פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת בי 5 ומוצרים נוספים
    ליטל
    09/04/2017

היי קובי
    אנחנו אחרי התלבטויות (עגלה ראשונה) קנינו את הבוגבו בי 5
    וסל קל אטון 5 של סייבקס.
    1. האם צריך להוסיף ריפודית לסל שכיבה של הבוגבו?
    2. בגלל שהאמבטיה לא קשיחה האם יש לך המלצות מיוחדות?
    3. מאחר ותינוק לא שוהה בסל קל מעל 45 דק האם יש צורך במתאמים של הסל קל גם לעגלה? האם זה שימושי?
    4. קנינו עריסה מעץ מלא ומזרון נושם . איך אני יודעת אם יש לזה תו תקן לעריסה? למזרון?
    5. יש לך המלצות לבייבי סנס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת בי 5 ומוצרים נוספים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/04/2017

שלום ליטל,

1. לסל השכיבה לא, לטיולון כן ואני ממליץ על קומפי קוש.
    2. אין.
    3. עדיף שלא לרכוש אותם בטח שלא בהתחלה, באם תראו שיש לכם צורך עבור יציאות של 5 דקות אפשר לשקול או לרכוש תמיד. לכן לא לרכוש כעת אלא בעת הצורך אם יהיה כזה.
    4. להתקשר למכון התקנים ולתת את שם היצרנים ולוודא.
    5. אני בעד הבייבי סנס המקורי של חברת היי סנס, הם החלוצים ולהם יש לדעתי את מירב הידע בתחום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ראשונה משולבת וקלה
    ליטל
    09/04/2017

היי קובי,
    אני מחפשת עגלה משולבת (טיולון ואמבטיה) שתהיה קלה וקומפקטית בראש ובראשונה קלה לתפעול, יציבה ובטוחה שהטיולון שלה עם שכיבה מלאה (ומתהפך לשני הכיוונים ) התקציב שלנו הוא עד 2500 בערך , יש חיה כזו?
    הייתי בהמון חנויות ובינתיים מי שראיתי שעונה על דרישות אלו היא עגלת ג'ואי 2017 איך העגלה הזו והאם יש עגלות טובות ממנה שעונות על הדרישות לעיל?
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה משולבת וקלה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/04/2017

שלום ליטל,

הג'ואי עונה לרוב הדרישות. הייתי ממליץ לבדוק גם את הארמדליו פליפ (בעיקר אותה) או סולה של מאמאס אנד פאפאס שגם עונות לדרישות ובאזור התקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ראשונה לא יקרה בשילוב סל קל
    דניאל
    09/04/2017

אני מחפש עגלה לא יקרה במחיר של 3,000 עד 3,500 שהצרכים העיקריים הם אמבטיה גדולה וסלקל שמתחבר בקלות ושלא תהיה כבדה כיון שאין לנו מעלית בבניין
    אנחנו מתכננים לקנות גם טיולון כך שאין צורך בחלק הזה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/04/2017

שלום דניאל,

כל העגלות כוללות טיולון ודווקא הטיולונים שמגיעים עם העגלות ברובם דו כיווניים מה שטיולון בנפרד לא יכול להציע.
    בגלל המשקל הייתי מציע על ארמדילו פליפ אשר נכנסת לתקציב, המשקל סביר, הקיפול קטן ומתבצע ביד אחת כך שאפשר לעלות איתה מדרגות במצב מקופל ותינוק ביד השנייה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ראשונה לא יקרה בשילוב סל קל

דניאל
    14/04/2017

תודה על ההמצלה
    אני מבין שמאמס אנד פאפס מתקפלת מצוין, יש לה גם יתרון של גובה? [ראיתי דגם שלהם שהאמבטיה והידיות היו מאוד נמוכים]

אשמח גם לחוות דעתך על abc דיזיין סלסה, צ'יקו, מוצי evo [יש למאדרלנד מבצע עכשיו של עגלת מוצי ב2800 ש"ח]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/04/2017

שלום דניאל,

לגבי מאמאס אנד פאפאס, לא ציינת דגם. כמו כן יתרון בגובה? תלוי אם גובה נמוך מהווה יתרון עבורך לרוב הוא מהווה חיסרון.

סלסה, היתרון הגדול שזו אחת העגלות הבודדות שמספקות אמבטיה וטיולון גבוהים ויחד עם זאת המשקל סביר (9.9 ק"ג).
    הסל עצום, מאוד נוחה לניוד ויש לה מערכת קפיצים מצוינת. יש בדים איכותיים עם גגונים ענקיים ומסנני קרינה ומזרן נושם באמבטיה.
    החיסרון לדעתי הוא שהטיולון לא מגיע למצב שכיבה ישר אלא נשכב בתנוחת ערסול.

צ'יקו, לא צוין דגם.

מוצי איבו, לדעתי עגלה לא מוצלחת, גם כבדה, גם רחבה בגלגלים ומצד שני המושב והאמבטיה צרים. הגגון בטיולון לא מכסה היטב, הטיולון לא מגיע למצב שכיבה ישר ובמצב הסופי נשאר בשיפוע די גדול. התפעול והקיפול מסורבלים יחסית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יו יו או מקלארן
    עדי
    08/04/2017

שלום,
    צריכה עזרה... מתלבטת בין טיולון של יו יו ומקלארן
    בגדול אני יותר אוהבת את היו יו
    השאלה שלי היא אם הטיולון הזה מתאים לילדים יחסית גבוהים וגדולים בגודל... נראה כאילו היו יו הרבה יותר קטנה מהמקלארן.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    יו יו או מקלארן

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/04/2017

שלום עדי,

אכן המקלארן קצת יותר ארוכה בעיקר בשל מדרך רגליים מתכוונן.
    מצד שני אין בעיה להיות עם היויו עד גיל 3 ואף 3+.
    היויו קלה יותר באופן משמעותי, נוחה יותר לניוד, קטנה יותר בקיפול ולכן מבין השניים אני חושב שהיא עדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יו יו או מקלארן

עדי
    19/04/2017

הבנתי...
    תודה רבה! אבדוק את זה..

במידה ואחליט על מקלארן על איזה דגם אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/04/2017

שלום עדי,

לדעתי הטכנו XT היא המוצלחת ביותר, לא כבדה מדי ועדיין מרווחת יותר מהקווסט, בעלת גגון גדול יותר ונוחה יותר לניוד מהקווסט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס אייריס/ GB beli air 4 / גואי כרום
    נאט
    07/04/2017

מתלבטים בין 3 העגלות - חשוב לנו מאד המשקל (השלדה בשלושתם פחות או יותר כ- 7 ק"ג).
    גואי כרום - אהבנו שהטיולון מתיישר ברגליים והקיפול לא מסובך. האמבטיה כבדה יחסית מה שמקשה מעט על הפירוק מהשלדה.
    beli air - מאד קל היה לקפל את העגלה, האמבטיה קלה ואפשר לפרק אותה ואת הטיולון ביד אחת (נדרש לשחרר את הכפתורים בצדדים ולהרים את האביזר וזה באופן משמעותי מאד נוח), לאמבטיה יש ידית נשיאה באזור העליון מה שמקל על הפירוק (לעומת הסייבקס).
    אייריס - מאד מאד דומה ל- Beli air . רק שאי אפשר לפרק את האמבטיה והטיולון ביד אחת וגם אין לאמבטיה ידית נשיאה.

אנחנו יודעים שיש זוית כשמשכיבים את הטיולון, אבל יש כזו גם במותגים מצוינים אחרים כמו Uppababy וגם ככה הילדים לא שוכבים על הבטן בטיולון (אי אפשר לקשור אותם...).

על פניו נראה שה- beli air מאד מתאימה, אך כמעט ולא הצלחתי למצוא עליה ביקורות (כלשהן, טובות ופחות טובות) בארץ או בעולם.

נשמח לעזרתך.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/04/2017

שלום,

הבלי אייר וסייבקס מגיעות מאותו יצרן שנקרא GB. GB רכשו את סייבקס לפני מספר שנים ושני הדגמים הם פרי הפיתוח של אותו היצרן הסיני GB. אי לכך אם אהבת והיה לך נח עם הבלי אז אפשר לפסול את הסייבקס. בינה לג'ואי הנטייה שלי היא לג'ואי ובעיקר בגלל הטיולון, יש לזכור שהשימוש באמבטיה מאוד זמני ביחס לשימוש ארוך עד פי 3 בטיולון. מעבר לשכיבה על הבטן עדיף שכיבה ישרה לשינה ממושכת בעגלה ולהחתלה, באם 2 נושאים אלו לא מהווים עבורכם חיסרון אז אפשר ללכת על הבלי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה על סלקל

