מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלותקטיה01/06/2014
אחרי שיטוטים רבים יש התלבטות בין מספר עגלות
ראינו את הגואי כרום ואהבנו את הקיפול הנוח, היא קומפקטית וקלה.
ויש גם את הבבה קונפורט אלאה וסטרייטי שנראות די מתאימות
אשמח לחוות דעת שלך על העגלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה
ס01/06/2014אני גם קניתי את הג׳וי כרום נקווה שהיא טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות בין עגלות
קטיה02/06/2014את מרוצה? כבר השתמשת בעגלה או רק הזמנת??
ואשמח לתגובה של בעל החנות גם, תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלבטות בין עגלות - תגובה
קובי סופר02/06/2014שלום קטיה,
הכרום עד עתה מקבלת ביקורות טובות. היא נמכרת בישראל 3 חודשים ובאנגליה כשנה וחצי. הכרום זולה משעותית מהאלאה והיתרונות שלה הם במשקל קל יותר, סל חפצים גדול יותר ואפשרות לבחור סל קל ממגוון די גדול.
מצד שני האלאה מרופדת יותר והבדים איכותיים יותר.
לדעתי במחיר של האלאה אפשר לבדוק את הבוק פלוס (אפילו דגמי 2013) אשר טובה יותר לפי דעתי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סל-קל פג פרגוטל30/05/2014
היייש לנו את הסל קל של פג פרגו
בני בן 9 חודשים ושוקל כ-8 ק"ג.
האם צריך/רצוי להסיר את ריפוד הגב של הכסא?
הוא מזיע הרבה, גם בנסיעות.
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סל-קל פג פרגו - תגובה
קובי סופר01/06/2014שלום טל,
רצוי מאוד להסיר את הריפוד. מומלץ לעשות זאת כבר בגיל 3 חודשים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות ובוסטרטל30/05/2014
היי,
שני בן 9 חודשים, שוקל כ-8 ק"ג.
קנינו לו את הסל-קל של הפג פרגו, ביחד עם העגלה. הוא מצוין.
שתי שאלות:
1. מה ההבדל בין כסא בטיחות לבין בוסטר?
2. באיזה גיל/משקל מעבירים ילד לכסא בטיחות/בוסטר?
ובכלל, אני מתלבטת מה לקנות.
אשמח לשמוע איך לבחור גם וגם.
תודה, שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כסא בטיחות ובוסטר - תגובה
קובי סופר01/06/2014שלום טל,
כסא בטיחות מיועד לשימוש לאחר שלב הסל קל (למרות שיש כסאות אשר מתאימים לשימוש מלידה). ועד גיל 3 שנים ע"פ החוק. כמובן שהחוק הוא חובבני לעומת מה שצריך בפועל. הבוסטר נועד להחליף את הכסא בגיל 3 שנים, הבוסטר משמש כהגבהה אשר מגביהה את הילד לחגורת הבטיחות.
ישנם גם כסאות המשלבים בין השניים, כלומר רוכשים אותם ככסא בטיחות ובשלב הבוסטר ע"י פירוק חלקים הכסא הופך לבוסטר.
אני באופן אישי פחות מחבב את השילוב.
הכסאות המומלצים כיום מבחינה בטיחותית הם האוונפלו טריומף וקוסקו סנרה (מושב פשוט מבחינת ריפוד) אשר זכו לציון בטיחותי מקסימלי. שני המושבים כוללים עיגון לאטץ' (איזופיקס אמריקאי) ויכולים להתאים לך לשימוש גם כיום מכיוון שניתן להתקינם כנגד כיוון הנסיעה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
טל16/06/2014תודה קובי,
איך עליי לחפש כסא בטיחות? מה חשוב שיהיה בו?
לסלקל של הפג יש לי איזופיקס.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר16/06/2014שלום טל,
הדברים החשובים בכסאות הבטיחות הם: קודם כל הבטיחות ולכן מומלץ לרכוש כסא עם איזופיקס, כמו כן ההמלצות כיום מדברות על חגירת הכסאות כנגד כיוון הנסיעה (כמו בסל קל) עד גיל שנתיים (מומלץ אפילו עד 4 שנים), לכן מומלץ לרכוש כסא כזה, בטח ובטח אם התינוק עוד לא בגיל שנה. ולסיום מומלץ להושיב את התינוק בכסא לרכות אם נח לו, אם נח לכם לחגור וכו'.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה ואחרונה
טל24/06/2014האם אתה ממליץ על כסא בטיחות יד שניה?
ובמידה ולא - מדוע?
יש לי אופציה לקחת מגיסי כסא בטיחות שעבר 2 ילדים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם דגמים
טל24/06/2014לאוונפלו טריומף יש מספר דגמים.
יש דגם שאתה ממליץ במיוחד?
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה קטנה ואחרונה - תגובה
קובי סופר24/06/2014שלום טל,
לגבי כסא יד שנייה אני לא ממליץ מכיוון שכסא שעבר תאונת דרכים חייב לצאת מכלל שימוש, לכן לא מומלץ לקחת סיכון, זו גם הסיבה שלכסאות יש תוקף.
אם הכסא מגיסך וידוע בוודאות שהכסא לא היה מעורב בתאונה אז לא צריכה להיות בעייה, אם הכסא בן יותר מ- 6 שנים מומלץ לרכוש כסא חדש.
לטריומף יש כמה גרסאות אך ההבדל בינהן הוא סוג הריפוד ורמת הגימור, אין הבדל בטיחותי בין הגרסאות.
בברכה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי תודה רבה-רבה.
טל26/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוונפלו טריומף וסימפוני
טל29/06/2014היי קובי
מה ההבדל בין האוונפלו טריומף לאוונפלו סימפוני?
תודה.
הטריומף מומלץ יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוונפלו טריומף וסימפוני - תגובה
קובי סופר29/06/2014שלום טל,
הטריומף קיבל דירוג בטיחותי גבוהה יותר. מצד שני הסימפוני הופך בעתיד לבוסטר בעוד שהטריומף משמש ככסא עד 30 ק"ג. כמובן שהטריומף זול יותר מהסימפוני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בבייבי קלאב את האוונפלו טריומף?
טל29/06/2014מהו מחירו בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש בבייבי קלאב את האוונפלו טריומף? - תגובה
קובי סופר29/06/2014שלום טל,
יש את המוצר. אני לא זוכר את מחירו בחנות ואיני נמצא בחנות עד יום ג'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
טל30/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפוד סלקל פג בוק פלוסגילוש29/05/2014
רכשתי לפני כשנה עגלת בוק פלוס ואני מאוהבת בה!!
בתוך הסלקל יש ריפודיות לראש ולישבן.
הריפודית של הישבן נעלמה לי (כנראה ברחיצת מכוניות) יש איזשהו תחליף לזה או להזמין חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוספות - ג'ואי כרוםמיכל29/05/2014
שלום קובי,
האם מקבלים עם עגלת הג'ואי תוספות כגון - כיסוי לגשם וכד'?
בנוסף, שמעתי על עגלת הגרקו איבו היום, שעונה על הקריטריונים כמו הג'ואי
(לא בחנתי אותה ולא הראתם לי אותה כשביקרתי בסניף),
האם אתה ממליץ עליה? ובהשוואה לג'ואי - מה עדיף/ ההבדל?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוספות - ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר29/05/2014שלום מיכל,
בג׳ואי מקבלים 2 ניילונים לגשם. לאמבטיה ולטיולון.
יש לנו גם את הגרקו, לדעתי בג׳ואי מקבלים מוצר טוב יותר. יש לך ידית מתכווננת שעשויה גומי קשיח ולא ספוג. הגלגלים ובולמי הזעזועים טובים יותר והקיפול קומפקטי יותר. אם זאת הגרקו עדיין עגלה מעולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו ביאני29/05/2014
אם אני לא טועה היתה להם פעם אופציה לרכוש את העגלה עם מושב בז' ולא שחור - האם עדין קיים?
בנוסף - באתרים שונים אני רואה צבעים שונים של גגון - האם זה משנה מבחינת האחריות של העגלה? כי יש להם קטע כזה שצריך לרשום את העגלה באתר העולמי בשביל האחריות או משהו כזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו בי - תגובה
קובי סופר29/05/2014שלום ענבל,
לדעתי אין יותר את צבע החול במושב מכיוון שהצבע לא זכה להצלחה. אנשים פשוט לא אוהבים להתעסק בכביסות וניקיון וצבע זה הוא מאוד בעייתי.
אני לא חושב שצבע הגגון משפיע על האחריות. על כל בוגבו יש מספר סידורי שונה. המספר מופיע על השלדה ועל האריזה, יש להוריד אותו מהאריזה ולהדביק בחוברת האחריות, במשלוחים האחרונים המספר כבר היה בחוברת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גואי או ABCחן דגן29/05/2014
קובי בוקר טוב
אני מתלבטת בין שניהם ? מה עדיף ?
חשוב לי שלתינוק יהיה נוח בטיולון והישיבה שלו תהיה נכונה. לפי מה שראיתי בגואי הטיולון הוא משטח ישר מה שיכול לגרום לתינוק להחליק כלפי מטה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גואי או ABC - תגובה
קובי סופר29/05/2014שלום חן,
אכן מדובר ב- 2 טיולונים שונים. שכיבה מלאה (ג'ואי) ושכיבה סטטית (ABC).
היתרונות של שכיבה מלאה הם: אפשר להשכיב על הבטן, ניתן לישון זמן ממושך בתוך העגלה וניתן לחתל על העגלה.
יתרונות השכיבה הסטטית: כמו שציינת פחות סיכון בהחלקה, זה בא לידי ביטוי בירידה ממדרכה. אם יורדים עם הגלגל האחורי קודם ולא להפך לא צריכה להיות בעיה בשכיבה הישרה. הזוית היא זווית עירסול, הזווית מעודדת את תנוחת הזחילה. זו גם זווית מרגיעה כאשר הרגליים כלפי מעלה זרימת הדם ללב טוב יותר.
לדעתי היתרונות של השכיבה הישרה הם חשובים יותר ולכן אני פחות אוהב את השכיבה הסטטית.
הABC מצד שני היא מוצר איכותי יותר (בעיקר ברמת הבדים), האמבטיה ענקית וגבוהה, היא יותר נוחה להליכה וסה"כ המוצר מושקע מאוד ביחס למחירה.
אפשר לשקול את הABC אם לוקחים בחשבון שתרכשו טיולון בעתיד, עלות הטיולונים היא מאוד מאוד סבירה ביחס לעגלות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גואי כרום או קאםשיר28/05/2014
מכל העגלות (שבתקציב שלי כמובן).. מאוד אהבתי את שניהן..
חשוב לי מאוד שהעגלה תיהיה קלה לקיפול ולא כבדה (ראיתי את דגם קאם פלודיו)
רציתי לדעת איזה יותר מומלצת .. מה החסרונות העיקריים של עגלות אלו
ואיזה דגמים של קאם מוצלחים?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גואי כרום או קאם - תגובה
קובי סופר28/05/2014שלום שיר,
הקאם פלודיו היא עגלה מאוד חדשה גם ברמה העולמית ככה שאין לגביה שום מידע צרכני. ממה שאני התרשמתי יש לה גלגלים די קטנים ולא לכל שטח היא תתאים, לכן מאוד תלוי היכן יהיו ההליכות שלך. הסל קל שלה בהשוואה לסייבקס שיכול להתחבר לג'ואי נחשב לסל קל פחות בטיחותי. מה שכן היא מיוצרת באיטליה ולכן הבדים שלה איכותיים מאוד.
לקאם יש את דגם הדינמיקו אשר ותיק יותר ונחשב לדגם מעולה אך הוא יקר יותר מהג'ואי בכמה מאות שקלים.
הג'ואי היא עגלה זולה שהתמורה למחיר הזול היא ענקית. מקבלים גלגלים גדולים נוחים להליכה, סל ענק, קיפול קל, פשוט וקומפקטי. אפשרות לחבר מגוון סל קלים שונים ושוב מחיר אטרקטיבי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת עגלה ושכיבה מלאהרעות27/05/2014
ראשית, תודה על התשובות המפורטות והמעולות . ממש התרשמתי מהפורום ותודה רבה.
אני מחפשת עגלה משולבת, חשוב לנו שהאמבטיה תהיה רחבה ונוחה, וחסרון שראיתי בהרבה עגלות שהטיולון בזוית כך שהגב של התינוק מקופל כמו סלקל וזה לא כ"כ בריא, לכן אנחנו ממש רוצים עגלה שהשכיבה מלאה גם באמבטיה וגם בטיולון. כמה חשוב שהטיולון יהיה מוגן מסביב כמו בעגלות החצי-משולבות? כי בעוד חצי שנה יהיה חורף...
