פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג בוק
    היריונית
    12/11/2012

היי ניר,
    לפני חודש הזמנתי עגלת פג בוק במוצצים בראשון,
    היא הייתה אמורה להגיע כבר לפני שבועיים ולא הגיעה.
    אני אמורה ללדת בסוף החודש. הבטיחו לי שהיא תהיה השבוע
    יש סיכוי? איפה נמצא המשלוח?
    חשוב לי לדעת תשובה כנה ואמיתית כי אני קצת מרגישה שרימו אותי ולא עדכנו אותי בכול הפרטים ומיהרו למכור לי ולהבטיח הבטחות שווא, אם הייתי יודעת שיש סיכוי שהיא לא תהיה ייתכן שהייתי מקבלת החלטה אחרת למרות שאני חושבת שזאת עגלה מצויינת
    תודה,
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג בוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג בוק - תגובה

יובל שיזף
    12/11/2012

שלום הריונית,
    ראשית כמובן שאין כאן עניין של רמאות לא מצד הרשת ולא מצידנו. אינני יכול לתת מענה לגבי העגלה שלך ספציפית מכיוון שאני לא מכיר אישית כל הזמנה. יחד עם זאת משלוחים של הבוק מגיעים בימים אלו וידוע לי שיש עיכוב בהספקות בגל דרישה גבוהה לעגלה זו. לכל דבר ימצא פתרון ולא נזניח אף לקוח. אנחנו עם יד על הדופק ודואגים לעדכן את החנויות בכל שלב. את יכולה להיות רגועה והכי חשוב לידה קלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג בוק- תגובה

היריונית
    13/11/2012

היי יובל,
    שקניתי את העגלה אמרו לי שהיא קיימת ותוך שבועיים יביאו לחנות שני צבעים ואני אוכל לבחור. אז אני כן חושבת שיש פה הונאה. מן הראוי ששלקוח משלם 5000 ש"ח יעדכנו אותו שהעגלה בדרך לארץ ואמורה להגיע תוך חודש, בדיוק כמו המצב הקיים בפועל. עובדה שיש מספר חנויות שהתקשרתי אליהם ונתנו לי את התשובה הזו.
    אני עשיתי הזמנה ב 14/10, איך אני יכולה לבדוק מולכם איפה ההזמנה שלי נמצאת? לפני כשבועיים דיברתי עם ניר בזמן שהייתי במוצצים.
    אשמח לקבל מענה ותודה על האיחולים .
    אני בטוחה שבסוף אהיה מרוצה מהעגלה אבל חשוב לי לקבל שירות הולם למוצר שרכשתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו בוק-שאלה לניר
    אורטל
    09/11/2012

הי ניר,

האם ידוע לך אלו צבעים של הפג פרגו בוק עתידים להגיע בחודשים הקרובים?

האם יש הבדל במחיר בין הבוק לבוק פלוס?

לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו בוק-שאלה לניר

הוספת תגובה

• פג פרגו בוק-שאלה לניר - תגובה

יובל שיזף
    11/11/2012

שלום אורטל,
    ראשית אני יענה על החלק האחרון, יש הבדל במחיר בין דגם הבוק לבוק פלוס בפער של בערך 500 ש"ח זה כמובן משתנה בהתאם לסוג הבד.
    לגבי מה עתיד להגיע, יגיעו כמעט כל הצבעים בתקופה הקרובה אך ישנן הזמנות רבות ולכן אינני יכול לומר מה פנוי ברגע זה וכמובן שזה מתשנה מיום ליום. אני מציע שאת הבדיקה תבצע החנות בה את מבצעת את ההזמנה וכך תוכלי לשריין לעצמך את הצבע הרצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ברייטקס בי סמארט - התלבטות
    טלטל
    08/11/2012

הי, אנחנו מחפשים עגלה כבר די הרבה זמן. ראינו את הברייטקס בי סמארט שמצאה חן בעינינו מאוד מבחינת רוב הפרמטרים אך החשש היחידי שהיא מעט גדולה בשביל להיכנס לבגז' (יש לי פג'ו 206 - עדיין לא ניסיתי להכניס אותה לשם).
    בנוסף בדקנו גם את האינגליזינה אביו בשילב, אהבתי מאוד את הקיפול מטריה ואת הנוחות אך אני חוששת שהאמבטיה שלה צרה מדי ואני לא רוצה שלקטנצ'יק יהיה צפוף שם...!!!
    הצעות, המלצות, ביקורות, מישהו???

תודה רבה על העזרה! :-)

הוספת תגובה

• עגלת ברייטקס בי סמארט - התלבטות - תגובה

קובי סופר
    08/11/2012

שלום,

ברייטקס בי סמארט היא עגלה ענקית, בעיקר ברוחב הגלגלים שעומד על 65 ס"מ, יש סיכוי שהיא כן תיכנס לרכב (אבל חייבים לבצע בדיקה פיזית), אבל הדבר יצריך פירוק גלגל, או הכנסתה לגובה ללא המדף העליון בתא המטען, דבר שיסתיר את שדה הראיה במראה המרכזית של הרכב.

האביו אכן צרה ויש לגביה תלונות בעיקר בימי החורף בהם התינקות לבושים בבגדים עבים, לכן היא פחות מומלצת.

עגלות מומלצות שאפשר לקחת בחשבון: בריטקס בי אג'ייל, גרקו איבו (דגם חדש ולא מוצג בהרבה חנויות), פג פרגו איזי דרייב (די יקרה ביחס לדגמים שציינת).

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות - המשך...

טלטל
    08/11/2012

קובי תודה על התגובה המהירה! :-)
    מה לגבי עגלת אויסטר? לא ראיתי אותה במציאות אבל לפי הביקורות ראיתי רק דברים טובים... תוכלו להמליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות - המשך... - תגובה

קובי סופר
    08/11/2012

אויסטר,
    סך הכל היא מאוד דומה לגרקו איבו רק שהיא עולה כפול, הסיבה העיקרית שהיא מיובאת ע"י חנות אחת, מכיוון שאין להם תחרות הם יכולים למכור אותה במחיר גבוהה, החסרון העיקרי שלה הוא הטיולון, למעשה הוא לא מגיע למצב שכיבה מוחלט אלא רק למצב הבניים, בעוד הבי סמארט לדוגמא מגיעה למצב שכיבה מוחלט.
    מה שזה אומר שתהי חייבת להיות חצי שנה עם האמבטיה, לא תוכלי להעביר את התינוק לפני לטיולון, גם אם היה והתינוק לא מתאים לגודל האמבטיה (וזה קורה, לא פעם שהתינוק גדול מהממוצע) ואז למעשה יכולים להיתקע במצב שהתינוק שוכב באי נוחות באמבטיה ולא ניתן לעבור לטיולון. גם היצרן מגדיר את הטיולון לשימוש מגיל חצי שנה ולא לפני.

בברכה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה לעגלת פג פרגו
    ליאת
    07/11/2012

שלום,
    רציתי לשאול האם אמבטיה של עגלת פליקו של פג פרגו תוכל להתאים לעגלת הבוק פלוס?
    אלו אמבטיות של דגמים קודמים של החברה יוכלו להתאים לבוק פלוס, אם בכלל?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אמבטיה לעגלת פג פרגו

הוספת תגובה

• אמבטיה לעגלת פג פרגו - תגובה

קובי סופר
    07/11/2012

שלום ליאת,

במידה ותרכשי טיולון בלבד של הבוק לא תוכלי לחבר אליו אמבטיה של פג בכלל!

צריך לשים לב שבגרסאת המודלר מקבלים טיולון שונה מהטיולון שרוכשים רק כטיולון, הטיולון של המודולר הוא נשלף ובמקומו ניתן לחבר את האמבטיה.

כאשר מחברים אמבטיה על הטיולון (שהוא לא מודולר) האמבטיה מתחברת אבל היא מתנדנדת ונוטה כלפי מטה, זאת אומרת לא 180 מעלות כמו שאמבטיה צריכה להיות.

בשלב זה לא ניתן לרכוש את הטיולון שמגיע עם המודולר, לא בישראל ולא בעולם.
    סביר להניח שבעתיד פג ישדרגו את עצמם אבל זהו המצב נכון להיום.

בברכה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה לעגלת פג פרגו - תיקון קל

יובל שיזף
    08/11/2012

שלום ליאת,

מכיוון שהבוק היא עגלה חדשה אז כמה דברים לא לגמרי ברורים.
    לשאלתך האמבטיה של פג היא זהה בכל הדגמים בצורת החיבור. ניתן לחבר אמבטיה של הפליקו לבוק וגם לבוק פלוס ללא שום בעיה ולשתיהן תהיה שכיבה של 180 מעלות. מעבר לכך ניתן לרכוש רק את החלק של הטיולון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל שנקשר ללא חגורת אגן
    ליאת
    07/11/2012

שלום,
    יש לי מכונית משנת 2001, במושב האחורי אין איזופיקס ואין חגורת כתף במושב האמצעי.
    1) אם אני קונה בסיס לסלקל (לדוגמא מקסי קוזי) אני אוכל להרכיב אותו במושב האמצעי מאחור עם חגורת אגן בלבד?
    2) האם יש סלקל מומלץ שמתאים להתקנה במושב האמצעי מאחור למי שאין לו חגורת כתף?
    3) האם הסלקלים של פג פרגו שנמכרים עם העגלות של החברה נחשבים לבטוחים?
    תודה רבה
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל שנקשר ללא חגורת אגן

הוספת תגובה

• סלקל שנקשר ללא חגורת אגן - תגובה

קובי סופר
    07/11/2012

שלום ליאת,

סל קל שמתאים לחגורת מותן בלבד לא קיים, לכן תאלצי לרכוש סל קל כולל הבסיס.
    עדיף שהסל קל יהיה אמריקאי מכיוון שהסל קלים הארופאים דורשים שתהיה חגורת כתף.
    סל קל מקסיקוזי כולל בסיס לא יתאים לך מכיוון שזהו בסיס איזופיקס.

סל קלים שיתאימו הם: אבנפלו אמברייס, גרקו סנאגרייד רגיל או 35, צ'יקו קייפיט 30.

עוד המלצה, אם מטרתך בחגירת הסל קל באמצע היא סיבת הבטיחות, גם חגירה בצד אבל מאחורי הנהג (ולא מאחורי הנוסע), תהיה בטיחותית, סטטיסטית זהו המקום הבטוח ברכב (אחרי מושב הנהג), מכיוון שרוב תאונות הצד מתרחשות בצד של הנוסע או מאחורי הנוסע.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת פג בוק פלוס-שאלה לניר
    איו
    07/11/2012

ניר שלום

האם העגלה קיימת כרגע בארץ במלאי זמין, רציתי לעשות הזמנה ובכל חנות שבה ביררתי אין להם אותה במלאי אלא להזמנה בלבד- כאשר כל חנות מוסרת תאריך משוער שונה שבו צפוי להגיע משלוח ( אמצע נומבר , סוף דצמבר תחילת ינואר..??*)
    האם אתם בתור היבואנים יודעים להגיד מתי בדיוק אמרו להגיע במהלך חודש נובמבר או סוף דצמבר??
    אני אמורה ללדת סוף החודש הזה ואני לא יודעת אם העגלה יכולה להיות רלוונטית בכלל אם אין תאריך הגעה ברור?

תודה

הוספת תגובה

• עגלת פג בוק פלוס-שאלה לניר - תגובה

יובל שיזף
    08/11/2012

שלום איו,

לצערנו ושמחתנו עגלת הבוק נמכרת בקצב מהיר מקצב אספקת המפעל ולכן נוצר חוסר עגלות ממשיכות להגיע כל הזמן. תמיד קיים הסיכוי לגבי מוצר מבוקש שלא יהיה במלאי בזמן הרצוי אך קיים לזה פתרון בדמות עגלה חלופית לתקופה קצרה עד שהעגלה אותה הזמת תגיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבה קונפורט-סטריטי
    גולי
    05/11/2012

שלום..
    האם יש אשרות לרכוש רק את הטילון של בבה קונפורט דגם סטריטי? אם כן מה מחירו?

תודה (:

לקביעת תור
    סגירה
    בבה קונפורט-סטריטי

הוספת תגובה

• תודה על התשובה.. שאלה נוספת בבקשה..

גולי
    06/11/2012

אני מחפשת טיולון אבל לא מהפושטים.. מצד אחד שלא יהיה כבד מידי אבל שיהיה חזק ושיתקפל מטריה עם הטיולון עצמו.. ושישכב ל-180.. יש דבר כזה?

תודה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלת בבה קר
    גילתונית
    05/11/2012

מישהי / מישהו מכיר את עגלת בבה קר?
    המלצות... מחירים...

אשמח :-)

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלת בבה קר

הוספת תגובה

• המלצה על עגלת בבה קר - תגובה

קובי סופר
    05/11/2012

שלום,

בבה קאר הן עגלות איכותיות בצורה יוצאת דופן, הן מיוצרות באירופה ולא בסין, מרופדות הכי טוב מבין כל העגלות הקיימות בשוק, מעוצבות בצורה מיוחדת, מגיעות מאובזרות עם תיק ומטריה, אני באופן אישי משתמש בעגלה כזו וממליץ בחום.
    הדגמים המומלצים הם דגמי ה ip-op, יש שלושה דגמי ip-op.

1) ip-op רגילה שמחירה סביב ה- 5000 ש"ח.
    2) ip-op el שמחירה סביב ה- 5500 ש"ח, בדגם ה el קל יותר לשלוף את כל החלקים מהשילדה (אמבטיה, טיולון וסל קל).
    3) ip-op evo מחירה סביב ה - 6400 ש"ח. הדגם כמו הel בשליפת החלקים, לדגם יש בולמי זעזועים רכים שאפשר להקשיח בהתאם לתנאי הדרך. יש גם גרסאות ספיישל אדישן לדגם הזה מעור או ג'ינס, מחירן סביב ה- 7500 ש"ח.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה
    ליאת
    04/11/2012

שלום,
    רציתי להתייעץ איתכם לגבי עגלת תינוק.
    אני מחפשת עגלה שיש בה גם טיולון וגם אמבטיה. חשוב לי שהעגלה תהיה קלה, שהקיפול יהיה נוח, שהטיולון ישכב ל-180 מעלות ושניתן יהיה לסובב אותו עם ונגד כיוון הנסיעה (לרוב המוכרים בחנויות הבקשה האחרונה נשמעת שטות, אבל לי זה מאוד חשוב).
    ממה שראיתי בייבי גו'גר מעולה אבל הטיולון לא מתהפך, בוגבו בי- אין אמבטיה ואין ממש 180 מעלות, קראתי שיש עגלה שנקראית צפצולה אבל לא היו לה ביקורות טובות.
    במבחן העגלות הם ממליצים על ביבה היפי ובחנות בייבי לאב המליצו לי על סולה של מאמאס אנד פאפאס (קראתי שהיא לא כל כך יציבה). בפורום שלכם קראתי שיש פג פרגו בוק פלוס.
    מה עדיף?
    אשמח לעצתכם בנושא
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלה - תגובה

קובי סופר
    05/11/2012

שלום ליאת,

קודם כל אתחיל מזה שאת מאוד צודקת בעניין של הטיולון הדו כיווני, מחקר שנעשה באחת מהאוניברסיטאות הגדולות בארה"ב, הוכיח שכאשר הייתה עגלה שבה התינוק ראה את ההורה מולו, הקשר בינהם הפך חזק יותר לארוך השנים. מעבר לכך שעוברים מאמבטיה לטיולון, התינוק צריך להסתגל לטיולון, כאשר הוא יראה את ההורה מולו יהיה לו יותר קל לעשות זאת.
    לפי כל הדרישות שלך, הפג בוק מודולר תתאים לכל הדרישות שלך, קיפול קל (כמו של בייבי ג'וגר), טיולון דו כיווני בעל שכיבה מלאה, משקל סביר בהחלט, יציבה, חזקה ואיכותית.
    מדובר בעגלה שהיא בליגה אחרת מהסולה, היפי ובודאי שמהבייבי ג'וגר.
    החסרון, גם המחיר בהתאם.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה: משאבת חלב ידנית של אוונט
    מעיין
    04/11/2012

מעוניינים לקנות ורציתי לשאול האם יש כמה דגמים?
    מהם הדגמים? מה ההבדל ביניהם? על מה הייתם ממליצים?
    תודה רבה
    מעיין

הוספת תגובה

• מחפשים עגלה
    רחל
    31/10/2012

ממש כיף לגלות שיש כזה פורום.. מקווה שתוכלו לעזור-
    אני אמורה ללדת בחודש הקרוב אז אני מחפשת עגלה עם אמבטיה, וחשוב לי שהאמבטיה תהיה מספיק רחבה בשביל כל חודשי החורף (הירושלמי!)
    בנוסף- העגלה צריכה להיות קלה כמה שאפשר (קומה 2 בלי מעלית, לא בטוחה אם אפשר להשאיר למטה).
    אנחנו בלי אוטו כרגע- אז הגודל לא כ"כ קריטי, אבל היא צריכה להתקפל בקלות (תחבורה ציבורית).
    על עיצוב אני מוכנה להתפשר, העיקר שתהיה פרקטית ונוחה לתינוק.
    מבחינת המחיר- חשבנו על תקציב של 2,500 ש"ח בערך (אם יש משהו ממש טוב מיד שניה או דגם ישן זה גם יכול ללכת ואז אפשר דגם שנחשב יקר יותר)

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשים עגלה

הוספת תגובה

• מחפשים עגלה - תגובה

קובי סופר
    31/10/2012

שלום רחל,

במסגרת התקציב הייתי ממליץ על בריטקס בי אג'ייל, מדובר בעגלה קלה (כ- 8 ק"ג עם הטיולון), מתקפלת ביד אחת, האמטיה די גדולה ביחס לעגלות אחרות, והיא נכנסת לתקציב.
    אם חורגים קצת מהתקציב אפשר לרכוש פג מודולר קומפקט שעלותה 3500 ש"ח, אבל במחיר הזה מקבלים סל קל תואם, תיק מקורי, ניילון גשם וכיסוי חורף לטיולון. בנוסף להבדיל מהעגלות אחרות עגלה זו נעמדת לאחר הקיפול, דבר מצוין לנוסעים בתחבורה ציבורית שכן העגלה לא תשכב על רצפה מלוכלכת וכך ישמר הריפוד. כמובן שאם תמצאי כזו ביד שניה במחיר שיתאים לך לתקציב אז תהני מעגלה שתתאים בדיוק לדרישות שלך.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה משולבת
    לי
    31/10/2012

היי, אשמח לקבל המלצה לגביי עגלה משולבת חשוב שתהיה קלה(קומה 4 בלי מעלית((: )

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה משולבת

הוספת תגובה

• עגלה משולבת - תגובה

קובי סופר
    31/10/2012

שלום לי,

העגלות המשולבות הקלות ביותר הן, בייבי ג'וגר סיטי מיני, בבה קונפורט סטריטי פלוס ובריטקס בי אג'ייל.

הייתי ממליץ לך לבחון את שלושתן.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לי
    31/10/2012

אני בהחלט אבדוק תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת אחים
    לימור
    28/10/2012

היי,
    מחפשת עגלת אחים/תאומים שרוחבה לא יעלה על 60 ס"מ.
    המלצות?

תודה, לימור

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת אחים

הוספת תגובה

• עגלת אחים - תגובה

יובל שיזף
    28/10/2012

שלום לימור,
    ממה שאני מכיר בשוק לא קיימת עגלת תאומים ברוחב כזה מכיוון שלא ניתן להושיב שני ילדים זה לצד זה ברוחב שכזה. לגבי עגלת אחים קיימים מספר דגמים בשוק שיכולים לתת לך מענה אך חשוב לזכור י מדובר במוצר ארוך יותר ולעיתים לא יכנס לרכב רגיל לאחר הקיפול. אנא בדקי: פג פרגו דואט, צ'יקו אחים, פיל וטד, ובייבי ג'וגר סיטי סלקט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת עגלה..
    רחלי
    23/10/2012

שלום
    אין לי תקציב גדול במיוחד לעגלה, אני מחפשת עגלה שתהיה בעלת אמבטיה רחבה, משולבת עם סלקל וטיולון, איכותית שתישמר (בכל זאת, ילד בכור..), עם צלון מובנה וארוך, עם בדים שיהיו איכותיים וניתנים לכביסה , ואם יש אפשרות אז שגם ניתן להחליף את צבע הבד כשמעוניינים. חשוב לי, שוב, שהעגלה תיראה מאוד יפה ואופנתית...

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת עגלה..

הוספת תגובה

• מחפשת עגלה.. - תגובה

יובל שיזף
    25/10/2012

שלום רחלי,

בתיאור שרשמת לעגלה שאת מחפשת, רשמת בעצם כל יתרון אפשרי שניתן לחפש בעגלה ללא חסרונות. מכיוון שבעצם כל יצרן מציג את העגלה שלו ככזו שעונה על הדרישות שלך, הייתי מציע שתפעלי בכיוון הפוך. תקבעי את המחיר שאת יכולה להרשות לעצמך ולפי זה תראי מה האלטרנטיבות שעומדות לרשותך. זכרי שניתן לרכוש עגלות יד שניה ועודפים משנים קודמות ואז הפשרה היא במודל העגלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת מוצי נראה לך תתאים?

רחלי
    30/10/2012

עגלת מוצי נראה לך תתאים? ואם כן, איזה דגם? ממה שראיתי האמבטיה שלה לא כ"כ רחבה, זה נכון בעיני או שהרוחב מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת מוצי נראה לך תתאים? - תגובה

קובי סופר
    30/10/2012

שלום רחלי,

כדי להקל על עצמך את אמורה להגדיר תקציב, לאחר מכן ישללו כל העגלות שלא עומדות בתקציב. יש לקחת בחשבון שעגלות יקרות יותר ישרתו אותך לזמן ממושך יותר, כמו כן הן יהיו בנויות מחומרים טובים יותר וכנ"ל הבדים שיהיו איכותיים יותר.
    אני ממליץ על עגלת ביבה דגם ביבו, עגלה איכותית, מעוצבת, אמבטיה גדולה, בדים טובים ובעלת מחיר סביר. מחירה כולל סל קל נע סביב 3000 ל- 3300 ש"ח.
    אם יש תקציב גבוהה יותר אז עגלות כמו פג פרגו, בבה קאר וקאם שמיוצרות באירופה ולא בסין יתנו לך את האיכות המבוקשת, עגלות אלה נמכרות החל מ- 3500 ש"ח עד ל- 5000 ש"ח בממוצע (לחברות אלו ישנם דגמים יותר יקרים, אך כאן כבר מדובר בעיצוב ופחות באיכות). המחיר כולל את כל החלקים, רובן כוללות גם תיק עגלה.

לגבי מוצי, אכן האמבטיה שלה צרה, היות ואנו נכנסים לחורף הייתי ממליץ לחפש אמבטיה שתשרת אותך לכמה שיותר זמן. בנוסף רוחב הגלגלים של מוצי מאוד רחב, דבר שמקשה על הכנסתה למטען הרכב, ומקשה במעברים צרים כגון: מעליות, סופר מרקטים וכדומה.

בהצלחה,
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימפלסיטי
    צופקה
    22/10/2012

שלום רב
    אני מחפשת טיולון קל לבן חצי שנה, אבל לא מטרייה אלא יותר נוח עם סל קניות גדול. שמתי לב שאתם ממליצים על הסימפלסיטי של ציקו או על ה SI של פג. איזו יותר איכותית? כי הבדל במחיר קיים...

האם הסימפלסיטי מתקפלת ביד אחת? קראתי תגובה שיש בעייה עם הגלגלים שחורקים ובקושי זזים, האם שמעתם ביקורת כזו על הציקו?

תודה רבה ויום נעים.

לקביעת תור
    סגירה
    סימפלסיטי

הוספת תגובה

• סימפלסיטי - תגובה

יובל שיזף
    22/10/2012

שלום לונה,
    מטרייה זה דרך קיפול העגלה, אין בה להעיד על איכות. גם הSI מתקפלת קיפול מטריה אבל נכון יהיה להגדיר אותה כמשהו בין עגלה לטיולון ולכן היא חזקה וטובה.
    לגבי סימפלסטי אין לי יותר מדי מידע בכל מקרה אני מציע לגשת לחנות, להושיב את הילד עליה ולראות מה נוח לך יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה