכן ארמדילו פליפ XT וסייבקס מיוס.
ממליץ לראות ולהתנסות עם כל אחת מה-3
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לגבי עגלות בטיחותיותמור12/09/2017
היי,
נשמח לקבל את חוות דעתך בנוגע לעגלה: Chicco Trio Love.
בנוסף, נשמח לקבל המלצות לעגלה שעונה לדרישות הבאות:
-שתחזיק מעמד זמן רב (אמינה), למספר ילדים.
-בטיחותית
-בעלת מרכב מתהפך (עם הפנים להורה/ כלפי חוץ)
-רוחב טיולון סטדנרטי ולא צר מדי
-קלה (עדיף פחות מ10 ק"ג)
-רצוי שתתאים מגיל לידה ללא אמבטיה, כלומר, טיולון מגיל לידה
-תקציב: עד בערך 2000 ש"ח
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר18/09/2017שלום מור,
-הליבינג עדינה ולכן איכות החיים שלה תלויה באופי השימוש.
-הבטיחות זהה לרוב העגלות שעבורות את אותם מבחנים
-יש לה מרכב מתהפך
-יחסית צרה
-באזור המשקל שציינת
-לא ממליץ על הטיולון שלה מגיל לידה למרות שהוא מתאים.
-אני לא מכיר את המחירים שלה בשוק נכון להיום זהו דגם מיושן מאוד.
בתקציב 2000 ש"ח ממליץ על הסולה 2 שעונה טוב יותר לדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בין 2 עגלותרחלי12/09/2017
אני מתלבטת בין הבוגבו בי 5
לבין מאמוס אנד פאפוס האורבו 2
מה יותר מומולץ וכדאי ???
והייתי רוצה לשמוע גם איך העגלת היויו ...
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/09/2017שלום רחלי,
בי 5 מומלצת יותר לדעתי. קלה יותר, נוחה יותר לניוד, לקיפול ולדעתי אמינה יותר. על יויו איני ממליץ מכיוון שיש לה טיולון חד כיווני והאמבטיה יותר כמו שק שינה. היא טובה בתור טיולון לגיל שנה+ לפי דעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)