מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושב שאשתי בוגדת בי עם אישהאדיר13/08/2017
לאשתי יש חברה חדשה שהיא פגשה בחדר כושר והן מבלות המון זמן יחד ועכשיו בסופ"ש היא הלכה אליה לארוחת ערב ו"נרדמה". אני ממש חושב שקורה שם משהו ושאולי הן אפילו מנהלות רומן!!! איך אני יכול לדעת אם זה באמת מה שקורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושב שאישתי בוגדת בי
אורית צוקר13/08/2017היי אדיר,
הדרך הפשוטה ביותר לדעת היא לשאול אותה. דבר איתה, ספר מה אתה חושב ומרגיש. שאל אותה מה קורה אצלה. רק לפתוח את הדברים יתן בהירות. הן לגבי מה שבאמת קורה והן לגבי מה שאתה מרגיש. סבלנות, רכות, הקשבה, פתיחות, כנות יקחו אתכם למקום הנכון.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האקס לא יוצא לי מהחייםליה10/08/2017
נפרדתי מחבר שלי כבר לפני חצי שנה ונראה שהוא לא מצליח להתגבר עלי ועל הקשר. הוא כל הזמן רוצה שניפגש ושנדבר ושנסגור מעגל. בהתחלה הייתי נפגשת איתו והוא כל הזמן היה מבקש שנחזור. אני כבר לא יודעת מה לעשות איתו, אני לא רוצה לפגוע בו אבל הוא לא מבין ולא עוזב אותי במנוחה, אני אפילו חושדת שהוא עושה לי סטוקינג...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האקס לא יוצא לי מהחיים
אורית צוקר13/08/2017היי ליה,
אני לא חושבת שאת יכולה לעזור לו באמת. עושה רושם שאכן הוא לא התגבר על הפרידה. לפעמים עוד שיחה ועוד פגישה רק גורמים לתחושת שווא שעדיין יש קשר.
אם באמת החלטת שאין דרך חזרה, דברי איתו, ספרי לו שאת החלטת להמשיך הלאה ושאין לך רצון להוסיף ולדבר או להיפגש. תודי לו על התקופה שהייתם ביחד ועל כל הטוב ועל כל החוויות שהוא הביא לחיים שלך. כן, יש סיכוי שהוא ייפגע. לפעמים אנחנו פוגעים גם אם אין לנו כוונה לעשות זאת כלל.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיליתי שבעלי צורך שירותי מיןליטל08/08/2017
ואני מזועזעת עד עמקי נשמתי! הוא מתרץ את זה בצרכים שיש לו והוא לא רוצה לבגוד בי, מבחינתו זנות לא נחשבת בגידה... יש פה כל כך הרבה רמות של גועל ואני לא יודעת מה לעשות? להתגרש ממנו על זה? לפרק את המשפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי צורך שירותי מין
אורית צוקר13/08/2017היי ליטל,
מה שנחשב כבגידה בעיניי אחד לא נחשב בעיניי שני ולהיפך. לאנשים שונים מושגים שונים לגבי בגידה.
מהי בגידה עבורך?
האם כל בגידה היא עילה לגרושין או פירוק המשפחה? גם לשאלה זו תשובות רבות.
אני בהחלט ממליצה להעזר בייעוץ מקצועי, לדבר על הדברים, לראות מה מוביל לשם ולאן זה לוקח, מה אפשר ללמוד מזה, לתקן, לעשות אחרת ורק אז להחליט.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לעזור לחברה שבגדו בהמאיה03/08/2017
אשמח לעזרה מקצועית כי אני לא יודעת מה עושים במקרים כאלה. חברה טובה גילתה שחבר שלה בוגד בה, זה היה לפני יומיים והיא עזבה את הדירה שלה והיא אצלי עכשיו. היא לא מפסיקה לבכות, היא לא אוכלת, לא מדברת, רק בוכה כל היום. חבר שלה מגיע אלי כל יום והוא רוצה לדבר איתה והיא לא מוכנה לצאת אליו או שהוא ייכנס. בכל מקרה, איך אני יכולה לעזור לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לעזור לחברה.
אורית צוקר04/08/2017היי מאיה,
בגידה היא חוויה קשה. רגשות רבים עולים ומציפים. ניראה לי שאת כבר עוזרת לה. פתחת את ביתך ואת מאפשרת לה להיות במקום בו היא יכולה להרגיש בטוחה ולאפשר לרגשות שעולים בה לקבל ביטוי. הקשבה, קבלה וחוסר שיפוטיות יעזרו גם כן.
במקרים של התמודדות עם בגידה אני תמיד ממליצה להעזר באיש מקצוע שיכול באמת לכוון ולהאיר, להביא ללמידה מתוך מה שקרה, לפרספקטיבה ובחינת הרצון לגבי המשך היחסים. כמו כן יסייע לגעת בסוגיות שימנעו מהאירוע להשפיע לרעה על החיים בעתיד.
כל טוב,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלשבק של בגידה - בגידה של פעם הכל עולה בחזרה וצףרוז31/07/2017
הי
לפני שנה וחצי גיליתי שאישי בוגד בי עם המזכירה...
הסתדרנו (היא כמובן פוטרה ובן זוגי עזב את מקום העבודה). חזרנו להיות זוג מאוד חיובי . אנחנו יוצאים ומבלים הרבה ומדברים הרבה יותר .
בזמן האחרון יש לי בעיה ממש גדולה (להזכירכם שהאירוע היה לפני שנה וחצי !) כל פעם שאנחנו יחד : אינטימית ממש או אפילו במסעדה או בטיול או סתם באוטו - אני מדמיינת את מה שקרה ביניהם . אני כאילו רואה אותם יחד ואותו נוגע בה - וזה מקשה עלי להיות איתו בראש שקט ובאהבה. תמיד חוששת שאולי אני לא טובה מספיק ולכן מלכתחילה הוא הלך אליה ...כמובן גם בנוסף לא מצליחה להגיע לסיפוק המיני של פעם כי זה פשוט נכנס לי כחוצץ בזוגיות ...
מה אני אמורה לעשות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלשבק
אורית צוקר04/08/2017היי רוז,
כשאת כותבת "הסתדרנו", למה את מתכוונת? האם לובנו הדברים? האם בדקתם מה הביא לבגידה? האם דיברתם על רגשות שעלו כתוצאה מהמקרה? האם היה מקום לרגשות שלך בכל זה? האם דיברתם על חששות ופחדים? על איך תראה הדרך המשותפת מכאן והלאה?
יחסים אחרי בגידה לא יכולים להסתדר מעצמם.
בגידה באופן טבעי מעלה חששות, גם כאלו שקשורים לערך העצמי של הנבגד. יש לטפל בזה באופן יסודי.
בכל מקרה זכרי כי אישך בחר להשאר איתך ולא עם המזכירה. אני מניחה כי הוא בחר במה שיקר וחשוב לו יותר. לפעמים בגידה מחדדת את התמונה לגבי מה שאנו עשויים להפסיד כתוצאה ממנה ודווקא אז עולה המוטיבציה להשקעה גדולה יותר ביחסים.
מאד ממליצה להעזר באיש מקצוע שיכוון, יאיר ויאפשר לך לעבד רגשות ופחדים.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משבר בזוגיות לא יודעת מה לעשותרוני30/07/2017
אחרי שנה וחצי ביחד אני מרגישה שיש לנו רצונות שונים, הוא לא מבין אותי ואני לא מבינה אותו. אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אבל אני לא יודעת איך נצליח להתגבר על זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר בזוגיות
אורית צוקר30/07/2017היי רוני,
ולהיות ביחד אתם רוצים? האם זהו רצון משותף?
אם אכן זהו רצון משותף, יהיה עליכם לגשר בין הרצונות האחרים ולמצוא את הדרך המיוחדת שהיא רק שלכם כדי לממש את הרצון הזה.
