מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אחריות על עגלה?רימה28/09/2013
שלום,
מה האחריות שיש על עגלות?! ולכמה זמן?
אנחנו מתלבטים בין ד"ר בייבי מדריד, גרקו איוו (איבו) ופג פרגו בוק.
כל חנות אומרת משהוא אחר, אחרי שאנחנו דורשים תשובה מאיש שרות עם סימני שאלה בעניים על השאלה!?!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחריות על עגלה? - תגובה
קובי סופר28/09/2013שלום רימה,
האחריות ניתנת על ידי יבואני העגלות, כל יבואן נותן אחריות שונה מהאחר.
לדוגמא פג פרגו נותנים 3 שנות אחריות מתוך ה 3 שנים, בשנה הראשונה יש אחריות VIP עד בית הלקוח.
ההתלבטות שלך מאוד בעייתית, מדובר ב 3 עגלות אשר שונות שינוי דראסטי אחת מהשנייה השינוי גם מתבטא בהבדלי מחיר כמובן.
אוכל לענות לך ברגע שתצייני אילו דברים חשובים בענייך יותר ומה דרישותייך מהעגלה.
תנאים כמו איזה באגז' רכב יש לכם אם בכלל? באיזו קומה גרים? האם יש מעלית? וכו'
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחריות...
רימה29/09/2013הי קובי,
אנחנו גרים בקיבוץ שהדרכים שלו בשלבי שיפוץ מתמשכים, כך שהאווירות ושיכוך חשובים לנו!
אין בעית בגז' יש לנו ג'יפון, רק שהוא טיפה גבוה כך שמשקל וקלות קיפול הם פאקטור.
זה גם הילד הראשון שלנו ואנחנו מקווים שהעגלה תשרוד לשני...
יש לנו בעית איחסון, זה למה המדריד נכנסה לרשימה, וגם לא רוצים להשתולל במחיר כי יש עוד הרבה לקנות...
השלושה האילו לא חייבות להיות היחידות, אם יש לך המלצות נוספות נשמח לשמוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחריות... - תגובה
קובי סופר01/10/2013היי רימה,
אני מאוד ממליץ על הבוק, היא מגיעה ללא אמבטיה אבל בהחלט מתאימה מלידה, מחירה קצת גבוהה מהמדריד אבל עדיין יש לה מחיר סביר.
מניסיון (גם אני גר במושב) של שימוש בבוק, היא סופר נוחה להליכה גם בשטח הכי קשה שיש, יש לה קיפול נח, מושב נח לתינוק ומבחינת חוזק יש לה חוזק עילאי, עגלות פג עם גלגלים גדולים יחזיקו מעמד יותר מעשור עם ארבעה ילדים שיעברו בתוכה, יש אחריות VIP עד בית הלקוח בשנה הראשונה ואחריות רגילה למשך שנתיים נוספות.
אם המחיר יקר אני ממליץ לבחון את עגלת ביבה טאי טאי, גם עגלה נפלאה במחיר מצוין, גם היא מושלמת למי שגר במושב.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בוק??? - תגובה
קובי סופר02/10/2013שלום רימה,
סדר בעגלת בוק.
קודם כל יש 2 דגמים לבוק.
1) בוק, דגם זה מגיע כטיולון חד כיווני לכיוון הנסיעה שעליו ניתן לחבר סל קל בלבד.
2) בוק פלוס, דגם זה מגיע כשלדה ערומה, על אותה שילדה מתלבש טיולון דו כיווני וערכה הכוללת: אמבטיה, סל קל ותיק. הסל קל מתחבר ישירות לעגלה בלא צורך בשום מתאם. בקרוב יגיע לארץ מתאם שיתאים לסל קלים אחרים ולא של פג פרגו, זה יתאים למי שמחפש סל קל של חברה שונה. הדבר היחיד שלא מגיע בחבילה זהו הבסיס לרכב אשר אותו רוכשים בנפרד, הוא לא מוצר חובה ואפשר לחיות בלעדיו, היתרון היחיד שהוא חוסך את חגירת הסל קל לרכב והפרוק שלו.
לעגלות פג יש 2 גרסאות בדים. גרסאת קלאסיקו וגרסאת סופט/קומפלטו. בכל אחד מהדגמים שציינתי למעלה יש את 2 הגרסאות.
הקלאסיקו היא הגרסא הזולה, זהו בד פשוט יותר.
הסופט/קומפלטו זו גרסא יקרה יותר, הבד איכותי יותר, יש מבחר צבעים רב יותר העיצוב יפה יותר, מקבלים בנוסף כיסוי חורף לטיולון ובמידה ורוכשים את הבוק פלוס עם הערכה לאמבטיה יש פתח איוורור גדול בגגון.
אם שואלים אותי תמיד עדיף ללכת על אופציית הקלאסיקו הזולה ולצרף מזרון עגלה איכותי. מעבר להבדלי הבד אין הצדקה לשלם את ההפרשים במחיר אלא אם ממש רוצים צבע מסוים ומיוחד יותר.
לגבי העגלה בסרטון, גם בחינם לא הייתי שם בתוכה תינוק, אבל בשביל סרטון ליוטיוב זה נחמד.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלהמורן27/09/2013
שלום,
אני מחפשת עגלה לילד ראשון ואני מעט מבולבלת.
ראיתי מס׳ עגלות ובכל אחת היה משהו אחר שהפריע לי.
היחידה שממש מצאה חן בעיני היא הפג פלוס.
אשמח להמלצות על עגלות נוספות שעונות על הקריטריונים הבאים:
משקל קל יחסית, קיפול קל, ידית אחת, טיולון דו צדדי, מושב רגליים מתרומם, שכיבה מלאה/כמעט מלאה בטיולון, גלגלים נוחים (הבנתי שבגרקו איבו הגלגלים גורמים לנסיעה לא נעימה).
האם יש עגלה שעונה על קריטריונים אלה חוץ מהפג?
תודה,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לעגלה - תגובה
קובי סופר28/09/2013שלום מורן,
אין הרבה עגלות שעונות על הדרישות. הבוק פלוס היא אחת מהן.
ניתן לבדוק גם את קאם דינמיקו, בבה קונפורט אלאה (קצת כבדה) והסטריטי של אותה חברה.
המלצתי האישית הוא בכל זאת על הבוק פלוס.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתאים סלקל סייבקס לביבו עליתשני26/09/2013
היי,
האם ניתן לרכוש בסניפים שלכם את המתאם הנ"ל?
שאלה נוספת-
זה נכון שהפסיקו לייבא את הביבו העלית, זה קצת מלחיץ אותי, יש סיבה לדאגה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתאים סלקל סייבקס לביבו עלית - תגובה
קובי סופר28/09/2013שלום נטלי,
לביבו עלית לא היו מתאמים לסייבקס.
אין סיבה להילחץ, הסיבה שהופסק היבוא זה בגלל שהיבואן מתחיל לייבא את אפפה בייבי (uppa baby) שזו חברה אמריקאית אשר מייצרת את אותה עגלה כמו הביבו עלית. אי לכך תמיד יהיו חלקי חילוף ואחריות מלאה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל של פג פרגושירה26/09/2013
שלום,
אני מתעניינת בעגלת הבוק פלוס החדשה .האם ניתן לרכוש ללא הסלקל והתיק שהוא נראה קטן ולא כ"כ פרקטי?
קראתי על הסלקל שיש בעייה עם הזוית שלו שהתינוק כמעט בזווית ישיבה וזה מטריד.
מה התרשמותך מהסלקל?מה ניתן לעשות אם אני כן מעוניינת בפג?
האם הטיולון לא מגושם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עגלת פג פרגו בוקעדי17/09/2013
שלום, אשמח לקבל הסבר על ההבדלים בין סוגי הבדים השונים של עגלת הבוק וגם מה מומלץ יותר ומה פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת פג פרגו בוק - תגובה
קובי סופר17/09/2013שלום עדי,
ההבדל הוא בכך שבגרסא היקרה הבד עשוי מ- 2 שכבות בד, סוג הבד איכותי יותר, באמבטיה יש חלון רשת שנפתח אשר לא קיים בגרסא הרגילה, בנוסף יש כיוסי חורף לטיולון, בגרסא הזולה ניתן להעביר מהאמבטיה לטיולון את הכיסוי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו בוק פלוסקרן16/09/2013
שלום רציתי לדעת כמה העגלה שוקלת עם הטיולון ביחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו בוק פלוס - תגובה
קובי סופר16/09/2013שלום קרן,
לפי נתוני היצרן משקל העגלה 10.2 ק״ג יחד עם מושב הטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולוןמאיה16/09/2013
אשמח לקבל המלצה לטיולון לצורך סיבובים קצרים. עד 300 ש"ח. בתודה רבה מראש.
טיולון - תגובה
קובי סופר16/09/2013היי מאיה,
ההמלצות שלי: אינפנטי 197, צ'יקו לונדון, טיולון אינפנטי מאסטר (טיפה מעל 300). כולם באיכות טובה ועושים את העבודה. לא תמיד הם קיימים במלאי בעונה זו, אני מניח שלפחות שניים מהדגמים ניתן למצוא ברוב החנויות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מאיה16/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מאיה18/09/2013מה אתה אומר על הלייט וואי של ציקו? הכוונה ביחס לשלושת הטיןלונים האחרים שהמלצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר18/09/2013שלום,
היא הרבה יותר טובה אבל גם יותר יקרה, החסרון היחיד שלה הוא שהטיולון צר, לכן מומלץ לבדוק פיזית עם ילד את הטיולון והנוחות שלו/ה
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח
מאיה18/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרון לעגלהלני13/09/2013
שלום קובי
האם בכל עגלה יש צורך במזרון, או שהצורך קיים רק בשלב האמבטיה? אם הצורך הוא תלוי איכות הבדים, אז אשמח לקבל התייחסות לסוג בדים של בבה קומפורט, גרקו איבו, איה בייבי מקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מזרון לעגלה - תגובה
קובי סופר15/09/2013שלום לני,
בשלב האמבטיה אין צורך במזרן נוסף, מומלץ תמיד לעטוף את המזרן הקיים בסדין עגלה או חיתול פלנל, זאת על מנת לספק בד נעים יותר ולשמור על מזרן האמבטיה נקי. בשלב הטיולון מומלץ לרכוש מזרן בדיוק מאותן סיבות שציינתי עם סדין האמבטיה.
כל העגלות שציינת עשויות פוליאסטר אך באיה בייבי הבד יותר ניילוני, בגרקו הבד יותר איכותי ובבבה קונפורט הבד יותר איכותי מהגרקו וגם מושב הטיולון מרופד יותר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו או נאונטואנג׳ל12/09/2013
היי, אנחנו מתלבטים בין עגלת הפג פרגו בוק פלוס (מהבד הפשוט) לבין עגלת נאונטו סינכרו רג. אשמח לדעת איזו טובה יותר ומה היתרונות של כל אחת לעומת השניה. תודה..
פג פרגו או נאונטו - תגובה
קובי סופר15/09/2013שלום אנג׳ל,
הבוק ללא ספק עדיפה על הסינכרו. הקיפול הרבה יותר פשוט, נחות ההליכה טובה פי כמה, סל ענק ונגיש לעומת סל קטן ולא נגיש בסינכרו, שתיהן מרופדות היטב הנאונטו קצת יותר מהבוק הבסיסית אך זאת ניתן לפתור בעזרת מזרן עגלה. הקיפול של הנאונטו קטן יותר אך מאוד מאוד קשה לביצוע בעיקר עם הטיולון מורכב. הפג אמינה יותר עם שירות תיקונים עד בית הלקוח. שורה תחתונה הפג עדיפה על מרבית העגלות בשוק וללא ספק גם על הנאונטו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה של easy baby sky האם עגלה טובהאוסנת11/09/2013
שלום רב. אני בהריון ראשון וצפויה ללדת עוד כחודש וחצי. רציתי להתייעץ עם אמהות שיש להן כבר נסיון האם העגלה easy baby sky טובה ושימושית? האם היא קלה ונוחה לתפעול? לקיפול וכו? ראיתי אותה בחנויות ונראית טובה ופרקטית וגם טובה אך לא מכירה לעומק. האם כדאי או שיש המלצה לעגלה אחרת לא יקרה עד 2000 שח בערך?
עגלה של easy baby sky האם עגלה טובה - תגובה
קובי סופר15/09/2013שלום אוסנת,
דגם הסקיי של איזי בייבי עונה על מרבית הצרכים. ביחס למחיר מקבלים תמורה מצויינת לכסף. החסרון היחיד של העגלה הוא שעל מנת לקלפה חייבים לפרקאת מושב הטיולון. לאורך זמן זה מעצבן ורוב האנשים רוכשים עוד טיולון. אני ממליץ לבדוק את איה בייבי מקס או מקס ספיריט שנמכרות סביבי ה 2000₪.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קאם מינו ספורטשירן09/09/2013
ראיתי שהיא במבצע ורציתי לדעת פרטים עליה
קאם מינו ספורט - תגובה
קובי סופר10/09/2013היי שירן,
עניתי לך בהודעה קודמת לגבי משקלי קאם והמלצתי על הקאם דינמיקו פלוס.
לא סתם המינו במבצע, מדובר בדגם לא מוצלח של קאם, העגלה במקור היא עגלה בעלת 2 ידיות אחיזה, קאם אילתרו חיבור המחבר בין הידיות ובכך קיבלנו עגלה בעלת ידית אחיזה שלמה, אך עדיין נותרו החסרונות של עגלות בעלות 2 ידיות אחיזה שהם:
סל קטן ולא נגיש, העגלה רופפת (אם מזיזים אותה לצדדים מרגשים שהיא חופשיה), לטיולון אין תמיכת גם מלאה בגלל מנגנון הקיפול בניגוד לדינמיקו. העגלה לא נוחה להליכה בעיקר בשטח כמו פארק, מדרכות רעועות ועוד.
המון חברות ניסו במהלך השנים לעשות את החיבור בין 2 ידיות לידית אחת, למעט בבה קונפורט שדי הצליחו כל שאר החברות סיפקו מוצרים לא מוצלחים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות קאםשירן09/09/2013
שלום
מאוד נדלקתי על העגלות של קאם רציתי לדעת איזה הכי קלה והכי נוחה לתפעול תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלות קאם - תגובה
קובי סופר10/09/2013שלום שירן,
רוב עגלות קאם שוקלות בין 10 ל - 11 ק"ג שלד + טיולון. לכן אין הבדל משמעותי במשקל. נוחות התפעול, הליכה, קיפול, גודל הם שיקול שלך, את צריכה להתנסות עם הדגמים ולהחליט מה מהם נח עבורך.
אני באופן אישי ממליץ על הדינמיקו פלוס. זהו הדגם הכי מתקדם של קאם, מאוד נוחה להליכה, הקיפול די פשוט לביצוע, היא נכנסת לכל תא מטען, יש לה סל גדול והכי חשוב היא יציבה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרקו איבו - זמינותלני03/09/2013
שלום, רציתי לשאול כמה שאלות על גרקו בבייבי קלאב. האם העגלה הזו קיימת אצלכם במלאי? האם בכל הצבעים? האם צפויות הנחות במחיר בחודשים הקרובים למיטב ידיעתך?
האם ביבו עלית החדשה גם במלאי, רוצה למדוד אם נכנסת למטען האוטו שלי ולנסות להרים אותה (הבנתי ממך שכבדה יותר מגרקו).
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה - ABC דיזיין ממבה VS גרקו
לני03/09/2013הבנתי שכרגע נמכרת במחיר זהה לגרקו.. האם נותנת תמורה יותר טובה מגרקו? יש לציין שיש לי מאזדה 2 ולכן תא המטען די קטן. ובנוסף אני לא ממש בנויה לסחיבת משקלים כבדים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גרקו איבו - זמינות - תגובה
קובי סופר04/09/2013היי,
הייתם אצלנו, אני מקווה שקיבלתם שירות טוב ומענה על כל השאלות. אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות עליהם.
שנה טובה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לני05/09/2013וסחטיין על הקישור והזיהוי.. :)
האמת שרק הסתבכנו יותר. באחת (ביבו עלית) איכות נסיעה נוחה יותר משמעותית אך מסורבלת לקיפול ופתיחה והרמה ובשניה (גרקו) הפוך. ואז גם נכנסו לתמונה פרגו פליקו סוויץ' (אבל עם 2 ידיות שזה חסרון) ואיה מקס ספיריט (לא ככ נוחה לקיפול והכנסה לאוטו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה - תגובה
קובי סופר08/09/2013היי,
מתנצל שאני משיב רק כעת, בגלל החג לא עקבתי אחרי המיילים.
אין ספק שלכל עגלה יש חסרון ויתרון שמפצה על כך. אתם צריכים להחליט אילו יתרונות חשובים לכם ועל אילו דברים אתם מוכנים לותר, אין עגלה מושלמת ולכן כל הכאב ראש.
לדעתי יש עגלה אחת שאני חושב שתתאים לך מאוד.
זוהי בבה קונפורט אלאה. היא מאוד מאוד נוחה בהליכה אפילו יותר מהביבה. מאוד קלה לקיפול ותפעול. בשלב האמבטיה היא מתקפלת למטריה מה שמבטיח שגם השלד וגם האמבטיה יכנסו לתא המטען. בשלב הטיולון הקיפול זהה בגודלו לביבה, ניתן לפרק את המושב ואז לקבל קיפול מטריה, בכל מקרה היא נכנסת כמעט לכל רכב ללא הפירוק. היא בעלת ידית אחיזה שלמה, לטיולון יש שכיבה שטוחה, המחיר סביר (4200 כולל סל קל ובסיס). החסרון היחיד, מדובר בעגלה קצת כבדה בערך במשקל של הביבה, לדעתי אפשר בהחלט להתמודד עם חסרון זה. בכל אופן אישית אני לא אוהב עגלות בעלות 2 ידיות אחיזה לכן הייתי מוותר על הסוויץ.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה
לנלן08/09/2013האם העגלה הזו כוללת גם טיולון ואמבטיה בעסקה שלה?
האם בעסקה של גרקו הסיס של הסלקל כלול או שיש להוסיפו ואם כן מה בערך עלותו?
תודה קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שוב תודה - תגובה
קובי סופר08/09/2013שלום,
הגרקו כולל במחיר את הבסיס לרכב.
האלאה כוללת: אמבטיה, טיולון, סל קל והבסיס כרגע ניתן במתנה (עולה עוד 400₪ בדרך כלל).
סך הכל בשתי העגלות מקבלים הכל, רק את התיק יש לרכוש בנפרד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלת תאומיםלילי03/09/2013
מחפשת המלצה לעגלת תאומים מגיל לידה. חשיבות גבוהה למשקל שלה.
המלצה לעגלת תאומים - תגובה
קובי סופר03/09/2013שלום לילי,
ההמלצה שלי היא ללכת על פרקטיות. העגלה הכי פרקטית שיש לתאומים כיום היא ביבה קוקו. מדובר בעגלה ששוקלת רק 9.9 ק"ג בעוד מרבית עגלות התאומים שוקלות בין 12 ל- 18 ק"ג. יש לה שכיבה שטוחה, קיפול קל לביצוע, קטן וקומפקטי. יש לה מדף רגליים מתכוונן לסגירה באזור הרגליים. הדבר הופך את המושבים לסוג של אמבטיה מתוחמת, זה מונע החלקת תינוקות כשהם לא חגורים. במרבית עגלות התאומים אין אופציה כזו ואז גם תינוקות בני יומם צריכים להיות חגורים. בנוסף מדובר בעלה מאוד זולה ביחס לעגלות תאומים אחרות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- X-MAX או גרקו EVOדנה03/09/2013
שלום
אני מחפשת עגלה סביב המחיר 1500 ש"ח ומתלבטת בין שתי עגלות אלו.
מה מהן מומלצת יותר?
אנחנו עם מזדה 3 אז נראה לי שאין בעיה עם הגודל.
כן חשוב לי שהטיולון יולבש לשני הכיוונים.
כמו כן, חשוב סל גדול.
וכמובן נוחות הנסיעה של העגלה.
תודה!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
דנה03/09/2013האם שתי העגלות מתקפלות יחד עם הטיולון?
מה היתרון של האחת על פני האחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
X-MAX או גרקו EVO - תגובה
קובי סופר03/09/2013שלום,
2 העגלות מתקפלות יחד עם הטיולון. לשתיהן יש טיולון דו כיווני. לשיהן סל גדול ונוחות נסיעה טובה מאוד.
הXMAX היא עגלה ישנה מאוד, כלומר אינה מתקדמת ולא הכי מתאימה לסטנדרטים של היום. מאוד קשה לחבר את האמבטיה לשלדת העגלה, לטיולון אין שכיבה שטוחה, פטנט הקיפול קצת מסורבל והיתרון היחיד שלה זהו המחיר.
האיבו יותר יקרה אבל מאוד קלה לתפעול. חיבור האמבטיה והטיולון קלים לביצוע. קיפול ביד אחת. קלה יותר במשקל ואחת העגלות הקלות ביותר בקטגוריה. יש לה שכיבה שטוחה וסה"כ 4 מצבי שכיבה/ישיבה.
במידה וצריך סל קל, דגם הלוגי'קו של גרקו הוא אחד מהסל קלים הטובים והבטיחותיים בשוק והוא כמובן מתחבר על העגלה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)