פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדלים בין דגמי פג פרגו
    אפרת
    03/08/2014

שלום רב..
    רציתי לברר מה ההבדלים בין דגם פג פרגו בוק פלוס קומפלטו לספורטיבו דכמי 2014 פרט לסוג הבד..??
    בחנות לא ממש הצליחו להסביר..
    בנוסף איזה מרכב עדיף האיזי דרייב או הבוק פלוס או בוק פלוס s ? מה ההבדלים ןהאם זה כזה משמעותי..
    תודה רבה
    בנוסף אשמח לחוות דעת על עגלת בבה קאר לעומת פרגו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדלים בין דגמי פג פרגו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדלים בין דגמי פג פרגו - תגובה

קובי סופר
    03/08/2014

שלום מיכל,

הבדלים בין ספורטיבו לקומפלטו. הבד של הקומפלטו איכותי יותר וגם עבה יותר. זה רלוונטי רק לטיולון מכיוון שהאמבטיה זהה בחלקה הפנימי ב- 2 הדגמים.
    בקומפלטו יש רשת איוורור באמבטיה שמעולה גם להשכבה על הבטן.
    העיצוב מרשים יותר ויש כיסוי חורף לטיולון, בספורטיבו ניתן להעביר את הכיסוי מהאמבטיה.

האיזי דרייב לא מוצלחת (כמו רוב העגלות שמקפלות למטריה) ומומלצת רק למי שמחפש קיפול קטן.

הבוק כמובן מומלצת יותר כאשר ב- S מקבלים שדרוג של ידית אחיזה נעימה יותר למגע, גלגלים איכותיים יותר, נעילה אוטומטית לאחר הקיפול ונעילת גלגלים קדמיים קלה יותר.

הבבה קאר איכותית כמו הפג אך כבדה ממנה בשלושה וחצי קילו שזה הבדל משקל עצום. היא שוקלת 13.8 ק"ג עם טיולון בעוד שהפג שוקלת 10.3 ק"ג. זה מורגש בהרמה לרכב, מדרגות ובהליכה.
    הפג הרבה יותר פרקטית ועדיפה לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין מס' עגלות
    הודיה
    03/08/2014

היי,

לאחר בירורים רבים, אנחנו מתלבטים בין מס' עגלות:
    abc design דגם ממבה 2014
    דינמיקו של קאם
    מוצי דגם evo

אלה בראש ההתלבטויות, כאשר עוד אופציות שאנחנו שוקלים זה: ג'וי כרום, ברווי אובו 2014, בבה קאר איפ-אופ, סולה 2.

אשמח לחוות דעת על היתרונות/חסרונות שלהן אחת מול השניה, כאשר:
    -המחיר הוא פקטור פחות משמעותי.
    -אני אמורה ללדת בחודש הקרוב, כך שהחצי שנה הראשונה אמורה להיות רובה בחורף-ולכן חשוב לי אמבטיה טובה שניתן להיות בה כמה שיותר זמן.
    -אשמח לדעת על ההבדלים בנוחות הקיפול, והמשקל המדוייק שלהן (כי בכל מקום ראיתי שכתוב משקל אחר...)

אני יודעת שזה ארוך...אבל אני כבר משתגעת מרוב חיפושים ואפשרויות ולא מוצאת מקום שבו יש את כולן וניתן לערוך השוואות אמיתיות ביניהן.

נשמח ונעריך ממש תגובה מפורטת..

תודה רבה רבה!!:)

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין מס' עגלות

הוספת תגובה

• התלבטות בין מס' עגלות - תגובה

קובי סופר
    03/08/2014

שלום,

נתחיל מהסוף להתחלה, מוצי לא תוכלי לראות באף חנות פרט לחנות היבואן. (ידוע לי שיש חנויות שעושות יבוא מקביל, ממליץ להתרחק מחנויות כאלו).
    ואת כל השאר יש אצלנו בבייבי קלאב ככה שכן תוכלי לראות את כולן מלבד המוצי.
    לגבי משקלים, בכנות, הדרך הכי טובה לדעת זה לקנות משקל של בשר ולבדוק פיזית בחנות מכיוון שגם היצרנים מפרסמים משקלים שונים לדוגמא: משקל כולל אריזה, משקל שלדה ללא גלגלים, משקל עם גלגלים וטיולון לכן מאוד קשה להבין מה המשקל הנכון. ניתן לחלופין פשוט להרים את העגלה ולהרגיש לבד.

לגבי העגלות. החסרון של המוצי והממבה הוא רוחב הגלגלים הרוחב 66 ס"מ, הדבר מקשה על כניסה למקומות צרים כמו מעליות ישנות וכמובן ברכב. ציינת שחשוב לך האמבטיה בחורף אך עם הטיולון תהי בקיץ והגגון של המוצי בטיולון נורא קטן ולכן פחות הייתי ממליץ עליה. על הממבה שהיא עגלה מעולה אני פחות ממליץ מכיוון שהטיולון שלה לא נשכב למצב ישר, לדעתי האישית תינוק צריך לשכב במצב ישר גם בטיולון ולא עם הרגליים כלפי מעלה. גם במוצי השכיבה היא לא ישרה לגמריי המושב נשכב עד מצב שהוא כמו מצב ביניים בעגלות אחרות.
    הברווי מאוד דומה לממבה רק רוחבה צר יותר אך גם אצלה הטיולון לא נשכב למצב שטוח.
    אישית אני פחות ממליץ על שלוש העגלות האלו.
    בשלושת המקרים אני מעריך שתרכשו עוד טיולון בשלב מוקדם, לכן אפשר לקחת בחשבון, רק לזכור שככל הנראה מכיוון שהטיולון שלהן לא מספק וצריך לרכוש טיולון יחסית לא זול.

הסולה 2 עגלה מעולה כמו גם הג'ואי. האמבטיה של הסולה גדולה יותר וכרגע היא במחיר מוזל שקרוב למחיר הג'ואי, בנוסף אם הולכים על צבע הג'ינס שטיפה יקר יותר מקבלים גגון גדול יותר בטיולון. סה"כ שתיהן נותנות תמורה מצויינת לכסף ועונות על רוב הדרישות.

הקאם גם היא מצויינת, יש לה אמבטיה ענקית שגם מתכווננת שזה אומר שאם התינוק ירצה לשבת לפני גיל חצי שנה לא תצטרכי לעבור לטיולון שאגב בקאם מגיע עם כיסוי חורף וניילון גשם. יש שכיבה מלאה בטיולון ומחיר הוגן לתמורה. משקלה 11.1 יחד עם הטיולון.

הבבה קאר דומה לקאם מבחינת כל מה שציינתי עם 2 חסרונות שהם המשקל 13.8 ק"ג יחד עם הטיולון והמחיר.

עוד הייתי ממליץ לבדוק את פג פרגו בוק פלוס 10.3 ק"ג. והרטן רייסר ג'י טי 12.5 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה על העגלות..

הודיה
    03/08/2014

היי,
    תודה רבה על הסבלנות והתשובה המפורטת.
    הרייג'ן ג'יטי יקרה מדי בשבילנו (רצינו משהו שכולל הכל לא יעבור את ה4000 פחות או יותר).
    לפג משום מה אני לא ככ מתחברת למרות שהיא ידועה כטובה..(מכירה אותה מקרוב..)
    לגבי הabc הדגם של 2014 לא אמור להיות 60 סמ הרווח בין הגלגלים? ומדוע שכיבה ישרה בטיולון חשובה ככ?
    אז אם כך, בעצם אתה ממליץ מבין כל העגלות שבהתלבטות על הקאם?
    בכמה היא נמכרת אצלכם?

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה על העגלות.. - תגובה

קובי סופר
    03/08/2014

שלום הודיה,

הממבה פלוס שהייתה אמורה להגיע לישראל בימים אלו ולא תגיע (ככל הנראה רק במהלך 2015) תהיה ברוחב 60 ותהיה לה שכיבה שטוחה ומחיר גבוהה (באזור 5500 ש"ח).
    הממבה הקיימת היא ברוחב 66.
    מדוע חשובה שכיבה ישרה: לדעתי כמו שאנו ישנים בלילה על מיטה ישרה, וכמו שתינוק ישן בעריסה או במיטה שלו כך צריך להיות בעגלה. אם התינוק נרדם בעגלה שהשכיבה שלה עם הישבן כלפי מעלה במהלך טיול ארוך, אז מומלץ יהיה להעביר אותו למיטה, בדיוק כמו שזווית הסל קל אינה נוחה ליותר מ45 עד 60 דקות ביום. אם מדובר בטיולים קצרים ולא יציאות ארוכות מהבית אז אין בעיה עם הנושא. בנוסף מאבדים את האופציה להשכיב על הבטן, לדעתי תנוחה מאוד חשובה דווקא בגיל שלאחר שלב האמבטיה, ככה התינוק מחזק את הצוואר ומפתח את חגורת הכתפיים כהכנה לתהליך הזחילה. ויתרון אחרון, לחלק הוא חשוב ולחלק פחות, לא ניתן לחתל בעגלה שהזוית שלה לא ישרה.
    ממה שאני נתקל ביום יום, אלו שקנו עגלות ללא זווית ישרה לרוב קונים בשלב מוקדם יותר טיולון, ומי שקונה טיולון לגלאים של לפני גיל שנה גם קונה טיולון יקר יותר.

אני ממליץ על הקאם מאוד מכיוון שהיא גם מיוצרת באירופה ומדובר במוצר איכותי. מחירה אצלנו: 3790 ש"ח כולל גם סל קל ובסיס לרכב. מדובר בדגם המפואר של הדינמיקו, יש גם דגם זול יותר שלדעתי חסר אצל היבואן כרגע.
    כמו כן לא הייתי פוסל את הסולה או הג'ואי אשר גם יותר זולות וגם יותר קלות במשקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלונת

הודיה
    05/08/2014

היי קובי, מה שלומך?
    אחרי שהיינו שוב בחנות החלטנו סופית ללכת על הדגם של הממבה.
    מה שכן, רציתי לשאול אולי אתה יודע-
    האם בחו"ל כבר יצא הדגם של הממבה פלוס? אתה יודע אולי אם ניתן להזמין אותה מאיפשהו, ואם כן מהיכן?

תודה רבה רבה על כל העזרה!!
    הודיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלונת - תגובה

קובי סופר
    06/08/2014

שלום הודיה,

הדגם עדיין לא נמכר בחו"ל גם לא בגרמניה. כמו שציינתי חברת איי בי סי עוד לא שלמים עם הדגם והדגם עובר מקצה שיפורים, לכן לא נראה לי שהדגם יהיה זמין למכירה באירופה לפני נובמבר/דצמבר וזו גם רק הערכה. כמו שציינתי הדגם היה אמור לצאת כבר מזמן וכל פעם נדחה. אני לא הייתי בונה עליו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• oyster vogue
    רינת
    31/07/2014

שלום,
    אשמח לחוו"ד על עגלת oyster (יתרונות, חסרונות), ואם לא מתייחסים למחיר, מה עדיף - אותה או את הjoie chrome.

תודה,
    רינת

לקביעת תור
    סגירה
    oyster vogue

הוספת תגובה

• oyster vogue - תגובה

קובי סופר
    01/08/2014

שלום רינת,

לאוייסטר יש מספר חסרונות שהגדול שבהם הוא הטיולון שלא מגיע לשכיבה ישרה, יש לו שיפוע, בנוסף הוא צר ובקיפול שלה לא לכל רכב היא נכנסת הכוונה כשמקפלים אותה יחד עם הטיולון. קשה מאוד לחבר את האמבטיה בגלל שיש לה מתאמי גובה ואם לא משתמשים בהם אז קשה יהיה לשלוף אותה. בגלל אותם מתאמים היא קצת מתנדנדת, דבר נורמאלי אבל יש כאלו שיותר יציבות.

הג'ואי שעולה כמחצית מציעה שכיבה מלאה, קיפול קטן יותר, משקל קל יותר אבל פחות עיצוב. אם בכל זאת את מוכנה להשקיע אני ממליץ לבדוק את הבוק פלוס אשר מציעה המון יתרונות ביחס לאויסטר ובמחיר טוב יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו פופ אפ
    עדי
    31/07/2014

שלום קובי
    האם הידית אחיזה של עגלת הפופ אפ של פג עשויה מעור/פלסטיק???

לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו פופ אפ

הוספת תגובה

• פג פרגו פופ אפ - תגובה

קובי סופר
    01/08/2014

שלום עדי,

את הפופאפ ניתן לרכוש עם שלדת בוק פלוס שלה ידית ספוג או לשדרג לשלדת בוק פלוס S שלה יש ידית דמוי עור.
    ככה שזה תלוי אם איזו שלדה רוכשים את העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רהיטי תינוקות
    אשרת
    30/07/2014

קובי שלום,

רציתי לשאול על איזו חברה יצרנית של רהיטי תינוקות אתה ממליץ?
    גיסתי קנתה רהיטים של "משכל" וממש לא הייתה מרוצה, השידה התפרקה מהר מאוד.
    אני מחפשת ריהוט איכותי, שידה מסיבית וגדולה, וכמובן מיטה בטיחותית ואיכותית.
    שמעתי על שניר בבה, וטל רהיטי תינוקות.
    אודה להמלצתך.

לקביעת תור
    סגירה
    רהיטי תינוקות

הוספת תגובה

• רהיטי תינוקות - תגובה

קובי סופר
    01/08/2014

שלום אשרת,

אין היום חברת ריהוט מומלצת אבל יש דגשים. מכיוון שלרהיטים יש תו תקן למכון התקנים יש בדיקות מסוימות שמחייבות את יצרני הרהיטים לעמוד באותו סטנדרט.
    מכיוון שכיום יש דרישה למוצרים זולים יצרני הריהוט מייצרים שידות מלמין אשר לא חזקות כמו שידות MDF, לכן המלצתי היא לרכוש שידת MDF שלה אורך חיים ארוך משמעותית משידת מלמין. במיטות אין הבדל בכלל, כולן עשויות עץ בוק מלא, כולן אותו גודל ולכולן אותן פונקציות.
    אצלנו בחנות אנו מוכרים ריהוט של שניר בלבד, לדעתי הם היצרן המתקדם ביותר מכמה סיבות, המיטות מגיעות עם אנטי בייט (מונע מהתינוק לאכול את העץ) השידות מגיעות עם נעילת מגירות (רובן) ובמגירות יש מסילת מתכת ולא אלומיניום, דבר שגם שומר על אורך החיים של השידה מכיוון שלאלומיניום יש בלאי מהיר והמגירות לא ישבו טוב לאחר ששמים בשידה משקל כבד, בנוסף זה גורם למגירות להסגר בשקט וללא רעש, דומה למגירות של מטבחים. לסיכום יש להם שירות מעולה של תיקונים עד הבית למקרה של תקלה. הם נותנים 3 שנות אחריות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז בעקות הפורום פה הלכתי לחנות
    מיטל
    28/07/2014

ממש נהנתי לקרוא פה את התגובות והנחתי שהאנשים בחנות מבינים בתחום ויתנו את העזרה הדרושה... אז זהו שלא!!!
    כל כך התאכזבתי מהשירות. מוכרת בשם שולה ניגשה אלינו לאחר הרבה זמן שביקשנו עזרה בעגלות וכל הזמן הרגיש שהיא עושה טובה שהיא עונה על השאלות ובכלל חסרת סבלנות. נתנה הרגשה של יאאלה תפסיקו לשאול שאלות ותבחרו. לצערי הרב היה פער עצום ממה שציפיתי לחוות בחנות (בעקבות הפורום) לבין מה שהיה בחנות בפועל.
    לא נהנתי בכלל להסתובב בחנות ובהחלט לא קיבלתי את השירות הראוי.
    חבל שמוכרות כמוהה יכולות להרוס מוניטין לחנות כי את החוויה הלא נעימה הזאת אני אעביר הלאה בטוח.

הוספת תגובה

• אז בעקות הפורום פה הלכתי לחנות - תגובה

קובי סופר
    28/07/2014

שלום מיטל,

שולה היא אחת המוכרות הותיקות בענף עם נסיון עצום כאמא וסבתא. היא יותר ותיקה ממני ואני מקבל עליה רק ביקורות טובות. קורה שאין חיבור בין מוכרת לקונה ולא צריך לפסול חנות שלמה בשל כך, בטח שלא להעביר הלאה ולפגוע בפרנסה שלנו, אנו עובדים מאוד קשה על שמנו ואם תשימי לב גם בשעה זו: 22:30 אני יושב ועונה בשמחה לכל השאלות, אני לא מכיר אדם אחד בעולם שעושה כך. היום באופן חריג החנות הייתה עמוסה, אני מניח שעקב המצב הרבה אנשים דחו את הרכישות וניצלו את הרגיעה ויצאו, שמתי לב שאכן המון הזמנות שעשינו היום היו דחופות וקרובות לתל"מ. בדרך כלל אנו ניגשים מיד אבל נוצרים מצבים כמו היום או כמו בחלק מימי שישי שקשה לגשת, ואחרי שענינו לעשרות אנשים ביום גם אנחנו חשים קצת עייפות. אם בכל זאת תרצי לגשת שוב, תוכלי לפנות אליי ישירות אני מבטיח לנסות לתקן את הרושם. תוכלי ליצור איתי קשר דרך הפייסבוק שלנו בהודעה פרטית, שם אני עונה ואשמח להעביר לך שם את המספר הנייד שלי.
    אם בכל זאת תחליטי שלא, גם זה מקובל ואני מאחל לך הצלחה ולידה קלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המטרה האחרונה הייתה

מיטל
    29/07/2014

לפגוע בשם או בפרנסה... זה היה מתוך כוונה לידע אותך במיוחד בגלל עבודת הקודש שאתה עושה פה. סך הכל אתה גרמת לי לנסוע חצי שעה לחנות שלכם כשבאזורי יש שפע של חנויות למוצרי תינוקות. הביקור הלא נעים שלי בחנות לא היה אתמול אלא לפני מספר שבועות ובהתחלה יצאתי מנקודת הנחה שאולי היא כבר עייפה מכל היום הזה אך יצא לי לאחר מכן להתקשר אליכם לחנות לשאול שאלה והיא ענתה לי והיחס הלא נעים חזר על עצמו למרות כל נסיונה בתחום..
    בכל מקרה תודה לך על המידע, וחבל שככה הדברים התנהלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין ג'וי כרום לאינגליזינה
    אילת
    28/07/2014

הי,

אנחנו מתלבטים בין 2 עגלות:
    ג'וי כרום לאינגליזינה טרילוג'י.
    למי יש המצלות ו/הערות?
    אשמח לקבל תשובות

הוספת תגובה

• התלבטות בין ג'וי כרום לאינגליזינה - תגובה

קובי סופר
    28/07/2014

שלום אילת,

לכרום יש יתרון במחיר, היא נוחה יותר להליכה, יש לה תמיכת גב טובה יותר בטיולון וסל חפצים גדול בהרבה עם גישה נוחה יותר. ניתן לחבר אליה סל קל סייבקס אשר נחשב לעדיף בהשוואה לאינגלזינה. לאינגליזה יש יתרון באיכות הבד והקיפול קטן יותר.
    אני תמיד ממליץ על עגלות עם קיפול ספר כמו הג'ואי שבהם היתרונות רבים יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה קיפול ספר עדיף על מטריה?

מירב
    31/07/2014

אתמול ראיתי את האינגלזינה טריולגי וממש אהבתי אותה אלא ש... המחיר 4000 מוגזם.
    נראה לי שהבדים שלה טובים יותר מהג'ואי, האמבטיה הרבה יותר גדולה מהג'ואי ושהיא קלה יותר.
    אני צודקת?
    לגבי הקיפול- האינגלזינה מתקפלת מטריה בקלות. מדוע אתה ממליץ יותר על קיפול ספר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה קיפול ספר עדיף על מטריה? - תגובה

קובי סופר
    01/08/2014

שלום מירב,

לקיפול מטריה יש את היתרון האחד שציינת וזהו גודל הקיפול.
    לקיפול ספר יש כמה יתרונות:

1. נוחות ההליכה תהיה טובה יותר, מכיוון שהשלדה מורכבת עם פחות ניטים וחיבורים כמו שלדת מטריה, השלדה יציבה יותר ולא נוטה לצדדים, קחי כל עגלת מטריה של כל חברה ותנסי להזיזה לצדדים ומיד תחושי חופש, החופש לא פוגם בחוזק המוצר אך הוא בהחלט משפיע על נוחות ההליכה, בעיקר כשיש משקל כבד בתוך העגלה ויהיה.
    בנוסף הנעה ביד אחת תהיה קלה יותר, בעוד שבקיפול מטריה לרוב צריך 2 ידיים

2. סל החפצים קטן מכיוון שיש X ברזל מעליו, בנוסף הוא אינו נגיש בכלל.

3. תמיכת הגב במושב הטיולון לא מלאה, אם תסתכלי בכל עגלה עם קיפול מטריה בגב הטיולון תראי שבחלק מהגב יש פלסטיק הכולל תמיכה במרכז ועוד פלסטיקים קטנים בצדדים ובשאר הגב אין תמיכה. בעגלות של קיפול ספר יש 100% תמיכה בגב (למעט דגם אחד של פג פרגו). זה אומר שאם התינוק לא שוכב במרכז העגלה יהיו חלקים שבהם יהיו שקעים במושב.

אז בפעם הבאה שאת רואה אינגלזינה, שימי בתוכה 6 עד 10 ק"ג עשי אותו דבר עם בוגבו קמיליון ותביני לבד עד כמה משמעותי נוחות ההליכה של קיפול ספר לעומת מטריה.
    אם אין לך רכב מאוד קטן וצורך ממשי בקיפול המטריה, אני תמיד אמליץ על קיפול ספר כי לקיפול זה יש יותר יתרונות, ולא חובה ללכת רק על הג'ואי, יש גם את מאמאס אנד פאפאס, נבינגטון, פג פרגו, קאם דינמיקו ועוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מירב
    01/08/2014

תודה רבה על המידע.
    הידע שלך מרשים מאוד ועוזר מאוד. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם המגן ראש שלו מספיק?
    קובי סופר
    28/07/2014

שלום...רכשנו את הסייבקס אטון 1 כי הוא מתאים לעגלה שקנינו...רציתי לשאול האם המגן ראש שלו מספיק? כי הבנתי שהוא קטן יחסית לסייבקס 2 ,3
    והאם יש אביזרים נוספים שאפשר להוסיף לו על מנת שלתינוק יהיה נוח יותר?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    האם המגן ראש שלו מספיק?

הוספת תגובה

• סלקל סייבקס אטון 1 - תגובה

קובי סופר
    28/07/2014

שלום מיה,

לרוב המגן ראש מספיק, ב- 2 או ב-3 המגן ראש אכן גדול יותר, זהו מוצר שניתן לרכוש בנפרד, לא מקורי אך אוניברסלי ומתאים לסייבקס יש מגוון די גדול מפשוטים ועד לכאלו שיותר מפנקים אפילו מהדגמים היקרים של סייבקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל סייבקס אטון 1

מיה
    30/07/2014

תודה על המענה...אתה ממליץ כבר לקנות מראש מגן ראש איכותי יותר או לחכות כמה חודשים שהתינוק גדל? או שאין לזה משמעות...כי חשוב לי שזה יהיה הכי נוח והכי בטיחותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

קובי סופר
    01/08/2014

שלום מיה,

אני ממליץ להמתין עם המגן ראש. דווקא צריך אותו לימים הראשונים ולא לאחר כך מכיוון שחלק מהתינוק קטנים ואז הם צריכים משהו שיעטוף אותם, לכן אתם תראו כבר בפעם הראשונה שתניחו את התינוק בסל קל אם יש צורך במגן, לכן אם צריך תוכלו לרכוש מכל חנות באותו היום. אבל לרוב לא צריך וחבל לרכוש מראש. בחודשים המאוחרים יותר זה דווקה להפך, צריך להוציא את המגן המקורי כדי שיהיה לתינוק מקום לזוז.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

קובי סופר
    01/08/2014

שלום מיה,

אני ממליץ להמתין עם המגן ראש. דווקא צריך אותו לימים הראשונים ולא לאחר כך מכיוון שחלק מהתינוק קטנים ואז הם צריכים משהו שיעטוף אותם, לכן אתם תראו כבר בפעם הראשונה שתניחו את התינוק בסל קל אם יש צורך במגן, לכן אם צריך תוכלו לרכוש מכל חנות באותו היום. אבל לרוב לא צריך וחבל לרכוש מראש. בחודשים המאוחרים יותר זה דווקא להפך, צריך להוציא את המגן המקורי כדי שיהיה לתינוק מקום לזוז.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה וסלקל - בייבי ג'וגר סיטי מינ
    הודיה
    27/07/2014

קובי שלום,

רציתי לדעת אם ניתן להרכיב לעגלה בייבי ג'וגר סיטי מיני אמבטיה וסלקל של חברות אחרות על מנת להוזיל עלויות במידה וכן, איזה סוגים?

הוספת תגובה

• אמבטיה וסלקל - בייבי ג'וגר סיטי מינ - תגובה

קובי סופר
    28/07/2014

שלום הודיה,

האמבטיה היחידה שמתלבשת היא של בייבי ג'וגר. סל קלים לבייבי ג'וגר אין ויש מגוון רחב של סל קלים אשר מתחברים אליה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• aya-baby
    רינת
    26/07/2014

שלום,
    אשמח לחוות דעת על העגלות של aya-baby (הדגם החדש טורנדו/ולנסיה/מקס ספיריט) + מי מהן מומלצת יותר (אם בכלל).
    תודה רבה,
    רינת

לקביעת תור
    סגירה
    aya-baby

הוספת תגובה

• aya-baby - תגובה

קובי סופר
    27/07/2014

שלום רינת,

הולנסיה זהו הדגם המתקדם והמוצלח ביותר שלהם ואם איה בייבי זה הדגם המומלץ.
    כל הדגמים סובלים מחסרון אחד עיקרי והוא גודל הקיפול, לא לכל רכב העגלה נכנסת ומומלץ לבדוק זאת טרם הרכישה.
    אני באופן אישי חושב שעגלת ג'ואי כרום או מאמאס אנד פאפאס סולה 2 טובות ופרקטיות יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין 2 עגלות
    ליטל
    25/07/2014

מתלבטים בין הפג פרגו בוק לבין הג׳ואי כרום מה עדיף מאחר והפג יקרה יותר ב2000 ש״ח תודה!!

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 2 עגלות

הוספת תגובה

• התלבטות בין 2 עגלות - תגובה

קובי סופר
    27/07/2014

שלום ליטל,

הפג לא יקרה ב 2000 ש"ח מכיוון שלגו'אי יש להוסיף סל קל כך שההפרש הוא באזור 1400 ש"ח. הפג עשויה מחומרים איכותיים יותר, היא מציעה אמבטיה גדולה יותר שגם מתכווננת למצבים ועוד כמה שכלולים. הטיולון ארוך ורחב יותר, הפג מיוצרת באיטליה מה שמבטיח בקרת איכות טובה יותר למוצר. סה"כ הפג טובה מהג'ואי בכל פרמטר והיתרון של הג'ואי הוא במחיר. אם כלכלית יש אפשרות אז ברור שהפג עדיפה. הג'ואי סה"כ עונה על כל הדרישות במחיר מצחיק, ככה שגם כאן זו לא תהיה רכישה גרועה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סולה2 או איזי בייבי מון לייט
    מירב
    24/07/2014

שלום
    על איזו עגלה תמליץ יותר: סולה2 או מון לייט?
    ומדוע המון לייט כה זולה?
    תודה

הוספת תגובה

• סולה2 או איזי בייבי מון לייט - תגובה

קובי סופר
    25/07/2014

שלום מירב,

לדעתי הסולה 2 עדיפה בהרבה. גם כרגע היא במבצעי סוף שנה ככה שמבחינת מחיר הפער לא גדול אבל לא בצורה משמעותית.
    למון לייט אין שכיבה מלאה, צריך לפרק את מושב הטיולון לפני הקיפול, תמיכת הגב פחות טובה מאשר בסולה. הסולה מיוצרת מחומרים איכותיים יותר כמו הבדים לדוגמא מה שאומר שהיא תהיה יותר אמינה וחזקה לאורך שנים. לדעתי לא צריכה להיות התלבטות בכלל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להמלצה על עגלה טובה בבבקשה
    לירון
    24/07/2014

אנחנו בדקנו המון עגלו ואנחנו ממש ממש מבולבלים
    בדקנו מוצי, אויסטר , סולה , אורבו , ולאחת מהם חסרונות ויתרונות?

הוספת תגובה

• אשמח להמלצה על עגלה טובה בבבקשה - תגובה

קובי סופר
    24/07/2014

שלום לירון,

לצערי אין עגלה מושלמת, בכל עגלת תמצאי יתרון שיש באחת וחסר בשנייה.
    כדי שיהיה לך יותר קל להחליט עשי לך סדר עדיפויות. מה היתרונות החשובים לך יותר ועל מה היית מוותרת. האם משקל קל? האם מחיר? האם עיצוב? האם נוחות הליכה?
    ברגע שתסנני יהיה לך גם יותר קל להחליט וגם תוכלי לשאול אותי שוב ואכוון אותך לעגלה הרצויה, כרגע אני לא רוצה לבלבל אותך יותר ממה שאת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העגלה המושלמת - אינגליזינה טרלוג'י

שיר
    27/07/2014

עגלה ממש יפה, נוחה לקיפול ונכנסת גם במכוניות קטנות, יש לה טיולון דו צדדי (היה לי מאוד חשוב!!) אמבטיה מרווחת והיא לא עגלה כבדה. ממש נוחה ועונה על כל מה שצריך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין כמה עגלות - אשמח לעזרה
    עדי
    23/07/2014

אני מתלבטת בין 4 עגלות
    1. פג פרגו בוק בלוס
    2.מאמס אנד פאפס סולה 2 2014
    3. קאם דינמיקו
    4. עגלת אוייסטר

מרוב עגלות לא רואים את היער.....
    אשמח לדעתך המנוסה
    תודה
    עדי

הוספת תגובה

• התלבטות בין כמה עגלות - אשמח לעזרה - תגובה

קובי סופר
    23/07/2014

שלום עדי,

1. פג פרגו בוק בלוס
    לדעתי המומלצת מבין ה- 4. יש לה את מנגנון הקיפול הקל מכולן, מיוצרת באיטליה, עשויה מחומרים איכותיים, הסל קל שלהם קיבל דירוג בטיחותי הכי גבוהה שיש והוא כלול בחבילה, יש סל ענק, היא נוחה להליכה וכרגע במבצעי סוף שנה ככה שגם מבחינת מחיר היא לא יותר יקרה מכולן.

2.מאמס אנד פאפס סולה 2 2014
    עגלה נחמדה מאוד במחיר סביר, יש לזכור שצריך להוסיף סל קל ומתאם לסל קל לחוד ואז מחירה כבר לא סביר. מאוד דומה לפג מבחינת פונקציונליות אך עדיין הפג עדיפה מבחינת סל השכיבה, הטיולון והסל קל.
    3. קאם דינמיקו
    כמו פג מיוצרת באיטליה, מחירה סביר, מקבלים את כל החבילה עם סל קל (פחות טוב משל פג או סייבקס שמתלבש על מאמאס אנד פאפאס).
    האמבטיה והטיולון יותר איכותיים משל הסולה.

4. עגלת אוייסטר
    לדעתי האופצייה הפחות טובה מכולן. האמבטיה מאוד קשה לחיבור ויש לחבר קודם מתאם ואז את האמבטיה. ניתן גם לחבר ללא המתאם ואז יהיה מאוד קשה לשלוף את האמבטיה, המתאם גם גורם לה להתנדנד. הטיולון לא נשכב למצב שטוח והוא בשיפוע. יקרה יחסית וזה לפני הוספת סל קל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

עדי
    23/07/2014

עזרת לי מאוד !!!

ציינת שהבוק פלוס במחיר מצבע סוף שנה אשמח לדעת מהו המחיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה - תגובה

קובי סופר
    23/07/2014

תלוי בדגם / גרסא אבל המחירים מתחילים מ- 4000 ש"ח לכל החבילה: אמבטיה, טיולון, סל קל ותיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קאם דינמיקו מחיר

מירב
    28/07/2014

מה המחיר של הקאם דינמיקו רק אמבטיה וטיולון, בלי הסקל והתוספות השונות?
    יש לי כבר סלקל מאחותי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קאם דינמיקו מחיר - תגובה

קובי סופר
    28/07/2014

שלום מירב,

אצלנו היא נמכרת ב- 3290 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין 2 עגלות
    הילה
    22/07/2014

ראינו כמה עגלות ובינתיים צמצמנו את הרשימה ל 2 עגלות:

1. עגלה פג פרגו בוק פלוס 2014 ספורטיבו:
    הסלקל מגיע עם מגן ראש? לטיולון יש גב קשיח? האם הטיולון מתקפל יחד עם העגלה או שכל חלק בנפרד? יש פתח אוורור?

2. מאמס אנד פאפס סולה 2 2014.
    איזה סלקל מגיע עם הסולה? הידית מתכווננת? הטיולון מתקפל עם השלד?

ושאלה כללית לשתיהן: מה המשקל של שתיהן.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין 2 עגלות

הוספת תגובה

• התלבטות בין 2 עגלות - תגובה

קובי סופר
    22/07/2014

שלום הילה,

1. עגלה פג פרגו בוק פלוס 2014 ספורטיבו:
    הסלקל מגיע עם מגן ראש? לטיולון יש גב קשיח? האם הטיולון מתקפל יחד עם העגלה או שכל חלק בנפרד? יש פתח אוורור?

הסל קל מגיע עם מגן ראש, לטיולון יש גב קשיח חלקי, יש חלקים בהם אין תמיכה, אם הולכים על דגם הפופאפ היקר יותר יש תמיכה מלאה. הטיולון דו כיווני ומתקפל יחד עם העגלה לא משנה באיזה כיוון הוא מורכב. יש פתחי איוורור באמבטיה ובגגון הטיולון.

2. מאמס אנד פאפס סולה 2 2014.
    איזה סלקל מגיע עם הסולה? הידית מתכווננת? הטיולון מתקפל עם השלד?

לא מגיע סל קל. צריך לרכוש מתאמים בעלות של 150 ש"ח בממוצע. הסל קלים המתאמים הם: בי סייף, מקסי קוזי, ג'ואי וסייבקס. המומלץ ביותר הוא סייבקס אטון 3 אשר עולה 1000 ש"ח. הוא היחיד שקיבל דירוג בטיחותי די זהה לפג של 5 כוכבי בטיחות. הידית מתכווננת. הטיולון מתקפל עם השלד רק כשהוא פונה לכיוון הנסיעה. כשהוא לכיוונכם יש לפרקו טרם הקיפול.

ושאלה כללית לשתיהן: מה המשקל של שתיהן.

הפג: 10.3 ק"ג יחד עם טיולון ו- 6.5 רק שלדה. הסולה 10 עם הטיולון ושלדה 6.5 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות אם אפשר עוד שאלה

הילה
    22/07/2014

הגב של הטיולון בפג שהוא חלקי זה קריטי לנוחות התינוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות אם אפשר עוד שאלה - תגובה

קובי סופר
    22/07/2014

לא קריטי, לרוב גם מוספים מזרן ואז הבעיה נפתרת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה