מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין העוברמישמיש14/07/2009
שלום ד"ר אני בשבוע 15 ובשקיפות העורפית הרופא לא ידע לזהות את מין העובר.
שבוע הבא יש לי סקירת מערכות ואז הרופא אמר שנוכל לגלות.
ביום חמישי הייתי אצל הרופא נשים שאמר לי שלי הבדיקות דם הוא רואה שזאת בת האם יתכן?
לא רוצה לחכות עד סקירת המערכות כדי לדעת אם אפשרי-רציתי תשובה אם זה יכול להיות נכון? או סתם דעתו של הרופא .
כי אמרו לי שלפי בדיקת דם אי אפשר לזהות את מין העובר
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן כיום לזהות
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009את מין העובר בבדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה בהריוןעדי14/07/2009
שלום רב,
הנני בשבוע ה-9 תוצאות בדיקות השתן מעידות על חיידק
הודיעו לי אתמול שאני צריכה לקבל טיפול אנטיביוטי רציתי
לדעת האם בשבוע שבו אני נמצאת הדבר אינו מסוכן לעובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הטיפול נרשם על ידי מומחה
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009שמקצועו בכך, הוא לוקח בחשבון את היותך הרה. יותר מסוכן שהזיהום יחמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקמירי14/07/2009
שלום
אני אתמול עשיתי US וגיל ההריון 6+1
הדופק היה חלש והרופא אמר לחזור על הUS בעוד שבוע
האם זה מצב תקין שדופק חלש בשבוע 6? האם הוא יכול להיעלם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות תקין
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009ושהבעיה בעצם בדיוק של מכשיר הבדיקה, שאינו רואה ממש מדוייק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אחדד את השאלה-שבועות הריון ובטאדלית14/07/2009
שלום,
אני נמצאת בשבוע 4 + 2 ימים.
אתמול קיבלתי תוצאת בטא שיצאה 1919.
האם התוצאה תקינה לשלב זה של ההריון ?
תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009מאד חד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שבועות הריוןדלית14/07/2009
היי,
המחזור אחרון שלי היה ב- 14.6. האם אני בשבוע 4 או 5?
אתמול קיבלתי תוצאת בדיקת דם בטא שיצאה 1900. האם הערך תקין לשבוע בו אני נמצאת ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערך תקין
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009את בארבעה וחצי שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם בטאדלית14/07/2009
בוקר טוב,
אני נמצאת באמצע שבוע חמישי. אתמול קיבלתי את תוצאות בדיקת הדם ותוצאת הבטא היתה 1919.
מכך אני מבינה שאני בהריון... :)
בעוד כשבועיים יש לי תור ראשון לרופא נשים.
השאלה שלי היא האם אני אצטרך לעשות שוב את בדיקת הדם, בשבוע הבא, על מנת לראות הכפלת בטא ? האם יש צורך או שהדבר הבא לעשות הוא לחכות לתור עם הרופא נשים ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009לכי לרופא, כמתוכנן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר הפסקת הריוןבילבי13/07/2009
יצא לי בטא 6 , 32 יום לאחר הפסקת הריון בשבוע 19.
מזה אומר????
הריון או לא??
יש לציין שלאחר שבוע וחצי מהלידה עשיתי אולטרסאונד והכל היה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות מותר
ליזי13/07/2009איזה הריון לאט לאט 6 אין הריון שיהי לך הרבה הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעוד יומיים
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009יהיה אפס, והכל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TUMS בהריוןלונה13/07/2009
אני בשבוע 22 פלוס 1. התחלתי השבוע לסבול מצרבות...
קניתי TUMS ללא סוכר ורציתי לדעת מהו המינון שניתן לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שבא לך
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לונה14/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהדנה13/07/2009
שלום אני לוקחת אוגמנטין לדלקת שתן לקחתי גם מקרודנטין שלא עזר לי
עכשיו אני מרגישה צריבה טיפה בפות הנרתיק? האם זה יכול להיות פטריה בלי הפרשות? האם אפשר בהריון להשתמש במשחה טבעדרם טיפה או שזה פוגע בעובר?<
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה חיצונית
ליזי13/07/2009הי א לא מגיעה לעובר אבל בכל אופן לכי לרופא תיבדקי שיתן לך מה שצריך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן חומצה פוליתאתי13/07/2009
אני בת 28.5 רוצה להכנס להריון ואמרו לי שאני צריכה לקחת חומצה פולית שלושה חודשים , התתחלתי לקחת חומצה פולית כבר שבוע ימים ואני סובלת מכאבי בטן חזקים שהתחילו יומיים אחרי לקיחת הכדור הראשון וכל יום אחרי לקיחת הכדור אני מתפתלת מכאבים מאוד חזקים האם יתכן שזה מהחומצה הפולית , הכדור שאני לוקחת הוא חומצה פולית של רקח,אשמח לתשובה מהירה אתי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שמעתי תלונה כזאת בעבר. נסי
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009להפסיק ולראות אם הכאב יעלם. אגב, לא צריך שלושה חדשים הקדמה, אפשר יד להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה! תוצאות BETA לא ברורותאמאל'ה13/07/2009
שלום,
לאחר שהמחזור לא פסק, סברתי כי משהו אינו כשורה ובצעתי בדיקת הריון בדם. התוצאה היתה 52 ולאחר 3 ימים 133. באולטראסאונד לא נצפה דבר. רופא הנשים התורן טען כי הבטא איננה מתקדמת כהריון תקין וכי מדובר באפשרות להריון חוץ רחמי או משהו בסגנון. יש לכם רעיון? אני קצת אבודה.
אני עם דימום למעלה משבועיים (אמנם קל אך לא פוסק).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה רופא תורן
ליזי13/07/2009לכי להיבדק כמו שצריך את רופא הנשים שלך או במיון בריאות האישה זה לא צחוק בדיקה חמודה הרופא בפורום לא יכול לבדוק אותך פיסית ואת זקוקה לבדיקה דחופה פיסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחזור על הבדיקה בהפרשי יומיים,
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009וכשיגיע לאיזור 1500 לבצע אולטרהסאונד. יכול להיות תקין לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון ושחיהמיטל13/07/2009
אני בתחילת היריון (חודש ראשון).
האם מותר לי לשחות בבריכה.
לא שחיתי במשך שנה ואני מאוד רוצה לחזור לשחות. האם פעילות השחייה עלולה לפגוע בהיריון.
תודה מראש,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעמלות זה בריא
ליזי13/07/2009מותר לך להנות ולשחיות אבל לא דברים מסוכנים רק בנוחות ובכוחות שלך ולא מעבר לזה שיהיה לך בשעה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריא ונעים
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009ולא מזיק להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאפא א ושקיפות עורפיתמירי13/07/2009
שלום רב בבדיקת שקיפות עורפית לפי שקלול גילי ותוצאות יצא סיכון של 1:21694
בבדיקת פאפא א יצא לפי גיל ותוצאות 1:1800.
מה זה אומר?מה זה אומר שיש הבדל בין תוצאות הבדיקות
האם תקין??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון אפס לתסמונת דאון
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009ויש להסתכל על השילוב של הכל יחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכרשרה13/07/2009
שלום
אני מאד מתלבטת האם לבצע העמסת סוכר, אני בת 35 הריון ראשון אני ב"ה בריאה רזה מאד אין סכרת במשפחה ,אך לפי אולטרסאונד העובר גדול בשבוע-שבועיים ביחס לגיל ההריון
רציתי לשאול האם ישנו סיכון כלשהו בבדיקת העמסת הסוכר של 50 גרם? היות שאני כלל לא אוכלת סוכר לבן וממתקים [המתוק היחיד שאוכלת זה פירות ואוכל ביתי משתדלת שיהיה בריא].
האם זה לא יכול להיות מסוכן לעובר להעמיס עליו פתאום כמות כ"כ אדירה של סוכר כשהגוף שלי כלל לא רגיל לצרוך דבר כזה?
תודה מראש
שרה
לא קיבלתי תשובה לכן מפנה שוב השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבצע
ד''ר יזהר בן שלמה14/07/2009לו היה נזק בבדיקת העמסת הסוכר, לא היינו ממליצים עליה. אין ביכולתך לדעת אם את לוקה כעת בסוכרת הריון, על אף הנתונים שמסרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל העוברמירי13/07/2009
שלום
יש לי שאילה בקשר לגיל ההריון.המחזור שלי בזמן אחרון היה 38-42 יום
תאריך ווסת אחרון היה ב17.05.09 ועכשיו אני בהריון . לפני שבוע עשו לי US ולא היה דופק לתינוק
לדעתי אני עכשיו בשבוע 6+1 . האם חישוב שלי נכון? וכמה זמן יש לי עוד לבדיקת דופק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק
ד''ר דורון רוזן13/07/2009מהמתןאר סביר שההריון שלך חהחה צעיר ב 10-14 יום וזה הזמ המינימלי להמתנה לדופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)