פורום התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחיל לפתח רגשות לחברה בעבודה
    עמרי
    14/05/2017

אני בן 35 , נשוי 6 שנים ויש לי ילדה. אני אוהב את אשתי והיחסים שלנו בסדר גמור, עם עליות ומורדות כמו כל מערכת יחסים. יש לי חברה בעבודה שיש לנו קשר ממש טוב, צחוקים ואווירה קלילה אבל אנחנו נכנסים גם לשיחות עומק. אני מרגיש שאני מתחיל לפתח רגשות כלפיה ולפי הווייב שאני קולט הרגשות הם הדדיים. אם אני אהיה איתה זה לא יהיה סתם סטוץ, אבל ברור שאני לא רוצה לפגוע באשתי. מרגיש מתוסכל מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגשות בעבודה

אורית צוקר
    18/05/2017

היי עמרי,
    קשה לעמוד בפיתוי מול יחסים קלילים מלאי צחוק ומשיכה. אלו יחסים אשר לא פוגשים את טרדות היום יום אותם פוגשים יחסים עם האישה בבית. אלו תמיד יהיו יחסים שמוארים באור מסנוור.
    זכור כי תמיד עומדת לנו זכות הבחירה. אם אתה יודע כי יחסים עם החברה לעבודה יפגעו באישתך ואין לך רצון לפגוע בה - בחר להתרחק מהיחסים האלו. לצמצם את תדירות ועומק המפגשים בניכם ולתעל את מה שקורה בניכם לכיוון חברי בלבד.
    במידה ותבחר לטפח את היחסים עם החברה לעבודה ולקחת אותם לכיוון של רומן, זכור כי לא רק אישתך עשויה להיפגע מהסיפור, אלא כל הנוגעים בדבר.
    אופציה נוספת להתמודדות עם המצב תלויה ברמת הפתיחות בינך לבין אישתך.אני לא יודעת עד כמה אתה ואישתך פתוחים בניכם, פתיחות ויכולת לשתף את בן/בת הזוג במה שקורה לנו עשוי ליצור קירבה ובכוחות משותפים להתמודד עם מצבים שכאלו ולהתחזק כזוג.
    כמו כן אני חושבת שהחלק הגדול של התסכול אותו אתה חש, נגרם היות וישנה הרגשה שאתה מוותר על משהו שאתה מאד רוצה. זה הזמן להבין כי יותר ממה שאתה רוצה ברומן עם החברה לעבודה, אתה רוצה את הנישואין שלך שלמים ולא לפגוע בבת הזוג שלך. כשתהיה לך ההבנה שאתה עושה בדיוק את מה שאתה רוצה ובוחר לעשות מתוך בחירה מלאה - רמת הסתכול תרד באופן פלאי.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התערבות הורית במערכת יחסים של הבת
    ציפי
    11/05/2017

הבת שלי עם חבר שלה לא הרבה זמן, קצת יותר מחצי שנה, והיא כבר מדברת על חתונה. אני לא אוהבת את החבר שלה, הוא נראה לי טיפוס מפוקפק ובוגדני ושמעתי מאנשים קצת פרטים על החברה הקודמת שלו והדברים שם לא נראה יפים. השאלה שלי היא אם בתור אמא יש לי מה לעשות עם זה, איך אני אומרת לבת שלי שאני לא חושבת שזה רעיון טוב שהיא תתחתן איתו ושאני חושבת שהוא יבגוד בה ויפגע בה?

הוספת תגובה

• התערבות הורית

אורית צוקר
    18/05/2017

היי ציפי,
    אין ספק כי מדובר בדילמה. מצד אחד את דואגת לבת שלך ורואה כחובתך ההורית להזהיר אותה ומצד שני את מניחה ובצדק כי דיבור בגנות בן הזוג עשוי ליצור ריחוק כעס, ריחוק ואף קרע בניכן.
    נסי להגיע אליה דרך שאלות מנחות. שאלי אותה מה היא אוהבת בו ומה היא אוהבת בו פחות, מה היא חושבת שהתכונות החזקות שלו ומה החלשות וכד'. יש סיכוי כי דרך שאלות מכוונות היא תוכל להגיע למסקנות ולראות בעיניים אחרות את מה ומי שעומד מולה.
    בהצלחה,
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי בוגד סדרתי ואני רק מרחמת על עצמי
    אנני
    09/05/2017

האם יש סיכוי שאחרי שהבגידות של בעלי הונחו על השולחן ויש רצון לשקם את מערכת היחסים הוא באמת יפסיק לבגוד?
    יש לנו שני ילדים. אני לא מפונקת אבל מתה מפחד להתחיל לחשוב אפילו בכיוון של גירושים.. כל כל לא מאמינה בעצמי שאסתדר... אנחנו באמת חברים טובים ויש הרבה מאוד על מה לעבוד אבל האם אני בעצם עובדת על עצמי? קראתי פה קצת בפורום הזה ודובר הרבה על טעימה מהפרי האסור... לא יודעת כבר מה לעשות.. לא מעזה לדבר על זה עם מי שקרוב אלי, מתביישת.. בודדה..עזרה ? מישהו?

הוספת תגובה

• בעלי בוגד סדרתי

אורית צוקר
    18/05/2017

היי אנני,
    אני מאמינה כי אם יש רצון אמיתי אפשר לעשות הכול. אבל לא תמיד אפשר לעשות את זה לבד.
    אני מאד ממליצה לכם לפנות לעזרה מקצועית. התמודדות עם בגידה/בגידות היא מורכבת. יש לבדוק מה מביא לבגידות האלו ולפי מה שאת כותבת על עצמך, שיחה עם איש מקצוע שיכול להקשיב ולכוון תעזור לך מאד באופן אישי. רק כך תוכלי לרדת באמת לעומק הדברים ולגלות על מה יש לעבוד, בפן הזוגי ובפן האישי.
    בהצלחה,
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רוצה מערכת יחסים פתוחה
    מאיר
    07/05/2017

לי ולבן הזוג שלי יש יחסים פתוחים, אבל בזמן האחרון אני בכלל לא רוצה להיות עם בחורים אחרים וגם אמרתי לו שאני רוצה שנהיה מונוגמיים ושגם הוא יפסיק להיות עם בחורים אחרים חוץ ממני, אבל לו טוב ככה איך שזה. כל פעם שאני לא יודע איפה הוא אני חושב שהוא עם מישהו אחר ואני נהייה קנאי וזה לא עושה לי טוב וגם לא למערכת היחסים.

לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה מערכת יחסים פתוחה

הוספת תגובה

• מערכת יחסים פתוחה

אורית צוקר
    08/05/2017

היי מאיר,
    חלק ממה שמלווה מערכות יחסים פתוחות היא קנאה. מי שמעוניין להיות במערכת יחסים פתוחה יאלץ להתמודד עם הרגש הקשה הזה על כל ההשלכות שלו, האישיות והזוגיות.
    שיתוף של בן הזוג ברגשות ובקשיים האישיים עשויים להביא הקלה. יתכן שחיזוק הידיעה כי אתה אהוב וכי הקשר בניכם אינו מאוים כתוצאה מיחסיו האחרים יתן לך שקט. בכל מקרה ממליצה לך לבחון היטב את הרצון האמיתי שלך מקשר.
    כדאי גם להעזר בייעוץ זוגי.
    בהצלחה,
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצאת עם אחד המנהלים בעבודה
    אנה
    03/05/2017

במשרד שאני עובדת בו יש שותף שקט, הוא מגיע איזה פעם בחודש ולעובדים בכלל אין קשר איתו בעיקרון. אני ישבתי איתו באיזה ישיבה וברור שיש בינינו כימיה. בפעם אחרי זה כשהוא בא למשרד הוא עבר דרך המשרד שלי ודיברנו קצת. השאלה היא אם אני יכולה לצאת איתו או לרמוז לו שאני מעוניינת, כי הוא בכל זאת אחד מהבוסים כביכול...

הוספת תגובה

• לצאת עם אחד המנהלים

אורית צוקר
    03/05/2017

היי אנה,
    ליחסים במקום העבודה יש השלכות שיש לקחת אותן בחשבון.
    יש הנמנעים מכך בשל החשש ממה שנקרא יחסי מרות במיוחד אם הם בעלי דרג גבוה יותר משל מי שהם מעוניינים בו.
    אולי לא כדאי כרגע לקבל החלטות בנושא אלא לראות לאן נושבת הרוח באופן טבעי. אם הוא מעונין את כבר תדעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני יכול להחזיר אותה אלי?
    גל
    30/04/2017

בגדתי בחברה שלי וזו הייתה טעות ענקית ואני כל הזמן מנסה טקטיקות שונות, התנצלתי ושלחתי פרחים. כתבתי לה מכתב. נתתי לה זמן והכל. אני מבין שקשה לה לסלוח לי ושהיא לא בוטחת בה, אבל אני לא יכול לחיות בלעדיה. מה אני יכול לעשות כדי להחזיר אותה אלי?

הוספת תגובה

• להחזיר אותה אלי

אורית צוקר
    03/05/2017

היי גל,
    בגידה היא משבר אמון רציני.
    הודאה בטעות, בקשת סליחה והבעת חרטה הם החלקים החשובים בסיפור. כמו כן להקשיב ולקבל את כל הרגשות שעולים בה.
    לבנות אמון מחדש לוקח זמן ומאמץ. במידה והיא לא מעוניינת לעשות זאת איתך, לא תוכל לעשות עוד כלום כדי להחזיר אותה. לא ציינת כמה זמן עבר, אולי יש צורך בזמן צינון, לתת לעניין קצת לשקוע ולדברים להתעכל ואז לחזור לדיאלוג.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להיפרד לגמרי ולשחרר מבן זוג אלים
    MIKA
    23/04/2017

איך לשחרר ולהשלים עם פרידה של זוגיות שנמשכה 5 שנים מלאות בעליות וירידות קשות זוגיות שויתרתי על הכל בשבילו משפחה, חברים, עבודה, בית שלי ועברתי להיות איתו המצב הגיע לאלימות ידנית מצידו אציין שאלימות מילולית וקלללות היו תמיד אצלו בתקופות האחרונות עבר לידני... למה קשה לי לשחרר בכל זאת למרות כל מה שעושה לי.... אציין שנפרדדנו כבר 80 פעם וחזרנו ... רוצה לשחרר את הקשר לגמרי בבקשה עזרה איך להתתמודד עם זה מרגישה שנגמרו לי החיים בלעדיו

הוספת תגובה

• לשחרר בן זוג אלים

אורית צוקר
    23/04/2017

היי מיקה,
    פרידה היא תהליך קשה ולפעמים הקשיים גדולים יותר דווקא ממערכת יחסים שהיתה בה אלימות.
    כדאי מאד להעזר באיש מקצוע כדי לשחרר את עצמך מהקשר הזה ומכל סיכוי להכנס לקשר שעשוי להיות אלים בעתיד.
    נסי את
    עמותת לא לאלימות: 1-800-353-300
    בהצלחה,
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה את המרחק אחרי פרידה
    דניאל
    20/04/2017

חבר שלי ואני נפרדנו אחרי זוגיות לא קצרה, של יותר משנתיים שקדמו לה שנתיים של היכרות ושל חברות לא זוגית. כשנפרדנו אני לקחתי את זה הרבה יותר קשה ואני צריכה את המרחק ממנו כדי להצליח להתגבר עליו ולעבור הלאה, אבל הוא אומר שהיינו חברים כל כך הרבה זמן ושהוא לא יכול ככה למחוק אותי מהחיים ולא לדעת מה שלומי.
    מה את מציעה לי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה את המרחק אחרי פרידה

הוספת תגובה

• מרחק אחרי פרידה

אורית צוקר
    23/04/2017

היי דניאל,
    אם את זקוקה למרחק כרגע, קחי אותו. אולי אחרי פרק זמן מסוים של ניתוק אפשר יהיה לחזור ולדבר על מה שלומכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן זוג בגד, מה עושים עכשיו?
    איילת
    12/04/2017

בערב החג גיליתי שבן הזוג שלי בגד בי. הוא התוודה והתנצל ואמר שזה חד פעמי ואמר מה גם לו לעשות את זה.
    הוא נשמע כנה והוא בכה והתנצל אבל אני לא יודעת מה לעשות עם זה עכשיו. עזבתי את הדירה וביטלתי טיול שהיינו אמורים לעשות, אבל בשבוע הבא צריך לחזור לשגרה, ומה אז?

הוספת תגובה

• מה עושים עכשיו

אורית צוקר
    12/04/2017

היי איילת,
    עשית טוב כשהתרחקת. זה בהחלט זמן טוב לחשוב ולהרגיש מה את רוצה.
    אני מתרשמת מתוך הכתוב כי יש בך נטיית הלב לסלוח ושאין בך רצון לפרק את היחסים. תשתמשי בזמן הזה לברר עם עצמך אם אמנם כך ומאלו סיבות.
    הוא גם הסביר את הסיבה לבגידה ונשמע כי הוא מוכן לדיאלוג איתך בנושא. לפעמים מתוך מצבים כאלו יכולה להיות צמיחה גדולה לזוגיות. כרגע זה הזמן שלך לחוש אם את מסוגלת ורוצה להכנס לדיאלוג כזה או לא. במידה ותחליטי שכן, אני ממליצה להתייעץ עם יועץ או מטפל זוגי שיכול לסייע רבות בתוך תהליך כזה. בגידה היא משבר אמון שמאד חשוב ליישב כי יש לו השלכות ארוכות טווח.
    עדכני אותו בהחלטות שלך מתוך שאת נאמנה לעצמך.
    בהצלחה,
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לב שבור, אהבה ראשונה
    רם
    08/04/2017

אני וחברה שלי היינו ביחד 9 חודשים. לאחר החודש התשיעי היא אמרה כי היא בדיכאון ואינה מסוגלת להכיל זוגיות כרגע והחליטה להיפרד. בנוסף, לטענתה היא לא הייתה בטוחה לגבי הרגשות שלה כלפיי, למרות שתמיד אמרה לי כי היא אוהבת אותי ואפילו עכשיו אחרי הפרידה היא אומרת שהיא אוהבת אותי ומתקשרת פעם בשבוע כדי לשאול לשלומי - דבר שמאוד מכאיב לי.
    במהלך הקשר שלנו אני השקעתי בה יותר מדי והייתי שם בשבילה במידה כזאת שגרמה לי לוותר מעצמי, וזה גרם לה לקחת אותי כמובן מאליו. שנינו צעירים בני 19 והייתה בינינו אש אמיתית, וכל כך נקשרתי אליה שהפרידה הזאת היא פשוט שוק עבורי, היא תמיד הראתה חיבה כלפיי, והייתה לנו תקופה מדהימה ביחד, ואני פשוט מתקשה להמשיך הלאה כי היא האהבה הראשונה שלי ואני מפחד לקום ולהגיד "אני המשכתי הלאה כי לא אהבת אותי במידה שאני אהבתי אותך". אני תמיד מקווה שהיא פתאום תתקשר ותגיד "אני מצטערת, עשיתי טעות, בוא נתקן את הדברים", ואני מבין שזה דבר די רכרוכי מצידי לחשוב עליו אבל אני מתקשה לצאת מהחשיבה הזאת, ואני לא יודע מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה
    לב שבור, אהבה ראשונה

הוספת תגובה

• לב שבור

אורית צוקר
    13/04/2017

היי רם,
    לא, אתה לא רכרוכי כשאתה מקווה שהיא תתקשר ותגיד שהיא מצטערת, זה שלב בתהליך פרידה. יש שלב כזה שרובינו עוברים בפרידות בו יש תיקווה כי האהוב או האהובה יכירו בטעות שלהם וירצו לחזור. זה טבעי לחלוטין. החשיבה הזו תחלוף ותפנה מקום לשלבים אחרים.
    פרידה היא תהליך כואב ולא פשוט.
    זהו תהליך של אבל על מה שהיה. בשלב מסוים תהיה נקודה של תפנית בתהליך האבל, תהיה קבלה של המצב. זה לא שלא יהיה עצב אבל תהיה הכרה בכך שהקשר הסתיים ושיש להמשיך קדימה.
    אם התקשורת בניכם גורמת ליותר כאב, אולי כדאי לבקש לא לדבר לפרק זמן מסוים כדי לאפשר לך להתקדם בתהליך האבל.
    אם יש לך עם מי לדבר על מה שאתה מרגיש, זה יכול לתת תחושת הקלה גדולה.
    פגוש חברים או כל מי שיכול להיות סביבה תומכת עבורך.
    קח מהחוויה הלא פשוטה הזו את הההכרות החדשה שלך עם עצמך, את מה שלמדת ממה שהיה.
    משברים רגשיים הם תמיד אופציה לצמיחה.
    בהצלחה,
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי גירושין עקב בגידה
    רונן
    07/04/2017

הי. יש לי שאלה לגבי גירושין עקב בגידה.
    תפסתי את אישתי בוגדת בי באמצעות אפליקציה שהיתה מותקנת אצלה בטלפון הסלולרי. האפליקציה הצליחה להקליט הקלטת שמע בקובץ MP4 של כל היחסי מין שאישתי ביצעה.
    רציתי לדעת אם ההקלטה שלי תהיה קבילה בבית משפט או שרק הקלטות של חוקר או בלש יכולות להיות קבילות ?
    האם אני יכול עם ההוכחה שיש לי ביד ללכת בעצמי לבית דין הרבני ולפתוח תיק או שחייבים גם את האישה ?
    והאם כדאי לקחת עורך דין לפני או אחרי שפותחים תיק בבית דין הרבני ?

הוספת תגובה

• גרושין עקב בגידה

אורית צוקר
    12/04/2017

היי רונן,
    אני מבינה מהכתוב כי אתה פוגש הרבה כעס וזה בהחלט מובן. כמו כן משתמע כי החלטת שאי אפשר לסלוח על הבגידה ובחרת להתגרש.
    אני לא יכולה לתת לך עצות משפטיות לגבי מה קביל בבית משפט ומה לא. בעניינים כאלו כדאי להתייעץ עם מי שתחום המשפט קרוב אליו יותר.
    למיטב ידיעתי ניתן לפתוח תיק תביעה לגרושין בבית הדין הרבני גם ללא בת הזוג.
    כדי שבית הדין הרבני יקבל את תביעת הגירושין ויתן גט, התובע אכן צריך להוכיח עילה לתביעתו.
    כל טוב,
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות עם האישה שהרסה לי את החיים
    לילך
    06/04/2017

בעלי ואני נפרדנו בגלל שהוא בגד בי. היום הוא והיא חיים ביחד ונראה שטוב להם והילדים אוהבים אותה ומסתדרים איתה מצוין. אני לא יכולה לראות אותה או אותו מבלי לחטוף עצבים ולרצות לשבור דברים. איך אני יכולה להתגבר על זה בשביל הילדים (אחרת גם לא הייתי צריכה בכלל להיות איתם בקשר)

הוספת תגובה

• התמודדות עם האישה

אורית צוקר
    06/04/2017

היי לילך,
    בעצם זה שאת כותבת שאת רוצה להתגבר על זה, את כבר עם רגל אחת מחוץ לזה. הרצון הוא המפתח להכול.
    ניראה שהרגש שעולה בך כשאת רואה אותה הוא כעס. על מנת להשתחרר מהכעס צריך לעבור תהליך של עיבוד כל מה שעברתם בדרך. מלפני הבגידה, דרך הבגידה ועד שהגעתם לנקודה הנוכחית ומכאן להשלמה עם המצב הנוכחי . כדאי להתחיל להסתכל גם על הצדדים החיוביים של המצב, כמו למשל על החלק הזה שהילדים אוהבים אותה ושהיא טובה אליהם. זה לא מובן מאליו.
    זכרי כי גם אם נדמה לנו בנקודת זמן מסוימת שהחיים שלנו נהרסו, בדיעבד נגלה כי ההרס בא רק כדי שנוכל להיבנות מחדש.
    מאד מומלץ לעשות תהליך כזה עם איש מקצוע.
    בהצלחה,
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים פיזיים בגלל לחץ נפשי?'
    מעיין
    04/04/2017

התחלתי עבודה חדשה שגורמת לי להיות בעומס תמידי, לעבוד גם מהבית ולבלות פחות זמן עם המשפחה שלי. בעלי לא אומר לי שום דבר אבל אני מרגישה שהוא לא מרוצה מזה כל כך ואני חושבת שזה מפריע גם לילדים. אני לא יכולה להוריד הילוך בעבודה כי זו עבודה חדשה. בינתיים התחילו לי התכווצויות של השרירים בשוקיים במהלך הלילה והצוואר שלי כל הזמן כואב ותפוס. הלכתי לעיסוי וגם לדיקור, אבל זה עזר רק לכמה שעות והכאבים חזרו. יכול להיות שהכאבים הם תוצאה של לחץ נפשי? אם כן, אז מה אני יכולה לעשות בעניין? תודה!

הוספת תגובה

• כאבים פיזיים

אורית צוקר
    06/04/2017

היי מעיין,
    כן, עומס בהחלט גורם ללחץ ולחץ עשוי לגרום לכאבים פיזיים.
    אני מניחה כי גם לכך שבני המשפחה אינם מרוצים מהמצב החדש יש השפעה נוספת על כך.
    בכל מקרה כדאי לגשת לרופא ולהיבדק למען הסר ספק,
    כדאי להעזר בשיטות שילמדו אותך לזהות מתח שנוצר בגוף ואיך לא להגיע למצב כזה מלכתחילה.
    את יכולה ליצור עימי קשר טלפוני. אשמח לעזור.
    חג שמח,
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאהבות באישה מחוץ לנישואין
    דוד
    21/03/2017

שלום !
    אני מנהל קשר אינטנסבי מאוד מחוץ לחיי הנישואין שלי
    הכולל פגישות שיחות וואצאפים ומיילים על בסיס קבוע
    הבחורה הזאת היא אהבת חיי ואני לא רואה את החיים שלי בלעדיה
    בנוסף יש בינינו כימיה מדהימה !
    כמו כן אני נשוי + 2 וגם היא ..
    מיותר לציין שבני הזוג שלנו לא יודעים שום דבר !
    הקשר הזה נמשך כ9 חודשים בערך .. והגענו לנקודת זמן שבה אנחנו חייבים להחליט מה עושים .. ממשיכים עד הסוף או נפרדים ..
    אני בטוח שנתקלתם בסיטואציה כזאת או דומה
    ורציתי לדעת מה אתם מציעים לי לעשות ואיך ?
    תודה

הוספת תגובה

• התאהבות מחוץ לנישואין

אורית צוקר
    21/03/2017

היי דוד,
    כן, נתקלתי בסיטואציות כאלו יותר מפעם אחת. משום כך אני יוכלה לומר לך כי זהו נושא מורכב הדורש התייחסות עדינה ותשומת לב רבה לגורמים שלאוו דווקא גלויים לעין .
    לכן, ההצעה הכי טובה שאני יכולה לתת דרך המדיה הזו היא להעזר באיש מקצוע לפני שאתה מחליט החלטות. זה נושא מורכב רגשית ומנטלית וגם פרקטית היות ומעורבים בסיפור אנשים נוספים.
    כדאי לפנות אל מי שיכול לעזור לך לראות מה באמת קורה בחיים שלך ולאן אתה רוצה לקחת אותם.
    בהצלחה,
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך היא לא רואה את הצד שלי?
    דן
    21/03/2017

אז זהו..
    אחרי שבגדתי וריסקתי, נבגדתי והתרסקתי, נשאר הרבה כאב ומעט סבלנות מהצד השני לנסות לתקן.
    לא כ"כ יודע למה אני פה אבל כנראה בא לי לשתף.. או לנסות ... להתרומם מעל המים...

הוספת תגובה

• איך היא לא רואה את הצד שלי

אורית צוקר
    21/03/2017

היי דן,
    כן, בגידות מסבכות את העיניינים ומביאות איתן הרבה כאב.
    אבל,
    כאב הוא גם מורה.
    טיפול ניסיתם? קשה מאד להתגבר על משבר בגידה בלי עזרה מקצועית.
    מקווה שהראש מעל המים :)
    בהצלחה,
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה