מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת מוצי איי גונעם29/06/2014
שלום רב,
מה אתה חושב על דגם איי גו של מוצי?
איכות, נוחות וכיו״ב?
בהשוואה לבוק פלוס של פג פרגו.
המחיר יוצא זהה בהתחשב שמוסיפים למוצי בלקל סייבקס אטון...
תודה על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת מוצי איי גו - תגובה
קובי סופר30/06/2014שלום שלומי,
האייגו היא בעיקר עגלה מעוצבת וסובלת מחוסר פרקטיות עקב כך.
רוחב הגלגלים שלה הוא 66 ס״מ מה שמקשה במעברים צרים, כניסה למעליות מסוימות והכנסה לרכב. בנוסף היא מאוד קשיחה וכמעט לא מספקת בולמי זעזועים. ולסיום היא יחסית כבדה, לדעתי עם החסרון עוד אפשר לחיות.
סל קל הסייבקס הוא סל קל מעולה אבל הסל קל שקיבל ציון בטיחותי מקביל לפג פרגו הוא האטון 3 שדי יקר.
לדעתי הפג פחות יפה אבל הרבה יותר איכותית ופרקטית. היא מיוצרת באיטליה בעוד שהמוצי בסין. הקיפול פרקטי יותר, היא קלה בכ- 3 ק״ג. ומגיעה עם הסל קל הבטיחותי ביותר שיש כיום.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלההודיה29/06/2014
קובי שלום,
כמו רבות כאן בפורום גם אני מבולבלת בבחירת עגלה, אשמח להמלצתך.
קריטריוני חשובים לי: עגלה יחסית קלה, מתקפלת בקלות (אני גרה קומה שנייה בלי מעלית), ידית מתכוננת בהתאם לגובה כי אני יחסית גבוה ומחיר סביר בערך עד 2500.
תודה
הודיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לעגלה - תגובה
קובי סופר29/06/2014שלום הודיה,
אני ממליץ לך לבחון את הג'ואי כרום או גרקו איבו, שתיהן עגלות מצויינות שנכנסות לתקציב. לדעתי הג'ואי קצת יותר טובה ולגרקו אין ידית מתכווננת.
יש עגלות קלות יותר מבחינת המשקל, אך עגלות אלו פחות איכותיות ומציעות טיולונים פשוטים יותר ולא דו כיוונים, לדוגמא: בייבי ג'וגר סיטי מיני, ברווי קריסטל ובקרוב ואלקו זי, שתציע טיולון טוב יותר מהשלושה אך עדיין חד כיווני.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת אחים
יפית10/11/2014שלום רב,
אשמח לשמוע המלצתך לעגלת אחים בהפרש של שנה ושלושה.
מחפשת עגלה שיכולה להתאים גם לילד אחד ,פרקטית, נוחה, זולה.
שמעתי על הסיטי סלקט-נראית כבדה וגדולה מדי.
שמעתי על פיל אנד טד-אבל לא ניסיתי ויש מספר דגמים שזה די מבלבל.
שמעתי על זי של ואלקו-ממש לא מכירה,הבנתי שיש לה כיסא נוסף להרכבה.האם ניתן להשיג ובאיזה מחיר?
ראיתי את קוקו של ביבה-אבל זה מתאים רק לשניים.
יש את העגלות של ד"ר בייבי ובייבי ג'וגר עלית הדגמים הישנים עם הכסא הנוסף-אבל לא מצאתי בשום מקום היום.
מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת אחים - תגובה
קובי סופר11/11/2014שלום יפית,
העגלות עם הכסא הנוסף: בייבי ג'וגר או ולקו זי: הכסא לא קיים בארץ, אני בספק אם בעולם הוא קיים. אין לי מושג למה, אני מניח שזה קשור לתקנים.
הסלקט אכן כבדה. בוגבו דונקי עונה לדרישה אך גם היא כבדה ויקרה מאוד.
פיל אנד טדס מעולות והן ההמלצה שלי, לצערי לא ניתן לראותן בהרבה חנויות, אבל הן בנויות בצורה הכי חכמה לטיול עם 2 ילדים או עם אחד.
הדוקטור בייבי מאוד דומה לסלקט, כרגע נמכרת במחיר מצחיק אבל היא כבדה.
קוקו תאומים היא עגלה מעולה, היא הקלה מכולן, יש חסרון שזו רק עגלת תאומים אבל אם את יכולה למצוא סידור לעגלת יחיד נוספת, מדובר במוצר ששווה לקחת בחשבון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קובי,שאלה קטנה נוספת:
יפית11/11/2014על איזה דגם אתה ממליץ בפיל אנד טד?
הבנתי שיש:ויב,ספורט ופרומנד,
מה בעצם ההבדלים המהותיים בינהם?
היום נודע לי שיש גם לאיזי בייבי דגם דומה לפיל אנד טד-איזי בייבי ריגל.
האם אתה מכיר?ממליץ?
האם ניתן להשיג אצלכם?
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה קובי,שאלה קטנה נוספת: - תגובה
קובי סופר12/11/2014שלום יפית,
על איזי בייבי אני בכלל לא ממליץ, מדובר בחיקוי לא מוצלח.
לדעתי הפיל אנד טדס ספורט או אקספלורר (הדגם המחודש) הן המומלצות, אני לא יודע אם יש אקספלורר במלאי היבואן כעת. הוייב יקרה יותר, היא יותר מעוצבת, יותר מרופדת ויכולה להתקפל עם המושב הנוסף, בספורט והאקספלורר יש צורך בפירוקו. מצד שני היא כבדה בהרבה ולכן אני פחות ממליץ עליה. הפרומנדה גם פחות מומלצת לדעתי מכיוון שהטיולון והאמבטיה הם אותו חלק ובתור טיולון אין לה שכיבה שטוחה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות ברייטקסטל26/06/2014
קובי,
מה דעתך על כסא בטיחות לתינוק של ברייטקס?
בטיחותי? יתרונות, חסרונות.....
תודה על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כסא בטיחות ברייטקס - תגובה
קובי סופר27/06/2014שלום טל,
ברייטקס נחשבת לחברה מעולה בתחום מושבי הבטיחות, ההמלצה היא בעיקר על הדגמים האמריקאים. החסרון הוא מחירם היקר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוק פלוס- אמבטיה מתנדנדתרעות25/06/2014
שלום. הזמנו מחנות עגלה של בוק פלוס ולקחתי אותה, כשהרכבתי בבית את האמבטיה על העגלה זה נראה מתנדנד כאילו האמבטיה לא יציבה. כשמרימים את האמבטיה היא מחוברת היטב לשילדה אבל נראית מתנדנדת. האם זה תקין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוק פלוס- אמבטיה מתנדנדת - תגובה
קובי סופר26/06/2014שלום חגי,
אכן זה מצב תקין, בכל עגלה יש חופש לאמבטיה, לא רק בפג.
הדבר נועד למניעת זעזועים, אם האמבטיה הייתה נעולה 100% ולא זזה, בכל ירידה ממדרכה כל עוצמת המכה הייתה עוברת לתינוק, ברגע שיש חופש אז העוצמה נעשית נמוכה בצורה משמעותית ומועברת מסביב לאמבטיה ולא למרכזה שם נמצא התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו עגלה מומלצת יותררינת25/06/2014
אינגליזינה טרילוג'י? אביו? או פג פרגו בוק פלוס?
ואיזה סלקל מתאים לעגלות אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין על העגלות של אינגליזינה
שיר26/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה
רינת26/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איזו עגלה מומלצת יותר - תגובה
קובי סופר26/06/2014שלום רינת,
לדעתי הבוק פלוס מספקת הרבה יותר יתרונות מהאניגלזינות.
היתרון היחיד של האינגלזינה על הפג הוא בגודל הקיפול, אם אין לכם בעית גודל אז היתרונות של הפג הם: נוחות הליכה טובה יותר בהרבה, סל חפצים ענק ונגיש יותר, פטנט קיפול נח יותר וסל קל בטיחותי בהרבה בהשוואה לסל קל של אינגלזינה. לעגלות פג מתחבר הסל קל של פג שזכה לציון הבטיחות הגבוה ביותר שאי פעם סל קל קיבל, ניתן לרכוש מתאם ולחבר סל קלים כמו סייבקס, ג'ואי ועוד. לאינגלזינה מתחבר הסל קל של אינגלזינה, לאביו יש מתאמים למקסי קוזי.
בצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מעוניינת שהסלקל
רינת26/06/2014יתחבר בהכרח לעגלה ככה שגם עם האינגליזינה אוכל לרכוש סלקל אחר. אני מפחדץ מהפג כי היא מרגישה לי הרבה יותר כבדה! וגם יש לי קצת בעיית מקום באוטו הבגאז' לא גדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא מעוניינת שהסלקל - תגובה
קובי סופר26/06/2014הפג לא יותר כבדה מהאינגלזינה, רק האביו קלה יותר אך זה בא על חשבון כך שמדובר בעגלה מאוד צרה. לגבי באגז' כמו שהזכרתי אם יש בעיה אז צריך להתפשר על עגלה בעלת קיפול מטריה כמו האנגלזינה ויש גם את צ'יקו, בבה קונפורט וגם לפג יש דגמים כאלו, אך לכל העגלות האלו יהיו את אותם חסרונות שהזכרתי באנגליזינה.
מומלץ לבדוק בחנות האם הפג נכנסת לרכב ואז יהיה לך יותר קל להחליט.
אם לא חשוב חיבור הסל קל לעגלה, אני ממליץ על סל קל צ'יקו קייפיט 30, סל קל זול שזכה לציוני בטיחות גבוהים, הוא נח מאוד ודורג במקום הראשון ע"פ הקונסיומר ריפורט, גוף הצרכנות הנחשב בארה"ב.
כמובן שאם רוכשים פג, הייתי ממליץ לרכוש כבר עם הסל קל של פג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה עזרת מאוד!
רינת26/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלותנעם24/06/2014
שלום קובי,
תחילה, תודה רבה על התגובה שלך שלוש-ארבע שאלות אחורה... תענוג לקרוא תגובותייך וניתן להתרשם מהמקצועיות והבקיאות בחומר.
הזכרנו בשאלה האחרונה לטובה את פג פרגו בוק פלוס וכן הועלו היתרונות והחסרונות של מוצי. ראיתי באינטרנט גם את העגלה הגרמנית שהזכרת והיא אכן נראית קטלנית.
האם תוכל למנות יתרונות/חסרונות של בוגאבו, לא מכירה הדגמים, אולי תוכל להסביר על המוכר בינהם.
ועוד שאלת ידע כללי, האם במקרה אתה יודע האם מותר לקרוב משפחה להביא עגלה מחו״ל? אפשרי או רק עם ילד?
תודה מראש וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לבוגבו
נעם24/06/2014אעדיף לשמוע על בוגאבו בי... מתחברת לה אמבטיה ומה לגבי סלקל מומלץ? סייבקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלות - תגובה
קובי סופר26/06/2014שלום נעם,
לבוגבו יש 3 דגמים +דגם תאומים. הבוגבו קמיליון ובאפלו לדעתי פחות מומלצות בגלל זווית השכיבה של הטיולון, זו דעתי האישית והיא אינה מתבססת על נתונים רפואיים.
הבי כבר נותנת טיולון עם שכיבה מלאה, אחד הטיולונים היותר טובים שיש, לצערנו בוגבו לא פיתחו לה אמבטיה אלא רק אמבטיה רכה, אין כל בעיה להתחיל איתה מגיל 0 סל קל הסייבקס הוא אחד הסל קלים היותר בטיחותיים שיש.
רכישת עגלה מחו"ל אינה אמורה להוות בעיה גם אם היא באה מקרוב, אין מכס עליה אך יתכן ותאלצו לשלם מע"מ עליה. מה שכן, הבעיה העיקרית תהיה בנושא האחריות, היבואנים פחות אוהבים לקבל עגלות לתיקון שלא נרכשו דרכם, חלקם גם לא מתקנים בכלל! מומלץ טרם הרכישה בחו"ל לברר מול היבואן בארץ את נושא השירות. חלקם יעשו זאת בתשלום ולכן צריך לבדוק את כדאיות המחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סייבקס אטוןמיכל24/06/2014
שלום,
שאלה לגבי סלקל סייבקס אטון:
ישנם שני דגמים, האחד 2013 והשני 2014,
לפי מה שראיתי בחנויות, הדגם של 2013 (אטון1) יותר מרופד, אך הגגון שלו קצר יותר ודגם 2014 (basic)
עם בד פחות נעים אך גגון יותר מכסה (מחובר לידית האחיזה).
ידוע לכם מה עדיף מבין שני הדגמים? מה ההבדל/ השיפור בדגם basic?
כי משכו אותי יותר הבדים של הדגם הישן ויכול להיות שמפספסת משהו.
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סייבקס אטון - תגובה
קובי סופר24/06/2014שלום מיכל,
האטון נחשב דגם טוב יותר מהבייסיק, בהחלט הבדים טובים יותר. לצערנו בסייבקס החליטו להוריד את הדגם ובמקומו נכנס האטון 3 אשר יקר משמעותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס אטון
מיכל24/06/2014היי קובי,
תודה על ההתייחסות.
עדיין לא מובן לי, במקומו נכנס האטון 2, לא?
וידוע לך מה ההבדל בין הבייסיק לאטון 1 חוץ מהבדים?
קראתי באיזה פורום שהגגון של האטון 1 עושה בעיות לאחר זמן מה ולכן שופר בבייסיק.
אני מבולבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סייבקס אטון - תגובה
האטון 2 נוסף לליין של סייבקס במקום האטון הרגיל והבייסיק כביכול נכנס כדי לתת מענה זול. האטון 2 כבר לא משווק והחליף אותו האטון 3.
אכן הייתה בעיה עם הגגון, הבעיה נפתרה באטון 3. בבייסיק אין בעיה מכיוון שהגגון מחובר לידית.
עכשיו כדי להוסיף לכאב ראש יש גם אטון Q, למעשה זה אטון 3 רק יותר מעוצב.
אז לעשות סדר: בליין של סייבקס כיום יש 3 דגמים: אטון בייסיק, אטון 3 ואטון Q אשר מאוד מאוד יקרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס אטון
מיכל24/06/2014אטון 2 הוא לא מענה זול בכלל :) אבל הכל יחסי.
אז לסיכום, שאלה אחרונה - אם מציעים לי את אטון1 ואת ה basic באחת החנויות (באותו מחיר) - מה מומלץ לקחת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סייבקס אטון - תגובה
אני יודע שה- 2 לא זול, הכוונה הייתה שהבייסיק הוא המענה הזול ;)
לשאלתך: הייתי הולך על האטון 1 רק לוודא שאת מקבלת אחריות מהיבואן ביבה, אטון 1 יובא ע"י 2 יבואנים ולכן יש לשים לב שאת האחריות תקבלו מביבה אשר נקראים גם נובל אינפיניטי, היבואן הקודם EGST אינו מייבא את סייבקס ואני בספק אם יש לו חלקי חילוף.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס אטון
מיכל24/06/2014תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה מומלצתנעם23/06/2014
שלום רב,
ברור לי שאלפי שאלות כבר נשאלו בנושא... אך אני קצת-הרבה מבולבלת מעודף מידע.
לו הייתי מבקשת המלצה על עגלה (אמבטיה+טיולון+סלקל) כשהמחיר לא מהווה פרמטר על איזו עגלה היית ממליץ?
פג פרגו בוק פלוס
מוצי + סלקל של גרקו או מקס קוזי
או בכלל משהו אחר?
תודה מראש ועל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה מומלצת - תגובה
קובי סופר24/06/2014שלום נעם,
לגבי העגלות שהזכרת.
הפג פרגו בוק מצוינת, אם אין בעיית תקציב אפשר ללכת על דגם הפופ אפ החדש שהוא דגם מצוין. בנוסף הסל קל של פג הוא סל קל ברמה הגבוהה ביותר
לגבי מוצי, יש להם מספר דגמים, הדגמים החדשים סובלים מגגון שאינו מכסה היטב את הטיולון, בכל אופן כל דגמי מוצי רחבים מאוד בגלגלים האחוריים (כ- 67 ס"מ), הדבר גורם להתניידות קשה במקומות צרים, יש מעליות שהעגלה לא תיכנס וכמובן בחלק מהרכבים יהיה קושי להכניסה. ואם בכל זאת מוצי, עדיף ללכת על סל קל סייבקס אשר זכה לציוני בטיחות טובים יותר מאשר מקסי קוזי.
עוד עגלות ששווה לבדוק: בבה קאר (המינוס הוא בסל קל שלהם שפחות איכותי מהסל קלים שציינתי).
הרטן רייסר ג'י טי. עגלה מתוצרת גרמניה, מתחברים אליה סל קל סייבקס/מקסי קוזי ועוד.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת תינוקיעל23/06/2014
היי
רוצה המלצה לעגלה , לא יותר מידי יקרה .
על הבייבי ג'וגר שמעתי מכמה אנשים שהטיולון לא נוח.
תודה, יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת תינוק - תגובה
קובי סופר24/06/2014שלום יעל,
אני גם בדעה שטיולון הבייבי ג'וגר פחות נח מעגלות אחרות.
הכל שאלה של תקציב, אם את מחפשת עגלה שתספק לך את יתרונות הבייבי ג'וגר בנוחות הקיפול ותספק נוחות לתינוק, הייתי ממליץ לבדוק את הפג מודולר בוק. היא עולה כפול מבייבי ג'וגר אך היא כוללת: סל קל, תיק, מתקן לכוס, מעקה וכיסוי רגליים לטיולון, דברים שלא קיימים בבייבי ג'וגר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התבלבטות בין ג'ואי לסולהרינה22/06/2014
שלום,
אנחנו מתלבטים בין הג'ואי כרום לסולה.
מה תוכל להמליץ? מה היתרונות והחסרונות שלהן?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התבלבטות בין ג'ואי לסולה - תגובה
קובי סופר23/06/2014שלום רינה,
סך הכל שתי העגלות מספקות את אותם יתרונות.
היתרון של הג'ואי הוא במחיר, בבולמי זעזועים, ידית אחיזה נעימה יותר למגע ובאפשרות לקפל אותה יחד עם הטיולון.
הסולה מגיעה מחברה יותר מוכרת ויש שיגידו שיותר מעוצבת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתבלבטות בין ג'ואי לסולה - תגובה
רינה26/06/2014תודה רבה קובי,
אם אתה היית צריך לבחור- באיזו משתיהן היית בוחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התבלבטות בין ג'ואי לסולה - תגובה - תגובה
קובי סופר26/06/2014שלום רינה,
סה"כ שתיהן טובות ומספקות את אותם יתרונות, הג'ואי עושה זאת בפחות כסף, וגם מתקפלת כשהטיולון פונה לכיוונך, לכן הייתי הולך עליה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה עם עגלת ג'וי כרוםמיכאל22/06/2014
שלום קובי, אשמח לעזרתך,
התרשמנו מאוד מעגלת הג'וי כרום שהומלצה לנו במחיר של סביב 2000 ש"ח,
האם להערכתך המחיר הנ"ל צפוי לעלות ב3 חודשים הקרובים?
פשוט אנחנו מעוניינים לבדוק במקביל מספר דגמים נוספים...
אשמח לעזרתך,
יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה עם עגלת ג'וי כרום - תגובה
קובי סופר22/06/2014שלום מיכאל,
להערכתי לא צריכה להיות עליית מחיר בחודשים הקרובים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עזרה..
מיכאל22/06/2014תודה רבה על התגובה המהירה,
בטווח מחירים של עד 3500 ש"ח,
איזה עגלות מומלצות ועונות על הדרישות הבאות:
קיפול ופתיחה נוחים,
עגלה לא כבדה אך יציבה,
טיולון דו צדדי,
עגלה גבוהה,
תודה על עזרתך...
נ.ב, האם פג פרגו בוק פלוס נמצאת בטווח המחירים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך עזרה.. - תגובה
קובי סופר22/06/2014שלום מיכאל,
אפשר לבדוק את נבינגטון קדט, סולה 2, גרקו איבו ואיה בייבי ולנסיה.
כמו כן יש את האיי בי סי דיזיין ממבה, אפפה בייבי ויסטה וברווי אובו, הן גם מומלצות אך לדעתי עקב זה שהטיולון שלהן לא נשכב למצב שטוח יהיה צורך לרכוש טיולון נוסף בעתיד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות מגיל 0שיר22/06/2014
היי קובי,
הציעו לנו כיסא בטיחות מגיל 0 של ג'ואי... נראה ממש כיסא איכותי.. האם הוא מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיסא בטיחות מגיל 0 - תגובה
קובי סופר22/06/2014שלום שיר,
מדובר בכסא טוב אך לדעתי לגיל 0 הייתי יותר ממליץ על צ'יקו נקסט פיט או סייפי פירס אדוונס. הם עולים כמעט כפול מהג'ואי אך הם שוכבים ממש קרוב לזווית שכיבה של סל קל, הם מתחברים עם עוגני איזופיקס והרבה יותר קל להכניס או להוציא את התינוק מהכסא בהשוואה לג'ואי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה+ סלקלשני21/06/2014
קובי שלום.
מאוד התרשמתי מהמקצועיות והתשובות המפורטות.
ההתלבטות שלי היא בין 3 עגלות ואשמח אם תוכל לענות על כמה שאלות.
1. אפפה ויסטה- קראתי וראיתי שהיא מאוד איכותית אך נאמר לי שהטיולון כבד ומסורבל. האם זה נכון?
2. ג'ואי כרום- העובדה שאין ביקורות על הטיולון שלה די מדאיגות אותי. מלבד זאת, אני מבינה שעם סלקל של סייבקס + האיזופיקס היא כבר לא כ"כ זולה.
3. פג פרגו בוק פלוס- יקרה יחסית. אשמח לדעת איזה סלקל מגיע עם העגלה ומהם היתרונות שלו על פני האחרים.
תודה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה+ סלקל - תגובה
קובי סופר22/06/2014שלום שני,
העתקתי את השאלות ואענה עליהן מתחת לכל שאלה.
1. אפפה ויסטה- קראתי וראיתי שהיא מאוד איכותית אך נאמר לי שהטיולון כבד ומסורבל. האם זה נכון?
סך הכל הויסטה ממוצעת במשקלה, אכן מדובר בעגלה איכותית, הסיבה היחידה שאני בדרך כלל לא ממליץ עליה היא זווית השכיבה של הטיולון. הוא לא נשכב למצב שטוח ורגליי התינוק כלפי מעלה בשכיבה, מזכיר זווית של סל קל.
2. ג'ואי כרום- העובדה שאין ביקורות על הטיולון שלה די מדאיגות אותי. מלבד זאת, אני מבינה שעם סלקל של סייבקס + האיזופיקס היא כבר לא כ"כ זולה.
אין הרבה ביקורות מכיוון שהעגלה בישראל רק 4 חודשים ולכן קשה להשיג.
יש כבר כמה שמסתובבות איתה ואם תתקלי באמא כזו אני ממליץ לא להתבייש, לגשת ולקבל חוות דעת ממקור ראשון. כמו כן באנגליה הכרום נמכרת מעל לשנה וחצי ועד היום רוב הביקורות כלפיה מצוינות.
לצערי סל קל סייבקס הוא סל קל נורא יקר ולכן לא משנה איזו עגלה נרכוש אותו, ברגע שנוסיף סייבקס + בסיס הסיפור יהפוך ליקר יותר.
3. פג פרגו בוק פלוס- יקרה יחסית. אשמח לדעת איזה סלקל מגיע עם העגלה ומהם היתרונות שלו על פני האחרים.
הפג יקרה יחסית מכיוון שהיא מיוצרת באיטליה, מחירה כולל גם סל קל ותיק. לדעתי היא שווה כל שקל, הביקורות עליה מצוינות. העגלה מגיעה עם הסל קל של פג אשר זכה לציון הבטיחות הגבוהה ביותר שסל קל אי פעם קיבל, זה היה במבחן הריסוק הגרמני שהוא גם המחמיר מכולם. מה שכן הציון היה עם בסיס איזופיקס אשר ייקר את העגלה בעוד 600 ש"ח.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה + סלקל
שני22/06/2014תודה רבה על התשובה המפורטת!
שאלה נוספת בהקשר של הסייבקס.
הוא עדיף על פני הסלקל של הג'ואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלה + סלקל - תגובה
קובי סופר22/06/2014שלום שני,
לדעתי כן, מכיוון שהוא קיבל את הדירוג הגבוהה ביותר (אחרי הפג פרגו) ולכן הוא בסנדרט בטיחותי גבוהה יותר מהג'ואי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלהסימי21/06/2014
הייי, אבקש המלצה לעגלה טובה מתכווננת וזולה חוץ מהג'וי כרום!!!
ממש לא אהבתי אותה.. הייתי אצלכם בחנות ונראה שמכוונים רק אליה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לעגלה - תגובה
קובי סופר22/06/2014שלום סימי,
המטרה שלנו כחנות היא לא למכור ובזה לסיים את מערכת היחסים עם הלקוח.
אנו רוצים שהלקוח ירכוש מוצר שיהנה ממנו ויחזור לרכוש אצלנו שוב ואף ישלח מכרים.
אנו לא מכוונים לעגלה ספציפית, מה גם שאם היינו עובדים בשיטה של לדחוף, היינו מנסים למכור מוצר יקר יותר מהג'ואי. אנו מנסים להתאים את המוצר בהתאם לדרישות הלקוח. אפילו כאן המלצתי לך על הכרום כי היא עונה לדרישות שלך. זה שלא התחברת אליה זה כבר עניין אחר. אין יותר מדי אופציות שנותנות את הדרישות שלך במחיר הרצוי, די ציינת את כולן באחת השאלות שלך כאן.
היו אלה ה: סולה של מאמאס אנד פאפאס, איה בייבי ולנסיה ואפשר לקחת בחשבון את הנבינגטון קדט וגם את הגרקו איבו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלות..סימי19/06/2014
היי,
קודם כל תודה על העזרה והתמיכה.. אני מתלבטת בין מס' עגלות:
1. איה בייבי דגם ולנסיה.
2. גו בייבי דגם ויולה.
3. מאמס אנד פאפס דגם סולה
4. איזי בייבי...
5. בייבי ג'וגר דגם אינפיניטי- 4 גלגלים שכן מתכווננת.
אני בע"ה אביב אם יחידנית וחשוב לי שתתקפל לרכב קטן ושהנוחות של התינוק תהיה מקסימלית, שתהיה אמבטיה ושהעגלה תתכוונן לשני הכיוונים וחשוב לא פחות שהעגלה+אמבטיה+סלקל לא יעלה על 3000 ש"ח... אם יש לך עגלה נוספת להציע-אשמח.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי עגלות.. - תגובה
קובי סופר20/06/2014שלום סימי,
1. איה בייבי דגם ולנסיה.
עגלה נחמדה, קצת כבדה וקיפול די גדול, מומלץ לבדוק ברכב אם היא נכנסת.
2. גו בייבי דגם ויולה.
כמו הולנסיה רק שרוחב הגלגלים רחב יותר וזה חיסרון במעברים צרים ובהתנהלות היום יומית.
3. מאמס אנד פאפס דגם סולה
הזולה גם היא עגלה טובה, הגגונים של האמבטיה והטיולון אינם מכסים היטב ואין לה בולמי זעזועים טובים.
4. איזי בייבי...
איזה דגם? באופן כללי העגלות של איזי בייבי לא ברמה הכי גבוהה אך הן מאוד זולות ומספקות תמורה הוגנת למחיר.
5. בייבי ג'וגר דגם אינפיניטי- 4 גלגלים שכן מתכווננת.
כתבת שאת מחפשת עגלה נוחה לתינוק אבל בייבי ג׳וגר פחות נוחה לעומת העגלות האחרות שהוזכרו. מצד שני היא הכי נוחה להורה מבחינת מנגנון קיפול ומשקל.
אני בע"ה אביב אם יחידנית וחשוב לי שתתקפל לרכב קטן ושהנוחות של התינוק תהיה מקסימלית, שתהיה אמבטיה ושהעגלה תתכוונן לשני הכיוונים וחשוב לא פחות שהעגלה+אמבטיה+סלקל לא יעלה על 3000 ש"ח... אם יש לך עגלה נוספת להציע-אשמח.
אני ממליץ לבדוק את הג׳ואי כרום. דומה לסולה רק עם יותר יתרונות ומחיר טוב יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
סימי21/06/2014מה עם בייבי ג'וגר דגם ורסה?
כמה עולה אצלכם הג'וי כולל סלקל ובסיס? (אם אפשר לשאול...)
אני מבינה ממך שהיא הכי מוצלחת אבל לא כ"כ יפה ואומרים שהסלקל שלהם לא ממש מומלץ... מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה - תגובה
קובי סופר22/06/2014שלום סימי,
אני פחות מחבב את הורסה בגלל הטיולון שלה. הוא לא נשכב למצב שטוח ורגליי התינוק כלפי מעלה בדומה לזוית של סל קל.
אני תמיד ממליץ על טיולון עם שכיבה שטוחה אלא אם כן אתם תרכשו טיולון נוסף בעתיד, אז כן אפשר לשקול את הורסה ועוד מגוון עגלות בסגנון.
לגבי ג'ואי, הסל קל שלה עבר את מבחני הריסוק האירופאים החדשים אשר מחמירים יותר. אבל אם רוצים לנסוע בלב שקט, ניתן לרכוש סל קל סייבקס אשר גם הוא מתחבר לכרום.
הכרום עולה בסביבות - 2000 ש"ח ללא סל קל, כאשר סל קלים נעים בין 450 ל- 1890 ש"ח. יש מגוון יחסית גדול וזה תלוי אם רוכשים כולל בסיס לרכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)