מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אשמח לחוות דעתכם על עגלותהילה10/12/2012
שלום, אחרי סבב קצר ומתיש
איזו עגלה הכי עדיפה?
ביבה ביבו
האפי בלו
בייבי ג'וגר
מוצי?
מאמס אנג פאפס ?
כולן באותו טווח מחיר, חשוב לי יציבות, נוחות קיפול וגובה.
איזה דגם מומלץ ? ואם יש המלצות אחרות ששוה לי לבדוק ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לחוות דעתכם על עגלות - תגובה
קובי סופר11/12/2012שלום הדר,
ביבה ביבו והבלו האפי יושבים על אותו מרכב, אבל הטיולון של הביבה מגיע למצב שכיבה מוחלט לכן בינהן הייתי ממליץ על הביבה ביבו.
מאמאס אנד פאפאס סולה לוקה בחיסרון בשלב הטיולון, המושב קטן מאוד, הגגון בקושי מכסה את הפעוט (בעיקר בצב שכיבה) וגרוע מכך בחלקו האחורי יש פתח הצצה לראות את התינוק, אבל הפתח תמיד נשאר פתוח מה שיגרום לשמש להיכנס לתוך העגלה.
לגבי מוצי איבו, גם הגגון שלה בקושי מכסה את מושב הטיולון, בעיקר שהמושב בשכיבה. צריך להבין שגם מוצי וגם מאמאס אנד פאפאס מייצרות עגלות לאירופה, כאשר האקלים ברוב מדינות אירופה קר בארץ חם. כאן היתרון של הביבה שמיוצרות בדיוק בהתאם לאקלים בארץ. גגונים מעולים וכנ"ל הבדים.
בייבי ג'וגר, לה יש גגון מעולה אבל בדים בעייתיים, אם כבר הייתי ממליץ על בריטקס בי אג'ייל, בכל אופן לשתיהן אין מושב טיולון דו כיווני (לדעתי חסרון ענק), בשתיהן לא ניתן לשנות את זוית מדף הרגליים, כלומר רגלי התינוק בטיולון תמיד יהיו כלפי מטה.
סה"כ מבין כולן הייתי הולך על הביבה ביבו, שלד מצוין ללא תקלות, נוחה להליכה, מחיר סביר, גגונים מצויינים באמבטיה ובטיולון, סל ענק. בקיצור תמורה מצויינת למחיר.
גם הייתי ממליץ לבדוק את הגרקו איבו החדשה, מאוד דומה למאמאס אנד פאפאס אבל גגון הטיולון מוצלח יותר, כנ"ל הבדים ומושב בטיולון המוצלח יותר.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוב שיש את מי לשאוללולי06/12/2012
איזה פורום מקצועי וחביב. רציתי לשאול לגבי השוואה בין נאו נאטו לפג ואינגליזינה האיטלקיות הדגמים והמחירים דומים מה עדיף?
ואם מעמידים את הנאונאטו מול הבבה קאר איפ אופ ודומיה מי שווה יותר?
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טוב שיש את מי לשאול - תגובה
קובי סופר06/12/2012שלום לולי,
כמו שכתבתי על הנאונטו, העגלות מתחלקות לשני סוגים, עגלות בעלות קיפול ספר או קיפול מטריה. אני נוטה להמליץ על עגלות בעלות קיפול ספר, היתרונות שלהן: נוחות הליכה, סל חפצים גדול ונגיש, מושב טיולון בעל תמיכה אורטופדית מלאה. חסרונות: קיפול גדול יותר (עדיין הן נכנסות ל 95% מהרכבים), משקל.
סה"כ אני תמיד בעד נוחות הליכה לפני הכל, מה תהיה שווה עגלה שמתקפלת קטן, וסיוט להתנייד איתה?
המומלצות: פג פרגו בוק, קאם דינמיקו (קאם ונאונטו זה אותה חברה), בבה קאר איפ אופ.
שלושתן עגלות שהן שיא האיכות, נוחות מאוד בהליכה, בקיפול ומשקלן סביר.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת סילבר קרוס פריווי?ליז05/12/2012
אני רוצה לקבל המלצות לגבי עגלה זו, יתרונות וחסרונות. אני קניתי אתה אבל עדיין מתלבטת כי יש עוד אפשרות להחליף את העגלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת סילבר קרוס פריווי? - תגובה
קובי סופר05/12/2012שלום ליז,
אני באופן אישי לא אוהב את הסילבר קרוס, הסיבות לכך הן: קיפול נוראה מסובך, נתקלנו בהרבה לקוחות שהסתבכו ואפילו אחד ששבר את העגלה! יש צורך לפרק את הטיולון לפני הקיפול. אם לא מפרקים הקיפול ענק ולא נכנס כמעט לאף תא מטען. העגלה נורא כבדה.
אם אהבת בכל זאת את הסילבר קרוס, באותו סכום פחות או יותר תוכלי לרכוש פג איזי דרייב שמאוד דומה לפריוואי בתכונות אבל עולה עליה בכל פרמטר.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש שטויות ולא נכון
גל05/12/2012יש לי עגלה של סילבר קרוס והיא נכנסת בקלות לתא מטען של סוברו
הקיפול קל מאוד, ולא נתקלתי בשום בעיה
להפך אנשים עוצרים אותי ומתלהבים ממנה והיא נוחה חבל על הזמן
דרך אגב יש להם שרות תיקונים מעולה עד הבית.
באירופה זו אחת העגלות הנמכרות ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממש שטויות ולא נכון - תגובה
קובי סופר05/12/2012שלום,
איני מדבר שטויות, יש לי נסיון דל של 20 שנים. זו ממש לא אחת העגלות הנמכרות באירופה, למעשה גם בבריטניה ארץ המוצא שלה היא לא אחת הנמכרות. אשמח לדעת נתונים סטטיסטיים. בזמנו כשמכרנו את הפריווי היא לא נכנסה לתא מטען של סובארו אז כנראה שלך יש דגם שונה מהפריוואי!
לפי התגובה נראה שאת/ה בעל חנות או היבואן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההמלצה,
ליז06/12/2012המחיר של העגלה שציינת מתחיל מ 4500 וזה סכום גבוה, אני קניתי העגלה עם סל קל תואם ב 2500, ואני לא מוכנה לשלם יותר.
וחוץ מבעיית הקיפול והמשקל האם יש בעייה בגלגלים, הליכה, ריפוד ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על ההמלצה, - תגובה
קובי סופר06/12/2012שלום ליז,
הפריוואי די נוחה להליכה ומרופדת בצורה טובה. אם את מסתדרת עם גודלה, גודלה לאחר הקיפול, והמשקל אז בשאר הדברים היא די טובה. כמובן שמומלץ לנסות לקפלה כמה פעמים על מנת לדעת שאת שולטת בקיפול ובפתיחה. סה"כ אין עגלה מושלמת ולכל אחת יש חסרונות, אם את מסתדרת בשלום עם חסרונותיה אין סיבה לחפש עגלה אחרת.
לגבי הפג. מחירה 4500 ש"ח כולל אמבטיה ותיק תואם. במידה ולא רוכשים עם האמבטיה והתיק מחירה צריך להיות סביב ה- 3300-3500. קצת יותר מהסילבר קרוס אבל מקבלים קצת יותר.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה...
ליז06/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גל על התגובה.
ליז06/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתאם איזופיקס היפי של ביבה לדיהטסוש א04/12/2012
קניתי עגלה משולבת מדגם היפי של ביבה. כאשר חיברו היום את האיזופיקס לרכב ראיתי כי הוא מתנדנד במקום אך אכן מחובר לשילדה. כאשר שאלתי את המוכר שארכיב לי הוא אמר שזה מתאם אוניברסלי ועל כל רכב זה יושב אחרת והציע לי לשים מגבת מגוגלת מתחת לאיזו פיקס כדי לחזק. יש לי דיהטסו סיריון. האם הגיוני הדבר???אודה לתשובה מהירה, מחר התינוקי יוצא מביה"ח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתאם איזופיקס היפי של ביבה לדיהטסו - תגובה
קובי סופר05/12/2012שלום,
כאשר הבסיס תפוס היטב על עוגני האיזופיקס, והרגלית פתוחה וצמודה היטב לרצפת הרכב צריך לנסות בכח להזיז את הבסיס במידה והבסיס זז יותר מ- 2.5 ס"מ לחד הכיוונים הבסיס לא מותקן נכון. אין צורך להוסיף מגבות לחיזוק. כן ניתן להצמיד את המושב הקדמי לסל קל בכדי לגרום לסל קל לזוז פחות.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעניינת בעגלות של איזי ווקרמורן8303/12/2012
אם אפשר בבקשה לקבל חוות דעת לגבי העגלות של איזי ווקר, תודה רבה!
מתעניינת בעגלות של איזי ווקר - תגובה
קובי סופר06/12/2012שלום מורן,
איזי ווקר זו עגלה חדשה מאוד בישראל כך שאין תגובות צרכנים עליה.
מהתנסותי עם העגלה, אני יכול לומר שהחסרונות שאני צופה הם: 4 גלגלי אויר זה סיוט של פנצ'רים וניפוח גלגלים אחת לשלושה חודשים. מאוד מאוד קשה לעלות ולרדת איתה מדרכות, צריך להפעיל המון כח וזה בלי תינוק שיושב במושב, כשהיה תינוק במושב הדבר יהיה בלתי אפשרי. מושב הטיולון לא נשכב לשכיבה מלאה, החיסרון בכך שתאלצי להשתמש באמבטיה עד גיל חצי שנה, במידה ותאלצי לעבור לטיולון לפני המושב לא יהיה נח לתינוק. הקיפול די קשה ומסורבל עם כי היא קטנה מאוד בקיפול.
סה"כ יש לה עיצוב מרשים, אני אישית חושב שבמחירה יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה סולה של מאמס אנד פאפסאיילת02/12/2012
הי, ראינו את העגלה ואני לא מצליחה למצוא עליה הרבה חומר . האם היא מומלצת?
ראשית, יש לנו רכב עם תא מטען קטן. האם היא תיכנס?
בנוסף, קראתי שהיא עלולה להתהפך ולכן לא מומלץ לקשור תיק. האם זה נכון?
תודה,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה סולה של מאמס אנד פאפס - תגובה
קובי סופר02/12/2012שלום איילת,
הסולה עגלה די סבירה ועונה על רוב הצרכים, כמובן שביחס למחירה היא נותנת את התמורה. כניסה לרכב קטן יכולה להיות מעצבנת מכיוון שיש לה קיפול די גדול, גם אם תיכנס לרכב, זה יהיה בהרבה תיכנון והנדסה, ולבסוף כל תא המטען מלא רק בעגלה.
עגלה שנותנת את אותם דברים שיש בסולה, פלוס ערך מוסף של קיפול מינימלי היא הבבה קונפורט סטריטי פלוס. בקשר ליציבות, שתיהן יהיו יציבות עם תיק, יש לקחת בחשבון שהמלצת היצרנים ומכון התקנים היא לא לתלות תיק על העגלה.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תותשושי28/11/2012
מעונינת לשמוע חוות דעת על עגלת מיקה של אינפנטי
תות - תגובה
קובי סופר02/12/2012שלום,
אינפנטי מיקה, עגלה משולבת מאוד זולה שנותנת את התמורה בהתאם למחיר. סה"כ מאוד קלה ואמינה, מעוצבת יפה. רוב הרוכשים היו מאוד מרוצים מהרכישה.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת גרקו evotzof28/11/2012
אשמח לדעת האם עגלה זו הינה עגלה מומלצת
לתשובתכם אודה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אנחנו מחפשים מידע על העגלה..
מיכל29/11/2012יש מישהו שיכול לעזור???
האם האמבטיה מגיעה בכמה צבעים או בצבע אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת גרקו evo - תגובה
קובי סופר02/12/2012שלום,
גרקו איבו היא עגלה מצוינת ונותנת תמורה מלאה למחירה. משקלה קל, מתקפלת ביד אחת, סל ענק, טיולון מצוין, סל קל איכותי. סה"כ תמורה מצויינת למחיר.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג איזי דרייבאדווה27/11/2012
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בין הדגם של שנת 2011 לדגם של 2012?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג איזי דרייב - תגובה
יובל שיזף27/11/2012שלום אדווה,
ההבדלים הם בצבעים בלבד.
ב2011 שנת ההשקה של העגלה פג יצאה ב5 צבעים בלבד בעוד שבשנת 2012 כבר יצאו ב14 צבעים שונים וב2013 צפויים להיות 17 צבעים שונים. מעבר לכך אין הבדלים מהותיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בבה קאר io opגילתונית26/11/2012
רציתי לקבל קצת פרטים על עגלת בבה קר IP OP :
מחיר,
צבעים,
מלאי
יתרונות
חסרונות
תודה ויום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת בבה קאר ip op - תגובה
קובי סופר26/11/2012רציתי לקבל קצת פרטים על עגלת בבה קר IP OP :
מחיר: יש כמה דגמים ל ip-op טווח המחירים בין 5000 ל- 7300 ש"ח.
צבעים: יש המון לכל אחד מהדגמים, הדגם היקר ביותר זה ספיישל אדישן עם ריפודי עור.
מלאי: כל חנות והמלאי שלה. אצלנו בבייבי קלאב יש מלאי ענק, אנו גם מזמינים מחו"ל צבעים שחסרים בתנאי שמבצעים את ההזמנה 3 חודשים מראש.
יתרונות: איכות ללא פשרות, עיצוב נדיר, ריפוד אורטופדי ואיכותי, קיפול ביד אחת, נעמדת לאחר הקיפול, תוצרת אירופה ולא סין. אמינה ביותר.
חסרונות: אפשר להגיד משקל כבד יחסית, אבל זה הכל בגלל האיכות והבדים העבים שלה, המשקל לא מורגש ביום יום אלא רק בהרמת העגלה לרכב, דבר שעושים פעמיים ביום, וגם זה לוקח 10 שניות לכל היותר. כמובן שבעקבות זאת העגלה מאוד יציבה ולא מתהפכת כשיש עליה משקל כבד.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מושבי בטיחות מומלצים?נירוה19/11/2012
1) איזה טיפים חשובים יש ברכישת מושב בטיחות לילד?
2) איפה אני יכולה לבדוק את ציוניהם מבחינת מבחני בטיחות וריסוק?
3) אילו דגמים מומלצים קיימים בשוק היום? המליצו לי על הברייטקס... מה דעתכם?
4) האם יש אפשרות לרכישה מאתרי אינטרנט והזמנה לארץ, שכן הבנתי יש פערי מחירים מאוד גדולים בין ישראל לחו"ל?
אשמח לתשובה... נירוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - neonato synchroבתאל רז17/11/2012
רציתי לקבל עליה חוות דעת.. תודה מראש
neonato synchro - תגובה
קובי סופר18/11/2012שלום בתאל,
נאונטו סינכרו היא עגלה לא מוצלחת. על אף היותה עגלה של יצרן איטלקי שבדרך כלל מייצר מוצרים איכותיים, הסינכרו הוא הדגם הפחות מוצלח של אותה חברה, מנסיון שלנו המוצר זכה לתגובות שליליות בעיקר בשלב הטיולון. הייתי ממליץ לך ללכת על פג פרגו איזי דרייב בעלת תכונות זהות. או קאם דינמיקו (קאם ונאונאטו זה אותה חברה), הדינמיקו זהו הדגם החדיש ביותר של קאם לעומת הסינכרו שנמכרת כ- 3 שנים, הדינמיקו מבוססת על דגם ה- cortina המאוד מוצלח של קאם, התגובות מצוינות לגביה.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי ווי
לולי06/12/2012רגע. ואיזה דגמים של הנאונאטו כן מומלצים אם בכלל? מה היו התלונות בשלב הטיולון? ממש התכוננתי לקנות אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוי ווי - תגובה
קובי סופר06/12/2012שלום לולי,
החסרונות של הסינכרו הן בעיקר בשלב הטיולון. מאוד קשה לקפלה יחד עם מושב הטיולון, רוב החנויות ידגימו ויתנו לך להתנסות בקיפול ללא המושב, כלומר רק שילדה. כאשר מקפלים אותה עם הטיולון הקיפול מאוד קשה, גדול ומסורבל, בעיקר כשהמושב פונה לכיוון הנסיעה. כמו כל עגלה בעלת קיפול מטריה, במקור מדובר בעגלות בעלות 2 ידיות אחיזה שבמרכז חוברה ידית אחת שהופכת לידית אחיזה שלמה, מה שקורה בפועל סל החפצים קטן ולא נגיש, העגלות מסוג זה מתנדנדות לצדדים, זה לא דבר שגורע מהאיכות ומחוזק העגלה אך כן פוגע בנוחות ההליכה והניוד. נסי ללכת עם העגלה כאשר יש בתוכה משקל של 10 ק"ג (משקל של פעוט בן כ- 8 חודשים), נסי לעשות זאת מחוץ לחנות אני די בטוח שלעומת עגלות אחרות תחושי בהבדל. עוד מינוס בטיולון זה הגוף שלו, מתחת לבד יש פלסטיקים בולטים ואין תמיכה מלאה בגב התינוק, בעין לא תוכלי לראות זאת רק אם הריפוד יוסר מהעגלה. הרבה התלוננו בפנינו שהתינוק לא יושב בנוחות, ניתן לפתור זאת בעזרת מזרן עבה.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המקצועי. תן לי להבין
לולי06/12/2012אין עדיפות של נאונאטו על קאם? מה לגבי הפרימיום המהממות שלהם דגם הרומנטיקה והדימונדס? ממש דחוף לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא ענני
לולי06/12/2012לגבי הנאונטו איך הפרמיום- דיאמונד והרומנטיק. שווה את היופי? נחשבות לדגם טוב או שעדיף הקאם וזהו. יש לי כבר צירים מרוב מתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה פג פרגו בוק פלוסאינסה17/11/2012
היי, ראיתי סרטון על העגלה והתרשמתי מאוד. מהפורום פה הבנתי שהעגלה מגיעה רק בהזמנה. חיפשתי בכל האינטרנט מחיר של העגלה, ולא מצאתי. האם מישהו יכול להגיד לי כמה היא עולה? תודה רבה
עגלה פג פרגו בוק פלוס - תגובה
קובי סופר18/11/2012שלום אינסה,
הבוק לא מגיעה רק בהזמנה, זהו מצב שנוצר עקב דרישת יתר שהספק בארץ, ולפי הבנתי פג פרגו לא יכולים לעמוד בקצב הדרישה, לכן בשלב זה מי שלא משריין לעצמו עגלה מבעוד מועד לא יוכל לרכוש אותה או להזמין אותה בסמוך לתל"מ.
לגבי מחיר, המחיר משתנה מכיוון שלבוק יש כמה גרסאות, ההבדלים זניחים או משמעותיים, זה מאוד תלוי בך, לכן מאוד מומלץ ללכת לחנויות ולהתרשם מהדגמים וכך גם לקבל את תמונת המחיר.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטריטי פלוס, מקס ספיריט, אחרלילך14/11/2012
הי,
ראיתי את הסטריטי פלוס (בבה קונפורט) בחנויות ונראה לי שהיא עונה על רוב דרישותי (משקל, קיפול, גודל, כיווניות, סלקל בטיחותי). ראיתי ברשת חוות דעת מעורבות לגבי הדגם הקודם של העגלה. האם הדגם החדש מתגבר על הבעיות הקודמות? (לא לפי היבואן, אלא לפי ניסיונכם).
בנוסף, ראיתי את המקס ספיריט (איה בייבי), שגם עשתה רושם חיובי, אבל אני קצת חוששת מ'עגלת מדבקה' סינית, שהיא לע מחברה מוכרת.
מה דעתכם על העגלות האלו?
הצעות אחרות לעגלות עם מפרט דומה ובמחיר דומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סטריטי פלוס, מקס ספיריט, אחר - תגובה
קובי סופר14/11/2012שלום לילך,
מדובר שעגלות שונות מאוד בתחליטן לכן את צרירכה לראות מה הצרכים והעדפות שלך קודם כל.
לגבי סטריטי פלוס, סך הכל מדגם הסטריטי (הקודם) מרבית האנשים היו מרוצים, בדגם הפלוס בעצם שיפרו את התלונות של אלו שלא היו מרוצים, כך שלמעשה מדובר בעגלה יוצאת מן הכלל שקיבלה ביקורות מאוד מאוד חיוביות בחו"ל, ומתחילה לקבל כאלו גם בארץ, עדיין מדובר בדגם חדש, לכן קשה לקבל פידבקים רבים לגביו.
אבל לאחר חצי שנה שהדגם נמכר בארץ, בהחלט ניתן לומר שהתגבר על כל הבעיות של הדגם הקודם.
איה בייבי ספיריט, זו עגלה בעלת קיפול ענק ומשקל כבד ביחס לסטריטי, לכן יש לבדוק דבר ראשון אם היא מתאימה לתא המטען שלכם. דוקא לא מדובר בעגלת מדבקה מכיוון שהיבואן בארץ אמנם לקח מודל קיים, אבל שינה והתאים אותו לדרישות והצרכים של ישראל, לכן מדובר במוצר טוב שמתאים לשוק שלנו, אם כל זאת המוצר לא הכי פרקטי ליום יום וברוב המקרים יצריך רכישת טיולון נוסף. מבחינת אמינות דגם הספיריט אמין מאוד וכמעט חף מתקלות.
אם תגדירי את צרכייך אוכל להמליץ על עגלות נוספות, מכיוון שההתלבטות שלך היא בין הפכים מוחלטים קשה להמליץ על משהו.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו בוק פלוסעדי14/11/2012
שלום רציתי לדעת אם אפשר לקנות אותה חצי משולבת זאת אומרת רק את הטיולון ואמבטיה ואם כן כמה זה עולה והאם אפשר לחבר סלקל אחר לעגלה
פג פרגו בוק פלוס - תגובה
קובי סופר14/11/2012שלום עדי,
הפג פרגו בוק מגיע בגרסאת מודולר שכוללת: אמבטיה, טיולון, סל קל ותיק. לא ניתן לפרק חלקים מתוך הדגם הזה. בכל אופן לא ניתן לחבר סל קל אחר לעגלה מלבד הסל קל של פג.
יש דגם שנמכר רק כטיולון, לדגם זה לא ניתן לחבר אמבטיה, כן ניתן לחבר סל קל (רק של פג), בנוסף דגם זה אינו דו כיווני כמו הטיולון של המודולר.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)