פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קובי תודה עוד שאלה
    נועה
    07/01/2013

ה'ו

מה ההבדל בין הסטיילו לפיפו?

אני ראיתי רק בתמונות באינטרנט את דגם הסטיילו מה ההבדל ביניהם בתכונות? בעיצוב..?
    (ההבדל הינו רק בגלגלים למטה ?)

ויש הבדל גם בטח במחיר מה ההבדל במחיר בין הסטיילו לפיפו.?

ד"א האם אתה נמצא בסגולה שאפשר להתייעץ איתך שם.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קובי תודה עוד שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קובי תודה עוד שאלה - תגובה

קובי סופר
    07/01/2013

שלום נועה,

למעשה ההבדל בין האיפ אופ לסטיילו הוא באמת בשילדה, כל שאר החלקים טיולון וסל קל זהים, האמבטיה גם זהה אך שונה טיפה בעיצוב. השלד של הסטיילו הוא שלד מרשים, מיוחד ומרהיב ביופיו, אין ספק ושמענו זאת מהרבה רוכשים שלה, כשהולכים אית ברחוב, קניון כל המבטים מופנים אלייך, אבל הגלגלים שלה לא מסתובבים 360 מעלות, כדי לקפלה צריך לפרק אותה ל- 2 חלקים, לא לכל רכב היא נכנסת בקלות, היא יחסית כבדה. האיפ אופ הרבה יותר עירונית ויום יומית, לכן השלד קל יותר, נח יותר בהליכה, מתקפל בקלות עם הטיולון וביד אחת. אני אישית תמיד בעד פרקטיות.
    אני נמצא בחנות כל יום מ 13:30 עד 20:30 למעט ימי שני ורביעי.
    תמיד ניתן להגיע ולהתייעץ, בעצם די מומלץ :)

בהצלחה,
    קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבה קאר סטילו או I MVOE מבית ציקו
    נועה
    07/01/2013

לה'ו

מתלבטת בין שני העגלות אעפי שלא ראיתי את הבבה קאר במציאות ואין לי מושג איך הטיולון שלה נראה..

מה יותר טוב.?

האם בבה קאר יש אפשרות להוסיף אחרי זה להפוך את זה לעגלת אחים? (זאת אומרת אמבטיה + טיולון?)

האם עגלת הבבה קאר כוללת גם סלקל שמתלבש עליה בלי מתאמים?

נשכבת ל180 מעלות? ניתן לכבס את הבדים.?האם כולל כיסוי רגלים לטיולון? כיסוי לגשם?
    בכל זאת זה מחיר לא מבוטל :)

אשמח ליותר פרטים ומה עדיף..

מה שאהבתי בבה קאר שאכן יש לה סל גדול יחסית מתחת ולציקו אין סל כמעט אך ציקו מסתובבת ב360 מעלות על מנת להפוך את הילד לכיון ההורה ולא צריך להוריד אותו ואז להחליף..

בקיצור אשמח לקצת הארה בנושא הלכתי קצת לאיבוד..זו עגלה ראשונה ואני רוצה לקנות משהו שיהיה הכי טוב והכי שימושי :)

ד"א ראיתי שיש יבואן של בבה קאר בראשלצ האם המחירים שם יותר זולים משאר החנויות.?לדוגמא בייבי קלאב בסגולה..?

הוספת תגובה

• בבה קאר סטילו או I MVOE מבית ציקו - תגובה

קובי סופר
    07/01/2013

שלום נועה,

לגבי בבה קאר. דגמי ה- IP-OP יתאימו לרוב הדרישות שלך, הרבה יותר מאשר הסטיילו, הסטיילו עגלה מרשימה אבל פחות פרקטית ביום יום. הIP-OP הרבה יותר ידידותיות בקיפול, נוחות בהליכה, משקל וכו'. הסל קל של בבה קאר שמגיע עם כל דגמי בבה קאר מתחבר בקלות לשלד העגלה ללא מתאמים. יש אפשרות בעתיד לרכוש רק שלדת תאומים ולחבר עליה את האמבטיה והטיולון או הסל קל. לגבי מחירים, היבואן של בבה קאר בראשון מוכר הרבה יותר יקר מהחנויות, הוא לא מוכר פחות מחנויות!

הצ'יקו די מסורבלת ולמעט היתרון שהמושב מסתובב די קשה לתפעל את העגלה, חייבים לפרק את המושב על מנת לקפל את העגלה, הקיפול עצמו גם לא ידידותי, לעומה הבבה קאר מתקפלת ביד אחת עם המושב. מדובר בעגלה מאוד איכותית אבל לא פרקטית בכלל לדעתי.

לדעתי הבבה קאר IP-OP עדיפה לעומת הצ'יקו איי מוב. בין הסטיילו לאיי מוב, הסטיילו יותר איכותית אבל כמו שאמרתי גם מסורבלת בתפעול.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבה קאר איבו

אדוה
    15/01/2013

אני מוכרת בבה קאר שקנינו לפני חודשיים, מוזמנת לבור לראות את הטיולון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה
    סיון
    06/01/2013

אני ובעלי מתלבטים בין 2 עגלות : Jane Rider או Peg book plus. אשמח לשמוע חוות דעת על כל אחת מהן

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה - תגובה

קובי סופר
    07/01/2013

שלום סיוון,

אני באופן אישי ממליץ על הפג מכמה סיבות.
    הפג מיוצרת באיטליה בעוד שהריידר מיוצרת בסין. בדרך כלל כשיצרן מייצר בסין הוא עושה זאת מטעמי חיסכון, יצרן שמייצר באירופה לא חוסך בכלום ומפקח באופן ישיר על הליך ייצור המוצר. אז ללא ספק שמבחינת איכות חומרים/בדים, חוזק השלד ואורך חיי המוצר הפג תהיה טובה יותר.

יתרון נוסף של הפג הוא הטיולון שנשכב לשכיבה מלאה, בריידר הטיולון לא נשכב למצב ישר וישבן הפעוט מוטה כלפי מעלה, לדעתי זו זוית שכיבה פרימיטיבית, מבחינת היצרן דרך מעולה לחסוך כסף בייצור המוצר. הקיפול של הפג סופר נח וזה בהשוואה למרבית העגלות בשוק קיום, אחריות עד בית הלקוח שפג נותנים היא יתרון ענק לאמא עם תינוק. הסל קל של פג שזכה לציונים מצויינים.
    סה"כ כל המון יתרונות לפג כאשר המחיר די זהה.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בבה קאר סטיילו ! דחוף !
    נונה
    06/01/2013

היי אני מעוניינת לרכוש עגלה של בבה קאר מדגם סטיילו ..
    ביד שניה מכיוון שבחנות היא עולה החל מ 8 אלף שקל ..
    אם הינכם מכירים חנות שמוכרת אותה בפחות אני מאוד אשמח לשמוע
    לא משנה היכן בארץ ואם יש מישהי שמוכרת הנני כאן ! תודה

הוספת תגובה

• עגלת בבה קאר סטיילו ! דחוף ! - תגובה

קובי סופר
    06/01/2013

שלום,

מחירה באמת באזור ה- 8 אלף גם אצלנו בבייבי קלאב מדובר בדגם מעור, גם אחרי הנחות היא לא יוצאת פחות מ- 7500 ש"ח. יש לנו אחת חדשה בכחול כהה מבד (לא מעור) שמחירה 6200 ש"ח! לחדשה.

אני לא מאמין שתמצאו מחירים זולים לחדשות מכיוון שהמחיר רק אמור לעלות בקרוב!

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קובי

נועה
    17/01/2013

לה'ו

מה היא כוללת במחיר של 7 וחצי במידה ואני רוצה לסגור דרכם ?

וכמה זמן יש אחריות..?על מה האחריות כוללת?

ולגבי אופציה לשלדה שהיא עם עגלת אחים איך זה הולך?:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קובי - תגובה

קובי סופר
    17/01/2013

שלום,
    העגלה כוללת: אמבטיה, טיולון, סל קל, תיק, מטריה וכיסוי חורף לטיולון.
    היבואן נותן 3 שנים אחריות מלאה, לאחר מכן השירות לכל החיים בחינם, אבל יגבה תשלום על חלקי חילוף במידת הצורך.

