פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עצה במציאת עגלה צרה וקומפקטית עם אמבטיה
    הדר
    15/05/2016

שלום רב,
    אני מחפשת עגלה צרה וקומפקטית שמתאימה למעלית קטנה (עד רוחב של 55 CM)
    חשוב לי שלעגלה תהיה אמבטיה
    ושתהיה זולה,
    בינתיים כל הזולות שראיתי הן יותר רחבות.
    אני יודעת שבוגבו ביי מתאימה, אבל מנסים למצוא משהו יותר זול

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה במציאת עגלה צרה וקומפקטית עם אמבטיה - תגובה

קובי סופר
    15/05/2016

שלום הדר,

האופציות הן (מהזולה ליקרה):

ולקו זי: עגלה מעולה, רוחב 55 ס"מ, קלה מאוד, קומפקטית. חיסרון בולט הוא הטיולון החד כיווני. יתרון במחיר סופר זול כאשר נמכרת באזור מחיר של 1500 ש"ח.

מאמאס אנד פאפאס אורבו2: רוחב 55, מעוצבת, טיולון דו כיווני, חומרים איכותיים. חיסרון בולט הם הגלגלים הקטנים, מקור לתקלות, לא נוחה בניוד בעיקר בשטח טיפה קשה. נמכרת סביב ה- 3500 ש"ח

אויסטר 2: רוחב 55, דומה לאורבו רק עם גלגלים איכותיים יותר, טיפה יותר יקרה מהאורבו. חיסרון בולט הוא התפעולה הטיפה מסורבל, קיפול גדול עם טיולון ולכן יש צורך בפירוק המושב טרם הקיפול.

בוגבו בי 3: הרוחב פחות מ- 55, מחיר יקר יחד עם אמבטיה וטיולון די צרים. מצד שנה קלה, סופר נוחה לניוד, קומקטית וקלה לתפעול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, שוקלים עכשיו את ה - zee

הדר
    16/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, שוקלים עכשיו את ה - zee - תגובה

קובי סופר
    17/05/2016

שלום הדר,

בדקי בחנות בייבי אאוטלט, ראיתי שבקרוב יהיה עליה מבצע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו בי - שאלה לגבי הריפוד המקורי במצב טיולון
    אני
    15/05/2016

היי קובי!

מניחה שאתה יודע - הרכבנו את הטיולון - חיברנו את הבד של העגלה למושב הפלסטיק. הבד עצמו "גדל" יחד עם המושב המתכוונן לגובה התינוק.
    אבל... איך הריפוד "מתכווץ" כשהמושב במצב "קצר", לתינוק קטן.
    תודה!

הוספת תגובה

• בוגבו בי - שאלה לגבי הריפוד המקורי במצב טיולון - תגובה

קובי סופר
    15/05/2016

שלום,

בדגם הבי אני תמיד ממליץ לפתוח את המושב למצב הארוך ביותר. זה לא פוגע בנוחות התינוק ולכן עדיף שיהיה מושב ארוך מאשר כפלים בבד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה

אני
    18/05/2016

שאני לא מצליחה להאריך את הרגליים...
    מה הטריק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה - תגובה

קובי סופר
    18/05/2016

רק לאחוז בקצה המושב ולמשוך הכי חזק שאפשר. אפשרי גם בחלק הרגליים כדי להאריך את החלק הזה וגם בקצה של הגב כדי להגביהה אותו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון ג'ואי בריסק פרימיום- אשמח לחוות דעת
    צופצופ
    14/05/2016

שלום, רציתי לבקש חוות דעת על הטיולון הזה. אשמח לדעת על המשקל, הנוחות לתינוק ולהורה, איכות בד ושלדה והכי חשוב- האם ניתן לעלות איתו אחורה במדרגות (המעצור היה נראה ארוך ושיכול להיתקע במדרגות ולהפריע).

תודה רבה!

הוספת תגובה

• טיולון ג'ואי בריסק פרימיום- אשמח לחוות דעת - תגובה

קובי סופר
    15/05/2016

שלום,

משקלו כ- 7.5 ק"ג. לא ניתן לעלות איתו מדרגות אך כך זה במרבית הטיולונים.
    בדים סבירים, הייתי ממליץ לרכוש יחד איתו מזרן קומפי קוש לעגלות וטיולנים.
    אחד הטיולונים עם התמורה הטובה ביותר ביחס למחירו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך

צופצופ
    16/05/2016

קניתי אותו אתמול (לפני שראיתי את תשובתך). העלייה במדרגות נהדרת והמעצור לא נתקע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוק פלוס או ארמדילו פליפ? או בכלל עגלה עם כיוון אחד??
    יוני
    14/05/2016

שלום לכולם,

הסתכלנו על מלא עגלות והרבה אנשים אמרו לנו שזה נוח שיש טיולון שניתן לסובב אותו לשני הכיוונים. אנחנו מתלבטים בין הפג פרגו בוק-פלוס (51) לבין הארמדילו פליפ XT.
    שיקולים:
    הפליפ נראית יותר איכותית (ריפוד, גגון), היא מתקפלת לשני הצדדים (לא צריך להפוך צד בטיולון), המשכב של הטיולון נמוך יותר (משמעותית) מהפג.
    הפג מתקפלת באופן נוח יותר, הסלקל לא דורש מתאמים, יש פגוש.

נשמח לשמוע המלצות, לגבי העמידות של העגלות ובכלל המלצות כלליות למי שיש כבר...

חוץ מזה, כמה באמת משתמשים בשני הכיוונים? אולי עדיף רק לכיוון אחד - כמו הסיטי-מיני הבריטקס B-Agile והבוקלט (מאוד אהבנו אותה).

הוספת תגובה

• בוק פלוס או ארמדילו פליפ? או בכלל עגלה עם כיוון אחד?? - תגובה

קובי סופר
    15/05/2016

שלום מיכל,

ההמלצה הכי חשובה שלי היא שאני לא ממליץ על עגלה עם מושב חד כיווני.

הפג יותר איכותית מהפליפ ולכן יקרה באופן די משמעותי. חיסרון נוסף הוא משקלה הטיפה יותר כבד. ניתן לקפלה עם המושב לשני הכיוונים! אם התקציב מאפשר הייתי ממליץ עליה יותר.

בסגנון שאת מחפשת אין לי המלצות נוספות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יוני
    18/05/2016

תודה על התשובה המפורטת. מאוד מפריע לנו שהמושב של הפג לא מגיע לשכיבה מלאה. כמה זה חשוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

קובי סופר
    18/05/2016

שלום מיכל,

לצערי אף עגלה אינה מושלמת זהו אכן חסרון משמעותי, כזה שלא יאפשר לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה, בלידות קיץ זה יכול להיות משמעותי. כמו כן אין אפשרות להשכיב על הבטן. הטיולון של הפליפ לא ממש שונה, אולי הוא יותר שוכב אך ההבדל הוא מינורי.
    ישנן עגלות בעלות שכיבה שטוחה אך מדובר בסגנון אחר ואז תאלצו להתפשר על דברים אחרים. השאלה הנשאלת מה אנו מחפשים? את המוצר הכי נח לתינוק? את המוצר הכי נח לנו? או המוצר שמשלב חלק חלק עם פשרות. הפג והפליפ פונות לאופציה השלישית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי, שאלה על עגלת פג פרגו.......
    סיגל
    13/05/2016

הי,
    מה ההבדל בין קומפליטו לספורטיבו?
    ועד כמה קריטי העניין שלא ניתן להשכיב את בטיולון 180 מעלות?

תודה

הוספת תגובה

• והאם יש עוד דגמים? מה היית ממליץ?

סיגל
    14/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי, שאלה על עגלת פג פרגו....... - תגובה

קובי סופר
    18/05/2016

שלום סיגל,

יש 2 הבדלים: סוג הבד (בקומפלטו איכותי, נעים ומרופד יותר).
    הקומפלטו מגיעהעם כיסוי רגליים.

לגבי השכיבה יש 2 חסרונות:
    1. לא מוממלץ להעביר לטיולון לפני גיל חצי שנה.
    2. לא יהיה אפשר להשכיב על הבטן במושב הטיולון.

לגבי פג פרגו אלו הדגמים המוצלחים ביותר שלהם כנ"ל גם דגם הפופ אפ. כמו 2 הדגמים שצויינו רק עם אמבטיה קלה יותר אשר מתקפלת.

אם לא פג אז היית ממליץ לבדוק את עגלת הרטן או איי בי סי דיזיין ממבה פלוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי קיפול טיולון יחד עם ריפודית
    טלי
    13/05/2016

קובי שלום,

יש לנו טיולון של ג'ואי ובהמלצתך רכשתי ריפודית קומפי קוש. ניסינו לקפל את הטיולון יחד עם הריפודית אבל זה נראה שהיא מפריעה ובנוסף פוחדים שזה יהרוס אותה, יצור בה שבר באמצע. האם ניתן לקפל איתה את הטיולון או שצריך להסיר כל פעם?

תודה,

הוספת תגובה

• שאלה לגבי קיפול טיולון יחד עם ריפודית - תגובה

קובי סופר
    13/05/2016

שלום טלי,

ניתן לקפל יחד. אפשר להפעיל טיפה כח בכדי לנעול. לא יגרם נזק.
    היות ובתוך הריפודית יש ספוג זכיר הוא יתכווצץ וכשתפתחו את הטיולון הוא יחזור למצבו הרגיל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה.. טיולון ששוקל מעט מאוד ומתאים מגיל 0
    יולי לביא
    10/05/2016

שלום לכולם, אחרי התלבטות ארוכה הגעתי למסקנה שאאלץ לוותר על אמבטיה. אנחנו גרים בבניין בלי מעלית וברכה יש לי מעט מאוד מקום לאחסון. הגעתי למסקנה שאני צריכה טיולון קל מאוד שמתאים מגיל לידה, כך שאוכל להוריד את התינוקת במנשא לפתוח את הטיולון בקלות והוא גם ישמש אותי לטווח הארוך יותר. אודה לעצתכם איזה כדאי לבחור.
    המון תודה!!

הוספת תגובה

• עזרה.. טיולון ששוקל מעט מאוד ומתאים מגיל 0 - תגובה

קובי סופר
    10/05/2016

שלום יולי,

הכל שאלה של תקציב.

בוגבו בי יכולה להתאים אך היא יקרה. מומלצת אם אין הגבלת תקציב.
    מאמאס אנד פאפאס ארמדלו פליפ זו גם אופציה מעולה לתקציב בינוני.
    במחיר סביר של טיולון אני חושב שאיי.בי.סי דיזיין ארמדילו פליפ זו האופציה הכי טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת מזרן מומלץ למיטת תינוק
    מיכל
    09/05/2016

שלום קובי

אשמח לייעוץ בנוגע למזרן למיטת תינוק..
    למיטב הבנתי האימג'ן 360 של קינג קויל שנמכר בשילב הוא המומלץ ביותר נכון להיום בשל היותו בטיחותי, לא חדיר לנוזלים ובעל תו תקן ישראלי. האם יש מזרן אחר שלדעתך עדיף לרכוש? אין בעיה עם המחיר, אך חשוב לי לדעת שאני קונה את הטוב ביותר. (כמובן שאם יש מזרן באותה רמה ובפחות כסף אשמח לדעת...)

המון תודה !

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי הקודמת

מיכל
    09/05/2016

אשמח לקבל את דעתך גם על מזרן טריפל ויסקו / 3D של בייבי טק

שוב תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי הקודמת - תגובה

קובי סופר
    10/05/2016

שלום מיכל,

זהו לא מזרן נושם והוא יקר, הייתי ממליץ על המולטיפלאו שלהם שמקביל לאימג'ן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת מזרן מומלץ למיטת תינוק - תגובה

קובי סופר
    10/05/2016

שלום מיכל,

האימג'ן לדעתי הוא הטוב ביותר כיום, מכאן יש רק את בייבי טק או בייבי גב שדי זהים וגם עם תו תקן, היתרון שלהם הוא מחירם הזול ביותר. אם ציינת שאין הגבלת תקציב אז האימג'ן הוא האופציה הטובה ביותר כיום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש את שלושת הדגמים האלו גם במידות

ליאור
    16/05/2016

של מיטה 60*120 ???

את הימג'ן ראיתי רק במידות גדולות יותר..

ניתן להזמין מאיפשהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש את שלושת הדגמים האלו גם במידות - תגובה

קובי סופר
    17/05/2016

שלום ליאור,

המידה התקנית בישראל היא 128X66-63. אי לכך יצרני המזרנים לא מיצרים מידה שונה מזו, בטח שלא עמינח. 120X606 זוהי המידה התקנית באירופה ולכן מיטות איקאה או טרמה נמכרות בארץ במידה זו. ככל הידוע לי רק בייבי טק וליטף מייצרים במידות אלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי אז אני אפנה לבייבי טק

ליאור
    17/05/2016

הוא גם במומלצים שלך נכון??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי אז אני אפנה לבייבי טק - תגובה

קובי סופר
    17/05/2016

כן, דגם המולטיפלאו שלהם מקביל לאימג'ן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה!

ליאור
    17/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשים עגלה מגיל לידה- חיפוש עגלות צרות במיוחד
    דפנה
    09/05/2016

שלום!
    אנחנו מחפשים עגלה מגיל לידה כשדרישת המינימום היא שתהיה צרה (פתח המעלית בבניין שלנו הוא 57 ס"מ).
    מעבר לכך היינו רוצים:
    * עגלה לא נמוכה מידי
    * קיפול קל ולגודל שיתאים לתא מטען של רכב קטן (I20)
    * משקל קל (סביב 10 ק"ג)
    * גגון רחב ככל האפשר
    * טיולון נוח
    * מחיר סביר (נשמח לא להגיע לסכומים שמעל 3,500 ש"ח...)
    * צבעים יפים (לחלוטין לא משהו שיפסול עגלה, סתם יתרון נחמד)

האם אלו דרישות הגיוניות? יש סיכוי למצוא משהו כזה?
    אשמח לעזרה!
    תודה רבה :)

הוספת תגובה

• שאלה התלבטות בין עגלות אשמח לתשובה תודה
    מיכל
    08/05/2016

שלום רציתי לשמוע את דעתך לגבי עגלת מוצי igo האם היא טובה ועגלה נוספת אפהבייבי ויסטה, מה היתרונות והחסרות של כל אחת מהן ומה עדיף לקנות מבינהם?
    תודה

הוספת תגובה

• שאלה התלבטות בין עגלות אשמח לתשובה תודה - תגובה

קובי סופר
    08/05/2016

שלום מיכל,

לגבי מוצי, המושב צר ולדעתי לא ארוך מספיק, המושב לא שוכב למצב שטוח אבל די קרוב. בולמי הזעזועים שלה סבירים ולכן הניוד שלה קשה בדרכים מסוימות. הגגון קטן. מדובר בעיקר במוצר מעוצב ואופנתי, חזק ומאסיבי.
    מול הויסטה אני חושב שהיא עדיפה.

הויסטה כעת לא משווקת בישראל (אין יבואן). עד שלא ימצא יבואן חדש אני ממליץ לא לרכוש. בכל אופן חסרונה הוא במושב שלא נשכב למצב ישר ויש שקע במצב השכיבה.
    בסגנון שלה יש את איי.בי.סי דיזיין סלסה, היא יותר קלה במשקל, יותר נוחה לניוד, מתקפלת יותר קטן, בדיה איכותיים יותר בעיקר לאקלים הישראלי, יותר נוחה לתפעול.
    כמו כן יש גם את הממבה פלוס של אותה חברה שמציעה גם שכיבה שטוחה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה התלבטות בין עגלות אשמח לתשובה תודה - תגובה

קובי סופר
    08/05/2016

שלום מיכל,

לגבי מוצי, המושב צר ולדעתי לא ארוך מספיק, המושב לא שוכב למצב שטוח אבל די קרוב. בולמי הזעזועים שלה סבירים ולכן הניוד שלה קשה בדרכים מסוימות. הגגון קטן. מדובר בעיקר במוצר מעוצב ואופנתי, חזק ומאסיבי.
    מול הויסטה אני חושב שהיא עדיפה.

הויסטה כעת לא משווקת בישראל (אין יבואן). עד שלא ימצא יבואן חדש אני ממליץ לא לרכוש. בכל אופן חסרונה הוא במושב שלא נשכב למצב ישר ויש שקע במצב השכיבה.
    בסגנון שלה יש את איי.בי.סי דיזיין סלסה, היא יותר קלה במשקל, יותר נוחה לניוד, מתקפלת יותר קטן, בדיה איכותיים יותר בעיקר לאקלים הישראלי, יותר נוחה לתפעול.
    כמו כן יש גם את הממבה פלוס של אותה חברה שמציעה גם שכיבה שטוחה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התלבטות פריאם הרטן פג פרגו...אולי משהו אחר?
    פז
    07/05/2016

שוב שלום,

כתבתי לך לפני מספר שבועות לגבי הסייבקס פריאם והמלצת לי ללכת לראות את ההקטן אז בהמשך להמלצתך נסעתי עד המרכז (מאזור הצפון הרחוק) כדי לראות את הרטן וי אי פי
    היא בהחלט נראת עגלה יציבה וטובה מאוד אבל היא ממש מאסיבית לי וכבדה...מאוד דומה לפג פרגו שהיא גם עגלה מעולה אבל ממש היה לי קשה לדחוף אותה...
    הלכתי לראות גם את המוצי ...היא הייתה בסדר אבל לא יותר מזה...

שוב נשארתי רק עם הסייבקס...
    אהבתי שהיא גבוהה שהטיולון ארוך וגדול ושקל לקפל...
    אבל לקנות עגלה במחיר כזה שמיוצרת בסין קצת מפחיד אותי...
    המליצו לי על המאמס אנד פאפס ארמדילו פליפ xt
    אבל הבנתי שגם היא מיוצרת בסין

אני מחפשת עגלה טובה אין כאן עניין של תקציב..
    פשוט ההרטן כבדה לדחיפה ומאסיבית לי ובדיוק מאותה סיבה לא בחרתי בפג פרגו...(בפג פרגו הטיולון גם מאוד קצר)

לגבי הסל קל אמרת לי שהקלאוד קיו כבד אבל רציתי אותו כי הוא נשכב ואז לא צריך להוציא את הילד לאמבטיה..

בקיצור, מה עושים? פריאם? ארמדילו? עגלה אחרת אולי?

שוב תודה

הוספת תגובה

• המשך התלבטות פריאם הרטן פג פרגו...אולי משהו אחר? - תגובה

קובי סופר
    07/05/2016

שלום פז,

לגבי הרטן VIP. היא בכלל לא כבדה בהליכה, להפך, זו אחת העגלות הכי כפיות לדחיפה. אולי התכוונת לכבדה במשקל? היא שוקלת קילו וחצי יותר מהפג אך אין מה להשוות מבחינת נוחות ניוד, הליכה, עליה במדרכות וכו'. לדעתי העגלה הכי נוחה לניוד שיש בשוק כיום. אני ממליץ לך לשים 6 ק"ג בהרטן VIP ולצאת מחוץ לחנות, לנסות ללכת, לעלות ולרד מדרכות ולעשות אותו דבר עם הפג או עם הפריאם.

הארמדילו פליפ ברמה הרבה יותר נמוכה מכל הדגמים שאת מתלבטת בינהם ולכן אני לא חושב שתאהבי אותה בכלל.

לגבי סל קל Q, זה נכון שזה אמור לחסוך הרכבת אמבטיה בתאוריה. אני ממליץ לגשת שוב לחנות, לשים 5 ק"ג בתוכו ולראות האם בכלל את יכולה להרים אותו מהרכב ולחבר בעגלה! מבטיח לך שזו משימה סופר קשה.
    בכלל כל הרעיון הוא שהתינוקות ישהו באמבטיה וכשמתאפשר להשכיב על הבטן. המרחב באמבטיה הרבה יותר בריא לתינוק מאשר הצפיפות בסל קל. כמו כן הוא יקר ומהר מאוד צריך לרכוש מושב בטיחות ולכן לטווח קצר אני רואה בזה השקעה מיותרת.

לגבי הפריאם, אני עדיין חושב שהרטן וגם פג איכותיות יותר.
    עגלה חדשה שהגיעהל ארץ, דומה לפריאם ברעיון אך לדעתי טובה יותר היא איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס. גם היא מיוצרת בסין ע"י חברה גרמנית אך אני חושב שהיא נוחה יותר בניוד, מערכת הקפיצים שלה טובה יותר, הקיפול קל יותר לביצוע. טיפה יותר זולה מהפריאם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה רבה....רק עוד שאלה קטנה

פז
    07/05/2016

בפג פרגו הטיולון ממש קצר, הייתי אצל חברה שלי שיש לה את הפג והילד שלה עוד לא בן שנתיים בקושי נכנס בו (ולא מדובר בילד גדול בכלל)

ראיתי גם את הסלסה החדשה אבל לא אהבתי כי הטיולון לא נשכב לגמרי והטוסיק המצב שפיץ כזה...המוכר הראה לי גם את הממבה פלוס אבל משום מה גם היא נראתה לי כבדה...וקשה לקיפול.

מה בעצם החסרונות בסייבקס?
    חוץ מהעובדה שהיא גדולה מאוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה רבה....רק עוד שאלה קטנה - תגובה

קובי סופר
    07/05/2016

שלום פז,

הטיולון של פג יחסית קצר.
    בהרטן, בסייבקס ובממבה פלוס מדף הרגליים הוא חלק מהמושב בעוד שבפג זה חלק מהשלדה. לכן אני חושב שבגרמניות יותר נח יהיה לתינוק ובעיקר לתינוק גדול.
    אני ממליץ על הממבה פלוס בעיקר בשל העובדה שהיא נשכבת למצב שטוח בשונה מהסלסה, הקיפול מאוד פשוט לביצוע, לדעתי הקל ביותר מבין השלושה.
    לגבי הפריאם, היא צרה יחסית, הגגון די קטן בעיקר במצב שוכב, כמו כן אין לו פתח הצצה או איוורור. הקיפול די מסורבל אך אפשר ללמוד. במשקל היא לא שונה ממהרטן או מהממבה פלוס. בהשוואה להרטן והממבה פלוס מערכת הקפיצים שלה פחות איכותית.
    המשקלים די זהים בין כל הדגמים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל קונקורד איירסייף או סייבקס אטון קיו
    מתעניינת
    05/05/2016

היי קובי,
    לגבי הסלקלים שהוזכרו למעלה. שניהם קיבלו חמישה כוכבים במבחני ריסוק והקונקורד קל כמעט בחצי. מה אתה חושב עליו?
    האם הוא מתחבר למגוון עגלות בדומה לסייבקס?

תודה

הוספת תגובה

• סלקל קונקורד איירסייף או סייבקס אטון קיו - תגובה

קובי סופר
    05/05/2016

שלום,

הוא לא מתחבר לאף עגלה פרט לעגלת קונקורד אשר לדעתי לא מוצלחת.
    אם תוכלו להסתדר ללא החיבור אז זהו סל קל מומלץ. כמו כן סייבקס אטון 4 זול משמעותית מהקיו וזהה לו מכל הבחינות פרט לעיצוב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מתעניינת
    06/05/2016

קראתי בשיטוטים ברשת שהקונקורד מתאים לכל עגלה עם המתאמים של מקסי קוזי. אני לא מוצאת את המקום בו זה היה כתוב. זה לא נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    07/05/2016

שלום,

הדבר אינו נכון. הסל קל מתחבר לעגלות קונקורד בלבד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטים מאוד בקניית העגלה, גואי כרום או ארמדילו פליפ?
    יעלה
    04/05/2016

היי, אנחנו זוג לפני קניית עגלה ראשונה.
    ראינו כמה דגמים והכי אהבנו את הג'ואי כרום DLX אבל שמעתי שהאמבטיה קטנה (אמורה ללדת בקיץ ואם יהיה צפוף וחם זה לא טוב...).
    האם יש המלצות לעגלות בסגנון של הג'ואי ובמחיר דומה?

שמעתי גם הרבה על ארמדילו פליפ XT , רציתי לדעת מה יהיה טווח המחירים של העגלה כולל אמבטיה וסלקל מתאים?
    חשוב לנו שהעגלה תיהיה קלה יחסית, ידית מתכווננת, ועם טיולון לשני הצדדים, ושתיהיה בכמה צבעים נורמליים (לא רק אדום כחול ושחור...)
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• מתלבטים מאוד בקניית העגלה, גואי כרום או ארמדילו פליפ? - תגובה

קובי סופר
    04/05/2016

שלום יעלה,

האמבטיה של הפליפ לא יותר גדולה משל הכרום. בכל אופן אין בעיה בשני המקרים לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה. חם באמבטיות תמיד יהיה ולכן דווקא הגודל לא בעייתי כי עוברים מהר לטיולון. יש כמה יחידות סגולה שהאמבטיות באות עם מזרן נושם ובדים מסנני קרינה אבל אלו עגלות יקרות.

סה"כ ההתלבטות היא בין 2 עגלות טובות. אני ממליץ לבחון כל אחת מהשניים. לנסות לקפל, לתפעל, ללכת עם משקל מחוץ לחנות, לבדוק ברכב ולקבל החלטה מושכלת. לגבי צבעים זו צריכה להיות ההתלבטות האחורנה ובכלל כיום יש מאות מוצרי אקססוריז לעגלות שישדרגו את המראה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! רק עוד שאלה קטנה על הפליפ

יעלה
    04/05/2016

מה טווח המחירים של העגלה- טיולון ואמבטיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה ברכישת עגלה.. כבר יצאתי לגמרי בלבלה!
    טל
    04/05/2016

שלום,

לאחר בדיקת אנספור ביקורות, פורומים, והשוואות למיניהן פחות או יותר מצאתי כמה וכמה דגמים אבל לא יודע כבר אם אחד מהם הוא הנכון או שיש משהו אחר (או חדש יותר שהולך להגיע בזמן הקרוב). באופן עקרוני מה שמכוון אותי לגבי עגלה הם:

1. ניתן להפוך את הטיולון לשני הכיוונים
    2. מניו-בורן ועד גיל 3-4 שנים (כלומר מצב שכיבה 170-180 מעלות
    3. טיולון ניתן להעביר למצב ישיבה 90 מעלות או כמה שיותר קרוב לזה.
    4. בולמי זעזועים, עדיפות בכל 4 הגלגלים
    5. סוכך שמש גדול שמכסה מרבית התינוק
    6. אפשרות לרשת הגנה מיתושים
    7. שיהיה לסוכך שמש גם רשת אחורית לאיוורור טוב
    8. שהעגלה לא תשקול יותר מ-10 קילו (10 פסיק משהו גם בסדר..)
    9. חשוב גם שיהיה לה במפר מלפנים, לא כמו למשל בארמדילו פליפ XT שאין לו וזו הסיבה שהוא נפל מבחינתי.
    10. מושב רחב וארוך.
    11. מנח רגליים מתקפל.
    12. קיפול נוח וקל, אם אפשרי שיהיה כלפי פנים שהריפוד לא יתלכלך.
    13. ידית אחת שניתנת להטייה או להגביה/להנמיך.
    14. איכות בניה - שמעתי לא מעט אנשים אומרים על מה שאמור להיות עגלות יוקרתיות שבסוף אחרי 8-10 חודשים התפרקו להם או שהיה בלאי גבוה בגלגלים וקיבלו שירות גרוע בתיקון או החלפה.
    15. גלגלים שניתן להשתמש בעיר ובכפר (לא BMX רק כורכר, חול ופארקים).

פחות או יותר הגעתי לכמה וכמה עגלות:
    גרקו איבו XT, פג פרגו קומפלטו/מודולאר, אורבו 2, גו בייבי ויאולה, סייבקס פריאם (אבל אין לה רשת אחורית ואני מודה שהידית שלה באמת קצת רפויה מדיי).

יש משהו אחר שאפשר להמליץ עליו מבין הקיימות או דגם חדש שאמור להגיע - או שאחת מהעגלות שציינתי תעמוד במרבית או לא כל מה שציינתי לעיל?

תודה רבה!

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה ברכישת עגלה.. כבר יצאתי לגמרי בלבלה! - תגובה

קובי סופר
    04/05/2016

שלום טל,

לצערי אין עגלה אחת שתכיל את כל הדרישות.

אחת שמכילה את רובן היא הרטן (יש 3 דגמים).
    הדגם הקל ביותר שוקל כ- 12 ק"ג וזו וקיפול כלפי פנים הן בעצם הדרישות היחידות מדרישותיך שהיא לא עומדת בהן.
    אבל מה שמקבלים זה מוצר גרמני אורגינלי, למעט פג פרגו כל החברות שציינת מייצרות בסין וזה למה קורה שבעגלות יקרות יש תקלות רבות. היצרן מוכר גימיק, עיצוב, שם וכו' ולא איכות וההורים שלא מבינים רצים לקנות.
    המושב של הרטן מגיע ל180 מעלות. הגגונים מעולים. גגון הטיולון ענק ומצל, יש רשת איוורור לקיץ וחלון הצצה אטום לחורף (ברוב העגלות יש 1 מהשניים או אין בכלל), ניתן לרכוש בנפרד כילה שתעטוף את כל מושב הטיול. הבדים מסנני UV. יש בולמי זעזועים לכל גלגל, בנויות להליכה בשטח, הטיולון יושב ל- 90 מעלות והיא היחידה עם 5 מצבי שכיבה/ישיבה. לא רק שיש באמפר אלא שהוא מתכוונן בכדי שהתינוק יוכל לאחוז בו ובו בזמן לקבל 100% תמיכה בגבו. בכל העגלות עם באמפר התינוק יאלץ לאמץ את כל גופו כדי לקרב עצמו ולאחוז בבאמפר ואז יאבד את תיכת הגב כולה או חלק ממנה.
    הרטן הציבו להם רף שקודם כל לייצר את המוצר הכי נח, טוב, בטוח ובריא לתינוק ולאחר מכן כל השאר. אז ברגע שאתה דוחף מכל טוב למוצר כך משקלו עולה.
    המושב מרופד כפליים, רחב וארוך משמעותית מהמתחרות ואלו עוד סיבות למשקלה הכבד יותר.

עוד עגלה מומלצת לדעתי היא איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס שכעת הגיע לארץ. דומה ברעיון להרטן.

אם להתעלם ממה שכתבתי ולהתרכז בעגלות שרשמת:
    אני חושב שהפג פרגו היא עדיפה על כולן ומומלץ לשדרג ולרכוש אותה עם שלדת S. צריך לקחת בחשבון שעדיין למושב של פג אין 180 מעלות שכיבה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עוד שאלה שתיים..

טל
    04/05/2016

קובי תודה,

1. לאיזה דגם של הרטן התייחסת (12 קילו)? מה ההבדל בדגמים המוצעים שלהם? מה המחיר ההתחלתי של העגלות שלהם? שכחתי להוסיף שהתקציב שלי הוא 3500₪ גג.

אני לא רוצה אמבטיה אם זה מה שיכול להוזיל את העלות..

2. מה דעתך גם לגבי העגלות הבאות, בהתייחס לציפיות שלי בעגלה חצי משולבת:

סולה 2 / סולה 2 MTX כרום
    ג׳ואי כרום DLX
    בוגבו בי 3

3. מה לגבי הגרקו איבו XT? באיזה ציפיות ממה שצ׳יינתי היא לא כדאית?

תודה רבה על העזרה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקש להוסיף גם ABC דיזיין סלסה4

טל
    05/05/2016

בנוסף לשאלות שהוספתי, מתי הדגם הזה אמור להגיע לארץ (אם הוא מגיע) ומה עלותו המשוערת לצרכן?

תודה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקש להוסיף גם ABC דיזיין סלסה4 - תגובה

קובי סופר
    05/05/2016

שלום טל,

הדגם כבר נמכר בארץ. עלות 3500 כאשר המחיר כולל אמבטיה וטיולון.
    עונה לכל הדרישות עם חיסרון אחד עיקרי, השכיבה בטיולון לא שטוחה אלא עם שקע. מלבד זאת עגלה מעולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עוד שאלה שתיים.. - תגובה

קובי סופר
    05/05/2016

שלום טל,

1. לאיזה דגם של הרטן התייחסת (12 קילו)? מה ההבדל בדגמים המוצעים שלהם? מה המחיר ההתחלתי של העגלות שלהם? שכחתי להוסיף שהתקציב שלי הוא 3500₪ גג.

אני לא רוצה אמבטיה אם זה מה שיכול להוזיל את העלות..

הכוונה לדגם VIP. כל הדגמים נמכרים יחד עם אמבטיה. יש אפשרות לרכוש דגם רייסר ג'י טי 13 ק"ג או דגם סקיי 14 ק"ג ללא אמבטיה בעלות של 3500 ש"ח. קיים רק בצבע ג'ינס בסניף בייבי קלאב פ"ת.

2. מה דעתך גם לגבי העגלות הבאות, בהתייחס לציפיות שלי בעגלה חצי משולבת:

סולה 2 / סולה 2 MTX כרום

משקל סביר, נוחות ניוד סבירה, קיפול רגיל (לא כלפי פנים). מושב קצת נוטה במצב יושב, גגון קטן.

ג׳ואי כרום DLX

די דומה לסולה בתכונות, הגגון טיפה יותר גדול אך עדיין לא מושלם. קיפול כלפי פנים. בינה לסולה אני חושב שהג'ואי עדיפה. עדיין איכות החומרים סבירה.

בוגבו בי 3

איכות מעולה, נוחה מאוד להליכה, נכנסת לתקציב עם רוכשים רק טיולון, ברכישת טיולון יש לרכוש שק שינה בעלות נוספת. הגגון סביר, אין מעקה. קיפול כלפי פנים.

3. מה לגבי הגרקו איבו XT? באיזה ציפיות ממה שצ׳יינתי היא לא כדאית?

עונה להרבה דרישות אך איכות החומרים סבירה, לא משווקת בארץ ולא ידוע אם תשווק. קיפול רגיל, שוקלת 12 ק"ג. גגון סביר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי ג'וגר סיטי מיני 4 גלגלים-קניית לק הטיולון בלבד ללא השלדה. אפשרי?
    יעקב
    04/05/2016

שלום קובי.
    אתה יודע האם יש אפשרות לקנות בחנויות טיולון לבייבי גוגר סיטי מיני 4 גלגלים ללא השילדה?
    קיבלנו את השילדה עם אמבטיה בלבד, וצריכים רק את הטיולון.
    יש אפשרות כזו?

הוספת תגובה

• בייבי ג'וגר סיטי מיני 4 גלגלים-קניית לק הטיולון בלבד ללא השלדה. אפשרי? - תגובה

קובי סופר
    04/05/2016

שלום יעקב,

אני ממליץ ליצור קשר עם היבואן: היי סטנדרט. אני בטוח שדרכם ניתן לרכוש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה