פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיצד לנקות עגלת ג'ואי גרום?
    ילנה
    27/01/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד לנקות עגלת ג'ואי גרום? - תגובה

קובי סופר
    29/01/2015

שלום ילנה,

מה הכוונה בלנקות? לכבס את הבד או ניקוי השלדה?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד לנקות את הבדים של עגלת ג'ואי כ

ילנה
    18/02/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד לנקות את הבדים של עגלת ג'ואי כ - תגובה

קובי סופר
    22/02/2015

שלום ילנה,

הריפוד מהאמבטיה ניתן להסרה באופן חלקי. הגגון יורד עם רוכסן והבד הפנימי פשוט נשלף, הוא תפוס עם סקוצ'ים.

בטיולון הגגון יוצא אך עם הפלסטיק ולכן לא ניתן לכיבוס. שאר הבד יוצר ע"י פתיחת תיקתקים, יש קודם לכן לפרק את הרתמות. הרתמות מתנתקות מגב המושב ומתחתית המושב.

קצת קשה להסביר בכתב, לכן אם לא תסתדרו אני ממליץ לגשת לחנות ממנה נרכשה העגלה ואני בטוח שבשמחה יעזרו לכם לפרק את הבדים.
    את הבדים עצמם יש לכבס בטמפרטורה של 30 מעלות, ללא סחיטה. אין להשתמש במייבש כביסה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו מרטינלי
    מאיה
    27/01/2015

היי קובי,

האם קיים אצלכם הדגם הנ"ל? ראיתי בדף הבית של פג.
    מה טווח המחירים? ואיזו שילדה מקבלים?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו מרטינלי

הוספת תגובה

• פג פרגו מרטינלי - תגובה

קובי סופר
    27/01/2015

שלום שלי,

מרטינלי לא נמכרת אצלנו, המרטינלי קיימת רק עם שלדת האיזי דרייב הפחות מוצלחת של פג פרגו.
    לצערי אני לא זוכר את המחירים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי. המלצה יל כסא בטיחות מ0 עד 32 k
    קריסטה
    26/01/2015

הבנתי שסל קל זה רק לשנה הראשונה וגם לא בטוח כי זה תלוי בתינוק. אפשר לוותר עליו ולקנות כסא בטיחות מגיל אפס עד משקל 32 קילו שישרת אותי לכל התקופה עד הבוסטר ? אם כן מה ההמלצה שלך. תודה רבה

הוספת תגובה

• הי. המלצה יל כסא בטיחות מ0 עד 32 k - תגובה

קובי סופר
    27/01/2015

שלום קריסטה,

יש המון מושבים מ-0 ועד הבוסטר 45 ק"ג וגם כאלו עד 30 ק"ג שזה כמעט עד גיל 8 לפי החוק.
    המומלץ ביותר הוא הצ'יקו נקסטפיט, הוא היחיד שנשכב לזווית מאוד קרובה לזו של הסל קל.
    בכל אופן אני ממליץ לא לדלג על סל קל, הזווית טובה יותר מכל מושב ובנוסף אפשר להוציאו מהרכב עם התינוק שזה לעיתים דבר נח, כמובן להליכה קצרה של 5 דקות ולא יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. בקר לסלקל

קריסטה
    27/01/2015

מה התוקף בדרך כלל לסלקלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. בקר לסלקל - תגובה

קובי סופר
    27/01/2015

שלום קריסטה,

על הסל קלים האמריקאים רשום תאריך יצור ותאריך אחרון לשימוש. בדרך כלל 6 שנים מיום היצור או 8 במידה ומדובר במושב שיכול לשמש כבוסטר בעתיד.
    בסל קלים והמושבים האירופאים לרוב לא רשום תאריך יצור וההמלצות של היצרנים הן לשימוש של 5 שנים מיום השימוש הראשון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות פג למיניהן
    שירן
    25/01/2015

היי,
    הייתי היום במספר חנויות וראיתי שלושה דגמים בעיקר- פג בוק פלוס, פופ אפ ופיאט (שמאוד אהבתי גם מבחינת הבד של העגלה ששונה מהאחרות).
    הבנתי שההבדל בין שלושתן הוא שבפופ אפ האמבטיה מתקפלת.
    העניין הוא שהפופ אפ הרגישה לי נורא לא בטיחותית ולא קשיחה מספיק.
    מלבד הקיפול הבנתי שאין יותר מדי הבדלים בין העגלות.
    ראיתי שבאחת השאלות כאן נאמר לגבי הטיולון שיש הבדל- אבל לא הפנו את תשומת ליבי לזה בחנויות... האם אכן בשלושת העגלות האלו יש הבדל בין הטיולונים? והאם צפויים להגיע הדגמים החדשים/ הטיולונים החדשים במהלך השנה (אני צפויה ללדת ביולי).

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    עגלות פג למיניהן

הוספת תגובה

• עגלות פג למיניהן - תגובה

קובי סופר
    25/01/2015

שלום שירן,

אבקש לרכז את כל השאלות לשירשור אחד למען הסדר הטוב, תודה.

לפג פרגו יש 3 גרסאות לדגמי הבוק פלוס.

קלאסיקו: גרסאת הבדים הבסיסית.
    קומפלטו: גרסאת בדים איכותיים יותר, יש רשת איוורור באמבטיה וכיסוי חורף לטיולון.
    פופ אפ: אמבטיה קלה בחצי משאר האמבטיות, מתקפלת לאחסון וגם עם השלדה.
    מגיעה עם טיולון משופר שלו תמיכת גב טובה יותר, הוא רחב יותר וגורם לעגלה יחד עם השלדה להתקפל לגודל קטן יותר.
    כל דגמי 2015 יגיעו עם טיולון זה, כרגע דגמי 2014 נמכרים עם מושב הטיול הישן.
    הפיאט 500 היא גרסא יקרה רק בגלל העיצוב! הבדים הם בדי הפופ אפ ועד שלא יגיעו דגמי 2015 היא נמכרת עם הטיולון הישן. בכל אופן דעתי שמיותר לזרוק כסף על מיתוג של פיאט 500 כשיש את אותו מוצר בעלות זולה יותר. מעבר לכך שהאמבטיה של הפופ אפ תעשה לך חיים יותר קלים, בעיקר בגלל המשקל. אין בעיות בטיחות ולא נתקלו בתלונה אחת לגבי יציבות, אם כבר להפך, רק תגובות טובות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה לפג עגלות למיניהן

שירן
    25/01/2015

קודם כל תודה על התשובה. חייבת לעבור אצלכם! :)
    לצורך העניין, בהנחה שכבר הגיעו דגמי 2015, בכלל לא היית ממליץ על הפיאט (אהבתי אותה בעיקר בגלל הצבעים ובגלל הבד המיוחד והעיצוב)...
    וגם שהרגיש לי שהאמבטיה של הפופ אפ צרה יותר.
    מצד שני עניין הקיפול הוא נהדר ומאוד נוח. אבל עניין מסגרת האמבטיה מטריד, כיוון שבאחת החנויות אמרו לי שזה רק מסגרת של בד וזה עלול לחטוף מכה או להיקרע כששמים בבגז׳.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה לפג עגלות למיניהן - תגובה

קובי סופר
    27/01/2015

שלום שירן,

קודם כל עניין הבד הנקרע זה שטויות במיץ עגבניות כמו שאומרים. לא נתקלתי באף אמבטיה שנקרעה, בלפחות 85% מהעגלות הנמכרות בארץ ובעולם האמבטיות מבד ולא מפלסטיק! הסיבה היחידה לפלסטיק היא אופציה לשים את האמבטיה בתור מושב בטיחות (במקום סל קל) מה שבארץ לא תקני. אמבטיות מבד כפי שהסברתי קלות משמעותית ומתקפלות לאחסון. הגודל בין אמבטיית הפופ אפ לרגילה זהה, כנ"ל החוזק והיציבות על העגלה.
    כפי שהסברתי על הפיאט משלמים בגלל העיצוב, אם זה שווה מבחינתכם אז סבבה (מה שכן לא תוכלו לרכוש אותה עם שלדת S המומלצת יותר). ואם פיאט לוודא שמקבלים את העגלה מדגמי 2015 עם מושב הפופ אפ ולא המושב הישן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו הגיעה לארץ?
    רותם
    25/01/2015

לקביעת תור
    סגירה
    ארמדילו הגיעה לארץ?

הוספת תגובה

• ארמדילו הגיעה לארץ? - תגובה

קובי סופר
    25/01/2015

שלום רותם,

צר לי אבל עדיין לא. אני אעדכן כאן, ויעודכן בדף הפייסבוק של בייבי קאלב מיד כשתגיע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה לילד קיץ בע"ה
    שירן
    25/01/2015

היי,

אני צפויה ללדת בקיץ (סוף יולי) ואני מתלבטת בין מספר עגלות שקיימות מ2014:
    בוגבו בי 3 עם השדלה החדשה שאני מאמינה שתגיע כבר עד הקיץ
    בוגבו קמיליון
    פג פופ אפ
    בגודל אני לא נעולה על עגלה, אין שיקול מבחינה כלכלית, גרה בעיר בניין עם מעלית אז אין בעיה עם דרכים או כבישים לא סלולים ואני לא מתכננת לקחת את הילד לטרקים :)
    בנוסף האם צפויים לצאת עוד דגמים עד הקיץ?

תודה :)

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה לילד קיץ בע"ה - תגובה

קובי סופר
    25/01/2015

שלום שירן,

על הקמיליון אני פחות ממליץ מכיוון שלטיולון שלה אין שכיבה ישרה.
    הבי 3 כבר קיימת ונמכרת בארץ ומאוד מומלצת.
    גם הפופ אפ מומלצת, לדעתי מפנקת יותר את התינוק מכיוון שהיא רחבה יותר. היא נוחה יותר להליכה ולקיפול מהבי. מצד שני כבדה יותר וגדולה יותר.
    הן פחות או יותר אותו מחיר, אני ממליץ להתנסות עם שתיהן פיזית, לקפל, ללכת, לתפעל וכו' ולהחליט.

לא צפויים דגמים מרעישים בשנה הקרובה. יש את הארמדילו פליפ שדי דומה לבי רק זולה יותר, היא צפויה להגיע בחודש הקרוב. מצד שני תמיד יש הפתעות ואי אפשר לצפות, לכן אני ממליץ לברר כחודשיים/חודש לפני הלידה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גואי כרום ללא אמבטיה
    נועה
    22/01/2015

שלום קובי,

האם אתם מוכרים את הכרום רק עם טיולון?
    אם כן - מה מחירה ללא כל התוספות? (סלקל, מתאמים, אמבטיה)

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    גואי כרום ללא אמבטיה

הוספת תגובה

• גואי כרום ללא אמבטיה - תגובה

קובי סופר
    23/01/2015

שלום יריב,

עד כמה שידוע לי העגלה נמכרת כסט עם האמבטיה. אולי יהיו חנויות שיסכימו לפרק את הסט. אני לא בטוח שזה יחסוך הרבה מכיוון שהכרום בכל מקרה מאוד זולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולונים 2015
    עדי
    20/01/2015

בוקר טוב קובי!!

אני רוצה לקנות טיולון, מתלבטת בין ג'ואי טופ דלוקס לבין סייבקס אוניקס.
    ידוע לך מתי דגמי 2015 עתידים להגיע ומה ההבדל בינם לבין הדגמים של 2014?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולונים 2015

הוספת תגובה

• טיולונים 2015 - תגובה

קובי סופר
    20/01/2015

שלום עדי,

סייבקס אוניקס שנמכרות בארץ הם הדגמים האחרונים של טיולון האוניקס. בג'ואי לא נעשו שינויים מלבד צבעים. לכן אין צורך לחכות לדגמי/צבעי 2015 בטח ובטח כאשר הם צפויים להתייקר בכ- 15% עקב עליות היורו והדולר.

סה"כ מדובר בשני טיולונים מצויינים, בשניהם מקבלים את המקסימום ויותר עבור מחירם, לכן קשה להשוות. לג'ואי יש יתרון במחיר והוא טיפה יותר נוח להליכה ולקיפול.
    הסייבקס יותר מרופדת, יותר נוח להרחיב/להקטין רצועות, הגגון גדול יותר.
    כל ההבדלים בין הטיולונים מזעריים ולכן אני ממליץ למצוא חנות בה שניהם נמכרים ולבדוק עם התינוק/ת, לנסות לקפל, לתפעל, להרים וכו' ולקבל החלטה.

בלי קשר אם תרכשי אחד משניהם אני ממליץ להוסיף מוצר שנקרא סיטי גריפס, המוצר שומר על ידיות האחיזה מפני קרעים ובלאי ולצערי הידיות נוטות להתפורר די מהר ועלות ההחלפה יקרה מאוד, בנוסף המגע הרבה יותר נעים וכל זה בעלות מזערית.

לגבי האקסטורה, לא זכתה להצלחה בארץ, היא מאוד כבדה (ביחס לטיולון), גדולה בקיפול ומאוד לא נוחה להליכה כאשר הידית במצב בו התינוק מולך. לסיכום: מחברה כמו ג'ואי שמייצרת עגלות וטיולונים מעולים במחירים נוחים ציפיתי ליותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת אם אפשר

עדי
    21/01/2015

אולי תוכל לכוון אותי...

קיבלתי מאחותי סטוקי. אני מתעבת את העגלה (חוץ מגובה אין בה כלום) ולא מבינה מה הקונספט של זווית טיולון קבועה. הילדון בן חמישה חודשים ואני רוצה לטייל איתו כשהוא פונה אליי, מה שאי אפשר לעשות בטיולונים שציינתי למעלה.
    בגלל זה התלהבתי מהאקסטורה. המשקל והקיפול פחות מפריעים לי, אבל נוחות ההליכה היא חשובה :-)

אני לא רוצה לקנות עכשיו עגלה חדשה במחיר מלא כי בטח כן נעבור לטיולון בשלב מסויים, ובילד הבא אני מתכננת על פג פרגו או הרטן, אבל נורא חשוב לי לראות את הילדון כשאנחנו מטיילים.

יש לך איזושהי המלצה?

תודה רבה! הפורום הזה נהדר והסבלנות שלך מרשימה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת אם אפשר - תגובה

קובי סופר
    21/01/2015

שלום עדי,

אני משתדל לגרום להורים רבים לעתיד להבין כמה נוראית הזווית הקבועה הזו בטיולון.
    אין כמו שכיבה ישרה לטיולון! זו הזווית הכי בריאה לשינה, השכבה על הבטן והחתלה בעגלה.

אני מבין את ההתלבטות של הדו כיווניות, אני תמיד בעד שהתינוק יהיה מול ההורה ככל שניתן.
    לצערי אין טיולון שעושה זאת בצורה יעילה וזולה. בוגבו בי 3 מעולה לצורך זה אך סופר יקרה.
    ניתן לרכוש את הגרקו אבו רק עם מושב טיול בעלות של 1290 ש"ח והיא אחלה עגלה. די קלה, נוחה להליכה, המושב ניתן להרכבה לשני הכיוונים, יש שכיבה ישרה, סל ענק וקיפול נח. כמובן שקיים סיכוי שתרכשי טיולון נוסף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו בי 3 ממס פפס פג ?
    קריסטה
    19/01/2015

הי. חייבת עזרה ניסיתי להתמקד בכמה דגמים שנראים לי הכי פרטיים זה ממש קשה . ראיתי שאתה ממליץ שוב ושוב על גואי כרום ונבינגטון . אז בנוסף אליהן מה היית לוקח שישרת אותך לתקופה ארוכה מבלי להחליף בדרך למשהו פשוט.אהבתי את הבוגבו בי 3 שממש דומה ליויו קטנה ונוחה ופרקטית הפג שווה מאוד אבל כבדה והממס פפס ארמדילו או סולה גם נוחות חמודות ומחיר נוח. איך מחליטים???? פליז תעזור לי ....תןדה

לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי 3 ממס פפס פג ?

הוספת תגובה

• בוגבו בי 3 ממס פפס פג ? - תגובה

קובי סופר
    19/01/2015

שלום קריסטינה,

לדעתי את צריכה לעשות לעצמך רשימה מסודרת של צפיות ודרישות מהעגלה.
    מה חשוב לך ביותר בסדר של 1 זה הכי חשוב עד 10 ומטה לפחות חשוב.
    אם זה משקל, קיפול, עיצוב, נוחות לתינוק, משקל עגלה, גודל של קיפול, נוחות נסיעה (בהתאם לאזור המגורים), וכו'

ברור לך שאין עגלה מושלמת שכוללת את הכל אך תהיה את העגלה המושלמת שתתאים לצרכים שלך אם התפשרויות קלות. לאחר שתעשי את הרשימה הזו יהיה לי יותר קל לענות לך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

קריסטה
    19/01/2015

אני גרה בעיר שהכל מדרחות יש לי מעלית ורכב . מעדיפה עגלה פרקטית קלה ושיהיו בה פונקציות טובות לילד. טיולון שנשכב עד הסוף . גגון גדול להגנה מהשמש. גלגלים קטנים עדיף כי זה יותר קל. טיולון מתהפך... זה מה שמצאתי בפג בארמדילו פליפ ובבוגבו בי 3. רק שהפג עם גלגלים יותר גדולים שבטח מוסיפים למשקל... עכשיו יותר קל לך להמליץ לי בהתבסס על הנתונים שנתתי ? תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך - תגובה

קובי סופר
    19/01/2015

שלום קריסטינה,

ע"פ כל הנתונים אז הבי 3 והארמדילו פליפ בהחלט עונות על כל הדרישות. הארמדילו עדיין לא הגיעו לארץ וצפויות להגיע בעוד פחות מחודש. ברגע שיגיעו אני ממליץ לגשת לחנות שיש בה את 2 הדגמים, לבדוק, ללכת מחוץ לחנות עם העגלה (מומלץ להוסיף משקל על העגלה), לנסות לקפל, לתפעל (ברקס, נעילת גלגלים וכו'), לבדוק ברכב ולאחר מכן לקבל החלטה. צריך לקחת בחשבון שהארמדילו תהיה זולה בכמעט 2000 ש"ח לעומת הבי וגם זה שיקול לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קריסטה
    19/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת מזרן למיטת תינוק
    דניאל
    19/01/2015

היי קובי,

אשמח אם תוכל ליעץ לנו קצת בנוגע לבחירת מזרן למיטת תינוק.

ראיתי שיש מגוון עצום של מזרנים לכל חברה.. ואנחנו קצת מבולבלים..
    למיטב הבנתי לחברת פנג כבר אין תו תקן ? האם אכן כך הדבר ?
    האם יש לך המלצה ספציפית על דגם כלשהו או חברה כלשהי (מנסיון אישי.. או מחוו"ד של לקוחות שלך..) ?

הציעו לנו מזרן של עמינח מדגם "פנדה", אולם לא מצאתי איזכרו לדגם הזה באתר שלהם. האם אתה מכיר את הדגם הנ"ל ? האם מדובר בדגם ישן שהוחלף לו השם ?

ושאלה אחרונה.. קראתי שלאחרונה נמצא שישנם חומרים מסרטנים (מכבי הבעירה השונים) ברוב מזרני התינוקות.. האם יצא לך לשמוע על כך? האם בעקבות ממצא זה תוכל להמליץ על מזרן של חברה אחת על פני האחרת ? (למשל על מזרן של פנג שכולו עטוף שעוונית ורק אז הכיסוי, על פני מזרן של עמינח שהכיסוי עצמו מכיל שעוונית?)

תודה רבה מראש,

המבולבלים :)

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת מזרן למיטת תינוק - תגובה

קובי סופר
    19/01/2015

שלום דניאל,

לגבי פנג, נכון להיום הסירו להם את תו התקן. מומלץ תמיד לבדוק מול מכון התקנים מכיוון שזה משתנה ויכול להיות שאני טועה.
    לגבי החלק המסרטן, דרישת מכון התקנים היא למזרן שהספוג שלו אינו דליק. לכן כל מזרן עם תו תקן כביכול מכיל את החומר המסרטן.
    לדעתי אין מה להיכנס לפניקה מזה. גם בשידות MDF יש דבק שכביכול מסרטן, מרבית עגלות התינוק חסינות לאש ומכילות את אותו החומר.
    מכיוון שהחומר מצוי בכמויות מזעריות הוא לא יכול לסרטן. אני לא מומחה לסרטן אבל ממה שאני יודע גם מכשירים ניידים עלולים לסרטן, קרינה של מחשב וכו' כל עוד לא מדובר במשהו שהוא בכמויות גבוהות כמו מפעלים מסרטנים ואנשים שגרים קרוב אליהם, הסיכון לא קיים.

אני אישית עם 2 ילדי השתמשתי בליטף סליפ לי דו (בייבי קינג) יש לאותו מזרן 2 שמות. גם לעמינח יש מלא שמות אבל תמיד עדיף לברר מול היצרן (ושוב מול מכון התקנים) שהמזרן נמצא בפס יצור ויש לו תו תקן תואם לשמו. אני לא בעד מזרנים יקרים. מזרן דו צדדי עם תו תקן יעשה את העבודה בדיוק כמו מזרן יקר.

אם בכל זאת מפחדים מהחומר אפשר לבדוק את מזרן נומו שלו אין בכלל ספוג. מדובר במזרן די יקר (900 ש"ח בממוצע) שתוכנן ע"י רופאים בישראל והוא אמור להיות המזרן הבריאותי ביותר לתינוק. לא ניסיתי אותו אבל אני שומע עליו ביקורות טובות והחיסרון העיקרי שלו הוא המחיר, העובדה שהוא מצריך סדינים מיוחדים של נומו שגם הם לא זולים ומתאם לבייבי סנס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

דניאל
    20/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה
    קריסטה
    18/01/2015

כדי להשקיעה באמבטיה שתשמש לארבע חודש. כי הבנתי שהפג אפשר להשתמש גם ללא.... ??? תודה ואיזה עגלה אתה ממליץ במחיר סביר נוחה ותשמש אותי למשך כל התקופה ושלא אצטרך להחליף לטיולוו פשוט כמו שכולן טוענות שעשו .....?

לקביעת תור
    סגירה
    אמבטיה

הוספת תגובה

• אמבטיה - תגובה

קובי סופר
    19/01/2015

שלום קריסטה,

בהחלט אפשר להסתדר ללא האמבטיה, זה מה שעשו לפני העשור. ללא ספק האמבטיה יותר נוחה, בריאה ובחורף אטומה יותר לרוחות וקור, אבל אפשר גם בלעדיה. ברוב המקרים לא חוסכים הרבה ולכן לפעמים לא שווה לוותר עליה.
    אם מוותרים על האמבטיה הפג היא הכי קרובה לאמבטיה ללא אמבטיה.
    יש גם את הגרקו אבו. גם אם תלכי עליהן קיים סיכוי שתקני טיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יויו פלוס אמבטיה ניו בורן
    קריסטה
    18/01/2015

אני כבר השתגעתי. מלא מספרות שאחרי חצי שנה שנה החליפו לטיולון פשוט או ליויו המדוברת. חברה שלי שהביאה 2 תינוקות רצוף טענה שאם היתה חוזרת אחורה היתה קונה רק את היותו עם התוספת של האמבטיה הרכב שהם הוציאו. אני קצת חוששת . כדי להשקיע 2200 באילת על יויו עם אמבטיה רכה ולחסוך את הבלבולים נוח אחר כך לקנות טיולון נוסף ? או שעדיף להשקיעה טיפה יותר ולקחת ארמדילו פליפ או זולה או גואי משהו בסגנון? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    יויו פלוס אמבטיה ניו בורן

הוספת תגובה

• גם אני מצטרפת לשאלה

רותם
    19/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יויו פלוס אמבטיה ניו בורן - תגובה

קובי סופר
    19/01/2015

שלום קריסטינה,

אני רואה ששאלת המון שאלות, עשית זאת תחת 2 שמות. אין לי בעיה אם זה אבל אני מבקש שתעשי זאת בשרשור מסודר ולא לפתוח כל פעם הודעות חדשות!
    אני מפספס בגלל זה חלק מההודעות וחבל שאני לא אענה לכולן.

שלום גם לרותם,
    לגבי יויו ניו בורן, לדעתי זו קנייה גרועה! סל השכיבה שלה מאוד קטן ולא יספיק לשמש עד גיל חצי שנה במרבית המקרים. הטיולון שלה נשכב רק עד מצב חצי שכיבה שלא מתאים לתינוקות לפני חצי שנה, אין לה מדף רגליים מתכוונן, היא צרה וצפופה. אולי בתור טיולון לגיל שנה עוד הייתי ממליץ עליה (גם זה בספק לעומת האלטרנטיבות הזולות יותר). מעבר לגימיק בקיפול הקטן אין כאן משהו מיוחד בטח שלא לניו בורן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויסטר 2 וsurf 2
    שרית
    18/01/2015

היי קובי,
    רצית לדעת מה דעתך על העגלות הנ״ל מבחינת איכות, נוחות תפעול, משקל וכו׳.
    כמו כן, איך הן לדעתך ביחס לפג פופאפ?
    תודה!
    שרית

לקביעת תור
    סגירה
    אויסטר 2 וsurf 2

הוספת תגובה

• אויסטר 2 וsurf 2 - תגובה

קובי סופר
    18/01/2015

שלום שרית,

על הסרף אני בכלל לא ממליץ! היא קשה מאוד לקיפול, סל החפצים שלה הוא פצפון, הטיולון לא נשכב למצב שטוח, צריך לפרק אותו לפני הקיפול.
    האויסטר סתם יקרה, יש עגלות מאוד דומות לה במחירים יותר סבירים כמו: ג'ואי כרום, מאמאס אנד פאפאס סולה ונבינגטון קדט.
    הפופ אפ עדיפה על שתיהן בהרבה, מוצר איטלקי שמיוצר באירופה, כוללת לך כבר סל קל ותיק, נוחה יותר להליכה ותפעול. אני שם לב שאת התעניינת ב- 2 עגולות מעוצבות ולדעתי עניין העיצוב לא צריך לבוא על עניין האיכות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שרית
    18/01/2015

תודה קובי,
    אני מסכימה איתך שהאיכות חשובה יותר וזה בהחלט השיקול העיקרי שלי - יחד עם נוחות התפעול.
    אני פשוט מנסה לשלב שיהיה גם וגם ;-)
    אני חושבת שפג תהייה הבחירה שלי. נשמע ששם לא נעשית פשרה באיכות. נכון?
    תודה,
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

קובי סופר
    18/01/2015

שלום שרית,

לדעתי בפג לא עושים פשרות, יש לה את הקיפול הנח ביותר, היא נוחה להליכה (בעיקר עם משדרגים לשלדת S) והיא מיוצרת באירופה מחומרים עמידים ואיכותיים יותר. אני מסכים שעיצובית יש יותר יפות ממנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ולנסיה 2013- איה בייבי
    דיקלה
    18/01/2015

שלום,
    ברצוננו לקנות את העגלה אנחנו די נעולים.
    התרשמנו לטובה בחנות והיא מתאימה לנו מבחינת כל הדרישות שלנו.
    רציתי לשאול איך נחשבת העגלה? האמבטיה שלה בגודל בסדר? לא צרה מדי? (ביחס כמובן לכל העגלות)
    העגלה יציבה? לפי מה שהתרשמנו העגלה טובה.
    נשמח לשמוע את דעתך בנושא.
    כמו כו, אם אתה מכיר את היבואן בחולון של איה בייבי ואם כדאי לקנות מהם ישירות? איך השירות של איה בייבי.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת ולנסיה 2013- איה בייבי

הוספת תגובה

• עגלת ולנסיה 2013- איה בייבי - תגובה

קובי סופר
    18/01/2015

שלום דיקלה,

הולנסיה יציבה, מכיוון שיש לה ידית טלסקופית מתכווננת לגובה יש להיזהר בתליית תיק. כשהידית במצבה הגבוהה ביותר עם תיק כבד עליה העגלה עלולה להתהפך. במידה ומעלים את הידית ויש תיק, יש או להוריד אותו (לכן עדיף לרכוש תיק גב) או לתלות אותו על מקום נמוך יותר בשלדת העגלה.
    האמבטיה שלה קצת צרה אבל יכולה להספיק עד גיל 5 חודשים.
    לגבי קנייה מהיבואן, לפעמים זה משתלם ולפעמים אם קונים בחנות את מקבל הנחה כוללת על שאר המוצרים, לכן אני לא יודע לומר במדויק אם שווה לרכוש מהיבואן. לרוב היבואנים רוצים לשמור על רווחיות החנויות שאיתן הן עובדות ולכן לא הם לא מוכרים בזול אל יקר יותר מהחנויות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי השירות של איה בייבי?

דיקלה
    18/01/2015

יצא לך להיתקל?
    השירות שלהם בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי השירות של איה בייבי? - תגובה

קובי סופר
    18/01/2015

שלום דיקלה,

השירות שלהם סביר, במידה ואת ניגשת ישירות אליהם זה מעולה כי ככה תקבלי את השירות הטוב והמהיר ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב איך הבראבי אובו?

דיקלה
    18/01/2015

תודה רבה על העזרה,
    כרגע יש לנו התלבטות בין הבראבי אובו לבין הולנסיה 2013.
    הבנתי שהטיולון של בראבי אובו לא שכיבה מלאה, עד כמה זה באמת חשוב? כי חלק אומרים שזה מאוד חשוב.
    האם העגלה באמת כבדה ומסורבלת כמו שחלק אמרו לי? (הבראבי אובו)
    מבחינת מראה היא ממש יפה!
    נשמח לעזרתך.
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב איך הבראבי אובו? - תגובה

קובי סופר
    19/01/2015

שלום דיקלה,

מבחינת עיצוב, חוזק ואיכות מוצר הברווי יותר טובה מהאיה בייבי. לדעתי יש לה חיסרון בטיולון שלא נשכב ישר. ברוב המקרים קונים עוד טיולון גם אם תלכו על ברווי וגם אם על האיה בייבי. מה שכן בעגלות כמו ברווי קניית הטיולון נעשית בשלב מוקדם יותר ואז גם צריך טיולון יקר יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג על כל סוגיו
    מאיה
    18/01/2015

היי קובי,

אחלה פורום.

תוכל בבקשה להבהיר את הבדל בין דגמי הפג- ספורטיבו, קומפלו ופופאפ?
    בנוסף השידלה 51 שייכת לאיזה מהדגמים? ובאיזה צבעים היא מגיעה?
    שאלה אחרונה- מתי ניתן להגיע אליכם להזמין דגמי וצבעי 2015? ואם אתה יודע להגיד אילו צבעים זה יהיה מצויין.

תודה ושבוע טוב
    שני

לקביעת תור
    סגירה
    פג על כל סוגיו

הוספת תגובה

• פג על כל סוגיו - תגובה

קובי סופר
    18/01/2015

שלום שני,

שלדת ה- 51 כשתגיע מתאימה לכל הדגמים ופשוט משדרגים שלדה בכל דגם שתרכשו.
    הספורטיבו נותנת את הבייסיק, שזה בד פשוט וערכה מלאה אבל בסיסית, בקומפלטו הבדים איכותיים יותר, יש רשת איוורור בגגון האמבטיה וכיסוי רגליים לטיולון.
    בפופ אפ האמבטיה קלה יותר בכ- 3 ק"ג, מתקפלת לאחסון ומתקפלת עם השלדה. הטיולון של הפופ אפ משופר, רחב יותר, נותן תמיכת גב טובה יותר וגורם לעגלה להתקפל קטן יותר. כל דגמי 2015 יגיעו כבר עם מושב הטיולון של הפופ אפ וההבדל כרגע הוא רק בדגמי 2014. אני לא יודע לומר מתי יגיעו דגמי 2015 לארץ, לא ידוע מה יהיה מחירם וגם הצבעים עדיין לא ידועים לכן לא ניתן להזמין כרגע.
    בשלב זה מ- 2015 הגיע רק הקומפלטו פיור שנמכרת עם שלדה לבנה רגילה (לא 51).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מאיה
    18/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה