מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פג פרגוטל24/04/2012
שלום,
קצת חדשה בכל נושא העגלות... מחפשת עגלה לילד הראשון... חשבתי על פג פרגו איזי דרייב, האם למישהו יש המלצות/ ביקורות? אשמח לשמוע.
מה טווח המחירים של העגלה? אני גרה בחיפה ויש פער גדול במחיר בחנויות השונות..
ועוד שאלה- ליבואן/ בעלי החנויות- האם נותר לכם דגם איזי דרייב של 2011 בכחול כהה? כי בכל החנויות שחיפשתי אמרו שאזל.
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובתכם...
טל28/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה, ותודה!
טל01/05/2012קודם כל תודה לתשובתך!
המחיר שציינת הוא עבור הסל שכיבה + הטיולון?
אני גרה בחיפה, האם אתה יודע על חנות שבה נותר הדגם של 2011 בכחול כהה באזור הצפון והמרכז?
עוד שאלה לגבי הסלקל המתאים- הוא מתחבר לרכב עם מתאם או רק עם החגורת בטיחות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה, ותודה! - תגובה
יובל שיזף01/05/2012היי טל,
המחיר שציינתי הוא עבור הטיולון יחד עם סל שכיבה סלקל ותיק זה יקר יותר. אני לא יכול לדעת באיזו חנות זה קיים במלאי אבל ישנם לא מעט חנויות באיזור שמחזיקות את העגלה הזו.שווה לבדוק מולן אם יש להן במלאי או לחילופין מתי יהיה להן.
לגבי השאלה השניה, הסלקל של פג יכול להקשר לרכב ב3 צורות:
1. עם חגורות הרכב ללא בסיס
2.עם בסיס הנקשר באמצעות חגורות הרכב
3. בסיס איזו פיקס המתחבר ישירות לשילדת הרכב
נתחיל מהסוף איזו פיקס הוא הממולץ ביותר מבחינת נוחות מכיוון שאין שימוש בחגורות הרכב אבל הוא אינו מתאים לכל רכב וצריך לבדוק לפני הרכישה. בסיס חגורות הוא פתרון נוח וטוב ומאפשר חיבור וניתוק פשוט של הסלקל ללא התעסקות עם קשירה בכל פעם מחדש. וכמובן שקיימת האופיציה לקשור את הסלקל ישירות עם חגורות הבטיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
טל03/05/2012תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על עגלה concord inglesinaמיטל19/04/2012
מתעניינת לגבי עגלת concord של חברת inglesina
אשמח לשמוע חוות דעת על הדגם הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונקורד זה לא של אינגלזינה
אני19/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בייבי ג'וגר מיני 3 גלגליםבגרדם09/04/2012
יש למישיהי עגלת בייבי ג'וגר 3 גלגלים, מיני, שיכולה להגיד לי איך העגלה ? האם היא מרוצה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת בייבי גוגר מיני 3 גלגלים תגובה
אביבית מולכו16/04/2012עגלה קלה, זריזה, איכותית, שרות מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת בייבי ג'וגר
עדי11/09/2012יש לי אותה שנה וחצי ואני בכלל לא מרוצה היו לנו ציפיות יותר גבוהות לעגלה כבר הידית של העגלה כולה מתקלפת היא לא נוחה לילד הוא לא יושב כמו שצרך וגם העניין של הרגליים שלא עולה ויורד בקיצור לא מומלצת אני כבר מוכרת את שלי ויש לה רק שנה וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת בייבי ג'וגר - תגובה
אביבית מולכו24/09/2012חבל מאוד מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתאם סלקל של PEG לעגלת ביבה ביבודותן03/04/2012
שלום, קיבלנו סלקל Primo Viaggio Tri-Fix של חברת פג, ואנחנו מעוניינים לקנות את הביבה ביבו ללא הסלקל שלהם
אשמח לדעת האם ישנו מתאם שיחבר בין הסלקל לעגלה?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת ביבה ביבו
נעמה11/04/2012האם אתם מכירים מישהו שיש לו את הביבה? ואם כן מה דעתו
כי חשבתי לקנות אותה אך לא מכירה אף אחד שיש לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרויות...
דותן11/04/2012אני עובד במרכז קניות ורואה אמהות עם העגלה שאומרות שהיא טובה מאוד...
יתרונות: תמורה טובה למחיר, דיי איכותית, יפה, נשכבת 180 מעלות בטיולון!!, באה עם הרבה אביזרים, קיפול לא גדול מידי, גלגלים גדולים ומוקצפים (לא מתפנצ'רים) אמבטיה וטיולון טובים, בדים איכותיים ועוד
חסרונות: מעט כבדה, רחבה! (לא למי שהולך למכולת הרבה או למי שיש מעלית צרה וכו'), קיפול לא הכי קטן (אם יש אוטו ממש קטן)
חוצמזה את יכולה לחפש ביד 2 אנשים שמוכרים ותשאלי אותם איך העגלה...
תחזרי עם מסקנות, אם תחליטי שיש סיבות טובות לא לקחת אותה תגידי לי למה, כדי שגם אני אשקול שוב! חחח
דותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עגלת ביבה ביבו
מיטל06/05/2012אני מאוד לא מרוצה ממנה, היא כבדה מאוד, קשה להכניס אותה לרכב, והכי חשוב השרות שלהם על הפנים !!!!! היא התקלקלה לי אחרי שימוש של בקושי חודשיים ואין עם מי לדבר מגיעים למרכז הודעות והם אף פעם לא חוזרים, ועל כל תיקון קטן צריך להגיע אליהם לבצרה, אני מצאתי עליה רק תגובות טובות ולכן אני בשוק שכבר התקלקלה ושזה היחס אז אני מניחה שהם רושמים לעצמם את כל התגובות הטובות אחרת אין לי דרך להסביר.
אז לא משנה איזה עגלה את קונה תוודאי איזה שרות את מקבלת שלא תצטרכי להתעצבן ולהתרוצץ כמוני כדי לקבל שרות שמגיע לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדותן
Biba baby07/05/2012אין לביבו מתאם לסלקל של פג שמאושר מבחינת תקן.
צר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתאם סלקל של PEG לעגלת ביבה ביבו - תגובה
יובל שיזף10/05/2012שלום דותן,
מתאמים לסלקל זה מוצר שמייצרים יצרני עגלות ולא יצרני סלקלים. הסיבה היא שלהגיע לרמת איכות גבוהה בסל קל זה יקר ולא פשוט ולכן הרבה יצרני עגלות מעדיפים לא להשקיע בסלקל שלהם אלא לייצר מתאמים לסלקלים איכותיים יותר.
לכן כמעט בכל עגלה תוכל למצוא מתאמים לפג פרגו, גרקו ומקסי קוזי. אתה צריך לפנות ליבואן העגלות או לחנות ממנה אתה רוכש את העגלה כדי לרכוש מתאמים אם יש. למיטב ידעתי לא קיימים מתאמים כאלו לביבה אך הייתי מציע לבדוק שוב מול אחת החנויות שמוכרות את העגלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלותג'ני29/03/2012
היי,
אנחנו עשינו סקר ראשון לפני כמה ימים ואני מתלבטת בין 2 עגלות
בבה קומפורט(דגם streety) ופג פרגו (מודולור)
בעיקרון מה שהיה חשוב לי זה עגלה שמתקפלת בצורה קומפקטית כי הבאג'ז שלי לא גדול.
האם מישהי משתמשת בעגלות האלה?
מה נראה לכם יותר מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלות - תגובה
קובי רוזנברג02/04/2012שלום ג'ני
חד משמעי פג פרגו מודולר.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל שמתאים לעגלת בוגבו גקועדי28/03/2012
שלום,
קיבלתי עגלה של בוגבו גקו ומתאם לסלקל.
אני רוצה לקנות סלקל אבל לא ממש מבינה.
האם לבוגבו יש כמה מתאמים?
האם יש רק מתאם אחד שמתאים לכמה סלקלים? ואם כן לאיזה?
וכן אני יודעת שהעגלה ישנה אבל זה מה שיש לי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקל שמתאים לעגלת בוגבו גקו - תגובה
קובי רוזנברג02/04/2012שלום עדי
אני לא כל כך מבין בעגלות בוגבו למיניהם אבל אני יודע שהגרקו אמור להיתחבר.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון פג siתותי28/03/2012
קניתי הטיולון הנל אך לצערי שנה אחרי יצא דגם חדש שלו יותר טוב שבו יש מין מחסום שחור מקדימה שהתינוק מחזיק בו, מה שאין בעגלה שאני קניתי.. לצערי, האם יש אפשרות לקנות אותו בנפרד? איפה וכמה הוא עולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיולון מקלרן טכנו xt או סייבקס טופזמיכל25/03/2012
הבן שלי בן שנה ואני רוצה לקנות טיולון. אני מתלבטת בין מקלרן טכנו xt לבין סייבקס דגם טופז. פשוט המקלרן עולה כפול מהסייבקס. האם הסייבקס פחות טובה מהמקלרן? מה לגבי רוחב העגלה, אני יודעת שהמקלרן דיי רחבה,האם הסייבקס צרה? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן ומה אתם ממליצים לי לקנות ? זו העגלה היחידה שתהיה לי והיא אמורה לשמש אותי עד גיל 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיולון מקלרן טכנו xt או סייבקס טופז - תגובה
קובי רוזנברג02/04/2012שלום מיכל
המקלרן טכנו אכן רחבה יותר ובנוסף הגלגלים גדולים יותר, נכון שהיא עולה כפול מהסייבקס אבל מקלרן היא שם דבר בשוק העגלות.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת מקלרן או סייבקס?
מיכל02/04/2012בנוגע לגובה העגלה - מה הגובה של מקלרן טכנו xt ומה הגובה של הסייבקס?
(גובה העגלה כולל הידיות) אני בגובה 1.58 וחשוב לי שהעגלה לא תהיה גבוהה, ושיהיה לי נוח. מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על עגלת JENA RIDERאריאלה24/03/2012
ערב טוב,
אודה לקבלת מידע וחוות דעת
על העגלה הנ"ל.
האם יש בעלי נסיון?
תודה מראש
אריאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם הוא חברת JANE דגם RIDER
אריאלה24/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת על עגלת JENA RIDER - תגובה
אביבית מולכו16/04/2012אריאלה שלום
יש לי מספר לקוחות שרכשו את העגלה הזו.
כל אחד מהם ששאלתי אמרו שביחס למחיר התמורה אינה הולמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברייטקס, בייבי ג'וגר וbreviסיון24/03/2012
מאוד רציתי את הברייטקס אך כשניגשתי לבדוק את העגלות גיליתי כי אינה גבוהה, אני ובעלי שנינו 1.83 .לדברי המוכרת הבייבי ג'וגר אינה ניתנת להשוואה כלל לעגלות אלו והמליצה מאוד על ה brevi ovo לא שמעתי עליה לפני, האם כדאי לרכוש אותה או להישאר עם ברייטקס או בייבי ג'וגר למרות שהן נמוכות יותר?
אם יש לכם המלצות על עגלות נוספות שיהיו בטווח המחירים של עגלות אלו , גבוהות ומתקפלות לגודל סביר אשמח לשמוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברייטקס, בייבי ג'וגר וbrevi - תגובה
אביבית מולכו24/03/2012אני הייתי הולכת על ברייטקס או בייבי גוגר. הברוווי אומנם נותנת מענה לגובה אך היא כבדה ומסורבלת מאוד ובשימוש יום יומי זה בעייתי מאוד. תבדקי גם את עגלת LARA וסטריטי, תראי איך הן מרגישות לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל סייבקס או צ'יקועדי22/03/2012
שלום,
רציתי לדעת איזה סלקל יותר מומלץ -
סייבקס אטון או צ'יקו קייפיט.
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקל סייבקס או צ'יקו - תגובה
אביבית מולכו23/03/2012שניהם סלקלים מצויינים, עם ציוני בטיחות גבוהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל לעגלת apollo- איזי בייבישני19/03/2012
אבקש לדעת היכן ניתן להשיג סל-קל ומתאם לעגלת אפולו של חברת איזי בייבי.
האם ניתן לרכוש בנפרד או שצריך לרכוש רק עם העגלה עצמה.
תודה רבה מראש, שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקל לעגלת apollo- איזי בייבי - תגובה
אביבית מולכו19/03/2012שני היי
ניתן לרכוש את הסלקל התואם לעגלת אפולו בכל חנות המוכרת את מוצרי איזי בייבי , הסלקל נמכר גם בנפרד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל עגלותמיכל11/03/2012
שלום
אנחנו מתלבטים לגבי מספר עגלות
פג פרגו SWITCH EASY DRIVE
סיבקס לא זוכרת את סוג הדגם אבל קיבלנו המלצות חמות
Inglesina Avio
כולם נראו לנו טוב, אשמח לדעת את המשקל
בסיס עגלה + טיולון (ללא טיולון) ומשקל האמבטיה
באם יש עוד הצעות למתחרות אפשריות נשמח לדעת מכוונים לרכוש עוד השבוע
נ.ב אם יש המלצה איפה כדאי לרכוש גם נשמח
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל עגלות - תגובה
אביבית מולכו19/03/2012סייבקס קליסטו אכן עגלה קלה, מתקפלת לקיפול קטן ונוחה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלות פג ברייטקס גרקורויטל08/03/2012
היי,
אחרי שעברתי ובדקתי מספר לא מבוטל של עגלות צמצמתי לכמה דגמים:
יש לציין שמה שחשוב לי זה המשקל, הנוחות (שנינו מעל 1.80) והשימוש העתידי- אני לא רוצה אחרי כמה חודשים לחפש טיולון חדש..
אז אלו העגלות:
פג פרגו איזי דרייב או קומפקט סוויץ (המשקל הוא החסרון היחידי כרגע)
ברייטקס בי אג'ייל
גרקו סיגנצ'ור (החיסרון הוא שהטיולון לא מתקפל עם השלדה)
גרקו פוזיו (2 ידיות.. עוד לא יצא לי לבחון אישית)
מאמאס אנד פאפאס URBO 2012
בשקלול הסופי, לדעתכם.. מה הכי כדאי?
תודה, רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות בין עגלות פג ברייטקס גרקו - תגובה
קובי רוזנברג11/03/2012שלום רויטל
לפי העגלה שציינת:
בי אגיל הכי פרקטית.
אורבו קלה מאוד אבל האמבטיה מאוד נמוכה.
האיזי דרייב מצויינת אבל המשקל מהווה חיסרון.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות: איזי בייבי סטארלייטאמא חדשה05/03/2012
אני מחפשת עגלה עם אמבטיה במחיר שפוי (עד 1500+-)
לא קריטי לי המשקל או הקיפול, מעדיפה ידית אחת וגלגלים יחסית גדולים.
ראיתי כמה דגמים שנראים לי, אני לא כ"כ מוצאת חוות דעת עליהם:
איזי בייבי סטאר לייט - מישהו מכיר?
יש גם 2 דגמים של ד"ר בייבי שנראים לי, אבל אמרו לי שהפסיקו לייצר אותם:
ד"ר בייבי בלו
ד"ר בייבי X-MAX
מישהו מכיר? יודע להגיד למה הפסיקו לייצר?
כמובן אם למישהו יש המלצה על עגלה נוספת שיכולה להיות רלוונטית - אני אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות: איזי בייבי סטארלייט - תגובה
אביבית מולכו05/03/2012בוקר טוב.
ממליצה לך לבדוק גם את עגלת "דרים" של איזי בייבי המגיעה כולל אמבטיה וטיולון. זו עגלה שיש נסיון מצויין איתה. המחיר שלה הוא כ-1290 ש"ח . מגיעה בצבעים: אדום, טורקיז (המלאי שלה מוגבל, כבר לא נשאר הרבה).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)