כמובן שחשוב לנו- טיולון לשני הצדדים, קיפול די נח וקל ולא גדול מאוד. (בגז' של מזדה 5)
עבירות גבוהה ואיכות...
על מה היית ממליץ? באיזה עגלות יש שכיבה מלאה? ובאיזה טווח מחיר?
וגם- האם זה מומלץ לקבל או לקנות עגלה יד שניה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלת עגלה ושכיבה מלאה - תגובה
קובי סופר28/05/2014שלום רעות,
נתחיל מהסוף. טווח המחיר תלוי בכם יותר מאשר בהמלצה שלי. די ברור שככל שנעלה בתקציב נקבל מוצר איכותי וטוב יותר.
מזדה 5 הוא רכב מאוד בעייתי בנושא עגלות. מרבית העגלות לא יכנסו לך לרכב אלא אם מושב אחורי אחד יהיה מקופל. גם אז יהיו עגלות של יכנסו. במקרה הזה גם מומלץ לבצע בדיקה לעגלה.
מושב שטוח הוא גם לדעתי המושב היותר טוב.
העגלות המומלצות לדעתי ע"פ הדרישות שלך הן: פג פרגו בוק פלוס, הרטן רייסר ג'י טי ובבה קאר איפ אופ. מה שכן הקיפול שלהן יכול להוות בעיה בגלל הרכב ולכן יש לבדוק.
אם בכל זאת מחפשים עגלה שתענה על מרבית הדרישות אבל תתקפל למימדים קטנים אפשר לקחת בחשבון את: צ'יקו טריו ליבינג, פג איזי דרייב, בבה קונפורט אלאה או לולה 2.
החיסרון של עגלות אלו שהן פחות נוחות מבחינת התניידות וסל החפצים שלהן די קטן.
עגלות יד שנייה. לרוב זו אופציה טובה לחסוך, מומלץ לרכוש עגלה שהיא ממודל חדש כדי שיהיה ניתן למצוא לה חלקי חילוף. מומלץ טרם הרכישה לברר מי היבואן ולבדוק אם ניתן לבצע חידוש (שימון, גירוז, חיזוק וניקוי) ובדיקת תקינות גם אם זה בעלות סמלית זה שווה. מה שכן אפשר לחשוב בצורה הפוכה לרכוש עגלה חדשה ולמכור אותה בעתיד כיד שנייה ואז להחזיר לפחות כמחצית מההשקעה ;)
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה על דגמים....
רעות28/05/2014מה דעתך על B AGILE britex או אינגליזינה טרילוג'י? (שמעתי המלצות מחברות ורציתי לדעת) ביחס לקריטריונים שהיו חשובים לנו?
תודה רבה
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ועוד שאלה על דגמים.... - תגובה
קובי סופר28/05/2014שלום רעות,
הבי אג'ייל לא תתאים לדרישות מכיוון שאין לה טיולון דו כיווני והיא גם פחות איכותית בצורה משמעותית מהדגמים שהזכרתי.
האינגלזינה מאוד דומה לפג פרגו איזי דרייב או הצ'יקו ליבינג. מבחינת הרכב היא מעולה אך בדומה לפג או לצ'יקו היא פחות נוחה להליכה וסל החפצים קטן ולא נגיש כל כך.
שוב אם המושבים ברכב פתוחים באופן קבוע אז היא יכולה להיות אחת מהאופציות.
לדעתי רק בנושא הסל קל היא נופלת משאר החברות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת bebecar rc3
רעות29/05/2014ראיתי שלבבהקאר יש עגלה נוספת, זולה יותר עם אותו סלקל מומלץ ובטיחותי, וטיולון דו כיווני עם שכיבה מלאה והיא גם מתקפלת קטן! אני מבינה שמן הסתם הגלגלים יגרמו לעבירות פחות טובה בתנאי שטח אבל מה אתה אומר עליה לעומת האיפ אופ? כמה היא עולה אצלכם?
וחוץ מזה, לגבי העגלות שכתבת לי קודם, מה היתרון של פג בוק פלוס על הבבהקאר איפאופ או ההפך? איזה מהן עדיפה?
תודה רבה
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה- סליחה...ג'ואי כרום
רעות31/05/2014ג'ואי כרום עונה על כל הדרישות שלנו? המחיר שלה ממש טוב. מה היתרונות או החסרונות שלה ביחד לבבהקאר היפ הופ או פג בוק פלוס? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד שאלה- סליחה...ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר01/06/2014שלום רעות,
הכרום בהחלט עונה על הרבה דרישות בסכום נמוך משמעותית בהשוואה לפג או בבה קאר.
ההבדלים הם שהכרום מיוצרת בסין בעוד שהשניים האחרות מיוצרות באירופה. ייצור אירופאי גורם לכך שהחברות מייצרות את המוצר מחומרים איכותיים ועמידים יותר כמו בדים, חלקי פלסטיק ועוד, יש להם בקרה מלאה על המוצר שיוצא ממפעלן בניגוד למוצר סיני שהפיקוח עליו דל. סלי השכיבה של האירופאיות מציעים שינוי מצבים, פתחי איוורור, יכולת נידנוד. לטיולונים יש 4 מצבי שכיבה לעומת 3 בג'ואי. צריך לזכור שבפג או בבבה קאר מקבלים במחיר: סל קל, תיק וכיסוי חורף לטיולון, תוספות שבג'ואי עולים כסף. למרות זאת עדיין יהיה הפרש של קרוב ל- 2000 ש"ח.
אין ספק שהמוצרים הארופאים עולים בכמה דרגות על הג'ואי אך אין מה לעשות זה בא עם תג מחיר גבוהה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת? חשבתי שסלקל של בבה יותר
רעות02/06/2014בטיחותי מאשר של פג? פג יש לו רק 3 כוכבי בטיחות ועם הבסיס 4. איפה רואים את הרישום המלא של כסאות הבטחות והדרוג שלהם?
באמת? חשבתי שסלקל של בבה יותר - תגובה
קובי סופר02/06/2014היי רעות,
נכון להיום הפג (בגרסאות 2014) זכה לציון הבטיחותי הכי גבוהה שאי פעם סל קל קיבל.
ההאטון 2 עשה אותו דבר בארה״ב. מכיוון שהאטון 3 זהה ל 2 אז אפשר ליחס את התוצאה גם ל 3.
יש לציין שהם זכו לציון הזה עם בסיס איזופיקס.
התוצאות האמריקאיות מפורסמות באתר הקונסיומר ריפורטס (בתשלום).
התוצאות האירופאיות יותר קשות למציאה מכיוון שיש מעבדות רבות באירופה. המובילות הן euro ncap ו- adac.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינגיליזנה עגלה מעולה ועונה בדיוק
שיר29/05/2014על מה שאת מחפשת! עיצוב איטלקי מהמם ונקי, טיולון דו צדדי, מתקפלת בקלות ונכנסת גם לתא מטען של מכוניות לא גדולות, קלה יחסית למשולבות, וגם האמבטיה שלה ממש מרווחת, השתמשנו בה עד גיל חצי שנה וזה מעולה לזמן בטן שמחק את חגורת הכתפיים! חוצמיזה זו עגלה מאוד איכותית בפחות מ-4000 ש"ח וגם אני קיבלתי המון המלצות עליה מחברות וכולנו מאוד מרוצות מהבחירה :) שימי לב שמנהל הפורום שייך לרשת מסויימת ולכן לא ימליץ לך על עגלות של המתחרים ותמיד ימצא מה לא בסדר בהן.. ולכן הוא אינו אובייקטיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת על עגלת קאם דינמיקו 2014מיכל27/05/2014
הי,
אני מחפשת עגלה משולבת. מה שחשוב לי זה:
1. קלה.
2. מתקפלת בקלות.
3. יציבה.
4. יפה.
5. מחיר - בסביבות 3000 כולל הכל.
לפי מה שבדקתי קאם דינמיקו 2014 עונה על הדרישות.
אשמח מאוד לשמוע את דעתך עליה.
תודה רבה!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתלבטת על עגלת קאם דינמיקו 2014 - תגובה
קובי סופר27/05/2014שלום מיכל,
הדינמיקו עונה על מרבית הדרישות מלבד המשקל שהוא לא קל אבל לא כבד מאוד. בנוסף מחירה יקר יותר מ- 3000 ש"ח עם כל החלקים. סה"כ העגלה מעולה לתינוק מכיוון שהיא מיוצרת באיטליה היא בנויה מחומרים איכותיים בפרט הבדים. האמבטיה ענקית ומתכווננת, הטיולון מאוד רחב וזה מעולה, שיכבה מלאה בטיולון. סה"כ עגלה נחמדה מאוד.
בטווח המחיר שציינת אני ממליץ לבדוק את: ג'ואי כרום, גרקו איבו, ולקו ספארק, ברווי אובו (חורגת ממש בטיפה מהתקציב), איי בי סי דיזיין ממבה 2013.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת- פג פרגו או בוגבואלה27/05/2014
שלום קובי,
התרשמתי מאוד מהתשובות המפורטות שאתה נותן ומהסבלנות- ישר כוח!
אני מתחילה להתעניין עכשיו בעגלות ויש לי מספר שאלות-
1. הבנתי מתגובות קודמות שלך שהפג פרגו בוק פלוס מומלצת מאוד. יש אותה לאחותי והיא אכן מרוצה. רציתי לשאול מה היתרונות של הפופ-אפ לעומת הבוק פלוס, מה ההבדל במחירים, ואיזה דגם עדיף בעיניך- בוק פלוס או פופ אפ?
חשוב לי מאוד משקל קל, קיפול מהיר ביד אחת, איכות שתחזיק לאורך שנים, סלקל שמתחבר לעגלה בלי צורך במתאמים וטיולון וסלקל דו כיוונים. אם יש עוד תכונות חשובות בבחירת עגלה בעיניך אשמח לשמוע מהם. (אני גרה בעיר ומתעתדת להתנייד באוטובוסים בשנה הקרובה)
2. הבנתי שגם הבוגבו ממולצת מאוד. אשמח לשמוא איזה דגם של בוגבו הכי טוב ומתאים לקריטריונים שציינתי למעלה, מה המחיר שלו, והאם הוא עדיף על הבוק פלוס/פופ-אפ לדעתך?
שוב תודה גדולה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתלבטת- פג פרגו או בוגבו - תגובה
קובי סופר27/05/2014שלום אלה,
הבוק פלוס פופ אפ מציעה שדרוג לעומת הבוק פלוס. את צריכה להחליט אם השדרוגים שווים בענייך את הפרש המחיר. בנוסף אם לאחותך יש בוק בדקי אם את יכולה להשאיל ממנה אמבטיה וסל קל, כך תוכלי לרכוש רק שלדה ומושב של פופאפ ולנצל את האמבטיה והסל קל של אחותך וכמובן לחסוך כ- 3000 ש"ח.
הפופ אפ מציעה אמבטיה קלה יותר אשר מתקפלת עם השלדה.
מושב הטיולון רחב יותר ומרופד יותר והכי חשוב הוא קטן משמעותית במצב מקופל כ- 30% פחות מגודלה של הבוק פלוס הרגילה.
בכל אופן כל גרסאות הבוק עונות על דרישותייך: קיפול ביד אחת, טיולון/סל קל/אמבטיה דו כיווניים, סל קל מתחבר ישירות ללא מתאמים ומשקל מאוד סביר.
הבוגבו לא תענה לדרישות שלך: הקיפול ב- 2 ידיים ומצריך פירוק של הטיולון לפני הקיפול.
הסל קל מתחבר רק בעזרת מתאמים. מחירה: 5390 ש"ח ללא סל קל ומתאמים.
דגם הבי מתאים לדרישות שלך אך לדגם זה אין אמבטיה/סל שכיבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלגלים בגואי כרוםאיתן27/05/2014
קובי שלום,
משום מה כשמסתכלים על תמונות של הגואי כרום נראה כי הגלגלים שונים בכל צבע של העגלה, למשל באדומה יש גלילים שונים מהטורקיז, ידוע לך על זה משהו?
האם יש לכם בתצוגה את הג'ואי בצבע שחור בשילוב אפור (אפור בגג הטיולון ובכיסוי האמבטיה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדים בג'ואי כרום
איתן27/05/2014קראתי בפורום אחר שהבדים של הצבע טורקיז בג'ואי כרום טובים יותר מהבדים בצבעים האחרים של העגלה, ידוע לך משהו על זה?
בדים בג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר27/05/2014הבדים זהים בכל הדגמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לבדוק שוב ולהשוות
dsa27/05/2014מציעה לבדוק שוב.
אני העמדתי בחנות במקביל את הצבעים אפור, חול וטורקיז.
באפור ובצבע חול הבד הרגיש יותר "פלסטיקי", ובטורקיז זה היה דומה יותר לבד כותנה - ג'ינס שגם נראה יותר טוב, וגם מרגיש איכותי ונושם יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מציעה לבדוק שוב ולהשוות - תגובה
קובי סופר27/05/2014החומר הוא אותו חומר, יכול להיות שבמגע התחושה שונה אך אין זה משנה או מעיד על איכות החומר. בכל אופן הבדים ממש לא פלסטיקיים או אפילו קרובים לכך.
מי שמחפש בד איכותי יאלץ להיפרד מעוד כמה מאות שקלים ולרכוש עגלה יקרה יותר.
לחלופין תמיד ניתן לרכוש מזרן 100% כותנה אשר באופן משמעותי איכותי יותר מבדי העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלגלים בגואי כרום - תגובה
קובי סופר27/05/2014שלום איתן,
הגלגלים זהים רק העיצוב שונה. בטורקיז מקבלים שלדה כסופה במקום שחורה כמו בשאר הצבעים.
צבע האפור שחור היה שייך לקולקציית 2012 שלא הגיע לישראל. בקולקציית 2013 יש שחור חלק או אפור חלק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידוע לך אם אמורים להגיע צבעים
איתן27/05/2014נוספים עד אוגוסט הקרוב?
ידוע לך אם אמורים להגיע צבעים - תגובה
קובי סופר27/05/2014לא יגיעו צבעים לפחות עד 2015.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בנוגע לעגלה ומושב בטיחותשירלי26/05/2014
שלום,
אשמח לדעת איזו מבין העגלות עדיפה לדעתך: טאי טאי" של חברת ביבה, גרקו איבו, נבינגטון קאדט, סולה או ג'ואי.
בנוסף, אשמח אם תוכל להגיד לי מבחינה בטיחותית מה עדיף לרכב - מושב בטיחות או בסיס וסלקל?
תודה מראש,
שירלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בנוגע לעגלה ומושב בטיחות - תגובה
קובי סופר26/05/2014שלום שירלי,
לגבי מושב מול סל קל. בטיחותית אין כמעט הבדל, כמובן שכל מושב או סל קל זוכה לדירוג בטיחותי שונה. ההבדל העיקרי הוא הנוחות, במושב בטיחות יש צורך לקבע אותו לרכב ולא ניתן לשלוף את המושב עם התינוק כמו בסל קל, בנוסף זווית הסל קל שוכבת יותר ממרבית המושבים.
לגבי העגלות. כל עגלה מציעה יתרון שונה, אני אישית מתחבר הכי לג'ואי, בעיקר בגלל שהיא מספקת את התמורה הטובה ביותר ביחס למחירה.
הטאי טאי גם מעולה אך האמבטיה שלה לא מוצלחת (אמורה לצאת אמבטיה חדשה בקרוב) והטיולון שלה לא דו כיווני.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול עם הפג פרגוולריה25/05/2014
שלום,
גם לאחר שעברתי על ההודעות הקודמות וגם לאחר חיפושים באינטרנט עדיין קצת מבולבלת,
אני מאד אהבתי את הפג פרגו אבל לא מבינה את הבדלי הדגמים...
מה שם של הדגם שמגיעה עם: שילדה (לא משנה הצבע העיקר ידית אחת), אמבטיה (עם גב מתכוונן), טיולון (מתהפך דו כיווני), כיסוי רגליים לטיולון, סל קל ותיק....
או ש...הכל מזמינים בנפרד.?
אם ישנו דגם שכולל הכל מה שמו ומה טווח המחירים? והאם יש גם של 2013 או שרק 2014?
תודה מראש
ולריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלבול עם הפג פרגו - תגובה
קובי סופר26/05/2014שלום ולריה,
לפג יש 2 דגמים עם ידית שלמה הכוללות את כל החלקים.
פג פרגו איזי דרייב ופג פרגו בוק פלוס. שתיהן נמכרות מעל ל- 4000 ש"ח לכל החלקים.
המחיר משתנה בהתאם לשנתון וסוג הבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה הקודמת..
ולריה27/05/2014אז בעצם יש 2 דגמים שיש בהם את כל החבילה של האביזרים....אבל ראיתי שלבוק פלוס יש עוד כמה תתי שמות/דגמים....זה כל כך מבלבל!!!! מה ההבדלים ביניהם...מה הכי מומלץ!?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לשאלה הקודמת.. - תגובה
קובי סופר27/05/2014שלום ולריה,
יש לבוק פלוס 3 דגמים: קלאסיקו/ספורטיבו, קומפלטו ופופ אפ. הקלאסיקו היא הגרסא הבסיסית. הקומפלטו ציעה בד איכותי יותר, גגון נפתח לאיוורור באמבטיה וכיסוי חורף לטיולון.
הפופ אפ כבר מציעה אמבטיה קלה יותר אשר מתקפלת עם השלדה, טיולון רחב יותר, מרופד יותר אשר מתקפל למימדים קטנים יותר מאשר 2 הגרסאות הקודמות, כמובן שזו הגרסא היקרה ביותר.\
בכל הגרסאות מקבלים: אמבטיה, טיולון, סל קל ותיק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולה או סולה 2 או סולה 2 mtxרפאל23/05/2014
שלום וברכה!
רציתי לשאול האם למישהו ידוע ההבדל בין סולה לסולה 2 ולסולה 2 mtx?
וגם האם זה משמעותי ופערי המחירים. ולמה בארץ לא מצאתי mtx?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סולה או סולה 2 או סולה 2 mtx - תגובה
קובי סופר25/05/2014שלום רפאל,
אם ההתלבטות היא רק בין השניים, הייתי ממליץ על הסולה 2. הMTX מגיעה עם גלגלי אויר שזה יכול לבאס ודורש תחזוקה שוטפת. בנוסף היא מאוד חדשה גם באנגליה, ככה שבאמת לא ניתן לקבל מידע אם או עד כמה היא טובה. לדעתי היבואן מראש הבין שהיא לא עגלה שתימכר טוב וכנראה ויתר עליה או שהוא מחכה לראות איך היא תימכר באנגליה ומה יהיו התגובות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסולה או סולה 2 או mtx
רפאל25/05/2014תודה על התשובה המחכימה, אבל האם יש איזה שהוא יתרון לגלגלי אוויר? כי שמתי לב שכמה חברות עשו את הדגם היותר משופר כביכול שלהם עם גלגלי אוויר, גם הבייבי ג'וגר gt וגם הסולה mtx. וגם האם השינוי היחידי בין הסולה 2 ל- mtx זה הריפוד היותר עבה והגלגלי אוויר?
סולה או סולה 2 או mtx - תגובה
קובי סופר26/05/2014שלום רפאל,
גלגלי אויר מספקים רכות טובה יותר בהליכה כנ"ל גם בלימת זעזועים טובה יותר.
היום יצרנים רבים פיתחו גלגלים הזהים לחלוטין לגלגל אויר רק ללא ההתעסקות בפנצ'רים וניפוח אויר אחת לכמה שבועות.
ההבדל בMTX הוא בעיקר בשלדה, תכננו אות להליכות גם בשטח קשה כמו יערות, לדעתי פחות רלוונטי לישראל. כנראה מתוך כוונה להיכנס לשוק הרוסי והסקנדיבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה ההבדל בין סולה לסולה2 ?
מירב06/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ומה ההבדל בין סולה לסולה2 ? - תגובה
קובי סופר06/07/2014שלום מירב,
ההבדלים בעיקר עיצוביים, שינו את החלק הקדמי של העגלה כך שתראה כמו עגלה ולא משהו מוזר. שינו את עיצוב הגלגלים. יש מבחר גדול יותר של צבעים. סה"כ הסולה 1 הייתה עגלה טובה ולכן לא היה צורך בשינוי טכני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואפשר לדעת מה מחירה? או שזה לא לפה
מירב14/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואפשר לדעת מה מחירה? או שזה לא לפה - תגובה
קובי סופר14/07/2014אם הכוונה לסולה, אנו לא מוכרים דגם זה, לא את 1 או 2.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופתעת! יש לכך סיבה מיוחדת?
מירב14/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מופתעת! יש לכך סיבה מיוחדת? - תגובה
קובי סופר14/07/2014הג'ואי!
מאז שהיא בתצוגה הסולה כבר לא נמכרת כמו בעבר, בנוסף הסולה 2 כבר יקרה ועם סל קל המחיר שלה מאוד קרוב לבוק פלוס של פג שבברור עדיפה, לכן לדעתי היא נופלת בין הכסאות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)