פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון
    לי היא
    14/03/2015

שבוע טוב,
    מחפשים טיולון לבן שישה חודשים.
    חשוב לנו: שתשכב כמעט שכיבה מלאה, גלגלים טובים, שהמעצור לא מפריע לרדת ממדרגות, קיפול מטריה, פגוש, סל סביר, וגגון טוב.
    מתלבטים בין הצ'יקו ליטווי מוב ( אהבנו את היציבות, הגובה, אבל התאכזבנו מהגגון) לבריקס דלוקס. מה עדיפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיולון - תגובה

קובי סופר
    15/03/2015

שלום לי היא,

שתיהן מצוינות, לדעתי בבריסק יש גגון טוב יותר, היא רחבה יותר ויש לה מעקה, ללייטוואי ניתן להוסיף מעקה ויש דגמים שמגיעים עם אבל יש צורך בפירוקו לפני הקיפול.
    הבריסק יותר נוחה להליכה. מצד שני הבריסק יותר כבדה. לדעתי עם שתיהן עלולה להיות בעיה במדרגות.
    ממליץ לך לבדוק גם את סייבקס אוניקס שעונה לך לכל הדרישות, קצת יקרה אך לא בפער גדול מהשתיים שציינת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

לי היא
    15/03/2015

קנינו היום את הבריקס דלוקס. היתה הכי נוחה לתינוק. והוא מרוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! - תגובה

קובי סופר
    15/03/2015

בחירה מעולה, תתחדשו.

ממליץ בחום לרכוש לה מוצר שנקרא סיטי גריפס, הוא שומר על הספוגים מפני קרעים (חלק שלא נכלל באחריות ודי יקר להחלפה) ונותן מגע נעים יותר.
    זה מוצר שאני מייבא ולדעתי חובה בכל טיולון או עגלה שהידית שלהם ספוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בין 2 עגלות:
    שירה
    14/03/2015

איזה סוג עגלה יותר איכותית מבחינת חוזק. כלומר- איזו עגלה יותר חזקה ויציבה ותשרוד לי יותר שנים? (וילדים..):
    אינגלזינה זיפי או בבה קאר דגם RC3?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת בין 2 עגלות:

הוספת תגובה

• מתלבטת בין 2 עגלות: - תגובה

קובי סופר
    15/03/2015

שלום שירה,

שתיהן איכותיות. הזיפי קלה יותר במשקל באופן משמעותי וגם קלה יותר לקיפול, לכן מבין השתיים הזיפי מומלצת יותר.
    באופן אישי אני פחות ממליץ על עגלות מהסגנון של השתיים אלא אם יש בעיית באגז' קטן.
    לדעתי עגלות כמו מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ יתנו לך הרבה יותר מבחינת נוחות הליכה, תמיכה לגב התינוק, סל חפצים גדול ונגיש יותר ותפעול קליל יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש מבולבלת - עזרה בבחירת עגלה
    עדי
    13/03/2015

היי, אני ממש צריכה עזרה- עד היום הייתי נעולה על עגלת בבה קאר, הייתי בחנות היבואן בראשון וומש התרשמתי גם מבחינה עיצובית וגם מבחינת איכות נוחות ובטיחות.. ואז ,התחלתי לברר איפה מוכרים בעוד מקומות גיליתי שהרבה חנויות הפסיקו לשווק אותה ויש תלונות על השירות של היבואן וטענות גם שחוץ מעיצוב היא לא שווה את המחיר. היום ראיתי לראשונה גם את עגלת הרטן, התרשמתי מבחינת נוחות היא נראית איכותית אבל מגושמת , אבל לא מוצאת המלצות עליה המלצות. פסלתי את ממבה מבחינת הישיבה של הטיולון והמאמאס אנד פאפאס מאוד נמוכה למרות שאני ובעלי לא גבוהים במיוחד אבל הבנתי גם שהבלאי של הגלגלים גבוה. אני עדיין מאוד רוצה את הבבה קאר אבל עלו בי ספקות... אודה לעזרתך

הוספת תגובה

• ממש מבולבלת - עזרה בבחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    13/03/2015

שלום עדי,

אני עובד עם יבואן הרטן ולכן דעתי משוחדת. אם זאת אני חושב שהרטן היא רמה מעל בבה קאר באיכות וכמו ששמעת גם בשירות.
    עגלה הפכה היום פריט אופנה ובבה קאר היא בהחלט עגלה מרשימה, ביחס לעגלות מעוצבות כמו סטוקי, מימה, בוגבו היא איכותית יותר. ההרטן גם היא מרשימה וזה כבר עניין של טעם מה מרשים יותר אך היא מציעה נוחות נסיעה טובה יותר, מושב טיולון רחב וארוך יותר, בדים איכותיים יותר, גגונים טובים יותר ומוצר אמין יותר.
    הסל קלים של סייבקס, בי סייף או מקסי קוזי (הסל קלים שמתחברים להרטן) הם רמה אחת מעל הסל קל של בבה קאר בעיקר בסעיף הבטיחות.

