מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בבקשה המלצתך על טיולון איכותי ועמיד שיהיה נוח לתינוקJULI05/04/2017
הי קובי,
הבת שלנו בת 5 חודשים, ואנו מחפשים לה טיולון נוח ואיכותי שניתן לרכוש לבד ללא אמבטיה.
ראינו את שלושת הדגמים של מאמאס אנד פאפאס, ברייטקס בי אייגל 2017, בייבי ג'וגר 4 גלגלים, טאי טאי. ולא הצלחנו לבחור...אני בטוחה שיש עגלה שתתאים לנו יותר מאלה.
הדרישות שלנו:
1. רחב ונוח לתינוקת
2. גגון ענק עם מסנן קרינה להצללה טובה
3. דו כיווני שנוכל להפוך לכיוון אמא והחוצה
4. שכיבה מלאה
5. קל ונוח לקיפול רצוי ביד אחת
6.חומרים איכותיים ורצוי שלא יהיה סיני
7. מחיר סביר
מקווים מאוד שיש חיה כזאת... ונשמח להמלצתך לאיזה דגמים כדאי לשים לב.
כמו כן, מחפשים כיסא בטיחות, מה דעתך על ברייטקס מרטון קליק אנד טייד?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/04/2017שלום JULI,
לצערי אין חיה כזו.
רוב הטיולונים הם חד כיווניים. הדו כיווניים מאוד כבדים וכבר לא מקוטרגים כטיולונים אלא כעגלות. הדו כיווני היחיד שעוד במשקל סביר הוא הבי5 אבל המחיר ממש רחוק מלהיות סביר עבור טיולון.
ככל שהטיולון מרווח יותר כך המשקל עולה כך שגם כאן יש התנגשות.
רוב העגלות מגיעות ללא מסנן קרינה.
אני ממליץ לך לבדוק את האביטו של איי.בי.סי דיזיין שהוא הטיולון הכי מרווח שיש, בעל מסנן קרינה וגגון ענק. החסרונות הם הקיפול בשתי ידיים אשר גדול מטיולון ממוצע אבל קטן מעגלה ממוצעת כך שזה סביר, כמו כן הוא שוקל 9.3 ק"ג שזה קצת כבד. אפשרי ללכת על דגם המינט של אותה חברה ששוקל 7.8 ק"ג ונהנה מאותם יתרונות למעט שהוא טיפה צר יותר אבל הקיפול ביד אחת והוא יקר יותר. בשני המקרים מדובר בטיולון חד כיווני. מהרשימה שלך הייתי הכי ממליץ על הטאי טאי שמרווחת, יחסית קלה אבל הבדים די בסיסיים ואין קפיצים איכותיים לגלגלים.
לגבי המרתון הוא מומלץ מאוד והייתי ממליץ גם לבדוק את צ'יקו נקסטפיט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה
Juli05/04/2017הי קובי, תודה רבה,
הייתי בחנות ויש שני דגמים שנראו לי נחמדים זה סולה 2 וג'ואי כרום דהלקס.
אביטו מבחינתי לא מתאים כי אין לו מצב עם הפנים לאמא. הצלחתי לסכם עם המוכר שימכור לי אחד מהם ללא אמבטיה.
איזה מהם מומלץ יותר לצרכים שלנו? כיוון ששתיהן די דומות ,- האם ג'ואי מספיק איכותית?
כדאי לנו ללכת על עגלה או בגיל כזה לקנות כבר טיולון קל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/04/2017שלום JULI,
לדעתי הסולה איכותית יותר ולכן אני ממליץ עליה טיפה יותר.
החיסרון ברכישת עגלה מסוג זה כעת היא העובדה שבסבירות גדולה מאוד תרכשו עוד טיולון בהמשך כי בכל זאת בגיל שנה וחצי כבר לא צריך מושב דו כיווני וטיולונים שוקלים כמחצית ואף פחות וכך גם גודל הקיפול. עדיין לטובת התינוק אני הייתי ממליץ ללכת לכיוון הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת סולה
Juli05/04/2017תודה רבה, כנראה נלך על סולה.
מה ההבדל בין סולה 2 לסולה 2 MXT?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר06/04/2017שלום JULI,
לא הרבה, בעיקר העיצוב אך בMXT גגון הטיולון גדול יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי אמבטיית ג'ואי כרוםפנינה04/04/2017
שלום! עברתי מהאמבטיה לטיולון של ג'ואי ואני רוצה לנקות את הבדים של האמבטייה, יש כתמים ובכלל, רציתי לחדש אותה לשימוש הבא. ראיתי שאי אפשר להוריד את הבדים והתבאסתי מאוד.. רעיון יצירתי איך לנקות אותה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/04/2017שלום פנינה,
לשלוח את כל האמבטיה לניקוי יבש או מומלץ יותר ליצור קשר עם חברת הגלגל והם מתמחים בחידוש עגלות כולל בדים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/04/2017שלום פנינה,
לשלוח את כל האמבטיה לניקוי יבש או מומלץ יותר ליצור קשר עם חברת הגלגל והם מתמחים בחידוש עגלות כולל בדים.
לצערי לא ניתן לפרסם כאן מספרי טלפון ולכן את מוזמנת לפנות אליי בדף הפייסבוק של בייבי בוס ואשמח לתת לך את הטלפון שלהם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשא לטיסות בגיל 3 חודשיםdanb04/04/2017
היי קובי,
אנחנו אמורים לנסוע לארה"ב וקנדה בחודש הבא עם ילדה בת 3 חודשים, הבנתי שהכי נוח לצורך הטיסה לקחת אותה במנשא.
אשמח להמלצה לילדה בגיל זה הבנתי שיש חשיבות לתנוחות השונות ולא כולם מתאימים עדיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/04/2017שלום דנה,
בראש ובראשונה אני ממליץ למדוד יחד עם התינוקות.
ההמלצות שלי הן או בייבי ביורן וואן או ארגו 360. שניהם בנויים אורטופדית נכון עבור תינוקות עד גיל חצי שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנשא לטיסות בגיל 3 חודשים
danb05/04/2017תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת איה בייבי טורנדו 2נעמה03/04/2017
שלום,
אנחנו מתלבטים בין איה בייבי טורנדו2 לאייביסי דיזיין סלסה 4 ו-סולה של מאמאס אנד פאפאס
החסרון שראינו באייביסי שהטיולון נשכב לתנוחת עירסול ואתה המלצת על מצב שכיבה.
בסולה וגם בארמדילו הבולמים לא הרגישו מספיק טובים
באיה בייבי בולמי זעזועים ממש מדהימים ומה שראינו שבדגם טורנדו 2 יש בטיולון 4 מצבים ולא 3 מעבר משכיבה לזזוית טובה.
משקל שלדה כ7ק"ג.
משקל עריסה או טיולון 3.5-4 ק"ג
האם זה נחשב כבד במיוחד לעומת האחרות?
יש לנו רכב קטן - קאיה פיקנטו אבל ניסינו והאיה בייבי נכנסת לבגאז כשהיא מפורקת כמובן.
רציתי לשאול על האמינות של החברה (יצרן ישראלי) אמרו לנו שזו עגלה ששילבה את כל היתרונות של עגלות אחרות והותאמה לאקלים הישראלי (צלון גדול, מזרן נושם). מעדיפים לשמוע דעה אובייקטיבית ובעלת ידע נרחב כשלך ולא מוכרים בחנות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/04/2017שלום נעמה,
מעבר לסירבול בקיפול היא קצת כבדה. (לדוגמא הסלסה שיושבת על שלדה דומה שוקלת קילו וחצי פחות ואמורה להיכנס לרוב הרכבים (אולי גם לפיקנטו) עם הטיולון. כמובן שאין מושלם אז הטיולון של הסלסה לא נשכב למצב ישר. יש את דגם הממבה פלוס שכן נשכב אבל אז המחיר קופץ (גם האיכות) וגם המשקל.
לגבי איכות, האיכות לדעתי בינונית וכך האמינות. זה שהיצרן התאים לאקלים עם צילונים גדולים לא אומר שהם יעילים מכיוון שאין בהם מסנן קרינה (נדיר שיש בעגלות) כי קרני שמש וקרינה חודרים גם דרך בד, עוד חיסרון כשרוצים לפתוח את הגגון אז נפתחת רשת שאמנם טובה לאיוורור אך פתוחה בפני השמש ובעייתי בחורף ולכן פתח ההצצה לא יעיל. האמבטיה יחסית צרה. התפעול יחסית מסורבל. מסגרת האמבטיה וידית האחיזה מברזל, מאוד בעייתי בקיץ כי זה מתחמם נורא ואין לזה כיסוי.
בסגנון של לדעתי עגלות כמו סולה 2 עדיפות אמנם הסולה נמוכה יותר ולא בעלת קפיצים אבל קלה יותר, אמורה להיכנס לפיקנטו עם הטיולון ומגיעה מפיתוח לדעתי מוצלח יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי עגלה ראשונהמיכל03/04/2017
היי
אנחנו לקראת לידה ראשונה, קיבלנו המלצות על בייבי ג'וגר סיטי מיני אבל קיבלנו רושם שיש טובות ממנה ולא הרבה יותר יקרות, אנחנו מחפשים עגלה שתהיה קלה וקומפקטית אנחנו גרים בבנין עם מדרגות, עם רכב קטן, ואוהבים לטייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/04/2017שלום מיכל,
אני בעד עגלה עם טיולון דו כיווני ולכן עגלות כמו בי 5 שיקרה בהרבה מהסיטי מיני אבל גם נותנת יותר מהמיני או ארמדילו פליפ אשר לא יקרה בהרבה וגם נותנת יותר. הן מומלצות בעיקר בגלל המושב המתהפך. מצד שני הן כבדות מהמיני יותר הבי רק בחצי קילו והפליפ בקילו וחצי.
אם מוותרים על טיולון דו כיווני אפשר לרכוש במחיר זול מהג'וגר את איי.בי.סי דיזיין מינט שמספקת את יתרונות הג'וגר שהם קיפול קל ומהיר ביד אחת, גודל סביר, משקל קל (7.8 ק"ג מינט לעומת 8.5 ג'וגר). מעבר ליתרונות הזהים במינט הבדים איכותיים יותר והיא מרופד יותר, הגלגלים גדולים יותר ויש קפיצים טובים יותר בעיקר לגלגלים האחוריים, מדרך הרגליים מתכוונן ולכן לדעתי זו אופציה טובה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל שיהיה תואם לעגלהאיילה02/04/2017
היי קובי,
לאחר שהמלצת לנו החלטנו לקנות את האויסטר 2 וכסאות בטיחות נקסטפיט של צ׳יקו .
כרגע משיקולי גודל צפוי של החבוב ומבחינת התחושה האישית שלנו החלטנו שאנחנו מעוניינים לרכוש גם סלקל,. קראנו בפורום שאתה ממליץ על הסלקל של צ׳יקו וכמעט רכשנו אותו אך עצרנו וחשבנו האם חשוב שהסלקל יהיה תואם עגלה והאם הדבר חשוב ויש צורך לקחת ברייטקס או דגם אחר שמתאים לאויסטר ושאתה ממליץ עליו
נשמח לדעתך, האם יש ערך מוסף לחיבור לעגלה? הרי גם ככה מותר לתינוק לשהות בסלקל רק 40 דק׳* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/04/2017שלום איילה,
אני תמיד אומר שהחיסרון הגדול של הקייפיט הוא שלא ניתן לחברו כמעט על אף עגלה. מצד שני אני אישית לא רואה זאת כחיסרון. היות ומחקרים בעבר המליצו על שהייה של עד 45 דקות הרי שהיום מחקר חדש ממליץ על שהייה רצופה של עד 30 דקות ולכן עדיף כלל לא לחבר לעגלה.
לאויסטר הברייטקס לא מתחבר והמומלץ ביותר לדעתי הוא האטון 5 של סייבקס אשר ברמת בטיחות די זהה לצ'יקו אבל ההבדל במחיר הוא עצום ולדעתי בצ'יקו התפעול נח יותר ולתינוק נח יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים עגלה קלה וקומפקטיתבת ציון01/04/2017
שבוע טוב. אנחנו מחפשים עגלה לפני לידה ראשונה, והספקנו להתבלבל מאוד, אולי תוכל לעזור לנו..
אנחנו רוצים עגלה חזקה ואיכותית שתחזיק לכמה ילדים. בנוסף, אנחנו גרים בדירה קטנה, אז כזאת שלא תתפוס את כל החלל ורצוי גם שתתאחסן בקומפקטיות המתאימה. (נגיד שעל זה נוכל להתפשר אם יש לנו יותר מדי דרישות... 😬)
יש לנו עליה גדולה מאוד מהבית אז משהו שיהיה נוח ולא כבד מדי (את עצמנו בקושי סוחבים כבר..).
בנוסף, בהתחלה התינוק יישן באמבטיה כי אין לנו מקום בחדר שלנו לעריסה, אז שיהיה משהו נוח.
הסתכלנו בינתיים על הסיטי פרמייר של בייבי ג'וגר, סולה של מאמאס אן פאפאס ועל בי אג'ייל פלוס של ברייטקס אבל פתוחים לאפשרויות אחרות..
מקווים שזה לא יותר מדי דרישות.. תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד אפשרות שחשבנו עליה
בת ציון02/04/2017עגלת taytay של ביבה. יכולה לענות על הצרכים שלנו? תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/04/2017שלום בת ציון,
אכן הדרישות די מתנגשות.
טאי טאי היא אופציה טובה כי היא קלה ונוחה לניוד, החיסרון הוא טיולון חד כיווני. עוד עגלה מומלצת אבל עם טיולון חד כיווני היא איי.בי.סי דיזיין מינט, שתיהן לדעתי מוצלחות יותר מהברייטקס.
על הפריימיר אני פחות ממליץ כי היא כלל לא עונה לדרישות, כבדה יחסית, גדולה בקיפול והטיולון לא נשכב למצב ישר.
הסולה סבירה במשקל, יש טיולון דו כיווני ושכיבה כמעט ישרה אך הקיפול טיפה גדול.
אני ממליץ לבדוק את הארמדילו פליפ XT בדגש על XT2 שעדיין לא נמכרת בארץ אבל זה יקרה בשבועות הקרובים.
בוגבו בי5.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות על עגלה ראשונהליטל01/04/2017
היי אנחנו לקראת רכישת עגלה ראשונה
אחרי קריאה בפורום והמלצות
אנחנו עם 3 אפשרויות :
הרטן
בוגבו בי
פג פרגו
חשוב לנו בטיחות המוצר, נוחות התינוק, בדים איכותיים וכביסים , בולמי זעזועים, תו תקן , חומרים איכותיים
כמובן טיולון דו כיווני ונח שלא נצטרך לרכוש עוד טיולון בהמשך
שנינו גבוהים אז נרצה שהיא תהיה גבוהה
ובעדיפות הבאה לאחר אלה זה נוחות הקיפול ומשקל העגלה
אשמח לדעת בהתאם לצרכים איזה עגלה ודגם אתה ממליץ מבין השלושה או אחר (אנחנו פתוחים)
המחיר פחות חשוב לנו כי זה עגלה ראשונה שתשמש אותנו בהמשך
והאיכות ונוחות יותר חשובה לנו
בנוסף האם לכל הדגמים הללו יש סל קל תואם ובטיחותי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/04/2017שלום ליטל,
נתחיל בכך שאני לא בטוח שהורים בישראל ימשכו עם עגלה אחת לאורך כל הדרך. רכישת טיולון היא קנייה לא יקרה ומקבלים מוצר קליל וקטן בקיפול שחורשים עליו בגיל שהילדים אוכלים ומלכלכים את העגלות והעגלה נשמרת לילדים הבאים.
היחידה מבין השלוש שיכולה איכשהו להחשב כטיולון היא הבי ששוקלת כ- 9 ק"ג לעומת זאת טיולון ממוצע שוקל בין 5 ל 7 ק"ג. אי לכך אני לא ממליץ לחשוב בכיוון הזה.
ההשוואה היא בין בי 5, פג פרגו בוק פלוס, הרטן VIP.
לגבי בטיחות. הרטן לדעתי בטוחה יותר כי יש לה בדים מסנני UV, יש לה מחזירי אור ורצועה שישית נגד החלקה בטיולון.
לגבי בולמי זעזועים להרטן יש את הבולמים הטובים מבין השלוש והם ניתנים לשינוי מצב קשיח או רך. בפג הקפיצים ממש קשים שהם כמעט ולא מורגשים ולכן בשטח משובש התינוק יחוש את הרעידות והריפוד הדק שלה לא ממש עוזר, כמו כן מאוד קשה לעלות ולרדת איתה מדרכות כאשר יש תינוק בעגלה וככל שמשקל התינוק עולה כך הקושי עולה. בבי הבולמים טובים ועליית מדרכה איתה די קלה (בהרטן זה קל יותר כי הגלגלים גדולים).
אישור מכון התקנים יש לכולם אבל תמיד אפשר לבדוק מול מכון התקנים. איכות חומר לדעתי בהרטן יש מזרן אמבטיה מסיבי קוקוס ולכן אין מעכבי בערה, בטיולון יש בד טרמי ששומר על טמפרטורת הגוף והיא גם הכי מרופדת מבין השלוש.
הבי ממש נמוכה, הפג סבירה וההרטן יחסית גבוהה. אם ההורים גבוהים סביר שהתינוק יהיה גם גדול ולכן חשוב לציין שמושב והאמבטיה הבי הם הכי קצרים וצרים מבין השלוש. הפג וההרטן מרווחות הרבה יותר כאשר ההרטן ארוכה מהפג.
משקלי עגלות: הבי שוקלת עם טיולון כ- 9 ק"ג. הפג 10.3 ק"ג וכ- 11 ק"ג אם משדרגים לשלדת S (מומלץ). ההרטן 13 ק"ג יחד עם טיולון.
קיפול, הבי והפג די נוחות לקיפול, בהרטן יש צורך בפירוק הטיולון טרם הקיפול, מצד שני המשקל יתחלק לשניים וההרמה לרכב תהיה קלה יותר.
לבי מתחברים סל קלים של סייבקס או מקסי קוזי בעזרת מתאם שצריך לחבר ולפרק כל שרוצים לחבר סל קל. בפג מתחבר ישירות סל קל פג. בהרטן מתחברים אותם הסל קלים שמתחברים לבי רק שהמתאם מובנה על השלדה ולכן לא צריך לפרק או להרכיבו. לבי והרטן הסל קל המומלץ הוא אטון 5 שקיבל דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, הפג גם קיבל דירוג של 5 כוכבים אבל הסייבקס קיבל דירוג גבוהה יותר.
לגבי המלצה, קשה לתת אחת כי יש המון דרישות. השאלה הכי חשובה היא מה בעדיפות ראשונה? נוחות התינוק או נוחות ההורה. לנוחות התינוק אני חושב שבהרטן הכי חשבו על התינוקות. נוחות ההורה הבי מנצחת בענק בזכות המשקל וגודל הקיפול אבל כפי שרשמתי זה על חשבון רוחב ואורך החלקים של העגלה.
אני ממליץ ללכת לחנות (אני ממליץ על בייבי לאב כי ברשת זו מוצגים כל שלושת הדגמים), לנסות ללכת עם כל אחת מהעגלות כאשר יש משקל בתוכן בתוך ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכות, לנסות לתפעל (לחבר אמבטיה, טיולון וסל קל כולל המתאמים בבי), לנסות לקפל ולבדוק ברכב, לגעת בבדים ולחוש את עובי הבד ורק אז לקבל החלטה מושכלת.
אין לי עוד המלצה אולי רק ממבה פלוס של איי.בי.סי דיזיין אבל היא מאוד דומה להרטן ביתרונות ובחסרונות ואני חושב שההרטן מוצלחת יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות על עגלה ראשונה
ליטל02/04/2017הי קובי
תודה רבה על התשובה המפורטת .
עשינו כדברייך הלכנו לבייבי לאב , הרטן היה רק רייסר שם והבוגבו היה חסר. בכל מקרה הרטן נפסלה על הקיפול הגודל והמשקל .
מהבוגבו האמת בכלל לא התרשמתי - קצת מרגיש כמו צעצוע, לא יציב לא מרגיש בטיחותי בכלל.
הפג הכי נראתה לי מלבד עניין המשקל
הכל ממש כבד לי. זה רק שאלה מה הכי פחות כבד.
מישהי מהעבודה שחזרה מחופשת לידה וקנתה את הפג גם לא המליצה אמרה שהיא מאסיבית מידי ומסורבלת והיה לה קשה .
אז הלכנו ובדקנו גם את המאמס אנד פאפס , אחרי המלצות מהעבודה,
רציתי לדעת את דעתך על המאמס אנד פאפס סולה/ ארמדילו
מה עדיף? מתי אמורה להגיע ה xt2? ובמה היא שונה מה 1?
מפריע לי בארמדילו שאין מעקה מצד שני הקיפול יותר נח
גם מפריע לי מבחינת אמינות החברה הריקול שהיה .
יש לך עוד המלצות שדומות למאמס אנד פאפס?
על מה אני מוותרת מבחינת נוחות התינוק לעומת הפג?
ברור לי שזה עולם מחירים שונה, אבל גם ככה אחכ קונים טיולון אז אני מעדיפה לקנות עגלה ב 3-4 ואחכ לקנות יו יו (טיולון) וזאת באמת בתנאי שאני מקבלת ״וליו פור מני ״ ראוי
וגם מזכירה שחשוב לי גובה . אבל על זה מקסימום אתפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/04/2017שלום ליטל,
קודם כל בהרטן לדרישות שלך דגם הוי.איי.פי מומלץ יותר אך מבחינת משקל הוא די דומה לפג. מצד שני וגם בפג אפשר תמיד להפריד חלקים טרם הקיפול והמשקל מתחלק. חשוב לזכור שהמשקל מורגש בשני מקרים בלבד: 1. הרמה לרכב 2. הרמה במדרגות כאשר ברוב הבתים עם מעלית או ק.ק סעיף זה לא רלוונטי. מצד שני מרוויחם נוחות לתינוק, נוחות ניוד, גובה.
בארמדילו 2 היה מעקה, כיוונון הרגליים שופר, הבדים שופרו ואני מניח שגם במפרט הטכני הפנימי נעשו שיפורים בעיקר בעקבות הריקול אך בטח גם בעקבות תלונות לקוחות. גם בסולה וגם בארמדילו מקבלים אמבטיה נמוכה מאוד וגם הטיולון. רוחב צר מאוד, אורך סביר וריפוד סביר, אין בולמי זעזועים איכותיים אבל בסה"כ הן נותנות תמורה טובה לכסף. היחידה שדומה לארמדילו היא הבי5. היחידה שדומה לסולה היא ג'ואי כרום שלדעתי פחות איכותית.
לסיכום: יש התנגשות בדרישות כי בעגלה קלה בעלת קיפול קל נחסכו דברים שהם בדר"כ: גובה, גודל גלגל, קפיצים קשים יותר, רוחב, אורך, פחות מצבים בגב הטיולון, עובי שלדה ולכן שרידות ואמינות נמוכים יותר בהשוואה למוצרים האירופאים. מצד שני הנוחות עבור ההורה המודרני מעולה וכפי שציינתי הקיפול קל, הגודל מעולה לתא המטען, המשקל קל ועוד.
לכן אני מציע להכין רשימת דרישות מהחשוב לפחות חשוב ואז להתכוונן על מספר עגלות שעונות הכי קרוב לדרישות, לצערי אף פעם לא תהיה אחת שתענה לכל הדרישות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהXt2
ליטל04/04/2017היי האם אתה יודע לומר מתי ה ארמדילו xt2 מגיעה לארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/04/2017שלום ליטל,
הבנתי בבתחילת מאי אבל עדיף לברר מול היבואן מיה בייבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה ראשונה- אפשרויות אחרונות
ליטל05/04/2017היי קובי
תודה בדקתי הם אמרו ביוני אז זה לא רלוונטי
כרגע נשארנו עם 3 אופציות:
מאמס אנד פאפס סולה / ארמדילו / הפג בוק פופ אפ 51
דגמי 2016
הפג פשוט מסורבלת וכבדה חוץ מזה היא מעולה.
הסולה דווקא מתקפלת בלחיצה אחת אמנם לא למצב סגור אלא שטוח אבל הקיפול הוא בלחיצה. והיתרון שלה הוא תקציבי ומאפשר לקנות אחכ בהמשך את היויו כטיולון קל .
הבבדל במחיר בין הסולה לארמדילו משמעותי. מה היתרונות של הארמדילו על פניה? מלבד הקיפול שלו. שהוא יותר קומפקטי?
יש עוד אפשרויות שהם בקטגוריה של הסולה שהן טובות ממנה?
האם הפרש של 2000 שח מצדיק לקחת את הפג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/04/2017שלום ליטל,
אני חושב שהסולה נותנת תמורה מעולה לכסף כך שאם אהבת והתחברת, הסתדרת עם הקיפול והתפעול, היא נכנסת לרכב ועוד יותר נכנסת לתקציב אז חבל בכלל לחשוב על כיוונים אחרים.
מה שכן הייתי ממליץ לרכוש לה מזרן איכותי לטיולון (אני ממליץ על קומפי קוש) שגם ישדרג את הנוחות כי המושב יחסית קשה אבל יותר מזה בגלל אופן הקיפול ישמור על הבד ואז תכבסו רק את המזרן בעת הצורך ולא את כל הבדים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה ראשונה
ליטל05/04/2017המון תודה!
עזרת לנו מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלה ג'ויה לייטרקסאירית31/03/2017
שלום אשמח לקבל המלצה על ג'ויה דגם לייטרקס - יתרונות / חסרונות ... לא מצאתי עליה חוות דעות
ראיתי בחנות נראת קלה נוחה עם אמבטיה...במחיר טוב...
השאלה מה הקצ' בה? הרושם שאני קיבלתי שזה דגם כמו הבייבי ג'וגר רק בחצי מחיר ?
החיסרון היחידי שאני ראתי זה שהטיולון לא ניתן לשנות ל2 כיוונים
זה הריון 3 - מחפשת משהו פרקטי ונוח ...אשמח לתובענות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת JOIE
אירית31/03/2017זה הדגם:
עגלת תינוק Joie Litetrax 4 + סל שכיבה (אמבטיה) Joie Ramble* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/04/2017שלום אירית,
אני אישית פחות אוהב מכיוון שסל השכיבה מתחבר על הטיולון ולא על שלדה נקיה ללא טיולון. דבר כזה מסרבל את הסיפור, המשקל כבד יותר, הקיפול גדול יותר והטיולון מתבלא לחינם.
לדעתי איי.בי.סי דיזיין מינט אשר לא יקרה מהג'ואי בהרבה ואף קלה ממנה במשקל תהיה יותר יעילה, גם ניתן לחבר אמבטיה על השלדה, גם יש לה מערכת בולמי זעזועים טובה יותר, הבדים איכותיים יותר והאמבטיה גבוהה יותר.
בכל מקרה שתיהן עם אותו חיסרון של טיולון חד כיווני אבל האופציות הדומות להן עם טיולון דו כיווני עולות יותר מפי 2.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת אי.בי.סי
אירית02/04/2017מה המחיר של דגם מינט - לא מכירה את הדגם...ראיתי את דגם סלסה 4 - ואהבתי מאוד אבל היא עולה סביב 3.5K שזה הבדל משמעותי מהג'ויה
תןדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/04/2017שלום אירית,
המינט הוא דגם חדש ועדיין לא נפוץ בהרבה חנויות.
לבקשת היבואן אני אוכל למסור מחיר רק בהודעה פרטית. את יכולה ליצור איתי קשר דרך דף הפייסבוק שלי - בייבי בוס ואשמח לענות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שני עגלות לילד ראשוןמיכל31/03/2017
אהלן,
לידה ראשונה בעז"ה ואנחנו ממש מתלבטים בין עגלת אויסטר 2 לבין ארמדילו פיליפ xt.. נשמח לשמוע מה לדעתך עדיף.. חשוב לנו שיהיה נוח לתינוק אבל גם לנו ושיחזיק מעמד לילדים נוספים בעתיד. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/04/2017שלום מיכל,
הפליפ קלה יותר במשקל, קלה יותר לקיפול ותפעול וקטנה משמעותית במצב מקופל. באויסטר האמבטיה מרווחת יותר וגם הטיולון אך לא בהרבה. בשני המקרים מדובר בעגלות שיכולות להחזיק לפחות לשני ילדים.
ממליץ להתנסות עם כל אחת מהן בתפעול, בקיפול ולבדוק איך הן נכנסות לתא המטען כשהטיולון מחובר עליהן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגו איזי דרייב 51 או טרילוגי של שילבליטל30/03/2017
היי
אני מתלבטת בין שני הדגמים הנ"ל (יחסית דומים)
חשוב לי מבחינת כמה פרמטרים ורציתי דעתך
הקיפול- מה יותר נוח?
הטיולון- איזה מהם יותר טוב?
מביהנם הצללה יותר טובה עם אוורור?
אם שתיהן לא טובות, האם יש דגם אחר אותו תוכל להמליץ לי באותו משקל עגלה?
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/03/2017שלום ליטל,
לדעתי הטרילוג'י תואמת יותר לדרישות. הקיפול נח יותר בהרבה והטיולון מרופד טיפה טוב יותר (לשתיהן הייתי ממליץ לרכוש מזרן קומפי קוש כי הטיולונים לא מספקים תמיכה קשיחה מלאה). בשתיהן ההצללה סבירה. איוורור יהיה רק עם תוציאו עם רוכסן את החלק האחורי של הגגון.
הייתי ממליץ לבדוק את הארמדילו פליפ XT שתהיה נוחה יותר לניוד, תספק תמיכה קשיחה מלאה בטיולון, הצללה טובה יותר, סל גדול יותר וגם פתח איוורור. אם יש זמן שווה לחכות לפליפ XT 2 שתגיע גם עם מעקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבדוק את הדגם שכתבת לי
ליטל01/04/2017בנוסף ליתר ביטחו, גיליתי את הדגם הזה CAM Fluido Amore Mio:
https://www.youtube.com/watch?v=7yWiFQ41akE
נראה שהקיפול קצת לא סטנדרטי, מה דעתך עליו.? אין הרבה מידע באינטרנט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה . אבדוק לגבי הדגם שכתבת בהקדם
ליטל01/04/2017בנוסף ליתר ביטחון התסכלתי על עגלת CAM Fluido Amore
מה דעתך על העגלה הזו? האמבטיה זהה לטרילוגי, הקיפול לא סטנדרטי אבל אין הרבה ביקורות עליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/04/2017שלום ליטל,
לדעתי פחות מוצלחת. הקיפול מסורבל וגדול יותר ועדיין סובלת מרוב החסרונות של הפג והאניגלזינה. מחויבת ברכישה עם סל קל של קאם אשר רמת בטיחותו נמוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות קל לבן שנתייםטל30/03/2017
שלום קובי,
בננו בן שנתיים (שוקל 13 ק"ג) ואנחנו רוצים לקנות כסא בטיחות.
אין לנו רכב ולכן חשוב לנו שלא יהיה כבד, ועם זאת כמובן שיהיה בטיחותי.
נשמח לשמוע המלצות!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/03/2017שלום טל,
אוונפלו סונס יחסית קל מאוד. מתאים עד משקל 22 ק"ג, מרופד באופן טוב ויחסית לא יקר. כמו כן קיבל דירוג בטיחותי שווה ערך של 5 מתוך 5 כוכבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קובי ושאלה על הכסא
טל31/03/2017האם הוא קל להרכבה גם ברכב בלי איזופיקס?
תשובה
קובי סופר01/04/2017שלום טל,
ללא האיזופיקס זה יהיה קצת קשה להרכיב מכיוון שצריך לחבר צלב מתכת לחגורה וזה די מסורבל לעשות זאת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון בובו האם מומלץטלי30/03/2017
האם יש תקן לטיולון בובו, והאם יש בולמי זעזועים בגלגלים?מבין הטיולונים הקלים בעלי קיפול ספר כמו הבובו איזה המומלץ ביותר על פי התרשמותך שבולם זעזועים ומרעיש פחות בנסיעה על מידרכה בגלל הגלגלים הקטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר31/03/2017שלום טלי,
הבובו נותן תמורה טובה לכסף ובסך הכל אחרי שנה שהוא בשוק נראה שהרוב מרוצים ממנו והאמינות די טובה. לגבי תקן, יש להתקשר למכון התקנים ולברר זאת מולם. לגבי גלגלים, ככל שהגלגל קטן יותר כך נוחות הניוד פחותת וכך גם הקפיצים קטנים ולכן אי אפשר לצפות שהניוד יהיה מושלם אבל הוא בהחלט סביר להליכות עירוניות. לגבי רעש, זה עניין של תחזוקה, אם כל חצי שנה מנקים גלגלים וקפיצים ומשמנים בספריי סילקון המוצר לא ירעיש או ירעיש במנימום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת תינוק -המלצות ,בבטו או מוצי או ג'ולז או משהו אחרתמר29/03/2017
היי,
מעוניינת בחוות דעת והמלצות לגבי עגלת תינוק.
מתגוררת באירופה והמבחר כאן גדול יותר ומחירים זולים יותר מהארץ.
מה דעתך על ;
בבטו ואיזה דגם מומלץ
מוצי ואיזה דגם מומלץ
או ג'ולז
או משהו אחר לא בגבו.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר29/03/2017שלום תמר,
על הג'ולז פחות ממליץ כי הטיולון לא נשכב למצב ישר.
בוגבו בי בעיקר תהיה נוחה לכם כי היא סופר קלה וקומפקטית וגם די נוחה להליכה בדרך עירונית.
בבטו לדעתי פחות איכותית מכולם מה גם שברוב הדגמים שלהם יש גלגלי אויר שדורשים תחזוקה שוטפת.
באיזה מדינה את גרה כדי שאוכל לכוון יותר?
מוצי לדעתי כבדות עם טיולון ואמבטיה מאוד צרים ולכן אני פחות ממליץ. בדרך כלל שיש התפשרות על הרוחב מקבלים מוצר קל כמו הבי של בוגבו וכשמתפשרים על משקל כבד מקבלים טיולון ואמבטיה מרווחים כמו בבטו לדוגמא ובמוצי מפסידים מכאן ומכאן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת תינוק -המלצות ,בבטו או מוצי או ג'ולז או משהו אחר
תמר30/03/2017מתגוררת בבלגיה.
מה כך כך גרוע בגלגלי אויר, הרבה יותר קל להוביל ובאזור עירוני לא הבנתי למה זה בעייתי .
יש לך המלצות למשהו אחר ?
מאוד מבולבלת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/03/2017שלום תמר,
באירופה גלגלי אוויר נפוצים מאוד בעיקר עבור ימים מושלגים. הבעיה שצריך שהגלגלים יהיו מאוזנים תמיד ולכן יש צורך בניפוח הגלגלים לפחות אחתת לחודש. בנוסף עלול להיגרם פנצ'ר אשר א. זה לא נעים להיתקע באמצע טיול. ב. ידרוש תיקון.
כיום יש פתרון בדמות גלגלי PU שהם למעשה צמיג כמו גלגל אויר רק שבמקום פנימים הם ממולאים בקצץ שמוריד את עניין התחזוקה והפנצ'רץ לראייה בג'ולז DAY היו גלגלי אוויר ובג'ולז DAY2 שהחלה להימכר באירופה בוטל העניין וכיום היא נמכרת עם גלגלי PU.
אני ממליץ לך לבדוק את עגלות הרטן (hartan) או טטוניה (teutonia).
בשתיהן הטיולונים מרווחים, מרופדים היטב ונשכבים למצב ישר, בתיהן יש אופציה לגלגלי PU ולא אוויר.
כמו כן גם איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס (פפר בשמה החדש) יכולה לתת מענה, דומה מאוד לג'ולז רק שבניגוד לג'ולז יש לה לחצן בטיולון שהופך את מצב השכיבה מתנוחת ערסול למצב שטוח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת תינוק -המלצות ,בבטו או מוצי או ג'ולז או משהו אחר
תמר02/04/2017תודה על התשובה העניינית.
מה דעתך על הנונה מיקס סוטד ?
התרשמנו שהעגלה גרמנית ונראית אוכות מעולה. מתקפלת מאד יפה ובקלות.
לא מידי מעוצבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/04/2017שלום תמר,
נונה שייכת ליצרן הסיני ג'ואי. היצרן הקים משרדים בבריטניה ומחשיב עצמו ליצרן בריטי שמייצר בסין. כמו כן אותו ג'ואי הקים משרדים בהולנד תחת המותג נונה ומחשיב עצמו ליצרן הולנדי שמייצר בסין. כלומר "הפיתוח", "עיצוב" ו"תכנון" הם בריטיים או הולנדים והייצור סיני אבל בפועל זה סיני לחלוטין. סה"כ הג'ואי כרום היא אותה עגלה בעיצוב טיפה שונה ובמחיר זול בהרבה.
היות ובאירופה אפשר באותו מחיר לרכוש מוצר שלדעתי איכותי יותר הייתי מוותר על הנונה. כמו כן הכל בסופו של דבר תלוי בדרישות שלכם: נח לתינוק, נח להליכה, בטוח, מחיר, עיצוב, משקל, נוחות קיפול, נוחות תפעול וכו'.
ברגע שעושים רשימה מה הכי חשוב ומה פחות אפשר יותר להתמקד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה בלידה ראשונהרננה28/03/2017
קובי שלום,
אשמח לקבל המלצות על דגמי עגלות עבור ילדינו הראשון.
חשוב לנו שהעגלה תשמר גם לילדים הבאים, שמשקלה לא יהיה כבד מידי מכיוון שיש לנו כ10 מדרגות בכניסה לבית (עוד 4 בתוך הבית) ולא יודעת אם זה משנה אבל אנחנו גרים ביישוב עם הרבה עליות וירידות. היציבות והנוחות של הילד הכי חשובה לי.
אשמח לעזרה! תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר28/03/2017שלום רננה,
חשוב לציין שעגלות כבדות הן אלו שמספקות יציבות, נוחות ניוד ונוחות עבור התינוק כך שהדרישות די מתנגשות.
הייתי ממליץ על הרטן וי.איי.פי מבחינת נוחות לתינוק היא הטובה ביותר לדעתי, מבחינת יכולת ניוד היא היא נפלאה, המשקל סביר אבל עדיין נחשב כבד ביחס לקיים בשוק.
אופציה הפוכה היא בוגבו בי 5, קלה מאוד, נוחות ניוד טובה בעיר ופחותת ככל שהדרך נעשית יותר משובשת. קיפול קל וקטן. לתינוק היא צרה מאוד וללא מעקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)