אם קשה לכם לעשות זאת לבד, אל תהססו להעזר בייעוץ זוגי.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי מתרחק ולא מתקשרחן27/07/2017
בעלי עובר תקופה קשה בעבודה, יש שמועות על פיטורין והרבה אנשים עוזבים. הוא לוקח את זה ממש קשה, הוא נסגר, לא מדבר, לא מתקשר, לא רוצה שנשכב, לא צוחק, בקושי מדבר עם הילדים. הוא לא רוצה ללכת לטיפול והוא רק מוציא עלי את העצבים. זה לא יום יומיים אלא יותר מחצי שנה ככה. אני לא יכולה לסבול את זה יותר, אני לא רוצה להיפרד ממנו בטח לא במצב שלו אבל אני לא יודעת מה עוד לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי מתרחק
אורית צוקר30/07/2017היי חן,
קשה מאד לעזור לאדם שלא רוצה לעזור לעצמו.
אני לא רוצה לעשות פה דיאגנוזות לגבי המצב הנפשי של בעלך, אבל אין ספק שהוא סובל וסבל נגרם גם למשפחתו.
מה קורה בניכם כשהוא פורק עצבים? האם הוא מודע לכך? האם הוא מודע להשפעות על בני ביתו?
לפעמים הבאת הדברים למודעות שלו בצורה אמפתית (עם דגש על האמפתית) עשויה לגרום להבנה שאכן יש צורך בטיפול. לפעמים מה שיביא לתנועה לכיוון טיפול היא ההבנה שאני פוגע במה שסביבי ולא רק בעצמי.
לפי מה שאת כותבת בהחלט ניראה שיש צורך בטיפול מקצועי. הוא יקבל כלים להתמודדות עם המצבים שהוא פוגש בחיים ויצא מחוזק .
בהצלחה רבה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשתי בטוחה שאני בוגדשרון24/07/2017
אישתי בטוחה שאני בוגד בה וכל הזמן בודקת אותי ומפתיעה אותי.
זה משגע אותי וגורם לי לאכזבה על חוסר האמון בי.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשתי בטוחה שאני בוגד
אורית צוקר30/07/2017היי שרון,
אמון הוא חלק מאד חשוב ביחסים.
יתכן כי אשתך חוותה בעברה חוויות אשר גרמו לה להיות חשדנית. חשדנות נשענת גם על חוסר ביטחון שחווה האדם החשדן. זה יכול להיות חוסר ביטחון בערך עצמו ואז יש לטפל בנושא זה, וזה יכול להיות חוסר ביטחון שנובע מהתנהגות מסוימת שחוזרת על עצמה ביחסים שלכם ובונה את התחושה. בכל מקרה, בין אם כך או כך, אני בהחלט חושבת שייעוץ זוגי יעזור לכם מאד. היא חושדת, אתה מאוכזב ואמון אין. זה בהחלט מצב שמזמין בעיות. כדאי לפתור מהשורש בעזרת איש מקצוע.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחד כל הזמן מגירושיםדודי23/07/2017
לפני שנתיים עשיתי טעות איומה ובגדתי באשתי. הצלחנו להתגבר על זה והלכנו לטיפול ועכשיו אנחנו בסדר, אבל אני מרגיש שיש לה סוג של יתרון עלי והיא לא באמת סולחת לי ואני ממש מפחד שהיא תתגרש ממני. ניסיתי לדבר איתה על זה והיא ניסתה להרגיע אותי אבל אני עדיין כל הזמן מרגיש שזה אפשרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחד מגרושין
אורית צוקר30/07/2017היי דודי,
בני זוג תמיד יכולים לעזוב אותנו. זה מצב עתידי שאין לנו שליטה עליו. האם ניתן לעתיד לנהל את ההווה? נכון יותר כי נעשה את ההווה למען העתיד.
עושה רושם שאתה חרד מנטישה וגם מכיל רגשות אשם שלא טופלו עד הסוף. אולי כדאי להמשיך ולטפל בזה?
נסה להפוך את החשש מגרושין למשהו שממנף את היחסים. כשאנחנו מבינים שיחסים עשויים להסתיים, נעשה יותר כדי לשמר אותם. לא מתוך פחד, אלא מתוך אהבה ורצון שלא יגמר הטוב. יחסים טובים לא גרמו לאף אחד להתגרש...
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליך גירושים קשה וקטנוניעומר20/07/2017
אני נמצא בהליך גירושים מאוד קשה, אין ילדים אבל יש הרבה רכוש משותף ואני מרגיש שאשתי רק מנסה לעשוק אותי ולנקום בי ולהתעלל בי נפשית. כבר אין לי כוחות ואני לא יודע איך להתמודד עם זה. אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליך גרושים קשה
אורית צוקר20/07/2017היי עומר,
במישור הפרקטי אני ממליצה על גישור. גישור הופך כל תהליך של גרושין לקל יותר.
במישור האישי, ממליצה לך להעזר בטיפול שיעזור לך לנשום ולחדש כוחות. שיאצו למשל או כל טיפול אלטרנטיבי אחר שיכול להיות נעים לך וממלא. כדאי גם לשוחח עם מישהו עליו אתה סומך, לאו דווקא כדי לקבל עיצה אלא כדי להוריד מהלב. איש מקצוע מתאים עשוי לעזור בהחלט.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושבת שחבר מעוניין בחברה שליענבר18/07/2017
אני לסבית ובת הזוג שלי בי. יש לי חבר סטרייט שאנחנו בעיקר יוצאים ביחד למסיבות וכאלה ויש לי הרגשה שהוא מעוניין בחברה שלי ואני ממש מפחדת שהיא תזרום איתו כי הוא נראה טוב והוא גבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר שמעוניין בחברה
אורית צוקר20/07/2017היי ענבר,
אני מבינה את הפחד שלך אבל,האם הוא מוסיף משהו לך וליחסים, פרט לערעור הביטחון העצמי והביטחון בקשר?
מה סיכמתן בניכן לגבי יחסים עם אחרים?
שיתפת אותה בחשש וברגשות שלך בנושא?
מה באמת יקרה במידה והיא תזרום איתו?
תחשבי על זה.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוי של התחלה של בגידהדרור15/07/2017
לפני כחודש גיליתי במקרה שאשתי נפגשה עם אדם שגר לא רחוק מביתינו לאחר שביקרה אצלו בעבר עם אחד הילדים בעת רכישה של רהיט יד שניה ממנו.
באותה הפגישה הבחור החמיא לה ואת היא אף סיפרה לי כאילו בצחוק.
לאחר כשבוע, בזמן שהייתי בעבודה, היא הייתה בבית עם הילדים משעות הצהריים.
לאחר שהיא אירגנה סידור לכל אחד מהילדים היא יצאה לה להסתובב בקניון ולפגוש חברה לקפה כדי להשתחרר מחוויות היום עם הילדים.
לאחר שהגעתי הביתה, ביתי שלחה לה הודעות שהיא רוצה שהיא תביא לה מספר דברים מהקניון.
לאחר שלא נענו להודעת הוואטסאפ, בדקתי באמצעות אפליקצית מיקום אשר מותקנת בגל המכשירים של המשפחה, היכן היא נמצאת....
לתדהמתי, גיליתי כי אשתי נמצאת לא רחוק מביתינו ברחוב שאינני מכיר אף אחד ממכרינו!
השהות שלה שם הייתה של יותר משעתיים!!!
כאשר היא חזרה הביתה, בלבוש יום-יומי ואפילו ביתי ופשוט לא יוצאים איתו לקפה עם חברה בד"כ. היא אמרה שהיא לא מצאה כלום בקניון והיא ניסתה קרם גוף חדש.
מותר לציין שכאשר התקרבתי אליה, שום ריח לא היה אשר העיד על כך...
לאחר בירורים וחקירות דיגיטליות, גיליתי בדיוק מי האדם הגר ברחוב שאליו הלכה, מה מספר הסלולר שלו והצלבתי את המיקום באפליקציית האיכון עם מיקום הבית מכל הכיוונים.
מסתבר שהבחור גרוש טרי והוא פשוט מחפש להשתעשע לו.
ביצעתי עימות כללי שבו ציינתי בפניה שלא נראה לי שהיא נפגשה עם חברה לקפה והבעתי בפניה את חששותיי שהיא איננה מתנהגת כרגיל.
היא טענה שהיא רוצה יותר תשומת לב כאשר ניסיתי ללחוץ עוד, היא שאלה "מה עובר עליך".... ונשכבה בספרה לידי עלמנת לראות סדרת טלויזיה שצפינו ביחד.
חשוב לציין שתגובתה שכללה השהייה בתשובה חידדה את מה שגיליתי/חששתי אבל לא רציתי לפוצץ את העניין. אנחנו נשואים עם 3 ילדים ואינני רוצה להרעיד את האדמה מיד.
כאשר הלכנו לישון בחדרנו, שוב הבעתי את רגשותיי הדואגות והיא עדיין שאלה מה עובר עליי.
כמבחן לבדיקה האם בודאות היה סקס במפגש "האסור", שאלתי אם יש מצב לסקס...
התשובה הראשונה והמהירה שלה היתה "לא".
לאחר תשובה זו, התחלתי מהלך של הסתובבות והפניית הגב אליה.....
לאחר כ10 דקות, היא נצמדה אליה בחיבוק, ולאחר זמן קצר, יזמה סקס שהיה עם המון רגש (לפחות זו היתה התחושה).
מאז אותו ערב, אינני מפסיק לחשוב על המצב הזה.
למרות שמאז אנחנו משקיעים יותר בקשר שלנו והיא הבהירה מה היא מצפה ממני (לחזר אחריה יותר ולא לתת לה הרגשה שהיא מובנת מאליו).
השאלה היא, האם להתעמת איתה?
האימון שלי בא נפגע.
מה גם שיש לי הרגשה שהיא כנראה בגדה בי בעבר הרחוק (עוד לפני שהיו לנו ילדים) שכן היא נדבקה בקונדילומה וכנראה שגם הדביקה אותי....
באותו זמן, לא ידענו שזה קונדילומה...
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלה של בגידה
אורית צוקר19/07/2017היי דרור,
אני בהחלט חושבת שכדאי לדבר.
לטאטא את הרגשות והתחושות אל מתחת לשטיח יביא לעוד ועוד חשדנות מצידך ומכך לעוד ועוד רגשות קשים שעשויים להעכיר את הזוגיות.
משבר אמון לא נפתר מעצמו.
מאד ממליצה לכם לפנות לאיש מקצוע שיעזור לכם. ליווי והכוונה מקצועיים עשויים להפוך את מה שקורה לכם למקום של העצמת הקירבה והאינטימיות ובוודאי יעזור לכם להיפתח ולגלות מה קורה ליחסים שלכם בין אם היתה בגידה ובין אם לא.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זו עילה לפרידה?מאיה13/07/2017
אני יוצאת עם מישהו כמה חודשים והולך ממש טוב והוא מאוד חמוד וכיף לנו יחד, אבל עכשיו גיליתי שהוא לוקח תרופות פסיכיאטריות וזה מאוד מטריד אותי...
אני מרגישה קצת לא נעים אבל זו עילה לגיטימית לפרידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עילה לפרידה
אורית צוקר13/07/2017היי מאיה,
היית נפרדת ממנו גם בלי הסיבה הזו?
אם יש משהו שאנחנו לא יכולים לחיות איתו בשלום אזי יהיה קשה לקיים את הקשר.
אבל,
כדאי לך להרחיב את הידע לגבי התרופות, הסיבות לנטילתן וההשלכות שלהן אם ישנן בכלל ורק אז לקבל החלטות.
אחוזים רבים מהאוכלוסיה בישראל נוטלים תרופות פסיכיטאריות ומקיימים זוגיות וחיים מלאים וטובים.
כל הטוב,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה נחשב לבגידה או לא?יערה11/07/2017
יצאתי עם בחור בערך חצי שנה ואז הוא טס לחו"ל לכמה חודשים. לא הגדרנו את הקשר לפני שהוא נסע ולא נפרדנו או אמרנו שאנחנו ביחד כשהוא נסע. הוא כן יוצר איתי קשר אבל לא באופן תדיר.
ראיתי בפייסבוק תמונה שלו עם איזו בחורה שמחבקת אותו בצורה אינטימית וממש נשבר לי הלב.
אני מניחה שהוא היה איתה ואני לא יודעת אם זה נחשב בגידה או לא וגם מה לעשות עכשיו? לשמור לו אמונים או לנסות לעבור הלאה? אשמח לעצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה או לא
אורית צוקר13/07/2017היי יערה,
הכול יכול לקרות בכל רגע. אף אחד לא מבטיח לנו מה יהיה ברגע הבא. אני חושבת שכדאי שתדברו על הציפיות שלכם אחד מהשנייה בתקופה הזו וכך תהיה לך תמונה ברורה ללא תהיות מיותרות.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר לא טוב אבל לא מצליחים להתנתקבן09/07/2017
אני בקשר עם בחורה אחת און אנד אוף כבר שלוש שנים. ניסינו קשר רציני אבל זה לא עובד, אבל מצד שני הסקס מצוין ויש לנו משיכה לא נורמלית. גם כשאני יוצא עם בחורות אחרות שיותר מתאימות לי אני כל הזמן חוזר אליה, גם במחשבות וגם במציאות. יש לך דרך לעזור לי "להיגמל" ממנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליח להתנתק
אורית צוקר09/07/2017היי בן,
גמילה היא תמיד תהליך קשה.
יש לחזק את כוח הרצון. לזכור מה אתה רוצה יותר - את הסיפוק הרגעי שהקשר הזה נותן לך או יחסים מלאים וטובים? לקחת החלטה ולהיות נאמן לה עד הסוף, גם אם קשה. עקוב אחרי הדיאלוג הפנימי שמחזיר אותך אליה, כדאי אפילו לרשום את מה שעולה כדי שיהיה ממש מול העיניים. כך תוכל לראות בברור עם מה עליך להתמודד, עם אלו טיעונים והצג מולם את כל טיעוני הנגד. כל פעם שהפיתוי עולה חזור אל רשימת טיעוני הנגד. זה יעזור.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באותו הסיפןור
דויד10/07/2017אחי, בן כמה אתה?
אני שואל גם אני במצב הזה. אני בן 33
אבל בוא אני ישאל אותך כזה דבר- הבחורה הזאת שאתה כל הזמן חוזר אליה, יש שם אהבה בניכם? אתה אוהב וגם היא? כי אם כן תהיו ביחד.
אם יש אהבה למה שלא תנסו להיות ביחד?
ציינת שזה לא עובד בניכם וניסיתם.. למה זה לא עובד? אתה בעצם חוזר אליה בגלל הסקס? אני נמצא גם בקשר שאני אוהב אותה ומת שתהיה שלי והיא לא אוהבת אותי. לדעתי היא חוזרת אליי כל פעם לקשר בגלל שהסקס הוא הכי טוב בעולם אבל מצד 2 לעולם לא תהיה איתי כי אינה אוהבת אותי.. אני חושכבת שאם היא הייתה אוהבת היינו ביחד.
בעבר הרחוק היינו זוג אבל היא הייתה משקרת לי וכל הזמן מחפשת אחרים שהיא איתי.. אז מבין למה אני אומר שהיא לא אוהבת אותי? מי שאוהבת היא לא תלך ותחפש קשרים אחרים..
אתה גם מחפש ויוצא עם בחורות כמו שאמרת.. מה גורם לך לחזור אליה? הסקס למעשה? כי אחרות לא טובות כמו שהיא בסקס? או משהו אחר אולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)