מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה לאחיםאור02/07/2012
שלום רב!
יש לי שני ילדים בת שנה ועשרה חד' ובן חודשיים. אני מאוד מתלבטת האם לקנות עגלת תאומים או טיולון נוסף אסביר את ההתלבטות ואשמח לקבל חוודת דעת.
ביתי בקושי משתמשת בעגלה, רק כאשר הולכים למרחקים ארוכים, שבתות וכו'. והיא הולכת יפה מאוד, אך עדיין קטנה ומתעייפת לעיתים. לכן אני רוצה לקנות עגלה נוספת. יש לי עגלת פג מודולר סוויצ' שבה אני משתמשת לבני.
במידה ואקנה עגלת תאומיםפ: לא אהיה תלויה בנוכחות אדם נוסף עימי בכדי לצאת עם שניהם. בבקרים כאשר היא בגן יש לי את העגלה הנוכחית.כדי לא להיסחב עם עגלה לשניים. המינוס שהיא יקרה יותר (חשבתי על בייבי גאג'ר, האם היא טובה?), ולא מאוד שמישה לעומת ההשקעה.
לגבי הטיולון חשבתי על סיידקס, שהוא קל ונוח ומתקפל כמטריה עבורה.פרקטי לא תופס מקום, אך מחייב נוכחות של אדם נוסף.
ממש מתקשה לקבל החלטה , אשמח לחוות דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה לאחים - תגובה
אביבית מולכו02/07/2012במקרה זה עדיף לרכוש עגלת אחים כמו לדוגמה עגלת סלקט, כך שכשאת יוצאת עם שני הילדים יש לשניהם מקום מרווח ונוח וכשאת יוצאת רק עם ילד אחת את בעצם מנתקת את המושב המיותר ויש לך עגלת יחיד, בצורה זו את נמנעת מסרבול מיותר.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת רכבתיעל10/06/2012
שלום וברכה
מחפשת עגלה לאחים (אחת בת שנה ושמונה והני בן שבועיים)
רוחב המעלית 70 בקושי לכן נראה שרק עגלת רכבת תתאים
1.האם יש דגם מומלץ?
2ץמה ההבדל בין הציקו טוגדר ןלגרקו דו גילדר?האם יש דגם מומלץ יותר?
3.חשוב לי שהמושב שנשכב יהיה גדול/ ארוך מספיק וכן שיהיה בו מספיק אויר בעגלות מסוימות שראיתי נראה כי הילד שבמושב האחורי די דחוס שם.....האם יש כזה?
4.האם יש דגם שאינו רכבת שיכול להתאים? (מלבד הסיטי סלקט שאינו בתקציב.....?אובדת עצות ואשמח לעצה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת רכבת - תגובה
אביבית מולכו14/06/2012מה עומק המעלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יעל14/06/2012תודה על תגובתך
העומק110 ס"מ(אולי 111)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת סיד!!1יעל05/06/2012
ראיתי עגלה בשם סיד בתינוקות זה אנחנו בראשון לציון והעגלה ניראית משהו מיוחד גםמעוצבת ויפהפיה וגם מתקפלת מאוד מאוד קטן שנכנסת בכל פגש
למי יש חוות דעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב מעניין מאוד
מוריה05/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף? ביבה ביבו או ביבה היפי?ללא שם01/06/2012
שלום,
אנחנו מיתלבטים בין ביבה ביבו לבין הביבה היפי. היתרון של היפי הוא המשקל והרוחב, ממה שקראנו פה בפורום ראינו ביקוש גדול יותר לביבו ורצינו לדעת ממה זה נובע וכן מה מומלץ יותר?
ראינו את שתי העגלות ועדיין יש התלבטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לקנות לא ביבו ולא היפי
אני26/06/2012עגלות גרועות עם מלא תקלות ושרות על הפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלהטל31/05/2012
שלום,
אני מתלבטת בין פג פרגו איזי דרייב לבין הבייבי ג'וגר. אשמח לקבל עצה ממישהו שמכיר את העגלות- לגבי עמידות העגלה, איכות הבד, נוחות קיפול העגלה, האם נכנסות בקלות לתא מטען של מכונית לא גדולה (סקודה פאביה)?
וגם איזה סלקל מתחבר לבייבי גוגר? הבנתי שאין להם סלקל ייחודי שלהם. האם נדרש איזה מתאם? והאם זה קל לתפעול?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות לגבי עגלה - תגובה
יובל שיזף31/05/2012שלום טל,
מבחינת עמידות שתי העגלות טובות ואיכותיות, מבחינת הקיפול יש לבייבי ג'וגר יתרון עם פטנט קיפול נוח אבל זה בא על חשבון נוחות משענת הגב, לבייבי ג'וגר אין גב קשיח אלא רק בד (ניתן לשים קרש שקונים במיוחד כדי ליישר את הגב). מבחינת הבד לפג יתרון גדול באיכות הבדים על בייבי ג'וגר.
שתיהן יכנסו לתא מטען של סקודה אך שווה לבצע בדיקה פיזית בחנות.
יש מבחר סלקלים שיתאימו בעזרת מתאמים שנרכשים בנפרד לבייבי ג'וגר כגון: פג פרגו,גרקו,מקסי קוזי ועוד.השימוש במתאם הוא משהו די פשוט אך כמו כל דבר כדאי לנסות להרכיב בחנות לבד ולוודא בעצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודכה רבה! ועוד משהו..
טל31/05/2012תודה רבה על תשובתך. אני חשבתי שדווקא לפג אין תמיכה בגב.. ולבייבי גוגר יש? האם זה בדיוק הפוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודכה רבה! ועוד משהו.. - תגובה
יובל שיזף31/05/2012אכן כן, לפג יש גב קשיח עם ריפוד בנוסף בעוד לבייבי ג'וגר יש בד בלבד (כפי שרשמתי קודם ניתן להרכיב קרש ליישור המשענת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
טל01/06/2012תודה רבה על התשובות הברורות והמפורטות, עזרת לי מאוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג איזי דרייב
שושנה11/07/2012טל שלום,
לנו יש כבר 5 חודשים את הפג איזי דרייב ואנחנו מרוצים עליה בטירוף.
אני חושבת שמבחינת הנוחות של התינוק אי מה להשוות בינה לבין הביבי גוגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג איזי דרייב
מרגלית23/07/2012הי,
איך היא בבאגז?
לנו יש מאזדה 5 וכל הכיסאות פתוחים מה שאומר באגז פיצפון- יש לך מושג אם היא נכנסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג איזי דרייב - תגובה
קובי רוזנברג24/07/2012שלום מרגלית
נראה לי שלא ייכנס, אבל אני ממליץ לך לבוא עם הרכב לחנות ולנסות פיזית.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת מוציאלונה28/05/2012
רציתי לדעת איזה סל קל של שילב מתאים לעגלת מוצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת מוצי - תגובה
קובי רוזנברג29/05/2012שלום אלונה
אני חושב שהמקסי קוזי
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על עגלותמיכאלה21/05/2012
היי,
ראיתי היום בחנות עגלה של איזי ווקר, אני אשמח להמלצות או לאי המלצות על העגלה לפני שאני קונה אותה. היא נראתה לי נוחה ומרווחת שזה חשוב לי מאוד כי לפי נסיון העבר שלנו הילדה הראשונה שלי גדולה ואז בעגלה אחרת שהיתה לנו לבת שלי לא היה נוח והיה צפוף ופה התרשמתי שיש הרבה מקום לשבת גם בגיל שנה.
תודה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - איה בייבי ספיריט 2012שירה21/05/2012
שלום, ראיתי את הדגם החדש של איה בייבי והתרשמתי ממנו לטובה, ראיתי בעבר את הדגם הישן יותר והפריע לי שהטיולון לא הגיע לשכיבה, בדגם החדש יש שכיבה מלאה ושיפורים נוספים. הייתי שמחה מאוד לקבל חוות דעת נוספות על העגלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי את המקס ספיריט עגלה מעולה
קרן22/05/2012חלק טיול שוכב קלה ומתקפלת בקלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מחפשת טיולון עד 22 ק"ג לא יקרגל17/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מחפשת טיולון עד 22 ק"ג לא יקר - תגובה
יובל שיזף23/05/2012היי גל,
ראשית רוב הטיולונים בארץ הן עד משקל 15 ק"ג (למרות שרובם יכול לשאת יותר היצרנים לוקחים מקדם בטחון) בטיולון אפילו יותר מעגלה כדאי ללכת עם הילד ולראות מה נוח לך מבחינת רוחב המושב, זויות השכיבה גובה הטיולון וכד'.
כמו תמיד אני ממליץ לא להתפתות ולרכוש משהו פשוט מאד, לפעמים עוד 100 ש"ח יכולים לעשות הבדל גדול בסוג הטיולון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לעגלת תינוקסטל09/05/2012
אני מעוניינת לקנות עגלה שיהיה קל לעלות אותה קומה רביעית ושהקיפול שלה קל ונכנסת לבגז' קטן ולא יקרה ומבחינת עיצוב שלה תהיה מודרנית קומפקטית יש משהו כזה? ועוד שאלה ממש אהבתי את סילבר קרוס, מימה וStokke Xplory יש משהו מבין העגלות האלה שתואם את מה שרשמתי ואם זה נכון שעגלות עם 3 גלגלים לא יציבות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות לעגלת תינוק - תגובה
יובל שיזף10/05/2012שלום סטלה,
אני אתחיל מהסוף, מכיוון שכל העגלות שנכנסות לישראל חייבות לעבור בדיקה של מכון תקנים זה לא יהיה נכון להגיד שעגלות 3 גלגלים הן לא יציבות זה יהיה נכון להגיד שעגלות 4 גלגלים הן יותר יציבות בייחוד בירידה או עליה ממדרכות.
לגבי העגלות שרשמת אף אחת מהן לא מתאימה לצרכים שהצגת מכיוון שמדובר בעגלות פרמיום שהן כבדות יותר וגדולות. הייתי מציע ללכת לכיוון עגלות שתי ידיות ששם העגלה מתקפלת "קיפול מטריה" והן קלות יותר סגנון פג פרגו, צ'יקו וכד'.
אם בכל זאת את רוצה עגלה עם ידית אחת אז לפג יש את האיזי דרייב שהיא עגלת ידית אחת המתקפלת קיפול מטריה.
בכל אופן לעלות לקומה רביעית עם עגלה זה לא קל עם אף עגלה אם ניקח בחשבון שעגלות איכותיות שוקלות היום בין 7.5 ק"ג ל10 ק"ג עם הטיולון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות פג החדשותטל08/05/2012
שלום,
רציתי לדעת האם הגיעו כבר דגמי פג החדשים לחנויות? מתי צפויים להגיע, אם טרם הגיעו?
מה המחיר המומלץ לדגם של סל שכיבה + טיולון?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות פג החדשות - תגובה
יובל שיזף10/05/2012שלום טל,
העגלות החדשות של פג כבר הגיעו לחנויות, מחירי העגלות (לסל שכיבה וטיולון)
מתחילים מ2990 ש"ח וצפונה לפי מספר משתנים כגון: סוג הבד, סוג השילדה (טיולון דו כיווני או חד כיווני) או אם מוסיפים סל קל ותיק החתלה של פג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
טל11/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצים חוות דעת לעגלה ביבה ביבושכ03/05/2012
אנו שוקלים לקנות ביבה ביבו, מתלבטים בינה לבין ברייטקס 4 גלגלים.
מחפשים חוות דעת ממי שיש לו ביבה ביבו - האם ממליצים?
אנו גרים בבית קרקע, אז לא משנה המשקל
שנינו גבוהים מאוד
ואהבנו את הפונקציה בביבה שמסובבים את הטיולון לשני הכיוונים, את הגובה שלה, את הסל הגדול, את אפשרות להוסיף מתקן מעמד לילד נוסף
אבל היא יותר גדולה ומסורבלת והקיפול פחות נוח.
יש המלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת ביבה ביבו
מיטל06/05/2012היי אני קניתי ביבה ביבו ומצטערת על כל רגע, זאת עגלה גרועה ומסורבלת,השלדה נורא כבדה
בנוסף על זה אחרי שימוש של בקושי חודשיים הגלגלים התחילו לעשות לי בעיות והשרות לקוחות שלהם על הפנים, אי אפשר להשיג אותם מגיעים למרכז הודעות ואף פעם לא חוזרים מה שאומר שכבר חודש אני מסתובבת עם עגלה מקולקלת ואין לי עם לדבר.
אז אני ממליצה לך לא לקנות ביבה ביבו, ולבדוק טוב את השרות שאת מקבלת מהחנות / מהיצרן כדי שלא יקרה לך מה שקרה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שהשרות שלכם במרכז
מיטל16/05/2012מצויין אבל.... אני גרה בצפון ופה השרות ממש על הפנים אני צריכה לחכות לפעם בשבוע וזה בסימן שאלה כי לא כל שבוע אתם מגיעים לצפון לחנות כדי לתקן את העגלה ותוך בקושי 3 חודשי שימוש כבר החלפתם לי פעמיים את הגלגלים אז מבחינתי זה לא שרות תקין שלוקח שבועיים לתקן עגלה והחלפת גלגלים זה לא פתרון אני רוצה לדעת מה גרם להם להיות לא תקינים ואיך זה לא יקרה שוב אנחנו מדברים על עגלה חדשה אז אני לא רוצה לדעת מה יקרה אחרי שנה של שימוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות
Biba baby07/05/2012מצרפת כאן חוות דעת על העגלה: https://www.facebook.com/note.php?note_id=251313388259854
בנוסף, את יכולה בהחלט להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו ולשאול את כל הלקוחות.
https://www.facebook.com/Bibababy
נשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה
צוות ביבה 09-8808878* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם מיתלבטים בין ביבה לברייטקס
ללא שם18/05/2012כשהתחלנו לחפש זה היה אחרי שראינו את פג פליקו סוויץ' אצל 2 חברים שלנו וממש אהבנו רק שכשבאנו לראות בחנות הקיפול היה ניראה מסובך ובכלל העגלה כבר לא ניראתה לנו. בגדול, מאוד הושפענו מהעגלה הזו בכלל שבעגלה הזו אין צורך באמבט ואפשר לשים מזרן שייתן זוית של 180 מעלות. מאז חיפשנו עגלות שהן חצי משולבות כי פשוט הבנו שככה אנחנו יכולים לחסוך בכסף וגם ככה אני אלד ב"ה בקיץ ואין צורך באמבט גם לא כעריסה כי עריסה אני אשכיר. אז במהלך החיפושים נתקלנו בכמה עגלות ועכשיו הדילמה..
לביבה ביבו יש המון תכונות מעולות. היא מאסיבית ויציבה, הצללה , מרופדת טוב, הקיפול שלב נוח (למרות שהוא בשתי ידיים), היא נכנסת לבגאג' (אפילו האמבט ויש לנו רכב קטן). רק מה, הרוחב שלה הוא 64 ס"מ והיא כבדה יחסית, 13.3 ק"ג עם טיולון. ממש אהבנו את הצורה שלה ואת הצבעים. אפשר לומר שכשראינו אותה ממש נדלקנו עליה והתלהבנו ממנה וגם קיבלנו דיל ממש טוב עליה שהוא כולל הכל. לא ניתן לרכוש ללא האמבט. בגדול אנחנו מאוד נעולים עליה.
מצד שני יש את ברייטקס B-AGILE שאהבנו עוד בתחילת החיפושים אחר עגלה, היא יכולה לשמש גם כאמבט והיא קלה יחסית, הטיולון שוקל 8.7 ק"ג. יש לה 4 גלגלים, היא זהה לבייבי ג'וגר החדשה שגם אותה ראינו ולא ממש אהבתי את הצורה שלה. הברייטקס ניראית טיפה יותר עדינה וגם את הצורה של הטיולון שלה לא אהבתי וגם עוד עניין חשוב - לא ניתן לפוך את כיוון העגלה.
השאלה הנוספת היא עד כמה זה חשוב שכאשר הילד בן כמה שבועות שהוא יהיה עם הפנים אליכם? זה ניראה לי עניין כל כך ברור ומובן מאליו שאני אלך כאשר התינוק מולי בהתחלה ורק אח"כ כאשר יגיע לשלב הטיולון יהיה עם הפנים כלפי חוץ.
מה שטוב בביבו זה שגם את הטיולון ניתן להרכיב עם הפנים אלינו.
כי פה בעצם הדילמה. אם אני אקנה את הברייטקס אני אומנם אוכל להציץ על התינוק אך לא אראה אותו מולי ועם הביבו יהיו לי כל האופציות רק שהמשקל יהיה גדול יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם מיתלבטים בין ביבה לברייטקס - תגובה
אביבית מולכו22/05/2012הריונית היי
נושא משקל העגלה הוא נושא חשוב וחייבים לקחת זאת בחשבון. אל תשכחי שאולי זה ילד ראשון אך עגלה אנו קונים לטווח ארוך יותר ויש לקחת בחשבון תמיד , שני כסאות בטיחות באוטו, שני ילדים בוכים וכו'... העגלה צריכה לשרת אותך ולא את אותה, על העגלה להיות נוחה לתינוק וחייבת להיות נוחה לתפעול בשבילך. להזכירך אנו חיים במדינה חמה ביותר זה לא שפוט למצוא עצמנו מנסות להרים עגלה במשקל כבר לתוך תא המטען בימים חמים במיוחד.
כמו כן יש לקחת בחשבון תנאים סביבתיים כמו לדוגמא: האם אני צריכה לעלות את העגלה במדרגות או לא?!
תאספי את מכלול האפשרויות שמצאו חן בעינייך ותעשי שיקול של בעד או נגד כאשר מה שיעמוד מול עינייך זה כמובן נוחות הילד (שכבר גילינו שהילדים מסתדרים בכל מצב) ונושא התפעול היום יומי, שוב, קחי בחשבון שהעגלה תהיי הרגליים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה עגלה מומלצת לתינוק שרק נולדnatali al30/04/2012
איזה עגלה מומלצת לתינוק שרק נולד, עדיפות למשהו שיהיה קל במשקל ומתקפל בקלות.
אשמח לקבל כמה הצעות כולל דגם.
כמו כן אשמח לדעת איזב אמבטיה או מתקן לרחיצה צריך לקנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה עגלה מומלצת לתינוק שרק נולד - תגובה
אביבית מולכו07/05/2012ישנן הרבה מאוד עגלות לתינוק שנולד, בין הקלות יש את סייבקס קליסטו, בייבי גוגר, ברייטקס, חלק מדגמי פג...ועוד... האם את זקוקה לעגלה עם אמבטיה או ללא אמבטיה?
בנוגע למתקן רחיצה. אמבטיה סטנדרטית עם רגלים לצורך הגבהה כולל מתקן ישיבה הקרוי דפני/טפלי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטים..חנה29/04/2012
שלום, מכירות את עגלת ציקו ליוינג?
האם זו עגלה איכותית? נוחה?
שמענו עכשיו על עגלת אויו של אינגלזינה. מה עדיף?
אנחנו מחפשים עגלה קומפקטית, וקלה. יש לכם רעיון אחר?
שמענו וראינו את עגלת ברייטקס אבל בעייני היא ממש מכוערת..
אשמח אם תענו לי בדחיפות! תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם משהו יענה לי....
חנה03/05/2012אני עובדת עצות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטים.. - תגובה
אביבית מולכו04/05/2012עגלת ציקו טריו ליוינג עגלה מצויינת. יש עליה ביקורות טובות מקהל הלקוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההההההה בעגלותעדי29/04/2012
שלום
אני רוצה המצלה לעגלות
שתיהיה קלה מאוד
ידית אחת
אפשר להפוך אותה ל2 כיוונים
הרגליים עולות ויורדות
והישיבה תיהיה מלאה
אשמח לקבל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגם מדריד של דר בייבי
איילת30/04/2012עגלה מעולה ולא יקרה בכלל שהייתה לי ושרדה שני ילדים בכבוד היא דגם מדריד של דר ביבי. יש לה ידית מתחלפת כארבעה או חמישה מצבי ישיבה -שכיבה,קלה ומתקפלת בקלות. אני ממש הייתי מרוצה ממנה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרההההההה בעגלות - תגובה
יובל שיזף30/04/2012שלום עדי,
קיימים מספר דגמים העונים לצרכים שהעלית. אך חשוב לבדוק את העגלה בפועל מכיוון שקיימים שינויים בצורת השימוש בין יצרן ליצרן. למשל ייתכן ותמצאי עגלה שהמושב מתאים ל2 כיוונים אך לא ניתן לקפל את העגלה לשני הכיוונים. עוד נושא חשוב הוא המשקל חשוב לבדוק את משקל העגלה כולל הטיולון, רוב היצרים נותנים משקל שילדה בלבד, מעבר לכך רצוי שעגלה לא תהיה קלה מדי חשוב שהיא תהיה יציבה. עגלות טובות שוקלות היום עם הטיולון בין 7.5 ק"ג ל10 ק"ג. אני מציע לבדוק את האיזי דרייב של פג פרגו לדעתי היא תיתן לך את תשובה מעולה לצרכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)