מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פשר התנהגות של הגבריפעת18/10/2017
הוזמנתי לארוע משותף עם ידיד לא צעיר שנוהג כשלא פוגש את אשתו, להחמיא לי בכל מקום שפוגש אותי. ברור איזה אישה לא אוהבת שמחמיאים לה, אך מעבר לזה אין כלום בינינו שנינו נשואים באושר. השבוע כשהוא דיבר איתי באירוע ביחידות, אשתו התקרבה, פתאום מחבק אותה לידי ואומר לי: אשתי, היא האישה הכי יפה בעולם. תגובתי היחידה היתה: "ברור" עם חיוך מפה לאוזן. מדוע היה צריך להכריז זאת? האם הייתי צריכה להוסיף: כל בעל יגיד זאת על אשתו? או פשוט מספיק מה שאמרתי לפניהם מילה אחת: "ברור".?? האם רוצה להראות לאשתו חיבה ופירגון כדי לכסות את החיזור שלו כלפי נשים אחרות שלא תחשוד בו?? מדוע לדעתך עשה זאת לידי מה הייתי אמורה להגיב לו ולאשתו באותו סיטואציה שהייתי? כי זה קצת הביך אותי. תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשר התנהגות
אורית צוקר19/10/2017היי יפעת,
אין לדעת או לנחש במדויק מה חושב אדם אחר או מה המניעים האמיתיים שלו. יכולות להיות כל כך הרבה אפשרויות. אבל, את יכולה לשאול את עצמך מדוע זה חשוב לך להבין את מניעיו.
הגבת מצוין.
כל הטוב,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה עם ערבים בעבודה ומחוץ לעבודהרומן בלצקי17/10/2017
אשתי תפסתי אותה עם ערבים מגיע לה מזנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה
אורית צוקר17/10/2017היי רומן,
לגבי זכאות למזונות כדאי להתייעץ עם עורך דין או כל מי שמוסמך בדיני משפחה. נסה גם כאן בפורטל בפורום שעוסק בחוקים ודינים.
כל טוב,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכולת אשמה - האם זה בגידה?אלונה15/10/2017
היי, יצאתי עם בחור 4 פגישות ונראה שהולך ממש טוב והוא ממש בעניין שלי. הסופ"ש נפגשתי עם חבר/יזיז וקרה מה שקרה... אני לא יודעת למה אבל אני ממש מרגישה אשמה, כאילו בגדתי בבחור בחדש, למרות שלא הגדרנו את מערכת היחסים ויצאנו בסך הכל ארבע פעמים...
האם זה נחשב בגידה? האם אני צריכה לספר לו שהייתי עם מישהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכולת אשמה
אורית צוקר17/10/2017היי אלונה,
אני לא חושבת שבינך לבין הבחור החדש יש מחויבות עדיין, אבל שימי לב כיצד את מרגישה אחרי מה שקרה...
אם הולך טוב, למה לקלקל לעצמך ולאופציה ליחסים חדשים?
אם את מעוניינת לתת צ'אנס לחדש, שימי את הפוקוס על מה שחדש. כרגע, סלחי לעצמך, שימי את העבר בעבר ולכי עם הפנים קדימה כשאת מודעת לכך שהערבוב הזה עושה לך רע. התשובה למעשה בגוף השאלה.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצאת עם הבוס אחרי פיטוריןאוריאן08/10/2017
פיטרו אותי מהעבודה בגלל צמצומים ובלי קשר יש לי קראש על הבוס שלי בערך מהיום שהגעתי לעבודה. האם זה לעניין עכשיו שאני תכף עוזבת שם להציע לו לצאת איתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצאת עם הבוס
אורית צוקר17/10/2017היי אוריאן,
ליחסים במקום העבודה ישנן כל מיני השלכות.
ניראה לי שהזמן הכי מתאים לצאת עם הבוס הוא דווקא אחרי הפסקת העבודה שלך במקום. חיכית עד עכשיו כדי להציע לו לצאת איתך, אפשר לחכות עוד קצת.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנסות מינית כחלק ממשבר גיל ה-40קורין01/10/2017
בעלי כנראה עובר עכשיו את משבר גיל ה-40 והוא מנסה כל הזמן לנסות דברים חדשים, איתי ובלעדי. ברוב הדברים אני תומכת בו ואני לא רוצה להגביל אותו, אבל כשזה מגיע לחלק המיני זה מתחיל לערער אותי, הוא הציע שננסה דברים חדשים כולל להכניס אנשים נוספים למיטה, גם גברים וגם נשים ואני לא יודעת איך לתת לו לעשות את שלו בלי לפגוע בביטחון שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנסות מינית
אורית צוקר01/10/2017היי קורין,
שיתוף אנשים נוספים בחיי המין שלכם בהחלט עשוי לערער את תחושת הביטחון בקשר. שיתוף של גורמים נוספים דורש תחושת ביטחון מלאה בעצמי ובאיכות הקשר בניכם.
אם את פתוחה לרעיון שלו ומעוניינת בחיזוק תחושת הביטחון שלך, הן העצמי והן בקשר, אני בהחלט ממליצה להעזר באיש מקצוע, יועץ או מטפל זוגי. לא רוכשים בטחון ברגע או על סמך עיצה כתובה. זה נושא רגיש ויש לגעת בו בעדינות רבה ובמקצועיות.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנטזיות מיניות מפריעות בזוגיותאורי26/09/2017
אני נשוי 12 שנים ואחרי תקופת יובש אשתי ואני החלטנו לנסות לרענן את הזוגיות ולנסות דברים חדשים. בין הדברים שהיא הציעה אלה פנטזיות מיניות שמדליקות אותה. מה שהיא מציעה לא מוצא חן בעיני ומאוד מרתיע אותי. היא אומרת שאני לא מתאמץ ורק שולל את הדברים שהיא מציעה היא מאשימה אותי שאני לא מנסה להשתחרר ולגוון ואמרה לי שאם אני לא רוצה לנסות אולי כדאי שנחשוב על חיים בנפרד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנטזיות בזוגיות
אורית צוקר01/10/2017היי אורי,
האם גם לך יש הצעות בנושא?
אולי כדאי להתחיל במה שמתאים לשניכם?
אל תשלול את מה שהיא מציעה, אלא תאמר לה שלא חייבים להיפתח בבת אחת, אפשר גם לאט לאט, צעד אחר צעד תוך כדי התאמה לרצונות ולקצב של שני הצדדים. מי יודע מה יהיה בעתיד? ואולי יום אחד...
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יודע שאני הריבאונד שלהאלון24/09/2017
אני מאוהב במישהי כבר המון המון זמן והיא גם יודעת את זה. היא נפרדה לא מזמן מחבר שלה ויצרה איתי קשר ועכשיו אנחנו סוג של ביחד אבל בלי מחויבות מצדה.
אני יודע שאני הריבאונד שלה אבל כל כך טוב לי להיות איתה שאני מוכן להתגבר על זה. אבל זה כן מפריע לי שזה די חד צדדי. ואני יודע שזה לא בריא לי אבל לא יכול להפסיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבאונד שלה
אורית צוקר24/09/2017היי אלון,
אני מבינה מדבריך שטוב לך להיות עם הבחורה הזו, שאתה מודע לחלוטין למצב הרגשות בניכם ושכרגע אתה לא יכול לסיים את הקשר. האם הבנתי נכון?
אם אכן כך אולי עדיף להנות ממה שיש כרגע?
אין לדעת מה צופן העתיד.
במידה ותרגיש כי נגרם לך כאב או סבל כתוצאה מהיחסים הללו, חשב את צעדיך מחדש.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רומן לא ממומש בעבודהטובי17/09/2017
שלום אורית,
אני אישה נשואה באושר, אמא לשניים ועוד אחד בדרך. יש מישהו בעבודה שאני דלוקה עליו, מעולם לא היה ביננו שום דבר יותר מהחלפת מבטים. עכשיו ציוותו אותי לצוות שלו ואני עובדת צמוד אליו וההדלקות העלתה מדרגה. אני רוצה להאשים את ההורמונים אבל יכול להיות שזה סתם תירוץ... איך אני עכשיו ממשיכה לעבוד איתו כל כך צמוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רומן לא ממומש.
אורית צוקר23/09/2017היי טובי,
משיכה בין המינים תמיד היתה ותמיד תהיה. השאלה לאן מתעלים אותה. את יכולה לראות במישהו הזה אדם מעניין שאת עובדת איתו ואת יכולה לראות בו אופציה לרומן. הכול טמון בסיפור שאנחנו מספרים לעצמינו. זה אמנם לא מבטל את תחושת המשיכה שאת חשה, אבל מאפשר לה להיות מבלי למצוא צורך לעשות איתה משהו שעלול לפגוע בך או בקרובים לך. משיכה זה טבעי, לא תמיד חייבים לתת לה להוביל.
הבחירה בידייך.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החבר במסיבת רווקים בחו"למאשה07/09/2017
חבר שלי נסע למסיבת רווקים בחו"ל והוא הכחיש אבל אני בטוחה שיהיו חשפניות ואני ממש לחוצה ומפחדת שיקרה שם משהו! כבר מזה שהוא משקר שיהיו זה כבר מעלה את החשד... הוא כבר נסע ואני מרגישה שאני משתגעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר במסיבת רווקים
אורית צוקר23/09/2017היי מאשה,
ראשית חשוב לציין שאי אפשר להיות בטוחה לגבי משהו מבלי שראינו ושמענו.
שנית, מה ניראה לך שיקרה שם במידה ואת צודקת? מה מפחיד אותך שיקרה? האם את מרגישה לא בטוחה בקשר שלכם?
שלישית, אני מניחה שבמידה והוא אכן משקר, הוא עושה זאת כי הוא פוחד מהתגובה שלך.
כדי להרגיש בטחון בקשר, כדי להמנע משקרים, עלינו ללמוד להיות כנים, ישרים, פתוחים, סבלנים וסובלנים, לחזק את תחושת הביחד שלנו, לחזק את הביטחון העצמי, האמון והאמונה. זוהי אמנות הזוגיות.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי מאיים שהוא יספר לילדיםענת29/08/2017
בגדתי בבעלי והוא תפס אותי. הייתה לנו תקופה קשה מאוד אבל החלטנו ללכת לטיפול זוגי ואנחנו מנסים לעבוד על היחסים. יש ביננו עדיין הרבה מתחים אבל מה ששובר אותי זה שהוא מאיים שהוא יספר לילדים שבגדתי בו. יש לנו ילדים גדולים שכבר מבינים מה זה אומר ואני לא רוצה שהם יידעו. הוא משתמש באיום כקלף מיקוח על דברים בזוגיות שלנו ואני לא יודעת מה לעשות עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי מאיים שהוא יספר
אורית צוקר29/08/2017היי ענת,
אכן ללכת לטיפול זוגי. ולשים שם את הנושא הזה על השולחן מיד בלי להסס. זה בדיוק המקום לטפל בזה. מיקוח זה לא מה שבונה יחסים טובים.
כל הטוב,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלימות מילולית מצד בעלידנה27/08/2017
שלום
הנני בשנות ה40 אמא ל3 ילדים מקסימים נשואה 10 שנים
מהיום שהתחתנתי התגלו אצל בעיה בעיות בשליטה בעצבים ברמה של קללות צעקות וזריקת חפצים. אני מאשימה את עצמי שלא עצרתי את זה עוד שראיתי את פני הדברים אבל תמיד אמרתי אולי אני אשמה אולי עצבנתי אותו אחכ היה מבקש סליחה ומשלימים.
יש לציין שמס' פעמים הייתי על סף גירושין אך כל פעם חזרתי רק בגלל הילדים. היינו בטיפול זוגי שנה וחצי ולצערי שום דבר לא השתנה. כל הזמן מבטיח שיטפל בעצמו אבל ויכוח הכי קטן ושוב הוא מתפוצץ מקלל זורק חפצים בבית. אני כבר חסרת סבלנות ומרגישה שמתהלכת על ביצים מתי הוא יתפוצץ שוב!
רוצה לציין שהתקף הזעם עובר ומשלימים(לפעמים אחרי שבועיים) הוא מדהים עוזר בבית מפרגן עוזר על הילדים ורומנטיקן לא קטן. אני מרגישה שאני כבר מאבדת את זה אין לי סבלנות אליו לא יכולה להגיע איתו לשום מגע כי כל פעם עולה לי כל הדברים שהוא עשה לי ולפעמים גם לעיני הילדים. איך ממשיכים מכאן? אני לא רואה אפשרות אחרת חוץ מגירושין אבל הוא אדם קשה ובחיים לא ייתן גט. בנוסף גם כואב לי על הילדים שיצטרכו לעבור חוויה כואבת של גירושין מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות מילולית
אורית צוקר28/08/2017היי דנה,
אף אישה לא צריכה לחיות באווירה אלימה, בתחושת פחד ובוודאי שלא בהאשמה עצמית על התנהגות של אדם אחר.
אין ספק שצריך טיפול!
נסי להעזר ב
עמותת לא לאלימות: 1-800-353-300
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודע מה לעשותינון27/08/2017
אני יוצא עם בחורה כבר כמה חודשים, מעולם לא דיברנו על בלעדיות או משהו כזה אבל זה היה נראה לי כאילו אנחנו זוג ולא חשבתי בכלל לצאת עם בחורות אחרות.
בסופ"ש קפצתי אליה בהפתעה והיה אצלה בחור אחר שברור שהם שכבו לפני שהגעתי...
מבחינה טכנית זה לא נחשב בגידה והיא ממש לא הבינה על מה אני עושה כזה עניין כי מעולם לא דיברנו על בלעדיות אבל אני ממש פגוע ומרגיש נבגד ואני לא יודע מה לעשות עכשיו עם כל מה שאני מרגיש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע מה לעשות
אורית צוקר28/08/2017היי ינון,
אני מבינה לליבך. כאשר אנחנו יוצאים עם מישהו במשך מספר חדשים יש בנו מחשבה טבעית כי זוהי מערכת יחסים בלעדית.
כניראה שלא ראיתם את הקשר באותה עין ולא היה בניכם תאום ציפיות.
האם היא מעוניינת בקשר בלעדי איתך ?
האם עכשיו אתה מעוניין בקשר בלעדי איתה?
אולי כדאי לקחת קצת מרחק כרגע, לתת לרגשות מקום אבל גם לתת להם לשקוע מעט ורק אז לבחון את הרצון והיחסים מחדש.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לחזור לבן הזוג?חגית24/08/2017
אני ובן הזוג שלי היינו יחד שלוש שנים. לפני חצי שנה נפרדנו אבל נשארנו בקשר ועכשיו חזרנו לשכב ואנחנו מבלים ביחד ימים שלמים וזה כיף ומרגיש כמו שהיה בהתחלה. אבל אני לא יודעת אם זה אמיתי או שזו תקופת ירח דבש והכל יחזור להיות כמו פעם.
הוא אמר לי שהוא רוצה שנחזור אבל אני לא מצליחה להחליט אם זה נכון או לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לחזור לבן הזוג?
אורית צוקר28/08/2017היי חגית,
אף אחד לא באמת יודע מה יקרה בעתיד. יכול להיות שהכול יחזור להיות כמו שהיה ויכול להיות שיהיה אחרת. זה תלוי בכם, בשניכם, במה שאתם מוכנים לעשות כדי שיהיה אחרת.
האם הוא מוכן לעשות אחרת? ואת?
על סמך שאלתך אני מניחה כי יש גורם מסויים שמאד הפריע לך ביחסים והוא זה שלוקח אותך אל מחוזות הספק ולהתלבטות עכשיו.
במידה ותבחרו להמשיך ביחד והפעם לעשות זאת אחרת, כדאי מאד להעזר בייעוץ זוגי שיאפשר לכם לראות על מה נפל הקשר בפעם הראשונה ואם יש מקום לתיקון.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי מדבר אלי לא יפה מול הילדיםתמי20/08/2017
כשאני ובעלי רבים, דבר שקורה לאחרונה לא מעט, הוא משתמש במילים לא יפות. לא רק שזה פוגע מאוד הוא גם עושה את זה מול הילדים שזה הדבר שהכי מפריע לי.
האם זו סיבה טובה כדי להרחיק אותו מהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי מדבר לא יפה
אורית צוקר20/08/2017היי תמי,
אני חושבת שזו סיבה מספיק טובה כדי לבדוק מה קורה ביחסים שלכם ולטפל בזה.
ויפה שעה אחת קודם.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווקה בקשר עם גבר נשוישי16/08/2017
אני מקווה שזה המקום שלא ישפטו אותי או את הסיטואציה שנקלעתי אליה בחיי.
אשמח לתגובות מצידכם בעניין...
אז הכרתי בחור מקסים...בן גילי...לא אשקר מהרגע הראשון נאמר שהוא נשוי עם 2 ילדים קטנים....אך אלו נישואים מורכבים...שהם חיים במשמורת משותפת שבוע..שבוע... ושהיא בקשר עם מישהו. (זה נאמר לי בהתחלה)... אנחנו 3 חודשים יוצאים ביחד... ולא אשקר...אני בת 34 ומעולם לא היה לי חיבור או אהבה כזאת לבן זוג.
בהתחלה קצת חששתי ולאחר הפגישה ההיא הראשונה שלחתי הודעה שאני לא בעניין... הוא חיזר למעלה מחודש ולא שחרר....
ולבסוף נכנעתי ונתתי לזה עוד פגישה לשמוע באמת מה קורה כאן שהוא כל כך לוחץ.
הפגישה עברה מושלם ופשוט התחלתי להרגיש... הוא לא הפסיק לחזר ולרגש אותי והוא עדיין עושה זאת.
אז ארוחות שישי אנחנו לא אוכלים ביחד... הוא אוכל עם הילדים אצל ההורים שלו ובא אלי רק לאחר מכן.
וכן אנחנו גם לא ישנים באמת שבוע שבוע...אלה 2-3 לילות בשבוע הוא ישן אצלי ...תמיד באמצע שבוע.
אבל חוץ מזה... אנחנו כל הזמן ביחד... מהרגע שהוא מסיים לעבוד הוא אצלי... ונעלם בימים שהוא לא ישן אצלי בשעות הצהריים להיות עם הילדים...ובערבים הוא מזמין בייביסיטר או שהאישה בבית או אמא שלו וכל ערב אצלי עד 2 בלילה לפעמים גם יותר.
אז כן...הוא הכיר לי את הילדים שלו...בני 5 ו3...הוא גם מגיע איתם אלי הביתה... ואני לפעמים גם הולכת איתו בצהריים לטייל איתם ולהעביר איתם צהריים של כייף...
הוא גם סיפר שהילדים שלו דיברו עלי עם אמא שלהם ... ושהיא שאלה אם הוא מספיק סומך עלי!? והוא השיב בחיוב.
אנחנו מסתובבים בארץ בלי חשבון... אין שעות ללכת לכל מיני מקומות... ואין מקומות שאי אפשר ללכת אליהם... כל מקום שרק ארצה אנחנו נלך... אנחנו יוצאים לבלות... למסיבות .... פוגשים הורים לילדים בגנים.... מכרים...וחברים.... אנחנו מחובקים...מתנשקים... אוהבים כמו בבית גם בחוץ.... אם אני צריכה את הרכב שלו הוא מתנייד עם חברים ומשאיר לי את הרכב... יש לו מדף שלם בארון שלי ששייך לו...(ושלא תתבלבלו אלו בגדים שהוא לובש בקבוע) .
המדים של המילואים והנעליים אצלי....יש לו מפתח של הבית... והוא חיי איתי חיים מלאים פרט למה שציינתי..
לאחר חודש בקשר נכנסתי להריון.... הוא חיבק חזק ואמר מה שתבחרי אעמוד מאחורייך!!! לא אשקר...התרגשתי מאוד.... אבל לקחתי את הלילה...ובבוקר החלטתי שזה לא הזמן בשבילי במיוחד לא אחרי חודשיים עם מישהו... אז עשיתי הפלה! ...וסתם מסקרנות שאלתי אותו אחרי כמה ימים.... אם הייתי מביאה את הילד היית רושם אותו בתז שלך? הוא לא היסס ואמר איזו שאלה!!! זה הילד שלי.
הוא לא מספר לי סיפורים על גירושים... על לעזוב את הבית....או על אישה סיוט.
הוא עדין במילותיו....והוא רק מבקש זמן... להוכיח לי שהוא אוהב אותי באמת... וכמה שקשה לי עכשיו במסגרת הזאת... הוא דואג לומר שבסוף אצחק על הכל.
ושרק אתן לעצמי דדליין רגע לפני שאני מרימה ידיים ועוזבת הכל.
אני מאוד מבולבלת...הוא משלים אותי בהכל ...אפילו במשפטים...אני מתחילה והוא מסיים... אוהבים אותם דברים ובעיקר לחלוק את הביחד שלנו ביחד.
אני באמת מבקשת... תקראו בין השורות... גם אותי וגם אותו...
תעזרו לי להבין אם אני צריכה לתת לזה צאנס עם דדליין ולהרפות קצת...או פשוט לשחרר.
ימי שישי הוא סובל כי האנרגיות שלי הופכות אליו לקשות וקרות...והוא נשאר לחבק...אפילו סתם לשבת שכאילו אבין שהוא כאן באש ובמים.
אשמח לתגובתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווקה בקשר עם גבר נשוי
אורית צוקר20/08/2017היי שי,
זה נשמע כי הגבר איתו את בקשר מנהל יחסים שדומים לפוליאמוריה. תקראי על זה קצת, תבררי איתו כיצד הוא רואה את היחסים שלכם מתפתחים ועד לאן זה יכול ללכת בניכם. תבררי עם עצמך אם זה מתאים לך ואז תחליטי.
כל הטוב,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)