לגבי עגלת אחים, ישנה אפשרות בעתיד לרכוש שלדה וטיולון של דגם שנקרא one & two
    על שלדה זו מחברים אמבטיה וטיולון, בהמשך 2 טיולונים. הפלוס בשלד שגם ניתן להפוך את עגלת האחים לעגלת יחיד בכל רגע. לגבי מחיר של מוצר זה אני לא יכול לתת, מכיוון שאת הדגם הזה מזמינים מחו"ל רק ע"י ידי הזמנה מראש, ברגע ההזמנה אנו מבררים מחיר שיהיה הכי אטרקטיבי ומזמינים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות תינוק ועוד

יובל
    04/02/2013

ניתן למצוא בפוראבר בייבי - מוצרי תינוקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיק החתלה לסטוקי
    חן
    05/01/2013

היי, רציתי לדעת האם בעגלת סטוקי חייבים להשתמש בתיק החתלה יעודי שלהם (בגלל המבנה שלה) או שאפשר להשתמש בכל תיק החתלה אחר.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    תיק החתלה לסטוקי

הוספת תגובה

• תיק החתלה לסטוקי - תגובה

קובי סופר
    06/01/2013

שלום חן,

לגבי סטוקי יש עדיפות לתיק המקורי, כל תיק אחר נתלה על הידית ומכיוון שהסטוקי לא יציבה עדיף שלא לתלות עליה תיק. ישנה תמיד אפשרות לרכוש תיק גב ולשים אותו רק על הגב, ולתלות את התיק על העגלה רק כשהוא ממש ריק. שוב במקרה של הסטוקי עדיף להמנע מחיבור תיק על ידית העגלה מה שאומר שרק המקורי בא בחשבון.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בקניית עגלה
    סימונה
    05/01/2013

היי,

אני ובעלי מתלבטים בין כמה עגלות ונשמח לייעוץ:
    ממבה של ABC, אינגלזינה לאונג,בוגבו בי(יד 2, בעלי לא מוכן לשלם 3200 עבור עגלה שבאה ללא אמבטיה) או בובגבו קמיליון( גם כן יד 2).
    אז בעצם ההתלבטות היא בין ממבה או אינגלזינה חדשות או בוגבו בי או קמיליון יד 2( במצב טוב) מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בקניית עגלה

הוספת תגובה

• התלבטות בקניית עגלה - תגובה

קובי סופר
    06/01/2013

שלום סימונה,

לדעתי הבוגבו עדיפה על כל מה שהעדפתם. האינגלזינה בעלת 2 ידיות אחיזה מה שגורם לה להיות לא נוחה בהליכה באופן משמעותי!
    הממבה מאוד רחבה וכבדה, הטיולון שלה לא נשכב לשכיבה טובה והיא יקרה יחסית. עם כבר עדיף לרכוש ביבה דגם ביבו, זו אותה שילדה של עגלה, רק שבביבה הטיולון נשכב לשכיבה מלאה והיא זולה משמעותית מהממבה.

נסו לחפש בוגבו קמיליון 2 חדשה בחניות, הן כרגע במחירים יחסית זולים מכיוון שהגיעה הקמיליון 3. הרבה הבדל אין בינהן, אבל המחיר זול יותר בכמעט 1000 ש"ח.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בקניית עגלה - תגובה

קובי רוזנברג
    06/01/2013

שלום סימונה
    תבדקו גם את גרקו evo תמורה משתלמת במחיר שעומד בתקציב שלכם.
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביבו או היפי של ביבה?מה יותר מומלץ?
    משפחת מרציאנו
    03/01/2013

שלום קובי,
    רציתי להתייעץ איתך לגבי השתיים-מה מהן יותר מומלצת?
    אני יודעת שהאמבטיה של ההיפי רחבה יותר אבל הטיולון של הביבו גדול יותר.
    בנוסף הבנתי שהמשקל של ההיפי קל יותר מהביבו אבל הקיפול של הביבו טובה יותר.
    הבנתי שלהיפי היו המון בעיות בעבר ועכשיו כבר לא...האם אמת?
    מה מומלץ יותר מבין השתיים?כמו כן מה נמכר יותר אצלכם בבייבי קלאב?

הוספת תגובה

• ביבו או היפי של ביבה?מה יותר מומלץ? - תגובה

קובי סופר
    04/01/2013

שלום משפחת מרציאנו,

לדעתי הדגם המומלץ הוא הביבו, הסיבה העיקרית היא העובדה ששלד הביבו הוא שלד מוצלח מבחינה עולמית, הרבה יצרנים עולמיים משתמשים באותה שילדה של הביבו, יצרנים כמו אפפה בייבי (אחת העגלות הנמכרות ביותר בארה"ב), אי בי סי דיזיין, בריטקס ועוד, זה אומר שהשלד עובר תקנים בנלאומיים, והשלד מוצלח. ב-5 שנים שאנו עובדים עם השלד (ע"י כל מיני חברות) השלד הוכיח אמינות והרבה שביעות רצון. מצד שני ההיפי, למרות שכל תקלות העבר תוקנו, עדיין השלד פחות איכותי וחזק מהביבה ועדיין מרבית התיקונים שיש לביבה הם מההיפי, ההיפי פחות נוחה בהליכה, האמבטיה הרבה יותר מסורבלת בחיבור לשלד, הטיולון קטן מאוד.
    אני ממליץ על הביבו בעניים עצומות, מדובר בתמורה מצויינת לסכום המגוחך בו היא נמכרת, החברות האחרות שציינתי שנמכרות עם אותו שלד של הביבו, נמכרות בסכומים כפולים מהביבו!

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בין סטוקי מימה ובייבי זן
    חן
    28/12/2012

היי
    אני מתלבטת בין שלושת העגלות סטוקי, מימה, ובייבי זן, אני משום מה לא מוצאת חוות דעת על הבייבי זן
    אשמח להמלצות

הוספת תגובה

• מתלבטת בין סטוקי מימה ובייבי זן - תגובה

קובי סופר
    29/12/2012

שלום חן,

הבייבי זן נמכרת במספרים קטנים בארץ ולכן אין הרבה תגובות, אני אישית לא מחבב אף אחת מהעגלות הנ"ל אבל אם לבחור אחת מהשלוש, אז הייתי בוחר בסטוקי, היא הכי ותיקה מהשלושה, יש איתה נסיון טוב מבחינת אמינות. ומראה טוב.

במחירים של השלושה הייתי ממליץ לך לראות עגלות של: בבה קאר, פג פרגו בוק ואולי קאם דינמיקו. לדעתי הן נותנות תמורה הרבה יותר טובה מהעגלות שציינת. מלבד עיצוב הן מעניקות איכות ונוחות לתינוק.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה -כשחשובה לנו רק האמבטיה שלה
    מיכל
    26/12/2012

שלום
    מכיוון שהעגלה המושלמת טרם נוצרה (למיטב ידיעתי - ותקנו אותי...), חשבתי לפצל-
    להשיג (קניה/השכרה/יד שניה/חברים) עגלה שעונה על דרישותיי לשלב האמבטיה (בהתעלם מהטיולון שלה), ואח"כ לקנות טיולון קל ונוח, שישרת אותנו עד שנתיים פלוס.

מבחינת שלב האמבטיה - חשוב לי שהאמבטיה תהיה גדולה. שהעגלה תהיה יציבה, שתתאים גם לגבוהים, שמשקל המרכב וכן האמבטיה יהיו קלים יחסית, ושתיכנס לתא מטען לא גדול.

דעתכם?

תודה!

הוספת תגובה

• עגלה -כשחשובה לנו רק האמבטיה שלה - תגובה

קובי סופר
    29/12/2012

שלום מיכל,

מן הסתם כל העגלות נמכרות כאמבטיה וטיולון, העגלה הכי זולה שמשלבת בין השניים שלדעתי תעשה את העבודה בצורה בטובה ביותר היא: איזי בייבי סקיי, סה"כ עגלה קלה, נוחה, אמינה, אמבטיה מצויינת, הטיולון לא הכי מושלם אבל בהתחשב בעובדה שאת תרכשי טיולון נוסף זו המלצתי. סה"כ היא עונה על כל הדרישות שלך.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, איך היא מבחינת קיפול?

מיכל
    30/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד - אם תניח בצד את המחיר

מיכל
    30/12/2012

(כי, כפי שאמרתי, נוכל אולי להשאיל/לשכור וכד') - מה העגלה הכי מתאימה לדרישותינו לגבי האמבטיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד - אם תניח בצד את המחיר - תגובה

קובי סופר
    30/12/2012

שלום מיכל,

לגבי הקיפול איזי בייבי נוחה מאוד לקיפול, היא מתקפלת למימדים סבירים שמבטיחים שתיכנס לכל תא מטען, קיים סיכוי שתאלצו לשים את האמבטיה בתא הנוסעים.

האיזי בייבי היא העגלה שהמלצתי לשלב האמבטיה, לא לשלב הטיולון מכיוון שגם המחיר שלה מצויין ביחס לתמורה.
    אני לא בטוח שאם תשלמו יותר תקבלו עגלה שתיתן הרבה יותר בשלב האמבטיה (רק עם תגיעו לסכומים של 4000 פלוס), סה"כ רוב האמבטיות זהות ויעודו לאותה מטרה, שכיבה ישרה. כן יהיה הבדל בטיולונים ובסל קלים ואולי בעוד תוספות שיגיעו עם העגלה. אבל כמו שאמרתי אם השיקול הוא להחליף לטיולון, אז עדיף לרכוש עגלה זולה כמו האיזי בייבי שתעשה את העבודה מצויין, אחר כך עדיף לרכוש טיולון טוב (כמו מקלארן) שיעשה את העבודה, מכיוון שהטיולון יהיה זה שישמש אותך רוב הזמן.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברייטקס בי אגיל לעומת גרקו אבו
    מיכל
    26/12/2012

איזו עגלה עדיפה, כולל האמבטיה?
    תודה!

הוספת תגובה

• ברייטקס בי אגיל לעומת גרקו אבו - תגובה

קובי סופר
    29/12/2012

שלום מיכל,

אני אישית חושב שלבריטקס אין שום יתרון או ערך מוסף לעומת הגרקו.
    בגרקו את מקבלת טיולון דו כיווני שמאפשר לך להיות מול התינוק גם במעבר לטיולון,
    ניתן לישר את מדף הרגליים למצב שכיבה מוחלט, בבריטקס הרגליים נשמטות כלפי מטה בגיל מסויים, לא דבר נח כל כך בשינה. המצבים בגרקו משתנים בלחיצת כפתור ולא בעזרת רצעות, הרצעות מאוד מקשות על שינוי המצבים משכיבה לישיבה (כאשר הפעוט בעגלה), המושב קצת מרקד בהליכה מכיוון שרק רצועות תופסות אותו.

שורה תחתונה, גרקו ללא ספק.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו בוק
    הילה
    24/12/2012

היי
    תודה על ההמלצה, כנראה בסוף נלך על הפג פרגו בוק (הדגם מפואר יותר)
    אני קצת מתבאסת שהאמבטיה נמוכה (אני 175) וחוששת לנוחות שלי.וגם נראה שהסל למטה לא גדול כ''כ.....

בכל מקרה, תוכל להפנות אותי היכן מחזיקים את הפג בוק במחירים שפויים ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו בוק

הוספת תגובה

• פג פרגו בוק - תגובה

קובי סופר
    25/12/2012

שלום הילה,

אני שמח שקיבלת את המלצתי, אני בטוח שתהני מהעגלה. לגבי הגובה, גובה האמבטיה גבוהה מהממוצע, עדיין יש גבוהות יותר אך עדיין רכשו אצלנו הורים מאוד גבוהים את העגלה והם לא ציינו חוסר נוחות בעניין הגובה בכלל.
    גם סל החפצים הוא הרבה יותר גדול מהממוצע, נחשב לסל ענק. אין בעיה להכיל בו תיק ענק + שקיות קניות.

מחיר שפוי אין מכיוון שמדובר במוצר שמיוצר באיטליה, המוצר בעל ביקוש גבוהה ככה שדי קשה להתמקח, עושים אצלנו הזמנות בחנות כמה חודשים מראש כדי לשריין את העגלה. מחירה ההתחלתי הוא 4950 ש"ח. המחיר אבל כולל המון: אמבטיה, טיולון, סל קל, תיק מקורי, כיסוי חורף כפול המשמש לאמבטיה ולטיולון, מתקן לכוס ומעקה קדמי. היבואן מקפיד שהמחיר ישמר זהה בכל החנויות. אם את מאזור המרכז אני ממליץ לך להיכנס אלינו לבייבי קלאב, יש לנו כל מני הטבות לרוכשים.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ....

הילה
    25/12/2012

אני רואה את החתימה עכשיו - אגיע יום ראשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצי - כן או לא ? ....
    הילה
    22/12/2012

במידה וכן, איזה דגם ממולץ ?

במידה ולא - יש הצעות אחרות שוות באותו טווח מחירים ?

לקביעת תור
    סגירה
    מוצי - כן או לא ? ....

הוספת תגובה

• מוצי - כן או לא ? .... - תגובה

קובי סופר
    23/12/2012

הילה שלום,

עגלות מוצי. למה כן? כי הן מעוצבות, הן סמל סטאטוס, נוחות בניוד.

למה לא? הן כבדות מאוד, מתקפלות ענק (לא לכל רכב הן מתאימות) והמינוס העיקרי זה הרוחב, רוחב הגלגלים של עגלות מוצי הוא 66 ס"מ, רוחב שמקשה על החיים בסביבה עירונית, להרבה מעליות הן לא נכנסות, בחנויות/סופרמארקטים שהמעברים צרים זה סיוט להתנייד ולא פעם נתקלים במשהו או במישהו, כנ"ל גם לבתי קפה/מסעדות לא פעם נתקלתי בהורים שפשוט מרימים את העגלה באויר כדי להגיע לנקודת הישיבה שלהם. אני באופן אישי תמיד ממליץ לחפש עגלות שהמקסימום רוחב שלהן לא עולה על 61 ס"מ.

לסיכום: הן מתאימות בעיקר למי שחי במושב, מי שעושה הרבה טיולי שטח, מי שיש לה רכב עם תא מטען נדיב ביותר ולמי שיכולה להתמודד עם המשקל.

עגלות מומלצות: פג פרגו בוק לדעתי עגלה מצויינת שעונה על רוב הדרישות. אבל מאוד תלוי מה הדרישות שלך.

בברכה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לחוות דעת על עגלות איזי ווקר
    מורן83
    18/12/2012

ואם אפשר אז גם על ההבדל בין דגמי qtro ו-june.

תודה!

הוספת תגובה

• אשמח לחוות דעת על עגלות איזי ווקר - תגובה

קובי סופר
    19/12/2012

שלום מורן,

ההבדלים בין הג'ון לקווטרו הם רבים: הקווטרו זהו הדגם הישן יותר, הוא דגם כבד יותר, קיפול גדול יותר, טיולון חד כיווני לכיוון הנסיעה, עגלת שטח וג'וגינג שלא מתאימה לעיר, מעליות קטנות ומעברים צרים.

הג'ון יותר עירונית, קלה יותר, קיפול קטן יותר, טיולון דו כיווני, נאה יותר במראה.

כמו שהסברתי בהודעה אחרת ששאלת, אני רואה חיסרון ענק בכך שכל גלגלי העגלה הם גלגלי אויר. כמו שכתבתי בעבר במחיר די זהה יש עגלות טובות יותר.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבודה...
    אבודה...
    15/12/2012

אני מחפשת עגלה ויש לי כמה דרישות בסיסיות:
    1. עגלה לא יקרה
    2. שיכולה לנסוע בשטח לא עירוני (אנחנו אוהבים לטייל מאוד)
    3. שטובה החל מהלידה וגם כטיולון
    4. קלה (יש לנו די הרבה מדרגות שמובילות לדירה)
    5. שמתקפלת בקלות.
    6. שנכנסת לבגאז' קטן יחסית. (איגניס)

לקביעת תור
    סגירה
    אבודה...

הוספת תגובה

• אבודה... - תגובה

קובי סופר
    16/12/2012

תשובות:
    אני מחפשת עגלה ויש לי כמה דרישות בסיסיות:
    1. עגלה לא יקרה:
    צריך לקחת בחשבון שעגלות יקרות יתנו לך יותר מכל דרישותייך.

2. שיכולה לנסוע בשטח לא עירוני (אנחנו אוהבים לטייל מאוד)
    לרוב עגלות בעלות גלגלים גדולים יתנו נוחות הליכה בשטח. המינוס הן כבדות וגדולות בקיפול, דבר שסותר חלק מהדרישות.

3. שטובה החל מהלידה וגם כטיולון
    כל עגלה מתאימה מגיל לידה כל עוד לא הוגדרה טיולון.

4. קלה (יש לנו די הרבה מדרגות שמובילות לדירה)
    כמו שאמרתי, קלות בדרך כלל יש בהן פחות. כלומר פחות מרופדות, גלגלים קטנים וכו'

5. שמתקפלת בקלות.
    היום רוב העגלות מתקפלות בקלות ופשטות, צריך להתנסות בחניות פיזית.

6. שנכנסת לבגאז' קטן יחסית. (איגניס).
    רוב העגלות יכנסו לאיגניס, מומלץ לנסות פיזית בחנות.

סה"כ העגלה הכי מתאימה לרוב הדרישות לדעתי היא גרקו איבו.
    עגלה קלה מאוד, מתאימה מגיל לידה עם אמבטיה או בלעדיה.
    קיפול קל ביד אחת, צריכה בקלות להיכנס לאיגניס, נוחה מאוד בהליכה (עדיין יש נוחות ממנה). מחיר מצויין.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם הביבה ביבו או המיקרולייט טורו

אבודה...
    17/12/2012

שמעתי על שתיהן דברים טובים. איך הן עומדות מול הגראקו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם הביבה ביבו או המיקרולייט טורו - תגובה

קובי סופר
    17/12/2012

ביבה ביבו היא גם בין המומלצות, הבעיה שהיא מאוד כבדה ולכן לא המלצתי עליה. הביבו מאוד דומה לגרקו רק גדולה יותר.
    המיקרה לייט מאוד מיושנת, יש לה גלגלי אויר שזה חסרון, הטיולון שלה פונה לכיוון הנסיעה בלבד. בביבו וגרקו הטיולון דו כיווני, השכיבה של המיקרה לייט לא מלאה וישבן הפעוט הוא כמו במצב ישיבה. לדעתי לא מומלצת.

אם את תסדתרי עם המשקל של הביבו אפשר לקחת אותה בחשבון, מומלץ להתנסות איתה באחת החנויות, כנ"ל בדיקה ברכב באותה הזדמנות.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לחוות דעת על עגלת בבה קר !
    גילתונית
    11/12/2012

שלום רב,
    ביקרתי בחנות אחת שמחזיקה את בבה קר וגם אצל היבואן.
    רציתי לקבל חוות דעת על הסוגי בדים :
    באקלים ישראלי: מה עדיף: בד, דמוי עור, או עור?

הדגמי עור ממש יפים אבל יקרים ונראה לי שיהיה מאד חם בהם כי הם משולבים גם עם בד פשתן.
    הדמוי עור מהמם אבל אני פוחדת שבגלל החום הבד הזה יתפוצץ וכל העגלה תלך...
    גם הבדים מהממים...
    מה עדיףףףףףףף???
    האם יש הבדל גדול בדגם אי אופ בין שילדה עם בולמי זעזועים לשילדה בלי בולמים.

תודה

הוספת תגובה

• אשמח לחוות דעת על עגלת בבה קר ! - תגובה

קובי סופר
    11/12/2012

שלום,

לגבי העור, שמירה נכונה על הבד, נקיון ופעולה נכונה ע"פ הוראות היצרן יגרמו לכך שהבד ישמר בצורה תקינה. שימוש לא נכון אכן יכול להוביל לפגמים בעור!
    לי אישית יש דגם מעור, הבד נשמר בצורה מצויינת (העגלה לבנה שלג גם היום לאחר שימוש של שנה). שורה תחתונה תקינות והגיינת בדי העגלה תלויים אך ורק בהורה, לא באקלים.
    בכל אופן בדי העגלה גם בעור, גם בפשתן וגם בבד הרגיל לא מתחממים, יש מבודד חום בתוך בדי העגלה (יש 3 שכבות של בד), השיכבה הפנימית בתוך הבדים מסננת קרינת UV ומונעת התחממות בתוך העגלה.

ההבדלים בשלדים הם מיניאטורים, בהחלט אפשר לקחת שילדה ישנה ולחסוך כסף מכיוון שהרבה הבדל אין, המינוס שאין הרבה צבעים בשלד הישן.

שורה תחתונה מנסיון: לא משנה צבע, סוג בד או שלד בכל אופן אם תרכשי בבה קאר את תהני משיא האיכות, ומעגלה מדהימה.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה