מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פופ אפ או ספורטיבודפנה21/08/2014
שלום,
אנו מתלבטים בין עגלת פג פרגו פופ אפ לדגם הספורטיבו.
הפופ אפ נראית לנו יותר. החיסרון היחיד שמפריע לנו בה הוא שהטיולון לא נשכב למצב שכיבה מלא.
רצינו לשאול האם דגם הספורטיבו הוא מהדגמים החדשים של 2014? ומגיע עם הסלקל הקל יותר?
תוכל למנות בבקשה את ההבדלים בין שני הדגמים מבחינת גודל אמבטיה, קיפול, תמיכה לגב ובדים וכמובן זוויות השכיבה בטיולון.
על מה אתה ממליץ יותר? והאם זווית השכיבה באמת צריכה להיות שיקול בבחירה?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פופ אפ או ספורטיבו - תגובה
קובי סופר21/08/2014שלום דפנה,
כל דגמי 2014 של פג מגיעים עם הסל קל החדש.
זה נכון לגבי השכיבה, בספורטיבו או הקומפלטו השכיבה שטוחה יותר, מצד שני בפופ אפ תמיכת הגב טובה יותר, מכיוון שיש אמבטיה אני והזוית מאוד קרובה לשכיבה שטוחה לדעתי הפופ אפ עדיפה. מבחינת גודל, האמבטיות זהות בגודלן. הטיולון של פופ אפ רחב בכ- 5 ס"מ בהשוואה לגרסאות הרגילות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיית פג פרגו בוק פלוס ופופ אפאתי20/08/2014
היי קובי,
ראשית רציתי לציין שאתה מבין היחידים שמספק תשובות מלאות בנוגע לעגלות ובאמת עוזר להגיע להחלטה :) תודה.
רציתי לשאול בנוגע לאמבטיית הפופ אפ - משום מה זה מרגיש שהאמבטיית הפופ אפ הרבה יותר קטנה מהאמבטיה של הבוק פלוס. האם יש דברים בגו?
בנוסף שמתי לב בסרטון של העגלות שהמזרן שונה בין הפופ אפ לבין הבוק פלוס - בפופ אפ מדובר בחתיכה אחת בעוד בבוק פלוס חלק המזרן בראש התינוק הוא לא חתיכה אחת ואז אפשר לכרוך מסביב למזרן חיתול טטרה להגנה על המזרן.
האם זה נכון??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבטיית פג פרגו בוק פלוס ופופ אפ - תגובה
קובי סופר20/08/2014שלום אתי,
לגבי גודל האמבטיות, הן זהות לחלוטין בגודלן הפנימי. בהרבה חנויות וגם אצלנו לפעמים, לאחר שלקוחות מתעסקים עם האמבטיה הם לא פותחים אותה עד הסוף ממצב מקופל, אז האמבטיה נראית קטנה ולפעמים שברירית, לכן יש לשים לב שהיא מתוחה עד הסוף.
לגבי המזרן, מכיוון שמנגנון כיוונון המצבים באמבטיות שונה, באמבטיה הרגילה ניתן לכרוך חיתול, בכל אופן ב- 2 האמבטיות אני ממליץ בכלל לרכוש מזרן נוסף בעלות קטנה יחסית, את המזרן ניתן לעטוף עם סדין עגלה, בנוסף האמבטיות מאוד קשות והמזרן ירכך את הקושי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג פרגו פופ אפ
אתי20/08/2014תודה רבה על התשובה.
האם יש מזרנים ספציפיים שאתה יכול להמליץ עליהם ומתאימים בוודאות מבחינת המידות לאמבטיה ?
שאלה נוספת לגבי טיולון הפופ אפ - גם כאן ישנה תחושה שמצב השכיבה המלאה הוא פחות "מלא" מאשר בדגם הבוק פלוס. האם יש דברים בגו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פג פרגו פופ אפ - תגובה
קובי סופר20/08/2014שלום אתי,
המזרן של בייבי טק טוב ויש גם את של הרטן שהוא מעולה אבל נמכר רק אצלנו.
הפופ אפ אכן לא נשכבת למצב שטוח כמו הבוק הרגילות, מצד שני יש לה 100% תמיכה לגב התינוק, דבר שאין בגרסאות הרגילות.
בנוסף הקיפול שלה קטן בצורה משמעותית עם הטיולון לעומת בוק רגילה עם טיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלותמורן20/08/2014
היי
אני בשבוע 35 והגיע הרגע לקנות עגלה ...
האמת שכ"כ לא היה לי מושג (ועדיין אין לי מושג ... ) איזו אני רוצה וכו' וכו' וכו' ...
לפחות עכשיו אחרי שסוף כל סוף הלכנו קצת לראות ולשמוע אהבתי 2.
האחת שהיא ג'ואי כרום והשנייה היא המאמאס&פאפאס טורבו 2
אשמח לשמוע המלצות חיוביות והכי חשוב שילילות על העגלות האלה
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין עגלות - תגובה
קובי סופר20/08/2014שלום מורן,
סה"כ דעתי חיובית על שתיהן. לאחר שבסולה 2 נעשה מקצה שידרוגים ולאחר שמחירה צנח שתיהן מציעות תמורת טובה לכסף. אני ממליץ לך ללכת איתן עם משקל בתוכן, לנסות לקפל, להכניס לרכב וכו'. לאחר מכן יהיה לך יותר קל להחליט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסולה 2
אילנית20/08/2014קובי
איך ניתן להבדיל בין סולה לסולה 2
הרבה חנויות מציינים שהם מוכרים סולה אך לא ברור אם זה סולה 2
תודה
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סולה 2 - תגובה
קובי סופר20/08/2014שלום אילנית,
ברוב החנויות נמכרת ה- 2. קשה לזהות את ההבדל למי שלא מכיר, ההבדלים הם עיצוביים ובגגונים של האמבטיה והטיולון. פשוט לבקש שיציינו בהזמנה שמדובר ב-2 על האריזה גם מצויין שזו סולה 2.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסולה 2-
רפאל02/09/2014כמו כן ניתן לזהות לפי הגלגלים- סולה 2 בגלגלים האחוריים והקדמיים יש רק 3 חורים בגוף הגלגל ובסולה- 6 חורים בגוף הגלגל. וכן לפי הסמל של מאמאס אנד פאפאס בסולה 2 יש סמל חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוייסטר או מוצי IGOאילנית19/08/2014
מבקשת לברר מהם ההבדלים בין מוצי Igo לאוייסטר ומה מומלץ יותר לטיולים בעיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SOLA
אילנית19/08/2014אשמח לקבל חוות דעת גם לגבי ה SOLA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
SOLA - תגובה
קובי סופר19/08/2014כתבתי לך עליה מבלי שתבקשי ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוייסטר או מוצי IGO - תגובה
קובי סופר19/08/2014שלום אילנית,
המוצי מאוד גדולה ומסורבלת לעיר, רוחב הגלגלים שלה 66 ס"מ.
האויסטר צרה יותר ולכן יהיה קל יותר להתנייד איתה ולכן היא מומלצת יותר.
אני ממליץ לך גם לבדוק את עגלות: נבינגטון קדט, מאמאס אנד פאפאס סולה 2 וג'ואי כרום. הן זולות משמעותית מהאויסטר ונותנות את אותם דברים שיש באויסטר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אילנית19/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 2 עגלותאפרת19/08/2014
היי
נורא מתלבטת בין פג פרגו פופ אפ עם שלדת s לאינגליזינה טרילוגי.
בגדול מה שמפריע לי באינגליזינה זה הרעידות הקלות שחשתי בה כאילו לא מספיק חזקה אך מבחינת כל שאר הנתונים נראית טובה יותר מהפג - גם בבדים. גם בגודל האמבטיה שהרבה יותר גדול ונוח גם בטיולון שנשכב לכמעט שכיבה מלאה שאין בפג.
מה דעתך?? האם יש עוד פרמטרים חשובים בהשוואה ביניהם??
2. בנוסף לגבי בסיס לסל קל של פג מלבד הבטיחות מה ההבדל בין בסיס איזופיקס לבסיס רגיל?? האם ניתן לקבע את הבסיס הרגיל של פג ואז פשוט להקליק את הזל קל או שצריך כל פעם לחגור גם את הסל קל בנוסף ??
3. האם הבד של הפופ אפ נגד חדירות מים??כי הגגון של הטיולון בניגוד לאמבטיה הינו ללא ציפוי פלסטיק פנימי ואז מים יכולים לחדור...
בנוסף האם הבד דוחה לכלוך??כי זה נראה בד שמאוד מתלכלך וקשה לניקוי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין 2 עגלות - תגובה
קובי סופר19/08/2014שלום מירית,
האינגלזינה כמו כל עגלה שמתקפלת למיטריה סובלת מרעידות והרגשה של שלדה רופפת. הדבר אינו מעיד על עגלה חלשה אבל זה כן פגוע בנוחות ההליכה וההתניידות איתה. כאשר תשימי משקל של תינוק בתוכה את תוחשי בכך עוד יותר וזה היתרון העצום של הפג על האינגלזינה.
הטיולון של פג אמנם לא נשכב למצב שטוח אך מתחת לבד יש 100% תמיכת גב בדמוי פלסטיק ארגונומי קשיח, לעומת זאת באינגלזינה תמיכת הגב היא חלקית (עקב מנגנון הקיפול). לכן לדעתי המושב של פג נח יותר (זה נכון רק לדגם הפופ אפ, בדגמי הבוק הרגילים התמיכה זהה לזו של אינגלזינה).
לגבי הבסיס, בבסיס הרגיל יש צורך גם לחגור את הסל קל לאחר הקלקתו על הבסיס. בבסיס האיזופיקס אין צורך כזה.
כל הבדים של פג אינם חדירים למים, גם בגרסאות הזולות ביותר.
הבד של הפופ אפ נקרא בד סופט, הוא פותח ע"י פג במשך שנים בעיקר למנוע הזעה בקיץ. לא שמעתי על בעיות ניקוי, הוא גם יורד לכביסה ואני רואה עגלות עם אותו בד שנרכשו לפני כשנה וחצי והן נראות במצב חדש.
לדעתי בהשוואה לאינגלזינה הפג נוחה יותר להליכה בהבדל משעומתי, הסל גדול יותר, תמיכת הגב לתינוק טובה יותר והסל קל בטיחותי יותר בצורה משמעותית (בעיקר עם בסיס איזופיקס).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סל קל אטוןליאור18/08/2014
בשעה טובה קנינו אצלכם את עגלת ההארטן ואנחנו סופר מרוצים!
קיבלנו שירות מצויין וחווית הקניה היתה מעולה (:
נאמר לנו שאנחנו מקבלים את הסלקל אטון 1 ומרוב התרגשות מהעגלה לא תיחקרתי לגביו וזה קצת מדאיג אותי...
האם מקבלים את הסלקל שבשנת ייצור 2014? מה ההבדל בין אטון 1 לדגמים שבאו אחריו (2,3), מה תוקף הסל קל שמקבלים? תו תקן? אחריות ייצרן?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סל קל אטון - תגובה
קובי סופר19/08/2014שלום ליאור,
אני שמח שרכשתם אצלנו.
מקבלים אטון 1, שנת יצור 2014. לסל קלים אירופאים יש 6 שנים תוקף משנת היצור או 5 שנים מיום השימוש. לסייבקס יש אחריות של שנה, אבל היבואן נותן שירות מלא לאורך כל התוקף שלו.
לאטון 2 (כבר לא משווק בארץ) ו3 נוספה הגנת צד, הבד יותר איכותי. בדירוג הבטיחות הם קיבלו ציון גבוהה יותר מה- 1 (5 כוכבים לעומת 4). יש גם אטון Q שהוא כמו ה- 3 רק מעוצב יותר, הם כמובן יקרים משמעותית יותר מה- 1.
תו תקן לא קיים לסל קלים או מושבי בטיחות, כל מושבי הבטיחות מקבלים אישור ממשרד התחבורה בהתאם לכך שהיבואן מספק את כל האישורים שלמוצר יש תקן אירופאי או אמרקאי (במקרה של סייבקס יש את שניהם).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות - navington cadet או סולה 2רינת17/08/2014
קובי שלום,
אנחנו מתלבטים בין עגלת הנביגנטון (שנראית לנו מצוינת) לבין הסולה 2.
אשמח לחוות דעתך (בדגש על מה היתרונות והחסרונות של הדגמים).
תודה רבה,
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות - navington cadet או סולה 2 - תגובה
קובי סופר19/08/2014שלום רינת,
הקדט מציעה יותר יוקרה, בבדים ובידיות האחיזה, יש לה בולמי זעזועים טובים יותר והיא מגיעה מאובזרת יותר.
מצד שני הסולה זולה יותר (נכון לימים אלו), לטיולון שלה יש שכיבה ישרה יותר, היא טיפה יותר רחבה, הקיפול שלה יחד עם הטיולון קטן יותר (הקדט לא נכנסת לכל תא מטען), מנגנון הקיפול טיפה יותר נח, אם הולכים על צבע הג'ינס הגגון מכסה יותר. יותר קל לחבר אמבטיה וטיולון על השלדה של הסולה.
סך הכל שתיהן נותנות תמורה טובה למחירן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת הרטןעדי17/08/2014
היי קובי
רציתי לדעת מה המשקל האמיתי של עגלת הרטן, בחנות נאמר לי שהיא שוקלת 12 קילו
באתר המקורי של הרטן מצויין כי המשקל עם טיוליון הינו 14.9 קילו !
בבקשה תעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת הרטן - תגובה
קובי סופר17/08/2014שלום עדי,
המשקל 12 ק"ג. באתר מצוין משקלה יחד עם אריזה לצורך משלוחים. בגרמניה 90% מרכישות העגלות נעשות אונליין ומשקל זה עוזר לחשב את עלויות השילוח.
יש לציין שהשנה עקב החלפת חומר הגלם בגלגלים ובידית האריזה משקלה פחת מעט ובאתר שלהם מצוין המשקל לפני ההפחתה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת הרטן
עדי17/08/2014תודה על האינפורמציה
שאלה נוספת אליך .. האם ידוע לך מה משקל השילדה ושל הטיולון בנפרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת הרטן - תגובה
קובי סופר17/08/2014שלום עדי,
כשמדדנו את השלדה לחוד משקלה היה 8 ק"ג או 7.5 כשמפרקים את ארבעת הגלגלים.
כשמדדנו את הטיולון משקלו היה 4.2 ק"ג .
אני תמיד ממליץ להפריד בין החלקים בכל העגלה, כל עוד העגלה מאפשרת זאת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסל קל
עדי17/08/2014ועוד שאלה אחת... :)
כשאומרים לי שהעגלה מתאימה לסל קל סיבקס אטון או מקסי קוזי הכוונה היא לכל דגם שלהם או שזה מוגבל לדגם מסוים???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סל קל - תגובה
קובי סופר19/08/2014שלום עדי,
המתאם מתאים לרוב הדגמים שלהם, יש להם גם מתאמים לברייטקס ומתאם אונברסלי אשר מתאים לכל סוגי הסלקלים, מתאמים אלו אינם מיובאים לארץ בשלב זה אבל היבואן מוכן להזמינם מחו"ל למי שירצה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו פופ אפדפנה17/08/2014
שלום רב,
ראינו את עגלת הפג פרגו פופ אפ שמאוד מצאה חן בעייני. החסרון היחיד שאני רואה בה כעת היא שהמוכרת בחנות אמרה שמצב השכיבה בטיולון מגיע ל 160 מעלות בלבד. ובאמת לעומת הדגם הישן יותר המדיום, היא לא נשכבת עד הסוף.
המדיום לעומתו, גדולה ומסורבלת ולכן פחות עדיפה.
השאלה, כמה זה חשוב שיהיה לטיולון מצב שכיבה מלא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו פופ אפ - תגובה
קובי סופר17/08/2014שלום דפנה,
אני לא חושב שזה קריטי, אבל לא יהיה נח להשכיב על הבטן ובהחלט עדיף יהיה למשוך עם האמבטיה עד גיל חצי שנה.
הרבה לקוחות שלנו שרכשו את העגלה והם כבר בשלב הטיולון מרוצים ולא שמענו תלונה אחת על הזוית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
דפנה17/08/2014תודה על תשובתך.
שאלה נוספת, האם חייב לרכוש לדגם הפופ אפ מזרן? אם כן איזה מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה - תגובה
קובי סופר20/08/2014שלום דפנה,
מומלץ לרכוש מזרן, יש כמה סוגים, יש עם בד רשת של בייבי טק שהוא טוב. אצלנו יש מזרן של הרטן שגם מתאים, הוא מכותנה אורגנית ורך יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלת בלרינהשירן17/08/2014
היי,
יש לי התלבטות לגבי עגלת בלרינה של חברת בייבי אקטיב, אין לגביה מספיק ביקורות לכן אני לא יודעת אם לרכוש אותה... האם היא נוחה ( השימוש שלנו הוא עירוני, עליית מדרגות וכו' )
כמו כן האם הבוגבו בי אכן מתאים מגיל לידה לתינוק של חורף ? משהו בה נראה ומרגיש לי לא נוח עבור התינוק.....
אשמח לפידבק, ודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי עגלת בלרינה - תגובה
קובי סופר17/08/2014שלום שירן,
בייבי אקטיב בלרינה - אם את מחפשת פוזה זו בהחלט יכולה להיות עגלה שתענה לדרישתך. אם את מחפשת פרקטיות אז לא, זו לא עגלה פרקטית. היא כבדה מאוד, מסורבלת, בעלת קיפול ענק, גלגלי אויר שיכולים להתפנצ'ר ומצריכים טיפול של אחת לכמה חודשים, לא נוחה להליכה מכיוון שהגלגלים לא מסתובבים. החברה לא מוכרת וכך גם היבואן.
בוגבו בי לדעתי פחות מתאימה מלידה אבל אמור לצאת דגם חדש בקרוב עם אמבטיה קשיחה, לצערי לא ידוע מתי הדגם יגיע לארץ, בספטמבר הוא יחל להימכר בחו"ל ובישראל הצפי הוא בין אוקטובר לנובמבר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה חדשהיוליה16/08/2014
יש כבר חוות דעת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה חדשה - תגובה
קובי סופר17/08/2014שלום יוליה,
מדובר בטיולון ופחות עגלה. אין שכיבה מלאה, לא ניתן להוסיף סל שכיבה ועדיין אין ביקורות. מדובר במוצר חדש מאוד, המוצר מבוסס על דגם הבוק של פג רק בגרסא הכי בסיסית שיש, לכן אני מניח שמדובר בטיולון טוב אך יקר בהשוואה למוצרים דומים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה גרקו egoיוליה16/08/2014
רציתי לשאול מה דעתך מקצועית על העגלה ,כבר הזמנו אבל משום מה אני מטלבטת למרות שיש לה יתרונות כמו משקל וטיולוןן דו כיווני עדיין יש לי הרגשה שהיא עגלת צעצוע כזאת .לא חזקה .מה אתה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה גרקו ego - תגובה
קובי סופר17/08/2014שלום יוליה,
מדובר בעגלה טובה שנותנת המון יתרונות במחיר זול יחסית. לא נתקלנו בתלונות על טיב המוצר ומדובר בעגלה אמינה מאוד.
לדעתי אפשר לבדוק את הג'ואי כרום או הסולה 2 שמעט יקרות יותר אך נותנות תמורה מעולה למחירן וטובות יותר מהגרקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גואי כרום - מה המשקל האמיתי שלה?mor16/08/2014
היי קובי
אני די סגורה על העגלה של גואי כרום אבל ממש מבלבל אותי שבכל מקום רשום משקל שונה...
לא מבינה לאיזה מהמשקלים להאמין
בחלק מהמקומות רשום שהיא שוקלת 9.5 קילו ובשאר רשום 11.5 קילו למה יש שונות במפרט בין מקום למקום?
ואם כך מה המשקל שאני צריכה להתייחס אליו באמת....
תודה על עזרתך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גואי כרום - מה המשקל האמיתי שלה? - תגובה
קובי סופר17/08/2014שלום מור,
משקלה יחד עם מושב הטיול הוא: 9.67 ק"ג. המפרט משתנה כי יש כאלו שמציינים את משקלה עם האמבטיה ובחו"ל ברוב המקרים מציינים משקל כולל אריזה מכיוון שזה משפיע על מחירי המשלוחים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המדויקת קובי....
mor17/08/2014מקווה שאני עושה את הבחירה הנכונה :)
אגב יש לך מושג מה משקל השילדה בנפרד ומשקל האמבטיה עצמה?
שוב תודה על עזרתך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה המדויקת קובי.... - תגובה
קובי סופר19/08/2014שלום מור,
משקל השלדה 6.5 ק"ג. והאמבטיה קצת יותר מ- 4.5 ק"ג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרטן או פגאני16/08/2014
אם נקח את הפג הכי מומלצת (איזה דגם זה? כבר הלכתי לאיבוד) לעומת ההרטן שאני מבינה שהיא אחת הטובות. מה מהן מומלץ? מי יותר מומלצת במה?
הרטן או פג - תגובה
קובי סופר17/08/2014שלום,
שתיהן עגלות מעולות, אם אני לוקח את הדגם המוצלח והטוב יותר של פג, הבוק פופ אפ עם שלד S אשר גם די זהה למחיר ההרטן.
סך הכל לכל אחת מהן יש יתרונות קלים על השנייה ולכן מאוד קשה להשוות.
הפג קלה יותר ונוחה יותר לקיפול, הסל של הפג גדול יותר וניתן לקפלה עם האמבטיה. מצד שני ההרטן רחבה ואורכה יותר (במושב הטיול) וגם מרופדת טוב יותר באמבטיה ובטיולון. הטיולון של ההרטן נשכב למצב שטוח ומדף הרגליים נוח יותר לתינוק. יש לה בולמי זעזועים ייחודיים אשר מקנים נוחות הליכה טובה יותר ו- 100% בלימת זעזועים לתינוק.
סך הכל זה כמו לנסות להשוות בין מרצדס לב.מ.וו. צריך לראות כל אחת מהן, ללכת איתן (מומלץ להוסיף משקל של 6-9 ק"ג), לקפל אותן, לתפעל אותן וכו'. לאחר מכן יהיה יותר קל לקבל החלטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני18/08/2014אז אם אני לוקחת את הפג הכי טובה כפי שרשמת, ולוקחת בחשבון שיש לי בעל גבוה מאוד ואז צריך נוחות בשבילו וגם בשביל תינוק שככל הנראה יהיה מאוד גבוה (כמו כל הצד של בעלי) - אז מה עדיף?
בנוסף - מה ההבדל במשקל ביניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר19/08/2014שלום,
ההרטן יותר גבוהה (ידית האחיזה) ולהורה גבוה זה יתרון, כמוכן הטיולון שלה ארוך ורחב יותר מהפג. היא כבדה יותר ב- 2 ק"ג מהפג בגלל ההבדלי הגדלים בטיולון. ברגע שמפרדים בין שלדה לטיולון אז ההבדל פחות מורגש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני20/08/2014אז אני מבינה בגדול שבין שתי העגלות אין ממש הבדל משמעותי מבחינת האיכות ורק ללכת לראות מה יותר מתאים לנו.
דבר נוסף - אני רואה באינטרנט שעתידה להגיעה בוגבו בי 3. ראיתי כמה סרטונים עליה והאמת נראה ממש טוב. לבנות דודות שלי יש את הדגם הישן יותר והן מרוצות - מגיל לידה ועד בכלל. הן לא קונות טיולון בעתיד כמו שאני מאמינה שאזדקק עם שתי העגלות הנ"ל.
אני אומנם אוהבת שכיבה ישרה (לא עם הרגליים למעלה) בבי אני מבינה שהיא לא ממש שטוחה אבל עכשיו כשיש את האמבטיה הקשיחה זה ממש מפתה.
אני יוצאת מנק' הנחה שאין שום טיולון עם ידית ממש גבוהה כך שבכל מקרה בשלב המעבר לטיולון לבעלי יהיה קשה יותר.
מה שאני אוהבת בבי שהיא נראית סופר קלה מכל הבחינות - ניעות, תפעול - נראית פשוט עגלה שבאמת כיף וקל להיות איתה מהתחלה ועד הסוף בלי טיולון נוסף/אחר/קל.
אז איך משווים את הבי לשתי המובילות? ומה כדאי?
אגב - יש השערה למחיר של הבי החדשה עם האמבטיה?
ועוד משהו - אני אוהבת בבוגבו שיש להם פה חנות מסודרת עם שירות מהתחלה ועד הסוף, אוהבת שיש אופציה לקנות את האביזרים הנוספים שלהם - בקיצור - אוהבת שיש את האופציה של כמעט הכל פה בישראל בלי לרוץ לחו"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
קובי סופר20/08/2014שלום,
אני לא יודע לומר מתי תגיע הבי 3 לארץ. בחו"ל היא תחל להימכר רק בעוד חודש ובארץ בדרך כלל המוצרים נמכרים כמה חודשים יותר מאוחר. האמבטיה בהחלט תפתור את הבעיה של הבי מלידה, המושב באמת לא הכי מתאים מלידה. היא מאוד קלה ונוחה להליכה בעיר.
מה שכן אם ציינת תינוק גדול, הבי מאוד צרה וקצרה, משהו שצריך לקחת בחשבון.
בכל החברות יש היום אופציה לרכוש הכל מבלי להזמין מחו"ל, זה לא משהו שהוא יחודי לבוגבו, אם כבר להפך, בבוגבו המחירים של אותם מוצרי אקססורי מאוד יקרים בהשוואה לחברות אחרות. בנוסף אין צורך לרוץ לחנות שלהם מכיוון שהם מוכרים באותו מחיר של שאר החנויות, אם תעשו רכישה של עוד מוצרים בחנות מסויימת, סביר להניח שיבואו לקראתכם במחיר, אז חבל סתם לשלם יותר "בחנות יבואן". שירות תקבלו בכל עגלה, אין יבואן שלא נותן שירות, בפג אפילו השירות עד בית הלקוח בשנה הראשונה. מה שאני בא לומר זה שלא קונים עגלה ע"פ היבואן, תקנו קודם כל עגלה שתתאים לצרכים שלכם, שירות טוב אצל רוב היבואנים מקבלים, אלו שלא נותנים שירות בדרך כלל מוצריהם אינם מוצגים במרבית החנויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז על מה אתה מממליץ?
אני20/08/2014מבין שלושתם? בהתחשב בשיקול שהבי חוסכת טיולון עתידי.
ראיתי שאת הבי אפשר להאריך - המשפחה של בעלי גבוהים מאוד. הם כולם שם סביב ה 2 מטר (כולל הבנות...) וכמו שהם גבוהים ככה הם רזים. משפחה של עמודי חשמל...
ואם ההרטן והפג עדיפות - על איזה טיולון גבוה אתה ממליץ להמשך? מחיר לא הבעיה כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!!!
אני20/08/2014תודה על תשובה מפורטת הם המון מידע!!!
הטיולונים בעלי ידית אחיזה גבוהה יחסית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה רבה!!! - תגובה
קובי סופר20/08/2014תלוי בדגם, הבי יחסית גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוית שכיבה בעגלת בוק פופ אפאפרת15/08/2014
היי
לגבי הטיולון של פג פופ אפ בכל מקום רשום שזוית השכיבה היא 178 או מאוד קרוב לזה.. אך בפועל כשראיתי את הטיולון זוית השכיבה המקסימאלית ממש לא מתקרבת לכמעט מצב שכיבה מלא לעומת עגלת הספורטיבו או הקומפלטו. האם יש מידע יותר אמין מזה לפי נתוני היצרן לגבי הזוית לעומת הספורטיבו או האם אני טועה? מכיוון שכבר הייתי סגורה על הפופ אפ אך הזוית ממש מפריעה לי.. כמה זה קריטי בגילאים 4 חודשים ומעלה??
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זוית שכיבה בעגלת בוק פופ אפ - תגובה
קובי סופר17/08/2014שלום אפרת,
הזוית אינה 178, היא בשיפוע ובערך בזוית של 175 מעלות. הספורטיבו או הקומפלטו מגיעות למצב כמעט שטוח של 178 מעלות. אני לא חושב שזה קריטי, אבל לא יהיה נח להשכיב על הבטן ובהחלט עדיף יהיה למשוך עם האמבטיה עד גיל חצי שנה.
הרבה לקוחות שלנו שרכשו את העגלה וכבר בשלב הטיולון מרוצים ולא שמענו תלונה אחת על הזוית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אפרת17/08/2014תודה על התשובה...
הבעיה שנראית לי היא שהאמבטיה קטנה מדי בשביל לסחוב עד גיל חצי שנה .. היא נורא צרה ועמוקה... אולי 4 חודשים יספיקו ..ואז יהיה שלב ביניים בעייתי שהאמבטיה והטיולון לא יתאימו.
השאלה מה קורה אחרי גיל חצי שנה?! כבר אין צורך לשכב על הבטן? זה יפריע למשל להחליף חיתול? שינה על הגב בזוית תהיה מתאימה לילדים בגיל הזה? או שעדיף שישנו בשכיבה מלאה? האם בכל מקרה יהיה צורך להחליף לטיולון רגיל מןקדם עם זוית שכיבה מלאה? אני מחפשת עגלה קלה שתוכל להחזיק טיולון עד גיל שנה וחצי לפחות...
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - תגובה
קובי סופר17/08/2014שלום אפרת,
השכבה על הבטן: מאוד תלוי בתינוק, אצלי עד גיל 7/8 חודשים הם היו על הבטן, אני מניח שבפופאפ זה אפשרי, אבל כמו שציינתי עדיף בגיל 6 חודשים. בהשכבה על הגב מגיל 6 חודשים הזוית בסדר ולפעמים עדיפה משכיבה שטוחה (בעיקר כשהם ערים). להחליף חיתול זה אפשרי. הפופ אפ אמורה להחזיק עד גיל שנה וחצי וגם עד גיל 3.
זה נכון שיהיה חוסר נוחות קל בחודשי המעבר בין האמבטיה לטיולון אבל לדעתי אפשר לחיות אם זה. כמו שציינתי עד עתה הרוב מרוצים, היו לי כמה שרכשו רק את המושב במקום המושב של הבוק פלוס, אז אין לי ספק שהפופ אפ עדיפה על הגרסאות הזולות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)