מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- האם על הבי סמארט אפשר לחבר טרמפיסט?שולי26/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
- איך מחליטים? יש המלצה על ברייטקס?לי21/02/2012
היי כולם,
אני מסתובבת כבר המון זמן ומתעניינת בכל עגלה אפשרית,
מיותר לציין שכאישה ובייחוד בעגלה הראשונה שלי! אני די מושפעת מהיופי.. אבל עדיין מנסה בכל מצב לחשוב על "הפרקטי" ביותר..
אחרי אינספור עגלות, והמלצות חוזרות כמעט בכל חנות (ע"י המוכרים כמובן) הועלה השם "ברייטקס" כעגלה המנצחת.. הבעיה היאאא - שהיא פשוט מכוערת - ואין בה בכלל מבחר בצבעים..
היא נראת פשוטה מאוד.. וזה מה שגורם לי להרתע ממנה..
האם היא באמת שימושית כמו שכל המוכרים טוענים???
אשמח לדעותיכם..
בנוסף, האם מישהו יודע באיזה סלקל כדאי לבחור אם אכן אקנה את הברייטקס..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
לי21/02/2012האם העגלה בת ה 4 גלגלים מומלצת יותר מאשר 3 גלגלים... בגלל יציבות או משהו כזה?
ומה העלות הסבירה כולל אמבטיה וסלקל (הטוב ביותר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי את הבי-סמארט של ברייטקס
שולי26/02/2012אני סופר מרוצה.
הקטנציק בן 4 חודשים וארוך מאוד, הוא עדיין באמבטיה וכייף לו. כל החברות שלי כבר העבירו לטיולונים.
הגישה לסל נוחה ורחבה וידיות מתכווננות יציבה.
מומלץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מחליטים? יש המלצה על ברייטקס? - תגובה
אביבית מולכו28/02/2012היי לי
ראשית את עושה נכון שאת בוחרת עגלה לפי הפרקטיות שלה, בעיניי זה הדבר החשוב ביותר, יופי זה טוב אבל לא מספיק!
ברייטקס נחשבת עגלה נהדרת, כמוה גם הבייבי גוגר . אני אישית הלכתי עם שלושה גלגלים לא מצאתי בעיה מבחינת יציבות יש רק לדעת כיצד לנהוג אותה, בשביל אנשים שחוששים משלושה גלגלים הגיעה העגלה בגירסה של 4 גלגלים.
בכל מקרה שתיהן עגלות נהדרות, חזקות ופרקטיות מאוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השוואת עגלות: סולה VS ביבודותן20/02/2012
שלווום
רציתי לשאול על היתרונות מול חסרונות בין 2 העגלות, ראיתי שהאמבטיה של הסולה נמוכה מאוד.. האם יש לזה משמעות פרקטית?
תודה
דותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו בחרנו ביבה
תמר20/02/2012הייתה לנו אותה התלבטות, בסוף קנינו ביבה ביבו ואנחנו מאוד מרוצים, מה שלא אהבנו בסולה זה שהיא נמוכה וצריך להתכופף, האמבטיה של הביבו רחבה בהרבה וזה איפשר לתינוק שלנו לשהות באמבטיה עד גיל חצי שנה פלוס שבוע, אני לא חושבת שבסולה דבר כזה היה מתאפשר, הסל בביבו ענק וזה דבר נפלא שיוצאים מהבית, יש המון מקום לקניות או ציוד. הגגון מצויין גם הוא, לא זוכרת איך זה בסולה אבל בביבה גם באמבטיה וגם בטיולון הגגון מכסה את כל גוף התינוק בשכיבה או ישיבה, זה טוב נגד רוח ואני מאמינה שגם נגד שמש (את זה נדע בקרוב).
בקיצור ממליצה מאוד על ביבה ביבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשוואת עגלות: סולה VS ביבו - תגובה
קובי רוזנברג20/02/2012שלום דותן
אני מצטרף להמלצה של תמר, החיסרון היחידי של הביבו הינו המשקל, אבל בכל שאר הנתונים היא עולה על הסולה.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבנירה19/02/2012
שלום רב
לאחר חיפוש התחלתי ביותר רציתי בבקשה קצת עזרה :
*מה דעתכם על העגלה המשולבת של דר בייבי מדגם BLOO HAPPY 2012?
* במידה ואחליט לקחת עגלה ללא אמבטיה האם מומלץ לקחת את העגלה של ברייטקס בתוספת הסלקל ? האם באמת אין עינין ברכישת אמבטיה כאשר הלידה היא בתחילת מאי?
*ביחס ל2 העגלות לעיל , איפה עומדת הסייבקס קליסטו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
קובי רוזנברג20/02/2012שלום נירה
קודם כל לגביי האמבטיה- זוהי בעצם בחירה שלכם, לא חייבים אמבטיה, היתרונות הינם בקשר עין עם הילד+שכיבה 180 מעלות, שאר העגלות שמגיעות ללא אמבטיה השכיבה ההתחלתית נעה בין 175-178 מעלות ז"א מגיל 0+ על הגב בלבד.
הבלו של ד"ר בייבי נחמדה מאוד, חסרונות- כבדה, והטיולון לא נשכב לגמריי.
ברייטקס בי אגייל- יופי של עגלה, פרקטית ביותר.
סייבקס קליסטו- גם עגלה פרקטית ומוצלחת.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה: כסא בטיחות או סלקל???דותן18/02/2012
שלום ותודה מראש, אשתי בחודש 8 ב"ה ורציתי עזרה בהחלטה אם לקנות סלקל או דווקא כסא בטיחות שמתאים מ 0 עד 13 קילו
בנוגע לסלקל אני לא מתכוון לשים אותו על העגלה אז ככה שזה לא יתרון לסלקל מבחינתי
יש את הקטע של ילד עד גיל שנה צריך להיות עם הגב לכיוון הנסיעה, אז איך עושים את זה עם כיסא בטיחות? עם סל קל אני יודע שאפשרי...
החלטות??
תודה!
דותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה: כסא בטיחות או סלקל??? - תגובה
יובל שיזף19/02/2012שלום דותן,
כמובן שלכל מוצר יש את היתרונות והחסרונות שלו והאם כדאי מוצר כזה או אחר זה נושא מאד אינדבדואלי.
סל קל הוא מושב בטיחות לרכב המתאים בדר"כ עד 11-13 ק"ג ומונח תמיד נגד כיוון הנסיעה ואילו כסא בטיחות יהיה המושב הממשיך לילד שעבר את המשקל הנ"ל
אכן קיימים מושבים שמכסים יותר מאופציה אחת והם בדרך כלל 0-22+ ק"ג יש גם כאלו שמגיעים עד 35 ק"ג ויותר.
היתרון במושב כזה הוא בנושא העלות הכספית כמובן כי אנו קונים מוצר אחד ולא שניים אך מצד שני הוא לא תמיד נותן מענה בטיחותי נכון מכיוון שהמרחב הישיבה וההגנה הדרוש לילד בגיל 4 חודשים שונים מילד בגיל 18 חודשים או יותר.
בכל אופן החשוב ביותר הוא לקחת מושב ברמה גבוהה שאנו בטוחים שישמור על הקטנים שלנו בצורה הטובה ביותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו - מקפיצה - אשמח לתשובהעדי16/02/2012
שלום,
רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים של פג - קומפקט מודולר ואון טראק.
הבנתי רק שהטיולון של קומפקט מודולר הוא חד כיווני בניגוד לטיולון של און טראק.
איזה עוד הבדלים קיימים בין שני הדגמים?
האם גם לאמבטיה של האון טראק יש פתחי אוורור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג פרגו - מקפיצה - אשמח לתשובה - תגובה
יובל שיזף19/02/2012היי עדי,
אני אנסה לעשות קצת סדר.
ההבדל בין הקומפקט לאון טרק הוא בבדים וברמת הגימור שלהם
הבד של הקומפקט הוא בד אורירי יותר וחסין בפני מים בצורה טובה יותר מהבד של האונטרק. בנוסף האמבטיה של הקומפקט מגיעה עם כילה ומרופדת גם חיצונית כדי לשמר לה מראה יוקרתי יותר ועוד הבדלים בסגנון הזה.
גם בקומפקט וגם באון טרק ניתן לקנות את העגלה עם שילדת SWITCH בה הטיולון יכול להיות לשני הכיוונים או עם שילדת P3 בה הטיולון הוא תמיד לכיוון הנסיעה.
לסיכום המוצרים עצמם (אמבטיה,סלקל טיולון וכו') הם אותם מוצרים בשני הדגמים
השוני הוא כמובן רק בבד. (בשניהם יש פתחי איורור)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג פרגו
עדי20/02/2012תודה רבה על התשובה.
שאלה נוספת - מהי עגלת טריפיקס עליה ראיתי המלצות רבות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפג פרגו - תגובה
קובי רוזנברג20/02/2012שלום עדי
הכוונה למודולר קומפקט P3 עם הבדים האיכותיים יותר כפי שציין ניר.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת המלצות לבוגאבו דונקי לתאומיםמיקה13/02/2012
שלום,
מישהו כבר יכול להמליץ על הבוגאבו דונקי לתאומים? אני מעוניינת מאוד בעגלה ויש לי הזדמנות לקבל אותה במתנה.... (ככה ששיקול המחיר היקר פחות רלוונטי...) אבל אמרו לי שהיא לא נוחה להתניידות עם רכב.
למישהו כבר יש ניסיון עם זה?
ואם לא- האם יש המלצות על הסלקט לתאומים? האם בכלל מומלץ עגלת רכבת?
ממש דוקטורט צריך בשביל העגלות האלה!!! (:
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת המלצות לבוגאבו דונקי לתאומים - תגובה
אביבית מולכו16/02/2012אכן דוקטורט...
הסלקט תאומים נחשבת עגלה מצוינת. הפידבקים מההורים ממש טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ביבהעומר12/02/2012
המליצו לי על עגלה בשם ביבה biba האם מישהו מכיר/ממליץ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת ביבה מהווה סכנת חיים לתינוק!!!
Luchia14/11/2012שלום רב!
חייבת להזהיר ולשתף- עגלת ביבה לא בטיחותית לתינוקות!!!
רכשתי עגלה מדגם היפי לפני כשנה. בני כעת בן 11 חודש בדיוק בשלב של יציאת השיניים. מסיבה כלשהי הפגוש הקדמי של העגלה עשוי מגומי רך (כאשר ברוב העגלות הפגוש עשוי מפלסטיק). התינוק נגס ובלע חתיכה מהגומי של הפגוש.
למזלנו הגומי עבר במעיים (מקווה כי כולו יצא) אך בקלות יכול היה להיגרם חנק. מדובר בסכנת חיים.
בפנייתי לייבואן קיבלתי תשובה חצופה מאוד כי "אני צריכה לשמור טוב יותר על הילד" והוא לא מוכן למסור לי את שמו המלא כי "זה מידע אישי".
לא ברור לי מי נתן להם תקן ומי העלה בדעתו כי העגלה יכולה להיות עשויה מחומר המהווה סכנת חיים לתינוק.
היזהרו וקחו לתשומת לבכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת ביבה - תגובה
קובי סופר14/11/2012שלום עומר,
לביבה יש 2 דגמים, דגם היפי ודגם ביבו.
דגם הביבו הוא הדגם המוצלח יותר והשילדה שלו משמשת חברות איי בי סי דיזיין, uppa baby בארה"ב ובריטקס. כלומר מדובר בשלד ועגלה מצויינים, דגם ההיפי הוא דגם פשוט יותר אך קל יותר. בכל זאת מדובר בעגלות זולות שנותנות את התמורה למחירן, אם רוצים לקבל מוצר איכותי יותר צריך לטפס בסולם המחיר.
סה"כ אם הכיוון הוא ביבה, ההמלצה שלי זה דגם הביבו.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת טאי טאי
רות04/03/2013מה לגביי דגם הטאיטאי של ביבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת טאי טאי - תגובה
קובי סופר06/03/2013שלום רות,
עגלת הטאי טאי היא עגלה נפלאה, קלה, נוחה להליכה וניוד, קיפול קל וקטן, ובניגוד למתחרות שלה בייבי ג'וגר ובריטקס היא מתקפלת כאשר הבד מתקפל לתוך העגלה, ולא כלפי חוץ, הדבר הזה שומר על הבד מפני כתמים,לכלוכלים,קרעים וחיידקים.
בנוסף מדף הרגליים שלה מתכוון. האמבטיה היא לא הכי טובה ביחס לאחרות מכיוון שהיא קטנה ומתלבשת על הטיולון ולא על השלד, הכל מתגמד מכיוון שמה שישרת אותך 90% מהזמן זה הטיולון.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיתוליםליאת12/02/2012
שלום ,רציתי לדעת איזה חיתולים מומלצים לתינוק,שנספגים טוב
איזה חלב עדיף לתת-מטרנה או סימיליאק
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיטולים- פמפרס פרימיום קר
אמא ל- 213/02/2012הכי דקים והכי סופגים שיש לדעתי.
תמ"ל- מטרנה אקסטרה קר! הכי קרוב לחלב אם, מכיל אומגות ופרוביוטיקה, כחול לבן, לא מקציף, יש מקום מסודר לכפית, אנחנו אוהבים מאוד :).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת להמלצה על הפמפרס
תמר20/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחירי העגלות בישראלמחירים מופרזי12/02/2012
שלום,
קורא בפורומים די הרבה אבל לא כתבתי אף פעם. אישתי בהריון וחיפשנו עגלה. בתור מישהוא שטס המון לארה"ב ידעתי תמיד שעובדים עלינו פה במחירי העגלות.
לאחרונה לא יצא לי לטוס ולכן לא יצא לי להביא עגלה מארה"ב ונאלצתי להשלים עם לקנות עגלה במחיר מופקע פה בארץ.
לא ויתרתי ומצאתי דרך אמזון את העגלה שרצינו (רמז מוכרים אותה עכשיו במחיר מבצע בשילב). מצאתי במחיר משמעותית יותר נמוך ממה שמוכרים בשילב במחיר מבצע.
מה שאני בא להגיד אל תקנו במחירים המופקעים תחפשו באתרים בחו"ל זה יותר זול מבארץ, אפשר להביא מוצי אינגלזינה פג וכל מה שאתם רוצים במחירים נמוכים.
אשמח לעזור ללא תשלום(אני סתם בן אדם פרטי) לכל מי שרוצה עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל המלצות על אתרים וטיפים
דקלה14/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת עגלה - התלבטותתם12/02/2012
שלום. אנחנו בישורת האחרונה לקראת קניית עגלה. התלבטנו בין ברייטקס בי אג'ייל, אביו של אינגלזינה או קוויני של מקסי קוזי (במבצע שנראה לנו ממש משתלם עכשיו).
ברייטקס מתקפל מעט מאסיבי מדי, יש לנו אוטו קטן מאד, והצבעים מאד מוגבלים, לכן ירדה מהפרק.
אביו יקרה, צריך סל קל בנפרד ומתאמים בשבילו לעגלה... מתקרב ל-4000 ש"ח. מעבר לזה היא מושלמת לטעמנו.
קוויני - מחיר שלא משאיר לנו מקום להתלבטות (1500 שקל עכשיו לטיולון+אמבטיה). מכירה את הנושא של מגן השמש המוגבל יחסית, אבל יש לזה פתרונות. מישהו יודע אם בעגלה הזו יש איזו בעיה נוספת? אני חושבת שהרגליים לא מתכווננות - האם זו בעיה? הסל למטה מעט קטן יותר לעומת השתיים האחרות, אבל ניסיתי להכניס לתוכו תיק וזה דווקא הולך. נראה לי שהמחיר מבטל הרבה מהבעיות שאולי יש, אבל אשמח לדעת אם יש משהו מהותי. האם קריטי לשים עוד כ-1600 ש"ח כדי לקנות ברייטקס או אביו? זה הפרש מאד רציני...
ועוד דבר - סל קל של מקסי קוזי אפשר להכניס לאוטו גם בלי מתאם, כך הבנתי. כמה זה מסורבל לדעתכם? מתאם עולה 1000 שקל, ואנחנו שוקלים לוותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת עגלה - התלבטות - תגובה
קובי רוזנברג20/02/2012שלום תם
האביו והקוויני שייכות לרשת שילב כך שהמידע שיש לי על העגלות הנ"ל הינו מחברים בעיקר.
אביו- אמבטיה קטנה מאוד ובנוסף הטיולון קצר.
קוויני- אין לי אינפורמציה אבל עם המחיר שלה עכשיו הוא 1500 ש"ח ועוד בשילב זה אומר דרשני, כנראה שהם די תקועים עם העגלה כך שהם מציעים אותה במחיר זול.
ברייטקס בי אגייל- עגלה מצויינת ופרקטית מאוד, חיסרון שיש אותה באדום או שחור.
מבחינת ההשקעה הכספית תשקלו זאת שנית מכיוון ששווה להשקיע פעם אחת בעגלה טובה שתשמש אתכם לכמה ילדים.
סלקל מקסי קוזי- ניתן לקשור ללא התושבת, אך די מבאס לקשור אותו כל פעם מחדש שמתחילים נסיעה מכיוון שרצועת המותן עוברת מעל הילד, לכן 90% מהלקוחות קונים תושבת וחוץ מזה יש יופי של סלקלים עם בסיסים לרכב במחירים שפויים.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סל קלשרון ישראל09/02/2012
שלום רב
רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש סל קלים של מקסיקוזי חוץ מבחנויות שילב? או שיש להם בלעדיות?
מתלבטת בין הקבריון של מקסיקוזי או הקייפיט של הצ'יקו. האם מישהו יודע איזה סלקל שוקל יותר, והאם יש הבדל גדול במחירים ביניהם?
תודה וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סל קל - תגובה
קובי רוזנברג09/02/2012שלום לונה
מקסי קוזי ניתן להשיג אך ורק בשילב.
מבחינת המלצה אישית שלי ציקו קייפיט 30.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציקו
שרון ישראל09/02/2012ובאיזה חנויות ניתן לרכוש את הציקו קייפיט 30?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציקו - תגובה
אביבית מולכו10/02/2012במרבית חנויות התינוקות , סלקל נהדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב,אשמח למענה הפעםלילית08/02/2012
אני מאוד מעוניינת בעגלה ביבה ביבו 2012 , האם היא מומלצת?
האם יש עגלה דומה לה מבחינת המאפיינים המומלצת יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב,אשמח למענה הפעם - תגובה
קובי רוזנברג09/02/2012שלום לילית
ביבה דגם ביבו עגלה מצויינת , ברייטקס דגם בי סמארט מאוד דומה לה, החיסרון של 2 העגלות הנ״ל הינו המשקל.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת CHAPA CHULAדקלה07/02/2012
צהריים טובים,
אשמח לקבל חוות על עגלת CHAPA CHULA האם היא קלה לתפעול ? אמינה? קלת משקל?
כוללת אמבטיה טיולון וסל קל במבצע במוצצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת CHAPA CHULA - תגובה
קובי רוזנברג07/02/2012שלום שאול
הצפצולה הינה עגלה בלעדית ברשת מוצצים, במחיר שלה יש הרבה יותר טובות ממנה.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנושא ..
דקלה09/02/2012תודה רבה על התשובה.
אני שומע רבות על ברייטקס יש כרגע מבצעים על דגם קליסטו ב -2500 ש"ח כולל סל קל
אני מניח שאתה מכיר טוב את העגלה האם תוכל לומר לי את ההיתרונות וגם החסרונות שלה?
והאם יש עגלה אחרת במחיר דומה שאולי מומלצת יותר.? (אני מתכוון לעגלה שכוללת אמבטיה טיולון וסל קל שמתחבר לעגלה שיהיה קל לתפעול ומבחינת משקל וכמובן מותדג אמין).
תודה ויום טוב שאול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה התכוונתי לעגלת CYBEX קליסטו
דקלה09/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת ריפוד לעגלהדקלה06/02/2012
בוקר טוב,
יש לי את הסיטי עילית של בייבי סייף .
רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף ריפוד באמבטיה?
תודה ויום טוב אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)