מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- האם בגבו ביAd18/06/2014
תוכל להתאים לניו בורן על אף העדר אמבטיה? אפשר להתמודד? רכשו אצלכם כזו למטרה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם בגבו בי - תגובה
קובי סופר20/06/2014שלום,
בוגבו בי מתאימה מלידה ואין מה לחשוש.
נכון שהאמבטיה סגורה ושוכבת ישר, אבל אין הכרח לזה לתינוק בן יומו.
בנוסף האמבטיה היא לתקופה קצרה, באותה תקופה כמעט ולא יוצאים מהבית.
אני מכיר כמה שלקחו אותה מלידה וסה״כ כולם הביעו שביעות רצון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת סלקלאשרת17/06/2014
קובי שלום,
תודה רבה על עזרתך המקצועית.
אז כנראה שעגלה נלך על הג'ואי כרום.
לגבי סלקל, האם הסלקל של ג'ואי מומלץ? עניין הבטיחות חשוב לי מאוד, פחות חשוב לי שהסלקל יתאים לעגלה.
הבנתי שהסלקלים של סייבקס עברו את מבחני הבטיחות המחמירים ביותר, הם יותר יקרים. שמעתי גם על צ'יקו k-fit שמגיע עם בסיס. עד כמה בסיס חשוב?
מה ההמלצה שלך בנוגע לסלקל?
תודה,
אשרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בבחירת סלקל - תגובה
קובי סופר17/06/2014שלום אשרת,
בגדול הסייבקס לא עובר מבחנים מחמירים יותר, כולם עוברים את אותם מבחנים.
יש חברות פרטיות אשר עושות את המבחנים (מעבר לאלו של התקנים) והן מפרסמות את הנתונים. נכון להיום הסייבקס אטון 2 (וגם ה- 3 הזהה לו) קיבל את דירוג הבטיחות הכי גבוהה בארה"ב. גם באירופה שנה שעברה הוא דורג ראשון והשנה שני.
יש לציין שאת הדירוג הגבוהה הוא קיבל רק עם בסיס איזופיקס.
הצ'יקו שנמכר רק בארה"ב ולשמחתנו גם בישראל קיבל בארה"ב ציון גבוהה אך טיפה פחות מהסייבקס, אם כל זאת הצ'יקו דורג כסל קל המומלץ ביותר לרכישה בארה"ב. הסיבות לכך הן מחירו האטרקטיבי שכולל בסיס איזופיקס והנדסת האנוש שזה אומר נוחות התקנה, שלה חלק לא פחות חשוב מבטיחות המושב, מכיוון שסל קל שלא מותקן נכון בטיחותי ככל שיהיה לא שווה הרבה. בנוסף הוא נוח יותר לתינוק, נוח יותר לחגור את התינוק בתוכו ויש לו זווית מעולה ונוחה יותר לתינוק בנסיעה.
החיסרון היחיד שהוא לא מתחבר כמעט לאף עגלה בניגוד לסייבקס, אך אם זה לא מפריע לך הייתי ממליץ בחום על הצ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הסלקל של ג'ואי מומלץ אף הוא?
רונית17/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם הסלקל של ג'ואי מומלץ אף הוא? - תגובה
קובי סופר18/06/2014שלום אביגיל,
הסל קל תואם את בדיקות המעבדות ע"פ התקן האירופאי החדש, לכן הוא ברמה בטיחותית טובה, אם כל זאת עדיין סייבקס + בסיס איזופיקס עדיף מכיוון שתוצאות הג'ואי לא פורסמו. התוצאות מפורסמות ע"י ידי גופים פרטיים ולכן לא על כל סל קל יש מידע. או לחלופין צ'יקו קייפיט ולוותר על החיבור לעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת עגלהרינת16/06/2014
איזו עגלה עדיפה? הג'ואי כרום או הסייבקס קליסטו? ואם יש עוד עגלות בטווח המחירים של עד 3500? שמתי לב שמאז הג'ואי נכנסה לשוק היא הכי מומלצת בטווח המחירים הזה. עדיין לא בדקתי בפועל את העגלות. מחפשת עגלה קלה נוחה בבניין עם מדרגות ללא מעלית ושתכלול אמבטיה טיולון קליל וסלקל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בבחירת עגלה - תגובה
קובי סופר17/06/2014שלום רינה,
הסייבקס והג'ואי שונות מאוד זו מזו.
