מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצורך שלי בחיזוקים יכול להוביל לפרידהדיוויד16/03/2017
אני כל הזמן מחפש חיזוקים חיוביים, שיגידו לי כמה אני טוב וכמה אני חמוד וכמה אני נראה טוב וכאלה. אני יודע שזה בא ממקום של חוסר ביטחון עצמי ואני מנסה להתגבר על זה אבל לא מצליח והחיזוקים האלה באמת גורמים לי להרגיש טוב עם עצמי, אפילו אם זה עובר אחרי דקה. לבן הזוג שלי כבר נמאס מזה והוא לא משתף עם זה יותר פעולה, ואז אני נעלב ואז זה הופך לריב. אני מפחד שאם לא אצליח להתגבר על הצורך הזה הוא ואני ניפרד ואז חוסר הביטחון שלי יחמיר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורך בחיזוקים
ענת תנעמי-שפרינצק18/03/2017מתוך דבריך נראה לי שחוסר הביטחון שלך מוביל אותך למעגל קסמים שלילי. אתה דורש תשומת לב ואם זה לא קורה, אז אתה נפגע ונעלב, אולי מעביר ביקורת על בן הזוג ובכך מפחית את האפשרות שתקבל את מה שאתה רוצה באופן ספונטני ואותנטי וכך תוכל להאמין במה שנאמר לך. הצורך באישור הוא מובן וטבעי, השאלה היא כיצד ניתן להכיל מצבים בהם זה לא מתרחש. אני מציעה לך לברר מאין נובע חוסר הביטחון.
ענת תנעמי-שפרינצק
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה שינוי ולא יודעת איךיוליה14/03/2017
היי אורית,
אני כבר יותר מחצי שנה אחרי פרידה, עובדת בעבודה סבבה והכל כאילו סבבה, אבל אני מרגישה תקועה, שאני לא מתקדמת לשום מקום. אני צריכה שינוי ולא יודעת איזה שינוי אני רוצה, מה אני בכלל רוצה. אשמח שתעזרי לי ותגידי לי איך מתחילים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה שינוי
אורית צוקר15/03/2017היי יוליה,
הדברים שאת כותבת כלליים מכדי שאוכל לענות לך. אולי נתחיל בכך שתרימי טלפון? נדבר.
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחד שחברה שלי תרצה להיות עם אחריםיוגב12/03/2017
אני עם חברה שלי כבר די הרבה שנים, הייתי הראשון שלה (אני הייתי עם כמה בנות לפניה), ואני מפחד שאולי היא תהיה סקרנית להיות עם בחורים אחרים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרצה להיות עם אחרים.
אורית צוקר14/03/2017היי יוגב,
אולי היא תהיה סקרנית ואולי לא.
אף אחד מאיתנו לא יודע מה יקרה בעתיד.
פחדים בדרך כלל מתייחסים לעבר או לעתיד.
מה יש עכשיו?
כניראה שכדי להנות ממה שיש, תצטרך להתרכז בהווה.
עם מה שיביא איתו העתיד - נתמודד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוזרת בשאלה רוצה להתחיל לצאת עם בחוריםרחלי07/03/2017
שלום אורית,
אני באה ממשפחה דתית ולפני כמה שנים התחלתי בתהליך של חזרה בשאלה. אני חושבת שאני מוכנה להתחיל לצאת עם בחורים אבל אני לא יודעת איך זה הולך בעולם החילוני. איך אני פוגשת אנשים? איך אפשר לדעת על מי לסמוך באתרים? מה מצפים בפגישה ראשונה, או שלישית או חמישית? הכל ממש מלחיץ אותי ואני כבר דוחה את זה כבר יותר מדי זמן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל לצאת עם בחורים
אורית צוקר14/03/2017היי רחלי,
אני חושבת שיותר חשוב לשים את הדגש על ברור עם עצמך מה את מרגישה שנכון לך בשלבים אלו ופחות על מה מצופה ממך. סמכי בעיקר על עצמך. על התחושות שלך ועל האינטואיציה שלך. את מי שאת כמו שאת נכון להיום. מי שמתאים יסתדר עם זה. כל שנוי יקרה תוך כדי תנועה.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחדים שלי משתלטים על כל החייםימית05/03/2017
בת הזוג שלי היא דו-מינית ואני כל הזמן בחרדות שהיא אולי מתגעגעת לגברים ושהיא בוגדת בי עם גבר. הפחד הזה משתלט לי על כל רגע בחיים, אני צריכה לדעת איפה היא ומה היא עושה ועם מי ואני לא מצליחה להתרכז בדברים שאני צריכה לעשות בעבודה או בלימודים. איך אני יכולה להתגבר על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחדים משתלטים
אורית צוקר06/03/2017היי ימית,
הסוגיות העולות מתוך הדברים שכתבת הן - אמון וביטחון.
ביטחון בקשר, ביטחון עצמי, אמון בקשר, אמון בבת הזוג, אמון בעצמי, אמון בחיים.
כדי להתגבר על זה יש צורך "לעבוד". לפתח את הנושאים הללו לטובתי, ללמוד את דפוסי החשיבה שלי, מאין הם צומחים וכיצד לשנות אותם, בין אם בכוחות עצמי ובין עם בעזרת איש/ת מקצוע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטע עם בחור מהעבודהיולי02/03/2017
היה לי קטע חד פעמי עם בחור מהעבודה שיש לו חברה. אני כל הזמן בלחץ שמישהו בעבודה יגלה ואיך זה יגרום לאנשים לחשוב עלי ואולי זה יגרום לבוסים שלי לפטר אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטע אם בחור מהעבודה
אורית צוקר06/03/2017היי יולי,
מה הסיפור הזה גורם לך לחשוב עליך?
זה החלק החשוב בסיפור.
אחרי שתעני על השאלה הזו, יש סיכוי שהרבה דברים יהיו לך ברורים יותר.
ואם מתקשה לענות, צרי קשר.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשפחה לוחצת עלי להתחתןמעיין28/02/2017
אני בת 34, כל הסביבה שלי כבר נשואה ועם ילדים. אני בזוגיות של יותר משנה, אנחנו גרים יחד וטוב לנו איך שאנחנו. אבל הלחץ מהחברה ובעיקר מההורים מאוד משפיעה עלי בעניין החתונה. דיברנו על זה וזה לא משהו שלא עומד על הפרק, אבל ההורים שלי אומרים לי שאם זה זה אז אין סיבה לחכות ושאם לא אז שנינו מבזבזים את הזמן אחד לשני. אני מרגישה מבולבלת וכבר לא יודעת מה אני מרגישה ומה אני אמורה להרגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשפחה לוחצת
אורית צוקר06/03/2017היי מעיין,
את רוצה להתחתן עכשיו?
חתונה זה עניין שחשוב לך? עכשיו?
את לא אמורה להרגיש כלום פרט למה שאת מרגישה באמת.
לפעמים הקולות החיצוניים הם שיקוף של קולות פנימיים שעולים בנו. האם את חושבת שאת מבזבזת את הזמן אם את לא מתחתנת עכשיו?
זה בוודאי הזמן לענות לשאלות אלו בכנות להביא את האמת אל מול עצמך, מול בן הזוג, וכך מול המשפחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מפסיקים לריב בגלל הילדיםבועז26/02/2017
לי ולאשתי יש זוגיות נהדרת, אנחנו עדיין מאוהבים ויוצאים הרבה רק שנינו והילדים היו נהדרים והכל היה ממש על מי מנוחות. יש לנו שני בנים בגיל ההתבגרות שעושים לנו הרבה מאוד בעיות, בעיקר ענייני חינוך ומשמעת וזו הפעם הראשונה שאני ואשתי נמצאים בחילוקי דעות על איך לגשת לילדים ואנחנו לא מפסיקים לריב בגלל זה וזה מן הסתם ממש משפיע על הזוגיות. משהו שלא היה לנו עד היום. איך אנחנו יכולים להתגבר על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מפסיקים לריב
אורית צוקר06/03/2017היי בועז,
ניראה לי כי במקרה כזה כדאי להתייעץ עם גורם שלישי.
אתה חושב שהדרך שלך היא הנכונה, אשתך חושבת שהדרך שלה היא הנכונה ואתם לא מוצאים את הדרך שמקובלת על שניכם. יתכן כי ייעוץ משפחתי או הכוונת הורים ישפכו אור על הסוגיות איתן אתם מתמודדים ותקבלו דיעה אחת המקובלת על שניכם. כך ימנעו חילוקי הדעות והמריבות. גם עבור הילדים חשוב כי ההורים יהיו בעלי דרך ברורה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהבת נעוריי התחתנה וליבי נשבראמיר23/02/2017
האהבה הראשונה שלי מימי התיכון והאהבה הכי גדולה שהייתה לי כל החיים התחתנה. אני לא יודע איך להתמודד עם זה, אני בדיכאון, אני שבור, אני מרגיש ממש כמו שנפרדנו לפני כמעט 10 שנים ואני לא יודע איך להתגבר על עצמי. אשמח לעצה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהובת נעוריי
אורית צוקר23/02/2017היי אמיר,
ניראה שזו ה"אקסית המיתולוגית" שלך.
האקסית המיתולוגית היא דמות הממשיכה לחיות בעולם הפנימי שלך בזיכרונות במחשבות ובפנטזיות, מתוך אידיאלזציה.האקסית המיתולוגית זאת אהבה שאנו זוכרים אותה כמושלמת גם אם היא לא באמת היתה כזאת. בדרך כלל היא תוצר של אהבה לא ממומשת. סביר להניח שמה שאתה היית לפני עשר שנים ומה שהיא היתה לפני עשר שנים, לא דומה למה שאתם היום ולכן אין לך באמת מושג מי היא, מה היה יכול להיות בניכם, אם בכלל. אתה מתאבל על משהו שאבד וכדאי לבדוק בדיוק מהו הדבר. עשר שנים זו תקופה ארוכה וניראה שכדאי לך להעזר באיש מקצוע שיעזור לך להבין מהם הגורמים לכך שהאקסית המיתולוגית התקבעה בפנשך ושיעזור לך להשתחרר ולהמשיך אל אהבה בוגרת,חדשה, משוחררת וטובה.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מרגישה שהוא בכלל לא מכיר אותישירי21/02/2017
אני ובעלי ביחד כבר 8 שנים. לאחרונה עברנו תקופה קשה, הצלחנו להתגבר על בגידות הדדיות מסוגים שונים והחלטנו שאנחנו רוצים להיות יחד ולעבוד על הזוגיות שלנו. היה לי יומולדת לפני כמה שבועות והוא הביא לי מתנה שרשרת מאוד יקרה. מצד אחד זה מקסים מצדו והוא באמת השקיע (לפחות מבחינה כספית), אבל לא רק שהיא לא הטעם שלי, אני בכלל לא אוהבת או מתרגשת מדברים כל כך יקרים ואנחנו כבר 8 שנים יחד ואני מרגישה שהוא כבר צריך לדעת את זה עלי (בעיקר לאור העבודה שהוא מעולם לא הביא לי משהו בסגנון). זה גורם לי למחשבות שניות על ההחלטה הזו להיות ביחד כי אם הוא לא מכיר אותי בגלל אז בשביל מה כל המאמץ...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר אותי
אורית צוקר22/02/2017היי שירי,
אם תחפשי סיבות לסיים את הקשר- תמיד תמצאי.
כדי להמשיך את הקשר בואי נסתכל מה כן בסדר ולא מה לא בסדר. התאמץ? קנה? השקיע? תני לו קרדיט על זה! אם המתנה לא מצאה חן בעיניך, אפשר להחליף. אפשר אפילו ללכת ביחד להחליף, להראות לו בעדינות מה כן מוצא חן בעיניך. תהליך ההיכרות בין שניים הוא אין סופי. תמיד יש עוד מה ללמוד. לדעתי זה כל היופי. בשביל מה להתאמץ? בדיוק בשביל זה.
תהני מהדרך.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני, האקס והנוכחי באותו מקום עבודהמאיה19/02/2017
אני והאקס הכרנו בעבודה, מחלקות שונות של אותו המשרד, והיינו יחד שנתיים. נפרדנו לפני כמעט שנה ואנחנו שומרים על יחסים טובים, בעיקר במשרד כדי לא ליצור אי נעימויות. לא מזמן התחלתי לצאת עם בחור חדש מהמשרד ועד עכשיו שמרנו על פרופיל נמוך. עכשיו העניינים כבר יותר רציניים ואפילו התחלנו לדבר על לעבור לגור יחד. אני לא יודעת מה לעשות עם האקס, אני רוצה שהוא ישמע את זה ממני אבל אני לא יודעת איך להגיד לו את זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני והאקס
אורית צוקר20/02/2017היי מאיה,
ספרי לו כמו שהיית רוצה שיספר לך במידה והמצב היה הפוך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מפסיק עם הסטוצים מאז הפרידהאלון16/02/2017
חבר שלי ואני היינו יחד ארבע שנים, גרנו יחד והכל. מאז שנפרדנו ועברתי לגור לבד אני כל הזמן מחפש (ומוצא) סטוצים. הגעתי למצב שאני יודע שזו דרך התמודדות עם הפרידה ושאני באיזשהו מקום מרגיש שאני מגזים אבל אני לא יכול (או רוצה?) להפסיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטוצים
אורית צוקר20/02/2017היי אלון,
התשובה בגוף השאלה - לא רוצה להפסיק.
בהחלט יתכן כי זו היתה הדרך להתמודד עם הפרידה. אם אכן מרגיש כי מגזים, כדאי לחשוב על דרך אחרת מתאימה ונכונה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני והחבר לשעבר משתייכים לאותם החבר'הנטשה14/02/2017
אני והחבר שלי לשעבר היכרנו דרך חברים משותפים ובמהלך הזמן שהיינו ביחד התגבשה חבורה כזו והיינו נפגשים כל הזמן ועושים דברים יחד. חבר שלי נפרד ממני לא מזמן, ולא רק שאני צריכה להתמודד עם הפרידה עצמה (שבאה אך ורק ממנו) אני צריכה להתמודד גם עם הסיטואציה החברתית. מצד אחד אני לא רוצה לראות אותו כל הזמן אבל מצד שני אני לא רוצה לוותר על חברים שלי בגללו. עכשיו הוא עבר דירה עם עוד חבר וכולם כל הזמן נמצאים אצלם, אז זה לא שיש מקום ניטרלי ואם אני רוצה להיות חלק מהחברה ושלא יפסיקו להזמין אותי אני צריכה ללכת אליו הביתה! מה אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה חברה
אורית צוקר20/02/2017היי נטשה,
בהחלט לא פשוט לעבור תהליך של פרידה באפן כזה. אבל זו המציאות שלך ויש לעשות בחירות. אפשר להוריד פרופיל למשך זמן מסוים. להיפגש עם חבריך אחד על אחד, להזמין אליך, לשמור על קשר. עם הזמן אפשר יהיה לחזור לשגרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת הזוג רוצה חתונה ואני לאדן07/02/2017
אני מאוד אוהב את בת הזוג שלי ורוצה לחיות איתה כל החיים, אבל אני לא רוצה חתונה והיא כן. זה נושא שעולה אחת לכמה זמן ותמיד נגמר בריב. אני מפחד שהיא תתן לי אולטימטום או משהו כזה, אבל אני באמת לא מאמין שצריך רב שיאשר לי את אהבה שלי אליה. איך עליי לפעול? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה חתונה
אורית צוקר07/02/2017היי דן,
דברו ביניכם, ספר לה מה גורם לך שלא לרצות בטקס דתי ותן לה להסביר למה לה זה חשוב. אפילו תרשמו את הדברים כנקודות. יכול להיות שמתוך הכתוב ומה שיעלה אחד הצדדים יוכל לקבל את רצונו של הצד השני או שמתוך הדברים תוכלו להתחשב אחד בשנייה, לעשות וויתורים קטנים ולמצוא את שביל הביניים שמתאים לשניכם. (למשל טקס חילוני).
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר של בן הזוג לחו"לנטע-לי05/02/2017
בן הזוג שלי עובר לרילוקיישן לכמה חודשים. אנחנו כבר שנה וחצי יחד אבל גרים בנפרד והוא לא הציע לי לבוא איתו אבל כן אמרנו שאבוא לבקר. אני מפחדת שהמרחק בינינו יפריע למערכת היחסים ואני מפחדת שהוא יבגוד בי כשאני לא בסביבה. אני חושבת שבשביל למנוע את הלחץ והחרדות שלי כשהוא לא יהיה פה אולי כדאי שנעשה הפסקה ונחזור כשהוא יחזור אבל אני לא יודעת איך הוא יגיב להצעה הזו ואולי אני בכלל מפחדת שהוא יסכים לה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר של בן הזוג
אורית צוקר05/02/2017היי נטע לי,
הכי חשוב שתהיי את נאמנה לרצון שלך. את רוצה ביחסים האלו, לחכות לו ולהמשיך כשיחזור? לכי עם הקו הזה, תתנהגי את זה! אין אפשרות לחזות את העתיד או את מהלכיו של בן הזוג. אנחנו יכולים להיות רק נאמנים לדרך שבחרנו, גם כאשר הפחדים עולים.
בהצלחה!
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)