מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין 3 עגלותליאור13/08/2014
שלום, אנחנו מתלבטים בין פג פרגו בוק s, הפופ אפ בוק s והאינגליזינה טרילוג׳י.
אשמח לשמוע את דעתך לגביהן והמלצות. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין 3 עגלות - תגובה
קובי סופר15/08/2014שלום ליאור,
בוק S זו רק השלדה. אני מניח שהכוונה לבוק ספורטיבו או פופ אפ.
הפופ אפ היא הגרסא הטובה ביותר שיש לבוק בשילוב שלד S, כמובן שזו האופציה היקרה ביותר. זו גם ההמלצה שלי. יש לה תמיכת גב מלאה מה שאין באינגלזינה או בגרסאות הבוק האחרות, הקיפול שלה קטן יותר ב- 30% לעומת הבוק הרגילות, זו העגלה היחידה שמתקפלת עם האמבטיה, בהשוואה לאינגלזינה, לבוק יש סל ענק ונגיש ונוחות ההליכה הרבה יותר טובה מאשר האינגליזנה, שלד האינגלזינה מרגיש קצת חופשי, זה לא מעיד על חוזק אלא על חוסר נוחות שתחוו בהליכה איתה. הסל קל של פג הוא הבטיחותי ביותר שיש, בכמה דרגות מעל לסל קל של אינגלזינה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלותליאור12/08/2014
שלום, אנחנו מתלבטים מאוד לגבי עגלות. אני 1.65, בעלי 1.9
לבעלי יש ילד קודם שנולד קרוב ל4.5 קילו לכן ייתכן וגם התינוקת עכשיו תהיה גדולה.
מאוד התלהבתי מהפג בוק פופ אפ אך אחותי ציינה שהאמבטיה ייתכן ותהיה צרה מידי כאשר משכיבים בה על הבטן. כמו כן, יתרון הקיפול המחובר לאמבטיה אולי קצת בעייתי? זה לא באמת כזה קליל יד אחת תינוק ואז להתכופף מלפנים, להתכופף מאחור ואז לקפל...
בנוסף, באינט׳ ראיתי את האוייסטר והicandy ושתיהן מצאו חן בעייני.
גם את ההרטן מאוד אהבנו אבל מבחינת ריפוד וצבעים - לא כל כך אהבנו גם את של ההרטן וגם של הבוק פופ אפ.
אשמח לשמוע דעתך בנושא העגלות הנל וגם אם יש המלצות נוספות לעגלות גבוהות ורחבות המתקבלות בקלות לתא מטען קטן.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי עגלות - תגובה
קובי סופר12/08/2014שלום שרון,
לגבי הפופ אפ, הרעיון שהעגלה מתקפלת עם האמבטיה הוא נחמד אבל ניתן כמובן לפרקה כמו בשאר העגלות. מאוד נדיר לקפל את העגלה עם תינוק ביד. קודם כל שמים ברכב את התינוק במזגן או חימום ואז מתפנים לקפל את העגלה. הרוחב של האמבטיה סטנדרטי ואמור להתאים עד גיל 6 חודשים ובמקרים של תינוק גדול מאוד עד 4 חודשים, לאחר מכן ניתן לעבור לטיולון ששוכב כמעט עד מצב שטוח.
האיי קנדי לא משווקת בישראל בשלב זה, העגלה נכשלה מכמה סיבות, משקל כבד מאוד, טיולון שלא נשכב למצב שטוח ומחיר יקר שלא מצדיק את התמורה, ניתן לרכוש ברווי אובו שמאוד זהה לה בכמעט חצי מהמחיר. בכל אופן שתיהן סובלות מטיולון שלא נשכב למצב שטוח וישבן התינוק כלפי מעלה, לדעתי זה חסרון די גדול.
אם ציינת שיהיה מדובר בתינוק גדול המינוס באוייסטר שהטיולון מאוד צר וגם לא ארוך במיוחד. בנוסף הטיולון לא נשכב למצב שטוח ולכן תהיו חייבים למשוך עם האמבטיה עד גיל 6 חודשים, דבר שלא בטוח שיקרה במקרה שלך.
לגבי צבעים של פג והרטן הכל עניין של טעם, לדעתי שתיהן מציעות צבעים ניטרליים וקלאסיים. יש המון צבעים שהיום באופנה וכשתפתחי אותם בעוד 5 שנים זה יראה מצחיק.
היבואן של הרטן מציע אפשרות להזמין כל צבע מהליין של החברה בגרמניה ויש לחברה קרוב ל- 50 צבעים אבל זה בתנאי שמזמינים 3 חודשים מראש. היתרון של ההרטן הוא הגודל של הטיולון, הוא גם הכי רחב וגם הכי ארוך שיש ככה שזה מבחינתך יכול להיות יתרון חשוב. בנוסף הוא היחיד שנשכב למצב שטוח, למקרה שתעברו לטיולון לפני גיל 6 חודשים.
עוד עגלה מומלצות היא: קאם דינמיקו
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קובי על התשובה המפורטת!
שרון12/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמאס אנד פאפאסעדי11/08/2014
היי קובי
רציתי לדעת מה ההבדלים בין עגלת סולה וסולה 2
בנוסף אשמח לדעתך האישית אם היית צריך לבחור בין בוגבו קמליון וסולה 2 מה היית בוחר? אני יודעת שהקמיליון יותר איכותית אבל מפריע לי העניין שהיא לא ניתנת לשכיבה מלאה דבר שנראה לי חשוב.
ועוד דבר אחרון, רשמת פה בפורום כי לג׳ואי יש בולמי זעזועים יותר טובים מהסולה2, אני ביקרתי בחנות אצלכם ושם אמרו לי בדיוק הפוך.. אשמח להברה
תודה עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאמאס אנד פאפאס - תגובה
קובי סופר11/08/2014שלום עדי,
הסולה 2 שופרה מבחינה עיצובית בעיקר בחלקה הקדמי שלא היה נראה אסתטי. בנוסף הוגדלו הגגונים, פתח ההצצה בגגון נפתח ונסגר בניגוד לסולה שהייתה פתוחה כל הזמן (בדגמים האחרונים זה כבר היה כמו ה-2). הגלגלים שופרו וכך בולמי הזעזועים.
עדיין הבולמים של הג'ואי טובים יותר מכיוון שיש להם קפיץ שלא קיים בסולה. אני לא יודע לומר מדוע נאמר לך הפוך מכיוון שאפשר לחוש זאת.
בהשוואה לבוגבו: הבוגבו עשויה מחומרים איכותיים יותר, נוחה יותר להליכה בהרבה אך לדעתי את צודקת בקשר לזווית הטיולון, אני גם רואה שהמון חוזרים לרכוש טיולון בשלב יחסית מוקדם, וזה נכון למי רכשו בוגבו, סטוקי, מימה ודומותיהן מבחינת זווית הטיולון.
לכן בשיקול המחיר יש לקחת בחשבון שתהיה רכישת טיולון נוסף (למרות ב- 90% מהמקרים רוכשים טיולון, אך המטרה לעשות זאת מאוחר ככל שניתן).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל וקיפול עגלהשרה10/08/2014
היי קובי,
אני מתלבטת בין הג'ואי כרום לסולה 2
השאלה שלי היא באיזה מהן הקיפול נח יותר והאחיזה אחרי הקיפול נוחה יותר
אנחנו צריכים להעלות את העגלה קומה אחת ולפני ההריון העלתי אופניים חשמליים ששוקלים 20 ק"ג כך שפחות קריטי לי אם זה 9 ק"ג או 10 ק"ג ויותר חשוב לי שיהיה לי נח להחזיק אותה מקופלת במדרגות
ובאופן כללי, איזה מבין שתיהן מומלצת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משקל וקיפול עגלה - תגובה
קובי סופר10/08/2014שלום שרה,
מבחינת משקל אין הבדל משמעותי בין 2 העגלות. בעבר היה הפרש משמעותי מבחינת המחיר אך כעת הסולה 2 במחירי סוף שנה ככה שהפער הצטמק.
סה"כ שתיהן נוחות להליכה ולקיפול. מימדי הקיפול די זהים. לדעתי הכי טוב לך זה לגשת ולהתנסות עם כל אחת, לקפל, להחזיק, להכניס לרכב, ללכת מחוץ לחנות עם כל אחת מהן (מומלץ להוסיף משקל של כמה ק"ג לעגלה) ואז לקבל החלטה.
כל אחת נותנת יתרונות קטנים על השנייה ולכן רק התנסות פיזית איתן תעזור לך בבחירה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת כגלת תינוקאסי כהן10/08/2014
אנחנו מתלבטים בין 3 עגלות : עגלת silver cross מודל wayfarer , עגלת baby jogger mini city 4 גלגלים ועגלת Britax B-Agile. הייתי רוצה לדעת על מה איזו מהעגלות אתה ממליץ ומדוע. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת כגלת תינוק - תגובה
קובי סופר10/08/2014שלום אסי,
לדעתי מבין ה- 3 הסילבר קרוס עדיפה אך היא גם היקרה מכולן.
היתרונות שלה הן: טיולון דו כיווני, דבר שלא הייתי מוותר עליו מהמון סיבות.
איכות הבדים, רמת הגימור של המוצר והחומרים שיגרמו למוצר להחזיק שנים.
מה שכן יש לה גלגלים קטנים והיא לא נועדה להליכות בשטח כורכר, דשא, חצץ וכו' אך כך גם לגבי 2 העגלות האחרות שהזכרת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה כ"כ חשוב שתהיה דו כיוונית ?
אסי כהן10/08/2014איך משכנעים בנושא זה , מדוע זה חשוב שהעגלה תהיה דו כיוונית ?
ובאיזה גיל של התינוק הופכים את כיוון העגלה ?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
למה כ"כ חשוב שתהיה דו כיוונית ? - תגובה
קובי סופר11/08/2014שלום אסי,
תפקידי הוא לא לשכנע אלא להסביר את היתרונות והחסרונות של כל דבר. את ההחלטות אתם צריכים לקבל.
היתרונות בטיולון דו כיווני הם רבים ומגוונים. ממחקר שנעשה בנושא הסתבר שתינוקות שישבו מול ההורה בשלב הטיולון ההתפתחות השכלית שלהם הייתה גבוהה עד פי 2 מתינוקות אשר ישבו עם הפנים לכיוון הנסיעה. הסיבה העיקרית לכך היא שההורים שהיו מול התינוק פשוט דיברו יותר לתינוק וככל שתינוק שומע יותר מילים ביום כך גם ההתפתחות השכלית שלו גדלה. באותו מחקר התברר שתינוקות שישבו עם הפנים לכיוון הנסיעה היו עצבניים יותר במהלך היום, הסיבה, כשהם לא ראו את ההורה ובהו במרחב הם לא נרדמו, עקב חוסר בשעות שינה התינוקות היו עצבניים יותר.
ומשהו מניסיוני האישי. תינוקות בגיל 7 חודשים בממוצע חווים חרדת נטישה, ברגע שהם לא רואים את ההורה מולם הם בוכים, נבהלים וכו' (גם כשרואים פנים מוכרות כמו סבא/סבתא).
יש כאלו שחווים את זה קיצוני וכאלו שפחות. אני לא יכולתי לצאת לטייל כאשר הילד שלי היה עם הפנים קדימה. כל דקה עצרתי לראות אותו ושהוא יראה אותי, לכן מיד הפסקתי ללכת במצב זה עד גיל שנה ושלושה חודשיים בערך. וגם אז היה משחק של פעם ככה ופעם ככה עד שהוא הסתגל.
ויש את הסיבות של תינוק חולה שצריך לשים עליו עין, שמש על הפנים של התינוק ואז אפשר להפוך את המושב ולא את כיוון ההליכה וכמובן התפתחות הקשר בין התינוק להורה שלא נפגמת ורק מתחזקת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על עגלה דו-כיווניות
אסי כהן13/08/2014אם כך על איזו עגלה משולבת מבין הדו-כיווניות הבאות אתה ממליץ : ג'ואי כרום, מאמאס & פאפאס URB2, מאמאס & פאפאס סולה, בייגי ג'וגר ורסה, פג בוק פלוס ספורטיבו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה על עגלה דו-כיווניות - תגובה
קובי סופר15/08/2014שלום אסי,
הכי מומלצת היא הבוק פלוס, היא מיוצרת באירופה מחומרים איכותיים יותר, היא הכי קלה לקיפול והסל קל שלה הוא הבטיחותי ביותר שיש. חסרון: היא הכי יקרה מבין כולן.
בתקציב נמוך יותר אני ממליץ על הג'ואי כרום או הסולה 2. לדעתי לכרום יש יותר יתרונות כולל במחיר הזול יותר, אם כי בניגוד לעבר הפער במחיר מאוד קטן.
האורבו 2 לא נוחה להליכה עקב גלגלים קטנים, יש להם בלאי גבוהה יותר מאשר כל העגלות שהזכרת.
הורסה סובלת מטיולון שאינו נשכב למצב שטוח, התינוק שוכב כשהישבן מוטה כלפי מעלה, מאבדים בכך את האפשרות להשכיב על הבטן, לחתל בעגלה ולא מומלץ לישון בזוית כזו יותר מדי זמן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת navington cadetרינת09/08/2014
שלום,
אשמח לחוות דעת מקיפה על העגלה והאם ידוע מה המחיר שלה.
ראינו את עגלת oyster שאהבנו ונראה שהיא ממש דומה/זהה לה.
תודה רבה,
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת navington cadet - תגובה
קובי סופר10/08/2014שלום,
הנבינגטון עגלה טובה ביחס לתמורה שלה. היא נמכרת סביב ה- 2590 ש"ח לאמבטיה + טיולון + חלקי אקססוריז. האויסטר דומה לה מכיוון שחברת WF שהיא חברת עיצוב הולנדית עיצבה את האויסטר וככל הנראה מכרה זכויות יוצרים לנבינגטון וגם לחברת ג'ובי האמריקאית. אין לי הוכחה לכך אך אני בטוח שלא מדובר בחיקוי, אילו היה מדובר בחיקוי סביר להניח שהיו תביעות על כך ונכון להיום אין. אני מעריך שנעשו שינויים מאוד קטנים בכל חברה בכדי שיהיה הבדל קל בין החברות. לדעתי הנבינגטון לא תיובא עוד לישראל עקב הסיבה שציינתי ועקב מלחמות של יבואן האוייסטר שמרגיש שהנבינגטון פגעה לו במכירות, לכן הייתי ממליץ בסכומים אלו לרכוש את הסולה או הג'ואי שהיבוא שלהן סדיר וכך יהיה מבחינת שירות ואחריות בעתיד. כמובן שלדעתי מיותר לשלם את הסכום הגבוהה על האויסטר, במחיר שלה כבר הייתי ממליץ לרכוש בוק פלוס אשר טובה ממנה בהרבה או קאם דינמיקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
רינת10/08/2014תודה רבה על התשובה. אני ובעלי לא מעוניינים בפאג או בקאם (מכל מיני סיבות).
האם אתם בחנות מחזיקים את הnavington? ומה קורה אם באמת היבואן מפסיק לייבא לארץ עגלות (לאו דווקא עגלה זו, שאלה כללית) - מול מי מתבצעת האחריות?
תודה,
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלת המשך - תגובה
קובי סופר10/08/2014שלום רינת,
אנו מחזיקים את הנבינגטון.
כאשר עגלה לא מיובאת לישראל זה תלוי בנסיבות. אם יבואן פשט רגל זו תהיה בעיה רצינית למי שרכש עגלות של יבואן כזה. לי זכור רק מקרה אחד כזה. למרות שגם במקרים כאלו ניתן לפנות במייל ליצרן להזמנת חלק חילוף ויש מספיק מעבדות תיקון שיוכלו לתקן את המוצר יתכן שבתשלום. במקרה של הנבינגטון לדוגמא אין כל חשש מכיוון שהיבואן הוא גם היבואן של מאמאס אנד פאפאס ויש לו מספיק חלקי חילוף כמה שנים קדימה. האחריות מתבצעת גם מול החנות שבה נרכש המוצר וגם מול היבואן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מרגישה קצת מבולבלתטליה07/08/2014
שלום
אני מעוניינת לקנות עגלה משולבת ומהתחלה היתי דיי סגורה על פג פרגו בוק
ואז ראיתי פג פרגו פופ אפ ושמעתי גם עליה דברים טובים
ויז גם בבה קאר איפ אופ עם דמוי עור...
פה כבר הלכתי לאיבוד...מה באמת הכי ממומלצת? זה תינוק ראשון ואין לי שום ניסיון...
האם יש עוד עגלה שאני מפספסת ושווה לבדוק...והמחיר לא קובע...
תושה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מרגישה קצת מבולבלת - תגובה
קובי סופר07/08/2014שלום טליה,
קודם כל אם פג, אז בהחלט הפופ אפ, בפג פתרו המון דברים קטנים שלא נתנו לה להיות מושלמת עם הפופ אפ ולכן היא המומלצת. גם בהשוואה לבבה קאר אין כאן כל שאלה.
לדעתי בבה קאר החדשות (בעיקר דמויות העור) מעבר לזה שהן עגלות יפות הן לא מתקרבות לרמה של פג, הן שוקלות 13.8 ק"ג לעומת 10.3 בפג. הגגון החדש נוראי בהשוואה לדגמי העבר, הם שמו את ידית הנשיאה בתוך הגגון מה שגורם לגגון לא לעשות צל כשהוא מחובר לטיולון. הוא בקושי מכסה את התינוק כשהומשב במצב ישיבה. בנוסף היו המון תקלות עם הבד דמוי עור, הבד לא הכי מתאים לאקלים הישראלי ויש לו בלאי גבוה. היבואן לא מוכן לשאת באחריות וכל חלק כזה הוא במחיר די מטורף. הפג יותר נוחה לקיפול, יותר קטנה בקיפול, בגלל הפרשי המשקל היא גם נוחה יותר להליכה. לסיכום פג פופ אפ ולא צריכה להיות התלבטות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלותעדי07/08/2014
שלום רב,
אני מעוניינת להגיע אליכם היום לחנות על מנת לראות עגלות, אך מכיוון שאני לא מהאיזור אשמח לדעת אם קיימים אצלכם את הדגמים הבאים:
1. פג פרגו קומפלטו
2. מאמאס אנד פאפאס סולה 2
3. קאם דינמיקו
4. ג'ואי כרום.
הכי ישוב לי לדעת לגבי הדינמיקו של קאם מכיוון שהיא נראית לי הכי אטרקטיבית מבחינת איכות ומחיר.
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלות - תגובה
קובי סופר07/08/2014שלום עדי,
כל הדגמים בציינת קיימים, לגבי הפג אני מניח שכוונתך לבוק פלוס קומפלטו.
כולן פתוחות בתצוגה. בימי שישי קצת עמוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד משהו לגבי סולה ג'ינסמירב07/08/2014
האם הגגון של הטיולון שלה גדול יותר ומסתיר יותר מפני השמש לעומת הסולה2 הרגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ועוד משהו לגבי סולה ג'ינס - תגובה
קובי סופר07/08/2014שלום מירב,
אכן כן, יש לג'ינס גגון גדול יותר שכמובן מסתיר יותר מהשמש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין מתלבטת ואוטוטו יולדתמירב07/08/2014
היום ראיתי 3 עגלות במחירים דומים פחות או יותר:
איזי בייבי (נראה לי מון לייט)
ולנסיה
וסולה2
1. מהי העגלה המומלצת ביןתר מבין השלושה ע"פ סדר יורד?
2. איזו אמבטיה הכי רחבה מבין השלושה? פגשתי מישהי שהבת שלה בת חודשיים וכבר אין לה מקום באמבטיה של המון לייט. האם גם הסולה והולנסיה כך צרות?
3. מבחינת קיפול ומשקל, מהי העגלה המומלצת?
תודה על כל תשובותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין מתלבטת ואוטוטו יולדת - תגובה
קובי סופר07/08/2014שלום מירב,
אני ממליץ על הסולה, המון לייט לא שוכבת למצב שטוח ומצריכה פירוק של הטיולון לפני הקיפול. האיה בייבי יחסית כבדה והקיפול שלה גדול ולא לכל רכב היא נכנסת.
הסולה יחסית קלה, יש לה קיפול קומפקטי ושכיבה ישרה בטיולון לכן מבין ה- 3 היא המומלצת ביותר מבחינתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה וסל קל לעגלת בייבי ג'וגרהודיה06/08/2014
קובי שלום,
לאחר התלבטויות רבות כנראה שנקנה את הבייבי ג'וגר סיטי מיני, ורציתי לדעת אם ניתן לחבר לעגלה עוד סוגי אמבטיות וסלקלים חוץ מבייבי ג'וגר. אם כן של איזה חברות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבטיה וסל קל לעגלת בייבי ג'וגר - תגובה
קובי סופר07/08/2014שלום הודיה,
לגבי אמבטיה, רק אמבטיה של בייבי ג'וגר מתאימה.
לגבי סל קלים: סל קל סייבקס אטון 3 הוא האופצייה הבטיחותית ביותר, אך גם היקרה ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין בוגבו קמיליון 3 לפג פופדנה05/08/2014
יש לי התלבטות בין שני ההעגלות הנ"ל איזו עגלה עדיפה
אשמח לעזרתך המקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין בוגבו קמיליון 3 לפג פופ - תגובה
קובי סופר06/08/2014שלום דנה,
אני אישית ממליץ יותר על הפופ אפ, בשילוב שלדת S.
היתרונות של הפג: לפג יש טיולון ואמבטיה בעוד שבבוגבו חלק אחד עושה את 2 הפעולות. לפעמים כשעוברים לטיולון פתאום רוצים להשתמש באמבטיה לכמה ימים או לרגעים מסויימים. בבוגבו זה בעייתי בעוד שבפג יש את המשחק בין 2 החלקים.
הטיולון של הפג נשכב למצב כמעט שטוח בעוד שבוגבו נשכבת למצב שהישבן כלפי מעלה.
הסל קל של פג מתחבר ללא מתאמים בעוד שבוגבו מצריכה מתאמים.
מנגנון הקיפול קל יותר וגם פג מתקפלת עם מושב הטיולון ואפילו עם האמבטיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה עוברים לטיולון פשוט לאחר שנה?מירב04/08/2014
שלום קובי
כל הזמן מפמפמים לי שבגיל שנה בערך כבר עוברים לטיולון פשוט ב500 שקל.
למה שאעשה זאת?
אז הסבירו לי שהעגלה שאני קונה (אמבטיה+טיולון) גדולה מידי ומסורבלת ברגע שעוברים לטיולון.
האם זה נכון לגבי כל העגלות? גם אם אקנה את הג'ואי או הסולה הנחשבות לצרות וקטנות יותר יחסית לעגלות היקרות (פג, אינגליזינה וקאם).
האם בכל מקרה אחוש בצורך לעבור לטיולון פשוט יותר?
אם כן, למה לקנות מלכתחילה עגלה גדולה ויקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למה עוברים לטיולון פשוט לאחר שנה? - תגובה
קובי סופר04/08/2014שלום מירב,
בגדול אין צורך ממשי ברכישת טיולון, העגלות מעולות ומתאימות עד גיל 3.
בהרבה מדינות בחו"ל רוכשים רק עגלה אחת שתשרת לאורך כל הדרך.
הסיבות לרכישת טיולון הן: פינוק מכיוון שטיולונים יותר קלים וקטנים בקיפול. מחירם הזול שמאפשר לאפסן את העגלה היקרה ולשמור עליה לילד הבא ולחרוש על טיולון שילך לפח.
למעשה מושבי הטיולון של רוב העגלות טובים ונוחים יותר בהשוואה לטיולונים, אבל יש כאלו שלא, ולכן תמיד אני ממליץ על טיולון בעל שכיבה שטוחה כמו בסולה או בג'ואי, ולא עגלות עם טיולון שהישבן כלפי מעלה. המטרה שצריכה להיות היא לרכוש את הטיולון בשלב הכי מאוחר שאפשר ולא לרכוש כעבור חצי שנה, שמונה חודשים או אפילו שנה, אלא בגיל שנה וחצי לפחות, אז התינוק מפותח ואינו צריך את המושבים המפנקים של העגלות, בנוסף גם הם לא רוצים או צריכים כבר לשבת מול ההורה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על בבה קונפורט..בתי03/08/2014
אהבתי מאוד את עגלת לולה של בבה קונפורט
הקיפול נראה נוח וגם המשקל במיוחד אם צריך לעלות מדרגות.. מה ההבדל בין לולה 2 ללולה החדשה? והאם האמבטיה שלה לא קטנה מדי??
אשמח לתשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על בבה קונפורט.. - תגובה
קובי סופר03/08/2014שלום בתי,
יש הבדלים משמעותיים בין ה- 2 ללולה, לדעתי כבר לא ניתן בכלל לשיג לולה רגילה.
השכיבה בטיולון ישרה לעומת שכיבה בשיפוע, השלדה חזקה יותר, הקיפול נח יותר והמשקל קל יותר. האמבטיה מאוד קטנה והיו לנו לקוחות שבגיל 3 או 4 חודשים נאלצו לעבור לטיולון.
יש להם אמבטיה שנקראת ווינדו אשר רחבה יותר, מומלץ לבדוק אם ניתן לרכוש את העגלה עם אמבטיה זו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
בתי03/08/2014קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה!!
האם הג'ואי עדיפה על הלולה? הקיפול שלה היה נראה לי גדול יותר וגם הצלון של הטיולון ללא חלון הצצה שזה לדעתי חשוב כאשר התינוק פונה לרחוב..
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת... - תגובה
קובי סופר04/08/2014שלום בתי,
מדובר בשני סוגי עגלה שונים. זה נכון שהלולה קטנה יותר בקיפול אך לג'ואי יש יתרונות אחרים כמו: גב קשיח בטיולון, סל חפצים גדול ונגיש יותר וזה בא על חשבון גודל הקיפול.
לג'ואי דוקא יש חלון הצצה בגגון.
אם יש לך צורך בקיפול קטן אז הלולה עגלה טובה, אם אפשר להסתדר עם קיפול ספר כמו הג'ואי אז הג'ואי, הסולה 2 או הנבינגטון קדט הן עגלות מעולות במחיר סביר יחסית.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין פג לממבהאפרת03/08/2014
שלום
אשמח לדעת איזה עגלה מומלצת יותר
ממבה פלוס 2014 ( בהנחה שניתן יהיה להזמין אותה בתחילת 2015)או פג פרגו בוק פלוס קומפלטו ?
דברים שלי חשובים מעבר לחוזק עגלה נוחות קיפול וכו זה נוחות האמבטיה והטיולון וכן רוחב האמבטיה. פשוט בפג האמבטיה נראית צרה ממש לעומת הממבה.. האם לא צר מדי לתינוק עד גיל 4-5 חודשים.?בנוסף האמבטיה בפג נמוכה והמזרן ממש דק...
כמה אמורה לעלות הממבה פלוס כולל הכל ?? ואיזה סל קל הכי מומלץ לצרף לה?
1. מבחינת איכות , חוזק עגלה, יציבות עגלה , עבירות, קיפול, ואיכות הבדים מי נחשבת עגלה טובה יותר??
2. האם הטיולון בממבה פלוס עם גב קשיח לגמרי או גם חצי כמו בפג?
3. האם יש יתרון משמעותי לדגם פיאט 500 של פג??
4. האם איכות הבד בקומפלטו טובה בהרבה מבספורטיבו? וכמה משמעותי עניין האוורור באמבטיה שיש בקומפלטו?
5. האם קיים מזרון ספציפי של פג שמתאים לעגלה או שצריך לקנות של חברה אחרת ואם כן אז איזה מזרון הכי טוב? זה לא יפריע כשרוצים להגביה את הראש בפג??
סליחה על ריבוי השאלות פשוט ממש מבולבלת כבר ורןצה עגלה טובה ממש
תודה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין פג לממבה - תגובה
קובי סופר03/08/2014שלום מיכל,
העתקתי את השאלה כדי שיהיה לי יותר קל לענות.
שלום
אשמח לדעת איזה עגלה מומלצת יותר
ממבה פלוס 2014 ( בהנחה שניתן יהיה להזמין אותה בתחילת 2015)או פג פרגו בוק פלוס קומפלטו ?
אני לא הייתי בונה על הממבה פלוס בשלב זה, העגלה הוצגה לפני כשנה והייתה אמורה להגיע בימים אלו, חברת איי בי סי חושבת שזה הולך להיות דגם הדגל שלה ולכן הם עדיין בשלבי פיתוח של המוצר, לכן אין כרגע מידע מדויק לגבי הגעתה לצערי
דברים שלי חשובים מעבר לחוזק עגלה נוחות קיפול וכו זה נוחות האמבטיה והטיולון וכן רוחב האמבטיה. פשוט בפג האמבטיה נראית צרה ממש לעומת הממבה.. האם לא צר מדי לתינוק עד גיל 4-5 חודשים.?בנוסף האמבטיה בפג נמוכה והמזרן ממש דק...
הקיפול של הפג הוא אחד הנוחים ביותר שיש, בטח שיותר מהממבה פלוס. האמבטיה של פג מעולה מכיוון שהיא מתכווננת ובכך מאפשרת להושיב את התינוק בזוית קלה במקום לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה. יצא לי להשתמש בפג עם התינוקת שלי כשהייתה בת 7 חודשים והיא הייתה באמבטיה של הפג ללא צפיפות כל שהיא והיא גדולה מהממוצע. מה שכן, מומלץ לרכוש מזרן נוסף ויש מלא כאלו מ- 70 עד 200 ש"ח
שגם הרבה יותר איכותי ממה שמגיע עם כל עגלה.
כמה אמורה לעלות הממבה פלוס כולל הכל ?? ואיזה סל קל הכי מומלץ לצרף לה?
אין לי מושג. דובר על 5500 ש"ח אמבטיה + טיולון. מתאמים בסביבות 150 וסל קל מומלץ סייבקס שמתחיל מ- 600 ש"ח בממוצע. המחיר עוד עלול להשתנות מכיוון שכמו שציינתי הם השקיעו עוד כספים בפיתוח מה שכנראה גם ישנה את המחיר המשוער שהיה.
1. מבחינת איכות , חוזק עגלה, יציבות עגלה , עבירות, קיפול, ואיכות הבדים מי נחשבת עגלה טובה יותר??
שתיהן מעולות, יש לזכור שהפג מיוצרת באיטליה תחת חברה שקיימת קרוב ל- 70 שנים. יש לנו לקוחות עם עגלות פג שעברו 4 ילדים והן במצב יחסית חדש. הממבה תהיה חדשה אבל אם מתבססים על הנוכחית סביר להניח שגם היא תהיה חזקה ואמינה, בשתי החברות הבדים מעולים.
2. האם הטיולון בממבה פלוס עם גב קשיח לגמרי או גם חצי כמו בפג?
קשיח לגמרי.
3. האם יש יתרון משמעותי לדגם פיאט 500 של פג??
ממש לא, סתם יקר בגלל המותג פיאט, כבר עדיף לרכוש את הפופ אפ שמגיעה עם טיולון שיש לו גב קשיח מלא, בדים סופר איכותיים ואפשרות לקפל עם האמבטיה.
4. האם איכות הבד בקומפלטו טובה בהרבה מבספורטיבו? וכמה משמעותי עניין האוורור באמבטיה שיש בקומפלטו?
כן הבד איכותי יותר והאיוורור מעולה בעיקר כדי להשכיב תינוק על הבטן, הם מרימים את הראש להציץ החוצה ובכך מפתחים חגורת כתפיים וצוואר.
5. האם קיים מזרון ספציפי של פג שמתאים לעגלה או שצריך לקנות של חברה אחרת ואם כן אז איזה מזרון הכי טוב? זה לא יפריע כשרוצים להגביה את הראש בפג??
כמו שציינתי יש כמה סוגים, אף אחד מהם אינו מפריע לשינוי הזוית באמבטיה.
כמובן שזה ב- 200 מציע את הבד האיכותי ביותר אבל אפשר גם ללכת על הבסיסיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת...
אפרת05/08/2014תודה רבה על התשובות המפורטות.. זה עזר לי מאוד!!!
שאלה נוספת ברשותך:
כרגע אני בהתלבטות בין פג בוק פלוס ספורטיבו לפופ אפ...
ההבדל במחיר הוא עצום!!!
השאלה כמה באמת משמעותי ההבדל ביניהם בהנחה שקיפול העגלה עם האמבטיה לא ממש מעניין אותי..
והאם יש לפופ אפ איזשהו חסרון לעומת הספורטיבו?
הבד של הפופ אפ נראה לי קצת פחות טוב. האם אני טועה??
ושוב תודה רבה על העזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לפרט טיפה יותר בנושא ...
גילתונית06/08/2014אתה יכול לפרט את החברות / דגמים למזרונים לאמבטיה של פג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אתה יכול לפרט טיפה יותר בנושא ... - תגובה
קובי סופר06/08/2014יש של פנג שזה מזרן שעוונית, יש של בייבי טק שהוא מגיע עם בד רשת מאוורר ויש של הרטן שהוא מגיע עם כותנה אורגנית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת... - תגובה
קובי סופר06/08/2014שלום מיכל,
היתרונות של הפופ אפ מלבד הקיפול עם האמבטיה (שגם לדעתי מיותר) הם: האמטביה קלה יותר ב- 3 ק"ג. למושב טיולון יש תמיכה טובה יותר לגב התינוק, הקיפול עם מושב הטיולון קטן בכ- 30% מאשר בספורטיבו וזה משמעותי ברוב הרכבים. הבד איכותי יותר למרות מה שנראה לך, לפופ אפ יש 3 שכבות בד בריפוד בעוד שבספורטיבו יש שכבה אחת של בד פשוט. הגגונים גדולים ומכסים יותר גם באמבטיה וגם בטיולון. יש פתחי איוורור בגגונים גם באמבטיה וגם בטיולון. האמבטיה מתקפלת לאחסון בגמר השימוש, בספורטיבו צריך לאחסן את האמבטיה כפי שהיא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)