הסייבקס מתקפלת למימדים קטנים יותר וטיפה יותר קלה. מצד שני היא מאוד צרה בגודלה ותינוקות גדולים או עם ביגוד עבה יושבים בה בצפיפות.
הכרום נוחה יותר להליכה, מנגנון הקיפול קל יותר, הטיולון דו כיווני ובגב יש הטיולון יש תמיכה טובה יותר.
הכרום מאוד מומלצת עקב מחירה. סה"כ אם הייתה עולה 3000 ש"ח ללא סל קל היא הייתה נחשבת לעגלה טובה אבל כשמחירה באזור ה- 2000 ש"ח היא נותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף. אם אהבת את הסייבקס, בטווח המחיר הזה הייתי ממליץ לבחון את הסטריטי פלוס של בבה קונפורט אבל היא סובלת מרוב החסרונות שיש בסייבקס למעט הטיולון הדו כיווני שיש בסטריטי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא שאהבתי את הסייבקס
רינת17/06/2014לא בדקתי עדיין עגלות בפועל אלא רק בתיאוריה, כרגע רוצה לצמצם את האפשרויות
שקיימות במסגרת התקציב בסביבות 3000-3500 כולל אמבטיה טיולון וסלקל ושתהיה קלה, נוחה לפירוק, נוחה במדרגות וכמובן נוחה לילד. אילו אפשרויות מומלצות לי מלבד הג'ואי כרום? מה עם הסולה 2? יתרונות חסרונות מחירים, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לא שאהבתי את הסייבקס - תגובה
קובי סופר17/06/2014שלום רינת,
האפשרויות (המומלצות לדעתי) בטווח המחיר הם: גרקו איבו, נבינגטון קדט, ג'ואי כרום ואפשר לכלול את הסולה 2. לדעתי מבין כולן הכרום עדיפה.
הגרקו מעולה ובאותו מחיר של הג'ואי אבל הגלגלים ובולמי הזעזועים של הג'ואי טובים יותר.
הסולה יקרה יותר מהכרום ועדיין הכרום מציעה גלגלים ובולמי זעזועים טובים יותר.
הקדט יקרה יותר, סה"כ היא יותר מאובזרת מהג'ואי ולכן היא יקרה יותר, השאלה אם צריכים את כל האבזור.
ויתרון חשוב של הג'ואי על פני כולן, ניתן לקפלה עם הטיולון גם כשהוא פונה אלייך בניגוד לאחרות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ואי כרום-התלבטותאשרת16/06/2014
שלום,
לאחר שראיתי את הג'ואי כרום באינטרנט וקראתי את ההמלצות החמות בפורום, הלכנו לראות את העגלה.
בסה"כ העגלה טובה מאוד. שני חסרונות שראינו היו:
החיסרון העיקרי הוא חגורת הבטיחות בטיולון, היא די פשוטה, אינה מרופדת בצורה טובה, ודי הסתבכנו עם הסגירה, הקטנה/הגדלה של החגורה-מסורבל. האם עבר מבחני בטיחות?
בנוסף, האמבטיה נראתה לנו קטנה.
אנחנו בהריון ראשון ואין לנו כל כך נסיון בעגלות, הביקורת שלי היא מהתרשמות ראשונית בלבד. אשמח לתגובות מהתנסות מעמיקה יותר עם העגלה.
האופציה השנייה שלנו היא אינגליזינה טרילוגי - בעלי ממש אהב אותה, היא עולה כמעט כפול, ואני לא בטוחה שזה מצדיק למרות האמבטיה המרווחת וחגורת הבטיחות בטיולון. מה דעתכם?
אשמח מאוד לעצות,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ג'ואי כרום-התלבטות - תגובה
קובי סופר16/06/2014שלום אשרת,
קודם כל ניתן לרכוש רפידות לחגורות הבטיחות בעלות מזערית.
ההסתבכות עם הסגירה לא מובנת לי, יש לה את אחד הקיפולים הכי קלים שיש. ככל הנראה לא הוסבר לכם נושא הקיפול כמו שצריך. הקטנה/הגדלה של החגורות לרוב מסובכת ברוב העגלות אבל עושים זאת אחת לכמה חודשים בדרך כלל ולכן לא הייתי מייחס לזה חשיבות.
הג'ואי נמכרת כבר מעל ל- 4 חודשים ועד היום ראשוני הקונים (שרכשו ביום הגעתה לארץ) עדיין מסתובבים עם האמבטיה. לכן הגודל מתאים בשקט עד גיל 5/6 חודשים שזה זמן מצוין לאמבטיה. מעבר לכך השימוש העיקרי הוא בטיולון ולכן לרכוש עגלה שעולה כפול רק בגלל גודל האמבטיה נראה לי מיותר. כל העגלות נושאות תו תקן אירופאי וישראלי הבודק את בטיחות וחוזק המוצר, גם העגלות הזולות ביותר וגם היקרות ביותר עברו את אותה בדיקה.
לדעתי אם כבר מוצאים כפול אני ממליץ על פג פרגו בוק פלוס מודולר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ואי כרום-התלבטות
אשרת16/06/2014קובי שלום,
תודה על תשובתך.
התכוונתי שהסתבכנו עם סגירת חגורת הבטיחות בטיולון ולא עם קיפול העגלה. הסגירה נראתה לנו די מסורבלת. מה אתה חושב על הסגירה ואיך היא בהשוואה לסגירה בעגלות אחרות? זה החיסרון העיקרי שמצאנו בעגלה.
תודה,
אשרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ג'ואי כרום-התלבטות - תגובה
קובי סופר17/06/2014שלום אשרת,
סה"כ הסגירה רגילה, היא לא שונה מרוב העגלות. ברגע שעושים את זה על בסיס יומי זה נעשה בקלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים פרטים קטנים עושים הבדל גדול
שיר17/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפעמים פרטים קטנים עושים הבדל גדול - תגובה
קובי סופר17/06/2014חבל שאתם עובדי שילב עושים כאן פרסום סמוי. נמאס לי כבר למחוק לכם תגובות.
תמצאו מקום אחר לפרסם את המוצרים שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סל קל ברייטקס בי סייףמיכל15/06/2014
האם נחשב בטיחותי? כמה כוכבי בטיחות יש לו?
מה ההבדל בינו ובין הברייטקס בי סייף פלוס?
מחפשת סל קל צר יחסית ובלי רגל. יש לי מאחור שני בוסטרים עם גב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סל קל ברייטקס בי סייף - תגובה
קובי סופר17/06/2014שלום מיכל,
מדובר בסל קל בטיחותי מאוד שקיבל 5 כוכבי בטיחות.
הייתי ממליץ יותר על הקייפיט של צ'יקו שגם יותר זול וגם מספק נוחות טובה יותר לתינוק.
הוא גם באותן מידות של הברייטקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל17/06/2014נבדוק אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פאגו או ג'ואי כרוםאנה15/06/2014
שלום אני מתלבטת בין שתי העגלות או פג פרגו מודולר בוק או ג'ואי כרום.....מבחינת העגלות אין ספק שאהבתי את הפג פרגו יותר אבל המחיר הוא קצת גבוהה לי
האם הג'ואי כרום גם מספקת את הסחורה מבחינת נוחות וקיפול של העגלה כמו הפג? בדקתי רק את הפג פרגו במציאות...מתלבטת אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פאגו או ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר16/06/2014שלום מיה,
סה"כ הג'ואי מספקת את רוב מה שמקבלים בפג. עדיין הפג נוחה יותר לקיפול, הבדים איכותיים יותר ודי ברור למה היא עולה כפול. אבל הגו'אי היא אופציה מעולה למי שלא מחפש לעבור את סכום ה- 3000 ש"ח לעגלה וסל קל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ואי כרום או בייבי ג'וגרליטל15/06/2014
היי קובי, ההתלבטות שלי היא בין הג'ואי כרום לבייבי ג'וגר 4 גלגלים.
מה ההבדלים ביניהן, חוץ מטיולון דו כיווני בג'ואי...
איזה סלקל מתאים?
האם הצלון בג'ואי גדול מספיק כמו בבייבי ג'וגר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ג'ואי כרום או בייבי ג'וגר - תגובה
קובי סופר15/06/2014שלום ליטל,
אני אישית ממליץ על הג'ואי מכמה סיבות. הטיולון הוא דו כיווני ויש לזה חשיבות עצומה להתפתחות התינוק. מדף הרגליים מתכוונן בעוד שבג'וגר הרגליים שמוטות מטה בזמן שכיבה. הגב של הגו'אי תומך יותר ושינוי המצבים מתבצע בעזרת לחצן ולא שרוך.
הסל קלים שמתחברים על שתי העגלות זהים.
הגגון של הג'וגר גדול יותר אך לא בהבדל משמעותי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הג'ואי כרום נכנסת לקיה פיקנטו?רונית14/06/2014
מאוד התרשמתי מהעגלה, אבל לא בדקתי אם נכנסת לרכב קיה פיקנטו
הטיולון, ברור לי שהאמבטיה לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם הג'ואי כרום נכנסת לקיה פיקנטו? - תגובה
קובי סופר15/06/2014שלום אביגיל,
לא יצא לי לבדוק בפיקנטו אבל ברכבים דומים היא נכנסת. אני כמובן ממליץ לבדוק זאת פיזית, גם אם היא נכנסת זה לא אומר שזה יהיה בקלות ואת צריכה לבדוק האם יהיה לך נח להכניסה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת עגלהדבי13/06/2014
שלום!
אשמח לקבל עזרה בבחירת עגלה.
אני מחפשת עגלה שהטיולון ניתן לשליפה ושיהיה קל (על מנת שנוכל לקשור את השלד למטה ולקחת את הכסא)
חשוב לנו שתהיה שכיבה מלאה ושתתאים מגיל אפס ( אמבטיה לא חובה אלא אם היא ממש ממש קלה)
האפשרויות כרגע:
1.ג'ואי כרום
2.גראקו איבו
3. סולה או רובו
4. בוק (2013)
מה עדיף? באיזו מהן הטיולון קל יותר לשליפה ובאיזו הקיפול נח יותר? האם קיימת עוד אפשרות שעשויה להתאים?
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בבחירת עגלה - תגובה
קובי סופר15/06/2014שלום דבי,
סה"כ כל האפשרויות שציינת הן בהחלט אופציה טובה. בכולן הטיולון דו כיווני, נשלף ומתחבר בקלות לשלדה.
לדעתי בין הסולה/אורבו, כרום או גרקו, הכרום עדיפה, הסל של גדול, הידית טלסקופית ונעימה יותר למגע, קצת פחות חשוב לך אבל ניתן לקפל עם הטיולון גם כשהוא פונה אלייך ובולמי הזעזועים שלה הם הטובים מבין כולן. כמובן שגם מבחינת מחיר יש לה יתרון על הסולה/אורבו. נכון להיום רק הגרקו ניתנת לרכישה ללא אמבטיה. לדעתי בחנויות מסויימות גם את הכרום ודגמי מאמאס אנד פאפאס יהיה ניתן לרכוש ללא אמבטיה.
הפג זה כבר משהו שונה וגם המחיר בהתאם, מקבלים מוצר יותר איכותי מבחינת בדים וחומרים שמהם בנויה העגלה, אחריות VIP עד הבית, מנגנון קיפול נפלא ואפשרות לרכוש אותה ללא אמבטיה. הפג מאוד נוחה להליכה והיחידה שנעמדת לאחר הקיפול.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות או סלקלשיר11/06/2014
היי! יש לנו 2 רכבים בבית ואנחנו מתכוונים לרכוש עגלה ללא סלקל (ג'ואי כרום)...
רציתי לדעת אם אפשר לוותר על הסלקל ולקנות ישר כיסא בטיחות שמתאים מגיל 0... השאלה אם לתינוק עצמו זה אותה הנוחות? או עדיף סלקל ?
מה ההבדל למעשה בין הסלקל לכיסא בטיחות ..
במידה וכן איזה כסאות בטיחות מגיל 0 אתה ממליץ.. בטווח מחיר סביר..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כסא בטיחות או סלקל - תגובה
קובי סופר11/06/2014שלום שיר,
יש המון כסאות אשר מתאמים מלידה והלאה.
החסרונות הם: הכסאות קבועים ברכב ולא נשלפים כמו סל קל. וזווית השכיבה שלהם פחות טובה מזווית השכיבה של הסל קל. ציינת שאת מחפשת גם מחיר סביר וזו גם בעיה מכיוון שכל הכסאות הדו כיווניים האיכותיים יחסית יקרים.
אני ממליץ על 2 כסאות. 1) צ'יקו נקסטפיט 2)סייפטי פירסט אדוונס.
הסיבה העיקרית היא זווית השכיבה, אלו 2 הכסאות היחידים אשר מגיעים לזווית שכיבה זהה לסל קל. הם לא זולים 1390 צ'יקו, 1190 סייפטי.
מכיוון שהם ישרתו אתכם להמון שנים לא הייתי מתפשר על כסא זול, בכל זאת רמת הבטיחות במושבים הזולים היא רמה די ירודה (למעט אוונפלו טיטאן או קוסקו סנרה אשר די פשוטים מבחינת הריפוד).
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על סייפטי
ענבל12/06/2014קראתי את ההמלצה של קובי - לנו יש שני כיסאות של סייפטי והם מצויינים.
המחיר אמנם יקר, אבל זה כיסא בטיחות שמתאים עד גיל 8 (לפחות מה שאנחנו קנינו, במחיר שקובי ציין), כך שלמעשה זה לא באמת יקר אם מחשבים את כל הכיסאות שרוכשים מגיל 0 עד 8.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרון לאמבטיה של פג בוקגילתונית11/06/2014
שלום.
איזה מיזרון ואיפה אפשר לקנות לאמבטיה של עגלת פג בוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מזרון לאמבטיה של פג בוק - תגובה
קובי סופר11/06/2014שלום גילת,
יש מזרני עגלה של בייבי טק, הם מעולים לאמבטיה של פג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא בטוחה ששיך לכאןגיטי10/06/2014
יש לנו את עגלת הג'ואי כרום.
רציתי לדעת איך אני מנקה את הבד של המזרן שנמצא בתוך האמבטיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בטוחה ששיך לכאן - תגובה
קובי סופר11/06/2014שלום גיטי,
קודם כל תמיד מומלץ לצפות בסדין את המזרן. הסדין עולה גרושים ומספק 100% כותנה נעימה יותר מבד האמבטיה ומעולה לעניין הכביסה וחוסך את כל הכיבוס של המזרן.
בד המזרן נשלף עם סקוץ מהספוג. יש לכבס ב30 מעלות ללא סחיטה ולא להשתמש במייבש כביסה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
גיטי11/06/2014איפה קונים כזה סדין שיתאים בדיוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה - תגובה
קובי סופר11/06/2014בכל חנות למוצרי תינוקות. זה נקרא סדין עגלה וזה סטנדרטי ומתאים במידות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגיטי
קטיה18/06/2014היי..
אשמח לשמוע התרשמות מהעגלה. אני מעוניינת לרכוש כזאת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ואי כרום
גיטי22/06/2014אנחנו 7845משתמשים בה כחודשים.
בגדול אנחנו ממש מרוצים. עגלה יפה ונוחה, ממוצעת ומעלה.
כיף שהידית שלה מתכוונת, הקיפול שלה קליל ומהיר, היא עגלה יחסית ממש קלה.
הסל שלה ענק ונגיש ביותר.
האמבטיה לא גדולה ולא קטנה, די סטנדרטית. מה גם שאחרי שנסיים להשתמש בה נראה שאפשר כביכול 'לקפל' אותה כך שתהיה שטוחה יותר ונוחה יותר לאכסון.
הטיולון עדין לא בשימוש אבל ממה שנראה הוא גם פרקטי לי וגם נוח לתינוק. מתכוון לשני הכיוונים וגם מתקפל בשניהם.
המינוס היחיד שלה מבחינתי הם הגלגלים שלא מושלמים. הם נוחים ובהליכה רגילה על כביש/מדרכה/קניון אין בעיה בכלל אבל כשהולכים על כביש לא מרוצף או על לבנים קטנות די מרגישים את כל הקפיצים.
גילוי נאות- אנחנו קנינו את העגלה באנגליה וממה שאני ראיתי הגלגלים באנגליה והגלגלים בארץ שונים, אז יתכן שהגלגלים שבארץ איכותיים יותר (קובי?).
עם מחיר מצחיק כזה ויחסית לתמורה הסבבה שקיבלנו, הייתי קונה אותה שוב.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר22/06/2014תודה רבה על תגובתך, אני בטוח שהיא תעזור כאן להרבה מתלבטות.
לגבי הגלגלים אכן היה שינוי בסוג הגלגל לדגמים של 2014, להערכתי מפבואר הם נכנסו לאנגליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון בריסק ג'ואי איזה סלקל מתאיםרינת10/06/2014
מחפשת טיולון נוח שבעתיד יהיה אפשרות לחבר אליו סלקל
האם זה רק מתאם?
ואיך הטיולון נוח? קל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון בריסק ג'ואי איזה סלקל מתאים - תגובה
קובי סופר10/06/2014שלום רינת,
הבריסק הוא טיולון מעולה. יחסית הוא קל, נח מאוד להליכה והקיפול קל מאוד לביצוע.
הסל קל היחיד שמתחבר עליו זהו הסל קל ג'אם של חברת ג'ואי. אין צורך במתאם, יש רצועות מיוחדות אשר תופסות את הסל קל על הטיולון והן מחוברות על הטיולון באופן קבוע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטים בין פג לבוגבוסיון09/06/2014
אנחנו גרים בדירה עם מדרגות, והבנו ששתי העגלות (בוגבו c3 ופג פופ אפ) כבדות יחסית, אבל הן נראות לנו הכי איכותיות. בכל זאת יש יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן וקשה לנו להחליט, אשמח אם תעזור לנו (במיוחד עם ה״מיתוסים״ שמסתובבים באינטרנט כי בחנות עגלות שהיינו לא התייחסו לכל הפרטים האלה):
1. יש שמועות שהחומרים של פג פחות איכותיים משל הבוגבו, זה נכון? ראיתי שכתבו שיש שם הרבה פלסטיק או משהו כזה. חשובה לנו מאוד איכות
2. הסל של פג מאוד גדול ונח, במיוחד בהשוואה לסל של הקמיליון שקשה לגשת אליו. מצד שני, ראיתי תלונות על פג (נראה לי שכתבו לגבי הבוק פלוס) שהסל נשחק עם הזמן ונגרר על הרצפה! אז השאלה אם הסל הגדול הזה שווה או שעדיף בוגבו שהסל שלהם ״חזק״ יותר?
3. האם גם לבוגבו יש חלון רשת כזה כמו שיש בפופ אפ האמבטיה ובקנופי? התלהבנו מהרעיון..
4. אני יודעת שבשתי העגלות יש ידיות מתכווננות ובחנות היה לי נח, אבל רציתי לדעת אם לזוג לא גבוה במיוחד (בעלי 1.75 ואני 1.59) יש הבדל ביניהן לדעתך?
5. נחזור לעניין המשקל - מי יותר כבדה?
6. ראיתי שענית פה למישהי שהטיולון של קמיליון הוא באותו חלק של האמבטיה ולכן קשה לחזור לאמבטיה או משהו כזה? אתה יכול להסביר למה התכוונת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
סיון09/06/2014לגבי ההליכה האם יש הבדל לטובת הבוגבו? כי היא משווקת כעגלה הכי נוחה להליכה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שכחתי להוסיף - תגובה
קובי סופר10/06/2014המשך:
נוחות הליכה: הבוגבו באמת אחת העגלות היותר נוחות להליכה. הפג גם מאוד נוחה להליכה, אם משדרגים לשלד בוק S בפג נוחות ההליכה תהיה די זהה לבוגבו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, לגבי הסל
סיון10/06/2014התכוונתי לסל שנמצא מתחת לעגלה ולא לסל קל, מה תשובתך לגבי זה?
תודה רבה, לגבי הסל - תגובה
קובי סופר11/06/2014שלום סיון,
אין כל בעיה עם הסל של פג. מי שנקרע לו הסל פשוט הרכיב אותו (או שבחנות לא הרכיבו) נכון. כשהסל מורכב נכון הוא בחיים לא יגרר על הרצפה או יקרע.
לעומת הבוגבו הסל של פג גדול יותר ונגיש יותר כשהאמבטיה או הטיולון מורכבים על השלדה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתלבטים בין פג לבוגבו - תגובה
קובי סופר10/06/2014שלום סיוון,
העתקתי והדבקתי את השאלה שיהיה לי יותר נח לענות.
1. יש שמועות שהחומרים של פג פחות איכותיים משל הבוגבו, זה נכון? ראיתי שכתבו שיש שם הרבה פלסטיק או משהו כזה. חשובה לנו מאוד איכות
ממש לא נכון אם כבר להפך. פג פרגו מיוצרת באיטליה בעוד שהבוגבו מיוצרת בסין.
לפג יש גרסאות בד זולות וגרסאות בד יקרות וביקרות הבד גם איכותי יותר.
אם זאת, בוגבו היא בין הבודדות שמייצרות בסין והמוצר שמקבלים הוא איכותי.
בסופו של דבר מדובר ב- 2 עגלות מאוד איכותיות שכמעט ולא חוזרות לתיקונים ויש לנו לקוחות רבים שגידלו על עגלות אלו 3 ילדים או יותר!
2. הסל של פג מאוד גדול ונח, במיוחד בהשוואה לסל של הקמיליון שקשה לגשת אליו. מצד שני, ראיתי תלונות על פג (נראה לי שכתבו לגבי הבוק פלוס) שהסל נשחק עם הזמן ונגרר על הרצפה! אז השאלה אם הסל הגדול הזה שווה או שעדיף בוגבו שהסל שלהם ״חזק״ יותר?
הסל קל של פג מאוד איכותי, התלונה העיקרית עליו הייתה המשקל אך בדמי 2014 הסל קל עבר מקצה שידרוגים וכיום הוא שוקל 1.2 קילו פחות והוא אחד הסל קלים הכי קלים שיש, כמוכן הוא קיבל את דירוג הבטיחות הכי גבוהה שאי פעם סל קל קיבל במבחן ריסוק אירופאי. בסך הכל הסל קל של פג מצוין והרוב הגדול מרוצה ממנו, אני בטוח שמהחדש יהיו מרוצים אף יותר. אני לא יודע איזה סל קל ראית לבוגבו אך לבוגבו יש מתאמים אשר מתאמים להמון סוגי סל קלים כמו: סייבקס, בי סייף, מקסי קוזי, ג'ואי, וולדאן, צ'יקו, ברייטקס ובעבר היה לפג אך לדעתי כרגע אין מתאם כזה בארץ.
3. האם גם לבוגבו יש חלון רשת כזה כמו שיש בפופ אפ האמבטיה ובקנופי? התלהבנו מהרעיון..
אין.
4. אני יודעת שבשתי העגלות יש ידיות מתכווננות ובחנות היה לי נח, אבל רציתי לדעת אם לזוג לא גבוה במיוחד (בעלי 1.75 ואני 1.59) יש הבדל ביניהן לדעתך?
לא חושב שצריכה להיות בעיית גובה עם העגלות. כמו שציית הידיות מתכווננות וניתן להתאים את הגובה.
5. נחזור לעניין המשקל - מי יותר כבדה?
המשקל של השלד זהה אך יחד עם מושב טיול הפג כבדה יותר. יש לציין שבהליכה לא תרגישו את המשקל אלא רק בהרמה לרכב או במדרגות. יש לציין שאת הפג ניתן לקפל יחד עם מושב הטיול או ללא. בבוגבו חייבים לפרק.
6. ראיתי שענית פה למישהי שהטיולון של קמיליון הוא באותו חלק של האמבטיה ולכן קשה לחזור לאמבטיה או משהו כזה? אתה יכול להסביר למה התכוונת?
בקמיליון מקבלים מסגרת אחת. על אותה מסגרת מלבישים את בד האמבטיה, תהליך שלוקח 10 עד 15 דקות. ברגע שעוברים לטיולון יש לפרק את אותו בד מהמסגרת, תהליך של 5 דקות ואז מרכבים את בד הטיולון תהליך של 10 דקות בממוצע. לכן אם הרכבת את הטיולון על המסגרת ותרצי לחזור לאמבטיה תאלצי לעבור את אותו תהליך של פירוק בד, הרכבת בד וכו'.
במרבית העגלות כמו הפג לדוגמא יש 2 חלקים ואת מרכיבה כל חלק מתי שאת רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר ליצור איתך קשר אישי במיילרעות05/06/2014
או טלפון בעקבות משהו שראינו בחנות היום? (ובהמשך לשרשור הקודם) תודה רעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראיתי תודה רבה
רעות06/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)