נאט
    14/04/2017

תודה רבה על התשובה המפורטת.
    אנחנו הולכים כנראה על הג'ואי ועכשיו מתלבטים על סלקל.
    כוונתנו שישמש ככיסא בטיחות אבל גם כדי להעלות את התינוק מהרכב לדירה (קומה 2 ללא מעלית).
    יכול להיות נוח שיתחבר לעגלה אבל אנחנו לא בטוחים שזה ממש חובה.
    התלבטנו על I-Gemm של גואי. אבל אנחנו פתוחים להמלצות נוספות בטווח מחירים של כ- 1000-1200 (כולל בסיס במידת הצורך).
    אם כן, נשמח להמלצה על סלקל בטיחותי ונוח ובטווח המחירים הרלוונטי, וכן האם נדרש / בטיחותי יותר לחבר עם איזופיקס או איזה מתקן אחר לרכב.
    שוב, תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/04/2017

שלום,

המלצתי היא צ'יקו קייפיט 30. חיסרון: לא מתחבר לעגלתכם או בעצם כמעט לאף עגלה.
    יתרונות: תמורה למחיר, בסכום של פחות מ- 1000 ש"ח מקבלים את הסל קל הבטוח ביותר שיש, הנח ביותר לתפעול, הנח ביותר עבור התינוקות ולכן כל אלו הופכים אותו לסל קל המוביל בארה"ב כבר 5 שנים ברציפות.
    אני בכל אופן ממליץ שלא לחבר לעגלה. ממליץ לעלות מדרגות עם מנשא ולא סל קל למרות שכשהם ישנים עדיף סל קל.
    מאוד ממליץ על סל קל עם בסיס (עדיף איזופיקס) שמונע טעויות אנוש בהתקנה, בהתקנת סל קל ללא בסיס יותר מ- 50% מתקנים לא נכון ולכן התקנה חד פעמית של הבסיס במקום שמתמחה בהתקנות תמנע את טעויות האנוש.
    באם לא צ'יקו האופציה הבאה היא אטון 5 אשר גם יקר מהצ'יקו וגם דורש רכישת בסיס בנוסף וחריגה גדולה מהתקציב.
    שאר האופציות פחות בטיחותיות או יותר יקרות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! צ'יקו קיפיט 30

נאט
    20/04/2017

הרבה תודה על התשובות.
    האם ניתן לחבר את הסלקל של הקיפיט בנפרד מהבסיס שלו (אנחנו צריכים שתהיה אפשרות להעביר לרכב השני במידת הצורך).
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/04/2017

שלום נאט,

ניתן! כמו כן גם ניתן לרכוש בסיס נוסף לרכב השני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על טרמפולינת בייבי ביורן
    טליה
    07/04/2017

מה אתה אומר על טרמפולינת בייבי ביורן מומלץ??

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/04/2017

שלום טליה,

המחיר יקר אבל מומלצת בחום. ממליץ גם לרכוש את קשת הצעצועים שלה. שירתה אותי במקביל עם 2 ילדים שהיו בן שנה + ותינוקת מכיוון שהיא מתאימה עד משקל 18 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגבלת 18 קג בשימוש באיזופיקס
    לירון
    06/04/2017

שלום קובי,
    בעבר התייעצתי איתך לגבי קניית כסא בטיחות ולבסוף קנינו את הציקו..( אכן ליגה אחרת של מוצר) .הכסא מתחבר בקלות רבה על ידי מנגנון האיזופיקס.

לאחר קריאת אי אלו כתבות נתקלתי בסוגייה שקצת מדאיגה אותי..

האם יש מגבלת משקל על שימוש באיזופיקס?
    האם נדרש ( בשל מגבלת האיזופיקס) לעבור לעיגון באמצעות חגורת הרכב כאשר הילד מגיע למשקל 18 קג? ושימוש במנגנון נעילת חגורה? ( לוקינג קליק)

אודה לתשובתך ולחוות דעתך המקצועית
    לירון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/04/2017

שלום לירון,

אכן יש מגבלה כזו אבל ברגע שמגיעים למשקל הזה ניתן לחגור את המושב עם חגורת בטיחות של הרכב אשר להן אין מגבלת משקל פרט למגבלה המקסימלית. מניסיון שלי עם ילדי, הילד הגדול בן 5+ ורק עכשיו על הגבול של 18 ק"ג וכבר עברנו לבוסטר עם רצועות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרון לתינוק ללא כימיקלים
    יעל
    06/04/2017

שלום קובי,
    האם אתה יודע משהו על מזרונים לתינוק של חברת פנג?
    רשום שהם לפי התו תקן הישראלי אבל אני לא מעוניינת במזרון עם מעכב בעירה וכימיקלים... האם יש המלצה על משהו לא"כימיכלי״ בחברות השונות?
    מה לגבי חברת שניר?
    תודה רבה
    אשמח לתשובה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/04/2017

שלום יעל,

לפנג אין מזרן נושם משמע יש ספוג ומכון התקנים דורש שהספוג יעכב בעירה משמע יש בספוג מעכבים.
    לשניר אין אישור מכון התקנים בתוקף ולכן אני פחות ממליץ.
    אני ממליץ על מזרן בייבי טק מדגם מולטיפלואו, יש לבדוק היטב כי גם למזרן של שניר קוראים מולטיפלואו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה,שאלה נוספת....

יעל
    10/04/2017

תודה על תשובתך. בנוסף, הבנתי כאן מהפורום שגם מזרון אימיגן של עניני הוא ללא מעכבי בעירה כימים? וגם שמעתי על מזרון דורמיינטה שהרכיבים טבעיים ... האם הוא מוכר ומומלץ בשוק?
    תודה על ההיענות פשוט אף אחד בחנויות לא עונה על השאלות הללו ומסתכלים מוזר כששואלים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/04/2017

שלום יעל,

שלום יעל, אכן האימג'ן+ בדומה לבייבי טק עשוי סיבים אבל יש לו ציפוי בד קווילט שלדעתי בו כן יש מעכבי בעירה, אני לא סגור על זה ב- 100% וממליץ לבדוק זאת מול שילב/עמינח/מכון התקנים. פשוט מדובר במוצר חדש שאני עדיין לא מכיר באופן מלא.
    לגבי דרומיינטה, עושה רושם של מזרן מעולה ללא מעכבי בעירה ע"פ הצהרת היצרן. מדובר במוצר גרמני ודעתי שהייצור הגרמני הוא רמה אחת מעל לקיים בשוק ברוב המקרים ולכן אני גם הייתי ממליץ עליו רק לבדוק שיש לו אישור מכון התקנים וכמו כן לוודא שלאישור יש תוקף, ממליץ לבדוק זאת מול מכון התקנים, כמו כן מחירו יקר מאוד כמו גם של האימג'ן ביחס לבייבי טק.

לגבי המוכרים, אני קורא לרובם מלצרים כי הם פשוט כיום רוצים להביא ללקוח מה שהוא רוצה עם כמה שפחות להסביר. רובם עם מינימום ידע למעט כמה חנויות מקצועיות ולמעט רשת שילב שבה כל היועצים עוברים הכשרות לגבי המוצרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה קלה עם אמבטיה, קיפול קטן
    אדוה
    06/04/2017

היי, מחפשים עגלה ששוקלת מעט (בעיות גב) ומתקפלת לגודל קטן (אוטו קטן), ושאפשר להרכיב לה אמבטיה. מתלבטים בין יויו, יויה, טאי טאי, בייבי ג'וגר סיטי טור - יש עוד אפשרויות?
    וגם: היויו נראית מאוד נמוכה - מתאים לאמא שמתקשה להתכופף? והאם לכל טיולון יויו (יד 2) אפשר להרכיב אמבטיה? תודה!!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/04/2017

שלום אדוה,

ככל שהעגלה קלה יותר כך נחסכו ממנה יותר דברים שבין השאר זה הגובה. לכן צריך להחליט עד כמה קל מחפשים ועד כמה מוכנים להתפשר על דברים כמו גובה, גודל גלגל (שמשפיע על נוחות ההליכה), קפיצים, רוחב מושב, אורך מושב, עובי הבד, מעקה, גודל גגון, שינוי מצבים שרוך/לחצן וכו'.
    על כל היויו ניתן לחבר ערכת ניו בורן.
    אני לא ממליץ כלל לרכוש אותה לניו בורן.
    קודם כל חשוב להבהיר שאין לה אמבטיה וזה סוג של שק שינה. החיסרון מעבר לגובה הוא שהרוחב צר ולא בטוח שניתן יהיה להשתמש בו עד גיל חצי שנה. הטיולון מתאים רק מגיל חצי שנה.
    אני לא חושב שלסיטי תור יש אמבטיה.
    על יויה איני ממליץ, אין לה תקן, אין יבואן בארץ משמע אין אחריות ושירות תיקונים.
    הטאי טאי אופציה טובה, איי.בי.סי דיזיין מינט אופציה טובה יותר כי האמבטיה גבוהה יותר, איכות הנסיעה ובלימת הזעזועים טובים יותר, בדים איכותיים יותר עם מסנן UV, מתקפלת ביד אחת לעומת 2 בטאי טאי.

אני ממליץ בחום על עגלות בעלות טיולון דו כיווני ולכן ממליץ גם לבדוק את הבי 5 אשר יחסית קלה ודי קטנה בקיפול. היא נמוכה מאוד ויקרה באופן משמעותי מכל הדגמים שציינת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרון מומלץ לילד בן 10 חודשים
    נטלי
    06/04/2017

היי קובי
    רציתי להתייעץ איתך בנוגע לבחירת מזרן לילד שלי. הוא עכשיו בן 10 חודשים ישן איתנו בלינה משותפת במיטה, אני מעוניינת להצמיד למזרן הזוגי שלנו מזרן נוסף כדי להגדיל את אזור השינה. חשבתי לדלג על מזרן מעבר בגלל שהוא לא ישן במיטה נפרדת בקרוב ולקנות לו או מזרן ילדים או לקנות מזרן יחיד או מזרן בגודל מיטה וחצי רגיל (שגם יוכל לשמש אותו בעתיד)
    האם יש לך המלצה למזרן איכותי אורתופדי לילדים? אתה חושב שזה משנה אם הילד ישכב על מזרן איכותי של מבוגר או שחייבים מזרן מיוחד שמוגדר כמזרן לילדים? האם מזרן ילדים יכול להגיע לגובה של מזרן זוגי? אנחנו רוצים הרי להצמיד את המזרנים ולא רוצה שיהיה שקע כתוצאה מהבדלי גובה.
    תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/04/2017

שלום נטלי,

א. ההמלצה היא שתינוקות לא ישנו במיטת מבוגרים לצד מבוגרים.
    ב. למזרני ילדים אין דרישת תקן כך שהנושא פתוח ויש עשרות אם לא מאות דגמים ודוגמאות.
    ההמלצה שלי היא ללכת לכיוון מזרן ויסקו אשר מספק את התמיכה הטובה ביותר לילדים וקיים בהמון מידות ורמות עובי שונות כך שתוכלו למצוא ע"פ דירשות המידות שלכם.
    אופציה יקרה יותר היא מזרן קפיצים אך אורך החיים גבוהה משמעותית, אינו מכיל מעכבי בערה, מצמצם הזעה. החסרונות שהוא קשה לניקוי (כבד) ויקר משמעותית, גם לגבי מידות אני מניח שיהיה קשה ממש להתאים למידות לפי הצורך שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקע בעגלה ABC סלסה
    נופר
    05/04/2017

היי קובי,

רציתי לדעת לגבי השקע בטיולון עד כמה זה קריטי.
    בהנחה שהתינוק נמצא באמבטיה עד גיל 5-6 חודשים ורק לאחר מכן עובר לטיולון.

תודה, נופר

לקביעת תור
    סגירה
    שקע בעגלה ABC סלסה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/04/2017

שלום נופר,

כמו לכל דבר יש לזה יתרונות וגם חסרונות!

נתחיל מהטוב, זו תנוחת ערסול ולכן מכינה את התינוק בצורה מעולה לשלב של זחילה על 4.
    זו תנוחה שמרגיעה תינוקות (וגם בני אדם).
    זרימת הדם טובה יותר בזווית כזו.
    השקע מונע החלקה בירידה ממדרכות.

החסרונות:
    לא ניתן להשכיב על הבטן בטיולון, יש כאלו שמשכיבים ויש כאלו שלא.
    לא ניתן לחתל בעגלה.
    מומלץ שלא לישון בזווית כזו יותר משעתיים ברצף, כלומר אם התינוק נרדם בזווית הזו יותר משעתיים האופציות הן: או להעביר למיטה או שישנו במצב שני שהוא חצי ישיבה אבל ללא השקע.

לסיכום שלי ועל פי דעתי בלבד, אני חושב שיש צורך בשכיבה ישרה בשלב המעבר מהטיולון לאמבטיה כי למעשה הם עוברים מאמבטיה ישרה ועדיף שיעברו למשהו דומה, ככל שהם גדלים כך השכיבה על הבטן לא רלוונטית והשינה בעגלה זה משהו שכמעט ולא קורה. לגבי החלתלה אפשר לחתל בכל מקום ובלאוו הכי לא עושים זאת בעגלה. היתרון הגדול בסלסה שאפשר למשוך עם האמבטיה גם עד גיל 7-8 חודשים בעקבות הגודל העצום שלה ולכן היא בין הבודדות שאני כן נוטה להמליץ עליה למרות החסרון. זו העגלה היחידה שהאמבטיה והטיולון שלה גבוהים ולמרות זאת המשקל שלה די סביר 9.9 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדנדת egst או סוויט פיס גרקו
    טליה
    05/04/2017

איזה נדנדה עדיפה egst או סוויט פיס גרקו

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/04/2017

שלום טליה,

ללא ספק הסוויט פיס, נדנדה מדהימה אם המון פונקציות שלא קיימות באף נדנדה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות, הבדלים על אייה בייבי ולנסיה ועל גואי כרום?
    חן
    05/04/2017

תודה רבה על העזרה!!!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/04/2017

שלום חן,

הולנסיה כבדה יותר באופן משמעותי, גדולה יותר בקיפול ומסורבלת יותר לקיפול ותפעול ולכן אני חושב שהג'ואי עדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ראשונה עם הדרישות
    עגלה
    05/04/2017

היי אשמח שתמליץ לי לגבי העגלה עם הדרישות האלו:
    קיפול בעמידה
    בולמי זעזועים טובים והליכה חלקה
    שהשילדה לפחות תיכנס לבגז' קטן (רוחב הבגז שלי 94)
    אמבטיה רחבה
    הצללה טובה עם רשת או פתח אוורור
    משקל לא כבד
    ושהטיולון בעל לפחות 4 מצבי שכיבה

תודה:)

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה עם הדרישות

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/04/2017

שלום,

אין משהו שכולל הכל השתיים שהכי קרובות לענות לדרישות לדעתי הן:
    פג בוק: מתקפלת לעמידה, אמבטיה יחסית מרווחת, 4 מצבים בטיולון, תכנס לתא מטען קטן, הצללה סבירה, רשת איוורור רק בדגמים היקרים, משקל טיפה כבד מהממוצע 10.3 ק"ג ועם שלדת S שבה ההליכה חלקה כ- 11 ק"ג. בולמי זעזועים טובים אין לה.

איי.בי.סי דיזיין סלסה, מתקפלת לעמידה, אמורה להיכנס לתא המטען, נוחות הליכה חלקה ובלימת זעזועים מעולה, הצללה ופתחי איוורור מושלמים וגם מסנני UV, משקל 9.9 ק"ג על גבול הסביר.
    יש רק 3 מצבי שכיבה והמצב השוכב הוא בתנוחת ערסול ולא שטוח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו או יויו
    לי כהן
    05/04/2017

מבחינת נוחות לתינוק, בטיחות, יציבות ומצב שכיבה איזו עגלה טובה יותר ?
    האם הטיולון של היויו הוא גם דו כיווני?

לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו או יויו

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/04/2017

שלום לי,

לא פירטת דגם של פג והאם העגלה לניו בורן או טיולון? הטיולון של יויו חד כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לי כהן
    07/04/2017

פג פרגו בוק פלוס עם שלדת s דיברתי גם על החלק של הניו בורן וגם על הטיולון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/04/2017

שלום לי,

אני יותר ממליץ על הפג, האמבטיה מרווחת יותר ואפילו מתכווננת, הטיולון מרווח יותר, דו כיווני, משנה זווית בעזרת לחצן ושוכב למצב ישר יותר, הפג נוחה יותר להליכה בעיקר ככל שהדרך הופכת להיות יותר משובשת, הסל גדול יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה