מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון לבן שנה-התלבטות בין הג'ואי לאינגליזינהקרין29/03/2016
לאחר כמעט 10 שנים של שימוש בעגלת אינגליזינה זיפי- אנחנו נאלצים להיפרד ממנה והוחלט לקנות טיולון. למעשה אני מחפשת טיולון כמו העגלה שהיתה לי. (רק זול יותר...). לא חשובה לי הדו-כיווניות. קיפול מטריה וסל גדול -חשוב ומאוד חשוב נוחות הילד בפנים.
אנחנו מטיילים הרבה אז חשוב שהעגלה תהיה עמידה וחזקה. מדובר בילד בן שנה. זה ילד אחרון כך שאנחנו לא רוצים להשקיע כמו שמשקיעים בילד ראשון מתוך מחשבה לעוד אחים.
1. מה דעתך על הטיולון של אינגליזינה? יש הבדל בין העגלה לטיולון (חוץ מהמחיר)?
2. ראיתי שהמלצת על ג'ואי בריסק פרימיום. אך אני לא מוצאת חנות שיש בה את הדגם הזה באיזור ירושלים כדי לבדוק אותו? האם אתה יודע היכן ניתן למצוא אותו?
אשמח להמלצות ועזרה...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון לבן שנה-התלבטות בין הג'ואי לאינגליזינה - תגובה
קובי סופר29/03/2016שלום קרין,
לדעתי הטיולון של אינגלזינה מצוין וברור שיש הבדל בינו לעגלה, ההבדל העיקרי הוא משקל קל יותר. הבריסק לדעתי הוא טיולון מצויין עם תמורה טובה. הבד והתמיכה באינגלזינה טובים יותר. הג'ואי אמור להימכר ברשת מוצצים, כמו כן במודיעין ברשת מורד גיליס.
הייתי ממליץ לרכוש סיטי גריפס לכל אחת מהן על מנת לשמור על ידיות הספוג מפני קרעים. אין אחריות לחלק זה והוא נוטה להתבלות במהירות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלה שדומה למאפינים של סולה 2דפני29/03/2016
קובי שלום
אילו עגלות את ממליץ שדומות למאפינים של סולה 2 (פרט לארמדילו או סולה 2 MTX)
לעגלת תינוק ראשון.
טיולון דו כיווני, בטיחותית, ונוחה לקיפול, וגלגלים איכותים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה על עגלה שדומה למאפינים של סולה 2 - תגובה
קובי סופר29/03/2016שלום גל,
בטווח המחיר הייתי גם ממליץ על ג'ואי כרום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על עגלה מקווה שתתן לי את הפתר
אביבית30/03/2016קובי שלום
אני מחפשת עגלה שדי דומה לארמדילו סולה 2 וגואי כרום.
הסיבה שלא לקחתי אחת מהם כי בכל אחד יש בעיתיות מסוימת שגורמת לי לוותר עליה.
יודעת שאין עגלה מושלמת וצריך להתפשר. אך אולי אני מפספסת דגם נוסף לכן
האם יש לך המלצה נוספת לעגלה שדומה להן בקריטריונים?
טיולון דו צדדי, אותו מחיר, גלגלים איכותים, ותנועתיות טובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה על עגלה מקווה שתתן לי את הפתר - תגובה
קובי סופר30/03/2016שלום אביבית,
במחיר זה אלו ההמלצות שלי, לא חושב שיש טובות מהן אלא אם עולים במחיר.
תבדקי אולי עגלת אלאה של בבה קונפורט, אישית אני חושב שהיא פחות פרקטית מהן אך היא די דומה להן מבחינת פונקציות ומחיר .
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת סוג עגלה לילד ראשון מתלבטת מאוד.מוריאן מועלם29/03/2016
היי
אשמח לעזרה.
איזו עגלה מומלצת יותר הפג פרגו הדגם בוק פלוס
או עגלה מסוג ברווי אובו.
אודה לעזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרם קיבלתי מענה
מוריאן מועלם29/03/2016היי
אשמח לקבל תשובה.
איזה עגלה מומלצת יותר פג פרגו מסוג בוק פלוס
או עגלת ovo premium.
אני רוצה לקנות השבוע. אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה בבחירת סוג עגלה לילד ראשון מתלבטת מאוד. - תגובה
קובי סופר29/03/2016שלום מוריאן,
מבין השניים הבוק עדיפה. יש לה טיולון עם שכיבה די ישרה, הסל קל בטיחותי יותר, משקלה קצת יותר קל והקיפול יותר נח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מוריאן מועלם30/03/2016תודה רבה קובי.
אתה יודע להמליץ לי על עגלת מליבו?
ראיתי אותה וממש התרשמתי ממנה מהנוחות וממשקלה.
אשמח לקבל את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר30/03/2016שלום מוריאן,
לדעתי מדובר בעגלה מסורבלת ובאיכות בסיסית. היא בעיקר מעוצבת. לדעתי היא לא מומלצת ובמחירה אפשר ללכת על עגלות כמו סולה MTX.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מוריאן מועלם30/03/2016האמת שאני כבר די מיואשת ואני חייבת לעשות כבר הזמנה.
אין לי הגבלת מחיר.
אנחנו זוג גבוה.
אני צריכה עגלה גבוהה שלא תיהיה כבדה וכמובן יפה.
על איזה סוגי עגלות אתה ממליץ?(הבוגבו לא באה בחשבון )
מצטערת על כמות השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר31/03/2016שלום מוריאן,
אין צורך להתנצל, בשביל זה אני כאן.
לצערי אין עגלות שהן קלות וגבוהות. העגלה הגבוהה הכי קלה שיש כיום היא איי בי סי דיזיין סלסה. כמו כן אני ממליץ לך לבדוק את הרטן וי איי פי. מאוד דומה לבוגבו קמיליון במשקל, בנוחות נסיעה רק עם כמה יתרונות חשובים כמו אמבטיה מאוד גבוהה, טיולון שנשכב ל- 180 מעלות, מערכת קפיצים משוכללת ותוצרת גרמנית. כמובן שאני עדיין ממליץ על הפג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין ארמדילו פליפ לzero gbשרה28/03/2016
ערב טוב קובי,
אנחנו מעוניינים לקנות עגלה קומפקטית עם אמבטיה, טיולון וסלקל. יש לנו רכב עם תא מטען קטן מאוד. מתלבטים. בין ארמדילו פליפ לבין הzero. הם נראים דומים מאוד מבחינות רבות: קיפול קטן, טיולון דו כיווני, גגון גדול, משענת רגליים מתכוננת אך עם הבדל משמעותי במחיר לא מצאנו כמעט ביקורות והתייחסות לזירו.. נשמח לשמוע את דעתך ביחס לשתיהן, המלצות ואם יש חסרונות שפספסנו.
תודה מראש, שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין ארמדילו פליפ לzero gb - תגובה
קובי סופר29/03/2016שלום שרה,
לדעתי הזירו עגלה נוראית. קשה מאוד לתפעל אותה, שינוי מצביה הוא עם שרוך, הסל קל ברמה סבירה, הטיולון חד כיווני. לסיכום עגלה שכשלה בשוק, בעיקר בגלל העובדה שאפילו המוכרנים בחנויות מסתבכים איתה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא לעזרתך , המלצה על טיולון מ גיל שנהאלכסיס28/03/2016
היי
נא לעזרתך ,
אנו צריכים טיולון לגיל שנה + , שיהיה נוח לתינוק, עם גגון די גדול ,קל במשקל , קל לקיפול ...
אחרי חיפושים רבים רק נשאר להחליט :
הארמדילו פליפ XT
ריקרו איזי לייף
ג'ואי בריסק פרימיום
yoyo
פליקו מיני 500
הודה לעזרתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נא לעזרתך , המלצה על טיולון מ גיל שנה - תגובה
קובי סופר29/03/2016שלום אלכסיס,
הייתי ממליץ על הבריסק, בקטע של נוחות לתינוק הייתי ממליץ להוסיף לה מזרן עגלה קומפי קוש. היויו לא עונה לדרישת הגגון הגדול והיא גם קטנה יחסית, כנ"ל הרקארו. פליקו מיני לא נוחה בניוד וגם אצלה הגגון סביר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה שאלה
שרה29/03/2016במה הבריסק עדיפה על הארמדילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אלכסיס30/03/2016היי קובי
תודה לך
ומה מה עם הארמדילו פליפ XT ?
מצטרפת לשאלה :
במה הבריסק עדיפה על הארמדילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - תגובה
קובי סופר30/03/2016שלום אלכסיס,
מכיוון שאת מחפשת טיולון אז הבריסק הוא טיולון נטו בעוד שהפליפ היא יותר עגלה שיכולה לשמש כטיולון. הפליפ שוקלת 9.9 ק"ג בעוד שהבריסק שוקל 7 ק"ג. כל המטרה בטיולון היא לעבור למוצר שועשה את החיים לקלים ונוחים יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלכסיס30/03/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון רק YOYO!
רותם חי31/03/2016קל, קומפקטי, מתקפל לגודל תיק... אפילו יש לו אישור עליה למטוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ....
אלכסיס31/03/2016תודה על ההמלצה :)
ראיתי והתרשמתי מ עגלת YOYO (קטנה , קומפקטית וקלה)
השאלה , האם היא יציבה ? ואיך הגגון , האם די גדול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך .... - תגובה
קובי סופר31/03/2016שלום אלכסיס,
אני ממליץ שתגשי לחנות ותראי, תושיבו בה את הילד/ה, שימו תיק (למרות שמומלץ לא לתלות תיקים על עגלות או טיולונים), תבדקו את הגגון ותקבלו החלטה מושכלת. אני לא ממליץ לקבל חוות דעת מכאילו אמא שיש לה את הטיולון. אני די בטוח שההמלצה מגיעה מהיבואן של יויו מכיוון שכבר מחקתי מספר "המלצות" דומות בעבר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטיולון לתינוק בן 4 חודשיםאירית27/03/2016
קובי שלום,
אני מעוניינת לרכוש טיולון לבני בן ה4 חודשים.
חשוב לי שיהיה דו כיווני ועם שכיבה טובה.
ראיתי שהמלצת על הגואי כרום ועל הפליפ. האם שתיהן נמכרות רק כטיולונים (ללא העריסה)?
יש לך המלצה נוספת לטיולון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לטיולון לתינוק בן 4 חודשים - תגובה
קובי סופר27/03/2016שלום אירית,
לדעתי הכרום נמכרת רק עם אמבטיה ובכל אופן בתור טיולון היא פחות מומלצת. הפליפ יותר עונה להגדרה של טיולון וגם נמכרת ללא אמבטיה.
הייתי גם ממליץ על בי 3 אך יש לציין שהיא לא זולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי הקודמת
אירית27/03/2016תודה!
ה bee כנראה מעולה אך יקרה לי מידי.
איך הגרקו איבו xt?
הציעו לי בחנות פג סוויטש איזי דרייב..מה דעתך עליה?
מדובר בילד אחרון במשפחה כך שאינני מעוניינת להשקיע כספים רבים ומצד שני חשוב לי מאוד עניין הדו כיווניות והשכיבה מלאה או כמעט מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לשאלתי הקודמת - תגובה
קובי סופר29/03/2016שלום אירית,
הXT כבדה, דווקא הדגם הרגיל מעולה. קל, נח לתפעול, דו כיווני עם שכיבה ישרה.
על איזי דרייב איני ממליץ. קשה לתפעל אותה, קשה לקפל אותה עם הטיולון, אין תמיכה מלאה בגב התינוק, הסל חפצים קטן ולא נגיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון שמיועד לטיול בחו"ל עם רכב גם בכבישים משובשיםצדוק27/03/2016
שלום,
האם תוכל להמליץ על טיולון? כרגע הילד בן 10 חודשים, הטיולון מיועד בעיקר לחו"ל.
רצוי שיהיה קל יחסית, קיפול מטריה שתופס פחות מקום ברכב אבל ממש לא חובה,
שיהיה נוח לתינוק (יכולה לרכוש מזרן נוסף), נסיעה חלקה עם בולמי זעזועים, גגון רחב.
לא צריך דו כיווני אבל כן שיהיה ניתן להשכיב אם התינוק ירצה לנוח.
בגלל שיהיה בשימוש מעט יחסית רצוי שיהיה במחיר סביר.
(בארץ משתמשת פג פרגו בוק).
ושאלה נוספת, מה דעתך על Britax?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון שמיועד לטיול בחו"ל עם רכב גם בכבישים משובשים - תגובה
קובי סופר27/03/2016שלום יוליה,
הכל שאלה של תקציב.
לדרישותייך, מקלארן טכנו XT עונה על הכל פרט לעובדה שהיא יקרה.
במחרים סבירים ההמלצה שלי היא על ג'ואי בריסק פרימיום או צ'יקו לייטוואי. שני הטיולונים עונים לדרישות אבל בולמי זעזועים אין להם. במרבית ההליכות לא תחושו בכך אלא אם תלכו על שטחי כורכר או חצץ.
לגבי מזרן, היות ואף אחת מהטיולונים לא מספק תמיכת גב טובה אני ממליץ בחום לרכוש מזרן שנקרא קומפי קוש. זהו מזרן מויסקו ג'ל שנותן תמיכה מושלמת לגוף התינוק או הילד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת תינוק בצבע שחור האם אתה ממליץאביבית27/03/2016
קובי שלום.
אחרי בדיקה של מספר דגמי עגלות מאוד התחברתי לעגלה סולה 2 ( הארמדילו מאוד נוחה אבל מפריע לי מאוד שאין פגוש). אולם סולה 2 כבר נחשבת עגלה ישנה ולכן לא קים אותה במגוון צבעים. הצבע שיש הינו שחור.
האם אתה ממליץ על עגלה בצבע שחור? האם זה לא יקלוט הרבה חום בקיץ, שהרי מזג האוויר אצלנו יותר קיצי מאשר חורפי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת תינוק בצבע שחור האם אתה ממליץ - תגובה
קובי סופר27/03/2016שלום גל,
זהו אכן צבע בעייתי, בחלק מהחברות יש מסנן UV אך לא בסולה. מצד שני יש רשת איוורור באמבטיה ואפשר ללכת ללא הכיסוי רגליים כך שזה בסדר גמור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לעגלה בצבע שחור
דפני29/03/2016ועבור הדגם סולה 2 MTX יש מסנן UV ?
וכנל עבור הדגם של ארמדילו XT?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לעגלה בצבע שחור - תגובה
קובי סופר29/03/2016שלום גל,
עד כמה שידוע לי אין בעגלות מאמאס אנד פאפאס מסנן UV. יש להם הצללה שניתן לרכוש בנפרד ועד כמה שידוע לי היא לא נמכרת בארץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטת תינוק ומזרן- אשמח מאוד לקבל את המלצתךרות26/03/2016
קובי שלום,
אשמח לקבל את המלצתך לגבי מיטת תינוק איכותית. ראיתי בחנויות דגמים של חברת משכל, טל, סגל.
1. מה החברה היותר מומלצת מבין אלו שצויינו?
2. האם זה נכון שההבדל בין הדגמים של חברה מסוימת הוא רק בעיצוב?
3. האם כדאי לקנות מיטה עם "מגן נגד נשיכות"-anti bit?
4.איזה מזרן כדאי לקנות ושל איזו חברה- ראיתי של חברת בייבי טק- מזרן ספוג בצבע ירוק שחור או אןלי כדאי להשקיע במזרן של עמינח או מזרן נושם( מורכב מרצועות פלסטיק מפותלות) ?
תוגה רבה, רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיטת תינוק ומזרן- אשמח מאוד לקבל את המלצתך - תגובה
קובי סופר27/03/2016שלום רות,
אשמח לקבל את המלצתך לגבי מיטת תינוק איכותית. ראיתי בחנויות דגמים של חברת משכל, טל, סגל.
היות ודרישות מכון התקנים זהות אין הבדל בין איכות המוצר ולכן לא משנה מאיזו חברה תקנו.
1. מה החברה היותר מומלצת מבין אלו שצויינו?
2. האם זה נכון שההבדל בין הדגמים של חברה מסוימת הוא רק בעיצוב?
ההבדלים הם נטו עיצוב, קנו את הכי זולה שתמצאו מאותן חברות שציינת.
3. האם כדאי לקנות מיטה עם "מגן נגד נשיכות"-anti bit?
פטנט נחמד, לא חובה.
4.איזה מזרן כדאי לקנות ושל איזו חברה- ראיתי של חברת בייבי טק- מזרן ספוג בצבע ירוק שחור או אןלי כדאי להשקיע במזרן של עמינח או מזרן נושם( מורכב מרצועות פלסטיק מפותלות) ?
הנושם בטיחותי יותר אבל גם לבייבי טק יש מזרן כזה והוא זול יותר מעמינח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לתינוק מגיל 0אמיר26/03/2016
היי.
הבת שלי בת חצי שנה והסלקל של סייבקס כבר מתחיל להיות קטן עליה ולכן אנחנו רוצים לקנות כסא בטיחות.
מההמלצות כאן בפורום ובכלל באינטרנט אני מבין שכסא של צי'קו הוא המומלץ ביותר בטיחותית לשני כיווני הנסיעה.
קודם כל אשמח אם תתקן אותי אם אני טועה והאם יש כסא אחר שמומלץ להשוואה שנותן אותה רמת בטיחות?
שאלה נוספת היא לגבי הדגמים, אני רואה במקומות שונים מספר דגמים: נקסטפיט CX, נקסטפיט זיפ ונקסטפיט. (זה עד כה מה שנתקלתי)
אשמח לדעת מהו הדגם האחרון ביותר ומה ההבדלים בין הדגמים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
אמיר27/03/2016האם הוא מתפרק לבוסטר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כסא בטיחות לתינוק מגיל 0 - תגובה
קובי סופר27/03/2016שלום אמיר,
אני אישית ממליץ על הנקסטפיט אבל ישנם עוד מושבים שקיבלו דירוג בטיחותי זהה כמו סדרת ברייטקס קליק טייט או קוסקו סנרה. היות והבדלי הבטיחות אינם משמעותיים, הצ'יקו הוא הנח ביותר עבור תינוקות ובעיר בשלב שהמושב בניגוד לנסיעה. אי לכך אני ממליץ עליו.
הנקסט פיט קיים ב- 3 דגמים.
1. דגם רגיל ובסיסי
2. CX- כמו הדגם הבסיסי עם 2 רתמות במותניים אשר מונות מאבזמי החגירה להחליק כלפי מטה, כאשר חוגרים ילד, לפעמים זה מתסכל לחפש את האבזמים מתחת לישבנו וCX פותר בעיה זו.
3.ZIP, פשוט נוסף רוכסן שהופך את שליפת הבד לכביסה לקלה יותר.
אני אישית בעד לרכוש את הגרסא הזולה ביותר אלא אם כן מוצאים CX במחיר שאינו יקר באופן משמעותי מגרסאת הבסיס.
היות ולא מכבסים כל יום את הבד אני חושב שמיותר לשלם את הסכום שדורשים על הZIP, כמו כן הZIP בלעדי ברשת מוצצים כך שאין תחרות על מוצר זה בעוד שעל השניים האחרים התחרות מטורפת ואפשר ליפול על מבצעים שווים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת עגלה קלה לילד ראשון. תודה מראשאמא לעתיד25/03/2016
שלום קובי.
אני רוצה להתייעץ, אני מחפשת עגלה קלה במיוחד לילד ראשון. יש לי פריצת דיסק וקושי משמעותי בהרמת משקל ולכן הנושא קריטי מבחינתי. הלכנו לנסות עגלות השבוע וכולן נראו לי מאוד כבדות. היחידה שהרגישה סבירה היתה היויו, אבל אני לא בטוחה בנוגע לניו בורן שלה. האם התינוק יכול לשכב בה גם על הבטן? האם הוא צריך להיות קשור כל הזמן? לא כל כך הבנתי איך זה אמור להסתדר.
ראיתי שאתה ממליץ לעתים על הטאיטאי בהקשר של עגלות קלות אבל כשחיפשתי ברשת לא מצאתי הרבה חנויות שמחזיקות אותה ולא מבינה אם הדגם עדיין קיים.
כמו כן ראיתי שיש טענה שבכלל לא צריך אמבטיה וניתן להסתפק בטיולון שנשכב ל180 מעלות ואני לא בטוחה אם זה נכון. התינוק אמור להיוולד בקיץ בסוף יולי (טפו טפו :))
אשמח מאוד לעצתך, תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחפשת עגלה קלה לילד ראשון. תודה מראש - תגובה
קובי סופר27/03/2016שלום,
לגבי יויו: זו אכן האופציה הקלה ביותר. מומלץ לחגור בכל שלב, גם בשימוש בחלק הניו בורן. נין להשכיב על הבטן בשלב הניו בורן, במעבר לטיולון לא תהיה אפשרות לעשות זאת.
לגבי טאי טאי: פשוט לחפש טוב, עדיין קיימת, עקב ב יקוש גבוהה תמיד יש חוסרים בחלק מהחנויות. כבדה יותר בקילו מהיויו אך הטיולון שוכב ישר כך שניתן להשכיב בו על הבטן.
לגבי ויתור על אמבטיה, ישנן עגלות אשר יכולות להתאים מגיל לידה (כמו הטאי טאי) וישנן עגלות שחובה להשתמש באמבטיה (כמו היויו). אני ממליץ לא לוותר על שלב זה אך אם זה מצריך ממך מאמץ רב ועניין הפירוק יעיק עלייך אז אולי אפשר לוותר.
אם תלכו על עגלה ללא אמבטיה, לדרישותייך הטאי טאי היא המתאימה ביותר מכיוון שהיא הקלה ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בין שתי עגלות - ילד ראשוןליאת24/03/2016
קובי שלום,
ראשית אני שמחה שהגעתי לפורום שלך, הוא מצוין ונותן כיוון מעולה בחיפושים.
לאחר שאני ובעלי בדקנו מספר עגלות אנו מתלבטים בין עגלת ארמדילו פליפ XT לבין אינגליזינה טרילוגי החדשה.
אנחנו מחפשים עגלה קלה אך יציבה, אמבטיה מרווחת יחסית קיפול פשוט וטיולון דו צדדי שנשכב ל180° או קרוב לזה.
הגובה שלי 1.70 ושל בעלי 1.90.
אהבנו את שתי העגלות שציינתי ואנו מתקשים להחליט ביניהן. אין מגבלת תקציב מכיוון שמדובר בילד ראשון ואנו מעניינים בעגלה איכותית ואמינה שתשרת אותנו לטווח הרחוק.
נשמח לעזרתך!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות בין שתי עגלות - ילד ראשון - תגובה
קובי סופר25/03/2016שלום ליאת,
לכל אחת מהעגלות שציינת יש יתרון משמעותי על השנייה.
הפליפ יותר נוחה בניוד, התמיכה של מושב הטיול בגב היא מלאה כאשר בטרילוג'י היא חלקית. סל החפצים גדול ונגיש יותר. מתחברים עליה הסל קלים המובילים בעולם מבחינה בטיחותית. הסל קל של אינגלזינה פחות מומלץ ואם תלכו עליה הייתי ממליץ לוותר על חיבור הסל קל לשלדה.
האינגלזינה יותר חזקה ואמינה מכיוון שהיא מיוצרת באירופה, האמבטיה הרבה יותר גדולה ומרווחת (מומלץ לרכוש מזרן לאמבטיה בנוסף), יותר גבוהה (הפליפ נמוכה).
הייתי ממליץ לבדוק כל אחת מהעגלות, לצערי לא תוכלו לעשות זאת במקום אחד ולכן תאלצו ממש לזכור או לרשום לעצמכם מה היתרונות והחסרונות עבורכם. תנסו לקפל כל אחת מהעגלות יחד עם הטיולון, לכו עם כל אחת מהעגלות, עדיף עם משקל בתוכן ועדיף גם על מדרכות מחוץ לחנויות, נסו לתפעל. בדיקה ברכב מיותרת מכיוון שאלו עגלות בעלות קיפול קטן ושתיהן תיכנסנה לכל תא מטען.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו עגלה נכנסת לקיה פיקנטו?מתחילה (:23/03/2016
היי קובי,
רציתי לדעת אם יש לך מושג איזו עגלה נכנסת לבגאז׳ של הפיקנטו. את הארמדילו פליפ xt בדקתי ונכנסת בקיפול עם הטיולון לשני הצדדים.
האם אתה מכיר עגלות המתקפלות עם הטיולון (עדיפות לקיפול לשני הכיוונים) באותו סדר גודל?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזו עגלה נכנסת לקיה פיקנטו? אשמח לעזרה - תגובה
קובי סופר23/03/2016שלום,
אם רוצים להכניס עם הטיולון אז מלבד הפליפ גם בי 3 תיכנס. יש עוד מספר עגלות שיכנסו אך אני לא ממליץ עליהן כפי שאני ממליץ על הפליפ או הבי 3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
מתעניינת24/03/2016תודה קובי, הבוגבו היא מעל לתקציב. דווקא הייתי שמחה לקבל שמות של עגלות נוספות שמתקפלות לגודל המתאים, דווקא מקבוצת המחירים הזולה יותר.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש את היויו+
רותם חי24/03/2016יש לי אותה ממש אחלה טיולון ממש קל וקומפקטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
מתעניינת24/03/2016אבל אין לה אמבטיה, נכון?
אני גם די גבוהה (1.73) תוהה אם יתאים. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל... - תגובה
קובי סופר24/03/2016שלום,
כפי שציינתי יש הרבה עגלות שיכנסו אך אני פחות ממליץ עליהן. להלן הרשימה:
יויו, כן יש לה אמבטיה אבל: היא נמוכה מאוד ולכן הגבוה יהווה בעיה עבורך. האמבטיה מאוד צרה. הטיולון חד כיווני ואין לא שכיבה מלאה, בעייתי לעבור אליו לפני גיל חצי שנה וגם בגיל חצי שנה זו לא הזווית הכי אידאלית.
בייבי ג'וגר סיטי מיני, ביבה טאי טאי, ברייטקס בי אג'ייל, סייבקס אגיס. כולן בעלות טיולון חד כיווני ולכן אני לא ממליץ. אם בכל זאת להמליץ על אחת מהן אז על הביבה טאי טאי.
עגלות עם קיפול מטריה שיכסו: בבה קונפורט סטריטי פלוס או לולה 3, אינגלזינה טרילוג'י או זיפי ופג פרגו איזי דרייב. אלו המומלצות, ישנם עוד דגמים אך הם פחות מומלצים. בכל אופן אני לא ממליץ על עגלות בעלות קיפול מטריה מכיוון שהן פחות נוחות לניוד והליכה, הסלים קטנים ולא נגישים והתמיכה של גב מושב הטיולון חלקית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעריכה את התשובה מאוד! עזרת לי!
מתעניינת24/03/2016תודה רבה על התשובה המפורטת (;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטח, הריקארו - תגובה
קובי סופר25/03/2016אשמח אם לא תפרסמו כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי בייבי סנס - המלצה על חברהעירית23/03/2016
שלום,
מעוניינת בהמלצה בנוגע למוצרי הבייביסנס, אנגל קאר, נני ...
או מבין המוצרים עדיף? לא חובה אינטרקום..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוצרי בייבי סנס - המלצה על חברה - תגובה
קובי סופר23/03/2016שלום עירית,
בייבי סנס הוא המותג שהמציא את המוניטור נשימות. יש להם הכי הרבה ניסיון וגם המון מקרים שהמכשיר עשה את עבודתו והציל תינוקות. אני ממליץ עליו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת עגלה ראשונה gobaby?משה יערי23/03/2016
ב"ה אישתי בהריון ואנחנו מחפשים עגלה.
ראינו מלא עגלות ואנחנו טובעים בשוק
אנחנו מחפשים עגלה שכוללת גם טיולון וסלקל שתהייה נוחה לתפעול מחיר הגיוני (גג 4000-5000) וחברה חזקה ואמינה.
ראינו את העגלה viola של gobaby ומאוד אהבנו אבל אנחנו לא מוצאים שום מידע של לקוחות.
נשמח לעצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בבחירת עגלה ראשונה gobaby? - תגובה
קובי סופר23/03/2016שלום משה,
הויולה לדעתי פחות מומלצת.
רוחב הגלגלים שלה הוא 66 ס"מ שזה בעייתי מאוד בהליכה היומיומית.
למושב הטיול שלה יש 3 מצבים כאשר ממצב שכיבה ישר היא קופצת למצב השני שהוא כמעט ישיבה, תינוקות זקוקים למצב ביניים, אי אפשר לקפוץ ולדלג על שלבים, בטח לא בתקופת התפתחות קריטית.
למרות התקציב שציינת הויולה עולה כמחצית מהתקציב לכן השאלה אם בכל זאת להמליץ לפי התקציב או לפי מחיר הויולה?
אם ניצמד לתקציב: עגלת הרטן רייסר ג'י טי שבתקציב היא העגלה הכי נכונה עבור התינוק לדעתי. מדובר בעגלה סופר חזקה שמיוצרת בגרמניה ובעלת הנדסת אנוס שלא קיימת באף עגלה. באותו מחיר יש גם את איי בי סי דיזיין ממבה פלוס שתיכנס לישראל באמע אפריל (השאלה מה התל"מ), גם כאן מדובר בחברה גרמנית עם הנדסה מתוחכמת. גם פג פרגו בוק פלוס ספורטיבו נכנסת לתקציב והיא עגלה איכותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)