מכיוון שדעתי משוחדת אני מציע לך דבר פשוט, ללכת שוב ולראות כל אחת מהעגלות (לצערי אין מקום שתוכלי לראות אותן אחת ליד השנייה), תנסי ללכת איתן מחוץ לחנות עם משקל של לפחות 9 ק"ג, לעלות ולרדת מדרכה, נסי לקפל אותן, נסי להוציא את האמבטיה והטיולון, נסי לחגור בובה בטיולון של כל אחת מהן, נסי לשנות מצבים, לתפעל את הגגונים, לחבר סל קל, לנסות לחבר את הסל קל ברכב וככה לקבל החלטה. אני לא ממליץ לחפש ביקורות באינטרנט כי יש המון ביקורות מזויפות, אולי ביקורות מחו"ל. מה שכן אם תראי אמהות עם העגלות אז תשאלי וזו הביקורת הכי אמיתית שיש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המפורט והכנה

עדי
    15/03/2015

תודה על העזרה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת אחים
    צופי
    13/03/2015

הי קובי.
    ב"ה אנחנו בהריון שני. הבדל בין שני הילדים יהיה שנה וחצי, כך שאנחנו מתכננים לקנות עגלה שתתאים לשניהם.
    כיום יש לנו את ג'ואי כרום, מרוצים מאד.
    חשבנו על בייבי ג'וגר סיטי מיני תאומים. לגיסות שלי יש אותה והן מאד מרוצות.
    יש עגלות מומלצות יותר?

וגם, הבנתי שיש דגם חדיש יותר שלה עם גלגלים טובים יותר. היא נמכרת בארץ? מה המחיר?

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת אחים

הוספת תגובה

• עגלת אחים - תגובה

קובי סופר
    13/03/2015

שלום,

יש לבייבי ג'וגר את הסיטי מיני ג'י טי שיש לה גלגלים טובים יותר והיא נמכרת בארץ.

אני דווקא ממליץ על ביבה קוקו, היא קלה יותר מהבייבי ג'וגר, הגלגלים הקדמיים שלה גדולים יותר מהבייבי ג'וגר ולכן היא נוחה יותר לנסיעה.
    היא זולה יותר מהבייבי ג'וגר ויש לה מדפי רגליים מתכווננים שאין בבייבי ג'וגר.
    בקיפול היא מתקפלת שהבדים שלה מכונסים לפנים העגלה ולא כלפי חוץ כמו בבייבי ג'וגר, זה שומר על הבד מפני לכלוך, חיידקים וקרעים.
    היא מגיעה עם פגושים שלבייבי ג'וגר אין והם מאוד יקרים להוספה.
    היא גם מגיעה עם 2 מזרני נוחות והבדים שלה איכותיים ונעימים יותר מהבייבי ג'וגר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה
    טלי
    13/03/2015

קובי שלום,

לאחר ביקור במספר חנויות ובדיקה של עגלות שונות אנחנו מתקשים להחליט מהי העגלה הטובה ביותר לצרכים שלנו. הייתי רוצה לקבל את המלצתך לעגלה המתאימה ביותר לאור הדרישות שלנו, בסדר יורד מהחשוב ביותר להכי פחות חשוב:
    1. חובה: נוחות נסיעה. גלגלים גדולים, שלדה נוחה, המאפשרים עבירות קלה גם בשטח לא חלק (להבדיל מרצפת החנות), היגוי קל ונוח, עלייה/ ירידה בקלות ממדרכות, עגלה שמנווטת ונעה בקלילות, בלימת זעזועים טובה.
    2. חשוב מאוד: אני ובעלי נמוכים ורזים לכן העגלה צריכה להיות לא גבוהה/ גדולה מדי ולא מגושמת. יחד עם זאת רצוי שהאמבטיה והטיולון לא יהיו קטנים מאוד כך שיוכלו לשמש אותנו לאורך זמן. מבחינת משקל היא לא חייבת להיות מאוד קלה כל עוד זה לא בא על חשבון נוחות נסיעה. (יש מעלית ולא יהיה לנו צורך לסחוב אותה מלבד הכנסה לרכב).
    3. חשוב: קיפול נוח יחסית (לא חייב להיות עם יד אחת, אבל גם לא משהו מסורבל שנילחם איתו).
    4. רצוי: נעילת גלגלים נוחה, גגון רחב שיספק הגנה טובה מהשמש, ורצוי שלא ירעיש, ידית אחת, בדים איכותיים, ריפוד טוב (לפחות ממוצע, לא חייב מרופד מאוד).
    5. בונוס – ידית עוברת – ממש לא חובה, חוץ מזה שעוד לא ראינו אף עגלה שאהבנו שיש לה אפשרות כזו.
    אשמח אם תוכל לציין יותר מאופציה אחת. קטגוריית המחיר גמישה יחסית.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת עגלה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    13/03/2015

שלום טלי,

אני בדרך כלל לא ממליץ על העגלה הזו אבל היא די עונה לכל הדרישות שלך.
    בוגבו קמיליון. יש לה נוחות נסיעה מעולה, היגוי נח כמעט בכל משטח, בלימת זעזועים טובה.
    מדובר בעגלה נמוכה והרבה נרתעים מכך אך כפי שציינת מבחינתך זה יתרון. קיפול יחסית נח, בדים טובים, יש לה ידית עוברת. מחירה יקר והסיבה שאני בדרך כלל לא ממליץ עליה היא הטיולון, לטיולון אין שכיבה ישרה, הוא נשכב כשהרגליים של התינוק כלפי מעלה ולכן לא ניתן להשכיב תינוק על הבטן בטיולון, תהיה חובה לעבור אליו בגיל 6 חודשים ולא לפני, לא ניתן לחתל בעגלה, לא יהיה נח לתינוק לישון בטיולון.

עוד עגלה מומלצת היא הרטן רייסר ג'י טי, היא עונה על כל הדרישות שלך רק שהאמבטיה שלה יחסית גבוהה, הטיולון בגובה ממוצע. לה יש שכיבה ישרה, בדים איכותיים יותר מאלה של בוגבו, בולמי זעזועים איכותיים וטובים יותר משל בוגבו, היא כבדה יותר מהבוגבו (לדעתי זה לא חיסרון אלה יתרון כי היא יציבה יותר), אין לה ידית עוברת אך ניתן להרכיב את הטיולון לשני הצדדים. חיבור סל קל אליה מאוד קל, לעומת הבוגבו שמצריך חיבור מתאם.

אלו השניים הכי מומלצות בהתאם לדרישות שלך אך הן גם מאוד יקרות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך...

טלי
    13/03/2015

תודה רבה על התשובה המפורטת. לגבי בוגבו - ראינו וממש לא אהבנו. לגבי הרטן - מתכוונים לראות בחול המועד, בבייבי קלאב, כי אנחנו באים במיוחד מהצפון, מקווה שעד אז כבר יגיעו הדגמים החדשים.

שמתי לב שלא המלצת על פג. ראינו את הפופ אפ עם שילדה S ובנתיים היא נראתה לנו הסבירה ביותר ממה שניסינו. פשוט אם נלך על מחיר כמו שלה כדאי מאוד שתהיה לכך הצדקה ולא נגלה שהיא לא נוחה לנו בהמשך. הייתי רוצה לדעת למה לא המלצת עליה במקרה שלנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך... - תגובה

קובי סופר
    15/03/2015

שלום טלי,

דגמים חדשים של הרטן לא צפויים להגיע, לפחות לא עד אוגוסט/ספטמבר.
    אני ממליץ מאוד על פג אבל ציינת נוחות הליכה והפג מאוד נוחה להליכה על משטח ישר, מכיוון שיש לה בולמי זעזועים מאוד קשים מאחור ואין מקדימה בכלל יהיו מקומות שהיא תהיה פחות נוחה להליכה בהשוואה לבוגבו או הרטן. במחירי סוף 2014 יש תמורה טובה למחיר, במחיר מלא קצת פחות ובקרוב יגמרו לכל החנויות מלאי 2014 ואז המחיר המלא קצת יקר ביחס לתמורה.
    בנוסף למחיר היקר יש צורך ברכישת מזרן נוסף לאמבטיה ועוד מזרן לטיולון מכיוון שהוא לא נשכב למצב שטוח.

אני מאמין שבחול המועד אהיה בבייבי קלאב אז אוכל להראות לך פיזית את ההבדלים בין שלושת העגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טלי
    15/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשקוש, היויו מדהימה ושימושית ויש לה

גיא
    22/03/2015

ערכת ניו בורן מדהימה, לכי לראות אותה , שווה וסביר שתרכשי אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ XT
    אסתי
    13/03/2015

קודם כל תודה על הפורום, למדתי ממנו הרבה!!
    האם יש אפשרות להשיג את הארמדילו פליפ XT בארץ? או להזמין באיזו דרך?
    הייתי בחנות בפתח תקוה והם אמרו שהדגם של ה-XT לא יגיע לארץ.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    ארמדילו פליפ XT

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ XT - תגובה

קובי סופר
    13/03/2015

שלום,

הXT צפויה להגיע לארץ באפריל, מכיוון שבעבר הובטח שהפליפ הרגילה תגיע בדצמבר ובסוף הגיע בפברואר אז לא הייתי בונה על זה. אני ממליץ להזמין את הפליפ הרגילה ובמידה והXT תגיע לפני הלידה תחליפו ותוסיפו את ההפרש. סה"כ יש 3 הבדלים שהם ידית דמוי עור, גלגל אחורי טיפה יותר גדול וידית מתכווננת לגובה בעוד 5 ס"מ. מצד שני היא כבדה יותר בקילו לעומת הפליפ הרגילה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדלים בין שני דגמי הארמדילו?

אורטל
    14/03/2015

שלום רב
    רציתי לדעת מה ההבדלים בין 2 דגמי הארמדילו - הפליפ והרגיל
    האם קיים הבדל משמעותי?
    ראיתי את הארמדילו הרגיל במבצע ממש טוב בחנות בבני ברק ואני תוהה מה עדיף כיוון שאני לא מכירה עדיין
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדלים בין שני דגמי הארמדילו? - תגובה

קובי סופר
    15/03/2015

שלום אורטל,

יש המון הבדלים בין הפליפ לרגיל והשאלה היא סיבת הרכישה כטיולון או כעגלה לתינוק שנולד?

הפליפ מגיעה עם אמבטיה, הרגילה ללא וגם אין אופציה להוסיף.
    הפליפ מציעה טיולון דו כיווני הרגילה פונה לכיוון הנסיעה בלבד.
    בפליפ השכיבה בטיולון כמעט שטוחה ברגילה השכיבה קצת בזווית.
    בפליפ שינוי המצבים הוא ע"י לחצן ברגילה בעזרת שרוך.
    הגגון של הפליפ גדול יותר.
    על הפליפ יותר קל לחבר סל קל ובנוסף הוא יושב על שלדה ערומה ולא על הטיולון.
    הפליפ יקרה משמעותית מהרגילה מכיוון שהרגילה במחיר חיסול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

נופר
    29/03/2015

הבנתי שאין לפיליפ אפשרות לחבר סלקל.זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - תגובה

קובי סופר
    30/03/2015

שלום נופר,

בוודאי שיש, יש מתאם שעליו מתחברים סל קלים של: בבה קונפורט, סייבקס, בי סייף, ג'ואי ומקסי קוזי. המתאמים לא הגיעו לארץ כשהגיעו העגלות ורק בשבוע האחרון הם נכנסו לחנויות לכן אני חושב שהטעו אותך או שבחנות לא ידעו. המאתמים נרכשים לחוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילדה בת חודש ועדין מתלבטת
    דניאלה
    13/03/2015

כרגע אנחנו עם עגלה מאוד ישנה מחפשים איזו עגלה לקנות התקציב הוא עד 3000 הציעו לנו לאחרונה את האפהבייבי כולל סלקל שח סייבקס ב3000 או הבייבי גוגר שכולם ממליצים.. הילדה שלי דיי גבוהה ומאוד רזה אני מעדיפה אמבטיה דיי גדולה חשבנו הבתחלה על האינגלזינה טרילוגי אבל יקר לנו עוד 500. שח.. מה כדאי לעשות ?? תודה

הוספת תגובה

• הילדה בת חודש ועדין מתלבטת - תגובה

קובי סופר
    13/03/2015

שלום דניאלה,

אני לא ממליץ על האפפה בייבי מכיוון שהטיולון שלה לא נשכב למצב שטוח.
    גם לא על הבייבי ג'וגר שחוץ מזה שהיא נוחה לקיפול אין לה יתרון אחר.

עד 3000 אני ממליץ על מאמאס אנד פאפאס סולה, ג'ואי כרום, נבינגטון קדט ואם תמתחו את התקציב ל- 3290 אז מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת ממבחר העגלות..חייבת עזרה
    ליליאן
    12/03/2015

שלום רב לך,
    אשמח לעזרתך: אנחנו לקראת קניית עגלה בפעם הראשונה ולא מצליחים להגיע להחלטה.
    מה חשוב לנו? משקל סביר, נוחות קיפול, בטיחות ואיכות החומרים, טיולון ארוך ורחב, עיצוב סימפטי, בדים נשלפים לכיבוס, רגלי טיולון מתכווננות, טיולון שמגיע ל180 מעלות (או קרוב לכך), גלגלים מוקצפים ואיכותיים, קיפול העגלה כלפי פנים, כיוון מתהפך לטיולון וכמובן- שתיכנס לנו לבגאז' הקטן של מאזדה 2. התקציב עד 2300 ש"ח פלוס מינוס לעגלת טיולון+ אמבטיה. אין לנו צורך בסלקל. רוצים עגלה שתשרת אותנו לכמה שנים טובות, מבלי לפשוט את הרגל.
    מתחקיר נרחב התאהבתי בג'ואי כרום- אך היא כשלה במבחן הבגאז' (רק כשפירקנו את הגלגלים היא הצליחה להיכנס וזה חיסרון עצום עקב הטירחה הרבה שכרוכה בכך). עוד לא פסלתי אותה על הסף אבל זה בהחלט חיסרון לא מבוטל. ראינו גם את הברייטקס בי אג'ייל פלוס ולא התחברנו לעיצוב שלה, לבדים הגסים או לגלגלים הלא איכותיים. כמובן שפסלתי גם את הבייבי ג'וגר (לא מתחברת אליה- חיצונית ותיפקודית) ואת הטאי טאי שהניראות שלה והבדים שלה נראים כה זולים ולא יפים.
    שמות נוספים פוטנציאליים שעלו משיטוטיי הנרחבים באינטרנט: גראקו איבו, גו בייבי ויולה וקאדט נבינגטון. אותן טרם ראיתי בלייב..רק קראתי עליהן המלצות מאימהות.
    לאור כל מה שרשמתי, איזו עגלה לדעתך תתאים לנו ותענה על צרכינו בצורה הטובה ביותר?
    עם כל החיפושים שלי, אני מרגישה שאני לקראת דוקטורט בעגלות, אבל לא לקראת קניית עגלה ;)
    תודה מראש

הוספת תגובה

• מתלבטת ממבחר העגלות..חייבת עזרה - תגובה

קובי סופר
    12/03/2015

שלום ליליאן,

בייבי ג'וגר יורדת כי אין לה רגליים מתכווננות.
    טאי טאי וברייטקס יורדות כי אין להן טיולון דו כיווני.
    אם כרום לא נכנסה אין סיכוי שהויולה תיכנס.
    הגרקו מתקפלת כשהטיולון כלפי חוץ.
    הנבינגטון קטנה מהג'ואי אבל יחד עם הטיולון צריך לבדוק עם תיכנס לרכב, היא הכי קרובה לענות לכל הדרישות שלך.
    אם תחרגי מהתקציב (בעוד 1000 ש"ח) המאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ עונה לכל הדרישות שלך חוץ מהמחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר

ליליאן
    12/03/2015

1000 ש"ח תוספת זה טו מאץ' עבורנו :/
    מה לגבי סולה (או סולה 2, לא ברורים לי ההבדלים) של מאמאס אנד פאפאס?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר - תגובה

קובי סופר
    12/03/2015

שלום לילאן,

הסולה 2 די זהה בגודלה לכרום, הטיולון שלה מתקפל כלפי חוץ בניגוד לדרישה שלך (אף על פי שאני חושב שזה לא נורא כל כך, לפחות לא בדגם הסולה).
    היתרון של הארמדילו הוא שהיא מאוד קטנה בקיפול, מתקפלת ביד אחת לעומת 2 בסולה, הבד מכונס פנימה לאחר הקיפול, היא מתקפלת גם שהטיולון פונה להורה. החיסרון הוא המחיר. עדיין הסולה היא תמורה מעולה לכסף בתנאי שתיכנס לרכב.
    כמו שציינתי לנבינגטון קדט יש יותר סיכוי להיכנס לרכב והיא מתקפלת כשבד כלפי פנים, היא גם עונה לדרישות התקציב שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקראת ילד ראשון- איך בוחרים עגלה?
    חנה
    11/03/2015

אשמח אם יש למישהו רשימה מסודרת של השיקולים ובכלל אשמח להסבר למה חשוב לשים לב ודגש כשמבררים...

פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל....

תודה.

הוספת תגובה

• לקראת ילד ראשון- איך בוחרים עגלה? - תגובה

קובי סופר
    11/03/2015

שלום חנה,

אין עגלה מושלמת ולכל עגלה יש יתרונות וחסרונות.
    לכן כדי להגיע לבחירה הנכונה עליכם לבדוק עם עצמכם מה הדברים החשובים ביותר ומה פחות חשוב, לכל הורה צרכים משלו.

אתם צריכים להחליט מה עדיף, לדוגמא: משקל עגלה, נוחות הליכה, נוחות קיפול, נוחות תפעול, גודל קיפול, עיצוב, מחיר, גובה, סוג הטיולון (שכיבה מלאה או שכיבה סטטית, דו כיווני או חד כיווני) וכו'.
    לאחר שתעשו החלטות ותגיעו למסקנות תוכלו להגיע לעגלה שמתאימה לכם ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

חנה
    11/03/2015

זה בדיוק מה שאני שואלת...

על מה צריך לחשוב כשהולכים לבחור עגלה.

למשל, אם אנחנו גרים בבניין בלי מעלית, איך אגע איזה גלגלים טובים יותר למדרגות? האם קטנים או גדולים...

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. - תגובה

קובי סופר
    11/03/2015

שלום חנה,

כשאין מעלית צריך ללכת על העגלה הכי קלה שיש, הכי נוחה לקיפול (ביד אחת) והכי קומפקטית. אסור לעלות ולרדת במדרגות כשהתינוק בתוך העגלה עם הגלגלים. העגלה תישחק במהירות ואף עלולה להישבר מהעומס. לכן עדיף ללכת על עגלה בסטייל של מאמאס אנד פאפאס ארמדילו שמתקפלת ביד אחת, ביד השנייה התינוק והקיפול הקטן והמשקל הקל שלה יאפשרו לך לעלות איתה הביתה. זה יהיה פחות נוח בשלב האמבטיה אבל מכיוון שזהו שלב קצר והטיולון הוא השלב העיקרי אני מאמין שזה לא קריטי, בעיקר שאפשר גם לרכוש מנשא חזה לחודשים הראשונים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות על דגמי עגלות
    אורית
    11/03/2015

אולי תוכלו לעזור לי בבירור על דגמים.

איך הדגמים האלו:
    1- בייבי לי דגם mams
    2- royal style

ושאלה נוספת: איך הן לעומת בייבי ג'וגר?

ממש אודה לכם על תשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות על דגמי עגלות

הוספת תגובה

• התייעצות על דגמי עגלות - תגובה

קובי סופר
    11/03/2015

שלום אורית,

2 העגלות שציינת הן באיכות ורמה נמוכה ובהתאם למחירן.

אם את רוצה מוצר טוב במחיר לא יקר יש לך את הג'ואי כרום שעולה: 1990 ש"ח ואת מקבל מוצר שעולה בכמה דרגות על העגלות שציינת.

הבייבי ג'וגר היא עגלה שונה, היא קלה ונוחה לקיפול. מצד שני זה בא על חשבון נוחות התינוק, הטיולון לא דו כיווני, מדף הרגליים לא מתכוונן והבדים לא מתאימים לאקלים הישראלי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת!

אורית
    12/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי יש את העגלה של רויאל סטייל.

דנית מלכה
    21/07/2016

רכשתי אותה מהמלצה של שכנה שרכשה גם.
    אני דווקא מאוד מרוצה. יש לי אותה מעט יותר משנתיים.
    היא נוחה מאוד לקיפול וקלה. אין לי רכב צמוד כך שדי חרשתי עליה בנסיעות.
    הופתעתי לטובה. למרות המחיר הנמוך קיבלתי תמורה סופר מלאה. היא גם כיום במצב מצויין. לא חושבת שהייתי מקבלת משהו יותר טוב אם הייתי משקיעה בעגלה עם שם יותר מוכר. ת'כלס זו עבודה בעיניים. אבל זו דעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת קוקו תאומים
    יעל
    10/03/2015

שלום
    אשמח לקבל הסבר מהם ההבדלים המדוייקים בין עגלת קוקו של ביבה הדגם הקודם לבין הדגם המשופר...?
    יש הפרש של כ-400 שקלים בינהן וחשוב לי לדעת האם כל ההבדל הוא באבזור נוסף שמגיע עם העגלה המשופרת- מזרנים וכריות.
    האם קיים הבדל נוסף ?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת קוקו תאומים

הוספת תגובה

• עגלת קוקו תאומים - תגובה

קובי סופר
    10/03/2015

שלום יעל,

אין הבדל במוצר.
    ההבדלים הם שבדגם החדש הבד איכותי יותר ולא ניילוני וזה יתרון עצום לקיץ הישראלי.
    בנוסף מקבלים זוג מזרני עגלה שעלותם בנפרד שווה 300 ש"ח. לכן הייתי ממליץ על הדגם החדש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות על הג'ואי כרום
    בתיה
    10/03/2015

שלום,
    בשעה טובה רכשתי את העגלה של ג'ואי כרום והיא באמת טובה וקלה לתפעול אך רציתי עזרה מקצועית כי כרגיל בחנות אמרו שאין סיבה להילחץ כי העגלה חזקה אבל עדיין..

1. כאשר אני רוצה להרים את גלגלי העגלה הקדמיים ע"מ לרדת / לעלות במדרגות או במדרכה יש רעש של חריקה באיזור החיבורים של הידית ומן תחושה(שלי) שהידית כל רגע הולכת להישבר ובפרט שהתינוק בטיולון מופנה אלי ואז יש משקל נגדי יותר על הידית. מהחשש אני מרימה את העגלה ע"י אחיזה בצידי הידית לאחר כפתורי הקיפול אבל זה ממש לא נוח כמו לאחוז בידית עצמה. מה עושים :(
    2. הבנתי שתיק על ידית העגלה לא מומלץ? אשמח לדעת מדוע

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות על הג'ואי כרום

הוספת תגובה

• 2 שאלות על הג'ואי כרום - תגובה

קובי סופר
    10/03/2015

שלום בתיה,

לגבי חריקות זה דבר שלא צריך להיות ואפשר לפתור זאת ע"י שימון המקום החורק.
    לגבי החוזק, אין מה לחשוש בכל העגלות קיים חופש, מכיוון שחייב להיות מנגנון קיפול ממנו נוצר החופש, כמו כן מכיוון שהידית מתכווננת יש חופש. אין עגלה שהיא 100% נעולה ללא חופש גם לא היקרה ביותר. אם את חוששת מהחופש (למרות שאין סיבה) שימי רגל על הסרן האחורי (היכן שממוקם הברקס מבלי ללחוץ על הברקס) וכמעט שלא תרגישי חופש בעליה או ירידה ממדרכה.

לגבי תיק, תיק כבד פוגם ביציבות העגלה והעגלות יכולות להתהפך, בעיקר עם אין תינוק או שהתינוק הצליח לעמוד ונשען לעבר ידית האחיזה. כמו כן משקל רב שוחק את העגלה.
    אני יודע מניסיון שקשה להימנע מתליית התיק על העגלה ולכן אם בכל זאת שמים תשתדלו שיהיה כמה שיותר קליל. אם יש תיק שנתלה על הגב אז אפשר לתלות על הגב וחלקי מהפריטים לשים בסל החפצים שגם ככה ענק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו או אינגליזינה טרילוג'י
    הילה
    09/03/2015

היי,
    אשמח לדעת איזו מבין שתי העגלות עדיפות לדעתך?
    וגם, האם כבר מוכרים את הדגמים החדשים של פרגו 15' ואיפה?
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• פג פרגו או אינגליזינה טרילוג'י - תגובה

קובי סופר
    10/03/2015

שלום הילה,

לדעתי הפג מספק תמיכת גב יותר טובה, נוחות הליכה ושלדה יציבה יותר, סל חפצים גדול ונגיש יותר והכי חשוב סל קל בטיחותי בהרבה מהסל קל של אינגלזינה.

דגמי 2015 עדיין לא הגיעו לארץ, אבל יש את דגם הפיור שזהה לדגמי 2015 ודגם הפופ אפ לא עבר שינוי לקראת 2015 מעבר לצבעים חדשים. כמובן שהמחירים יתייקרו וחבל לשלם מחיר יקר על שנתון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה!

הילה
    11/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם הלכתי על הפג פרגו

רננה
    11/03/2015

את יכולה גם לקרוא ביקורות באתר מאמא גורו, יש שם המלצות על כל מיני סוגים וזה קצת עוזר לעשות סדר ולהחליט..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי ג'וגר או ארמדילו פליפ
    שירן
    09/03/2015

שלום קובי,
    אנחנו מחפשים עגלה שתהיה נוחה, קלה (במשקל וקלה לקיפול), לא יקרה, נכנסת לתא מטען קטן (יונדאי גטס), ושגם תהיה נוחה לתינוק. גרים בבניין עם מעלית.
    אנחנו די היינו סגורים על הבייבי ג'וגר סיטי מיני (יש לי אמבטיה מחברה) ואז נתקלתי בארמדילו פליפ.
    מה שבעיקר מפריע לי בג'וגר זה שהטיולון לא מתהפך ומדף הרגליים לא עולה (עד כמה זה חשוב?). האם יש חשיבות לסוג הבד? נאמר לי באחת החנויות שבג'וגר זה ניילון ומזיעים בו. בארמדילו יש טיולון מתהפך, מדף רגליים עולה ובד נושם (מדברי המוכר), אבל היא יותר יקרה והקיפול שלה פחות פשוט.
    בנוסף, רציתי לשאול עד כמה זה קריטי שיהיה סל-קל שמתחבר לעגלה? (יכולה לקבל סל קל של ברייטקס, שלא מתחבר) אשמח להמלצות לסל-קלים שכן מתחברים לארמדילו (איך הסל קל של ג'וי?) ובכלל, מה חשוב לבדוק בקניית הסל-קל.
    המון תודה!

הוספת תגובה

• בייבי ג'וגר או ארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    10/03/2015

שלום שירן,

בגדול די ענית לעצמך. הארמדילו היא ברמה הרבה יותר גבוהה מהבייבי ג'וגר.
    הקיפול קטן יותר.
    יש לה מושב דו כיווני שזה דבר שאני ממליץ שלא לוותר עליו.
    יש לה מדף רגליים מתכוונן.
    יש לה בדים איכותיים יותר.
    כשהיא מקופלת בד העגלה מכונס בתוך העגלה ולא כלפי חוץ כמו בבייבי ג'וגר, זה שומר על העגלה מפני קרעים, פרימת בד, לכלוך ובעיקר חיידקים.

לגבי סל קל. לא קריטי החיבור לעגלה, מומלץ בכלל לא לחבר וכמה שפחות להסתובב עם התינוק בסל קל.
    הסל קל הכי ממומלץ מאלו שמתחברים לפליפ הוא סייבקס.
    כמובן שמה שחשוב בסל קל הוא רמת הבטיחות שלו, ג'ואי אין פרסום לגבי רמת הבטיחות של ג'ואי, לגבי סייבקס יש המון ובכולם הוא מקבל ציון שאמור להרגיע אותנו ההורים.
    כמובן שיש להם דגמים יקרים יותר שזוכים לציוני בטיחות טובים יותר.
    גם הסל קל של ברייטקס מצוין ככה שבהחלט אפשר להשתמש בו ולוותר על החיבור לעגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון המשמש כעגלה
    שרון
    09/03/2015

אבי שלום!
    קודם כל תודה לך על ההשקעה בפורום הנפלא הזה!אתה מקצוען אמיתי ורק מלקרוא את התשובות למדתי המון...
    ועם זאת, האם תוכל לעזור לי.
    אני לפני לידה שלישית...אחרי שתי עגלות שהשאלתי בעבר מחברות...ולפני רכישת עגלה לעצמי...
    חשבתי לבדוק האם יש טיולון ששווה להשקיע בו כך שישמש בהתחלה כעגלה (אולי עם שדרוג מסויים) ואחכ יישמש כטיולון...
    יש לי אוטו קטן יחסית וגם מאחר ואני אמורה ללדת בתחילת הקיץ לא נראה לי שכלל אצטרך אמבטיה. כל הסיפור של הלבשת סל קל על העגלה פחות חשוב לי והאמת שבפעמים האחרונות מה שהתשתמשתי בו בסופו של דבר הכי הרבה היה הטיולון....
    מה אתה אומר?
    תודה מראש
    שרון

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון המשמש כעגלה

הוספת תגובה

• טיולון המשמש כעגלה - תגובה

קובי סופר
    10/03/2015

שלום שרון,

עד לפני עשור המושג אמבטיה לא היה קיים, מאז שנכנסה הבוגבו לשוק כללי המשחק השתנו, בוגבו היו הראשונים להבין שהורים רוצים את הטוב והנוח ביותר לתינוק והאמבטיה מספקת זאת טוב יותר בהשוואה לטיולון.

מצד שני אם הסתדרו אז ובשנות ה- 90 אין סיבה שאת לא תסתדרי בייחוד שאת אמא מנוסה.

אני ממליץ על ביבה טאי טאי בתור טיולון לשימוש מגיל לידה. עגלת הקוקו שהיא ביבה טאי טאי לתאומים היא עגלת התאומים הנמכרת בישראל ואין לה אמבטיות. מדובר בעגלה קלה, נוחה להליכה, יש לה שכיבה ישרה וסגירה לרגלי התינוק (ככה לא צריך לחגור את התינוק בגילאים המוקדמים). אם תראי שבכל זאת חסרה לך האמבטיה תמיד תוכלי לרכוש לה אחת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה